Päivä 229: Pieniä juttuja

Loppuun on kulunut eräs pienen pieni juttu:

Tuote oli jo valmiiksi minikokoinen versio Diorin Eyeliner Pencilistä (sävy 090 Black) ja muuttui tietysti käytössä aina vaan pienemmäksi ja lopulta niin pieneksi, että käyttö alkoi olla mahdotonta. Hus, pois siis.

Laadultaan Diorin silmämeikkikynät ovat mielestäni loistavia: Kynillä saa helposti piirrettyä rajaa ja ne myös pysyvät hyvin luomilla. En toki sano, etteikö edullisemmista löytyisi erinomaisia haastajia, mutta toteanpahan vaan, ettei näissä mitään vikaakaan ole. Diorin silmämeikkikynät ovat sitäpaitsi hieman monia silmämeikkikyniä pidempiä ( mikä on toki haitaksi niille, jotka tahtovat kantaa kynää heti mukanaan meikkipussissaan). Suomessa pyydettävä noin 19 euron hinta ei siis ole näistä ihan kohtuuton.

Kuinka lyhyiksi te muuten käytätte meikkikynänne? Ja kuinka monta eri silmämeikkikynää teillä on samaan aikaan käytössä? Mielelläni kuulisin myös omia kynäsuosikkejanne perusteluineen.

Toinen pieni juttu, josta tahdon näyttää kuvan, on tämä silmääni Kicksissä sattunut yksilö:

Dependin pikkulakkoihin on näköjään saapunut syksyn uusia sävyjä, joihin tämäkin kyseinen lakka lukeutuu. En vaan millään osannut päättää pidänkö vai kammoksunko tätä sävyä, joten päätin ottaa siitä (sala)kuvan, jotta voin pohtia asiaa tarkemmin kotona.

Kaunis sävy, sellainen mattainen oliivi. Vai sittenkin ihan vaan vauvan oksennuksen värinen? Mutta kuitenkin niin mukavan syksyinen ja pehmeä. Mutta silti niin hassu ja outo! En vaan pääse selvyyteen, asiaa on pohdittava lisää.

Mitä mieltä te olette, upea vai kamala?

Pienistä jutuista puhuttaessa pakko vielä kertoa pieni tapaus, joka minulle sattui aamulla.

Kuten olen maininnutkin, näytän ikäistäni nuoremmalta ja saan kuulla ja huomata tämän aina silloin tällöin mitä oudommissa tilanteissa (vai onko joltain muulta pyydetty henkilöllisyystodistusta Alkon lahjakorttia ostaessa?).
Seisoin aamulla meikittä erään tavaratalon ovien edessä odottaen niiden aukeamista ja viereeni pöllähti noin viisikymppinen mies. Mies katsahti minuun ja totesi vaan, että ”Sä näytät vielä niin pieneltä,” ja hymähteli vielä jotain. Ööh, anteeksi? Olin hieman ihmeissäni tästä tuntemattoman ihmisen minulle osoittamasta lausahduksesta, enkä tietysti keksinyt mitään nasevaa sanottavaa takaisin. Lähinnähän tuo naurattaa (vai pitäisikö pelätä, mikä lie pedofiili), mutta pikkuhiljaa alkaa tympimään, sillä saan monesti kuulla vastaavaa kommenttia. No, ehkä osaan ottaa noista kommenteista paremmin ilon irti sitten kolmekymppisenä…

Onko muita, joiden ikä ja ulkonäkö eivät oikein täsmää?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kauhea! 😀

  … ja kynät käytän niin että ne mahtuu vielä käteen sillai "oikealla tavalla" eli varren täytyy yltää nojaamaan kämmeneen.

 2. 2

  sanoo

  Varsin hmm… mielenkiintoinen sävy tuo Dependin lakka. Itse en kynsiini tuota laittaisi, mutta tunnen kyllä ihmisiä jotka tuohon ihastuisivat – ja joilla se näyttäisikin hyvältä!

  Täällä myös yksi kohtalotoveri tuohon ikäkysymykseen. Kolmenkympin rajapyykki ei enää niin kovin kaukana ole, mutta välillä tuntuu, etten näytä päivääkään yli 16-vuotiaalta. Ehkä se tosiaan siinä kolmenkympin jälkeen alkaa olla jo kohteliaisuus, mutta tällä hetkellä ei kyllä lämmitä yhtään. Onneksi olen suht' pitkä, joten se vähän kompensoi tuota kasvojen "lapsellisuutta". 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mua luullaan hyvin useasti kuusikin vuotta vanhemmaksi, yleensä perus on, että mua luullaan 19 vuotiaaksi, vaikka ikää on vasta melkein se 17v 😀

 4. 4

  sanoo

  Pakko sanoa, että aivan kauhea sävy näin ensikatsomalta. Juuri sellainen räkäinen vihreä. Yäk. 😀

  Meikkikynät käytän niin lyhyiksi, että teroittaminen ei enää onnistu. Todella lyhyillä kynillä teen yleensä vain utuisia meikkejä, kun taas niiden rinnalla on pidempiä tarkempaan rajaukseen. Näin täällä päin.

  Ja itse näytän ikääni vanhemmalta. 16-vuotiaana minua luultiin 20-vuotiaaksi, nyt 18-vuotiaana ikäarvaus on yleensä sellainen 19-22.. Hyvin harvoin minulta papereita kysytään, paitsi silloin, kun baariin yrittää (yleensä silloin kun kaikilta kysytään).

 5. 5

  sanoo

  Itse tykkään kovasti tuosta oliivinvihreästä kynsilakasta, samoin kuin mainoskuvien perusteella monista muistakin Dependin syksyn uutuusväreistä. Pidänkin kynsilakoissa erikoisemmista väreistä, joilla saa helposti mielenkiintoa asuun joko sävyttämällä muiden asusteiden kanssa tai vastavärinä muille sävyille.

 6. 6

  sanoo

  Kuulostaa tutulta toi ikäjuttu!
  Olen itse tosin vasta 19-vuotias mutta näytän ehkä enemmän 15-vuotiaalta 😀

  Kuljen junalla suvereenisti lastenlipulla (eli alle 17-vuotiaiden lipulla) ja mun on turha kuvitellakaan pääseväni yhteenkään baariin tai ostavani yhtäkään alkoholituotetta ilman papereita.
  Justiinsa yksi naisportsari sanoi että "varaudu siihen että sulta kysytään vielä kolmevitosenakin paperit".
  Kiitti 😀

  Olen vielä kaikenlisäksi lyhyt, 155cm eli kai sekin vaikuttaa…

  Mutta ei se mitään, onhan se ihan kiva olla koulussa amislukion nelosella ja näyttää samalta kuin ykköset 😀 Kiitän stten vanhana.

 7. 7

  sanoo

  Multa kysyttiin paperit kun aikoinaan ostin viiniä 29 vuotiaana! Ihanaa! Näytänkö Golden 37 vuotiaalta? Kukaan ei koskaan usko kun kerron ikäni, ONNEKSI!

 8. 8

  sanoo

  Mä käytän meikkikynät niin lyhyiksi et pystyy vielä teroittamaan..
  Oon esim hampaillani pitänyt meikkikynän päästä kiinni teroittaessa, ei sormin oikein saanut otetta siitä n. 5mm osasta, joka jäi terottimen ulkopuolelle.. 😀

 9. 9

  Emma sanoo

  Tosta kynsilakasta tulee lähinnä mieleen hyvin ajankohtainen räkä.. 🙂

  Ja ikäjutusta ihan samassa tilanteessa! Yleensä luullaan semmoiset 7-9 vuotta nuoremmaksi. Paria vuotta nuoremmat kaverit naureskelee ku niiltä ei ikinä kysellä papereita ja minä jumitun ovelle. Samoin on tullut huvittavia tilanteita ku oon ollu kouluissa opettamassa ja muut sekottaa oppilaisiin. Oon siis 25.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ilmeisesti joku ikuinen paikka täysi-ikäisyyden partaalla, siitä asti kun olen ollut noin neljäntoista mua on luultu 18-19-vuotiaaksi, ja nyt kun 24 vuotta on pärähtänyt täyteen tänä vuonna kysytään minulta edelleen Alkon kassalla papereita vaikka kahta vuotta nuoremmalta kaveriltani samalla reissulla ei… 😀

  Tuo vihreä on kyllä jännä! Itse koen vähän samanlaisia ristiriitaisia tunteita sitä kohtaan kuin sinä. Mulla jäis ostamatta koska en koe vihreän olevan yhtään "mun väri", mutta toisaalta pystyn helposti kuvittelmaan ton vihreää rakastavan äitini kynsillä. Siis mikäli hän luopuisi luottopunaisista lakoistaan edes päiväksi 😉 Pitäisköhän käydä Kicksissä joululahjaostoksilla, hehheh!

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  hyvistä meikkikynistä ei luovuta ennen kuin niitä ei voi enää teroittaa, siinä vaiheessa ne tosin 'hukkuvatkin' jo usein omaan korkkiinsa :D.

  hmmm… kieltämättä hieman erikoinen sävy tuossa lakassa :-/ . henk.koht. en muutenkaan ole vihreän ystävä, joten ei senkään puolesta hirveesti miellytä…

  /nanna

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Mä saan kans usein kuulla näyttäväni tosi paljon nuoremmalta. Nykyään en ota sitä enää niin kauhulla, mutta kyllä se nyt lukion viimeistä vuotta viettävää vähän söi kun kysyttiin, että jokos sinä kohta sinne yläasteelle menet :D.

 13. 14

  sanoo

  Hyii, en tykkää tuosta lakasta! 😀 Paitsi olen nähnyt saman värisiä vaatteita kaupoissa, niiden kanssa ehkä voisi sopia 😮

  Ja meikkikyniä täältä löytyy liikaakin samaa väriä (mustaa), joten ei ole vielä ollut pelkoa että joku loppuu. Yhden valkoisen kyllä jouduin heittämään roskiin, kun sitä ei saanut enää terotettua, eli niin lyhyeksi käytän.

 14. 15

  sanoo

  Minulta onneksi vielä kysytään papereita jos ostan tupakkaa tai juomia 😀

  Minusta tuo lakka on ok ja luulen että käyt ostamassa sen koska se noin kiehtoo 😉

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Olen 33v ja juuri sain uuden ystävän koiraharrastuksesta. Ystävä luuli, että ollaan samaa ikää 20v. Ei pitäis meikata koskaan ja hassutella ulkosalla, niin menee nuoresta. Ps. Löysin blogisi vasta ja piti ahmimalla lukea kaikki juttusi.. Sillä pidän itsekkin samanlaista purkkien hävityslistaa ihan vaan ruutuvihkoon. Ekana vuonna käytin 210 purkillista ja tokana 128 purkkia. Vähennystä tapahtuu varmaan vielä kolmantena vuonna. Eniten kuluu kaikkia voiteita koska olen niin kuiva ihminen.t;mari

 16. 17

  sanoo

  Mulla on ihan päinvastainen ongelma ollut. Noin 15-vuotiaaksi asti jouduin yhtenään tilanteeseen, joissa mua luultiin vähintään yli parikymppiseksi. Tosi kummallista! Joku lääkäri tiedusteli, että mitähän mahdan tehdä työkseni, kun silmätulehdus vaivaa koko ajan, bussikuski ei päästänyt lastenlipulla kulkemaan ja muutenkin olin koko ajan selittelemässä, että en todellakaan ole ihan NIIN vanha. Ikävä kyllä tässä ihan täysi-ikäisyyden kynnyksellä olen vissiin vähän taantunut, enkä todistetusti kyllä mene 18-vuotiaasta 😀

 17. 18

  sanoo

  Dependin lakasta tulee mieleen poikani lempiruoka vauvana: perunaparsakaali-piltti. Yöks 😉

  En itse jaksa käyttää kyniä loppuun… yleensä ne päätyvät roskikseen liian nopeasti. Tähän käytökseeni on selkeä syy: pelkään kosmetiikan pilaantuvan ja samalla aiheuttavan allergisia reaktioita. Yleensä aina jankutetaan kosmetiikan pilaantuvuudesta yms., joten jos jotain on aivooni jäänyt, on se tuo lause. (järjellä ei siis mitään tekemistä käytökseni kanssa – kuten ei yleensäkään!)

 18. 19

  sanoo

  Minä näytän myös nuoremmalta! Näytän about 15-16 vuotiaalta, vaikka mittarissa on jo 20.. Eikä muuten oo mukavaa.

 19. 20

  sanoo

  Aivan ehdottomasti parhaat kajaali kynät löytyy merkiltä Bourjois. Kerran yhden kokeiluun ostin ja niin täydellisesti rakastuin että samantien kävinkin kaikki värit kyseiseltä merkiltä ostamassa ja mustaa ja ruskeaa väriä ostin kaiken lisäksi vielä useita kappaleita joten ei itku tule sitten kun loppuvat.

  Pysyvät koko päivän aivan täydellisesti paikallaan, ei leviä, ei sotke. Baariinkiin kun menee ja rankan biletysillan jälkeen sammuu himassa meikit edelleen vielä naamalla, vielä aamulla herätessäkin on kajaalit täydellisesti paikallaan vaikka koko pärstä muutoin karmealta näyttäisi 🙂

 20. 21

  sanoo

  Onkos kellään hyviä kokemuksia mistään kulmakynistä? Itselläni on Rimmelin joka on ihan ok mutta voisin seuraavaksi kokeilla jotain muutakin.

 21. 22

  Emmi sanoo

  Multa kysytään aina paperit, vaikka 5 vuotta sitten täytin 18. Oltiin miehen kanssa ostamassa kuohuviiniä Alkosta ja mies oli maksamassa, mutta molemmilta kysyttiin paperit sen takia kun mä näytän niin juniorilta. Mies on vielä mua kaks vuotta vanhempi.

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Mulla on kanssa toi sama! Ilman meikkiä mua luullaan helposti 13-15 vuotiaaksi, vaikka oikeasti olen 18. Eihän toi nyt sinänsä 3 vuotta ole paha heitto, mutta kun vertaa siihen kuinka pennun näkösiä jotkut seiskaluokkalaisetkin vielä ovat niin huhhuh.

 23. 24

  ruusu sanoo

  ihana toi kynsilakka, niin erikoinen ja just sellainen "ruma vai sairaan hieno". Sellaset tuotteet on nimenomaan niitä parhaita! Jos mulle toi tulis kaupassa vastaan niin varmana ostaisin vaikka monille se mieleen toisikin jotain epämiellyttävää 😀

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  minulla oli juuri ensikohtaaminen lash queenin kanssa kun diorshowni lopahti eilen – enkä kyllä ole ekan kerran jälkeen lainkaan vakuuttunut :-/. ensimmäiseen silmään sain aikaan 'kolme takkuista karvaa'-efektin, toisen ripset tulivat – no, mustiksi. pidennystä tai varsinkaan kaipaamaani tuuhennusta en kyllä saanut. onneksi pettämätön tweezermanin ripsikampa pelasti täydelliseltä fiaskolta, ja toivotaan että seuraavalle kerralla sujuu jo paremmin 😉

  /nanna

 25. 26

  sanoo

  Lakka näyttää testikynnessä hyvältä, mutta pullossa aivan karsealta! Mutta voisihan se toimia, vaikka jollain pehmeän oranssinpunaisilla koristeilla. 🙂

 26. 28

  omppu sanoo

  Minä olen 35 ja minua luullaan aina huomattavasti nuoremmaksi, varsinkin nyt kun muutin hiljattain kampaustani. Kesän aikana minulta kysyttiin paperit kaksi kertaa ostaessani alkoholia, kerran viiniä alkosta ja kerran siideriä kaupasta! 🙂 Mukavaltahan se jo tässä iässä tuntuu, että menisin vielä ihan hehkeästä teini-ikäisestä. Toisaalta olen kuitenkin alkanut miettiä, että pitäisikö muuttaa vaikka pukeutumistyyliään tätimäisempään suuntaan, että saisi vähän uskottavuutta työelämässä…?

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Joo. meitä on reippaan raikkaita tätejä, 50v. korvilla, ainakin täällä pohjoisessa ja lsäksi rennon hennolla asenteella. Varsin usein tulee tilanteita että luulevat 10-15v. nuoremmaksi =D. Asiasta toiseen: mahtaakohan Bare Esc. mineraalimeikki sopia tämän ikäiselle iholle, joka on hyvässä kunnossa, ei ryppyjä mutta toki juonteet alkaa korostua? t.Iloinen lukijasi Tupu

 28. 30

  Anonyymi sanoo

  Täällä kans ilmoittautuu yks täti-ihminen,joka lähentelee viittäkymppiä,mutta ikää arvattaessa on n.35-37v.Ryppyjä ei oo,mutta ohimoilta alkaa tuo hiusten omaväri häipyä.Enpä anna senkään häiritä,sillä hiusvärit on keksitty.Iloinen elämänasenne,vaikka kuinka potkittais päähän pitää nuorekkekkaana ja tietysti osansa lienee tuossa meikkipussin sisällössäkin.Niin ja kysytäänhän multakin niitä papereita vielä,kun maksan ostokseni visa electronilla ja summa ylittää 50e 😉 Terkuin rouva47.

 29. 31

  sanoo

  Oli pakko tulla kertomaan tosta ikä-asiasta vielä yks tarina!. nyt vedän nimittäin pohjat! 5 vuotta sitten tein Kumman kaa -tv sarjaa ja kuvasimme kesällä useita viikkoja Helsinkiläisessä lukiossa.Meikki tehtiin eri kerroksessa kuin kuvasimme ja lähdimme muutaman vuoden nuoremman assarini kanssa kerrokseen jossa kuvausryhmä oli valmiina. Kuljimme läpi kerroksen, jossa oli lukioon ilmottautumispiste. Kaksi opettajaa katsoi meitä ystävällisesti ja sanoi, että terve tytöt! tähän voi ilmottautua! Minä olin silloin 32v ja ylläni meikkivyö, puutereineen ja pensseleineen 😉 Eiks lukioon mennä 16 vuotiaana?

 30. 32

  sanoo

  Kaneli: Noita pienenpieniä nysiä on kyllä ärsyttävää käyttää. :/

  marisa: Minulla puolestaan on pituutta vain 155 cm, eli lapsenkasvoisuutta ei ole auttamassa sekään. :/
  No, sitten isona nautin…

  Anonyymi: Noinkin päin sitten. 🙂

  Foxie: Minä taas en edelleenkään osaa päättää, että onko niin kamala sävy, että onkin itseasiassa jo ihana. 🙂

  Molly Moll: Tuo olisi kyllä varmasti aivan mahtava sävy, jos sen yhdistäisi oikeisiin vaatteisiin. Vastavärinä tuo ei outoutensa vuoksi minulla varmasti menisi, mutta saman sävyisten asusteiden yms. kanssa voisi ollakin aika mahtava. 🙂

  Opri: Itsekin olen tuon 155 ja muistan, kun olin aikoinaan työharjottelussa päiväkodissa ja huomasin eskarilaisten poikien olevan lähes pituisiani. Niin vaan ajat muuttuvat ja lapset kasvavat… 😉

  Tintti Alanko: Kyllä minäkin kiitän sitten yli kolmekymppisenä, jos pysyn yhtä nuorekkaan näköisenä kuin sinä olet pysynyt. 🙂

  jei!: No sinä et ainakaan tuhlaile turhia! 🙂

  Emma: No räkäpä hyvinkin. 🙂

  Anonyymi: Minun äidilleni tuo voisikin muuten mennä, sillä hän tykkää kaikesta superoudosta. Joululahjaostoksille, siis. 😉

  nanna: Tuo "hukkuvat omaan korkkiinsa" olikin juuri passeli määritelmä sille, koska kynä on loppu. 🙂

  Hilla: Hahaa, hernekeittolakka…ehdottomasti. 😀

  Anonyymi: Juu, muistan tunteen hyvin… :/

  35 kiloa kosmetiikkaa: Itsekin huomasin Hennesin ohi eilen kävellessäni, että ikkuna oli täynnä samaa sävyä olevia vaatteita. 🙂

  Charming Nails: Minuakin tuo on nyt alkanut kiehtomaan jollain oudolla tavalla. Saa nähdä, pitääkö ihan hankkia vai selviänkö ilman. 🙂

  mari: Täytyisikin itsekin laskea muutaman edellisen vuoden saldot kun kirjanpito tosiaan löytyy niiltäkin. Kiva kuulla muista samanhenkisistä.:)

  fria: Mukavaa, että tasoittui kuitenkin. 😉

  N: Fiksuahan tuo on, ettei niitä jemmaa useita vuosia. Kolmisen vuotta pitäisi kynön säilyä käytölle turvallisena ja siitä eteenpäin sitten omalla riskillä. 🙂

  Milla: Tuossa iässä se kyllä rassaa itseään. :/

  Nekta: Täytyisikin joskus kokeilla. Itse olen löytänyt hyviä kunia Goshilta ja BeYu:lta. 🙂

  Anni: Esimerkiksi Lumenen kynät ovat mielestäni loistavia hinnan ja laadun suhteen, samoin sävyt ovat hyviä. 🙂

  Emmi: En ole tainnut itsekään koskaan saanut ostaa Alkosta mitään ilman papereita (en edes sitä lahjakorttia…) :/

  Anonyymi: Kyllä minua ainakin vähän tympii tulla sekoitetuksi teineihin. Lienee pitäisi panostaa pukeutumiseeni… 🙂

  ruusu: Tosiaan niitä tuotteita, että on jo niin kamala, että onkin itseasiassa aivan ihana. 🙂

  nanna: Outoa jälke Lash Queeniksi. Paranee varmasti käytössä, kuulostaa nimittäin siltä, että massa on aika löysää aluksi.

  kiukkupussi: Niin, koristeet voisivat tehdä piristystä. 🙂

  Anonyymi: Tuossa vaiheessa jo kyllä kohteliaisuus. 🙂

  omppu: Vähän kaksipiippuinen juttu tosiaan, mutta ehdottomasti enemmän positiivinen asia. 🙂

  Tupu: Tiedän 70-vuotiaita sarjaa käyttäviä, eli sopii ehdottomasti myös aikusemmalle iholle ryppyineen, eli varmasti myös sinulle, joka olet ilman ryppyjä. 🙂

  rouva47: Ystäväni isä oli ollut Alkossa todella otettu, kun häneltä oli pyydetty papereita ja veisteli nuorekkuudestaan kovaan ääneen vitsiä kaikille, jolloin myyjä vaan totesi, että syy papereiden kysyntään oli se, että hän vaan osti niin paljon viinaa (yli 50 €). Mies hämmentyi. 😉

  Tintti Alanko: Pohjat taisit kyllä vetää! Ainoa minua puolet nuoremmaksi luullut taisi olla tuo eilinen pedofiili. 😉

 31. 33

  amelié sanoo

  Käytän aina kynät niin kauan kun vaan saa terotettua/saa vielä niin tukevan otteen että tulee suora viiva.
  Musta tuntuu jotenkin hassulta kun 18-22 vuotiaat valittaa miten luullaan alaikäsiksi. Mulla tulee 28 täyteen viikon päästä ja pari viikkoo sitten kysyttiin bussissa että lastenlippuko tulee(yläraja 16v). Joka paikassa kysytään paperit. Tässä pari 21-22vuotiaana kuultua kommenttia:
  "joko olet lukiossa vai vielä yläasteella?"
  "lastenlippu vai aikusten?(lapsen yläikäraja 12v).
  Ihan mielisäni yleensä olen, paitsi kun teinipojat yrittää iskeä, tosin häipyvät vähin äänin kun kuulevat ikäni. Äidiltäkin tingattiin papereita vielä lähes 40v, joten samalla linjalla taidetaan mennä.
  Välillä mietityttää uuden luokan kanssa, että voiko nää mun parikymppiset opiskelijat ottaa mut vakavasti kun näytän niitä niin paljo nuoremmalta..

 32. 34

  Anonyymi sanoo

  Itse en tuosta vihreästä kynsilakasta oikein syty. Tosin muhun puree muutenkin paremmin kaikki hennon pinkkiset sävyt tms. noi "shokkivärit" tai muuten hirveen kirkkaat lakat ei vaan tunnu omilta.
  Tohon ikäasiaan sen verran että tällä hetkellä olen 24,5v, ja multa kysyttiin pari viikkoa sitten alkossa paperit. Enkä siis ostanut edes väkeviä. Tässä vaiheessa olen vaan imarreltu että joku vielä kuvittelee mun olevan alle 18v, vaatetus+senhetkinen muukin ulkoinen olemukseni varmasti vaikutti asiaan, mutta silti olin aika yllättynyt! Mutta joo, ikäkriisi tässä alkaa pikkuhiljaa pukkaamaan, varsinkin kun parikymppisenä mulla oli aikas, sanoisinko, exaktit suunnitelmat elämästäni kun olen 25v, ja niistä suunnitelmista ei näillä näkymin ole toteutunut yksikään..
  Pls että joka aamu kiroan yhä enemmän ja enemmän peilin edessä yhä vaan enemmän ja enemmän turvoksissa olevia silmiäni, sekä yhä vaan enemmän ja enemmän ilmestyviä ryppyjä sekä enemmän ja enemmän roikkuvia luomia..eikä tuo naaman/kaulan ihokaan ylipäänsä enää ihan samalta tunnu kun nelisen vuotta sitten..

 33. 35

  hannananna sanoo

  Nää ikäjutut on aina niin hauskoja 😀
  Itseäni on vain vanhemmaksi luultu, muistan kun joskus 13-14 vuotiaana mua pyyteli ihan tuntemattomat mua vanhemmat ihmiset ostamaan tupakkaa, luullen siis että olen täysikäinen 😀
  En mielestäni näytä kovin vanhalta mutta ehkä mussa jokin piirre tai olemuksessa on sit jotain mikä saa ihmiset luulemaan 🙂
  Täytyy vaan toivoa et kun jotain kolmeakymmentä lähestyy niin juttu kääntyy toisinpäin 😀

 34. 36

  Anonyymi sanoo

  Minä olen 18v ja menen helposti linja-automatkoillakin nuorten lipulla. Näytän joltain 15 vuotiaalta… Nyt se ei tunnu mukavalta, tosiaan ehkä vanhempana saa kiittää. Olen kyllä aika lyhytkin (157cm), että sekin tietysti vaikuttaa… Yääh! 🙁

 35. 37

  Anonyymi sanoo

  Monesti mua on pikemmin luultu vanhemmaks kuin oon. Esimerkiks kolmosluokalla tätini luuli, että kesän jälkeen siirryn yläasteelle, seiskaluokalle 😀 Lisäks nettitutut on luullu kuvien perusteella vanhemmaksi. Pituudesta ei voi johtua, tälläkin hetkellä iloisesti 158 senttinen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *