Päivä 201: Twiggy + Spiderman = ?

Oletko koskaan miettinyt, pitä tapahtuisi, kun äitinä olisi Twiggy ja isänä Spiderman?

+ =

Vastauksen tarjoaa L’oreal-tiedemiesten tiimi Lancomen Hypnôse Drama -mascaran siivittämänä:

Toki Hypnôse Dramalla saa näyttävyyttä, mutta pieneltä hämähäkkiefektiltä ei oikein voinut välttyä. Plussaa mascara sai siitä, että tämä oli ensimmäinen mascara, joka ihan selkeästi kykeni taivuttamaan ripsiäni ja jonka taivutustulos jopa pysyi melko hyvin läpi päivän. Pituutta tämä antoi ihan hyvin ja kyllähän tällä tuuheuttakin tuli, mutta ei tämäkään vaan kyennyt peittoamaan suosikkiani Max Factorin False Lash Effectiä, joka kykenee myös erottelemaan ripset siististi. Sotkuisimmilaankin FLE:n lopputulos oli vain tällainen:

Tuomioni: Hypnose Drama on hyvä mascara, mutta ei yhtä loistava, kun Max Factorin FLE. Onkohan tässä käynyt nyt niin, että Procter & Gamblella on nykyään parempi mascaratiedemiestiimi kun L’orealilla? Valta näyttää uhkaavasti vaihtuneen, ainakin omien kokemusteni perusteella…

Tässä vielä muistutukseksi omat hentoiset ripseni ilman mascaraa:

Näkyykö siellä edes mitään? Tämän pikkuläppärin näytöllä kun noita haituvia ei pahemmin edes erota…

Tässä vielä näkymä edestäpäin kuvattuna Hypnose Draman kanssa:

Eroahan siis kuitenkin oli dramaattisesti.

Aikooko joku muu kokeilla Hypnose Draman tai onko joku jo ehtinyt kokeillakin? Mielipiteitä ja kommentteja kuulen teiltä mielelläni, sillä vain omien kokemuksieni perusteella en tietenkään voi tätä mascaraa tuomita. Kommentteja siis kehiin!

Pikakokeiluun silmämeikissä pääsi tänään muuten ihanainen Diorin uutuusviisikko Night Butterfly (huomaa muuten tässäkin kuvassa harottavat ripset):

Koska tosiaan kesälomailen, yritin pitää syksyisen paletin meikin vielä kesäisen kevynä ja onnistuinkin siinä melko hyvin, tosin pieniä vaikeuksia siinä kyllä oli. Tämä on aivan ihana paletti, mutta ei ehdottomasti sovi, jos aamuni on kiireinen ja meikki pitää sutaista pikapikaa silmiin. Tämän paletin kanssa itselläni oli nimittäin helposti se vaara, että näytin uhkaavasti kävelleeni Mervin perässä pihatien ruusupuskaan Matin kannustamana. Suosikkiani Petal Shinea tämä ei siis ohittanut, sillä yhtä varmaksi vedoksi tätä ei voi kutsua. (Kuinka ilkeä äitipuoli olenkaan, kun asetan vauvojani järjestykseen.)

Kommentit
 1. 1

  Heeji sanoo

  Mulla ilmeni tossa jokusen aikaa sitten ongelma, koska huomasin luottotuotteeni Avonin kynsilakan Smudge Fixerin olevan aivan finaalissa ja tuotteen tekeminen lopetettu.
  Mikä siis neuvoksi?
  Äkkiä nettiin ja kyselemään sulta apua. 😉
  Eli siis tiedätkö onko millään muulla merkillä kuin Orly:lla Smudge Fixeriä? Itken jo nyt verta noitten Avonin viimesten tippojen takia ja paniikki alkaa iskeä, en voi yksinkertaisesti elää ilman tätä ainetta 😀
  Kiitos jo etukäteen ja jos tiedät jonkun muun merkin mikä olis helpommin saatavilla suomesta niin pelastat mun päivän! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Heeji: Nyt täytyy kyllä sanoa, että sinä opetit minulle ihan uuden tuotteen. Kiitos sinulle siis! Pikaisella googlettelulla en ainakaan itse törmännyt kun Orlyn vastaavaan enkä tosiaan ole koskaan moisesta kuullutkaan ennen. Auttaa en siis osaa yhtään enempää, mutta kiitän kyllä suuresti, että sain kuulla sinulta moisesta tuotteesta. Pitänee harkita hankkimista! 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Aivan loistava postaus! Ja twiggy on ihana 🙂 Seuraavaksi itelläkin lähtee FLE kokeiluun, niin paljon hyvää oon siitä kuullu. Toivottavasti täyttää sen 14-17e hintansa.

 4. 5

  sanoo

  Vaikuttaa hyvältä ripsarilta omaan käyttööni, sillä pahemmin tuuheutta en ripsiini tarvitse, mutta pituutta kylläkin. Taitaa mennä ostoslistalle.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kehuvat Lancômen Drama maskaraa, mutta itse en kyllä lämmennyt isoon ja sottaavaan harjaan. Kovasti sai tehdä töitä, että ripset näyttivät hyviltä. Varmasti on tottumisesta kysymys, mutta pienemmät ja kumiset harjat on se mun juttu. Pikku Hypnôse on kuitenkin mieluisampi ja antaa halutumman lopputuloksen. 🙂 Paras maskara on L'orealin Telescopic!

 6. 8

  sanoo

  Kiitos GG ihanista lakoista, tulivat eilen perille ja tänään on kyllä pakko päästä ensimmäistä testaamaan 🙂 Kehujesi perusteella ajattelin myös tuota FLE-ripsaria kokeilla seuraavaksi, kun tällä hetkellä käytössä oleva Jillian Dempseyn Professional-ripsari loppuu.

  Heejille tiedoksi, että kannattaa ebaysta tuota Avonin Smudge fixeriä katsella (itsekin kyseiseen tuotteeseen koukkuuntuneena). Näkyi muutama olevan siellä myynnissä, tosin ei ollut Suomeen toimitusta kenelläkään, mutta ainakin itselläni myyjät on aina suostuneet toimittamaan myös tänne peräpohjolaan, kun olen sitä ennen ostamista kysynyt 🙂

 7. 9

  Heeji sanoo

  Sen verran vielä lisäystä tohon Smudge Fixeriin, että tosiaan ainakin Avonin versio pelasti tämän rähmäkäpälän elämän. Ihan sama mihin sattu tyrkkäsemään kiireessä kynnet niin kerros vaan sitä ja avot, huolet oli poissa 🙂 Orlyn vastaavasta mulla ei ole kokemusta, mutta uskoisin sen olevan hyvä.
  Osaisitko kertoa, mistä vois tota Orlya Suomesta alkaa metsästämään? Mä en näin muista, että olis tullu vastaan missään, eli onko siis auttamatta pakko tilata ulkomailta?
  Kiitos taas! 🙂

 8. 10

  sanoo

  Ihastelin tänään kaupassa mainitsemaasi Max Factorin False Lash Effectiä ja ihastuin sen pulleaan harjaan :). Tuote jäi toistaiseksi vielä hyllylle.

 9. 11

  sanoo

  moi! oon ihan pari viikkoa sitten jäänyt koukkuun sun blogiin, tätä on todella miellyttävä lukea!

  Mua nyt kiinnostaisi vaan että mikä koulutus sulla on taustalla vai oletko täysin itse oppinut?

 10. 12

  maritus sanoo

  Nyt rupesi itseäni pelottamaan tuon Diorin viisikon suhteen. Yleensä en jaksa kauhean kauaa meikkailla, joten pelkään tuota Tapola-efektiä itselläni tuon suhteen… Mutta on nuo niin ihanat sävyt 🙂

 11. 13

  sanoo

  Pakko sanoa, että aivan kauhea hämähäkkiefekti, hyi! Ei siis millään pahalla sinua kohtaan, maskaraan en kyllä aio koskea pitkällä tikullakaan 😀 Kehunpas vielä tätä blogiasi ja sanon, että päivä piristyy aina, kun pääsee lukemaan juttujasi, vaikkei rahaa olekaan! Jatka samaan malliin!

 12. 14

  sanoo

  Anonyymi: Toivottavasti tykästyt FLE:hen. 🙂

  Nea: Niin vaan ovat ripset erilaisia. 🙂

  Tuulia: Jos ostat, tule ihmeessä myöhemmin kommentoimaan. 🙂

  Anonyymi: Drama ei varmasti tosiaan ollut mieleen, jos Telescopic on lemppareita. 🙂

  Sanska: Kiitos sinulle infosta. 🙂

  Heeji: Nyt en sitten muista varmaksi, että voisiko Stockalta saada. Orlyn lakkojahan on siellä myynnissä, mutta muista tuotteista en muista yhtään.

  Panda: Kun uuden mascaran tarve iskee, suosittelen kokeilemaan. 🙂

  rene: Taustalla on kosmetologin opintoja, mutta työ ja kiinnostus ovat kyllä opettaneet huomattavasti enemmän kuin koulu koskaan. 🙂

  maritus: Maku- ja taitoasia varmasti tuonkin kanssa onnistuminen. 🙂

  Miss Foxy: Toivottavasti mascara paranee aikaa myöten, monesti kun tuppaavat niin tekemään.
  Kiva kuulla, että olet tykännyt blogista. 🙂

 13. 15

  sanoo

  Hei,
  oletko koskaan kokeillut Shiseidon ripsiprimeriä? Minusta se ehdottomasti paras markkinoilla oleva, muut on menneet roskiin samantien, kun lopputulos on ollut lievästi sanottuna aika kauhea, vähän tuollainen hämähäkki-efekti.

  Shiseidon primer on väritön ja vahamainen ja sillä saa halvemmatkin ripsarit tai hutiostokset näyttämään ihan kelvollisilta! Harja on pullea, mutta sehän ei ole ripsiväri vaan tarkoitus on levittää sitä vahaa ripsien pintaan. Minulla on kokemusta tuotteesta lähes 20v., eikä se koskaan ole pettänyt.

  Se pitää taivutukset erittäin hyvin paikoillaan ja päivän mittaan voi "uudistaa" ripset painamalla kevyesti keskisormet aivan ripsien juureen ja sulkea silmät joksikin aikaa, vahamainen primer lämpeää sormien lämmöstä ja nostattaa taas ripset taivaisiin.

  Käytössä on tärkeää, että primeriä ei levitä liikaa ripsien kärkeen (pieni hipaisu vain), niin ripsien päät pysyvät kauniin ohuina ripsarin levittämisen jälkeen, tyveen voi siksakata enemmän, niin antaa todella kauniin tuuheuden.

  Tuote maksaa n.26€, mutta kestää hirveän kauan enkä ole huomannut sen mitenkään pilaantuvan. Siinähän ei ole mitään väriaineitakaan, niinkuin näissä valkoisissa versioissa, joita on markkinoilla.

  Suosittelen kokeilemaan, jos on harvat ja ohuet ripset!

 14. 16

  sanoo

  Oi oi oi – China Glazen Gussied up green saapui, ja tämä on kyllä match made in heaven! Aivan täydellisesti lempivihreäni sävyinen, metallisuutta toki on makuuni vähän paljon, mutta siitä viis. Töissäkin vaan tuijottelin kynsiäni koko ajan :)… Tiedän että tämä suhde tulee kestämään kauan! Suosittelen siis kaikille vihreää lakkaa etsiville.

 15. 17

  maritus sanoo

  No taitoa ei kyllä varmasti ole niin paljon kuin sinulle. Ja vaikka omaan silmään ei näyttäisi Tapola-efektiltä niin voi hyvinkin jonkun toisen silmään 😀 No pitää katsella vielä sitä ihan luonnossa, että miltä näyttää 🙂

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Näin kosmetologilla Artdecon Mineral Powder Foundationin ja kiinnostuin siitä. Osaisitko kertoa jotain kyseisestä tuotteesta (tai yleensäkin onko Artdeco edes laadukas merkki), kokemuksia ym. INCIä en löytänyt mistään. Kiitos nyt jo vastauksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *