Päivä 221: Vanhaa ja uutta

Olen tehnyt tästä aiheesta jo pari postausta, joten tämä alkaa olla jo aika vanha ja kulunut juttu. Mutta silti se jaksaa yhä naurattaa minua.

Aiheena on siis käsilaukkuni sisältö. Tämänpäiväinen laukkuun katsahtaminen sai taas aikaan naurunremakan. Okei, tämä ei ollut ihan pahin sisältö, mutta en silti vaan ymmärrä, miksi kokoan aina parissa viikossa käsilaukkuuni pienen kosmetiikkaputiikillisen verran tuotteita.

Siivoan laukkuani parin viikon välein. Ja siinä ajassa sinne ehtii juuri sopivasti kertyä esimerkiksi 14 huulikiiltoa (joita en kaikkia edes ole käyttänyt sinä aikana, kun ne ovat laukussani olleet):

Käsilaukustani löytyivät tällä kertaa seuraavat tavarat:

-lompakko
-kuulokkeet
-lääkkeitä
-avaimet
-hiusharja
-kuivashampoo
-hiuslakka
-ponnari
-pinni
– 6 käsipyyhettä
-irtopuuteri
-kivipuuteri
-meikkipuuteri
(Tähän väliin tuotean, että enhän minä edes käytä näitä kolmea edellä mainittua pahemmin, miksi ihmeessä siis raahaan niitä aina mukanani? Tottumuksen vuoksi, hätävarana…?)
-14 huulikiiltoa
-2 silmämeikkikynää
-2 huultenrajauskynää
-käsivoide

Ja ei, en kanna mukana meikkipussia tai muutakaan pussukkaa. Nämä kaikki tavarat ovat iloisena sekasotkuna pitkin laukkuani. Lienee fiksua investoida seuraavaksi laukkuun, jossa on paljon taskuja ja selkeitä osioita, joihin voin tavaroitani kylvää.

Mitä teidän käsilaukkunne sisältää juuri nyt? Löytyykö jotain yllättävää tai outoa?

Eräs lukijani muuten kysyi minulta mielenkiintoisen kysymyksen, johon haluan vastata ihan postauksen yhteydessä:

”Onko sulla koskaan sellaisia päiviä ettei jaksais meikata tai hoitaa ihoa niin perusteellisesti kuin hoidatkin tai laitella eri rasvoja ym ym..? 🙂 Jos on niin miten silloin toimit, teet kaiken kuitenkin vai luistat jostain tietystä asiasta? Ihan mielenkiinnosta kysyn kun noin kosmetiikkafriikki olet ja itselläni kun joskus jalkojenkin rasvaaminen tai meikkien peseminen tuntuu niin ylitsepääsemättömältä hommalta illalla että huh huh.”

Tämän blogin kautta ihmisille on saattanut välittyä sellainen mielikuva minusta, että kuljen aina (tai lähes aina) kynnet, vaatteet ja meikit mätsättynä, peitän joka aamu näppylät nassusta täysin ja tuputtelenpa vielä ripsirajaani eyelineritkin oikein pikkutarkasti. Ikävä murtaa illuusio, mutta pahoittelen, en ole tällainen.

Jos minulla on vapaapäivä, kuljen kauppaan meikittä tukka likaisena, finnit loistaen ja keltaisilla rähjäisillä kynsilakoilla pinkkeihin housuihin pukeutuneena. En minäkään aina jaksa välittää.

Jokaisena työaamunakaan ei huvittaisi käyttää vähintään puolta tuntia itsenä laittamiseen. Joskus nukkuisin mielelläni pidempään. Valitettava tosiseikka on, että ihan meikittä en voi lähteä töihin. Meikkaankin siis sen verran, kun kunakin aamuna jaksan ja tunnen tahtovani ja tarvitsevani. Jos minulla on sellainen olo, että kykenen naama näpyillä loistaen esittelemään hyviä ihonhoitotuotteita ihmisille, niin menen sitten töihin naama näpyillä. Jos minusta tuntuu, että voin esitellä hyviä kynsienhoitotuotteita kynnet lohkeilleina ja kynsilakat rullalla, niin mikäs siinä. Mutta harvoinpa minusta tuntuu kummaltakaan edellä mainituista. Meikkaan ja laitan itseäni siis sen verran, kun minua huvittaa ja koen tarpeelliseksi.

Jutun juju on kuitenkin se, että minä tykkään meikata itseäni ja varsinkin hoitaa ihoani. Esimerkiksi jokailtainen puolen tunnin (joskus jopa kauemmin aikaa vievä) kasvojen ja kropan ihon puhdistus ja hoito eivät ole minulle kamalia pakollisia rutiineita, vaan ihania ja nautinnollisia omia iltahetkiäni. Minä tykkään puhdistaa meikkejä, rasvata nassuani ja kroppaani, levittää käsivoiteet, huulirasvat, jalkavoiteet ja kynsinauhavoiteet ennen nukkumaanmenoa. Joskus jopa oikein hidastelen näiden kanssa, sillä tykkään hommasta niin. Varsinkaan kasvojen hoito ei koskaan tunnu pakolliselta vaan hyvinkin nautinnolliselta puuhalta: teen jotain hyödyllistä itseni hyväksi ja saan siitä konkreettisen palkinnon (tosin tämän kanssa on usko tällä hetkellä hieman kovilla kun hormooninäppyä vaan pukkaa pukkaamistaan…). Tykkään jopa enemmän iltapuuhistani kun aamuisista meikkailuhetkistäni!

Jos huomaan makaavani sängyssä väsyneenä vain kasvojen iho hoidettuna (kuten en voisi mennä nukkumaan harjaamatta hampaitani, en vaan voisi mennä nukkumaan hoitamatta kasvojani yökuntoon) tajuten, että kroppa, kädet, jalat ja huulet kynsinauhoista puhumattakaan ovat rasvaamatta, niin en minä tasan pomppaa ylös sängystäni ja tee näitä hommia. En minä tekisi tätä kaikkea, jos en nauttisi siitä.

Minä tykkään hoitaa ja puunata ja suurimman osan ajasta myös meikata ja siitä tulee minulle hyvä olo. Jos ei huvita, en ota stressiä.

Ehkä yksi syy siihen, miksi en tahdo paljastaa blogissani kasvojani on se, että kosmetiika-aiheisen blogin pitäjältä tavallaan odotetaan, että hän näyttää kadulla kohdatessa kosmetiikkablogin pitäjältä (lue: missiltä). En minä läheskaan aina välttämättä näytä edes ihmiseltä, en edes töissä. Aina ei vaan huvita. Vaikka tietäisi tuhat niksiä, ei niitä jaksa aina vetää peliin. Suutarin lapsella ei tässäkään tapauksessa ole aina kenkiä. Blogini ideana onkin etupäässä välittää tietoa näistä nikseistä ja tuotteista. Ja trust me, jos olisin missiessi tai Jessica Alba, olisin taatusti jo pistänyt blogin pystyyn ihan vaan esitelläkseni itseni maailmalle. Ja kuten kaikki varmasti tietävät, kauneudenhoitoon liittyviä blogeja eivät saa kirjoittaa muut kun missit elleivät ole valmiita ottamaan vastaan ulkonäköään koskevaa kritiikkiä.

Teidän iloksenne olen kuitenkin vain kosmetiikasta ja ihonhoidosta innostuva tavis, joka kirjoittaa aiheeseen liittyvää blogia ja keskittyy olennaiseen: tuotteisiin.

Itseasiassa tämän jutun innoittamana minusta olisi todella mielenkiintoista kuulla, millainen kuva teille on minusta välittynyt blogini kautta?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Juuri sinun aiempia käsilaukun-sisältö-postauksia mietin kun itse jokin aika sitten otin ihan kuvan oman käsilaukkuni sisällöstä… Kukin tyylillään, sanoo jo otsikkokin. Huomautettakoon, että käsilaukkuni on todellakin sen verran iso, että hätätilanteessa se nielee läppärin. Tuona päivänä oli hätätilanne.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Heh, kylläpä vain on huulikiiltoja kertynyt 😀

  Minulle on välittynyt tekstiesi perusteella mielikuva tavallisesta tallaajasta, joka nyt sattuu olemaan erittäin kiinnostunut kosmetiikasta. Minusta blogiasi on mukava seurata, koska täältä löytyy tasapuolisesti tietoa niin edullisista, kuin vähän kalliimmistakin tuotteista. Itse en jaksa innostua siitä, että hehkutetaan vain kalliiden tuotteiden puolesta – sillä osa niistä ei ole markettitavaraa ihmeellisempää.

  Mielestäni on ihan järkevää olla paljastamatta kasvoja, varmasti lukijat saavat ne samat vinkit jne. Näkyi kasvosi tai ei. Itse olen välillä miettinyt oman kosmetiikkablogin perustamista, ehkä itsekin pitäisin kasvot ja henkilöllisyyden piilossa. En tunne paljoa samanhenkisiä "kosmetiikkafriikkejä" kuin mitä itse olen, siksi on mukava seurata näitä blogeja ja puhua kosmetiikasta – ilman että tuntee itseään pintaliitäjä-ääliöksi 😀

 3. 3

  Seireeni sanoo

  Minkälainen kuva sinusta on välittynyt…hmmm..ehkäpä pitsitoppipostauksen perusteella sanoisin, että todella nuori 😉 En kyllä usko, että olet oikeasti mikään teini enää 🙂

  Hei, kerropa vielä totuus aurinkorasvoista, kestävätkö ne talven yli ensi kesään, vai pitääkö tämän vuoden purnukat heittää kylmästi menemään?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  käsilaukusta löytyi:
  2 huulivoidetta (toinen kosteuttavampi, toisessa uv-suoja)
  kampa
  minikokoinen hiuslakka
  2 avain nippua
  2 dödöö
  kivipuuteri + 2 vippaa
  irtopuuteri + sivellin
  peitevoidepaletti
  kuulokkeet
  hajuvesi
  penaali + kauhea nippu papereita
  vesipullo
  purkkaa
  2 tyhjää muovipussia
  lompakko
  käsivoide
  kiillonpoistopaperi
  nenäliinoja
  bussikortti
  ja TREssemmén vihkonen + kaksi 10ml tuotenäytettä .

  Jaa'a, mitäpä tuohon enää sanomaan… Järkytyin itsekin. 😀

 5. 5

  sanoo

  Työni puolesta joudun välillä käsilaukussani kantamaan mitä ihmeellisempiä asioita. Tänään tehty pikainventaario on tosin melko tavis, mitään suurta ja ihmeellistä ei valtavasta kassistani löydy – kaksi kännykkää (oma & työ), kaksi avainnippua (koti & työ), sateenvarjo, kalenteri, lompakko, huulirasva, jättipaketti nenäliinoja (flunssa pukkaa päälle..), bussikortti, muutama epämääräinen kuitti, kaksi palaa ruisleipää eväspussissa sekä aina pakollinen lentokoneesta mukaan otettu vesipullo. Ilman vesipulloa en kämpästä yleensä poistu ja nuo lentokoneesta ostetut 3 dl:n pullot ovat niin ihania kun mahtuvat mihin tahansa laukkuun.

  Jonkinasteisena laukkufriikkinä saatan vaihtaa laukkua joskus päivittäinkin, joten yleensä sieltä löytyvät tavarat ovat melko tarpeellisia. Tänään meikkiarsenaali on jäänyt kokonaan pois kiireen ja lyhyen työpäivän vuoksi, luotin siihen että pakkeli pysyy naamassa siihen asti, kun pääsen kotiin 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Heipä hei! Aivan eriasiasta kyselisin… Käytössäni on ollut Lumenen kynsinauhavoide, toimii aivan kiitettävästi, mutta tuoksu on kyllä melko vahva. Vieläkö tuo on markkinoilla, kun en ole nähnyt? Ja sitten milipiteitä, mitkä on mielestäs paras kynsinauhavoide, ja SY-voide? Kiitosta etukäteen….=)

 7. 7

  sanoo

  Omasta laukustani ei kovasti kosmetiikkaa yleensäkään löydy, mutta vastaanpa tähän silti, kun alkoi lähinnä itseäni kiinnostamaan, että mitäs kaikkea se veska sisältääkään…
  Eli
  -käsivoide
  -sateenvarjo
  -lompakko
  -passi (ainoa henkkarini)
  -kalenteri
  -hääsuunnitteluvihko
  -kaksi kynää
  -huulikiilto
  -peili
  -avaimet
  -huulirasva
  -särkylääkkeitä
  -kännykkä
  -vanhan kännykän kierrätyspussi
  -purkkaa
  -pumpulipuikkoja
  -kuitti
  -pinnejä
  -pullonkorkki :DD
  -mp3-soitin ja kuulokkeet

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Yllyttämänäsi kurkistin laukkuuni ja saldohan on tässä: 3 terveyssidettä omassa pussissaan,tyhjä pikkukukkaro,lompakko,hiusharja,pieni pullo käsidesiä,digikamera,lukulasit koteloineen,minituubi käsivoidetta ja lisäksi maripussissa 3 huulikiiltoa,sakset,kosteuspyyhe,kynä,kynsiviila,minihajuvesi,huulirasva,suurentava peili,osoitemuistio,ompelutarvikkeet,pieni minigrippussillinen laastareita hammastikkuja ja hakaneuloja,Ibumax särkylääkkeitä,minirullamitta ja viimeisenä paras,eli monitoimilinkkuveitsi.Kuulostaa omituiselta varmaankin,mutta käytössä on ollut useammankin kertaa eri tilanteissa ;).Olipa kauheasti tavaraa,mutta kaikki tarpeellisia.Jos jotain poistaisi sieltä,niin varmasti olisi heti tarpeen,joten en ota riskiä =) "kesäterveisin" rouva47

 9. 9

  sanoo

  En ole käsilaukkutyyppiä, mutta "käsi"laukkuni myöskin on läppärin mentävä kokonaisuus, josta on parhaimmillaan löytynyt kukkakaalia kelmuun pakattuna, ja sille kukkakaalin siellä ololle olikin kyllä ihan hyvä selitys. Meikit ovat pussissa, mutta useasti jotenkin mystisesti ne sieltäkin osaavat löytää tiensä esimerkiksi työpapereiden väliin.
  Olen miettinyt useasti tuota, että jos aikoo olla huolitellun näköinen, niin kyllä se on ihan kokopäivätyö. Jos itse olisin joka päivä tiptop päästä varpaisiin ja hoitaisin vielä samalla työni kunnialla, niin kyllä sen ajan joutuisi sitten tinkimään nukkuma-ajastaan, joka on varmaan nytkin jo ihan minimissään. En itse kuitenkaan välttämättä ottaisi ainakaan omassa työssäni vakavasti tyyppiä, joka on aina selkeästi kikertänyt ja vikertänyt itseään tuntikaupalla; en ainakaan, jos sama tyyppi avautuisi yhtään siitä, ettei ole ehtinyt tekemään jotakin "työjuttua". Toki vuosien saatossa meikkaaminen sujuu nopeastikin, ja muutamalla perusjutulla saa aika paljon anteeksi (hiukset harjattu, ripsiväriä myös toisessa silmässä, vaatteet oikein päin päällä)

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Miksei urban decayn luomenpohjustaja kuulu hq listallesi, muistan kun joskut olet sitä kovasti hehkuttanut:)

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Moi!!
  Sori heti alkuun Golden Girl ja kanssalukijat kun tästä tulee pitkä teksti!! Olisin kuitenkin tosi kiitollinen jos jaksaisit vastata mun kysymyksiini! 🙂

  Mulla on sekaiho, eli t-alue rasvottuu helpommin. Lisäksi kasvoihin tulee usein tosi kipeitä ihonalaisia näppyjä pääosin leukaperiin ja kaulalle. Niitä ei ole kerralla paljon, mutta jäävät usein tuntumaan ihon alle kun "tulehtunut vaihe" menee ohi. Eli kun kokeilee, iho tuntuu epätasaiselta ja siltä kuin ihon alle olisi jäänyt jotain (patti tms.). Mulla on myös suuret ihohuokoset etenkin nenän seudulla ja leuassa.
  Ihan taustatietona et mulla on ollut yläaste-ikäisenä paha akne, joka lääkkeillä saatiin pääosin kuntoon. Nyt pelkään et akne on tulossa takaisin ( olen 26-v.)!

  Siispä kysymykseni on:

  1. Minkälaista putsaria suosittelet mun iholle? Olen käyttänyt apteekista Elivon tai Acon puhdistusvaahtoa, mutta välillä tuntuu et se kuivattaa ihoa. Olisiko puhdistusmaito kosteuttavampi/parempi? Entä kannattaako käyttää kasvovettä? Kasvovoiteena mulla on ihan perus Humektan tai Aqualan Plus, jota käytän aamuin illoin. Entä täsmähoito huokosiin ja kipeille näpyille?

  2. Toinen ongelmani on sopiva meikkivoide. Olen lukenut juttusi Bare Mineralsista (olen melkein vakuuttunut!), mutta kuitenkin vähän vielä arveluttaa. Pelkään ettei se sovellu mun iholle. Mulla on aika vaalea iho. Nyt käytän Lumenen Double Stayta (sävy Honey Beige, otin kesän ajaksi vähän tummemman sävyn). Musta tuntuu et se parin tunnin sisällä katoaa johonkin iholta. Iho kiiltää ja tuntuu rasvaselta, kuin paksu maski olisi kasvoilla. Käytän irtopuuterina Lumenen Skin Couturea ja pikkunäpyt peitän Maybellinen Pure Cover Mineral peitevärillä.

  Tiedän et nuo meikkivoide ja ihonhoitoasiat on yksilöllinen juttu, eikä sitä voi tosta vain vieraalle neuvoa. Mutta sulla on kokemusta monesta tuotteesta ja varmasti siitä, mikä merkki olisi kokeilemisen arvoinen.

  Kiitos! Blogisi on yksi parhaimmista!

  T. K-M

 12. 13

  sanoo

  Täytyy sanoa, että minusta on mahtava kuulla että kosmetiikkapuolella työskentelevälläkin on niitä hormoninäppyjä, olen jo aiemminkin maininnut. Mutta kun tekee itse kaikkensa että sais ne pois, hoitaa ja vaalii tiedolla ja taidolla ja jokaisesta näpystä jää arpi, niin turhautuu… ja on helpottava kuulla että ihmisiä ne on muutkin 😉

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Laukku sisältää kaiken tarvittavan:

  -lompakko
  -puhelin
  -avaimet

  eipä muuta ja hyvin tulee toimeen. Ite inhoon suuria laukkuja jotka pullottavat täynnä tavaraa ja monia taskuja ja ei löydä mitään.

  Aivan tavallisen kuvan olen saanut varsinkin sen jälkeen kun kävin työpaikallasi, tunnistin sut kynsistä. Sattumalta poikkesin kun olin liikkellä sielläpäin :).

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Mietiskelin tuossa yhtenä päivänä, että jos olisit alusta alkaen kirjoittanut blogia vain siitä näkökulmasta mitkä tuotteet ovat hyviä ja miksi, en olisi luultavasti alkanut seuraamaan blogiasi lainkaan.

  Koska sinulla oli mielenkiintoinen lähtöasetelma (josta näkyi ettet ole, sanonko rumasti, täysi bimbo), luotan sinuun myös tuotearviointeja tekiessäsi.

  Eli kuvani sinusta: tyyppi, joka voisi olla oma kaveri, ja joka on samalla fiksu ammattilainen, jonka suosituksiin voi hyvillä mielin luottaa.

 15. 17

  Anonyymi sanoo

  Minä pidän sinua sympaattisena kaverina 😀 Osaan kuvitella miten hössötät, mutta pidät ainakin wannabe-insinöörin tiukasti tossun alla 🙂

 16. 18

  sanoo

  Olen seurannut blogiasi alusta alkaen ja saanut sinusta älykkään, rauhallisen ja nöyrän kuvan. Vaikutat myös erittäin asiantuntevalta ja sellaiselta ihmiseltä, joka nauttii työstään kosmetiikan ja kauneuden parissa.

  Pidän myös tavastasi kirjoittaa, teksti ei rönsyile ja sanavalinnat ovat harkittuja, mikä on aika harvinaista blogimaailmassa. Luot mielikuvan, että mikään postaus ei ole hutaistu, vaan jokaisella kirjoituksella on merkistystä ja sisältöä. 🙂

  Kiitos mielenkiintoisesta kosmetiikkablogista!

 17. 19

  sanoo

  Ojoi, käsilaukun sisältöä 🙂
  Sieltä häipyi juuri pitkä takki, kaulahuivi, legginssit ja villatakki ku poljin kotiin, mutta sinne jäi
  -känny
  -lompakko
  -sateenvarjo
  -aurinkolasit
  -purkkapussi
  -ipod & kuulokkeet
  -työpaikan avain
  -sormikkaat
  -kuitti
  -muistitikku 2GB
  -huulikiille x2
  -Nivea Stay real meikkivoide/puuteri
  -Lasku päivystyksestä
  -harja
  -Pussukka mistä löytyy:
  bepanthen, hydrokortisonia, tulitikkuja, kaksi käsipyyhettä, ensisiteitä, compeed-laastareita, muovilusikka ja hakaneula 🙂

 18. 21

  sanoo

  Sirpale: Heh, ilmeisen iso laukku tosiaan kyseessä. 😉

  Anonyymi: Minusta on ihanaa, että minulla on ihmisiä, joille voin hehkuttaa jutuista, joista innostun. 🙂

  Seireeni: Riippuu ihan, miten olet niitä säilyttänyt. Jos ovat kulkeneet rannalla mukana ja ovat alkukesästä jo avattuja niin eivät välttämättä ole enää ensikesänä voimissaan. Jos olet rasvannut jo kotona ja säilyttänyt niitä huoneen lämmössä poissa valosta ja kuumuudesta, saattavat vielä alkukesästä olla käytettäviä. 🙂

  Anonyymi: No olipas siellä tavaraa. 🙂

  marisa: Sinulla on kyllä ihan järkevä sisältö. Itse aina unohdan laukunvaihdon yhteydessä siirtää jotain tavaraa uuteen laukkuun, joten olen melko laiska vaihtelemaan. 🙂

  Anonyymi: Lumenen kynsinauhavoiteen valmistus on lopetettu. :/ En ole löytänyt vielä mitään erityismaininnan ansaitsevaa kynsinauhavoidetta. Suosikki silmänympärysvoiteeni kuivalle iholleni ovat Cliniquen All about eyes rich ja Widmerin silmänympärysvoide. 🙂

  Mulperiina: No kylläpäs sekin on vetänyt tavaraa. 🙂

  rouva47: Ihan fiksut ja järkevät tavarat sinulta kyllä löytyi, ei turhia tavaroita ollenkaan. Joku monitoimilinkkari olisikin vallan mainio käsilaukussa! 🙂

  BeeDee: Kyllä ulkonäkönsä hoitamiseen saisi tosiaan helposti sen työpäivän verran päivässä kulutettua. 😉

  Anonyymi: Oi, ihana kommentti, kiitos! 🙂

  Anonyymi: Oh, onkin jäänyt lisäämättä. Lisätään. 🙂

  K-M: Saattaako ihosi pinta kuivua selkeästi? Erisanin puhdistusgeeli on aivan loistava ja hellävarainen tuote, joka ei ärsytä ihoa. Puhdistaa todella puhtaaksi, muttei natisvan puhtaaksi.
  Suosittelen ehdottomasti kasvoveden käyttöä, sillä se tasapainottaa ihon vesipesun jälkeen ja ehkäisee kuivumista.
  Hyvä täsmähoito näpyille löytyy Cliniquelta ja edullisempi vaihtoehto Natural Codelta. 🙂

  BareMinerals voisi kyllä sopia sinullekin hyvin. Sävyjäkin siitä löytyy loistavasti ihan vaaleasta tummaan. Hoitaisi mahdollista kuivuutta ja tasapainottaisi ihoa, mutta samalla kuitenkin peittäisi sen, mitä tarvitsee. 🙂

  Piia: Kyllä niitä täälläkin tällä hetkellä tosiaan riittää ja ihan turhautumiseen asti. 😉

  Anonyymi: Sinä olet kyllä saanut ehdottomasti järkeistettyä käsilaukkusi. 🙂

  Anonyymi: Kiva kuulla, että on välittynyt tuollainen kuva. 🙂

  prettyplush: Kyseessä on Guerlainin matkairotpuuteri (http://ostolakossa.blogspot.com/2009/03/paiva-40-tuotteita-joita-et-ole-tiennyt.html). 🙂

  Anonyymi: Hah, luin wannabe-insinöörille kommenttisi ja tuhahti kovasti. (Näin meidän kesken: Kyllä se siellä tossun alla on ehdottomasti. 😉 )

  Pipari: Kiitos ihanasta kommentista! 🙂

  Adeletar: Kuinka iso laukku sinulla oikein on, jos nuo kaikki vaatteetkin kuitenkin mahtuivat sinne? 🙂

 19. 22

  sanoo

  Noo, ei se ole kauheen iso, tai se ei ainakaan näytä siltä, OIS:in uusi harmaa 'putkikassi' 🙂
  Sinne mahtuu yllättävän paljon kaikennäköistä 🙂 Se on kätevän muotoinen!

 20. 23

  Anonyymi sanoo

  Kiitos neuvoistasi :)! Taidankin kokeilla tuota Erisania ja ensitöikseni ostan kasvoveden, olisikohan alkoholiton paras vaihtoehto..

  Usein kasvoja heti pesun jälkeen hieman kiristää ja joistain kohtaa se on melkein kirjava. Ihoni sävy ei kyllä ikinä ole ollut tasainen! Olen vain niin vainoharhainen ihoni kanssa nykyään, kun muistuu mieleen miten kovasti akne otti itsetunnolle silloin nuorempana! 🙁

  Oon ajatellutkin että ehkä vaahtopesu vie ne kaikki hyvät rasvat iholta pois ja siten kuivattaa ihoa vaikka rasvaa laitankin. Oli tosi kiva kun vastasit, olen blogistasi löytänyt paljon neuvoja ja kivoja tuotteita, joita voisin ottaa jatkossa kokeiluun.

  t. K-M

 21. 24

  toisaa sanoo

  Tosiaan, tyyppi joka olisi kiva kaverinakin. Fiksu ja huumorintajuinen, ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva. Lisäksi kuvittelen, että elät joissain suhteissa "tavallisempaa" elämää kuin minä, mutta tätä en voi oikeasti tietää. Enkä ala nyt eritellä, mitä tällä tarkoitan, koska en halua paljastaa itsestäni tässä turhan paljon. Olen miettinyt, että olisi hauska tutustua tuollaiseen ihmiseen, "kulttuurivaihto" voisi olla antoisaa 😀

  Minun käsilaukussani, joka on itse asiassa pieni olkalaukku, on todellinen survival kit. En voi luetella kaikkea, mitä siellä on, kukaan ei jaksaisi lukea… Meikkejä ei perusarsenaaliin kuulu.

 22. 25

  sanoo

  Adeletar: Jotkut laukut vaan ovat pieniä tilaihmeitä! 🙂

  K-M: Alkoholitonta kyllä suosittelen, kokeile vaikka sekin Erisanista. 🙂
  Liian pesevä aine tosiaan vaan pesee ihosi nativevan kuivaksi ja kun ihon pinta on ihan kuiva, luulee iho, että sen on pukattava vain lisää rasvaa ja näin iho rasvoittuu yhä enemmän.

  toisaa: Elän kyllä tosiaan varsin tavallista elämää, ei yhtään mitään erityistä. 🙂

 23. 26

  Anonyymi sanoo

  Terve.
  On varsin kiva lukea blogiasi – sillä mulla on sama "ongelma", joskin voisin väittää että vielä isommassa skaalassa!
  Hengenheimolaisia on siis, vaikken kuvitellutkaan teitä olevan 🙂 kiitos blogistasi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *