Päivä 231: Kallista lystiä ja ihania tuotteita

Sain vähän aikaa sitten aivan ihanan ja todellakin hyvin ylellisen kolutuslahjan töistä:

Lahja on Sensailta ja sen sisältö on aivan ihastuttava:

Sensai, The Lipstick Introduction kit.

Jos alkuviikosta ajattelin, että Diorin Serum de Rouge oli kallis huulimeikki, niin Sensai vetää kyllä paremmaksi (vai pahemmaksi?): tämän uudistuneen punan myyntihinta on liki 49 euroa! (Itse sain siis tuon ylellisen pakkauksen, jossa tuli myös mukana sivellin, mutta itse punaa ei myydä kuluttajille tällaisessa laatikossa.)

Mitä ihmettä pitää punan sisältää, jotta siitä voi pyytää lähes 300 mummon markkaa? Kultaa ja silkkiä? No, itseasiassa juurikin niitä. Punan raaka-aineita ovat nimittäin mm. silkkipuuteriin kiedotut pienen pienet kultahiput, oikeastaan lähinnä kultapöly.

Puna on tehty etupäässä anti-ageing punaksi, eli se hoitaa huulia tehokkaasti sekä pysyy paikoillaan huulilta karkailematta. Skeptisyyttä löytyy minulta kovasti, joten kokeiltavahan tämä oli.

Levitin punan huulilleni, mallailin sitä hetken peilin edessä ja kävin parvekkeella kuvaamassa:

Ihan nätiltä näyttää ja tuntui varsin miellyttävältä. Ei ole rasvainen tai paksu, mutta silti kovin hoitavan tuntuinen ja runsaspigmenttinen. En osannut sanoa punasta oikein sen enempää ja lähdin takaisin sisälle palelemasta. Olin edelleen kuumeessa ja ehdottomasti oikeutettu lakritsijäätelöannokseen.

Söin jäätelöni hyvillä mielin ja pysähdyin peiliin katsomatta pohtimaan huuliani. Tuntuivat poikkeuksellisen täyteläisiltä, kun niitä vastakkain hankailin. Olin liian väsynyt kipittääkseni peilin eteen, mutta nappasin vieressä olleen kameran käteeni ja räpsäisin kuvan huulistani sisävalaistuksessa:

Sävy näyttää täysin erilaiselta, mutta ohhoh, punaahan on vielä jäljellä vaikka kuinka ja huulien pienet juonteet näyttävät oikeasti tasaisemmilta! Katsokaa esimerkiksi alahuulen vasenta puolta kuvassa. Uskomatonta!

Mitään selkeää kihelmöintiä tämä ei tee, sillä minkään pullistavan huulipunan nimellä tämä ei kulje. Mutta voi hyvin kuvitella, miten loistava tämä on iäkkäämmille huulille, joissa näkyy jo hieman enemmän juonteita. Jos olisin rikas vanhempi rouva, niin ehdottomasti käyttäisin!

Ihanan lisän tähän punaan tekee myös tämä pieni sävyjen ympärille rakennettu tarina:

Oma sävyni oli tuo sävy 11, Kurumi.

Täältä löytyy lisää infoa ja testituloksia punasta, jos jotakuta kiinnostaa tutkia enemmän.

Voisitteko te olla valmiita maksamaan lähes 50 euroa huulipunasta? Itse ainakin tunsin sympatiaa ja myötätuntoa jo asiakkaankin puolesta, kun kerran myin tämän edeltäjän muutamaa euroa uutta edullisemmin asiakkaalle (huono myyjä!)…

Toinen aivan ihana juttu, minkä sain, tuli eräältä aivan ihanalta blogini lukijalta. Tässä on nyt vähän enemmänkin taustalla, mutta lyhennettynä sanon sen verran, että hän oli hankkinut itsellee kaksi REN-sarjan tuotetta (muistatteko, kun unelmoin sarjan tuotteista?), mutta ne eivät osoittautuneetkaan hänelle sopiviksi. Niinpä hän tarjosi niitä minulle kokeiltaviksi. (Älkää huoliko, lähetin kyllä jotain pientä vastineeksi.)

Tämä ihana lukijani lähetti minulle kokeiltaviksi RENin Mayblossom and Blue Cypress Balancing Facial Cleansing Gelin sekä Mayblossom and Konjac Balancin Moisturiserin. Kuten olen maininnut, on ihollani nyt menossa uusi teini-ikä, joten uskon ihoni varmasti pitävän näistä. Tai ainakin toivon kovasti sen pitävän. Kiinnostuneet löytävät tuotteiden inci-listat täältä ja täältä klikkaamalla ”ingredients”. Jälkimmäisen incin paikkansapitävyydestä en oman tuotteeni kohdalla ole varma, sillä tuotteen nimi on vaihtunut, mutta en ole varma, onko sisältö säilynyt täysin samana.

Mielettömästi vielä kiitoksia tälle ihanalle lukijalle, joka nämä minulle toimitti! Raportoin näistä lisää, kunhan teemme parempaa ja pidempiaikaista tuttavuutta keskenämme.

Kommentit
 1. 1

  Ex-kynnetön sanoo

  Tuo huulipunan sävy on täydellinen! Ikävä kyllä opiskelijan kukkaro ei vain anna periksi. 🙁 Kynsilakkakokoelmani kasvoi juuri viiteenkymmeneen. Pitäisikö huolestua? Jokainen sävy on vain niin kaunis…

 2. 2

  sanoo

  Huh mikä hinta huulipunasta. Mutta jos olisin rikas ja kaipaisin ihanaa ylellisyyttä niin saattaisin sen ostaakin. Tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa Sensai-puna jää vaan haaveeksi. Täytyy silti myöntää että tuo kuvauksesi silkkiin kiedotuista kultahippusista vaikuttikin erittäin kiinnostavalta =)
  Mietipä niitä keski-iän ylittäneitä rouvia jotka ovat luputtaneet tupakkaa koko ikänsä huulet kurtussa. Ehkä tuosta on heille jotain hyötyä =)

 3. 3

  sanoo

  Huh huh! Kylläpä on kallis puna, mutta aivan täydellinen sävy, olisi juuri minullekkin sopiva. Toivottavasti RENit toimii 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Huulipunan sävy oli nätti… Ja voisin kyllä maksaakkin tuon summan huulipunasta, jos olisin varakas… Onko Golden Girl kokeillut ikinä Sensai Silk ihonhoitosarjaa? Kaveri kehuu niitä kovasti ja niiden riittoisuutta, mutta koska omassa Emotionissani ei ainakaan ole mitään kokeilupakkausta myytävänä, en ole satsannut noihin…(Kun en edelleenkään ole rikas =)) Tällä hetkellä käytän mahdollisimman puhtaita/luonnollisia putsareita, ja kukkarolleni sopivampia….

 5. 5

  sanoo

  Heippa Golden girl! En ole varmaan koskaan ostanut huulikiiltoa joka olisi maksanut enempää kuin 20€. Kuvitteellinen kipurajani on varmaan 30€. Ostin tänään Trindin mattapintaisen kynnenkovettajan ikään kuin sinun mattapostauksista inspiroituneena. Siisti norsunluinen sävy ja mattapinta näyttävät ja tuntuvat kivoilta 🙂 Pikaista paranemista!

 6. 6

  sanoo

  Raportoithan REN tuotteista koska aion itsekin niitä kokeilla.
  Mayblossom kasvovoidetta testasin mutta en tiedä tuliko näpyt siitä vai Bareista.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei Golden Girl!

  Osaisitko suositella mitään hyvää marketti hiuslakkaa? 🙂

 8. 8

  sanoo

  Ex-Kynnetön: 50 on vielä mielestäni kohtuullinen luku, mutta siitä paljon ylöspäin mentäessä alkaa kokoelma ainakin omasta mielestäni olla jo melko suuri. Sen jälkeen ei kehtaa oikein ostaa uusia lakkoja ilman huonoa omaatuntoa… t. Kokemuksen ääni 😉

  Rhia: Juuri sellaisille rouville ehdottoman täydellinen puna! 🙂

  Eve-ning: Sitä toivon minäkin! 🙂

  Anonyymi: Täytyy sanoa, etten ole vuosiin kokeillut mitään Kanebon ihonhoitotuotteita itse. :/

  Flicka: Onnellisia mattahetkiä sinulle! 😉

  Charming Nails: Lupaan raportoida vaikkapa parin viikon tuttavuuden jälkeen! 🙂

  Anonyymi: Esimerkiksi XZ:n Tyrnilakkaa on kovasti kehuttu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *