Päivä 24: Meikkaushaaste

Päätin tehdä itselleni meikkaushaasteen.

Kuten olenkin jo kertonut, on meikkivarastoni hieman suurempi, kuin keskivertomeikkaajalla yleensä. Olen aina miettinyt, miten tällaiset keskivertomeikkaajat pärjäävät vähäisillä meikeillään. Itse en yleensä pysty pitämään samaa meikkiä putkeen edes kahta päivää ja tykkään kokeilla ja vaihdella tuotteita paljon. Päätin kuitenkin ottaa selvää, miltä tuntuisi selvitä vain yhdellä meikkipussilla ja kokeilla keskivertosuomalaisnaisen elämää kuukauden ajan.

Kokosinkin siis itse omaan meikkipussiini seuraavat tuotteet:


Puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, meikkivoide ja ihonsävyn heleyttäjä.


Luomivärinpohjustaja ja kaksi luomiväripalettia.


Valokynä, kaksi ripsiväriä, eyelineri, kolme silmämeikkikynää, kaksi kulmakynää ja kulmavaha.


Kolme huulikiiltoa.


Hohdepuuteri.

Lisäksi pussiin meni siveltimiä ja peitepuikko. Ja tältä pussi sitten näytti:

Haasteeni ideana siis on, että yritän pärjätä noilla tuotteilla kuukauden. Eli en saa käyttää mitään muita tuotteita kosmetiikkalipastostani. Lipastoni edustaa minulle seuraavan kuukauden ajan suomalaista kosmetiikkaosastoa: sinne mennään vain, kun joku aiemmin käytössä ollut meikkituote on oikeasti loppu ja se täytyy korvata.

Mielestäni tuo kokoamani meikkipussi on varmasti melko perusmeikkaajan meikkipussin näköinen. Pari luomiväripalettia, muutamia silmämeikkikyniä ja huulikiiltoja, pohjaan tarvittavat tuotteet sekä pari erikoisempaa tuotetta (valokynä, hohdepuuteri, kulmavaha). Okei, normaali nainen pärjää ehkä yhdellä kulmakynällä, mutta siitä minä en tingi. Tahdon käyttää noita kahta. Mutta muuten varmasti ihan keskivertosisältö?

Saa nähdä, tuottaako vaikeuksia. Mutta pakkohan tätä on kokeilla!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Haa, loistava blogiaihe!
  Tuossa on suunnilleen saman verran meikkejä, kuin mitä päivittäisessä meikkiboksissani on. Kaappien kätköistä löytyy tosin lisää tavaraa (huulipunia/kiiltoja/mineraaleja), joten keskiverroksi en itseäni laskisi 😉
  Olen paininut samojen ongelmien, eli tavaranpaljouden kanssa. Viime vuosina olen kuitenkin muuttunut hirmu kriittiseksi sen suhteen mitä ostan, paljon jää ostamatta ja se on vaan positiivista.
  Teetkö sä hutiostoksia? Luin kaikki postauksesi läpi ja olin hämmentynyt siitä miten käytät myös ei-niin-mieluisat tuotteet loppuun asti. Itsellä olisi lentänyt roskiin tai päätynyt myyntiin.

 2. 3

  sanoo

  prettyplush: Teen melko harvoin hutiostoksia. Lähes poikkeuksetta kaikki ostamani tuotteet ovat olleet hyviä, huteja ovat olleet lähinnä tuotteet, jotka olen saanut lahjaksi tai töiden kautta. Laitan kyllä melko reippaasti eteenpäin minulle sopimattomat tuotteet. Olen laiska myymään niitä, mutta ainakin annan ystäville tai sukulaisille. Harvoin kuitenkaan raaskin heittää mitään roskiin. Käyttökelpoiset kuluttelen pitkin hampain pois, käyttökelvottomat kyllä lentävät roskiin. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Omaan pussiini kuuluu meikkivoidepuuteri,poskipuna,kulmakynä,2luomiväriä,ripsiväri. Johtuu luultavasti siittä etten osaa meikata tai en edes tykkää siittä. Kuinka paljon yleensä käytät meikkiä? Tai mitä tarvitset päivittäisen meikin tekemiseen?

 4. 5

  illusia sanoo

  Ha, perusmeikkiini kuuluu meikkivoide, eyeliner ja ripsiväri, eli kolme tuotetta. Tässä alkaa melkein toivomaan, että olisit minulle sukua 😉 Mielenkiintoinen blogiaihe, aloitin vasta alusta lukemisen ja ajattelin tässä vielä viihtyä pidempäänkin.

 5. 6

  sanoo

  minunkin meikkipussiin on keräytyn meikkejä mutta ne ovat enimmikseen ripsareita ja luomivärejä + joka päiväiset pakollis tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *