Päivä 236: Puskaradiota ja tukkatuotteita

Kesällä puskaradio pommitti blogeissa tehokkaasti hiustuotteiden merkeissä: bloggaajille (allekirjoittanut mukaan lukien) tarjottiin kokeiltaviksi TRESemmen tuotteita, jotta he voisivat välittää niistä mielipiteitään lukijoilleen ja sarjan ympärille saataisiin pientä säpinää, hysteriaa ja ostomaniaa.

Nyt uusi ympäri suomalaisia blogeja näkyvä mainontakampanja koskee Aussien tuotteita ja useat bloggarit saivat kokeiltavikseen Aussien Real Volume shampoon ja hoitoaineen. Tälläkään kertaa allekirjoittanut ei vaan kyennyt kieltäytymään ja täällähän nämä nyt sitten ovat ja odottavat kokeilua:

En vaan voinut sanoa ei, sillä nämä kiinnostivat ihan valtavasti! Aiemmin kokeilemani Miracle Moisturet ja 3MM Reconstructor eivät oikein vakuuttaneet minua täysin (mutta toisaalta en ole kyllä kokeillut niitä hetkeen ja pidemmällä aikavälillä käytettyinä) ja koska Aussie kuitenkin on kulttimaineessa maailmalla, tahdoin ehdottomasti kokeilla useampia tuotteita ennen lopullista tuomiotani sarjasta. Eniten olen kuullut kehuja Luscious Long -linjasta ja se minuakin kyllä eniten kiinnostaisikin, mutta kyllä minä nämäkin tahdon kokeilla jo ihan silkasta tiedonjanosta.

Vaikka olenkin saanut nämä (kuten suurimman osan muistakin tuotteistani) toivon, että muistatte minun silti aikovan kommentoida näitä omalla, rehellisellä tavallani. Jos tuote ei ole hyvä, sanon sen. Mutta jos tuote on pirun hyvä, niin kyllä minä senkin sanon ja ihan vaan omasta tahdostani enkä vain siksi, että joku taho on lähettänyt tuotteen minulle. TRESemmen
kommentointini nimittäin aiheutti joissakin lukijoissani epäilyä siitä, ettenkö olisi ollut rehellinen arvioideni suhteen ja olisin sanonut asioita ihan vaan ehkäpä miellyttääkseni minulle tuotteita lähettäneitä tahoja. Onneksi lähes kaikki kuitenkin tajusivat lukea kommenttini kunnolla ja huomasivat, etten minä mitään turhia kaunistellut vaan totesin vain oman mielipiteeni. En nimittäin näe mitään syytä yrittää miellyttää minua mitenkään muuten kuin parilla pullolla ”sponsoroinutta” tahoa ja väittää blogissani asioita, joita en allekirjoita itse. Käsittääkseni rehellisyyteni on ollut se juttu, miksi te käytte täällä tekstejäni ja mielipiteitäni lukemassa enkä minä lähde teitä täältä karkoittamaan valehtelemalla teille ihan vaan siksi, että olen saanut pari pulloa tuotteita.

Niin, odotan siis myös itse innolla, että pääsen kokeilemaan ja arvioimaan nämä uusimmat tuttavuuteni! Koska asia on nyt juuri ajankohtainen useissa blogeissa, lupaan minäkin pian toimittaa teille oman raporttini. Palatkaahan siis lukemaan myös minun mielipiteeni pian!

Tämän hetkinen Aussie-varastoni näyttää tältä:

Vanhojakin tuotteita on käytetty todella vähän ja haluatteko tietää miksi? Syynä ei ole heikko laatu tai mikään sellainen, vaan ihan yksinkertaisesti se, että koska tuokkatuotteita on kertynyt niin paljon, tunnen kamalan huonoa omaatuntoa, jos otan aktiivikäyttöön nämä, sillä monta vanhempaakin pulloa odottaa käyttöään. Sanonpahan vaan, etten enää koskaan osta yhtäkään jättipönikkää shampoota tai hoitoainetta, nehän eivät lopu koskaan!

On Tigiä…

…ja sitten on tietysti vielä nämä TRESemmet.

Ja sitten ovat vielä ne kaikki ihan normaalikokoiset tuotteet, joistä tässä jonkun sortin otanta:

Mutta pentele vie, kun kaikki ovat kuitenkin sen verran kiinnostavia, etten tahdo niistä luopuakaan! No, toivottavasti eivät mene vanhoiksi ennen loppumistaan. Ja toivottavasti loppuvat edes joskus. (No joo, jos totta puhutaan, niin esimerkiksi noiden viimeisen kuvan hoitoaineiden vanheneminen ja pilaantuminen ei olisi kovin suuri rahallinen tappio. Mutta noin periaatteessa siis…)

Mutta nyt tämä lähtee tästä kuluttamaan loppuun yhden vartaloemulsion. Saanhapan ainakin jotain loppumaan, jos en noita tukkatuotteita. Lisää tästä loppuneesta vartaloemulsiolta voitte lukea huomenna!

Kommentit
 1. 1

  Heidi sanoo

  Bloggaamisesta on todella hyötyäkin kirjoittajalle, kun tuollaisia saa testattavaksi. 🙂

  Tuli noista mieleen, että ostin suosittelemasi TRESemmén lämpösuojasuihkeen ja olen kertakaikkiaan ihastunut!! Aikaisemmin minulla oli ollut osiksen flatliner. Aina ei kampaamotuotteet ole parempia. TRESemmé tuoksuu paremmalta, on paljon hienojakoisempi, eli levittyy hyvin kaikkialle, ei ole alkoholia, edullisempi, isompi pakkaus ja ei tule sellaista lähmäistä tunnetta jos sattuisi olkapäille tai käsille menemään vahingossa.

  Odotan muuten innolla mielipidettäsi Nivean hiusnaamioistasi, kunhan joskus pääset niitä käyttämään. 🙂 Milloin muuten Nivean tuotteet uudistuvat? Harmittaa tosi paljon, koska tykkäsin tuosta naamiosta. 🙁

 2. 2

  pallero sanoo

  Minkä takia on hyvä ettei tukkatuotteessa ole silikonia ? Ite sitä ruvennut välttelemään, mutta MIKSI 😀

 3. 3

  sanoo

  Minä ainakin arvostan juuri rehellisyyttä ja perusteltuja mielipiteitä blogissasi. Minulle ei riitä se että sanoo että tämä on hyvä ja tämä ei jos ei osaa sen kummemmin selittää miksi on sitä mieltä. Ihmettelen kovasti kohua mikä nousi TRESemme-kommentoinnistasi, sillä ei se minusta ollut niin ylistävää että se olisi epäilyttänyt aitoudellaan. Pikemminkin sinun tekstisi perusteella tiedän pysyä erossa ko. tuotteista.

  Mitä tulee vajaisiin shampoopulloihin, ne menee meillä miehen käyttöön :). Miehelle on ihan sama millä se pesee tukkansa, joten käyttää mielellään mulle sopimattomat tuotteet. On vaan tyytyväinen kun tyhjän shampoopullon tilalle ilmestyy uusi automaattisesti eikä tarvitse itse käyttää aikaa ja vaivaa ostamiseen :D.

 4. 4

  sanoo

  Heips!
  Blogisi on aivan ihana, kirjoitat eläväisesti ja kiinnostavasti oikeastaan mistä vain asiasta. Jatka samaa rataa! 🙂 Terveisiä myös wannabe-insinöörille, joka muistuttaa hämäävän paljon omaa insinöörinalkuani. 😉 I feel your pain, sister.

  Oli mulla ihan kysymyskin; mistäköhän löytäisin tuota Aussien 3 minute miracle-hoitsikkaa? Palan halusta kokeilla sitä, mutta ei ole tullut minulle vastaan muuta kuin Sally's -nettikaupassa, mutta he eivät Suomen maahan toimita. 🙂 Thanks jo etukäteen!

  Viivi

 5. 5

  Marru sanoo

  Voisitkohan tehdä jonkinlaisen postauksen kasvoille tarkoitetuista seerumeista. Talven (ja keskuslämmityksen) tullessa ihoni muuttuu pintakuivaksi, joten ajattelin tänä talvena ottaa käyttöön jonkinlaisen seerumin vähentämään pintakuivuutta ja rauhoittamaan punoitusta. Osaisitko suositella jotain sopivaa kosteusvoiteen alle laitettavaksi? Ihoni tuppaa myös rasvoittumaan, joten mitään hirveätä vaseliinia ei seerumi saisi kuitenkaan olla. Ja hintaluokka suunnilleen 20-30e tienoilla.

  Olen tykästynyt kauheasti blogiisi ja saanut jo monta hyvää vihjettä. Kiitos kaunis 🙂

 6. 6

  maritus sanoo

  Itse sain pienen näytteen tuota Aussien 3 minute miraclea. Oletko testannut jo sitä ja mitä tykkäsit? Itse ainakin innolla odotan, että ehdin tuon testaamaan.

 7. 8

  sanoo

  Hei sulla kun oli se sivellin, jolla korjailet ranskalaisen manikyyrin tipit, niin mistä olet sen siveltimen hankkinut? En tiedä oonko sokea kun en ole nyt semmoseen tasapäiseen siveltimeen törmännyt ja se olis tosi kätevä.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Mua kiinnostaisi hirveästi tietää mitä nuo 19 muuta hiustenhoitotuotetta on. Siitä olisi kiva saada postaus. 🙂 Ainakaan muotovaahtoja et ole eritellyt mutta määrä kuullostaa silti isolta.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Kivastihan nuo tukkatuotteet on jo vähentyny. En kyllä itekkään tykkään kovin isoista purkeista. XZ:N puolukka shampookin on hyvää niinkuin tyrnikin. Adidaksella on muuten hyviä dödöjä mm. Adidas control sekä Adidas Frech. Kokeilun arvoisia tuotteita. XZ:n tyrni hiuslakka ja muotovaahto on myös erittäin hyviä.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Ellei joku ole jo ehtinyt mainita, niin kickeistä saa make up storen uutta top coat mattalakkaa. Hintaa 12 euroa 🙂

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  valokuvaa nykyisestä "vaatehuoneesta" eli siis walk in make up closetista

 12. 15

  sanoo

  Palaan aina lukemaan blogiasi rehellisyytesi ja varsinkin huumorintajusi takia. =)) Samalla kun saa vinkkiä ja mielipidettä tuotteista, saa nauraa ihan vääränä letkautuksillesi. 😉 Kiitos tästä.

  Isot shamppoo + hoitoaine pötikät on niitä loistavimpia keksintöjä. Tietenkin vain niissä tapauksissa jolloin niissä on sisällä hyvää tuotetta, ettei mene pakko käyttämiseksi. 😉

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Moi, sull on tosi hieno blogi, olen lukenut tätä aktiivisesti ihan alusta asti:) Osaatko muuten sanoa, että miten pitkään nuo tigin jättipönikät shampoota&hoitsikkaa kestää jos pesee esim 4 krt viikosssa?:)

 14. 17

  sanoo

  Heidi: Minäkin tykkään tuosta TRESemmen lämpösuojasuihkeesta Osiksen Flatlineria enemmän, sillä Osis jätti tukan jotenkin niin kovaksi ja jäykäksi.
  Nivean uudet naamiot ovat jo kaupoissa, ei varmaan enää kovin monesta paikasta löydy vanhoja. :/

  pallero: Jos et ole huomannut mitään eroa sen suhteen, käytötkö silikonipitoisia tuotteita vai et, niin sanoisin, että käytä vaan vapaasti. 🙂
  Itse välttelen shampossa silikoneja (pieni määrä ei haittaa), sillä ne lätsäyttävät tukkani. Hoitoaineissa tykkään, että niissä on vähän silikoneja siloittamassa, mutta että niiden pehmittävä teho perustuu hoitavempiin aineisiin eivätkä silikonit vain "meikkaa" tukkaa hyvännäköiseksi ilman hoitavuutta. 🙂

  Satu: Minäkin aina ennen dumppasin vanhat wantsulle. Harmi vaan, että herran päänahka on hieman herkistynyt enkä voi enää dumpata hänelle mitä tahdon. 😉

  Viivi: Sokoksella, Stockalla ja Kickseissä myydään Aussieta ja ainakin Sokoksella tuotteet ovat Kicksejä kalliimpia. Nettikaupoissa en ole nähnyt. 🙂

  Marru: Voisin koittaa tehdä. 🙂
  Yksi tuote, josta itse tykkään, on Lumenen Vitamin C + Dual Serum. Tuotteessa on kaksi pumppua, joista toisesta tulee pöiväkäyttöön tarkoitettua ihoa virkistävää lakansiemenöljyä sisältävää hoitoseerumia ja toisesta yöksi laitettavaa ihoa rauhoittavaa ja vahvistavaa mustinkansiemenöljyä sisältävää seerumia. Käy kaupassa tutustumassa, voisi sopia sinullekin. 🙂

  maritus: Tässä kopio linkittämäni Aussie-postauksen kommentistani tuosta naamiosta:
  "Oletin 3 Minute Miracle Reconsturctorin tekevän tukasta liukkaan ja lättänän, mutta näin ei tapahtunutkaan. Tukasta tuli pehmeä, mutta hoidetun tuntuinen. Silikonejahan tässä ei pahemmin olekaan, ihan pieni ripaus yhtä silikonia puolen välin jälkeen. Mutta eipä tässä nyt sen puoleen pahemmin ole hoitaviakaan aineita… En oikein lämmennyt. Mielipiteeseeni saattoi ehkä vaikuttaa se fakta, että tässä on enemmän alkoholia, hajustetta ja parabeeneja kuin niitä INCIn loppuosan hoitavia aineosia…" 🙂

  MustaHukka: Hahaa, kiitos nauruista! 😀

  Opri: Omani on eBaysta, mutta varmasti helpoiten löytyy maalaussiveltimien joukosta kirjakaupasta tai vastaavasta. 🙂

  Anonyymi: Katsotaan, jos saisin noista jotain postausta aikaiseksi. 🙂

  Anonyymi: Ovat kyllä vähentyneet jo hyvin. Ja kiitos tuotevinkeistä! 🙂

  Anonyymi: Oletko jo nähnyt myynnissä? Itse en vielä tänään nähnyt. Toivottavasti tulee pian! 🙂

  Anonyymi: Juu, taas jossain vaiheessa. 🙂

  Anonyymi: Kickseissä kun katselin niin hieman alle 10 euroa olivat shampoot ja hoitoaineet ja reilut 12 euroa taisi olla tehis. Sokoksella hieman kalliimpia kuulemma. 🙂

  Janika: Tuotteen markkinoinnista vastaavat lähetyvät tahoja, jotka kokevat hyväksi mainostuspaikaksi tuotteilleen (näin suoraan sanottuna). Ei siis voi mitenkään ilmoittautua mihinkään. 🙂

  RagDoll: Ovat kyllä käteviä, mutta jos on näin kokeilunhaluinen tuotteiden suhteen kuin itse olen, niin ei malta käyttää niitä loppuun. 🙂

  Anonyymi: En osaa sanoa, mutta pitkään. Noissa on 750 ml tavaraa ja normaalissa hoitoaineessa on esimerkiksi yleensä 250 ml eli kolme kertaa kauemmin. 🙂

 15. 18

  sanoo

  Mun pitäis käyttää noi TreSemmén näytteet mitkä tuli Trendin mukana. Tosin kävin jo tuossa yksi päivä kaupassa hiplaamassa niitä pulloja :D. Ei vaan mukaan lähtenyt vielä.
  XZ:n shampoita tulee tavallisesti käytettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *