Päivä 255: Hauschkat huulet?

Valitin Burt’s Beesin huulirasvasta teille vähän aikaa sitten enkä tosiaan edelleenkään tykkää yhtään sen jättämästä tunteesta huulilla. No, en ollut taloutemme ainoa, joka ei siitä tykännyt. Siis minunkaan huulillani.

Tahdon tosiaan laittaa huulirasvan illalla nukkumaan mennessä ja laitettuani sen tässä eräänä iltana tuttuun tapaan huulilleni ja suukotettuani wannabe-insinöörille hyvät yöt kuului pimeydestä vähän ajan kuluttua pieni ääni: ”Eihän enää jooko käytetä tota huulirasvaa, se tuntuu ihan kamalalta…”

No joo, ei kulta käytetä. Tai käytetään, mutta ei sillon, kun mennään samaan aikaan nukkumaan samassa osoitteessa.

Piti siis saada korvaaja.

Dr. Hauschkan tuotteet saavat aikaan minussa muutakin kun vain hihittelyä. Olen löytänyt niiden joukosta ihan hyviä yksittäisiä tuotteita, vaikkei sarjan ideologia minuun muuten kolahdakaan (maksa paljon siitä, että voit laittaa ihollesi vähän).

Yksi tuote, johon tykästyin, oli sarjan huulirasvapuikko. Tämä on siitä ihana, että tästä oikeasti irtoaa tavaraa eikä tätä tarvitse hangata huuliin ikuisuutta, kuten monia muita puikkoja tarvitsee. Tuntuu pehmittävän ja kosteuttavan mukavasti huulia, vaikkei ihan vedäkään vertoja suosikilleni Biothermin Nutrisource huulirasvalle.

Toisaalta olisin ehkä halunnut ostaa mielummin saman sarjan purkkihuulirasvan:

Totesin vaan tämän kanssa jo pitkäkyntisenä, ettei tälle purkille vaan voi mennä ilman spaatelia:

Purkin malli on sen verran kelju, etten sitten jaksanut tästä innostua, vaikka kynnet ovatkin lyhentyneet. Tänne menee sormi väkisinkin kynsi edessä. Voi kyllä olla, että tämäkin tulee jossain vaiheessa testattua, sillä ei tuo spaatelin käyttö nyt niin vaivalloista tämän kanssa kuitenkaan ole…

Onko teillä kokemuksia näistä huulirasvoista?

Olen muuten lähdössä pienelle reissulle tänään ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki toteuttaa eräs teidän juttutoiveenne. Moni on nimittäin toivonut kysymyspostausta ja ajattelin, että sellainen voisi olla reissussa sopiva ja helposti toteutettava.

Voitte siis laittaa minulle kysymyksiä tuotteista, minusta tai mistä nyt tahdottekaan kysyä ja vastailen niihin sitten parhaani mukaan omassa postauksessaan.

Eli laittakaahan se kolmannen asteen kuulustelu pystyyn, hikoilen jo valmiiksi. 😉

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mitä kosteuttavaa hiusnaamiota suosittelisit? Mielellään kohtuu hintainen eli alle 30e, mielellään tietysti mahd halpa, opiskelija ei ui rahassa 😉

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  hauskaa reissua sinulle :)!

  … mutta korjaa nyt ihmeessä tuo kardinaalimoka – LANCOMEN nutrisource huulirasva :O

  ;D, nanna

 3. 3

  sanoo

  nanna: Ohhoh, kiitos kun huomautit. Mitä lienee päässäni liikkunut… Tai no itseasiassa pohdin juuri tuota kirjoittaessani niinkin tärkeää asiaa kun Lancomen Hypnose Drama mascaraa ja sen mahdollista sisällyttämistä matka-arsenaaliin. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Mikä on paras mattavoide jonka tiedät? Tai mikä tahansa tuote, joka todella pitää rasvaisen ihon edes lähellä mattapintaa ja estää meikin puuroutumisen?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Iho muuten hyvässä kunnossa, mutta otsa täynnä pientä ja vähän isompaa näppyä. Syyksi epäilisin otsahiuksiani, jotka varmaan voi hiostaa. Niistä en kuitenkaan halua luopua, siispä mikä avuksi? 🙁

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Kiitos mahtavasta blogistasi, olen saanut paljon hyviä vinkkejä 🙂

  Mitä puhdistavaa naamiota suosittelisit nuorelle iholle?

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Oletko kuullut kokemuksia Make Up Storen Matt Top Coat -päällyslakasta? Käsittääkseni idea on sama kuin Essien vastaavassa, mutta luulen tuon Make Up Storen olevan helpommin saatavissa, jos ei nettitilaus houkuttele.

  P.S. Blogisi on upea! 🙂

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Oletko kuullut mitään Dermalogica ihonpuhdistussarjasta? Onko hyviä tai huonoja:)

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Hei, mistä olet ostanut aikoja sitten postauksissa olleet äijä-sarjan tuotteet? 🙂

 10. 12

  Eko sanoo

  Moi, ostin Ebaysta Diorin viisikon ja nyt olen oikeastaan aika varma, että tämä on feikki 🙁 Vertasin muihin omistamiini viisikoihin, jotka ovat varmasti aitoja. Olisiko sinulla vielä jotain hyvää keinoa erottaa oikea väärästä? Tässä esimerkiksi rasian taakse ei ole merkitty sävyn nimeä eikä numeroa ollenkaan…

 11. 13

  sanoo

  Mukavaa matkaa 🙂

  Mulla on tyhmä kysymys.. miten märkälakkaa käytetään? Ostin varmaan vuosi sitten Tigin Maxxed-outia, mutta en vaan osaa käyttää sitä. Kuuluuko se föönata kuivaksi vai jättää kuivumaan itsekseen jolloin tulee tönkkötukkaa? Purkki lojuu käyttämättömänä kaapissa joten apua tarvitaan.

 12. 14

  sanoo

  Mikä sun mielestä on turhin tuote?
  a) ihonhoito kategoriassa
  b) hiustenhoito kategoriassa
  c) kynsienhoito kategoriassa
  d) meikeissä

  Mitä meikkejä/kauneudenhoito tuotteita sulta on löytyny n 15vuotiaana? eli kiinnostais tietää mistä sä oot niinkun "aloittanut"

  5 tuotetta mitä ilman et voisi olla?

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Aioitko missään vaiheessa näyttää kuvaasi täällä blogissa? Entä jos pitäisi sanoa vain kolme parasta kosmetiikkatuotetta, niin mitkä sanoisit?

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  päivän hehkutus : ole henriksen-paketti oli tullut postiin, ja testasin heti kuorinnan ja kasvoveden ( pick me up ). täy-del-lis-tä :D!!! tuntuu, että nämä tuotteet ovat ihan liian hyviä ollakseen totta, toivottavasti yhteiselo jatkuu yhtä ihanana! liftaavaa namiota en päässyt vielä kokeilemaan, kun pitäisi antaa vaikuttaa sen 20-30 min eikä arkikiireessä ole aikaa, mutta viikonloppua odotellessa 😉

  /nanna

 15. 17

  sanoo

  Kannattaa käyttää kynnet hyödyksi ja nimenomaan kaivaa kynnellä huulirasvaa purkista. Kynnen kupera päällispuoli toimii ihan loistavasti spaattelina – kunhan kynsillä on edes vähän pituutta. 🙂

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Haa! Mulla on tota ihan samaa huulivoidetta! (Puikko.) Ollaan kerrankin samiksia! En ole pitkään aikaan käyttänyt huulirasvaa kun käytän sitä vaan tarpeeseen, mutta nyt tarvetta on ilmennyt. Johtuuko sitten tuosta rasvasta ja huulten koukuttumisesta vaiko ilmastosta ulkona ja töissä. Käytetään nyt tuo ja sitten kokeillaan muuta ja jos se ei ole hyvää voin vaikka harkita palaavani tuohon. 🙂

  Vai kysymyksiä. Minkä ikäinen olet? Missä iässä aloitit silmänympärysvoiteen käytön/missä iässä se pitäisi aloittaa? Hoidatko kroppasi ihoa muuten kuin lutraamalla kosteusvoidetta? Tai siis käytätkö siihen jotain erikoistuotteita kuten selluliittivoidetta tai jotain rintavoidetta tms?

  Jos sinulla olisi luonnonkihrat hiukset millaisia tuotteita haluaisit kokeilla niihin eli minkä tuotteiden uskoisit olevan kiharille hiuksille hyvät?

  Ja vielä yksi superhölmö kysymys. Mitä mieltä olet kosmetiikan verkostomarkkinoinnista kotikutsuilla? Uskotko tuotteiden olevan ihan kuraa ja voisitko ikinä missään tilanteessa kuvitella itseäsi moiseen hommaan?

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  Ostin kynsien hoitoon tarkoitetun "viilan" ja nyt en tiedä mitä tehdä sen neljällä eri pinnalla. Pinnat ovat: 1 even out, 2 smooth nail, 3 buff nail ja 4 shine nail. Eli ymmärrän mitä shine tarkoittaa jne. mutta miten viilaa tulee liikutella kynnen päällä kun menossa on esim. vaihe 3? Voisitko auttaa tietämätöntä tämän ihme välineen käytössä..

 18. 21

  Anonyymi sanoo

  Jos tämä kysymys tuntuu jotenkin liian henkilökohtaiselta niin se on ihan vapaasti skipattavissa, mutta: Kun sinulla on aika laaja kokemus erilaisista tuotteista ja vastaan on tullut myös niitä heikompia, niin kerrotko töissäsi asiakkaille rehellisesti jos olet jonkun tuotteen tyrmännyt täysin sopimattomaksi? Tietysti nämä on kauhean yksilökohtaisia juttuja, toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä, mutta eiköhän kosmetiikka-asioissakin löydy sellaisia juttuja, mitkä riittävät tekemään tuotteesta lähes yksiselitteisesti surkean. Kerrotko siis jotenkin kierrellen, että jospa nyt katsottaisiin jotain toista tuotetta vai lyötkö summan kassakoneeseen ilman sen suurempia tunnontuskia siitä, että asiakas on nyt tuskin tyytyväinen?

  Vähän kaksipiippuinen juttu, tietysti sitä yrittää kaikkensa tehdä että tulostakin tulisi, mutta toisaalta kyllä sillä on negatiivinen vaikutus kaupan imagoon jos kerta toisensa jälkeen myydään surkea tuote.

 19. 22

  sanoo

  Minä olen niin kiinnostunut aina kaikesta että kysynkin sinulta sellaista että JOS sinun pitäisi valita loppuelämäksesi vain 1 kasvojen puhdistustuote, 1 kasvojen kosteutus/hoitotuote, 1 shampoo, 1 hoitoaine, 1 vartalon pesuaine, 1 vartalon kosteutusaine, 1 meikkaustuote, mitä ne olisivat tällä hetkellä? (okei, ja 1 kynsituote) 🙂

 20. 23

  Anonyymi sanoo

  Weledalla on myös kiva miedosti vaniljantuoksuinen huulirasva, ja suomalainen Kesäniityn huulihoide on myös kiva.

  Tuotekysymyksiä? Öö tietäisitkö ihan vaaleita meikkivoiteita, vaikka ulkomaisia kun Suomesta ei löydy.

 21. 25

  Keena sanoo

  Mukavaa reissua sulle sittenpi 😉

  Hei, voisitko joskus tehdä jonkun meikkiopaspostauksen meille luettavaksi? (::

 22. 26

  Anonyymi sanoo

  miten oot opiskellu tohon ammattiin? siis voisitko kertoo ihan kaiken mitä oot opiskellu peruskoulun jälkeen ja mikä on ammattinimikkees yms. 🙂 oon kiinnostunu alasta ni jos voisit kertoo myös jotain siitä esim miten viihdyt ja palkasta jotain (ei tosin tarvi jos et halua puhua palkastas) ala kiinnostaa mua kovasti 🙂

 23. 27

  Anonyymi sanoo

  Onkohan Seppälän MSCHIC mineraalimeikkivoiteella mitään tekemistä oikean mineraalien kanssa?
  INCI: Mica, Zinc Stearate, Boron Nitride, Sorbic Acid, Tetrasodium Edta
  May contain: CI 77891 (Titaniumdioxide), CI 77163 (Bismuthoxychloride), CI 77492 (Ironoxide), CI 77491 (Ironoxide), CI 77499 (Iron oxide)

  Ei nimittäin ole mahdollisuuksia alkaa ihan Amerikasta asti tilailemaan mineraalikosmetiikkaa, ja tällä tuotteella on kohtuullinen hinta verrattuna bareMineralsiin.. 🙂

 24. 28

  Anonyymi sanoo

  Olen harvinaisen epätoivoinen. Olen etsinyt vuosikausia iholleni sopivaa kosteusvoidetta. Eipä ole löytynyt. Tarvitsen siis apua.

  Ihoni on herkkä ja punoittaa lähes joka syystä, epäpuhtauksiin erittäin taipuvainen, ja varsinkin nyt, kun ilma on alkanut kylmentyä, pintakuiva. Eli haastava. Käytän bareMineralsia ja sekin tuo pintakuivuuden esiin, muista meikkipohjista puhumattakaan… Ihohuokoseni tukkeutuvat helposti, ja pidänkin geeleistä enemmän kuin voiteista. Geelit eivät kuitenkaan kosteuta tarpeeksi, varsinkaan talvella.

  Hinnalla ei ole väliä, 66 euroa olen enimmillään kosteusvoiteesta maksanut… Montakin ehdotusta voi antaa, kokeilen mielelläni.

  MsHellfire

 25. 29

  Cerp sanoo

  Onko sulla kokemuksia wet'n'wildin tuotteista? Mitä mieltä olet esim. sarjan ripsareista? Meinaa eräs niistä on varmaan muodostunut hg-tuotteksi minulle 😀

  Ja sitten tahtoisin suosituksia kuivien latvojen hoitoon. Bonacuren latvasuoja on loistavaa, mutta onko muita?

  Ja sitten vielä: Kyllästyttääkö bloggaus ikinä? 😀

 26. 30

  Anonyymi sanoo

  Mitä hammastahnaa käytät? Vaihteletko niitäkin? Entä jos sinun pitäisi valita yksi kynsilakka, jota käyttäisit koko loppu elämäsi, mikä se olisi?

 27. 31

  Anonyymi sanoo

  Ootko koskaan testannu Nivean mustapäälaastareita? Tänään ostin ja kokeilen huomenna miten ne toimii. Lumenen kulmakarvakynän ostin sävyä 2 ja aivan huippu on. Kiitos vinkistä, saimpahan kulmat paikattua, mitä menin vähän aikaa sitten postissa tulleita tweezermaneja jälleen kokeileen liikaa ja lähti taas kulmakarvoja innostuksen takia liikaa 🙂

 28. 32

  sun sanoo

  Missä järjestyksessä suosittelisit käyttämään puhdistavaa naamiota ja kuorintaa?
  Itselläni on lumenen turvenaamio ja samaisen merkin mineraalikuorinta.

  Kosteuttavat/hoitavat naamiot on ihan loogista lätkiä naamaan kuorinnan jälkeen mut mites tää ihoa puhdistava, kun tuntuu että se "nostaa epäpuhtaudet pintaan" ja siksi tuntuisi että jälkeenpäin olis syytä kuoria.

 29. 33

  Anonyymi sanoo

  Oon kuullu, ettei toisten silmämeikkejä saa lainata. Mikähän oissyy tähän? 😮

 30. 34

  Anonyymi sanoo

  Mitä mieltä olet testeri huulipunista ja kiilloista. Itseäni ällöttää suuresti ne.

  Testasin muuten niitä Nivean mustapäihin tarkoitettuja laastareita ja toimi täydellisesti. Kaikki mustapäät lähtivät. Voin suositella ainakin itse.

 31. 37

  Anonyymi sanoo

  Alla L'Orealin (Extra) Collagene ripsaria, joka tosin on aika tahmeaa ja ripset onkin helposti toisissaan kiinni, ellei laita siihen päälle jotain hyvin kuivavaa ripsaria.
  Tähän mä käytän sitä paksua MaxFacorin Falsh Lashesiä, jonka levittäminen paksun harjan ansiosta tarvitsee kyllä vakaata kättä, muuten tulee sotkua!

  -tipi-

 32. 38

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin tietää, kuinka monta uutta kosmetiikkatuotetta saat/ostat yhteensä viikon aikana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *