Päivä 238: Voi Parkaa

Kiitos, Essie. Vihdoinkin joku, joka ymmärtää. Vihdoinkin joku tajuaa tehdä jotain erilaista ja massasta poikkeavaa.

Ai että mistä minä nyt oikein puhun?

No siitä, että joku on vihdoin tajunnut, että vaikka syksy ja talvi tulevat, ei kauden lakkasävyjen tarvitse olla niin hemmetin masentavia ja synkkiä aina! Minusta oli ihan mieletöntä, että Essien uuden kokoelman lakkojen joukkoon mahtui esimerkiksi tällainen sävy:

Sävy on Pink Parka ja voi minua parkaa, kuinka rakastunut tähän olenkaan! Siis tällaisia sävyjä pitäisi olla syksyn ja talven kokoelmien täynnä!

Kuinka paljon tällaisen sävyn näkeminen ihmistä piristääkään, kun kävelee pimeässä vesi- tai räntäsateessa vettä valuvana itseään säälien ja sattuu katulampun kohdalla vilkaisemaan kynsiään (kiukutessaan sitä, että ei ollut tajunnut tumppujen tarpeellisuutta vielä siihen aikaan vuodesta). Tai kuinka paljon ilostuttaa vetäistä loskasta märät villasukat talvipäivänä jaloistaan lämpimään suihkuun mennessään ja kesken aivastelun huomata iloisen pirteinä vilkkuvat varpaankyntensä!

Kyllä, kannatan ehdottomasti pirteitä lakkasävyjä pimeinä vuodenaikoina, vaikka sitten edes vaan niissä varpaankynsissä. Överin väristen varpaankynsien näkeminen kesken synkän päivän saa kyllä ehdottomasti pientä hihitystä itsessään aikaan ja voi piristää oloa huomattavasti.

Mutta hei nyt siihen pari päivää sitten loppuneeseen vartaloemulsioon!

Kyseessä oli siis Ralp Laurenin Ralph Wild Body Lotion (150 ml), joka oli ihana tuttavuus. Miellyttävän makea tuksu yhdistettynä poikkeuksellisen hyvään parfymoidun vartaloemulsion koostumukseen oli aivan nappi tuote. Koostumus oli ohut ja imeytyi minun makuuni passelisti ja oli itseasiassa yllättävänkin kevyt siihen nähden, kuinka pehmeän ihon se jätti. Yksi parhaista parfymoituijen vartaloemulsioiden koostumuksista, joita olen koskaan kokeillut ellei peräti paras!

Omalla läträilylläni tällainen 150 ml tuubi kesti tosin vain viikon (vai kestiköhän sitäkään?), eli en ostaisi, sillä tulisi vähän turhan kalliiksi jatkuvassa käytössä. Toki tätä voisi käyttää säästeliäämmin vain esimerkiksi käsivarsiin antamaan tuoksua iholle ja läträtä muualle jotain edullisempaa. Näinhän näitä parfymoituja emulsioita yleensä olisi fiksuinta käyttää.

Lopuksi vielä yksi uusi saamani tuote:

En ole yhtään muistanut mainita tämän tuotteen loppuneen, vaikka vanhasta lakkauksestanikin voitte päätellä, että loppumisesta on jo hetki. Snow White Mask on osa Cutrinin kolmen tuotteen settiä, jonka muut osat tämän kosteuttavan naamion lisäksi ovat kohta loppuva syväpuhdistava shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoseerumi.

Tämä naamio oli ihan hyvä setin yhteydessä käytettynä, mutta ei nyt mitenkään kovin erityinen kuitenkaan. Arvioin tätä vielä lisää, kun setin kaksi muutakin osaa pian loppuvat.

Se tältä erää, hauskaa viikonloppua kaikille!

PS. Pakko vielä mainita yksi mieletön suuren Jenkkilän uutuus. Katsokaapas tätä:

Lancomen Ôscillation Powerfoundation on siis värisevä meikkivoide. No joo, itseasiassa meikkivoidehan ei värise, vaa tuo levitinosa. Jäljestä tulee kuulemma kuin ”airbrushed”, eli hyvin luonnollinen ja ilmeisesti samalla mattainen, kiitos 7000 mikrovärähdyksen per minuutti. Tänne pohjolaan tämä ei ole ainakaan toistaiseksi rantautumassa (kuten ei muuallekaan USA:n ulkopuolelle), mutta olen silti niin innoissani, että tällaisia uusia keksintöjä tehdään. Aina, kun kuvittelen, ettei oudommaksi voi mennä, niin kyllä vaan näköjään voi. Ihan mieletöntä! Mitäs tuumaatte?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Totta puhuen en ole varma etta tuo "airbrushed" tulos on niin mahtava kuin mainostetaan, mutta toivottavasti joskus paasen kokeilemaan olenko oikeassa vai en!

  Itse kaytan muuten samansavyista lakkaa kuin kuvassa (en kuitenkaan Essieta) vuoden ympari ja se piristaa kylla kummasti. Monet kuitenkin jaksavat sita ihmetella ja kommentoida… Se ottaa joskus paahan mutta kylla siihenkin tottuu!

 2. 2

  M sanoo

  Eikös joku aika sitten mainostettu kovasti sellaista värisevää mascaraa, joka ilmeisesti sykinnällään erottelee täydellisesti joka ikisen ripsen ja mitäs kaikkea mainoksissa oikein luvattiinkaan… 🙂 Itselleni tulee mieleen vain että ripsiväriä on sitten normaaliakin enemmän sutussa joka ikisessä naururypyssä ja ripsirajan yllä. Onkohan sinulla tästä mitään kokemuksia tai edes näköhavaintoja?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  tuon meikkivoiteen suhteen voisin lainata sinua suoraan : ' Aina, kun kuvittelen, ettei oudommaksi voi mennä, niin kyllä vaan näköjään voi'. todellakin :D. mutta hienoa, että jotain uuttakin keksitään… ei tosin jää henk. koht. harmittamaan, jos ei tänne rantaudu ikinä.

  /nanna

 4. 4

  Seireeni sanoo

  Lancomelta tulee varmaan värisevinä versioina kohta kaikki mahdolliset meikit 😀 Eka ripsari ja nyt tämä…

 5. 5

  sanoo

  M, täällä on yksi joka osti värisevän maskaran! Hyvinhän se toimii, ei tosin hintansa arvoinen mielestäni (maksoin siitä yli 30e muistaakseni), super-pitkät ripset sillä saa, mutta ei kylläkään tuuheuta (ainakaan itselläni, sitä jäin kaipaamaan eniten!). Levitys on aluksi vaikeaa mutta parin kerran jälkeen siiheen tottuu, vaikka levitys on silti tavallista hitaampaa kun se värisevä harja tosiaan tuppaa klönttäämään ripset, väriä kun siitä irtoaa aika paljon!

  ja ei se värise siis niin että sitä huomaisi pelkästään harjaa katsomalla, sen verran pientä ja nopeaa liike on. Värinän kyllä tuntee niin sormissa kuin ripsissäkin.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin kysyä sulta sellasesta asista kun nää finnien täsmähoidot. Nimenomaan toimiiko nämä ja kuivattavat sen finnin vai ovatko ihan yhtä tyhjän kanssa? Itse uskon, että jotkut merkit todellakin toimivat, mutta lääkärivanhempieni ovat aika skeptisiä ja sitä mieltä, että ne ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. Haluaisin kysyä siis ihan kosmetiikka-asiantuntijan mielipidettä ko. tuotteista ja esim. eri merkkien toimivuudesta :>.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Sairaalan pukuhuoneessa joskus kuulen kommentteja lakatuista varpaankynsistä, mutta positiivisia onneksi 🙂 pirteä lakka ilahduttaa ainakin mua ennen kuin puen työsukat! tämmöselle kynsilakkafriikille ammatinvaihdos oli aika karmeaa kun kynsien pitää nykyään olla lyhyet ja lakattomat. Turhamaista kenties, but who cares 😉 Aurinkoista viikonloppua! minä lähen iltavuoroon vilautteleen pukuhuoneeseen 😀
  -almastiina-

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö sellaisen meikkisarjan kuin ArtDeco? Oletko kokeillut sen tuotteita? Olin yhden kauneishoitolan meikkivärianalyysissä ja meikissä käytettiin ArtDecon meikkeijä. Olivat ihan kohtuuhintaisia ja hyviä sävyjä. Varsinkin sarjan mineraalimeikkivoide kiinnostaa.

 9. 9

  Emma sanoo

  Nyt hihitystä ei saanut aikaan ihanan kirkas Essie, vaan pieni kirjoitusvirhe: "Miellyttävän makea tuksu". Kihih 😀

 10. 10

  sanoo

  Kaikki värisevä näyttää olevan nykyään kova sana uusien meikkituotteiden kehittelyssä. Itsellä tulee erään vitsikkään videon takia noista mieleen vain… vibraattorit…

 11. 11

  sanoo

  Aika hauska idea tuossa meikkivoiteessa, voisi olla ihan hyväkin. En voisi vaan kuvitella käyttäväni tuollaista 😀

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ongelma, toivottavasti osaat auttaa 🙂
  Kyseessä on siis kynsien jatkuva liuskoittuminen ja muukin yleinen huonokuntoisuus. Ne eivät tunnu kasvavan juuri ollenkaan, ja sitten, kun ulottuvat edes hieman sormenpään yli, ovat niiden kärjet täysin pilalla. Tänäänkin jouduin leikkaamaan kaksi kynttä tosi lyhyiksi, koska ne olivat noin miljoonalla liuskalla.
  Käytän hauraille kynsille tarkoitettua asetonitonta lakanpoistoainetta, viilaan säännöllisesti ja oikeaoppisesti, pidän kynnet usein lakattuna ja laitan joka ikinen päivä kynsinauhaöljyä. Kynsinauhat alkavatkin olla hyvässä kunnossa, mutta tällä ei tunnu olevan mitään vaikutusta itse kynsiin. Mitä vielä voin tehdä? Luin ohjeesi ja yritinkin etsiä jostakin hoitolakkaa, mutten oikein löytänyt sellaista mistään. Tai sitten etsin vääristä paikoista. Mistä jonkinlaista hoitolakkaa siis saisi? Muualta kuin netistä tilaamalla siis. Ja mitä voisin tehdä kynsieni hyväksi? Kiitos jo etukäteen mahdollisista ohjeista :>

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Hei, kaipaisin pientä neuvoa. Blogisi innoittamana tilasin Beauty Baysta Tigin tuotteita. Paketin statuksessa lukee, että se olisi lähetetty 12 päivää sitten. Eikö tämä ole jo aika pitkä toimitusaika? Osaatko yhtään sanoa, mistä kuuluu kysellä tällaista kadonnutta pakettia? Terveisin: Neuvoton

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Minusta ne värinät kuuluu ihan toisenlaisiin tuotteisiin 😉
  Siis Apua! Mitä muuta turhaa ne siellä jenkkilästä vielä keksiikään! Ja taas tuhlataan luonnonvaroja,argh!

  Sun blogiteksteihin tuo muuten aina kivan säväyksen, nuo viittaukset wannabe-insinööriin 🙂

 15. 15

  sanoo

  J.: Minäkin tahtoisin kyllä ehdottomasti kokeilla. 🙂

  M: Lancomen ja Estee Lauderin värisevät mascarat tulivat tosiaan markkinoille vuosi sitten ja täältä löytyvät omat kommenttini: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/03/paiva-40-tuotteita-joita-et-ole-tiennyt.html 🙂

  nanna: Minusta on vaan niin ihanaa aina seurata, kuinka oudoksi keksinnöt voivatkaan mennä! 🙂

  Seireeni: Jännityksellä odotamme seuraavaa värisevää keksintöä. 😉

  valeria: Kiitos, kun kerroit omat kokemuksesi. 🙂

  Anonyymi: Nuo sisältävät yleensä alkoholia ja alkoholi tosiaan kuivattaa ihoa. Lisäksi ne sisältävät usein kevyesti kuorivia aineita, jotka myös nopeuttavat finnin puhkeamista. Kyllähän ne siis kuivattavat. 🙂
  Oma edullinen suosikkini on Natural Coden täsmähoito.

  almastiina: Eli varpaasi pääsevät siis piristämään paitsi sinua, myös muitakin. 😉
  Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  Anonyymi: ArtDeco on tuttu sarja. Luomivärit varsinkin ovat todella hyvälaatuisia, meikkipohjia en ole itse kokeillut. Suomessa hinnat vaan ovat melko kovat. Tallinnassa Kaubamajassa monet tuotteet ovat puoleen hintaan. 🙂

  Emma: Voih, Tuksu on ain ajatuksissani ja välillä se vaan lipsahtaa esiin. 😉

  Jossu: Mutta eikö olekin ihanaa, että värinä viedään mascaroiden ulkopuolelle ja kehitetään jotain ihan uutta! 🙂

  Eve-ning: Kovasti kyllä tahtoisin kokeilla! 🙂

  Anonyymi: Minulla ei ole mitään lisättävää ohjeisiini. OPI:n Nail Envy on ainoa vhvistaja, joka on saanut minun kynteni kasvamaan. Muut eivät ole auttaneet, vaikka olenkin kokeillut. Nail Envyä saa Soksen Emotionista, Stockalta ja Kickseistä. Hintaa on noin 27 euroa mikä saattaa kirpaista, mutta kynnet ovat kyllä ihan mielettömän vahvat nykyään. Ennen eivät kasvaneet mihinkään liuskoittumatta. 🙂

  Neuvoton: Oliko paketissasi aerosoleja? Hiuslakat ja muut vastaavat eivät voi lähteä lentäen ja niiden matka saattaa kestää kauan. 12 päivää ei muutenkaan ole vielä kovin pitkä aika nettittilauksessa ja sen toimituksessa (valitettavasti), eli älä vielä hätäile. Kolmen viikon jälkeen kannattaa kysellä perään (jos tilauksesi ei sisältänyt aerosoleja). 🙂

 16. 16

  sanoo

  Anonyymi: Ei sitä tiedä kuinka maailmaa mullistavaksi keksinnöksi tuokin osoittautuu. 😉
  Wantsu on ollut todella otettu saamastaan huomiosta. Muistuttakaa, että kerron hänestä aivan älyttömän hauskan kärpäsen lennätys tarinan! 😉

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Semmoista tulisin pyytelemään, että haluaisin nähdä enemmän kuvia eri päivien meikeistäsi ja mitä tuotteita olet käytteänyt, kun meikin olet tehnyt. Niistä saa itsekin niin paljon inspiraatiota, sillä olen huono käyttämään rohkeita värejä tehdessäni esim. silmimeikkiä. Yleensä turvaudun vain ruskeisiin ja kultaisiin sävyihin. 🙂

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin lisätä kynsiohjeita kaipaavalle, että oikea ravinto on kaiken terveyden perusta. Saathan tarpeeksi kalsiumia ja vitamiineja? Mitkään ihmelakat ja -voiteet eivät voi auttaa, jos perusta ei ole kunnossa 🙂 Heikot kynnet ovat usein merkki kalsiumin ja D-vitamiinin puutteesta. Myös muilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla on merkitystä kokonaisterveyden kannalta, joka heijastuu myös kynsiin.

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kynsiohjeista :> Ainakaan oman kotikaupunkini Stockalta ei tuotetta löytynyt, mutta menenpäs katsomaan huomenna, josko Sokoksella tärppäisi 🙂
  Näin muuten jo unta blogistasi. Siinä itselläni oli tuota tässä postissa esittelemääsi pinkkiä lakkaa ja ihastelin, että tätähän on tuolla Golden Girlilläkin 😀

 20. 21

  sanoo

  Värisevä meikkivoiteen applikaattori 🙂 Ehkä pitäisi kokeilla Lily Lolon levitystä sähköhammasharjalla tms 😀 Tai hyvin tärisevin käsin, hihhih.

 21. 22

  sanoo

  Anonyymi: Niin, tosiaan, tuostahan se lähtee. Kiitos sinulle vastauksesta. 🙂

  Anonyymi: Sokokset eivät muistaakseni myy OPI:a, vain Emotionit. Stockalle voi muuten pyytää tilaamaan toiselta Stockalta jos omalta ei jotain löydy. 🙂

  Honey: Hahaa, älä yllytä, saatan vaikka innostua kokeilemaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *