Päivä 237: Mikä nyppii?!?

Olin luullut omistavani hyvät pinsetit.

Omat pinsettini olivat Duroyn mukavat automaattipinsetit, joita käytän tosin ihan vaan normaalien manuaalipinsettien tapaan. Nappaavat pieniäkin karvoja ihan hyvin, mutta tottakai hennompien ja lyhyiden karvojen kanssa saa aina taistella aikansa ja toisinaan jopa menettää hermonsa niille. Mutta sellaistahan se elämä on ja tämä kaikki kuuluu siihen ikävään kulmiennyppimisrutiiniin. Vai kuuluuko sittenkään?

No ei muuten kuulu! Jokainen tietää, että pinseteissä voi olla huomattavia eroja, mutta minä ainakin luulin omistavani hyvälaatuiset pinsetit. No, eivät ne huonotkaan olleet, mutta en vain tiennyt paremmasta. Nyt kyllä tiedän:

Tweezermanin pinsetit ovat tosiaan sen kaiken hehkutuksen, hypetyksen ja juurikin sen kulttimaineensa arvoiset, jossa ne maailmalla ovat. Ennen kulmien nyppiminen oli tylsää ja puuduttavaa hommaa, sillä välillä se tuntui vievän liikaa aikaa. Nyt on mielipide muuttunut ja nyppimisestä on tullut todella miellyttävää. Kun nappaan pinseteillä kiinni karvasta, saan siitä tosiaankin kunnon otteen ja se karva tosiaankin lähtee samantien pois. Ei enää turhaa sohimista ja ilman nyppimistä ja aikaa säästyy puolet, kun yhtä karvaa ei tarvitse jahdata ja houkutella suvaitsemaan tarttua pinsetteihini.

Omat Tweezermanini ovat tietysti vaaleanpunaiset ja mallia Slant ja sain ne pinsettejä maahantuovalta Carpelan Cosmeticsilta. Suomessa nämä maksavat 34 euroa ja nyt en edes aio sanoa, että tialatkaa helposti ulkomailta. Nämä ovat nimittäin ihan tasan tarkkaan jokaisen euron arvoiset, sillä nämä ovat ikuiset. Käytössä kuluneet pinsetit voi nimittäin lähettää maahantuojalle teroitettaviksi pehmustetun kuoren ja postikulujen hinnalla (yhteiskulut siis noin kaksi euroa ja rapiat), jos jonain päivänä alkaa tuntua siltä, että kärjet olisivat päässeet kulumaan.

(Kyllä, säilytän näitä muovikotelossaan. Säilytän lähes kaikkea kosmetiikkaa myyntipakkauksessaan. Turha siis syyttää turhan pakkausjätteen kylvämisestä, sillä minulle ei ole olemassa käsitettä ”turha pakkausjäte” kun puhutaan tuotepakkauksista.)

Käytännössä näiden hankkiminen on siis hyvin ekologinen teko ja jos haluaa itselleen hankinnasta vielä paremman mielen, kannattaa tässä nykyisessä taloustilanteessa kipaista hakemaan nämä siitä lähimmästä yksityisestä salongista tai hoitolasta, joka niitä myy ja tukea heidän toimintaansa. Hyvästä voi siis tässä tapauksessa maksaa, sillä nämä eivät ole kulutustavaraa ja uusia et tule enää koskan hankkimaan! (Tähän uuteen ajatustapaani saattaa myös vaikuttaa opiskeluni ja se, että nyt tosiaan ymmärrän yritystoimintaa paremmin sekä viimeaikaiset henkilökohtaiset kokemukseni huonon yleisen taloustilanteen vaikutukseista…)

Näiden teho on myös testattu wannabe-insinöörin kulmiin lievän ”unibrow” -ilmiön kyntämiseksi. Prosessi oli ohi huomattavasti tavallista nopeammin ja sattui kuulemma paljon enemmän, kuin vanhoilla Duroyn pinseteillä nyppiminen. Wannabe-insinööri oli kauhuissaan eikä ymmärtänyt, miksi itse pidin hänen kivuntuntemuksiaan hyvänä asiana. Höh, tietysti siksi, että nyt niitä karvoja oikeasti tarttui pinsetteihin enkä vain sohinut tyhjää! (Älkääkä kertoko sille, että jos hän tuntee kipua, on se itseasiassa täysin kiinni nyppijän kiristysotteesta. Olen ollut nimittäin vähän laiska kiristelemään ihoa aina ylimääräiset kulmien väliset karvat häneltä nyppiessäni. Kyllähän nyt miehen pitää saada edes jollain tapaa tietää, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä ja ettemme me naiset ihan kivutta pysy nätteinä!)

Essien mattalakan merkeissä huomattiin, että te todellakin tahdotte tietää niitä konkreettisia ostopaikkoja ja etteivät kaikki jaksa alkaa harrastaa nettitilaamista joten tässä heti muutama, jonka teille selvitin:

Helsingistä taitaa löytyä paras valikoima Tweezermaneja Willhemsin apteekista ja kuulemma esimerkiksi Studio Nailfix myy näitä myös.
Tampereella Studio Feel It myy näitä ja jos Tuuriin eksytte niin Keskiselle sitten vaan!
Ja Oulussa se samainen Salon Laser, josta myös Essien mattalakkaa saattaa hankkia, välittää kuluttajille myös näitä pinsettejä.

Myyntipisteitä voi tiedustella samasta paikasta kuin Essien mattalakkaankin liittyviä asioita (Carpelan Cosmeticsilta), sillä maahantuoja näyttää olevan sama. Ja toki oma googlettelukin auttaa. (Pientä nurinaa maahantuojalle siitä, ettei myyntipaikkoja ole mainittu nettisivuilla…) Uskon, että jos pyydätte kauniisti, voivat he Carpelan Cosmeticsilla myös postittaa pinsetit suoraan teille, kuten olivat mattalakankin kanssa valmiita tekemään. (En olekaan ennen muuten kuullut maahantuojasta, joka tekee noin hyvää yhteistyötä tavallisten kuluttajien kanssa, että on valmis postittelemaan yksittäisiä tuotteita. Vai oletteko te? Ja kuinka moni muuten käytti tätä mahdollisuutta hyväksi mattalakan kanssa?)

Ja lopuksi vielä tiedoksi teille, jotka sitä nettishoppaamista tahdotte harrastaa, että näitä myy myös esimerkiksi Lookfantastic.com. Teroitustakuusta en vaan sitten tiedä. Uskoisin, että ulkomailta ostettuina ostaja saa itse lähettää pinsettinsä USA:han teroitettaviksi, sillä Suomen maahantuojahan ei niistä enää sitten ole millään lailla vastuussa.

Tästä tuli nyt bareMineralsin mineraalimeikkipohjan ja Max Facotrin False Lash Effect mascaran postausten tapaan todellinen hypetyspostaus, mutta ihan aiheesta. Eli kun minulta aina kysytään niitä joka naisen must have tuotteita, niin tässä tuli nyt yksi.

Onko teillä kokemusta Tweezermanin pinseteistä? Mikä malli teiltä löytyy ja mitäs olette tykänneet? Googlettelu paljasti ainakin tällaisen postauksen aiheesta Issues-blogissa.

…Ja niin, jutellaan siitä loppuneesta vartaloemulsiosta sittenkin huomenna…

PS. Tiedättekö, mitä muuta mahtavaa Tweezermanilta myös löytyy? Nämä eivät ole kynsileikkurit, vaan ne paljon kaivatut osaripsientaivuttimet ulkonurkkien ripsille:

Oi voi, tahtoo nämä Corner Lash Curlerit! Nämä ovat varmasti aivan loistavat! Alunperinhän tällaisten perään huudeltiin, kun kävi ilmi, ettei osaripsentaivuttimia enää myydä kaupoissa. Näiden hinnasta en tiedä, sillä Lookfantasticissakaan näitä ei ollut edes myynnissä.

Osaripsentaivuttimet ovat ehdottomasti yksi parhaista keksinnöistä, sillä oma silmäni ainakin on sen muotoinen, etteivät mitkään kokeilemani tavalliset ripsentaivuttimet vaan millään kykene taivuttamaan silmän ulkonurkan ripsiä. Onko joku päässyt kenties kokeilemaan juuri näitä kyseisiä yksilöitä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä oon suunnitellut ostavan Tweezermanit mutta en ole ainakaan vielä saanut aikaiseksi. Pitää varmaan mennä Tampereelle asti niitä etsimään, jos ei sitten joskus eksy tuonne Tuuriin.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hehe, itse olen himoinnut osaripsentaivuttumia jo kauan, mutta aivan "päinvastaiseen ongelmaan", kun sinä. Ulkonurkasta ripseni ovat hyvinkin taipuisat enkä halua niitä enää yhtään kiharemmiksi. Pientä taitelua se meinaa olla normaaleilla taivuttimilla, kun koittaa onkia pienen tikun kanssa uloimpia ripsiä pois prässisitä.
  Kiitos postauksesta, oli oikein hyödyllistä tietoa! : )

 3. 3

  sanoo

  Mulla ei ole vielä Tweezermanin pinsettejä, mutta mulla on niiden ripsikampa joka on muuten myös aivan huippukamaa. Hyvästi niille Duroyn paksuille muovi- tai metallikammoille! Olen aina vihannut ripsikampoja kun ne piikit vaan eivät mene mun ripsien väleihin, se oli siis ennen kuin tapasin Tweezermanin. Oma kampani on matkakokoinen jota säilytän sille kuuluvassa pienessä muovirasiassa. Piikit ovat neulanterävät, kuin nuppineuloja rivissä. Varovainenhan sen kanssa pitää tietysti olla ettei tökkää sillä silmään (ihan kuin nyt tavallisellakaan ripsikammalla olis kiva tökkiä silmään), mutta jestas että erottelee ja suoristaa ripset nätisti! Minä ja Tweezerman olemme olleet onnellisia yhdessä jo kuusi vuotta.

 4. 4

  sanoo

  Minä ostin nuo pinsetit mustina kaveripojalle ja lahja oli menestys.: (Piti testata itsekin ja tykkäsin, vaikka automaatteja yleensä suosinkin.)

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Henkkamaukan pinsetit on myös hyväksi havaittuja.. ne näyttävän vähän samoilta kun nuo, mutta ovat mustia/pinaisia/hopeisia

 6. 8

  emmi sanoo

  Taidan käydä Studio Feel It:ssä ostoksilla… 😉

  Tilasin juuri, myöskin osaksi sun hehkutuksen ansiosta, bareMineralsin aloituspaketin Feeluniquesta.
  Olen kokeillut sitä työkaveriltani, joka on käynyt bareMineralsin koulutuksen. Tosin hän ei ollut noihin pohjiin lämmennyt, ainakaan asiakaskäytössä. Oli kouluttajakin sanonut, että nämä pohjat tummuvat hiukan n.puolen tunnin kasvoilla olon jälkeen(?!) Oletko kuullut/huomannut vastaavaa?
  Itse en tummumista kasvoilla varsinaisesti huomannut, koska kokeiluun saamani pohjan sävy oli valmiiksi mulle aavistuksen liian tumma..

  Meillä on töissä ollut muutenkin väittelyä mineraalimeikeistä, eräs meidän "asiakas"/työkaveri väitti kivenkovaan, että ne ei hänelle sovi, koska hänellä niin kuiva iho. Hän siis käytti L'orealin "mineraali"pohjaa. Sutikin oli liian karhea. Kysyin, millä oot levittänyt aineen, niin L'orelin omalla "kabukilla" ja jollain isolla poskipunasudilla.
  Lukaistuani läpi tuon sun bM-hehkutuksen, pääsen nyt kertoon sille kaikki faktat mineraalimeikkien puolesta, joita kaikkia minäkään en tiennyt. 🙂

  Niin ja kiitos muutenkin blogistasi, en oo tainnut ennen kommentoida. Tämä on innostanut muakin hiukan tarkkailemaan kosmetiikanhamstraustani… 😀

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  rhia vei sanat suustani tweezermanin ripsikamman suhteen :)! se kyllä pelastaa aina, jos sattuu bad mascara-day. huippu.

  kuten pinsetitkin, itselläni on mustat svarowski-koristellut – hieman bling-blingiä arkeen :P. aikaisemmin käytössä olivat mieheni sveitsin armeijan linkkarista kähvelletyt pinsetit, mitkä hakkasivat kyllä laadullaan kaikki markettipinsetit mennen tullen. automaattipinsettejä en ole oppinut käyttämään koskaan, mutta kunnon pinseteillä ja kunnollisella kulmaveitsellä pärjää mielestäni loistavasti :).

  /nanna

 8. 10

  Tiina sanoo

  Olen aivan ihastunut blogiisi! Olen aikamoinen kosmetiikkafriikki myös, taidan "hävitä" sinulle vain kynsilakoissa, hiustuotteita taitaa taas olla enemmänkin 🙂 Rakastan myös noita Diorin 5 couleurs -luomiväripaletteja ja niitäkin löytyy kolmisenkymmentä. Mitä mieltä olet niiden säilyvyydestä? Ajattelen itse, että ne kestävät ikuisuuden, toisin kuin vaikka ripsivärit. En ole koskaan heittänyt pois muuta kuin pahanhajuisia huulipunia ja kovettuneita kynsilakkoja.

  Pitäisikin varmaan hankkia nuo Tweezermanit seuraavaksi 🙂

 9. 11

  Nattuli sanoo

  Kiitos vinkistä! Itseäni kulmien nyppiminen sattuu niin paljon, että olen turvautunut ajelemaan niitä. Toivottavasti nämä Tweezermanit onnistuvat vetämään pois ne paksuimmat ja syvimmälle juurtuneet haivenet.

  Kootut uutiset: http://kookas.fi/

 10. 12

  Seireeni sanoo

  Mä en tykkää liian terävistä pinseteistä! Ne "leikkaavat" karvan, ennen kuin sen ehtii nykäistä irti 😀

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  En ole oiken koskaan lämmennyt noille automaattipinseteille, mutta nyt kuukausi sitten ostin Cailapin pinkit melkein noiden pinsettejen näköset jossa oli terävät kärjet ja hyvin lähti kulmakarvat, ja hups sitten innostuneena lähtikin hieman liikaa ja lopputulos ei ollutkaan toivottunu. Innostustuneena vähän lipsahti liikaa…

 12. 15

  Herbina sanoo

  Tweezermania myy myös feelunique.com, jossa hinta postituksineen on alle 20 euroa. Osaripsentaivuttimia ei kyllä sieltäkään näytä löytyvän. Pitääpä tilata samalla myös tuo ripsikampa, hinta 9 €.

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Tälläinen kysymys tuli vain mieleen, että myydäänkö laivalla jotain sellaisia kosmetiikka merkkejä mitä Suomessa maankamaralla ei myydä?

 14. 17

  sanoo

  Golden Girl (ja muutkin), onko teillä antaa hyvää vinkkiä ongelmaani. Minulla on jo "ikänäköä", eli joudun käyttämään lukiessa ja kaikessa muussakin lähellä silmiä tapahtuvissa asioissa +-laseja. En sen vuoksi näe nyppiä kulmakarvojani ilman laseja ja sehän ei tietenkään onnistu lasien kanssa… Tiedän, että on olemassa meikkaamiseen tarkoitettuja yksilinssisiä laseja, mutta niihin en rahojani vielä tässä vaiheessa uhraa.
  Nykyään kosmetologi siistii kulmani, mutta eihän se riitä. En edes ilkeä sanoa ääneen, miten homman hoidan kotona, mutta jos on hyviä, käyttökelpoisia vinkkejä, niin ilolla otan vastaan. Kiitos jo etukäteen! 🙂

 15. 18

  sanoo

  Moi!

  Turun seudulta Tweezermaneja saa ainakin kauppakeskus Myllyn apteekista, kuin myös Essien minilakkoja ja kynsinauhaöljyjä yms!!

  🙂

 16. 19

  Anonyymi sanoo

  duroylla on vastaavanlaiset pinsetit ja omasta mielestäni ne ovat TÄYSIN samanlaiset (malli, kärki ..jopa väri täsmää 😉 ) sain omat duroy-pinsettini useita vuosia sitten äidiltäni lahjaksi enkä todellakaan ole huolinut enää mitään muita tuon jälkeen. automaattipinsetit ovat olleet tuon jälkeen hyvin kömpelöitä. ja plussaa vielä duroylle halvemmasta hinnasta, kympin paikkeella

 17. 20

  sanoo

  Tweezerman Mini Slantit huudettu!
  Omani hankin naurettavan halvalla netistä (kymenisen dollaria) enkä enää muihin vaihda. Nämä saavat erityiskohtelua, ovat omassa kotelossaan, niitä ei heiellä, niille jutellaan ja niit silitellään nätisti 😀 HG!

 18. 21

  sanoo

  i'm lacking: Ehdottomasti suosittelen hankkimaan! 🙂

  Anonyymi: Harvinainen, mutta mielenkiintoinen ongelma. 🙂

  Rhia: Oi, tahtoisin kyllä myös! Heitin vähän aikaa sitten roskiin kaikki ripsikampani, sillä olivat niin hyödyttömiä kapistuksia. :/

  MouMou: Varmaan kyllä miesten mieleen, kun ei tarvitse turhaan nystävätä ja nyppiä kun karvoja oikeasti myös irtoaa. 🙂

  Anonyymi: Kiva, että vinkkasit tuosta setistä. Mukana tuleva sivellin vaan on melko hyödytön vähänkään peittävä pohjan tekemiseen, mutta tuotteet kyllä hyvät. Kiitos siis vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Ok, kiitos vinkistä! Itsekin tiedän monia saman näköisiä ja -oloisia, mutta kun näitä kerran kokeilee tajuaa, mistä on jäänyt ennen paitsi. 😉

  Nea: Tykkäät kyllä varmasti! 🙂

  emmi: Itse en ole huomannut mitään selkeää tummumista koskaan noilla pelatessani, mutta toki ihon rasvat voivat varmaan moista jollekin aiheuttaa.
  Kerro työkaverillesi, ettei L'orealin pohjalla ole mitään tekemistä kunnollisten mineraalimeikkien kanssa eikä lopputuloksesta voi puhua edes samana päivänä. Käske kipaista Kicksiin ja pyytää, että bM vedetään nassuun niin takuulla huomaa eron. 😉

  nanna: Tahtoo rippsikamman myös…tahtoo tahtoo tahtoo! Hemmetti teitä, nytkö te kostoksi saatte minut puolestani ostamaan? 😉

  Tiina: Oi, ihanaa kuulla samanhenkisistä ihmisistä. 🙂 Kyllä minäkin koen Diorien säilyvän pitkään hyvinä, kun niiden kanssa pitää hygieniasta hyvää huolta. 🙂

  Nattuli: Kiristäthän ihon tarpeeksi tiukalle karvan ympäriltä ennen nyppäsyä ja nyppäiset vastakarvaan? Nyppimistä helpottamaan voi myös käyttää paikallisesti puuduttavaa Emlaa (apteekista), mutta pysy tiukasti kulmien alueella äläkä vie liian lähelle silmää. Myös jääpalalla voi hieman puuduttaa ihoa ennen nyppimistä. 🙂

  Seireeni: Liian terävistä en itsekään tykkää. Nämä eivät tosiaan leikkaa karvaa vaan ovat juuri sopivan terävät. Ihan täydellinen tuotekehittely, siis. 🙂

  Anonyymi: Kuinka näistä voisikaan olla tykkäämättä. 😉

  Anonyymi: Hyvien pinsettien kanssa on toki aina tuo innostumisvaara… 😉

  Herbina: Oi oi oi, ripsikampa noin halvalla…taidan tietää myös erään toisen, joka sen tahtoo… Kiitos sinulle vinkistä. 😉

  Anonyymi: Ei ainakaan minulle tule tähän hätään mieleen. Laivojen taxfree valikoimathan löytyvät laivojen nettisivuilta, eli toki voit tarkistaa asian. 🙂

  Tiina: Onhan sinulla käytössäsi suurentava peili? Noita on saatavilla kaupoista ainakin 2-5 x suurentavina ja helpottavat monilla niin silmämeikkiä kun kulmienkin nyppimistä 🙂

  Mila: Kiitos sinulle ostopaikkatiedoista! 🙂

  Anonyymi: Itsekin tiedän monet samannäköiset, mutta nämä ovat kyllä käytännössä silti pesseet muut. 🙂

 19. 22

  sanoo

  Tilasin keväällä Lookfantasticista Tweezermanin mini Slantit (tykkään pienistä pinseteistä, edellinen luottohärveli oli vuosien ajan linkkarista otettu). Ihan mielettömän hyvät, eikä maksanut kuin 12 puntaa. Tulivat vielä kätevässä muovituubissa, jossa ne säilyvät kunnossa myös meikkipussissa. 🙂 Hankin samalla myös Tweezermanin kaksipäisen musta/valkopääraudan, ihan ässä sekin.

 20. 23

  sanoo

  Mulla on ollut Tweezermanin pinsetit jo aika pitkään mutta en ole onnistunut tykästymään niihin vielä. Tuntuu, että en vain saa niillä nypittyä yhtä helposti kuin suosikkipinseteilläni, jotka ovat vanhat halvat marketista ostetut. 😀

 21. 24

  Anonyymi sanoo

  Noista osaripsentaivuttajista, niin itse laukkasin tässä pari kuukautta sitten koko Jyväskylän lähes läpi kun kaipasin kipeästi uusia osa-ripsientaivuttimia entisten hajonneiden tilalle.
  Joissain liikkeissä myyjät vaan pyörittelivät päätänsä, että "en ole koskaan kuullutkaan mistään "osaripsientaivuttajista"" vaikka koitin kuinka selittää minkälainen kapistus on kyseessä.
  Noh, ennen epätoivoon voipumista ajattelin että kysäisempä nyt vielä Anttilan kosmetiikkaosastolta, ja arvaapa mitä! Siellä oli kuin olikin jotain halpis-muovisia-ripsientaivuttajia. Ja niiden toisessa päässä (sen muovirungon sisällä) oli piilotettuna osa-ripsientaivuttajat!

  Tuote ei toimi käytössä mielestäni yhtä hyvin kuin tuollainen pieni kapistus (osataivutinta käytettäessä itse ripsientaivutin on siis ylösalaisin kädessä, ja välistä hieman kömpelöhkö&hankala käyttää), mutta kunhan jaksan paneutua asiaan, olen päättänyt että revin taivuttajat vaikka väkivalloin irti toisistaan, että saan pienen taivuttimen kunnolla käyttöön 😀

  Onneksi tajusin kysyä myyjältä, ja onneksi hän oli perehtynyt asiaan, sillä muuten en olisi ikinä edes vilkaissut niihin muovisiin kammotuksiin päin.

  Mutta siis, kaikille osa-ripsientaivuttajia kaipaaville pieni vinkki tässä, isoimmista Anttiloista kannattaa ainakin käydä kyselemässä, ja tosiaan noita halpis-muovi-romuja (paistaako inhotukseni näitä muovihirvityksiä kohtaan vähän turhan selkeästi?!? ;)) myydään varmaan ihan perusprismoissa ynnä muissakin joten kannattaa tutkailla myös niiden hyllyt tarkkaan läpi.

 22. 25

  Anonyymi sanoo

  hahh, joo – tämä ripsikamman ylistys monelta suunnalta on salaliitto saada sinutkin välillä ostamaan jotain ;D ! ei vaan, suosittelen ihan oikeasti. kun tätä kerran kokeilee ( tai no, katsominenkin melkein riittää 😉 ) ymmärtää kyllä miksi… tämähän juuri taannoin pelasti minut, kun olimme ekapäivänä lash queenin kanssa riidoissa 🙂 – by the way, nykyään olemme erittäin hyvissä väleissä alkuvaikeuksien jälkeen, joskin kaipaisin mascaralta enemmän tuuhennusta ( en tosin vieläkään ole katsonut, _luvataanko_ sitä edes tämän kohdalla… )

  mutta toisaalta – jos sinulla ei kerran ole ripsikampaa tällä hetkellä, niin ostaminenhan on ihan luvallista, eikö ;)?!

  kiukkupussi ihanaa, en ole ainoa joka on käyttänyt linkkarin pinsettejä ;)!

  ylipitkiä kommentteja anteeksi pyytäen

  /nanna

 23. 26

  sanoo

  Tiinalle (jolla oli ongelmia +-lasien kanssa) voisin kertoa vinkkinä, että suurimmalle osalle ihmisistä sopii monovision ratkaisu, eli mikäli on tarvetta pelkille lukulaseille, voi pistää toiseen silmään +-voimakkuuksilla olevan piilolinssin. Mikäli tarvetta myös kaukolaseille, niin toiseen silmään se kaukovoimakkuuksilla piilolinssi. Näin onnistuu esimerkiksi meikkaaminen ja kulmies nyppiminen ilman ongelmia, sekä myös kauas katselu. =)

  Kannattaa käydä kokeilemassa optikolla kyseistä vaihtoehtoa. Saattaa arkipäivän askareet helpottua kummasti. 😉

 24. 27

  Anonyymi sanoo

  Hei, asiasta meikkivoiteeseen. Koska sinulla tuntuu olevan kokemusta lähes kaikesta, ajattelin kysäistä mikäli Diorin Nude mikälie meikkivoide on sinulle tuttu, kokemuksia?(tiedän blogiasi seuranneena että olet mineraalimeikki ihminen, mutta anyways).

 25. 28

  sanoo

  Sikri: Saavat siis ehdottomasti ansaitsemaansa kohtelua. 😉

  kiukkupussi: Olivatpas edulliset. 🙂

  BeautyBabe: Oih, aikas jännä. Nämä kun ovat niin helpon oloiset. 🙂

  Anonyymi: Itsekin olen tuollaisiin härveleihin törmännyt, mutta olen tyytynyt omiin vanhoihin osaripsentaivuttimiini kun en ole toista päätä tarvinnut. 🙂

  nanna: No niin, kiitos vaan teille, ripsikampa on matkalla…

  Ylipitkistä kommenteista kiitän. 😉

  RagDoll: Kiva, että välitit tuollaisen vinkin! 🙂

  Anonyymi: Nude meikkivoide on hyvinkin tuutu ja siitä on blogissanikin kirjoiteltu. Laita oikeassa sivupalkissa olevaan Google-hakupalkkiin hakusanaksi Nude niin saat listan blogissani siihen liittyneistä postauksista. 🙂

 26. 29

  Anonyymi sanoo

  Öh, höh! Ostolakossa? Missä?
  Mitä tarkoittaa "unibrow"?

  Minä en osta uusia pinsettejä, vain sen takia, että tuuletetaan uusien upeiden pinsettien olevan niin erinomaiset ja .. Minulla on pinsetit, jotka on valmistettu metallista. Luulisi niiden toimivan lopun ikänsä, ilman yli 30€ panostusta.

  Mitä ihmettä – osaripsientaivuttimet – koskaan kuullutkaan. Olivatko nämä sitä samaa sarjaa – turha ostos, vielä turhempi ostos, turhin ostos.

 27. 30

  sanoo

  Anonyymi: Ööh…tässä blogissa vaikkapa? Ymmärsithän jälleen, etten ole ostanut pinsettejä?
  Etuliite uni- on latinaa ja tarkoittaa yhtä. Sama "brow" on enlgantia ja tarkoittaa kulmakarvaa. Sanat yhdistämällä saadaan yksikulmainen, eli henkilö, jonka kulmakarvat ovat kasvaneet yhteen muodostaen kahden kulmakarvan sijaan yhden kulmakarvan.
  Minulla on kattila, joka on valmistettu metallista. Se on metallia ja Ikeasta ja kyllä sillä pastat keittää, mutta kyllä minä huomaan siinä selkeän eron kunnolliseen.
  Ja aina voi sivistyä, kuten tälläkertaa osaripsentaivuttimien merkeissä. Suosittelen kokeilemaan, sillä itselleni tavalliset ripsentaivuttimet ainakin ovat huomattavasti turhemmat.

 28. 31

  Anonyymi sanoo

  No luulin kyllä, että olet ostanut ne. Jaaha, tulipa sitten opittua hieman latinaa. Joo varmaan, minulle nyt vaan sattuu sopimaan "kattila, kuin kattila". Myös osaripsientaivuttimien merkeissä 😉 En kylläkään käytä kumpaisiakaan osa- tai kokoripsientaivuttimia, hih! Tosin ihmettelen miten joidenkin ihmisten ripset ovat niin ihmeellisen pitkät ja tuuheat =o Käyttääköhän ne irtoripsiä? – varmaan!

 29. 32

  Anonyymi sanoo

  kuinka paljon tuo essien kynsilakan tilaaminen sulle maksoi? jos nyt ymmärsin oikein että he postittivat sen sinulle kun oikein nätisti kysyit.

 30. 33

  sanoo

  Mä bongasin juuri eilen Duroyn osaripsentaivuttimet ja ihan saman näköiset, kuin nuo Tweezermanin. Muoviosa vaan on läpinäkyvää muovia. Kauan noita osataivuttajia jo etsinkin, enkä olisi ilman sun postaustasi edes tajunnut niiden olen ripsentaivuttimet, kun näyttävät enemmänkin pinseteiltä. 🙂

 31. 36

  Anonyymi sanoo

  Minäkin (kuten Hedelmäsalaatti) muistelisin omien osaripsentaivuttimieni olleen Duroyn. Metalliset ovat ja taisin ostaa Stockmannilta viime joulun paikkeilla..Opettelisi vielä käyttämäänkin. 🙂

 32. 37

  Anonyymi sanoo

  hahh, nyt vasta bongasin, että päätit hankkia tweezermanin ripsikamman – luulit ehkä, ettet edes tarvise ripsikampaa mutta kun se saapuu tiedät, että _juuri se_ sinulta on aina puuttunut 😉 … tämä todellakin on THE ripsikampa ;)!

  /nanna

 33. 38

  sanoo

  nanna: Hahaa, huomaa, että ostopäätös syntyi kyllä sekunnissa, sillä olin jo unohtanut tilanneeni tuon… 😀
  No, kyllä minä tuota varmasti tarvitsen, ei siinä mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *