Päivä 214: Enormous Lash -takana 2 kk

Olen nyt käyttänyt Enormous Lashia orjallisen säännöllisesti kaksi kuukautta. Tässä kuvat kaksi kuukautta sitten ja nyt:


2kk sitten


Nyt

(Ylemmät silmät tosiaan ovat minun, mutta toisin kuin nyt, kesäkuun lopulla paistoi vielä aurinko ja sen häikäisy sai silmät kuvatessa kurttuun.)

Ripsiäni on värjätty alun jälkeen, eli paikoittain yhä näkyvä tummuus on keinotekoista eikä Enormous Lashin ansiota. Yksi ero, jonka kuitenkin olen huomaavinani, on ulkonurkkien ripsissä. Niitä näyttäisi olevan pidemmällä ja vahvempina kuin ennen. Mitä mieltä olette, kuvittelenko vaan? Näinpäin katsottuna vasemman silmäni (oikeasti siis oikean) ulkonurkassa ainakin näkyy mielestäni selkeä ero ja ripsirivi jatkuu pidemmälle. Muuta en itse ainakaan huomaa, huomaako joku muu?

Meinasin jo luopua toivosta tämän kanssa, mutta tuo vertailu antoi uskoa jatkaa käyttöä. Tuloksiahan luvataan 30-90 päivän kuluessa, eli aion vielä kuukauden käyttää tätä toiveekkaana. Toivottavasti suurempaa muutosta on vielä luvassa!

Ovatko muut saaneet tällä tuloksia jo aikaan?

Aiemmat aiheeseen liittyvät postaukset löytyvät täältä, täältä ja täältä.

Ripsistä tuli mieleeni viime viikolla saamani Lumenen uusi Excellenght Mascara. Ajattelin odottaa sen korkkaamista, mutta koska luin siitä paljon kehuja, en enää kyennyt pidättelemään itseäni pidempään.

Nimensä mukaisesti mascara tosiaankin antaa vain lähinnä pituutta. Näin ensimmäisellä käyttökerralla massa oli vielä hieman liian löysää ja klimppasi hieman ripsiä, mutta harvasta mascarasta saa ensimmäisillä kerroilla sen parasta tehoa irti. Tämänkin mascaran pitäisi kuulemma vain parantua käytön myötä, joten eikun käyttöön vaan. Mitään lempparia tästä tuskin tulee, sillä tykkään enemmän tuuheuttavista mascaroista, mutta ihan hyvältä tämä silti vaikuttaa.

Pieni harja ainakin osoittautui varsin näppäräksi ja jos en tälle mascaralle muuten lämpene, saan sillä ainakin alaripset meikattua hyvin.

Toiseen silmään sain aikaan hieman enemmän tuuheutta, muuta ripset jäivät kyllä tämän mascaran jäljiltä sen verran koviksi, ettei luonnollinen kerrostaminen oikein onnistunut jälkikäteen toteutettuna:

Itse olen kertonut usein pitäväni tuuheuttavista mascaroista enemmän kuin pidentävistä. Kumman ominaisuuden perässä te mielummin juoksette?

Kommentit
 1. 1

  ShoeGal sanoo

  Itsekin huomasin tuon eron, että "silmänurkissasi" näyttäisi olevan enemmän ripsiä kuin ennen. Toivottavasti se oli EL:n ansiota! 🙂

  Itse suosin myös tuuheuttavia ripsivärejä, joissa ei tosin saa olla kumista harjaa, eli siis kaipaan niitä oikeita "harjaksia", ja mielellään suht isoa harjapäätä.

  Hyviksi olen havainnut mm. Diorin Diorshow Blackoutin (miinuksena hinta ja nopeahko kuivuminen avattuna) sekä L'orealin Extra Volume Collagenin (tämä on nykyinen suosikkini, eikä hintakaan kirpaise). FLE on vielä kokeilematta, kiinnostaisi ostaa kun olet sitä kehunut niin paljon! 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Kyllä meikäläinen hölkkää tuon pidentävän, pieniharjaisen mascaran perässä,jolla saa kutakuinkin mukavasti ja nopeasti "kaivettua silmät ylös päästä".Telescopin nimeen vannon nyt,kun Deborahin hydracolor ripsiväriä en ole enään mistään löytänyt.Vinkatkaahan,jos joku siitä jotain tietää,tai siis sen saatavuudesta.Blogisi on jatkunut edelleen hauskana ja kiinnostavana,joten anna palaa jatkossakin samaan tyyliin.Terkuin rouva47.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tuo 2kk sitten kuva jotenkin hämmentää ja hämää, koska pidät siinä luomia enemmän kiinni, niin ripsilinjakin "lyhenee" siinä samalla. Koitahan peilin edessä vaikka toista silmää pusertaa kiinni, ja sitten vain kevyesti kiinni. Siitä huomaat varmasti, että silmien ollessa tiukemmin kiinni, ripsilinja on lyhyempi.

  Eli en osaa kyllä sanoa noista kahdesta kuvasta yhtään mitään. Mielestäni ripsilinjan piteneminen silmänurkista johtuu vain kevyemmin kiinni olevista silmistä.

 4. 4

  sanoo

  Tuuheuttavat mascarat on kyllä ne munkin juttu, tykkään ripsistä jotka aiheuttaa hienoisen "whum" -äänen kun räpyttelee 😉
  Pituutta omissa ripsissä on mun mieleen ihan riittävästi (vaikka eihän pidennyskään koskaan haittaa), mutta tuuheus on ehdottomasti se jota ensisijaisesti haluan ripsiväriltä.

  Kyllä noissa ennen ja jälkeen kuvissa pienoista ripsien lisääntymistä munkin mielestä näkyy, mutta ei nyt ehkä tässä vaiheessa vielä mitään huimanhuimaa parannusta.

 5. 5

  sanoo

  ShoeGal: Nyt en sitten kyllä uskalla vakuuttaa, että tykkäät FLE:stä, sillä itse en puolestani saa oikein mitään aikaan noilla mainitsemillasi mascaroilla. 🙂

  rouva47: Pienet harjat ovat kyllä varsin näppäriä. En olekaan edes tiennyt, että Hydracoloreihin kuuluu myös mascara, kiiltopunat/huulirasvat vain olivat ennestään tuttuja. Toivottavasti joku osaa vinkata, mistä tuota voisi saada. 🙂

  Anonyymi: Kokeilin rutistaa luomea kiinni, sillä säikähdin luomeni oikeasti roikkuvan niin, että peittäisi ripsiä, mutta lopputulos oli sama. Vertailin myös muihin alkukesästä ottamiini kuviin ja saatoin todeta saman.
  En tajua, mitä päässäni on liikkunut, kun olen kaikista ottamistani kuvista säästänyt juuri tuollaiset ryttyluomikuvat… 🙂

  HeidiB: "Whum" oli juuri sopiva kuvaus siitä, mitä minäkin tahtoisin. 😉

 6. 6

  sanoo

  Tuuheuttavien perään ollaan täälläkin. Tykkään yleensä miksailla paria eri mascaraa, eli alle yhtä, päälle toista ja sitten vimmatulla kampailulla ja harjailulla mahdolliset klimpit ja kökköisyys pois. Lemppareita ovat Lumenen Blueberry Volume, Maybellinen kelta-lila-mikä-lie-colossal ja tietty se kuuluisa FLE. 🙂
  Pituutta ripsilläni on luonnostaan niin hervottomasti, että liian pidentävät mascarat saavat ne oikeasti hipomaan kulmakarvoja… Se näyttää jo vähän härskiltä.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  kyllä minäkin sitä "whum"-efektiä haen, ja näillä onnettomilla ( pitkät mutta harvat ja ohuet… ) ripsillä lähimmäs sitä ( mikä tarkoittaa silti noin valovuoden päähän ) pääsee diorshow-tyyppisellä pulloharjamascaralla. kumiharjoilla en ole toistaiseksi saanut aikaiseksi kuin suuren määrän kiukkua ja muutamia pidentäviä kokeileena olen todennut etteivät sovi minulle ( tai/eli en osaa käyttää )

  FLE täytyy ehdottomasti kokeilla, kunhan nykyinen diorshow joskus loppuu. kaapissa odottaa avaamattomana myös kesälomareissulla taxfreesta hankittu lancomen hypnose-mascara, mikä on mielestäni kohtuullisen pätevä kapistus – joskin lyhytikäinen.

  /nanna

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Tuosta Hydracolorin ripsarista vielä,että eivät ole näemmä muutkaan kuulleet,vaikka olen sitä lukemittomista paikoista kysellyt.Ostin kolmisen vuotta sitten niitä Helsingistä jostain poistosta useamman,koska päiväystä näytti olevan reilusti jäljellä.Tykästyin kovin voidemaiseen helposti levittyvään koostumukseen.Yhdessäkin paikassa myyjä tokaisi,että rouva on nyt erehtynyt,että ei sellaista ole koskaan ollutkaan kysellessäni ripsaria.Vetäisinpä laukusta sellaisen samantien esiin,niin myyjän ilme oli näkemisen arvoinen.Luulenpa siis,että etsiminen on turhaa.Mahtaneeko tuon valmistus olla lopetettu kokonaan.Se oli nimenomaan tarkoitettu herkille silmille.No etsinnän jatkuessa Telescope tuuraa kumminkin kiitettävästi.Todella tuulisin terkuin rouva47.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ripset näyttää hieman pidemmiltä ehkä, mutta mascaralla pääsee samaan halvemmalla… odotan vielä lopullista arviotasi :).

  Tämä menee vähän off topic, mutta oon huomannut sun myös tykänneen suosikeistani (Nivean hiusaineista) niin tiedätkö mitä niiden koostumuksille on tapahtunut? Tänään kurkkasin kaupassa IR-naamiota kun sen purkki oli kasvanut, ja inciin olikin ilmestynyt silareita. Pariin pikahoitsikan koostumus oli myös silaroitu. Harmillista!

  Tykkään blogistasi paljon, kiitos päivien piristyksestä!

 10. 10

  sanoo

  Hei osaisiko joku auttaa (Golden tai joku muu), mun blogissa on joku vika kun se ei näytä enää mun lukijoita?! Kysyin jo mun "atk -tuelta", että kuulemma vika on blogger palvelimessa. Joskus pikkukuvakkeet saattavat vilahtaa, mutta taas katoavat?! Googlasin Google helpdeskiä mutta Google ei tiennyt itsestään mitään?! Help!!

 11. 11

  sanoo

  Minulle on siunaantunut melko hyvä ripsivarustus, eli eipä pahemmin tarvitse luoda pituutta ripsarilla. Tuuheus on siis pop. FLEtä ja muita uusia supertuuheuttavia ripsareita testaisin muuten, mutten tykkää normaaleista vesiliukoisista tai vedenkestävistä ripsareista (sulavat ja sotkevat yläluomeni) eli viimeiset 5 vuotta ovat menneet Kanebon 38:n kanssa pelittäen. Pikkuisella harjalla saan hyvin esiin kaikki ripset. Tiedän monia jotka eivät tästä tuotteesta pidä, mutta minulle se on juuri se oikea 🙂 Äitini on vannoutunut kakkumaskaran fani, ja litteällä harjalla saa kyllä tosi hyvän whum-efektin…

 12. 12

  sanoo

  Tuuheutus tuuheutus, olen seurannut kavereiden ripsiä ja huomannut miten hölmöltä sellaiset ylöspäin ja/tai pitkät näyttävätkäät. "Whum" ja tuuheus, itse lisäisin kumminkin vielä kuvaukseksi tämän vastapäätä seisovan kokeman tuulenvireen joka näistä minun viuhkaräpyttimistä tulee!

 13. 14

  Lozku sanoo

  Juu minä etsin ennemmin pidentäviä ripsareita, koska minulla on melko tuuheat ripset. Ainakin Givenchyn se pallomaskara on liiankin tuuheuttava minun makuuni.

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  pidentävien ripsareitten !
  oon ihastunut tällä hetkellä diorin- iconik mascaraan

 15. 16

  sanoo

  oon samaa mieltä, toi ulkonurkka näyttää silmässä erilaiselta !

  toi lumenen excellength toimii itellä ainaki tosi hyvin, oon tykänny =)

 16. 17

  sanoo

  Sain eilen pitkän kuolauksen jälkeen itselleni Diorin Night Butterfly viisikon. Olisiko mitnekään mahdollista, että tekisit jonkun meikkitutoriaalin kyseisellä apletilla. Haaveilen utuisista ja syksyisistä sumusilmistä, mutta tuntuu, etten osaa sellaisia tehdä. Auta mua pliis!! 😀

 17. 18

  sanoo

  Sulla on mielenkiintoinen blogi, oon käynyt väijymässä, mutta en vielä kommentoimassa. Tuttu juttu: "Varastoni ei aina automaattisesti vähene…" Ite käytän kai enemmän tuuheuttavia ripsareita, koska ripset osuvat ilman väriäkin linsseihin. Ootko kokeillut Lash Stilettoa? Sen olen ajatellut (mainoksen uhrina!) hankkia seuraavaksi.

 18. 19

  sanoo

  Joa: Miksailua teen usein itsekin. 🙂

  nanna: FLE:tä suosittelen tosiaankin kokeilemaan, vaikka siinä kumiharja onkin. 🙂

  rouva47: Työskentelin itse vielä 3-vuotta sitten Helsingissä Stockalla ja Sokoksella ja sarjan huulituotteet olivat tosiaan tuttuja, mutta vaikka kuinka mietin pääni puhki, en vaan saa päähäni tuota mascaraa. On varmaan otettu Suomeen vaan ns. one-shot tuotteeksi, eli ei vakkarivalikoimaan. 🙂

  Anonyymi: Ohhoh, en olekaan tutkinut Niveoiden incejä hetkeen enkä näin ollen ole ollut moisesta tietoinen. Täytyykin selvittää asiaa!

  Tintti Alanko: Keksitkö itse ratkaisun jo, tällä hetkellä näyttävät ainakin näkyvän? 🙂

  Flicka: Oletko jo kokeillut Kanebon uudistunutta koostumusta? Olisi kiva nimittäin kuulla vertailuja uudempaa ja venhempaa versiota käyttäneiltä. 🙂

  Lyyrine: Tuuheutta tuuheutta tännekin, pieni pidennyskin tosin käy. 🙂

  Lozku: Minä taas en tuntunut saavan Givenchyllä ollenkaan haluamaani tuuheutta. Niin vaan ovat ripset erilaisia. 🙂

  Meri: Pitänee siis vaan käyttää tätä uutta Lumenea ahkerasti, ehkä alkaa pelittämään entistä paremmin. 🙂

  Tuhlaus: Lupaan aina tehdä tutoriaaleja ja antaa vinkkejä noista, mutten koskaan saa aikaiseksi… En siis lupaa mitään, mutta laitan muistiin toiveen. 😉

  Keiju: En oikein lämmennyt Lash Stiletolle, ei tuntunut tuuheuttavan tarpeeksi eikä ripsistä tullut yhtä siistejä kuin FLE:n kanssa. Antoi enemmän pituutta kuin tuuheutta, joten annoin eteenpäin heti. 🙂

 19. 20

  sanoo

  Tä? Mä en näe niitä pikkukuvakkeita ollenkaan?!! Mistä voi johtua? siitä että käytän mac tietsikkaa? Tsekkaanpa vielä miehen tietsikalta. En tajua. hyvä että muut näkee…

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Taidat vaan kuvitella, koska toisessa kuvassa sulla on silmät kurtussa ja toissessa ei. Tämä saa aikaan vaikutelman, että uudemmassa kuvassa ripset jatkuisivat pidemmälle koska iho on rentona, eli ei ole tapahtunut kyllä mitään!

 21. 24

  sanoo

  Enpä ole juurikaan huomannut mitään eroa vanhan valkoisen ja uuden tummansinisen pakkauksen välillä. Valkoinen kuivui käytössä aika nopeasti, sininen ei ole vielä kuivunut eli olisikohan säilyvyyteen tehty jotain kohennuksia. Ja kuulemma tämä uusi koostumus on silmäystävällisempi kuin vanha versio. Olen aina käyttänyt vain peruskolmekasia, tästähän saa pidentävää ja tuuheuttavaa versiota myös.

 22. 25

  sanoo

  Anonyymi: En kuvittele. Ero on havaittavissa myös ennen EL:n käyttöönottoa otetuissa silmämeikkikuvissa. Katso vaikkapa tämä postaus: http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/silm%C3%A4meikit
  Ylempi kuva on melko tuote ja siellä nuo pienet ripsenalut näkyvät ripsirivin päässä. Alemmassa kuvassa, joka on keväällä otettu, ei noita näy. 🙂

  Arja: Sama homma periaatteessa, vaikkei lisäpituus kyllä koskaan haittaisi, jos mukana tulisi myös tuuheutta. 🙂

  Flicka: Kiitos, kun kommentoit mascaroita. 🙂

 23. 26

  Anonyymi sanoo

  hei voitko kiltti auttaa parissa kysymyksessä kun ostin sen bare mineralsin starter kitin ja olen ihan aloittelija enkä löytänyt vastausta mistään näihin….
  -onko väliä millä mineraalimeikin putsaa? siis käykö tavalliset putsarit?
  -miten mineraalimeikki suhtautuu veteen, tyyliin jos biitsillä hyppää veteen….tuleeko katastrofi?
  Kiitos hirveästi!

 24. 27

  Anonyymi sanoo

  Itselläkin kaksi kuukautta Enormous Lashia takana. Aine toimii, sillä ripsiini on tullut lisää pituutta ja myös tuuheutta. Mitään älyttömän dramaattisia muutoksia ei silti ole tullut – ainakaan vielä.

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  Kyllä tosiaan näyttäisi, että tuossa oikeassa silmässä on enemmän ripsiä nyt. Mutta mikä sitten on aineen tehoa, ja mikä luonnollista ripsien kasvua ja toisinaan pois tippumista?

  En tiedä haenko mascaroissa kumpaakaan ominaisuutta. Käytän tätä Maybellainin Great Lashia, koska se ei saa silmiäni vuotamaan, ei tee klimppejä ripsiin, vaan korostaa niitä kauniisti 🙂 (ehkä pidentävä olisi siis oikeampi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *