Päivä 208: Valkoinen sankari ja kaksi ritaria

Minulta loppui vartalovoide. Harmikseni kuitenkin vain yksi kappale. Viimeaikoina tätä on tapahtunut turhan harvoin, sillä käytän tällä hetkellä omistamiani muutamaa vartalovoidetta hieman ristiin ja vaihdellen niiden hajusteiden/hajustettomuuden vuoksi.

Tämä loppunut vartalovoide oli normaalisti ökyhintainen 31 euroa maksava OPI:n Avoplex Moisture replenishing lotion. Itseasiassa tämä olisi ollut myös käsivoide, mutta oli minulle ehdottomasti liian kevyt siihen virkaan. Itse ostin tämän alesta (reilusti?) alle kympillä, joten hinta ei ollut mielestäni paha. Tai no, oli se itseasiassa kun laatu osoittautui miksi osoittautui.

Kyllä tämä toki jonkun verran kosteutti, mutta ei nyt kuitenkaan suuremmin. Koostumus olisi saanut olla makuuni ehdottomasti rasvaisempi. Lisäksi tämän alepöydästä talteen noukkimani voiteen tuoksu oli muuttunut alkuperäisestä melkoisesti eikä sekään enää ollut kovin herkullinen. En siis ostaisi enää, halvemmalla saan itselleni paremmin sopivia ja minua enemmän miellyttäviä voiteita.

Jotta oloni ei kuitenkaan helpottuisi kovin suuresti enkä voisi vielä edes ryhtyä haaveilemaan uudesta vartalovoiteesta, ratsasti luokseni valkoinen sankari kahden ritarin kanssa:

Biothermin ihanan pirteän tuoksuinen Lait Corporel anti-drying body milk seurassaan myöskin yhtä ihanan tuoksuiset Lait de Douche shower milk sekä Lait de Gommage gentle exfoliating milk. Tämä oli todella mieluinen lahja ja aion odottaa itseni palkitsemista tällä ehkä siihen asti, kunnes saan muut vartalovoiteeni kulumaan loppuun. Jos vain millään maltan, tuoksu on sen verran herkullisen piristävä ja kirpsakka!

Ja vielä ihan pakko sanoa, että ylitin itseni tänään. Olen tähän asti ihan kirjaimellisesti kieltäytynyt koskemasta Diorin uusimman lookin kahteen ihanaan tähtituotteeseen, eli clutchin näköisiin ”laukkuihin”, jotka sisältävät kahdessa eri sävymaailmassa geelimäisen rajauksen, kulmapuuterin, kolme luomiväriä ja yhden ”top coatin”. Olen siis sanonut, että sori, meitsi vaan katsoo, mutta ei voi koskea (ja tuntenut oloni toipuvaksi alkoholistiksi, joka juuri kieltäytyi tervetuliasmaljasta). Katseltuani sitten aikani muiden vouhotusta ja tuotteiden testailua ja kuunneltuani ihastuneita kiljaisuja (ja lähes orgastisia voihkaisuja), oli minunkin pakko kokeilla sävyjä kädelleni. Ja voi, minä rakastuin! Ihailin sävyjä eri kulmissa ja valoissa ja huokailin. Päätin, että kumpikin on saatava ja paijasinpa jopa myyntikappaleitakin kädessäni valmiina kaivamaan lompakon esiin. Ostopäätös oli ehdottmasti tehty.

Mutta sitten tulin järkiini. Mikä saamarin ostolakko tämä on olevinaan, jos kokoajan keksin uusia sääntöjä ja tekosyitä ostaa ihan vaan siksi, että haluan jotain kovasti? Sain jo sen sallitun viisikon tuosta lookista, nyt pitää osata vetää raja! Ja niin minä pyyhin meikit pois kädestäni ja palautin clutchit paikoilleen ja lähdin tyhjin käsin (ja yhä ne noin 130 euroa tililläni), mutta ihan pirun ylpeänä itsestäni ja itsekuristani. (Ja nyt minä menen peiton alle itkemään ja huokailemaan niiden perään tietäen, että ne ovat saavuttamattomissani. Hyvästi, julma maailma!)

Ps. Ylensä en ala blogissani puolustelemaan ja kommentoimaan jokaista mitä ihmeellisintä mielipidettä, joka minusta ja blogistani on jossakin esitetty ja minun tietoisuuteeni kerrottu, mutta tahtoisin tarkentaa varmuuden vuoksi erästä asiaa, josta minulle vinkattiin eräällä palstalla olleen puhe.

Joku siis ihmetteli minun myyvän firmoilta saamiani tuotteita blogissani eteenpäin todeten sen käyvän irtisanomisperusteesta ja ihmetelleen firmani joustavuutta.

En tiedä missä välissä olen vihjaissut olevani paha, hölmö tai typerä ihminen (epäilen, että tietämättäni siinä vaiheessa, kun kerroin omistavani paljon kosmetiikkaa ja jopa tykkääväni kosmetiikasta?), mutta hei haloo oikeasti, on minullakin moraali! Onkohan koskaan juolahtanut mieleen, että syy, miksi minulla on ollut paljon muutamien merkkien tuotteita kirppismyynnissä on se, että kun työskentelin tietyissä paikoissa, en todellakaan olisi voinnut myydä silloin saamiani tuotteita eteenpäin. Potkuthan siitä olisi tietysti tullut (ihan kuten ihmettelijä totesikin) ja tällaisia tapauksia kuulee tällä alalla aina välillä.

Kun tavaraa sitten puskee kaappeihin mielettömät määrät ja niitä ei vaan saa myydä ja kaveritkin (ne harvat alalla itse työskentelemättömät ja saman ongelman kanssa painimattomat) ovat jo kantaneet säkkikaupalla tavaraa koteihinsa ja pyytävät, etten enää antaisi enempää, niin kaappeihinhan ne jäävät. Mutta halleluja sitä päivää, kun työnantajakin on jo vaihtunut, eikä kukaan voi moista kaappien tyhjennystä estää!

Nykyisessä työssäni olen myynyt vain kolme työn kautta saamaani tuotetta blogissani. Kaikki nämä tuotteet kokeilin ja totesin itselleni sopimattomiksi laadun tai sävyn vuoksi. Sain tuntuman tuotteeseen ja ymmärrän sitä paremmin, mutta en vaan käytä itse. Ja tarkennukseksi, että en ole tässäkään tehnyt mitään harvinaista, jota monet muut alalla toimivat eivät tekisi. Eri asia olisi ottaa tuotteita ja myydä ne eteenpäin vaan törkeään hintaan edes kokeilematta ja ihan rahan vuoksi.

Ja kyllä, tottakai saisin potkut, jos myisin urakalla nykyisen työnantajani antamia tuotteita. Ne tuotteet, jotka eivät koskaan blogiini esiteltäviksi päädy (ja niitäkin on välillä reilustikin), lähtevät suoraan eteenpäin uusiin koteihin ja vieläpä ilmaiseksi. Ja huomatkaa myös, että kaikki tuotteet eivät päädy minulle kokeiltaviksi annettuina kappaleina, vaan toisinaan myös lahjoina (esimerkiksi kiitoksena hyvästä työstä) ja siinä on selkeä ero. Ja lahjoillaan saa kukin tehdä ihan mitä ikinä tahtoo. Varmuuden vuoksi totean kuitenkin, etten ole myynyt yhtään tässä työssäni saamaani lahjaajaan täällä, sillä ne ovat olleet niin ihania ja itselleni sopivia sekä joissain tapauksissa myös täydellisiä lahjoja muille annettaviksi (mutta joilla olisin toki voinut rahastaakin ihan hyvin, jos kyse olisi ahneudesta).

Tätä lopun puheenvuoroa ei tarvitse kommentoida, mutta halusin tehdä asian ihmettelijöille selväksi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Moi! Oletko törmännyt ikinä tuotteeseen nimeltä "Vaseline intensive care healthy hand&nail(everyday care lotion)"?
  Töissä on sitä ja se saa kyllä kädet tuntumaan pehmoisilta, mutta mistähän sellaista voisin itse ostaa? Olen yrittänyt etsiä tuotetta vaikka mistä, mutta en vaan tunnu löytävän.. ._.

 2. 2

  sanoo

  Milla: Eikös tuo ole se vaaleanpunainen pönikkä? Minulla on ollut sitä nuorempana usein ja äidillänikin oli sitä ennen jatkuvassa käytössä ja olin ajatellut, että sitä saa mistä vaan, mutta eipä nykyään enää saakaan (tai ei ole ehkä ennenkään saanut, mutta luulen vain). Yhtään varmaa ostopaikkaa en tiedä, mutta muistelisin sitä ainakin löytyneen K-ryhmän kaupoista ennen. Olisikohan Anttilassa tai isoissa Citymarketeissa?
  Vinkatkaajan muut, jos tiedätte varmasti! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Jeejee, nyt makin oon paassyt kokeilemaan False Lash Effectia. Ensimmaista kertaa on ripsissa, ja noin 20 vedolla sain haluamani tuloksen (ehdottomasti paakuttomat ja erotellut, ei kiitos hamahakkeja eika klimppeja, luonnollista nayttavyytta sen olla pitaa :D). Ensivaikutelma siis oikein hyva.

  Oon nyt tahan asti tana vuonna kayttanyt Maybellinen Volume Expressia, olin siihen eka tosi tyytyvainen mutta sitten jostain syysta se alkoi katoamaan ripsistani. Siis ei karisemaan, vaan katoamaan. Kotona ripset nayttavat hyvalta, mutta puolen tunnin bussimatkan jalkeen katson koululla peiliin ja ripseni nayttavat aivan nysilta. Jos tassa vaiheessa lisaan ripsivaria, ripset menevat paakuille ja liimautuvat yhteen. Mutta jos en lisaa, naytan silta kuin mitaan ei olisi koskaan laitettukaan. En tajua yhtaan mita siella bussin ilmassa oikein kiertaa etta talla tavalla kay joka paiva. Katsotaan miten Max Factory tasta testista selviaa.

  Ehdoton suosikkiripsarini kautta aikojen on Maybellinen Full & Soft Waterproof. Sita vaan ei enaa myyda Suomessa eika edes taalla Seelannissa – mutta tadaa! Uusi rakkauteni Amazon.co.uk pelasti jalleen! Ja nyt odottelen pakettia kuin jouluna ikaan…

  Muuten, miksi aina sanotaan etta ripsivarin laittamisen jalkeen ripsia ei voi enaa taivuttaa? Ma oon kayttanyt ripsivaria paivittain nyt noin 12 vuotta ja oon koko tan ajan taivuttanut tarvittaessa myos varin laittamisen jalkeen, eika mitaan kamalaa ole tapahtunut. Painvastoin, saan haluamani nakoiset ripset. Esimerkiksi nyt tama False Lash Effect veti jo taivutetut ripset taysin suoriksi, joten annoin mascaran kuivua kunnolla ja taivutin sitten varovasti uudestaan. Taydellista. En siis ole varma miksi siita aina varoitetaan.

 4. 4

  sanoo

  Ooh, tuo Diorin veska on rakkautta ensi silmäyksellä. En omista mitään muuta Diorilta kuin kulmakynän, mutta selvästikin asia tulee muuttumaan.

  Olisiko sinulla vinkkejä mistä tuon voisi tilata edullisesti?

 5. 6

  sanoo

  Hei!
  Halusin vain kommentoida ja kertoa, että seuraan blogiasi joka päivä. Itselläni on ollut samantapainen urakka hiustenhoitoaineiden kanssa käynnissä (mopo lähti jossain vaiheessa käsistä) ja olen niitä tämän kevään ja kesän yrittänyt käytellä loppuun. Tuntuu että saisin blogistasi vertaistukea siihen, että minulla olisi hyllyssä vain yksi shampoo/hoitoaine ja yksi hiusnaamio jne. Ja aina kun saat jonkun tuotteen loppumaan, tulee itselle tunne, kuin olisi itsekin saanut jotain loppumaan! 😀

  Elikkä ihana blogi sinulla ja jatka samaan malliin! 😀

  ps. Bare mineralsista vielä: opin vihdoin sen tekniikan, jolla saa tuota myöhäisteini-ikää peitettyä. Kiitos sinun mallikuvien ja suosittelun, sain kerrasta tilattua oikean värisen aloituskitin ja uskaltauduin jopa hommaamaan sen well rested for eyes -purkin. Ja nyt huomaa kolmen viikon käytön jälkeen, että iho on paljon paremmassa kunnossa eikä epäpuhtauksia ole tullut!

  Terveisin
  Iina

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Kaksi viikkoa sitten ostin tuollaisen Vaseline 400ml Turun Skanssin Anttilasta.Normaali hinta 6e,alessa 4e.Ps.On muuten ihan paras käsivoide.Kutovakin voi sitä käyttää,sillä se ei tahmaa.Terkuin rouva47.

 7. 8

  sanoo

  Athelas: Moni on kyllä jäänyt kaipailemaan tuoma Maybellinen Full & Softia.
  Ripsien taivutusta ei suositella siksi, että monet mascarat jättävät varsin kovan ja jäykän lopputuloksen (varsinkin ennen jättivät)ja kun kovaksi kuorutettuja ripsiä lähtee taivuttamaan, voivat ne napsahtaa poikki. 🙂

  kaislainen: Lookkituotteet tulevat vähän heikosti myyntiin nettiin usein. Ainakin garden.co.uk näyttäisi myyvän noita. Yhdellä on hintaa 44 puntaa ja postarit ovat noin 9 puntaa Suomeen, eli hintaa tulisi n. 60 euroa. Tosin samoihin postikuluihin mahtuu kyllä toinenkin tuote. 😉
  (Hitsi, itseäni kutkuttaisi niin tilata nuo kummatkin kun postareineen hinta on 111 euroa…Pakko pysyä vahvana.)

  Seitti: Kiitos! 🙂

  Iina: Voi voi, tukkatuotteet ovat kyllä minulla tällä hetkellä myös se kaikkein pahin ongelma. Tuntuu, etteivät ne lopu koskaan.
  Mahtavaa kuulla, että bareMinerals on alkanut toimimaan! 🙂

  rouva47: Samaa on sanonut jatkuvasti neulova äitini. 🙂

 8. 9

  Anna sanoo

  Moi!

  Lopetin pillereitten syömisen kohta 2kk sitten. Eka kuukausi meni suhteellisen ongelmitta, mutta sen jälkeen iho alkoi rasvoittua ihan todella paljon. Toistaiseksi ei ole suuremmin näkynyt finnejä ja muita epäpuhtauksia yhtään sen enempää kuin pillereiden kanssakaan, mutta se rasvaisuus häiritsee. Ja eiköhän ne epäpuhtaudetkin sieltä lisäänny, jos rasvaisuutta en saa kuriin.

  Mikä siis avuksi? Kaipaan sekä puhdistuspuolelle jotain tehokasta, että myös meikkivinkkejä. Puuteria en uskalla enää edes yrittää, kun pelkään että se alkaa paakkuuntua iholla. Mutta on vähän rasittavaa kulkea ympäriinsä kun tietää, että vastaantulijat sokaistuu, jos mun otsaan sattuu osumaan aurinko…

  BareMineralsista sanoit, että sopii myös rasvaiselle iholle. Mutta olisko lukijoissa vaikka sellaisia, jotka on onnistuneet bareMineralseilla myös vastaavan öljylautan kanssa? En viitsisi lähteä ihan riskillä niin isoa summaa kuluttamaan, jos bareMinerals sitten onkin tämän ongelman kanssa ihan susi.

 9. 11

  Maria sanoo

  Kiitos upeasta blogista! Joka päivä on pakko käydä kurkistamassa, oletko kirjoittanut jotain :)Monia hyviä vinkkejä olen poiminut täältä, mm. Bare Mineralsin meikit.

  Mitä mieltä muuten olet tällaisesta kosteusvoiteesta:

  Aqua, Glycerin, Paraffinium Liquidum, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Panthenol, Borago Officinalis Seed Oil, Carbomer, Potassium Hydroxide, Bisabolol, Methylparaben, Pantylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Propylparaben, Lactic Acid, Sodium Lactate, Mica, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Serine, Sorbitol, Urea, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Allantoin ?

  Kyseista voidetta markkinoidaan yksikertaisena, turhia aineita sisältämättömänä. Siksi yllätyin, kun tuo lista olikin noin hurjan pitkä.

 10. 12

  sanoo

  On se jännä miten ihmiset viitsii takertua tuollaisiin seikkoihin mikä ei koske varsinaisesti heidän elämäänsä millään tavalla kuten nyt tämä sinun lahjoiksi saamia tuotteita ja niiden jälleenmyymisiä. Luulisi lukijoiden joilla on viitseliäisyyttä lukea blogiasi ja vieläpä kirjoittaa sinulle kommentteja, olevan suhteellisen tyytyväisiä siihen että heillä on mahdollisuus kauttasi saada edullisesti kosmetiikkaa mikä muuten jäisi käyttämättömäksi. Kun nyt kuitenkaan ei puhuta mistään systemaattisesta jälleenmyynnistä. Olen itse johtavassa asemassa muotiteollisuuden parissa ja minut on palkattu yhteen ehkä vaikutusvaltaisimpaan vaatealan firmaan töihin vastaamaan visuaalisesta toteutuksesta. Meillä ainakin jopa isoimpien yhteistyökumppaneiden kanssa aikaan saadut projektit ja niiden päättymisestä seuraamat mahdolliset myymättömät tuotteet tulevat meille suoraan työntekijöille hintalappuineen kaikkineen ilmaiseksi. Sen jälkeen kun ne ovat omassa hallussa ovat ne myös omia ja sillä ei ole mitään merkitystä mitä tuotteille tämän jälkeen tapahtuu. Itse olen jopa myynyt design-tuotteita alkuperäisen hintalapun roikkuessa tuotteessa esimerkiksi kirpputorilla tai suoraan kiinnostuneelle tuttavalle mikäli tuote ei itseäni kiinnosta. Eikä siinä ole mitään väärää eikä moraalitonta.
  No, jokaisella on tietysti omat päänvaivansa ja keinonsa niitä itselleen hankkia…

  Hei muuten, missä hinnoissa se bareminerals aloituspaketti huikentelee suomen markkinoilla? Onko tietoa, saako tuotetta suomessa lentokentiltä? (olen itse lähdössä Tokioon työmatkalle piakkoin…) ((mistä tulikin mieleeni että onkohan kanebo sensai -sarja Japanissa edullisempaa koska se on Japanilainen tuote? :D))
  Onko tuote todellakin niin luonnollinen ja HUOMAAMATON mitä puhutaan?
  Että syntyy illuusio siitä että kasvot ei näytä meikatuilta mutta silti ne ovat virheettömän täydelliset?.?

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Aargh. Pitikö sinun mennä linkittämään tuo Diorin paletti? Nyt himoiluttaa. Samoin kuin se Night Butterfly. Mihinhän sitä tässä päätyy…

  Pitäisiä repiä rahaa BareMineralseihikin! Kirottu sinä, joka houkuttelet muut pahalle pinnallisuuden ja törsäyksen tielle!

  No ei vaan. Kiva blogi, kerro lisää tuhlauskohtaita 🙂

 12. 14

  Jossy sanoo

  Kyselisin mielipidettäsi "markettimeikkien" puolelta. Eli mitä markettipuuteria ja -meikkivoidetta suosittelisit? (:
  Kun seuraavan kerran ostan ripsiväriä, lähtee False Lash Effect mukaani!

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Ensimmäisen kysymyksen käsivoidetta on kyllä ihan yleisesti myynnissä tavarataloissa ja ainakin isommissa marketeissa. Itse ostin viimeksi Sokokselta. 🙂

 14. 16

  sanoo

  Anna: Voisit ottaa käyttöön normaalista sekaiholle tarkoitettuja tuotteita, mutta vältä liian tujuja tuotteita, ettei ihon pinta vaan kuivu liikaa. Esim. Cliniquen puhdistusrutiini voisi olla sopiva Foaming Cleanserilla ja mildin tai jopa extra mildin koostumuksella. Myös Estee Lauderin vaaleanpunainen voideputsari (nimi hukassa…) tai Lumenen voideputsari voisivat olla toimivia. Puuterin sijaan ottaisin käyttöön kiillonpoistopaperin (esim. Make Up Storella), joka on huom. eri asia kuin puuteripaperi. Kiillonpoistopaperi ottaa siis vaan kiillon pois, muttei ime puuteria itseensä.
  Omaan väliaikaiseen ja monien muiden tuntemien öljylauttoihin bM ainakin toimi hyvin. 🙂

  Apila: Kiitos tsempistä. 🙂

  Maria: Yksinkertaisen voi näköjään mieltää monella tapaa. Ihan tavallinen voide tuo näyttäisi olevan, ehkä vähän kehnommankin puoleinen:
  Vettä, mineraaliöljyä (voi tukkia, jos iho on siihen taipuvainen)ja vähän ajan kuluttua tulee silikonia. Toki tuossa on jonkun verran hyviä aineita seassa hoitamassa ihoa eikä hajusteita taiväriaineita lisättynä, mutta en minä näe tuossa mitään erityisen poikkeavaa. Ei nyt mikään paha voide kylläkään, mutta en minä tuota minään erityisen puhtaana välttämättä pitäisi ja ihan samalla lailla siinä on synteettisiä aineita seassa kuin monissa muissakin tuotteissa.

  juárez: Suomessa paketilla on hintaa 99 euroa, netistä tilaamalla saa puoleen hintaan. Lentokentillä en usko olevan saatavilla.
  Näyttä mielestäni luonnolliselta ja meikittömältä ja niin meikittömältä, että moni (itseni mukaan lukien) koki aluksi ihonsa liian meikittömän näköiseksi pakkeleihin tottuneena. Iholle jäävä heleä pinta saattaa toki olla miehen iholla sitten jo selkeämmin hoksattavissa, vaikka tiedän kyllä tätä käyttäviä miehiäkin, joiden iholla tuote näyttää mielestäni luonnolliselta eikä yhtään liian hohtavalta. Mattakoostumushan on muuten tuloillaan juuri! 🙂
  Minulle on jäänyt mielikuva, että Sensai olisi edullisempaa Japanissa, mutta korjatkaa paremmin tietävät! 🙂

  Anonyymi: Pahoittelen (not!) 😉

  Jossy: Voi, minullahan olisi suositella vaikka mitä, jos vain kerrot millainen iho sinulla on ja mitä tuotteelta haet. 🙂

 15. 17

  sanoo

  Heips! Olen tässä nyt jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja olen aivan koukussa! Tavallisesti en muita kosmetiikkablogeja lue, mutta sinun juttusi ovat oikeasti mielenkiintoisia ja asiantuntevia!

  Milloin järjestät taas kirppiksen? Ryntään heti tänne shoppailemaan!

 16. 19

  Jossy sanoo

  Ihoni on ehkä hieman rasvoittuva ja suht peittävää tuotetta haeskelen 😀 Tähän asti käytössä ollut Dream Matte Mousse, mutta pysyvyys ei ole ihan niin hyvä kun haluaisin. Muuten olen siitä tykännyt (:
  Ja puuterille ei nyt paljon vaatimuksia ole, kunhan estää (?) ihon kiiltämistä ja pitää meikin paikallaan 😀

 17. 20

  sanoo

  Jossy: L'orealin Infallible voisi olla makuusi, sillä se on varsin peittävä ja mattapintainen, mutta ei kuitenkaan luonnottoman paksu ja raskas. Se on tehty pysyväksi, joten ei lähde karkuun iholta DMM:n tapaan. 🙂

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Blogisi on kyllä aivan mahtava. Minulla on muutama blogi joita seuraan päivittäin ja sinun on ehdottomasti yksi niistä! Olen kokeillut monia tuotteita sinun suosittelemana ja useista olen tykännytkin. Se Kicksin suklaanaamio on kyllä aivan ihana. Varjostukset, ranskalaiset manikyyrit ja mineraalimeikit hoituvat nyt, kiitos sinun!

  Mineraalimeikit löysin myös sinun kautta. Minulla on käytössä Englannista tilattuna Lily Lolo minerals. Onko sinulla tuon sarjan laadusta käsitystä?

  Voisitko kertoa blogissasi ihoa tukkivista mineraaliöjyistä. Tuntuu että noilla mineraaliöljyillä pelotellaan joka paikassa. Mutta silti tosi monet voiteet niitä silti sisältävät. Mitkä olisivat hyviä ihonhoitomerkkejä jos mineraaliöljyjä haluaa välttää?

  Onko sinulla kokemusta Diorin mascaroista? Oletko tykännyt, ovatko maineensa arvoisia?

  Kiitos vielä ihanasta blogista.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *