Päivä 250: How Appeeling

Natural Coden täsmähoito näppylöille siis loppui ja yritin sinnitellä hetken Anytimen täsmähoidon voimilla. Pahoittelen, roskiin se kyllä vaan lensi, mutta onpahan minulla kyllä hyvät perustelutkin.

Hyvä täsmähoito kuivattaa näppylää, mutta ei tuhoa näppyä ympäröivää ihoa täysin. Huono täsmähoito ei tee itse näppylälle pahemmin mitään, mutta kuivattaa ihon täysin.

Mitäs sanotte, kumpaan kategoriaan kuuluu tuote, jonka jälkeen iho näyttää tältä:

Näpyt ovat tallessa, mutta iho meni ihan rikki ympäriltä ja hilseili siis pahasti. Harmi, että ehdin rapsutella pahimmat kuivuudet pois ennen kuin tajusin kuvata. Mutta ymmärrätte varmasti pointin. Mielummin olisin pitänyt finnin, sillä se on sentään helpompi peittää kun rikkoutunut iho, jota ei todellakaan saa peitettyä.

Tällaista ei Natural Coden täsmähoito koskaan saanut aikaan.

Toinen täsmähoitotuote, josta olen itse tykännyt pienien kokeilujen perusteella ja jota olen kuullut kehuttavan todella paljon, on Cliniquen Anti-Blemish Solutions sarjan Spot treatment gel:

Tämä piti ehdottomasti hankkia Anytimen tilalle pitkäaikaiseen kokeiluun. Saa nähdä, osoittautuuko jatkuvassa käytössä yhtä hyväksi kun edullinen Natural Coden vastaava tai jopa paremmaksikin. Aiempien kokeilujeni perusteella on kyllä ollut hyvä tuote.

Toinen tuote, joka piti tietysti heti hankkia, oli uusi Bepanthenin siniraitainen emulsio:

Tätä pitää tosiaan olla aina saatavilla ja varsinkin nyt, kun toinen poskeni näyttää hilseilevän irti…

Ja hei, sain muuten vihdoin kulumaan loppuun yhden huulimeikkituotteen!

Tuote oli Biothermin Glossy Shine tuubikiilto sävy 130. Tuubissa näyttäisi vielä olevan tavaraa, mutta vaikka kuinka runnon ja pahoinpitelen sitä, en saa sieltä mitään tulemaan. En, vaikka laulaisin sille. (Olenko kertonut, että työskentelen myös poliisin erikoisyksiköissä laulavana kiduttajana? Jos epäilty ei suostu tunnustamaan, pyydetään minut paikalle laulamaan. Yleensä tunnustus irtoaa hyvin nopeasti ja työkeikka on pikaisesti ohi.)

Biothermhan ei enää valmista mitään värikosmetiikaa vaan keskittyy pelkkiin hoitotuotteisiin ja meikkipohjiin. Tämä kyseinen tuote oli kyllä hyvä (sopivan tahmainen pysyäkseen, mukavasti pigmenttiäkin), mutta en minä nyt erityisesti jää ikävöimään. Inhoan muutenkin tuubikiiltoja, joiden emulgaattorit pettävät ja joista tulee välillä vain pelkkää kirkasta nestettä ja välillä sitten superpigmenttistä kiiltoa. (Okei, ihan pelkkää emulgaattoria en voi tässä tapauksessa syyttää, sillä tuote on valmistettu vuonna 2006 eikä se ole enää hetkeen ollut ihan tuoreinta tavaraa…)

Ehkä pääsyy siihen, etten niinkään tykkää tuubikiilloista on, että ne ovat niin himskatin isoja ja kestävät siksi ikuisuuden. Tässäkin oli 15 ml tavaraa, eli edes tällainen lutraava käyttäjä ei saa tätä kovin nopeasti loppumaan. (Okei, kerran käytin Lancomen 15 ml huulikiillon reilussa kolmessa viikossa alusta loppuun. Mutta noin niinkun yleensä.)

Voi että kuinka odotankaan päivää, jona voin okeasti todeta, että huulikiilto loppui ja nyt saan ostaa uuden. Se päivä ei ehkä koita ihan heti, mutta onneksi moni huulikiilto on kuitenkin ihan hyvin jo juonessa mukana:

Nyt voikin sitten vaan miettiä, ovatko Natural Coden huulikiillot lemppareitani siksi, että ne kuluvat helposti (ja niiden kulumista on helppo tarkkailla, sillä massa liikkuu melko helposti), vai kuluvatko ne helposti siksi, että ovat lemppareitani… Anytimen kiiltojani käytän ainakin ensimmäisen syyn vuoksi.

Onko moni muu ihastunut noihin hehkuttamiini ja rakastamiini Natural Coden kiiltoihin?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Natural Coden kiillot ovat liian tahmaisia ja niissä on outo maku, Revlonilla on halpismerkeistä parhaat 🙂

 2. 2

  sanoo

  Minä ainakin tykkään Natural Coden kiilloista kovasti. Lemppareita ovat myös NYXin ja Kikon kiillot. Ja Neutrogenan täsmähoito finneille (mihin se aasi sitä siltaa kaipaa…)! Muutenkin Neutrogenan mustapäideneliminointivaimitänenytoli -tuotteet ovat ihan ylihyviä, kannattaa testata.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Luulin et toi otsikko oli joku nerokas kuorinta-aineen nimi mut kun luin postauksen niin tajusin et se olikin varmaan vaan kirjotusvirhe 🙁

 4. 4

  sanoo

  Anonyymi: Minä taas kuulun niihin, jotka ehdottomasti rakastavat tahmaisia kiiltoja. 🙂

  .Nekku.: Kiitos vinkistä, täytyy pitää Neutrogenat mielessä jos mustapäitä alkaa joskus pukata. 🙂

 5. 5

  sanoo

  Anonyymi: Niin siis kyseessä on sanaleikki, appealing ja peeling eli viehättävä ja kuoriva yhdessä viitaten postauksessa näkyvään kuvaan Anytimen tuotteen jättämistä jäljistä. Näin niinkuin rautalangasta väännettynä. 😉

 6. 7

  sanoo

  Mäkin olen oikein ihastunut Natural Coden kiiltoihin 🙂 Niissä on herkullinen tuoksu ja ihanat värit ja tietty hinta-laatusuhdekin kohdillaan. Omistan niitä tällä hetkellä vain kaksi, koska en halua hamstrata huulimeikkejä mitenkään hirveästi, koska en kuitenkaan käytä niitä ihan koko ajan.

 7. 8

  sanoo

  Tykkään kovasti Natural Code -kiiltojen koostumuksesta, mutta sävyt eivät ole suurimpia lemppareitani. Joko ne ovat liian hileisiä tai sitten "maitomaisia". Vai onko Natural Codella sellaista sävyä, jossa ei olisi liikaa hileitä ja joka olisi hieman persikkainen ja kirkas (ei maitomainen)?

  Yksi ehdottomista lemppareistani huulikiilloissa on NYX:n huulikiillot (etenkin Mega Shine -sarja). Hinta-laatu -suhde aivan loistava (alle $4/kpl, 15 ml), kosteuttavat, pysyvät hyvin, eivät tahmaa ja sävyjä löytyy jos jonkinmoista! NYX:n lempparisävy on Perfect, sellainen jos löytyis Natural Code -kiilloista, niin olisin huippuiloinen. 🙂
  Oletko sä kokeillut NYX:n kiiltoja/meikkejä?

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  natural coden kiillot ovat minunkin lemppareitani :)!
  huulipunia en ole oikein koskaan osannut käyttää, mutta alkuvuodesta keksin huulikiillot ja nämä ovat osoittautuneet parhaiksi.

  suosikkisävyt ovat sheer nougat & milk chocolate 🙂

  /nanna

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Myös minä omistan tuota Anytimen tuotetta, ja voin kyllä allekirjoittaa toteamuksesi. Itselläni tökötti ei kyllä näpyn ympäristöä kovin suuresti kuivattanut, mutta mitään eroa finnissä ei tapahtunut.

 10. 11

  sanoo

  En tiedä että onko vika käyttäjässä vai missä, mutta minulla finnejä kuivattavat tuotteet eivät ikinä ole kuivattaneet yhtäkään finniä pois, Punoitus korkeitaan väheneee, mutta finni on ja pysyy. Tosin en ole saanut tuolla Anytimen "kuivattajalla" ihoanikaan kuivamaan.

 11. 12

  sanoo

  tykkään natural coden kiilloista, ovat lemppareitani:) hinta&laatu viehättää. tuubikiilloista tykkään kyllä kovasti koska pidän niitä paljon hygieenisempinä kuin esim. aplikaattorillisia!

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Sitten kun olet saanut tarpeeksi huulikiiltoja kulutettua, niin mikä on se määrä mitä pidät "meikkipussissasi"? Aijotko käyttää aina vain yhtä ja samaa huulikiiltoa kunnes se loppuu ja sitten vasta saat ostaa uuden?

 13. 15

  sanoo

  Olen lueskellut blogiasi alusta saakka, mutta kaikki opit ei muistu niin selailen kiinnostavien tunnisteiden avulla vanhoja juttuja. Lueskelin huhtikuisen päivä 61:Let´s pamper the princess jutun. Kasailin samalla ostoslistaa tuotteista, joita olisi tarkoitus hankkia, kun itseltä vastaavat loppuu. Kerroit joku aika sitten, että nykyisten piskelujesi aikana olet oppinut uusia juttuja ja vanhat ei välttämättä enää kaikissa päde. Suositteletko silti vielä Lumene Sensitive Rauhoittavaa Kasvonaamiota ja Lumenen Syväpuhdistavaa Turvenaamiota?
  Olisi kiva saada postaus, että mitä uutta olet oppinut ja mitä olet sanonut aiemmin "väärin", jos oikein ymmärsin mitä tarkoitit sanoessasi, että lisäopiskelujen myötä sanoisit joistain asioista toisin kuin ennen.

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on jonkinlainen pintakuiva iho, ja välillä mm. nenään tulee kuivia läikkiä, samantyyppisiä kuin sinulla oli Anytimen täsmätuotteen jälkeen. Sitten varsinaiseen asiaan, auttaisikohan Bepanthen myös minulle niihin kuiviin kohtiin? 😀 Ja sitä myös, että paljon sellainen tuubi maksaa? 😀

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tuo Cliniquen täsmähoitoaine ja olen todennut sen toimivaksi. 🙂

  Pitäisi varmaan ostaa ja kokeilla Natural Coden huulikiiltoja, sillä ei ole vielä tullut ostettua. 🙂

 16. 19

  jenny sanoo

  Tykkään siitä natural coden oranssihtavasta kiillosta, sävyn nimeö en muista. Ensimmäinen väri joka sopii mun luonnolliseen huulien sävyyn 🙂

  Minä käytän finnen täsmähoitona teepuuöljyä, tuntuu tappavan finnin jo seuraavaksi aamuksi. Ja estää tulehtumista jos on finnin jo ehtinyt puristamaan!

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  iik! Mulla on kanssa tuollainen röpelöinen finni sekä leuassa ja nenässä. Ja huomenna kaverin häihin.. Jossa kaasona ja muutenkin esillä. Kaikki poppakonstit testaan tänään ja toivottavasti Blasco peittää loput. Harmittaa sillä kävin hyvissä ajoin ihonpuhdistuksessa ja ollut tarkalla ruokavaliolla. Ja silti kukin vähän väärällä tavalla. Onneksi morsian on kaunis! Ruman kaason voi piilottaa vaikka siivouskomeroon juhlapaikalla! 😉

 18. 22

  sanoo

  Mulla on yksi NC kiilto ja viikon jälkeen se on jäänyt laatikkoon, ei huono ollut mutta…no joo, en keksi selitystä.

  Macin ja Cliniquen kiilloista olen tykännyt eniten. Lancomellakin on hyviä.

 19. 23

  Suski sanoo

  löysin sun blogin vähäaikaa sit ja oon lukenu kaikki vanhat postaukset ja aijon jäädä lukemaan kaikki tulevatki 😀
  en ikinä enää varmaa voi mennä meikit naamas nukkumaan, nyt oon alkanu joka ilta rasvaan koko kroppaa ja mulla ei ois ikinä tullu mieleenkää leikata rasvapurkkii auki mut nyt leikkasin 😀
  ihan mahtava blogi kiitos siitä!!

 20. 24

  sanoo

  Mun ongelma monien huulikiiltojen kanssa on se että mun mielestä niissä on ihan liikaa kimalletta ja hilettä. Kun ite tykkäisin semmosesta lähes hileettömästä. Saa siis kevyesti olla pientä hohtoa, mutta monissa noista Natural Codenkin huulikiilloista on ihan liikaa kimallusta. Chanelilla oli yksi ihan täydellinen huulikiilto niin koostumukseltaan kuin sävyltäänkin mutta kun ne juukelit meni ja lopetti sen valmistuksen vissiin joku 1,5 vuotta sitten. Sen jälkeen en ole löytäny yhtä hyvää ja useimmiten sitten tyydynkin noihin sävytettyihin huulirasvoihin kun niissä on vähemmän sädehdintää.

 21. 25

  Anonyymi sanoo

  Minun täytyy sanoa, että en oikein ymmärrä että on oltava jatkuvasti näpynhoitotuotteita käsillä. Itse marssin ihotautilääkärille kyllästyttyäni siihen, että vaikka hyvä iho muuten olikin, niin vakituisesti se 1-2 näppyä oli naamassa. Nyt ei ole tarvinnut neljään vuoteen näppyjä piilotella. Ei huonoon ihoon tarvitse tottua!

 22. 26

  Anonyymi sanoo

  Natural coden huulikiillot ovat parasta mitä tiedän! Ihana tuoksu, eikä mene ihmeellisen kökköiseksi tai muutakaan vaikka työskentelen ympäristössä jossa olen välillä kylmässä ja sitten taas huoneenlämmössä. En suostu muuta enää ostamaankaan kun hinta on kukkarollekin niin kovin sopiva! 🙂

 23. 27

  sanoo

  Natural Code on ällötahmaista. Paras ikinä on Estee Lauderin semmonen tuubijuttu. Sitä saa FragranceX:stä 13 euron hintaan, kun näyttää Stokkalla maksavan 24 (kävin tarkistamassa värit ja hinnan).

 24. 28

  sanoo

  edellinen ano: 😉

  Sagu: Juuri noista syistä minäkin olen NC:n kiilloista tykännyt. 🙂

  Kotikisu: Tuo on kyllä totta, että löytyy vain selkeästi helmiäisiä tai sitten noita maitomaisempia.
  Itse olen kokeillut NYX:iltä vain luomivärejä ja kynsilakkoja, joista olen kummistakin kyllä tykännyt. 🙂

  nanna: Myös omien suosikkieni joukossa nuo sävyt. 🙂

  Anonyymi: Tehoton ehdottomasti. 🙂

  Perliitti: Itse olen saanut vain NC:n ja Cliniquen kokeilemistani toimimaan tehtävässään. 🙂

  maij: Hygieenisempiä ovat kyllä ehdottomasti, se on totta. 🙂

  E: Kiitos, kiva kuulla. 🙂

  Anonyymi: Ehkäpä viitisen kiiltoa voisi olla passeli määrä. Tahdon kuitenkin pitää valikoiman tarpeeksi monipuolisena. 🙂

  janmau: Kaikki kehumani tuotteet ovat edelleen mielestäni hyviä, mutta moni tuote, joita en ole pitänyt kovinkaan hyvinä, on auennut minulle nyt ihan uudella tavalla. Olen siis oppinut, ettei ole huonoja tuotteita (no, on kyllä joitakin) vaan ainoastaan erilaisia tarpeita. 🙂

  Anonyymi: Juuri sellaiseen loistava. Tuubi maksaa 5-6 euroa.:)

  Anonyymi: HQ Hair on UK:ssa. Itse olen jostain syystä unohtanut mainita sen noissa alvittomissa ostomahdollisuuksissa. 🙂

  Anonyymi: Itse voin ainakin suositella NC:n kiiltoja. 🙂

  jenny: Tepuuöljyä on kyllä myös kehuttu. 🙂

  Anonyymi: Rumia kaasoja ei olekaan, kyllä nekin ovat lähes yhtä prinsessoja kuin itse morsian. 😉 Ihania häitä!

  tuttisuu: Chanelin kiillot ovat muuten niitä harvoja, joita en ole koskaan jostain syystä käyttänyt. 🙂

  milipili: Cliniquen kiilloista olen minäkin kyllä tykännyt. 🙂

  Suski: Ihana kuulla. 🙂

  Rhia: Tuo on kyllä totta, että noissa on todella hohtavia ja sitten vaan noita kermaisia hohtamattomia. 🙂

  Anonyymi: Itse tein saman nuorempana ja sain pillerit ja ongelma poistui (tai no, menkkafinni tuli lähes aina silti) ja hyvä iho oli ilonani kuutisen vuotta. Nyt pidin sitten pillereistä taukoa ja tilanne paheni ja tässä nyt sitten taas menee hetki, ennen kuin tilanne on taas kunnossa ihon osalta. Hetki pitää siis täsmätuotteiden kanssa mennä kun kroppa taas hakee tasapainoa. Ja toki viimeaikojen huono ruokavalio näkyy auttamattomasti nassussani. En minkään kyllä ole sitä mieltä, että näppyihin tarvitsisi tottua.:)

  Anonyymi: Minäkin tykkään tuosta tuoksusta ihan pöljänä! 🙂

 25. 29

  Tiina sanoo

  Minäkin olen tykännyt tuosta Neutrogenan näppyjenkuivattajasta. Käytössä on ollut myös tuo Clinique ja sen olen todennut ehkä kaikista toimivimmaksi. Kuitenkin hinnan vuoksi on viime aikoina tullut ostettua juuri Neutrogenaa. Toisaalta myös siksi, että käytän noita nykyään sen verran satunnaisesti (muutamia kertoja kuukaudessa), että tarvetta kalliimmalle tavaralle ei ole.

 26. 30

  artmate sanoo

  Annan sulle vinkin, miten saat puristettua loputkin huulikiillosta ulos tuubista niin ei mene loppuja hukkaan: laita lähes kuumaa vettä kippoon ja pudota huulikiilto sinne. Hetken päästä (vaikka sitten kun vesi on jäähtynyt)otat huulikiillon pois ja huomaat kuinka paljon sitä onkaan vielä jäljellä. Ja helppo puristaa ulos tuubista!

 27. 31

  sanoo

  Tiina: Tuo Neutrogenan tuote kuulostaa kyllä kiinnostavalta, lienee testattava joskus. 🙂

  artmate: Kiitos kun muistutit tuosta vinkistä! En ollut muistanut sitä enää ollenkaan kun applikaatorillisten kiiltojen kanssa moista ongelmaa ei tule (otan aina annostelijan pois ja saan kaiken kaavittua). Pitää muistaa ensikerralla. 🙂

 28. 32

  Anonyymi sanoo

  Huulikiiltotuubin voi myös leikata auki ja sitten käyttää siveltimellä viimeisetkin kiiltotilkkaset.

 29. 33

  Anonyymi sanoo

  Mulla on alkanut uusi "teini-ikä" naamalla pillereiden lopettamisen jälkeen. Aikanaan käyttämäni pillerit valittiin muista merkeistä juuri aknen takia ja todella hyvin ne toimivatkin, paremmin kuin aknepillerit. Melkein kymmenen vuoden käytön jälkeen elimistö yrittää tottua uuteen tilanteeseen. Tuo Cliniquen tuottteen voisin hankkia. Garnierin tuotetta kokeilin, muttei sillä ollut oikein vaikutusta. Bapanthen löytyy kotoa muutenkin, on aivan paras tuote rikkiniistettyyn nenään yms.

 30. 34

  sanoo

  Anonyymi: Hetken jo harkitsin, mutta kun punnitsin vaihtoehtoja päätin, että en ala sotkemaan tämänkin kanssa. Tahmaista kiiltoa kun on hankala enää kuljettaa aukileikattuna ja 80 muuta odottavat kuitenkin käyttöää. 🙂

  Anonyymi: Bepanthen on kyllä aivan paras naarmujen korjaaja. 🙂
  Itsekin tosiaan napsin huonon ihon vuoksi pillereitä sen liki kymmenen vuotta ja ehdin tottua hyvään ihoon, mutta nyt olen ihan hukassa. :/

 31. 35

  Anonyymi sanoo

  minäkin söin pillereitä vuosikaudet ja iho oli ihan ok, ei kuitenkaan täydellinen… täysstoppi tuli, kun sain veritulpan -enää niitä ei minulle kirjoiteta enkä edes suostuisi syömään.

  pillerit veivät teini-iän iholta, mutta ylimääräiset hormonit saivat sen jatkumaan pään sisällä… nyt kärsin silloin tällöin finneistä mutta muuten olo on tasapainoisempi. omien kokemusten perusteella en suosittele pillereitä kenellekään, moni kaveri on myös lopettanut kun on nyt huomannut että ne sivuvaikutustekstitkin ovat ihan totta :-/

  /nanna

 32. 36

  sanoo

  nanna: Itse halusin pitää tauon juuri siksi, että näkisin, olivatko pillerit aiheuttaneet minulle joitain sivuoireita joita en ollut tajunnut olevan. Mitään ei kyllä ehtinyt ilmetä enkä ole käytössä mitään erityisiä oireita kohdallani huomannut -onneksi. Hyvin tyypillisiähän nuo sivuoireet kyllä ovat.

 33. 37

  Karo L. sanoo

  Oriflamen finnien täsmähoitotuotteella tulee samanlaista jälkeä kuin Anytimen versiolla – en siis suosittele 🙁

 34. 38

  Anonyymi sanoo

  Itse tykkäänn Biothermin (Biopur sos -sarja) finnien täsmähoidosta, ei kuivata ihoa, mutta finnit häviävät.

  Anonyymi H

 35. 39

  sanoo

  Nyt kun kaikki ovat tasapuolisesti haukkuneet e-pillereitä niin mainitsenpa vain että tiesittekö että niitä käytetään muuhunkin kuin ehkäisyyn.
  Pillereillä hoidetaan mm. epäsäännöllisiä kuukautisia ja tiputteluvuotoa, niillä voidaan vähentää kuukautiskipuja ja kuukautisista johtuvaa migreeniä. Mulla pillerit ovat hoito juuri noihin kaikkiin edellämainittuihin ja lisävaikutuksena poistui myös jatkuvasti kukkiva naama ja ylirasvoittuvat hiukset. En tiedä onko näillä varsinaisesti asiayhteyttä mutta myös jatkuvat hiivaongelmat loppuivat pillereiden myötä. Ja mitä tulee päänsisäiseen elämään niin täytyy sanoa olen kokenut itseni pillereiden kanssa huomattavasti onnellisemmaksi kun ei tarvitse painiskella kivuliaiden, epäsäännöllisten ja runsaiden kuukautisten kanssa.

 36. 40

  Laura sanoo

  minä ainakin henkilökohtaisesti pidän tosta natural coden huulikiillosta, numero 2. aina kun se loppuu niin pakko ostaa uusi! se on vaan niin luottokiilto yli kaiken!:) hinta&laatu suhde oikein kohdallaan. ei ole sellainen tuote joka jättää sellaiset jämä reunat huuliin. tai miksi ikinä kutsutaankaan:D

 37. 41

  kaisa sanoo

  en ole kunnolla koskaan noita natural coden huulikiiltoja testaillut, mutta ainakin olen niitä joskus kaupassa hiplaillut, eivätkä ne kyllä kovin ihmeellisitlä vaikuttaneet 😉
  H&M:n halpishuulikiillot ovat parhaita! 😀

 38. 42

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ollu monta kertaa ajatuksena ostaa tuollainen Natural Coden huulikiilto, sillä olet niitä täällä niin hehkuttanut. 🙂

  Kaupassa olen kuitenkin kääntynyt aina takaisin, milloin rahanpuutteen, milloin sen takia, etten osaa valita oikeaa _sävyä_.

  Elikkäs, mitä valikoiman sävyä suosittelisit tälläiselle vaaleaihoiselle, kylmän sävyn blondille, jolla on sinivihreät/turkoosit silmät? 🙂

 39. 43

  Anonyymi sanoo

  rhia hyvä, tarkoitus ei ollut suinkaan väittää, että pillereistä olisi kaikille haittaa :).

  minullekin niistä oli paljon hyötyä, nyt kärsin sitten tod näk vaihdevuosiin asti juurikin noista mainitsemistasi runsaista ( paremminkin ylirunsaista…) ja epäsäännöllisistä kuukautisista ja niiden takia pillerit minulle alunperin 13-vuotiaana määrättiinkin. _mitään_ hormonaalista ehkäisyvalmistetta millä noita vaivoja voitaisiin hallita yksikään lääkäri ei enää minulle kirjoita, koska tiedoissa on maininta hormoniperäisestä veritulpasta. enkä kyllä haluaisikaan, koska seuraavan kerran jos napsahtaa niin voi ollakin henki pois.

  pillerit on erittäin hyvä keksintö niille, joille sopii. pätee vaan valitettavasti sama kuin kosmetiikkaankin – kaikki ei käy kaikille. mielelläni minäkin ottaisin sen näpyttömän naaman ( mitä en tosin ihan täydellisesti pillereilläkään saavuttanut ) ja edellämainitut muut edut mutta kuten sanottu – no can do
  🙁

  /nanna

 40. 44

  sanoo

  Karo L: Hyvä tietää. 🙂

  Anonyymi H: Kiitos vinkistä! 🙂

  Rhia: Minusta tuntuu, että ylättävän harva käyttää niitä nykyään ihan vaan ekäisyyn, itsellänikin siis muut syyt kyseessä ja ehkäisy tulee bonuksena. 🙂

  Laura: 🙂

  kaisa: Pitäisikin joskus kokeilla taas. Viimeksi kun olen kokeillut, olivat ne melko litkua vaan kun itse tykkään tahmaisemmista ja pysyvemmistä. Mutta siitä on kyllä niin ikuisuus, että laatu on voinut muuttua ja paljon. 🙂

  Anonyymi: sävy 2,5, 8 tai 9 voisivat sopia. Muistaakseni kakkosen laatu oli vähän paksumpaa enkä itse siitä siksi niin tykännyt, mutta moni muu on kyllä tykännyt. 🙂

 41. 45

  Anonyymi sanoo

  Miten noita täsmähoitoja tarkalleen käytetään? Tai mä ostin tänänä tollaisen natural coden täsmähoidon ja mulla ei oo hajuakaan miten sitä tulisi käyttää:D

 42. 46

  sanoo

  Anonyymi: Täsmähoito kuivattaa tuloillaan olevan finnin, eli sitä laitetaan finnin päälle tippa. Toisia täsmähoitoja voi käyttää päivällä meikin alla, toiset taas sopivat paremmin yöksi ja kotona yksin palloillessa käytettäviksi. 😉

 43. 47

  sanoo

  Juu, tosiaan nuo Natural Coden huulikiillot ovat aivan ihania! Itsellä ollut 3 kappaletta, tosin loppuivat tosi nopeasti kun varmaan 20 kertaa päivässä levittelin… 🙂

 44. 48

  Anonyymi sanoo

  Natural Coden huulikiillot ovat myös minun lemppareitani. Muihin en edes koskisi. :DD

 45. 49

  Anonyymi sanoo

  Ostin eilen elämäni ensimmäisen natural coden huulikiillon ja tykkään tosi paljon. Aplikaattori on erilainen kuin muissa huulikiilloissani on ollut, mutta se vaikuttaa oikein hyvältä ja pysyvyys on todella hyvä (testasin hartaasti juomalaseilla eilen). Nyt on vaarana, että täytyy kävästä vielä ostamassa muutama muu väri, mitkä onnistuin eilen kauppaan vielä jättämään…

  -Mintan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *