Päivä 244: Uffe pesee, muttei strippaa

Nyt on vähän teknisiä ongelmia. Tiedättekö, mitä tämä törppö nimittäin meni tekemään…? (Tyhmä kysymys, ette tietystikään voi tietää.) No, minä unohdin oman rakkaan kamerani sellaiseen paikkaan, etten sitä välttämättä ihan heti saakaan takaisin. Ja kaikki kivat kuvat ovat tietysti kameralla. Great.

Onneksi kaapista löytyi kaksi esihistoriallista digikameraan, joista toiseen löytyi vieläpä kaikki tarvittavat osatkin. Hetken aikaa kuvia on siis tarjolla mahdollisesti vähän kehnommalla kuvalaadulla, mutta yritetään pitää ainakin juttujen taso entisellään.

Aloitetaan yhdellä uudella kivalla tuttavuudella, johon olen nyt parin viikon ajan tutustunut ja josta lupasin raportoida teille lisää pienen lähikontaktin saamisen jälkeen:

Tuote on Ole Henriksenin Aloe Vera Deep Clenser, joka on itseasiassa tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Pakkausteksti kertoo, että ”Calming gel, cleans without stripping moisture”.

Yleensähän nämä rasvaiselle iholle tarkoitetut putsarit ovat tujuja. Siis todella tujuja. Ainakin niin tujuja, ettei oman kuivuuteen taipuvaisen ihoni olisi mitään järkeä tehdä niiden kanssa mitään yhteistyötä. Ei edes nyt, kun näppylöitä tuntuu jatkuvasti vaan ilmestyvän ympäri nassua ja ihokin kiiltää tavallista enemmän (mutta kuivuu silti normaaliin tapaan lopulta pinnalta).

Mutta hei, ei tämä minun ihoani ainakaan kohdellut yhtään liian rajusti! Oikeastaan tämä oli todella miellyttävä tuttavuus tällaiselle näppylättömään elämään tottuneelle, joka pistää järkyttävän älämölön ja hädän pystyyn parin näpyn takia ja on valmis nappaamaan hyllystä heti aknetuotteet käyttöönsä. Tämä nimittäin jättää iholle oikein puhtaan ja raikkaan tunteen, mutta ei tosiaankaan tuntunut pesevän iholta pois ihan kaikkea mahdollista ihon omaa rasvaa.

Tykkään tästä ihan älyttömästi, sillä todella harvoin tosiaan törmää tuotteisiin, jotka oikeasti tuntuvat puhdistavan ihon kunnolla, mutta joista ei jäisi ihan superkuiva ja kiristävä tunne iholle. Ja hei, ihokin muuten voi tällä hetkellä hieman paremmin kuin vielä vähän aikaa sitten! En tiedä, voinko kiittää yksin tätä, mutta ainakin hyvänä osatekijänä tämä on ollut. Voisin kyllä napata hyvinkin pitkäaikaiseksi kumppanikseni. Tai no, oikeastaan olenkin jo napannut, sillä tämä on osoittautunut hyvin riittoisaksi tuotteeksi ja pysyy siksi seurassani varmasti varsin pitkään.

Pakkausteksti muuten kehottaa kaatamaan korkillisen ainetta kostealle kasvojenpesuun tarkoitetulle sienelle ja hoitaa ihon puhdistuksen sienellä, mutta minulle kyllä riitti huomattavasti pienempi määrä ja jatkuva sienellä hankailu olisi omalle iholleni ehkä jo vähän liikaa.

Tätä tuotetta voin siis ehdottomasti suositella! Tämä sai minut kiinnostumaan kovasti muistakin sarjan tuotteista, joista useista olen kuullut paljon kehuja.

Maailmalla Ole Henriksen on hieman suuremmassa maineessa kun täällä Suomessa, jossa moni on ehkä joskus kuullut sarjan nimen, muttei edes tiedä, mistä tuotteita voisi hankkia. Maailmallahan tätä myydään suuremissa tavarataloissa kulttisarjana, mutta meillä Suomessa tätä näyttäisi myyvän hoitoloiden lisäksi ilmeisesti vaan Helsingin Stockmann sekä Kuopion Sokoksen Kauneuden Maailma. Vai tiedättekö muita paikkoja valikoitujen hoitoloiden lisäksi, joista sarjan tuotteita saisi? Muutenkin kuulisin mielelläni mahdollisia kokemuksianne sarjan tuotteista, sillä viimeksi kun niitä kyselin, ei kokemuksia tosiaan ollut monellakaan jaettavana. Olisikohan nyt kuulolla joku kokemuksia omaava?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Taisin viimeksi, kun kirjoitit Ole Henriksenin tuotteista hehkuttaa täällä omia kokemuksiani. Itselläni on vakikäytössä African Red Tea Foaming Cleanser, joka on ihana vaahtoputsari, joka ei kuivata, mutta tuntuu hoitavan ihoa. Samaan linjaan kuuluu paljon muitakin tuotteita. Yksi kokeilemisen arvoinen on herkälle/herkistyneelle iholle tarkoitettu Balancing Cucumber Face Mist, jota voi käyttää myös vanulappujen kanssa silmähauteena.

  Sarjasta minulla on käytössä myös rakeinen (pyöreitä "rakeita"), joka on todella tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen ja puhdistava naamio. Muitakin sarjan tuotteita löytyy varastosta, mutta näihin olen tykästynyt todella ja kohta täytyykin lähteä taas ostoksille, kun entiset näyttävät loppuvan.

  Se noissa puhdistustuotteissa on kiva, että niitä myydään kahdessa koossa (207ml ja 355ml), joten jos joku sopii hyvin ja pitää siitä, niin voi hankkia myöhemmin isomman pullon ja ovat todella riittoisia! Minulla oli jossain vaiheessa käytössä Pick Me Up-puhdistusgeeli ja 20 sentin kolikon kokoinen määrä riitti hyvin kertapuhdistukseen.
  Suosittelen tutustumaan sarjaan ja kiva Golden Girl, että otit sen esille täällä, koska mielestäni sarja ei ole saanut lehdistössä riittävää huomiota.

 2. 4

  sanoo

  Kuulostaa hyvältä, täytyy kokeilla joskus! Mun ihon kunto on muuten parantunut aivan järjettömästi, kun muutin päivärutiinini tähän: aamulla pesu hellävaraisella aineella, kasvovesi, kosteusvoide (Lush Vanishing Cream). Bare Mineralsit naamaan ja menoksi. Illalla tujumpi puhdistusaine, tarvittaessa kuorinta/naamio/jne, kasvovesi ja yövoide (Body Shopin vaaleanpunainen). Ja sitten sitä Bepathenia jokaikiseen kohtaan joka näyttää vähänkin epäilyttävältä! Nyt on menty pari kuukautta ilman sen suurempia epäpuhtauksia, ja kommenttia tulee jatkuvasti kuinka en mitenkään voi olla ikäiseni kun iho on niin upea ja hehkuva… Kun siis täällä Seelannissahan jo kolmekymppiset on ryppyisiä auringon takia.

  Muuten, näin unta että pidit täällä blogissasi ripsimissikisat! Eli siis lukijat lähettivät kuvia ripsistään (mascaran nimi oli peitetty jotta ihmiset eivät olisi puolueellisia), muuta meikkiä kuin ripsiväriä ei saanut olla. Ja sitten ihmiset äänestivät ja voittaja sai kutsun jonnekin Eva Longorian ripsimessuille… Että silleen. Toivottavasti olet tyytyväinen saatuasi blogisi näköjään ihmisten alitajuntaan asti!! 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  jos ole henriksenin myyntipistettä ei ole lähellä, saa tuotteita postitse myös nelly.comista :). tosin silloin täytyy tietää, mitä haluaa koska ko. sivulla ei tuotteita ole pahemmin esitelty…
  täytyy kyllä sanoa, että tuo aloe vera deep cleanser tekisi mieli tilata kokeiluun, nyt käytössä cliniquen nestemäinen kasvosaippua (mild), ja tuntuu että kuivattava vaikutus on puhdistavaa suurempi :-/ .

  /nanna

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa täydelliseltä tuotteelta minun iholleni! 😀 Ja olen itse juuri samanlainen, nostan hirveän hepulin muutamasta näpystä. Paljonko tuote maksaa? Kuuluuko samaan tuoteperheeseen muitakin tuotteita, esim. kasvovesi / kosteusvoide, oletko päässy testaamaan niitäkin?

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Onko olemassa itseruskettavaa joka sopisi kasvoille ja keholle?
  Olen menossa viikon päästä ulkomaille, mutta rusketun todella hitaasti ja myös haluaisin turvallisen rusketuksen. Sävyn tulisi olla mahdollisimman luonnollinen eikä liian tumma, vain kevyt päivetys riittää. Olen vasta vähitellen alkanut tajuta miten tummilta kaikki meikkivoiteet ihollani näyttävät ja ajattelin itseruskettavan käytön auttavan tässä. Auttaako se vai näyttääkö meikkivoide silti liian tummalta / oranssilta?

 6. 8

  sanoo

  oonis: Kiitos infosta! 🙂

  Mila: Tuo sama linkki löytyikin postauksestani. Kiva, että Turun Stockaltakin saa. Saisivat päivittää listojaan maahantuojan sivuilla. 🙂

  Tiina: Kiitos kun kertoilit kokemuksiasi, sarja kiinnostaa yhä vaan enemmän! 🙂

  Athelas: Ihan mielettömän hyvä idea… Olen kehitellyt tuota ajatusta unesi pohjalta koko päivän, odota vaan, mitä tulee. 😉

  nanna: Kiitos vinkistä! Tuo Clinique tuntuu selkeästi kuivattavan verrattunä tähän putsariin. 🙂

  Anonyymi: Maahantuojan sivuilta löytyy aika hyvin infoa sarjan muista tuotteista: http://www.carpelancosmetics.fi/Olehenriksen/Default.aspx?id=344231
  Tämä on ainoa, jota olen itse päässyt kokeilemaan. Hintaa on 37,50.

  Anonyymi: Esimerkiksi Lorealilta löytyy muistaakseni kasvoille ja vartalolle tarkoitettu itseruskettava. Itse käytän usein kasvoilleni Garnierin itseruskettavaa suihketta, joka antaa mukavan kevyn sävyn, jolloin voin käyttää muuten vähän liian tummia meikkipohjiani pois. 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Koin eilen kivan yllätyksen, kun kassantäti kertoi ostaessani uutta luomiväriä + sivellintä, että koska heillä on 2 kolmen hinnalla- tarjous, sain mukaan myös ihanan shokkipinkin kynsilakan :>

  Juu, oli minulla muutakin asiaa kuin tämän supersiistin lakan ihailu. Haluaisin nimittäin mielelläni kuulla mielipiteitäsi eri nettikaupoista: missä olet itse asioinut, mikä on luotettava, miten selvitä vieraskielisillä sivustoilla ilman ongelmia ja mitä tulee ottaa huomioon.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  nellyllä maksaa tuo putsari (207ml) 33,50€ – postikulujahan toki tulee päälle, mutta jos useampia tuotteita on ostamassa niin saattaa säästääkin muutaman euron 😉

  …mitenniin menin sitten ja tilasin *pyörittelee silmiään* ;)… clinique nimittäin, thank god, on loppumassa! heti syksyn tultua tuntuu liian tujulta ja kuivattavalta, kesällä pelitti taas ihan ok muttei kuitenkaan ole lähellekään täydellinen silloinkaan. otinpa kokeeksi samaan pakettiin tuon pick me up- kasvovedenkin… vaikutti varsin lupaavalta ja luultavasti kohtelee talvi-ihoani lempeämmin kuin cliniquen kasvovesi minkä jälkeen iho on välillä kuin hiekkapaperia :-/.

  /nanna

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Kiinnostuin Tweezer pinseteistä ja löytysin tällaisen sivun http://www.carpelancosmetics.fi/Tweezerman/Default.aspx?id=351493 ja sitten tuli mieleen saakohan noita pinsettejä eri värisinä? Onko se aivan tarua ettei kulmakarvoja saisi nyppiä kuin vain niiden alapuolelta. Olen monestakin lehdestä ja netistä tms. lukenut ristiriitaista tietoa. Joissakin sanotaan että saa nyppiä yläpuolelta ja jossakin että ei missään nimessä. Mitä tässä uskoa? Ite ainakin oon nyppiny kummaltaki puolelta enkä ole huomammut mitään
  ''haittavaikutuksia''. Desinfioitko koskaan pinsettejä jos vaikka nypit niillä vain itseltäsi kulmakarvoja? Monesti iteltä unohtuu toi, mutta yritän aina desinfioida vaikka ite pinsettejä vaan käytän.

  Ole Henriksenin tuote kuulostaisi juuri sopivalle iholleni. Kiitos paljon vinkistä. Täytyypi kokeilla. 🙂

 10. 12

  sanoo

  Olen käyttänyt Ole H. kasvovettä, joka on ollut tosi fressi tuttavuus. Monet ulkomailla työitä tehneet mallit kehuvat jotain tuubissa olevaa kasvovoidetta, jonka nimeä nyt en muista.. Mutta mukava !

 11. 13

  sanoo

  Anonyymi: Näistä postauksista voisi löytyä kaipaamaasi infoa: http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/nettiostaminen 🙂

  nanna: Oi että, voi sinua taas! 🙂 Tulehan sitten kertomaan kokemuksiasi kunhan saat tuotteet käsiisi. Tuo Pick me up- kasvovesi nimittäin kiinnostaa kovasti. 🙂

  Anonyymi: Pinsettejä on siis tarjolla kaikissa noissa esitetyissä väreissä. 🙂
  Ei ole mitään ehdotonta kieltoa, etteikö kulmia saisi nyppiä myös ylhäältä ja itse ainakin nypin sieltäkin selkeät hajakarvat pois. Tuo kehotus olla nyppimättä karvoja yläpuolelta johtuu siitä, että yläpuolelta nypittäessä kulmasta katoaa helposti sen kaareva muoto ja pahojakin mokia voi sattua. Mutta nypi ihan sieltä, mistä tuntuu, että täytyy nyppiä. 🙂
  Ja ehdottomasti voin tosiaan tuota Ole Henriksenin putsaria suositella!

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  niinpä, voi minua taas 😀

  mutta kuten sanottu, cliniquet vetelevät viimeisiään ja tässä tuli nyt hyvä heräteratkaisu… jospa nyt löytyisi hyvät ja toimivat tuotteet, viime talvi meni kokeillessa :-/. mutta minkäs teet, kun iho vaan on _vaikea_ …

  käyttökokemuksia luvassa heti, kun pääsen kokeilemaan :)!

  EDM mattapohjasta toistaiseksi sen verran, että näyttäisi toimivan! ihan 8 tuntia tämäkään ei täysin mattana pysy, mutta sävy on niin täydellisesti ihoni värinen että pieni kiiltely näyttää kovin luonnolliselta. bM pohja suttaantui työpäivän aikana pahemmin ( siis se perus ei-matta ), ja korosti ikävästi ilmejuonteita pienenpieniä ( kröhöm… ) ryppyjä. tämä pysyy paikallaan paremmin :)!

  vedenkestävyyttä tälläkään ei tosin ole tippaakaan, eilisten itkuraivareiden ;D yhteydessä tuli todettua… tosin mössööntyneen meikin pystyi taputtelemaan vessapaperilla takaisin melko siistiksi :D. mutta tästä johtuen taidan pitää sen diorin kaapissa toistaiseksi kunnes menee huonoksi – minä kun vollotan vuolaasti niin häissä kuin hautajaisissakin ja molempia on lähiaikoina tiedossa :-/

  … ja tweezermanin pinsettejähän saa myös swarovski-kristallein koristeltuna, minulla on sellaiset mustat 🙂

  /nanna

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Minkähänlainen inci-lista tästä tuotteesta löytyy? Meinaan minulla olisi haussa joku hyvä putsari, mutten viitsisi kuitenkaan lätkiä naamaani ihan niitä pahimpia myrkkyjä.

 14. 16

  Alissa sanoo

  pitääkin kysyä tuosta putsaripullosta: onko siinä joku typerä korkkisysteemi, että loppupeleissä pulloa pitää säilyttää ylösalaisin että saa kaiken ulos? ajattelin tilata tuon putsarin (kiitos sinulle siitäkin 😀 )

 15. 17

  sanoo

  Anonyymi: Tässä INCI:
  ALOE VERA DEEP CLEANSER

  Purified Water (Aqua), Sodium Myreth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Chamomilla Matricaria (Chamomile) Flower Extract,
  Symphythum Officinale (Comfrey) Root Extract, Aloe Barbadensis Gel, D-Alpha-Tocopherol (Natural Vitamin E ), Phantenol, Allantoin, Lecithin,
  Natural Benzyl Alcohol, Eucalyptus Globules ( Eucalyptus) Leaf Oil, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, Yellow No. 5, Blue No.1.

  Alissa: Eli siis ihan tavallinen pelkkä korkki, ei mitään pumppuja yms, eli lopuksi säilyttäisin kyllä ylösalaisin, niin viimeisetki tipat saa ulos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *