Päivä 2: Toinen loppuun kulutettu tuote

Vasta toinen päivä ja jo toinen loppuun kulutettu tuote!
Lakkasin tänään varpaankynteni Lumenen Quick & Chic lakan sävyllä 3 ja sain pullon loppumaan. Pohjalle ei tosiaan jäänyt kuin milli lakkaa, tässä todistusaineisto:

Ihanaa, enää muutaman pullon verran yli 300 lakkaa jäljellä. Tiedän, että on ehkä hieman mahdoton tehtävä saada kaikkia kynsilakkoja kulumaan loppuun koskaan, mutta näissä tyytyisin edes siihen, että luku olisi alle 200.
Tässä vielä kuvia lakkavitriinistäni. Kuvat on otettu parikymmentä pulloa sitten eikä järjestys ole ihan kohdallaan, mutta saatte silti kuvaa määrästä:

Nyt iltapesuille. Arvelisin, että saisin tänään kulutettua loppuun myös Lumenen Mineraalikuorinnan kasvoille…
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vitsi sun kynsilakkakokoelma on ihanasti esillä tuossa vitriinissä. Aiotko todella tilata/ostaa seuraavan kerran kynsilakkoja vasta kun olet saanut nykyisten lakkojen määrän alle 200 kappaleeseen? Yli sadan lakkapullollisen kuluttamisessa menee kuitenkin ikuisuus aikaa, ellei ovelasti vähennä purkkien määrää jakamalla niitä ystäville lahjoiksi tms.

 2. 2

  sanoo

  En minä kyllä niin kauaa malta odottaa, ehkä yhteensä 20 lakkaa yritän käyttää loppuun. Nyt on jo viisi käytetty, joten hyvää tahtia etenen. Kuluvat sitten loput pikkuhiljaa (ainakin leikisti). 😉

 3. 3

  sanoo

  Huh! Kunnon kynsilakka-armeija.. Nuohan vievät mielettömästi tilaakin! Toisaaltaan, aina löytyy sopiva sävy kaikkiin meininkeihin…

 4. 4

  sanoo

  miukku: mutta kynsilakoissa on parasta se, että ne eivät vanhene. Jos joku huonompi laatuinen lakka joskus paksuuntuu, saa sen helposti ohennettua.

 5. 6

  sanoo

  Voi tota kynsilakkojen määrää!! Itselläni on ongelma hiustuotteiden kanssa kun serkkuni on kampaaja ja hän aina myy minulle kaikki uutuus tuotteet. Kynsilakkoja en omista kuin kaksi ja en ole niitä kyllä ikinä käyttänyt.. Paitsi muuhun maalaamiseen, mutta en kynsien 😀

 6. 9

  sanoo

  Anonyymi: Kynsilakkaa voi ohentaa (yllätys yllätys) kynsilakan ohennusaineella, jota valmistaa esimerkiksi Mavala. Hintaa alle kympin per pullo ja pari pisaraa menee kerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *