Päivä 217: Iloinen syyskuu

Ja iloinen syyskuu vaan jatkuu! Jälleen kaksi tuotetta otti lopputilin.

Lakkoni ilmeisesti (jos laskuni pitävät paikkansa) 162. loppunut tuote oli Lacosten Love of Pink -tuoksun suihkugeeli. Itse hajuvesi ei ole yhtään minua, mutta suihkugeelinä tämä oli varsin kiva tuttavuus. Ei ollut liian pesevä ja tuoksu tuli miellyttävän kevyenä ja jäi iholle juuri sopivan vienosti tuoksumaan. Ihon siis saattoi huomata tuoksuvan tälle jos oikein tuoksutti, mutta tuoksu ei ollut niin vahva, että olisi sekoittanut hajuveteni tuoksua.

Sanon aina, etten maksaisi suihkugeelistä niin paljoa, kun nämä tuoksujen suihkugeelit maksavat, mutta nyt olen pohtinut asiaa ja kyllä minun on sittenkin todettava, että voisin vaikka maksaakin. Jos vain oikea tuoksu ja suhkugeeli tulevat vastaan niin kyllä minä voisin suihkugeelistä hyvinkin sen 20-30 euroa maksaa, sillä ei se suihkugeeli kuitenkaan ihan niin nopeasti kulu loppuun kun aina kuvittelen.

Uteliaisuudesta tahtoisin tietää, minkä hintaluokan suihkugeelejä te käytätte ja paljonko olisitte suihkugeelistä (tai suihkusaippuasta tai mistä vaan vastaavasta) valmiita maksamaan?

Toinen loppunut tuote oli matkakokoinen:

Lancomen 50 ml alkoholiton Tonique Douceur oli ihan mukava tuote, mutta en kuitenkaan olisi valmis maksamaan tästä ehkäpä sitä noin 30 euroa, mitä täysikokoisesta pyydetään. En vaan huomannut tässä mitään niin erityistä. Hyvä tuote tämä kyllä oli, ei siinä mitään, mutta ei tästä nyt mitään erikoisempaa lempparia tullut.

Vielä kolme täysikokoista kasvovettä jäljellä ja sen jälkeen saan ostaa itse ensimmäisen kasvoveden hhmm… kohta viiteen vuoteen? Jotenkin kummasti näitä on suihkugeelien tapaan aina vaan siunaantunut minulle jostakin. (Kuten olen maininnutkin, olen saanut itse ostettua elämäni aikana tasan yhden suihkugeelin. Piru periköön sen, joka on keksinyt, että suihkugeeli on aina kiva lahja naiselle ja sopii minkä tahansa paketin lisävarustukseksi.)

Onko teillä jotain tiettyjä tuotteita, joita aina vaan tupsahtaa jostakin?

Yksi äidilleni säännöllisesti tupsahteleva tuote on Schollin Peelin creme eli jaloille tarkoitettu kuorinta:

Hänen hyvä ystävänsä kuvittelee säännöllisesti ostavansa äidilleni lahjaksi Schollin jalkavoidetta, mutta ilmeisen huonon näkönsä takia hän ostaa aina kuitenkin kuorintavoidetta. Äitini lykkäsi minulle käytettäväksi joku aika sitten jo kolmannen hänen kaapissaan majailleen Schollin jalkakuorinnan. Vaikuttaa kyllä ihan mukavalta tuotteelta!

Lisää jalka-asiaa tulossa huomenna yhden loppuneen ja yhden tilalle tulleen tuotteen merkeissä!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  itse ostan nuita edullisempia suihkugeelejä, kun kyllästyn käyttämään yhtä ja samaa hajua purkin loppuun asti niin tulee näin sitten säästettyä hieman rahaa kun ostaa kymmenen purkkia 2-3 euroa maksavia tuotteita…

  mutta toki jos jokin todella todella ihanan tuoksuinen hivenen hintavampi geeli tulisi vastaan niin voisin harkita ostavani tuotteen..:)

 2. 2

  sanoo

  Kasvovesistä: Golden Girl, mitkä ovat niitä ominaisuuksia, jotka tekevät mielestäsi kasvovedestä "sen täydellisen" itsellesi?
  Itse olen aina ollut hukassa kasvovesien kanssa, eikä lukemattomista merkeistä ole jäänyt yksikään erityisesti mieleeni, jota olisin ostanut uudelleen. Tällä hetkellä käytössäni on Cliniquen Mild Clarifying Lotion ja se tuntuu kyllä mielenkiintoiselta ja olen ollut tyytyväinen.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mä en kyllä maksaisi suihkugeelistä muutamaa euroa enempää. Suosikkejani ovat Doven suihkugeelit. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Itse käytän Palmoliven noin 2,5 euron suihkugeeliä, koska rakastan sen tuoksua. Jos vastaan tulisi joku, joka rakastuttaisi nenäni itseensä enemmän, voisin maksaa enemmänkin, en kuitenkaan yli kymppiä.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Itse en atooppisen ihottuman vuoksi ole uskaltanut kokeilla kovin hintavia hajustettuja suihkugeelejä, harmittaa jos kallis tuote jää käyttämättä.

  Vielä tuli mineraalimeikeistä mieleen… Osui silmään tämän blogin google-mainokset – ethnic-cosmetics.fi mainostaa 100 % puhtaita mineraalimeikkejä. Sivustolla oli myynnissä edulliseen hintaan da vinci-merkkistä mineraalimeikkivoidepuuteria. Onko Goldenilla tai muilla tietoa kyseisestä merkistä? Tuotteiden incit oli myös esillä, minä en niistä ymmärrä kovin paljoa.. 🙂
  Sivustolta voi tilata myös ilmaisia testereitä, vain postikulut on maksettava.

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Olen aina haaveillut että käyttäisin aina saman sarjan suihkugeeliä, kosteusvoidetta ja hajuvettä. Opiskelijana en ole kuitenkaan viitsinyt laittaa NIIN paljoa rahaa vain siksi että tuoksun sen jälkeen hyvältä :'D

  Osaisitko muuten suositella jotain hyvää päivävoidetta nuorelle iholle(joka kävisi myös meikin alle)? Ihoni on melko kuiva, mutta päivän aikana se hieman rasvoittuu.

 7. 10

  sanoo

  Koska käyn yleensä suihkussa vain iltaisin, eli en tuoksu suihkugeelille päivällä ihmisten ilmoilla, minua ei haittaa käyttää sitä teollisuusmansikan hajuista halpaa suihkugeelia:)

  Toisaalta, halvoissakin suihkugeeleissä on tosi hyviä tuoksuja. Joskus anttilasta saa kolme doven pötkylää 5 eurolla, harmi vaan, kun mukana tulee se valkoinen, josta en niin pidä…

 8. 11

  Annika sanoo

  Myös minä ostan muutaman euron hintaisia suihkugeelejä. Vaikka kuinka hyvä tuoksu olisi, niin en kyllä kovin helposti maksaisi yli kymppiä, ellei sitten pakkaus olisi vastaavasti vähän isompi. Suosikki suihkugeelini on tällä hetkellä Dermosilin punaiselta appelsiinilta tuoksuva suihkugeeli, 250 ml ja hintaa 3,50 e.

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Parin euron luokkaa ovat suihkugeelit, joita useimmin ostan.

  Mitään ei tupsahtele. Eipäs! Vaan yhteen vaiheeseen tupsahteli Anna-lehden tilausmarkkinointi postissa aina näitä jalkakylpy rakeita 😉 Niitä onkin vinopino säästetty. Käytettykin on, kun on muistettu.

  Jalkojen kuorintaa en ole koskaan kokeillut. Jalat hoituu jalkakylvyin, raspin ja höylän, sekä jalkavoiteen ja kynsisaksien keinoin.

 10. 13

  Susanna sanoo

  Heipä hei!

  Täälläpä taas yksi, joka on totaalisen addiktoitunut blogiisi. Lueskeltuani olen yhtäkkiä huomannut tarvitsevani tuotteita, joiden olemassaolosta minulla ei noin vuosi sitten ollut vielä tietoakaan. (Ts. kosmetiikkatietouteni on kasvanut roimasti viime aikoina.) Omakseni olen löytänyt muun muassa Kicksin meikkivoidesiveltimen, Mavalan pikakuivattajan sekä Kicksin kynsiviilat.

  Minulla on kuiva ja herkkä iho, ja sen vuoksi olenkin suunnitellut bareMinerals-meikkivoiteen hankintaa. Olen niin kahden vaiheilla, ostaako vai eikö ostaa! 😀 Itse meikkivoiteen hinta ei minua kauhistuta, toisin kuin sen sarjaan kuuluvan kabukin. Ovatko kaikki luonnonkarva-siveltimet noin hintavia? Voisitko suositella jotain toista (= hieman edullisempaa) sivellintä korvaamaan Full cover-kabukin?

  Lopuksi kyselen mahdollista mielipidettäsi näihin:

  http://www.artistikcosmetics.com/palettes.html

  Kyseessä siis ovat minulle tuntemattoman meikkimerkin 78-/88-paletit, joissa nimensä mukaan on siis 78 tai 88 erisävyistä luomiväriä. Pari tuttuani noita on hehkutellut, mutten tiedä, ovatko sitten ostamisen arvoisia.

  Oletko kuullut noista, ehkäpä käyttänytkin? Mikä on tuomio?

  Kirpeää alkusyksyä sinulle!

 11. 14

  sanoo

  Anonyymi: Tuo on kyllä totta, että niitä parin euron suihkugeelejä raaskii sitten kyllä ostaa useamman ja kaikkeen sopivan. 🙂

  Tiina: Itse tykkään kasvovedestä, joka on vähän geelimäinen koostumukseltaan ja jättää jo itsessään kosteutetun pinnan. Odotan niin kovasti, että pääsen ostamaan oikein kunnon geelimäisen kasvoveden. 🙂
  Toiset puolestaan toivovat todella raikasta lopputulosta jua on kyllä ihan maku asia, mitä kasvovedeltä haluaa vai haluaako itseasiassa edes mitään, minkä voi selkeästi huomata.

  ansku: Voi, kysy vaan, kuinka paljon! 😉 Suunnitteilla on postaus aiheesta.

  Anonyymi: Doveissa on kyllä kivoja tuoksuja. 🙂

  Mulperiina: Myös Palmolivella on kyllä kivoja tuoksuja suihkugeeleissään. 🙂

  Anonyymi: Tuotteet eivät ole minulle millään lailla entuudestaan tuttuja, joten en osaa kommentoida niitä yhtään. Olisiko jollain muulla tosiaan kokemuksia, kuulisin itsekin mielelläni? 🙂

  Kkartio: Ehkä minäkin alan olla tuolla linjalla sitten, kun olen vihdoin saanut muutaman vuoden ostaa suihkugeelejä. 🙂

  Lyyrine: Tuoksu ratkaisee kyllä lähes poikkeuksetta. 🙂

  Anonyymi: Minäkin olen suunnitellut, että jos joskus löytäisin yhden sellaisen ihanan tuoksun, johon rakastuisin palavasti enkä omistaisi ylimääräisiä suihkugeelejä tai rasvoja, voisin investoida koko satsiin. Tuon yhtälön toteutumista odotellessa…
  Oletko kokeillut Lumenen Arctic Aqua kosteusvoidetta? Purkkiversio kosteuttaa kivasti, mutta ei ole liian rasvainen ja sopii meikin alle hyvin. 🙂

  Mirva: Minusta tuntuu, että halvoissa on usein nimenomaan parhaat tuoksut. Ainoa miinus on joskus liian pesevä ja kuivattava koostumus, mutta kun ne ihanat tuoksut… 😉

  Annika: Punaiselta appelsiinilta tuoksuva suihkugeeli kuulostaa herkulta. 🙂

  Anonyymi: Hih, noita muistan meillekin joskus tupsahdelleen useamminkin. 😉

 12. 16

  sanoo

  Susanna: Everydaymineralsin kabuki vaikuttaa myös mielestäni ihan pätevältä tähän hommaan. 🙂
  Itse en ole kokeillut noita luomiväripaletteja, mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Moni on tilannut vastaavia ebaysta ja minusta tuntuu, että nuo kaikki liikkeellä olevat ovat melko samaa tavaraa laatunsa puolesta, hinta vaan on vähän edullisempi kuin tuolla sinun linkittämälläsi sivustolla. Jos et ebaysta innostu niin kannattaa tilata täältä: http://www.coastalscents.com
  Hintaa on heti puolet vähemmän ja näitä on kehuttu todella paljon. 🙂

  Anonyymi: Kiitos tuosta kristallisuolasaippua vinkistä, en olekaan ennen kuullut. Täytyy tutustua! 🙂

 13. 17

  Susanna sanoo

  Kiitos vastauksesta. Pitää tutustua tuohon sivustoon tarkemmin. Huono puoli on siinä, että kun omistaa noin montaa eri luomivärisävyä samassa paletissa, ei ole oikein veruketta ostaa uusia pikkupalettaja 8)

 14. 18

  sanoo

  Pari kysymystä näin alkuun.

  Osaisitko sanoa vinkkejä miten saisin kynnet kasvamaan ja vahvistumaan?
  En pure kynsiäni mutta ne lohkeaa todella helposti, hetikun saan vähänkin kasvatettua pidemmiksi niin alkaa lohkeilu. Ja varsinkin kynnen päästä lähtee ns kerroksia pois 😀

  Sitten se toinen, oon laiska ja en jaksaa googlaa. Sain tänänä uuden kynsilakanpoistoaineen niin osaisitko sanoa tuoteselosteen avulla onko se täyttä myrkkyä vai voiko sitä käyttää ettei se vahingoita kynsiä.

  Mek, aqua, methoxyisopropanol, ethyl acetate, propylene glycol, pvm/ma decadiene crosspolymer, parfum, peg-15 cocamine, benzophenone-1, benzyl benzoate, calcium, pantothenate ja lactoglobulin. Tuollaista purkki näyttäisi (:

  Itse postaukseen liittyen. Tarkkaa hintaa en tuolle Palmoliven – Naturals Milk & Honey suihkusaippualle en tiedä mutta hinta kieppuu 3 euron kieppeillä. Ihan normaalista suihkusaippuasta/geelistä valmis maksamaan korkeintaan 8 euroa, jos saippuassa/geelissä on mukana jokin lisä(kuorinta yms) niin sitten ehkä 10-15 euroa.

  Itse en ole koskaan raaskinut ostaa mitään kalliimpia suihkugeelejä koska minulle riittää ihan perus geeli/saippua joka pesee paikat puhtaiksi, plussana on tietty ihana tuoksu.

  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

 15. 19

  sanoo

  Itse käytän pääasiassa Body Shopin suihkugeelejä. Herkulliset tuoksut ja kivat pullot ajaa aina ostamaan niitä. 🙂

 16. 20

  sanoo

  Hei sinulle Mirva ja muutkin!
  Itse olen lorauttanut pienen tilkan apteekista saatavaa suihkuöljyä itse pesunesteen sekaan ja tällä menetelmällä voi minimoida mahdollisen kuivattavan vaikutuksen.

  Talvella käytän tätä suihkuöljyä aina yhdessä muun suihkushampoon kanssa. Toivottavasti ehdit huomata tämän viestin. 🙂

 17. 21

  sanoo

  Susanna: Juuri tuosta syystä en ehdottomastikaan voi itse tuollaista hankkia. 😉

  Silja: Itselläni oli ennen sama ongelma. Jos katsot vielä keväällä ja keskellä kesääkin otetuja kynsikuvia, ovat kynteni melko nysät.
  Liuskottumisen ja lohkeilun minulla lopetti kuitenkin muutama juttu:
  -Tehokas kosteutus. Liuskoittuminen johtuu yleensä kuivista kynsistä, eli joka ilta hyvää kynsinauha-/kynsivoidetta kynsille (mielummin jopa voidetta kun öljyä) ja käsienkin tehokas rasvaus auttaa.
  -Itse viilasin ennen todella harvoin kynsiäni, sillä en tahtonut lyhentää niitä. Nyt olen kuitenkin oppinut aina parin päivän välein lakkojen poiston yhteydessä vetämään pari vetoa kynsien kärkiin lasiviilalla (ei liuskota, kuten tavallinen viila), jolloin kärki tasoittuu.
  -Bufferin käyttö on osoittautunut ehdottomaksi (http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-151-viimeisen-paivan-tapinat-ja.html). Aina, jos jonkun kynnen kärki näyttää olevan liuskoittumassa tai on jopa jo ehtinyt hieman liuskottua, tasoitan pinnan bufferilla, jolloin kynttä ei tarvitse leikata eikä se liuskoitu enempää. Liika ei saa ohennella, mutta tasoitus ja kiillotus auttaa.
  -Suojaan kynnet aina kynsilakalla.
  -Hyvä kynsilakanpoistoaine. Oma pelastajani on ollut Dependin (kicksiestä) vihreä lakanpoistoaine, jonka olen todennut kaikkein parhaaksi kynsilleni.Ei kuivata yhtään!
  Toinen loistava lakanpoistoaine on IsaDoralla.
  -Tämä on mielestäni se kaikkein tärkein, johon tulisi kiinnittä huomiota:
  Kynnet ovat kuin koru, eivät työkalu.
  Eli älä koskaan ikinä milloinkaan tee kynsilläsi mitään! Rapsuta esim. tarrat yms. irti saksien kärjillä ja aina kun huomaat käyttäväsi kynsiäsi johonkin, ota hommaan tilalle joku väline. Vaikkei kynsi juuri sillä kertaa lohkeisikaan tai liuskoittuisi, avittaa se liuskoittumisen tai lohkeilun helposti alkuun.

  Olen itse kärsinyt liuskoittumisesta koko tähänastisen elämäni, mutta näiden oppien mukaan elettyäni kaikki kynteni ovat vihdoinkin oikeasti melko pitkät jo. Välillä saattaa joku kynsi kärsiä, mutta vain harvoin. (Koputtelenpa nyt kyllä reilummin puuta…)

  Toivottavasti sait hyviä vinkkejä! 🙂

  Ja niin, ihan ok tuo lakanpoistoaineen inci näyttäisi olevan.

  Tiina: Kiitos suihkuöljyvinkistä! 🙂

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Hei Golden Girl
  Kiitos viihdyttävästä blogistasi. Kysyisin, että miten voimakkaan tuoksun suihkugeelit jättävät iholle? Kuitenkin voimakkaamman kuin marketin suihkugeelit? Olen aika herkkänenäinen ja mietin raaskisinko investoida johonkin hajuvesisuihkugeeliin 🙂 Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

 19. 23

  sanoo

  Anonyymi: Nämä tuoksusarjojen suihkugeelit eivät yksinään käytettynä jätä mitään kovin tyrmäävää ja varmasti monet markettien suihkugeelit jättävät ihan yhtä voimakkaan. Toimivimpia nämä ovat kerrostettuna itse tuoksun kansa, eli ensin saman tuoksun suihkugeeli, sitten vartalovoide ja lopuksi itse tuoksu ja näin tuoksu kestää iholla pitkään hyvänä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *