Päivä 219: Oh, Why Can’t We Be Friends?

Tiedätte, että minä ja Diorin luomivärit olemme parhaita ystäviä keskenämme. Suhteemme toimii loistavasti: Minä tarjoan heille hellän, rakastavaisen ja huolehtivan kodin ja he tekevät minun silmiini loistavan meikkausjäljen. Täydellinen diili.
Tämän vuoksi minusta olisi jotenkin ihanaa ystävystyä myös Diorin mascaroiden kanssa. Harmikseni kaikki aiemmat yritykset ovat epäonnistuneet:

Perus Diorshown harja on liian iso ja tuuhea, eivätkä hentoiset ripseni pääse kunnolla edes sen harjasten väliin.
Unlimited erottelee kivasti ja pidentääkin hieman, mutta se ei vaan riitä.
Iconic ei myöskään tehnyt mitään mullistavaa pidemmän päälle.

Viimeinen epätoivoinen ystävystymisyritys oli Black Outin kanssa.

Alku oli ihan lupaava, mutta siihen se sitten jäikin.

Katsokaahan kuvassa vasemmanpuoleista silmää. Tuossa mascaran jälki näyttää ihan hyvältä ja siistiltä, mutta katsokaapas sitten tuota oikeanpuoleista silmää. Hirveää hämähäkkiefektiä, ripsien kärjet taipuvat miten sattuu eikä jälki muutenkaan ole kovin näyttävä. Ripsien seassa näkyy lyhyempiä kasvuvaiheessa olevia ripsiä (elättelen tietysti toiveita, että olisivat Enormous Lashin ansiota) ja niitä tämä ei vaan kyennyt nappaamaan nätisti mukaan. Muutenkin harja tuntui edelleen ihan liian kookkaalta ja kömpelöltä minun makuuni. (Toki rakastamani Max Factorin FLE on myös iso, mutta sen harjakset ovat lyhemmät kuin tämän.)

Toki lopputulokseen saattoi hieman vaikuttaa se, että jouduin levittämään mascaran tämän näytekoon minipituisella harjalla, jolla työskentely oli hieman tavallista kömpelömpää. En silti usko, että meistä olisi voinut tulla bestiksiä tai edes hyviä kavereita. Pysymme kyllä hyvän päivän tuttuina ja tervehdimme tavatessa, mutta emme tule enää olemaan läheisesti tekemisissä keskenämme.

Olisihan tähän mascaraan vielä hieman käytettävää jäänyt, mutta en vaan jaksanut enää askarrella tämän kanssa hetkeäkään. Mascaroita on kuitenkin vielä useita käytettävänä, joten siirryn seuraaviin.

Millainen suhde teillä on Diorin mascaroihin?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla on testattuna ainoastaan Diorshow normi ja Blackoutin wp versio ja kumpikaan ei vakuuttanut. Normi oli jo heti alussa ihan liian kuiva ja BO taas tajuttoman märkä, harja oli liian iso ja kömpelö, mulle ja tuntui tosiankin, että ainakaan normissa Diorshowssa ripset eivät edes menneet kunnolla harjasten väliin. Kumpikin siis jäi tuohon yhteen ostoskertaan, Iconicin haluaisin tosin vielä testata.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minulla on tällä hetkellä käytössä normi Black Out. Tekee ihan ok ripset, mutta sillä harjalla on mahdoton saada siistiä jälkeä. Kiireisinä aamuina en uskalla alkaa sohimaan black outtia ripsiini, voi mennä koko silmämeikki uusiksi kun harja suttaa. Myyjä kehui että black out tekee samalla rajauksen ripsien tyveen, mielestäni "rajaus" ei ollut kovin siisti.

  Olen todennut paremmaksi YSL volume effect faux cilssin, ripsari on ollut minulla käytössä kesäkuusta lähtien ja mielestäni koostumus on vain parantunut – ja mikä tuoksu! Jotku vertaavat käsittääkseni tuota YSL:n faux cilssiä MF:n false lash effectiin. Kiinnostaisi kyllä kokeilla sitäkin – varsinkin kun goldeni on sitä kovasti hehkuttanut 😀

  Itse en enää varmaan palaa tuohon black outtiin, seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla HR:n lash queenia, ainakin harja näyttää melko hyvältä ja mascaraputkilokin on houkuttelevan näköinen… Sehän ei tosin takaa että ripsiväri itsessään olisi toimiva ja hyvä tuote. Olisiko kenelläkään kokemuksia HR:n ripsiväreistä? 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Musta Diorshow on aivan huippu, sekä Black Out että normaali. Tuossa minikoossa tuo harjaosa on pienempi kuin normaalissa koossa ja myös levittäminen on vaikeampaa minikoossa. Kokeile siis joskus ihan normaalia kokoa.
  Black out on tosiaan hieman märempää kuin normaali, mutta en oikeastaan osaa sanoa kumpi on parempi.
  Musta Diorshow tekee upean tuuheat ripset. Monet ovat luulleet ripsiäni pidennetyiksi, mutta salaisuuteni on vain hyvä mascara 🙂

  – Hanna

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  hei! tämä en nyt liity mascaraan mutta kysyisin seuraavaa : mitä tuotetta suosittelisit sisärajauksen tekemiseen alaluomelle? tuntuu ettei oikeen mikään rajaus pysy.. osaisitko vinkata jotain hyvää esim kynää tms?kiitos jo etukäteen, Anna

 5. 5

  sanoo

  Tämä on nyt tähän ripsiväriasiaan liittymätön kommentti, mutta ajattelin kysäistä, että osaisitko suositella kynsilakka allergikolle sopivaa lakkaa? Tarkoitan, että esimerkiksi GOSH:in lakat ovat allergisoivia, joten olisiko jollain merkillä sellainen lakka, joka olisi allergia testattu? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi 🙂

  PS. Oon ihan koukussa tähän blogiin 😀

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  minulla taas on aivan loistava suhde diorshow-mascaraan, parasta ikinä :). tähän mennessä ainakin, seuraavana on haaveissa kokeilla lash queenia… en vaan tiedä voisko sitä ostaa uuden, kun 2 ripsaria on jo käytössä ja 1 korkkaamaton kaapissa odottamassa :-/ …

  /nanna

 7. 7

  sanoo

  Tämä mascara-asia on varsin mielenkiintoinen. Yksi sopii yhdelle täydellisesti ja toiselle taas ei lainkaan.
  Minä olen löytänyt Diorin Iconicista sen parhaimman kokeilemistani ja jo se, että ystävät huomasivat selvän eron, kun hankin sen ja sain hyvää palautetta, eli ei ollut pelkästään omaa kuvitelmaani.
  Harja on melko kookas kuminen, mutta ei mikään pullea vaan tasainen, jossa on hieman kerteisesti lyhyet piikit harjaksina.

  Käytän sitä näin: Laitan alle aina Shiseidon primeriä ja teen valmiiksi aina yhden silmän kerallaan. Olen huomannut sen, että jos laitan ripsiväriä peräkkäin molempiin silmiin, niin toisesta tulee aina suttuisempi ja ensin laittamani on erittäin onnistunut. En käytä siksak-tekniikkaa, vaan levitän ripsien juureen väriä harjan päätyosalla (harja on pystyasennossa silmään nähden). Näillä systeemeillä Iconic on toiminut parhaiten kaikista kokeilemisistani mascaroista.

  Toki aioin testata paljon kehuttua FLEtä. 🙂

 8. 8

  Herbina sanoo

  Käytän vakkarina Diorshow Unlimitediä, mielestäni riittävän pidentävä ja tuuheuttava, eikä saa ripsiä klimppiin. Harjakin on sopivan pieni ettei söhri pitkin silmäluomia.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Kaipaisin mielipidettäsi tähän INCI-listaan:

  "laventeliuute (Lavandula augustifolia), ukontulikukkalehtiuute (Verbascum thapsus), appelsiininkukkavesi (Citrus aurantium dulcis, aqua), kylmäpuristettu oliiviöljy (Olea europaea), steariinihappo (stearic acid), sheavoi (Butyrospermum parkii), kaakaovoi (Theobroma cacao), glyseroli (glycerine), cetearyl alcohol, appelsiininkukka absolute (Citrus aurantium dulcis), tiikerililjan terälehdet (Lilium asiatic 'Brunello'), mäkikuismauute (Hypericum perforatum), mustaseljauute (Sambucus nigra), tuoksuorvokkiuute (Viola odorata), auringonkukan terälehtiuute (Helianthus annuus), alkannauute (Alkanna tinctoria), triethanolamine, methylparaben, propylparaben. vegaaninen"

  Kyseessä on Lushin Imperialis:
  http://www.lush.fi/tuotteet/kosteusvoiteet-kasvovoiteet/imperialis-100823

  Hoidan nassuani tavallisesti sellaisilla merkeillä kuin Chanel, Estee Lauder, Dior, Prada, Dermalogica, Biotherm, Lancome, Elizabeth Arden jne., mutta missään en ole aiemmin törmännyt tällaiseen ainesosaluetteoloon (edelliset merkit löytyivät, kun käänsin päätäni oikealle ja katsahdin kampauspöydälle).

  Sainkin pari päivää sitten näytteen Imperialiksesta ystävältäni ja olen jännityksellä tehnyt tuttavuutta rasvan kanssa. Koostumus on vetinen ja voide levittyy hyvin. Iholle jää pieni voidekerros (ei kalvo, kuten esimerkiksi Aquasourcesta), joka ei imeydy pariin tuntiin. No jotkut rasvathan holahtaa ihoon hitaammin ja voisin kuvitella, että tämän päälle meikkivoide levittyisi hyvin. Imperialis ei ole ainakaan tähän mennessä tukkinut epäpuhtauksiin taipuvaista ihoani, joten aion jatkaa kokeilua.

  Ripsiväreistä ei ole omaa kokemusta, mutta eräs toveri kosmetiikkanarkomaani on pitänyt Diorin lisäksi YSL:n maskarasta ja jälkimmäinen teki minustakin upeaa jälkeä.

  -Miesgepardi

 10. 10

  sanoo

  HeidiB: Aika samat kokemukset minullakin tosiaan. 🙂

  Anonyymi: Tuo YSL:n mascara on aivan upea, minulla odottaa yksi korkkaamaton versio käyttöä. Entinen suosikkini oli juurikin tuo HR:n Lash Queen (ennen FLE:tä), jolla sai näyttävyyttä, mutta myös upeaa erottelua. Teki samalla lailla runsasta jälkeä kuin tuo YSL, mutta erotteli vielä paremmin. Pitäisikin taas ottaa sekin joskus kokeiluun… Ehdottomasti paras HR:n mascara, jos haluaa tuuheutta ja runsautta. 🙂

  Hanna: Niin siis itse harjaosa on ihan samankokoinen, mutta varsi on vaan niin lyhyt tässä, että tekee hankalempaa. Olen kokeillut tätä kyllä ihan normaalikokoisenakin (en tosin käyttänyt, kokeillut vaan) ja yhtä hankalalta tuntui. Ripset eivät vaan mene tämänkään harjan väleihin tarpeeksi hyvin ja suttaan enemmän kuin monilla muilla. :/

  Anna: Diorin kajalit pysyvät mielestäni loistavasti ja edullisemmista IsaDoran Inliner kajalit. 🙂

  Mipa: Riippuu tietysti ihan, mille aineosalle olet allerginen. Esimerkiksi IsaDoran lakoista on poistettu yleisimpiä allergisia reaktioita aiheuttavia aineosia kuten formaldehydi, tolueeni ja DBP. Monet muutkimn sarjat ovat jättäneet nämä aineet pois herkistymisten vuoksi, mutta IsaDora tulee ensimmäisenä mieleen. 🙂

  nanna: Oi, Lash Queen on aivan upea. Mutta ehkä maltat odottaa vielä hetken ennen kuin hankit testattavaksi. 😉

  Tiina: Iconic tosiaan tulee paremmin ripsiin ilman siksakkausta, itsekin huomasin saman. 🙂

  Herbina: Tarkkaa jälkeä tuolla kyllä saa ehdottomasti. 🙂

  Miesgepardi: Varsin hyvältä tuo inci kyllä näyttää, en keksi mitään pahaa sanottavaa itse. Parabeneja tuossa on mukana säilönnässä ja itse en niitä välttele, mutta kiihkeimmät ylimääräisiä aineosia välttelevät voisivat niille tuhahtaa. Vaikuttaa kyllä varsin hyvältä, tekisi jopa itse mieli kokeilla. Tuo on erituntuinen moneen voiteeseen verrattuna varmasti juurikin siksi, että lähes kaikki raaka-aineet ovat "aitoja" eikä seassa ole synteettisiä kalvoja muodostavia aineita tai silikoneja keventämässä ja siloittamassa koostumusta. 🙂
  YSL:n räpsyripsimascara tekee kyllä tosiaan aivan upeaa jälkeä!

 11. 12

  sanoo

  angela: Uudistettuja versioita en ole kokeillut, mutta toisin kuin monet muut, en ole yhtään noiden lämpimällä vedellä lähtevien mascaroiden ystävä.Olen niin tottunut poistamaan silmämeikkini vanulapuilla ja nestemäisellä poistoaineella, että mascaran nyppiminen ripsistä tuntuu ihan liian hankalalta, aikaa vievältä ja kömpelöltä.
  Jälkensä puolesta vanhat versiot olivat ihan hyviä. Ei mitään erityistä näyttävyyttä, mutta ihan perus ripsivärejä. 🙂

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Itse rakastan Diorin ripsareita, Iconic on ultimate suosikkini kaikista ripsareista ikinä! Ihan mahtava 🙂

 13. 14

  sanoo

  Tavan Diorshow oli ihan kiva, tykkään harjan suuruudesta. Black Out muuten hyvä mutta killeri poistaa. Sitä sai pestä kaikella mahdollisella eikä siltikään lähtenyt kuin kulumalla.

  Rimmelit ovat parhaita.

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Diorshow on ihan ok, mutta nyt olen käyttänyt pari vuotta ainoastaan Cliniquen tummanvihreään putkiloon pakattua ripsiväriä, jonka nimeä en nyt muista. Sopii hyvin aika lyhyille ja ohuille ripsille.

  Luin muutaman postauksen blogiasi ja tekee mieli kommentoida niinkin pientä asiaa kuin hintojen merkitsemistä. Suomessahan hinnat merkitään siten, että desimaalin nollakin siinä näkyy, eli esim. 8,90 €, ei 8,9 €.

  Itse blogihan on tosi mahtava, täältä on löytynyt vaikka kuinka paljon hyviä vinkkejä ja vielä mukavasti kerrottuna!

 15. 16

  sanoo

  Mä todennut iconicin parhaaksi kokeilemistani ripsiväreistä. Erottelee ja pidentää tosi kivasti,eikä (wp versiona) karise juuri lainkaan. Kovasti haluaisin kokeilla myös black outia, mutta siitä oon kuullut sen verran huonoa palautetta että vähän epäilyttää, varsinkin kun hintaa on vähän enemmän.

 16. 17

  sanoo

  En ole kokeillut Dioria, mutta mikään ei ole parempaa kuin YSL volume mascara (se tavallinen, ei taivuttava). Max Factorin FLE on mielestäni taasen surkea mascara. ei tuuheuta eikä pidennä tarpeeksi, haluan tajunnan räjäyttävät ripset, FLE ei sitä tee minun ripsilleni.

  Ajattelin testata ensi kerralla jotain uutta, mielessäni on käynyt HR:n Lash queen ja Lancome Hypnose. Ehkä kokeilen kumpiakin 🙂

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  Voisitko vielä kertoa, mikä se sivu oli missä oli kerrottu noista inci- jutuista?

  -Anni

 18. 19

  sanoo

  Anonyymi: Erottelee kyllä todella nätisti ripset ja tekee siistiä jälkeä. 🙂

  milipili: Oh, en huomannut mitään hankaluutta Black Outin poistossa (käytössä Lumenen WP silmämeikipoistoaine).
  En ole kokeillut Rimmeleitä pitkään aikaan, mieli kyllä tekisi. 🙂

  Anonyymi: High Impact on kyllä loistava mascara. 🙂

  aura: Jos olet tykännyt Iconicista en usko, että lämpenet Blach outille. Iconic tekee kuitenkin siistimpää ja tarkempaa jälkeä. 🙂

  Anni: Hmm..Kerrottu mitä tarkalleen? 🙂 Esimerkiksi tältä sivulta voit haeskella inci-listojen aineita:
  http://www.cosmeticscop.com/cosmetic-ingredient-dictionary.aspx
  Omat postaukseni linkkeineen aiheesta täällä:
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-86-inci-listojen-hyvikset.html
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/inci-listojen-ihmeellinen-maaailma-osa.html

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Oon pitkään halunnu kokeilla Diorin mascaroita, mutta mulla on vedenkestämättömät ripsarit heti alaluomella tummana varjona.

  Lämpimällä vedellä lähtevista ripsareista. Itse käytin Kanebon, nyk. Sensain 38:a monta vuotta. Golden girlin kanssa samaa mieltä, että se ei tuuheuta eikä pidennä. Mulla ei kestä normi mascarat ja en jaksa pelata vedenkestävien poiston kanssa. Nyt ostin kokeiluun Kicksistä Fiberwig merkkisen ripsarin. Tällä tulee enemmän pituutta, muttei tuuheutta. Tuleeko Golden girlillä mieleen ripsaria, joka toisi tuuheutta ja pituutta, mutta lähtis lämpimällä vedellä?

  Kiitos blogista, luen joka päivä!

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  hihh, täytyy varmaan oiekasti malttaa hetki, ennen kuin hankin sen lash queenin ettei ripsarivarasto paisu liikaa ;).

  diorshowsta sen verran, että itsekin olin muutaman ensimmäisen päivän siihen jopa pettynyt, enkä saanut sillä millään hyvää tulosta aikaiseksi. vaatii varmaan vähän totuttelua, ehkä sen harjansa vuoksi, mutta nykyään on tosiaan lemppari :).

  tänään saapui ihanainen jazzclub-clutchi, jei <3

  /nanna

 21. 23

  sanoo

  Anonyymi: Oletko kokeillut Sensain uuden 38:n, MASCARA 38°C Volumisingin? Tuon pitäisi nyt nimeomaan antaa enemmän tuuheutta kun noiden kahden aiemman. Toinen ihan kiva 38 mascara on Estee Lauderin Double Wear, mutta mikään mieletön tuuheuttaja se ei kyllä ole. Cliniquen vastaavakin antaa lähinnä vain pituutta. 🙂

  mari: Minun ripsissäni menee puolestaan toisin päin. 🙂

  nanna: Oi, sinäkin sait clutchisi. Ei ilmeisesti jäänyt tulliin? 🙂

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  nope, ei jäänyt tulliin 🙂

  eikä jäänyt toinenkaan paketti, vaikka sillähän nyt olikin hintaa vain n.18€. tarvitsin meikeilleni nimittäin myös uuden kodin, ja nyt ne asuvat – missäs muussakaan kuin – diorin meikkilaukussa :D. siis käyttömeikit, eihän siihenkään nyt _kaikki_ sentään mahdu, vaikka onkin isohko…

  /nanna

 23. 25

  sanoo

  Moi kaikkki!
  Olen tekemässä tällä víikolla blogiini ripsiväripostauksen , joten jos joku haluaa vinkkejä niin sinne vain! Tuuheutta, uskomatonta pituutta ja lämpimällä vedellä poiston antaa Lorealin kaksipäinen PUNAINEN versio! Siitä ei MIKÄÄN ripsiväri parane, vaatii opettelua mutta on hot!!! Paljon paljon helpompi poistaa kun kanebo!! Ripset ei lähde mukana!

 24. 26

  Nina sanoo

  Anonyymille joka valitti kaikkien vedenkestämättömien ripsivärien valumista panda-pusseiksi – täällä ent. kohtalotoveri! =) Ongelma ratkesi kun rupesin käyttämään jokaikinen päivä luomivärinpohjustajaa! Esim. lumenen joka kyllä pitää luomet kuivina, helposti saatavilla muttei luomivärejä välttämättä niin hyvin pidäkään, tai netistä saatava loistava UDPP (Urban Decay Primer Potion) joka on hankalasti saatava jos ei ole netistä ennen tilannut, mutta pitää kaiken kurissa. Ongelma ei niinkään ole nimittäin se että vesi liottaa, vaan monella joilla on rasvaiset silmäluomet se LUOMIEN rasvoitus liottaa pois! 🙂 Edes vedenkestävät mascarat eivät ole RASVANkestäviä, ja nimenomaan tämä rasva sulattaa ne ripsarit luomille… Sihen siis auttaa luomivärinpohjustaja joka pitää luomet kuivina ja hillitsee rasvoittumista, eikä ripsiväreissäkään tarvitse pysyä vain vedenkestävissä versioissa tai jossain himokalliissa kaneboissa =) Tällä kikalla elämä muuttui huooomattavasti helpommaksi 😀

  Ai niin, luomivärinpohjustajasta vielä sen verran että sitä kannattaa laittaa vähän paksumpana massana, esim kolme lyhyttä viivaa, ja sekoittaa se hyvin, hyvin runsailla pyörityksillä paikoilleen ja lopuksi PUUTEROIDA kevyesti. Puuteri kiirrittää sen pohjustajan, ja tuolla hieman "yhtä viivaa" paksummalla pohjustuksella pysyy esim kiireisenä pyöräilyaamunakin ripsivärit ja laadukkaat luomivärit missä kuuluukin! 😀

  Aattelin josko tästä saattaisi olla apua =) Kun ennen oli sama ongelma ja kyllä siihen meni rahaa ja vaivaa ja ärtymystä kun edes himokalliit 40 euron vedenkestävät eivät pitäneet paikalla, ja lämpimällä vedellä poistettavista en oikeen tykkääkään kun ne kuivattavat ripsiä ja mekaaninen, kova poistaminen saattaa irrottaa ripsiä. (Samahan koskee myös vedenkestäviä ripsareita, että ne kuivattavat ripsiä josta johtuen ripset saattavat irrota herkemmin kuivuuttaan ellei käytä ohella jotain kasvuravinnetta… Tästä oon lukenut suosituksen että kannattais jokatoinen/jokakolmas olla ei-vedenkestävä että ripset ei kuivu niin pahasti ja saavat palautua)

  Hyvää kevättä GoldenGirlille! Täällä seuraillaan joka ilta (tai aamu jos illan postaus ei ole tullut) josko olisi uutta postausta ja ihan siiikana vinkkejä saanut =) Upeata, ja ihanaa että panostat selkeästi siistiin levittämiseen ja tarkkoihin rajauksiin kuin runsaaseen värileikkiin – näin aloittelijakin voi opetella perusasioita kuten rajauksen siististi levittämisen, ripsivärin tyveen tarkasti levittämisen ym =)

 25. 27

  sanoo

  Hmm, mulla luottomascarana on toiminut normi-Diorshow, vaikkei se tee ihan niin hienoa jälkeä kuin tahtoisin. Nyt ollut käytössä Blackout WP ja no, itse tykkään. Hämähäkkivaikutelma tulee helposti ellei ole tarkkana, joten ajattelin tämän loputtua kokeilla jotakin muuta. Lash Queen on ollut listallani jo pitkään ja FLE voisi olla myös kokeilun arvoinen vaihtoehto. 🙂

  Imperialis-voiteesta (tuossa ylläolevissa kommenteissa oli puhetta) sanoisin, että omalle herkälle iholle se on ollut tähän mennessä toimivin. Parabeenit vähän mietityttivät, mutta iho tykkää voiteen koostumuksesta ja on selvästi rauhoittunut – ei enää näppyile eikä kuivu. Suosittelen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *