Päivä 209: Mascarat vaihtoon

Tiedättekö, kuinka palavasti oikeasti himoitsenkaan niitä ihania Diorin paletteja, joista eilen teille mainitsin?

Vastaus: Niin kovasti, että näin niistä yöllä jo untakin. Unessani minut oli palkittu jostain syystä ja palkinnoksi pääsin valitsemaan itselleni tuotteen isosta tuotevuoresta, joka sisälsi kaikkea mahdollista kosmetiikkaa Diorilta myyntikappaleista testereihin. Sain aina 1,5 minuuttia aikaa penkoa tuotevuorta, jonka jälkeen summeri julisti ajan loppuneeksi. Saatoin kuitenkin saada lisää pekomisaikaa painamalla nopeasti tiettyä nappulaa.

Pengoin ja pengoin ja etsin noita Diorin paletteja -olin päättänyt saada ainakin toisen, mielellään kummatkin. Löysin vaikka mitä muuta ja jopa noiden testereitä, mutta tahdoin aidon clutchin sisältöineen. Rämpytin nappia ja etsin ja etsin ja etsin… Lopulta heräsin. Heräsin 1,5 tuntia myöhemmin, kuin olin suunitellut, sillä olin rämpyttänyt viiden minuutin välein soivaa torkkuani siinä uskossa, että saan vielä himoitsemani Diorin tuotteen. Olin ihan tosi rämpyttänyt kännykkäni torkkunappulaa ilmeisesti 17 kertaa ja jatkanut aina untani siinä uskossa, että nyt se Diorin tuote oikeasti löytyy ja saan sen.

Uskotteko oikeasti, että noiden ostamatta jättäminen koettelee minua ja kunnolla? Olen tänään jopa kerran laittanut paletit nettikaupan virtuaaliostoskoriin ja ollut jälleen ihan ostovalmiina. Turmion välttämiseksi olen kuitenkin sulkenut koneen äkkiä ja paletit ovat edelleen ostamatta. Minulla on ilmeisen helppo ja tyhjänpäiväinen elämä, sillä uskon, että jos selviän tästä koettelemuksesta, voin selvitä mistä vaan.

Itseni kiusaamisesta mukavempiin asioihin, eli sen sijaan, että tuskailisin siitä, mitä en saa, iloitsen siitä, mitä sain:

Kokeiltavakseni päätyi Lumenen Excellenght Mascara. Tämä mascara perustuu kantasoluteknologiaan, joka on ollut voiteissa jo jonkun aikaa hirveä hitti. Teknologiaan perustuvat voiteet aktivoivat kantasolujen jakautumista kukin omilla raaka-aineillaan ja teknologiaa sisältäviä ihovoiteita käyttäessä tämä näkyy ihon korjautumisena ja entistä nopeampana uudistumisena.

Tämän mascaran ideana puolestaan on vaikuttaa ripsien kasvuun. Mascaran ei luvata pidentävän ripsiä mielettömästi tai tekevän niistä muutenkaan megalomaanisia, mutta vahvistavan niiden kasvua kyllä. Sen lisäksi, että massan pitäisi hoitaa jo olemassa olevaa karvaa, imeytyvät sen vaikuttavat aineosat ripsen tyvestä sinne, missä kasvu tapahtuu. Ripsien siis pitäisi päästä kasvamaan itselleen pisimpään mahdolliseen mittaan ennen, kuin ne irtoavat. (Huomaatteko, millaisen aivopesun koulutuksessa sain!) Tämän mascaran kanssa on oltava erityisen tarkkana sen kanssa, että mascaran tosiaan sutii ihan sinne ripsien tyveen ja jopa niin, että massaa tulee iholle ripsien ”alapuolelle” ja ripsien väliin.

Mielenkiinnolla otan uuden mascaran kokeiluun. Ainakin sen pieni ja näppärä harja vaikuttaa ihan mukavalta. Onko joku muu jo testannut tämän? (Harmikseni joudun muuten kertomaan, että monen suosikki myös pienellä ja näppärällä harjalla varustettu Star Effect mascara jää pois valikoimista tämän uuden tulokkaan myötä. Onneksi harjan koko on tässä kuitenkin suurin piirtein sama.)

Koska sain jälleen uuden mascaran, päätin luopua kahdesta vanhasta käytössä olleesta.

Cover Girlin Lashblast on suuren maailman Max Factorin False Lash Effect. Näiden kahden valmistuttaja on sama firma (Procter & Gamble) ja mascaroiden massa ja harja näyttäisivät olevan identtisiä. Ainoa huomaamani ero oli, ettei tämän musta sävy ollut FLE:n rinnalla musta, vaan itseasiassa tummanharmaa. Loistava mascara tämä oli joka tapauksessa ja on ollut suureksi lohduksi minulle sen jälkeen, kun FLE kului loppuun. Tämä oli minulla kuitenkin avattuna luvattoman kauan (eli lähemmäs 10 kuukautta, hui!), joten tämän oli aika lähteä.

Toinen suuren maailman mascara on Cover Girlin Volume Exact, joka puolestaan näyttäisi olevan Masterpiece Maxin identtinen sisko. Tuuheuttaa hyvin ja erotteleekin, mutta jälki ei ole ihan yhtä siistiä ja eroteltua kuin Lashblastilla eikä kerroksiakaan voi ihan samalla lailla lisäillä rajattomasti. Myös tämä on ollut ihan liian kauan avattuna, joten tästä oli syytäkin luopua.

Kuluneella viikolla teemana on siis ollut ”mascarat vaihtoon”. Kuinka usein te normaalisti vaihdatte mascaranne ja kuinka monta mascaraa teillä on kerralla käytössä avattuina?

Ps. Miksi, oi miksi minua koetellaan näin? Cosme-de.com myy Diorin clutcheja 66 dollarilla (eikä postikuluja!), eli hintaa jäisi hieman yli 46 euroa. Summa on juuri riskirajoilla tulliin jäämisen suhteen (eli yli 45 euroa), mutta oi ,oi, oi! Sydämeni itkee verta ja kyyneleitä! Jos vain en olisi ollut tällainen meikkihamsteri ja omistaisi kaikkea ylimääräistä, olisin oikeutettu ostamaan nuo potematta huonoa omaatuntoa. Opin rankimman kautta ja sain näpeilleni. Ja ei, en tiedä kuinka kauan aion vielä noiden perään teille mankua. Oletan, että kauan ja pahoittelen toki jo etukäteen.
Tuolta muuten saisi ihanaisen Night Butterfly -viisikon nyt 36 eurolla, tiedoksi vaan teille sitä himoinneille. 😉

Kommentit
 1. 1

  jenny sanoo

  Toi kantasoluhössötys kosmetiikassa on kyllä loads of crap. Kaikellahan sitä kosmetiikkaa nykyään mainostetaan, mutta en vaan voi uskoa että ripsarissa olevat aineet vaikuttaa merkittävästi kantasolujen jakautumiseen. Aikuisella ihmisellä kantasoluja on kudoksissa sen verran vähän, että tuskinpa ne ripsiä saa kasvamaan.
  Hirveä valitus, mutta mun mielestä kosmetiikkatehtailijat menee jo vähän liian pitkälle.

  Dioreista sen verran, että teini-ikä opetti ainakin mulle, että ihastukset on yleensä hyvin intensiivisiä muutaman viikon tai kuukauden. Sitten ne vähenee ja jälkeenpäin ajattelee, että tonko mä muka oikeasti silloin halusin? Pätee usein niin miehiin kuin esineisiinkin. 😀

 2. 2

  jenny sanoo

  Jatkuu.. Googletin ton ripsarin ja löysin tämän: "…sisältää omenan kantasolu-uutetta, joka auttaa korjaamaan ja vahvistamaan jokaista ripseä sisältäpäin"

  Siis omenan kantasoluja? 😀 Eli siis ripsari ei edes stimuloi omia kantasoluja vaan vaikuttava aine on omenan kantasolu-uute? Nauroin ääneen. 😀

 3. 3

  sanoo

  Oletkos kirjoittanut postausta noista kosmetiikkatuotteiden "parasta ennen" -päiväyksistä? Olisi kivaa lukea semmoista, eli kuinka kauan tuotteet pysyy hyvänä avattuna, tai avaamattomana?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Eikös kohta ole jo joulu? Järjestä ne joululahjoiksi. Tai jos on synttärit tai nimpparit ja hätätilassahan kyllä käy muutkin mahdolliset juhlan aiheet!

 5. 5

  sanoo

  Jos susta oikeasti tuntuu että tarvitset ja haluat Diorin clutchin, niin siitä vaan 😀 Yleensä kun joku jää kummittelemaan takaraivoon/uniin se on hankkimisen arvoinen. Ostaisit sen vaikka sitten seuraavaksi palkinnoksi hyllyn päälle, ettet pääsisi heti käyttämään 🙂

  Mutta uskon kylläkin että pitempään kestävän hyvän mielen saat siitä että pystyt kieltäytymään noin suuresta houkutuksesta.. Se olisi täydellinen koetus tahdonvoimalle. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Joskus on parempi tyytyä ihailemaan tavaroita vain kaukaa, tai ehkä hypistelemään niitä kaupassa. Maailmassa on niin paljon ihania meikkejä, kenkiä, sisustustavaroita (mitä vaan), ettei niitä kaikkia voi kuitenkaan omaan kämppäänsä haalia. Ja sama kai se, missä tavaraa ihailee?

  Tuosta unestasi kyllä huomaa, miten paljon joudut taistelemaan tuon kyseisen Diorin houkutusta vastaan. Respect!!!

 7. 7

  sanoo

  jenny: Nyt täytyy sanoa, että en ota asiaan kantaa kun en ole solujen toimintaan niin aktiivisesti perehtynyt enkä varsinkaan omenoihin. 🙂 Mutta samalla lailla tosiaan Lumenen Excellent future kuin esim. Biothermin Skin vivo väittää homman perustuvan siihen, että aineet aktivoisivat kantasoloujen jakautumista.

  Kaneli: Tämä postaus on tehty tuosta aiheesta: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-157-koodien-purkamista-ja.html
  🙂

  Anonyymi: Kaikkea olen kyllä miettinyt. 😉

  Kaisa: Palkinnoksi ostaminen voisi olla hyvä idea, mutta ehkä tosiaan on tyydyttävempää jättää ostamatta. 🙂

  Seireeni: Kai sitä on vaan tyydyttävä ihailemaan… 🙂

 8. 8

  sanoo

  Olen testannut ko. maskaraa jo keväällä, nimittäin kuulun Lumenen nk. testiryhmään ja saan silloin tällöin uutuustuotteita testattavaksi ja arvioitavaksi ennekö ne menevät kauppojen hyllylle. Itse en pitänyt maskarasta,mutta nähtävästi se olisi vaatinut pidempiaikaista käyttöä, jotta ripseni olisivät tuntuneet tuuheammilta. Nopeasti palasin silloin YSL Volmen kimppuun, kun saan niillä "silmät päähän" Sain muuten palkkioksi 10 kpl niitä maskaroita, mitähän tekisin niillä?

 9. 9

  sanoo

  Tehokasta markkinointia, pakko myöntää. 😀 Olen erittäin skeptinen tuon kantasoluhomman kanssa, kunnes saan tietää miten se vaikuttaa, mutta tuo "omenan kantasolu-uute" nyt on niin kräppiä kuin voi olla.

 10. 10

  Mia sanoo

  Sait ylipuhuttua, Yöperho lentelee tähän kotiin valtameren takaa… Kyllä nettiostaminen on sitten ihan must : )

 11. 11

  sanoo

  Tintti Alanko: Epäilen hieman, ettei tällä tosiaan tule tarpeeksi tuuheutta makuuni. Olen kokeillut tämän kerran aiemmin, mutta alla oli toinen mascara, joten selkeää mielikuvaa ei syntynyt. No, saa nähdä, millaiseksi osoittautuu.
  Sinullahan näyttäisi selkeästi olevan blogiarvonnan paikka mascaroinesi. 😉

  Miss Foxy: 🙂

  Mia: Nettishoppailu ON ihanaa, mutta oih niin koukuttavaa. 😉

 12. 12

  PinkFrog sanoo

  Hillitse itsesi, sulla menee niiin hyvin! Voisitko tehdä postauksen INCI:eistä? Suomentaisin muutaman tuotteen INCI:n ja selittäisit mitä ne tarkottaa. Itselleni ne on aika siansaksaa :/

  Mutta älä osta niitä clutcheja! Pleasee!

 13. 13

  sanoo

  PinkFrog: Ei minulla enää oikein ole mitään sanottavaa näiden postausten lisäksi aiheesta:

  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/inci-listojen-ihmeellinen-maaailma-osa.html
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-86-inci-listojen-hyvikset.html

  Ylemmästä postauksesta löytyy pari linkkiä sivustoille, joilla voit itse käydä läpi haluamasi tuotteen inci-listan. 🙂
  Jos et saa sopivia vastauksia niin postaa inci tänne ja voin hieman auttaa tulkitsemaan sitä. 🙂

 14. 14

  sanoo

  Suosittelen, ettet osta noita paletteja. Itse olen nyt shoppailulakossa, eli en saa ostaa lainkaan kosmetiikkaa, hiustuotteita enkä vaatteita, ja tulee aivan uskomaton voittajafiilis, kun voin itsehillinnällä selvitä parin tunnin kaupunkireissusta ilman jättimäisiä muovikasseja täynnä rytkyjä, joita käytän korkeintaan kahdesti.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Tämä idea voi olla ehkä vähän typeränkuuloinen, mutta minulla tämä on auttanut: ihailen himoamaani tuotetta kotona lehdestä tai netistä. Aikansa kun on tuijotellut, siis päiviä tai viikkoja, huomaakin, että eipä se enää kiinnostakaan, tai tulee parempaa tilalle. Laadukkaita käyttötuotteita kun on omiin tarpeisiin ihan riittävästi ja joidenkin uusien tuotteiden kohdalla huomaa himoitsevansa vain sitä, että saisi tuotteen omaksi, jotta sitä voi ihailla omissa kätösissään. Tällä metodilla itse vältyin ostamasta juuri mainittuja clutcheja eikä ne enää edes kiinnosta. Toki kauniita ovat, mutta itselle en himoitse.

 16. 16

  sanoo

  sara.: Taitaa olla tosiaan niin, että paremman fiiliksen saa ostamatta jättämisestä. 🙂

  Anonyymi: Kiitos sinulle! Taidan leikata lehdestä irti noiden kuvat ja killitellä niitä pari viikkoa ja ehkä se riittää minulle. 🙂

 17. 17

  sanoo

  Hii, ostin tänään alennuksesta (puoleen hinaan!!) Diorin Graphic Lightsin, muistanko nyt oikein että sullakin on se? Voisitkos tehdä siitä jonkun kivan tutorialin mun ilokseni? 🙂

 18. 18

  Ines sanoo

  Dont't cry! Aivan varmasti sulla on jo kaikki clutchin sävyt ripoteltuina eri viisikoissa. Eivät noi niin "uusia" värejä kuitenkaan olleet! Älä anna hienon pakkauksen hämätä.

  Nimim. markkinointia lukenut 🙂

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Olisi kiva tietää miten silmäluomien pohjustus tehdään ja millä tuotteilla ja myös se pohjimmainen ajatus pohjustuksesta. Olen itse ihan pihalla pohjustuksesta.

 20. 20

  sanoo

  Hei Golden Girl, ja kiitos aivan loistavasta blogista. Toivottavasti Bare Minerals -postauksia tulee pian lisää, sillä itsekin hankin aloituskitin ja vasta opettelen sitä käyttämään 🙂

  Viimeisimmässä postauksessasi käsittelet mascaroita, ja itse asiassa kaipaisin apuasi yhteen niihin liittyvään ongelmaan. Minulla on näet rasvoittuva iho ja suhteellisen pitkät ripset, joihin tykkään laittaa mascaraa, ja tästä yleensä seuraa se, ettei kulu aikaakaan, kun yläluomillani jo loistavat mustat ripsenjäljet.

  Kysymykseni kuuluukin, osaatko suositella jotain mascaraa, joka ei "liukenisi" ihon rasvaan vaan pysyisi tosiaan ihan vain ripsissä? En tiedä, riippuuko tämä jotenkin ripsarin koostumuksesta, mutta olen ollut huomaavinani, että ainakin Lumenen Natural Code -mascara aiheuttaa älyttömän suuret jäljet älyttömän nopeasti. Ripsari ei ole vedenkestävä, mutta en tiedä onko sillä merkitystä. En myöskään tiedä, onko tämä aivan älytön kysymys ja osaatko siihen vastata, mutta ainakin blogisi perusteella luottamukseni sinuun on järkähtämätön :). Kiitos ja mukavaa alkusyksyn jatkoa sinne!

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Onko tuo Lumenen uusi mascara pidentävä? Itse en tarvitse niinkään tuuheutta, hiukan vain lisää pituutta. Ja onkohan mascaraa tummansinisenä?

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Heippa, kiitos paljon tresemme tuotteiden arvioinnista! 🙂 Ostin lämpösuojasuihkeen eikä 8euron hinta paljoa kirpaissut ja todellakin toimii! Hiukseni ovat noin 70cm pitkät ja todella kiharat ja paksut, ei ehkä niin normaali suomalaisen hauras hius, mutta tuote todellakin toimii vaikka käytänkin sitä ohjeista huolimatta suoristusraudan kanssa. Tuoksukin on erinomainen. Loistava blogi, kirjoitat ilahduttavan hyvin. Olet varmasti loistava tyyppi, kukaan tylsä ei vaan voi olla noin tohkeissaan kosmetiikasta! 😀

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Pari kysymystä Cacharelin uudesta Scarlett tuoksusta 🙂 Onko tuo 35ml pienin koko? Mulla kestää aina tuoksut ikuisuuden kun muistan käyttää niitä niin harvoin, että tuo tuntuu aika suurelta 😮 Ja mistähän tuon saisi halvimmalla? Onko tuosta olemassa vartalovoidetta?

 24. 24

  sanoo

  valeria: Lupaan aina tehdä tutoriaaleja, mutta en koskaan saa niitä aikaiseksi. Eli yritän, mutta en lupaa. 😉

  Ines: Minä yritin verrata nuo sävyt omiin viisikkoihini ihan konkreettisesti iholla, mutta ei vaan ole samanlaisia. Yritetty siis on. 😉

  Anonyymi: Luomiväri pohjustetaan, jotta silmämeikki levittyisi tasaisesti ja pysyisi luomella siistinä läpi päivän kasautumatta luomivakoon. Eri sarjoilla on myynnissä luomivärinpohjustajia, jotka sarjasta riippuen käytetään yksinään tai kevyen puuteroinnin kanssa ennen silmämeikkiä. Esimerkiksi Lumenelta löytyy ihan hyvässä hinta-laatu suhteessa oleva pohjustaja. 🙂

  Christina Rose: BM postauksia on varmasti kyllä tulossa lisää, niin innoissani siitä olen. 😉
  Jos laitat vesiliukoista mascaraa, saattaa se tosiaan helposti levähtää. Vedenkestävä mascara puolestaan irtoaa helposti ihon rasvojen vaikutuksesta jos ripset osuvat ihoon ja iho on rasvaisempi. Paras mahdollinen vaihtoehto voisi siis olla nämä lämpimällä vedellä lähtevät mascarat, jotka kestävät hikeä ja ihon öljyjä, mutta jotka yli 38 asteinen vesi liuottaa irti. Tällaisia ovat mm. Kanebon 38 mascarat, Estee Lauderin Double wear, Cliniquen Lash power, Fiberwig (Kickseistä) ja BeYu:n Long Wear mascara (Kickseistä).

  Anonyymi: Pidentää enemmän kuin tuuheuttaa, ei ole sinisenä. 🙂

  Anonyymi: Hih, kiitos kommentistasi. 🙂
  Ihanaa, että suihke toimi noin hyvin!

 25. 25

  sanoo

  Anonyymi: Scarletista tuli 35 ml ja 50 ml tuoksu (ja maailmalla myös 80 ml) ja lisäksi Deo Spray, joka ei jää ainakaan Suomen valikoimaan pysyvästi vaan on vain ns. one shot tuote, eli kun Suomeen toimitettu määrä loppuu, niin sitä ei enää myydä Suomessa. Vartalovoide löytyy myös (200ml purkki) mutta ei Suomen valikoimista. 🙂

 26. 26

  sanoo

  Täytyy kyllä sanoa, että sain viikon parhaat naurut tuosta sun painajaisestasi. Tai ei se varmaan mukavaa ollu, mut kuulosti kyl tosi hauskalle.

  Itsellä on auki yleensä useampi ripsari joista yksi juhliin, toinen arkeen ja loput silloin kun huvittaa-käyttöön. Ja pitäis kyl ostaa lähiaikoina lisää (ja heittää pois..)

 27. 27

  Anonyymi sanoo

  Mun mielestä voisit ihan hyvin ostaa nuo clutchit jos rahatilanne sallii 🙂

 28. 28

  Anonyymi sanoo

  Minä olen kokeillut tuon Lumenen uuden ripsarin ja siitä tuli heti lempparini!

  Itselläni on luonnostaan pitkät ripset, ja tämä pidentää niitä vielä lisää, mikä on hyvä asia. 🙂 Mutta parasta tässä on pieni, siro muoviharja, jolla saa sudittua väriä tarkasti alaripsiinkin! Aivan loistomascara 🙂

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Hui, kantasoluja ripsivärissä! Mitä ne itse asiassa edes on? Tai siis kantasoluja, mutta eikö jokaisella ihmisellä ole omat kantasolunsa? Miten jonkin ripsivärin kantasolu vaikuttaa mihinkään? Onko siellä edes yhtään mitään? Kantasoluillahan pyritään kai kasvattamaan uusia jäseniä tai muuta sellaista. Tää kyl vaikuttaa ihan chaiselta.

  Mikähän siinä muuten on, että en voi käyttää mitään Lumenen tuotteita? Joskus monia vuosia sitten (ennen kantasoluja ;)) sain tehtaalla olleelta työntekijältä itselleni tuotteita. Eihän niiden käytöstä tullut mitään! Aiheuttivat allergiaa. Sen jälkeen en ole Lumeneen koskenut ja, jos olen sama toistuu.

  Joo, jossain aiemmassa postauksessa kyselinkin sinulta, että miten kauan kosmetiikka säilyy ja löytyykö kosmetiikasta parasta ennen päiväys? Sinulla taitaa ainakin mascaran osalta olla tuo 8 kk limiitti, mutta mites muissa tuotteissa? Onko se sitten vain se tuoksu, joka ilmaisee kannattaako käyttää vai ei? Itse käytän mascaraa niin kauan ennen kuin se loppuu. Vain yksi mascara kerrallaan käytössä, korkeintaan kaksi. Huulipunia minulla on jo vuosia vanhoja, mutta vähän käytettyjä eli melkein uusia tässä mielessä. Kannattaako niitä huuliinsa pistää? Kun en normaalisti käytä, kuin huulirasvaa ja huulipuna on käytössä ainoastaan poikkeustapauksissa ja näitä poikkeustapauksia on erittäin harvoin. Parasta ennen päiväyksiä ei taida tuotteista juurikaan löytyä? Ainakaan minun silmiini ei useinkaan satu. Miksiköhän näin on? Useimmitenhan kosmetiikka on ihmisten päivittäisessä käytössä vähän niin kuin ruoka. Miksi siis parasta ennen päiväyksiä ei ole?? Ja varsinkin kun keksivät lisätä tuotteisiin kantasoluja ja mitä sitten vielä tulevaisuudessa kenties lisäksi?

 30. 31

  sanoo

  Anonyymi: "Tämä mascara perustuu kantasoluteknologiaan, joka on ollut voiteissa jo jonkun aikaa hirveä hitti. Teknologiaan perustuvat voiteet aktivoivat kantasolujen jakautumista kukin omilla raaka-aineillaan ja teknologiaa sisältäviä ihovoiteita käyttäessä tämä näkyy ihon korjautumisena ja entistä nopeampana uudistumisena."
  Mascara ei siis tosiaan sisällä kantasoluja, sillä kantasoluista ei siinä tosiaan olisi mitään hyötyä. Eri aineilla voidaan kuitenkin aktivoida omien kantasolujen jakautumista, mistä sitten jo onkin hyötyä.

  Itse kiitän alalla työskentelevänä ehdottomasti parasta ennen-päiväyksistä luopumista, sillä niiden aikaan ihmiset tosiaan olettivat usein voivansa pitää mascaraa vaikka 3-vuotta avattuna, kun päiväys ei vielä ollut tullut vastaan. Tuotteissa on nykyään merkattuna aika, kauanko tuote säilyy hyvänä avaamisen jälkeen. Esim. mascaroissa tämä aika on 6kk, huulimeikeissä usein 24kk, meikkivoiteissa ja kasvovoiteissa 12kk, puutereissa 36kk…
  Ja tosiaan niitä kantasoluja ei siis lisätä mihinkään. 😉

 31. 32

  Anonyymi sanoo

  Olisiko mahdollista saada jatkossa noita ripsivärien esittelyitä myös niin että näyttäisit harjan? Itse olen etsinyt jo jonkin aikaa uutta suosikkiripsaria (mur!, max factor kun menitte lopettamaan lash liftin ihan yht äkkiä >:( ) ja helpottais aina seuraavan ostopäätöksen tekoa kun näkisi jo minkälainen harja missäkin putkilossa on.
  Meillä on vielä aika samanlaiset ripset (sekä ongelma niiden kanssa), joten luotan paljon mielipiteeseesi, kun sanot vaikkapa yhden maskaran sopivan ennemmin pituutta kaipaaville jne. Eli tahtoisin nähdä minkälaisilla harjoilla saat mieleistäsi, tai ei-niin-mieleistäsi, lopputulosta 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *