Päivä 197: Syksyn starttaus

Sain pienen maistiaisen siitä, miltä tuntuu, kun syksy tulee:

Jos ystävä ei käytä niin minä kyllä käytän! Kuvassa siis vähän käytetty 100 ml pullo sitä iki-ihanaa Mariah Careyn tuoksua (jota tosin ostin alesta jo pikkupullon), jota niin rakastan. Ihanaa, kiitos!

Lisäksi kuvasta löytyy Sarah Jessica Parkerin Lovely-tuoksun vartalovoide. Kaikkien makuun tämä ei ihan ole, mutta se on minun onneni. Itse EdP ei ole niinkään minun makuuni, mutta kuten tässäkin tapauksessa, on vartalovoide monesti hieman erilainen. Ja näitähän minulla kuluu!

Miten tuotteiden lisääntyminen ja syksy sitten liittyvät toisiinsa? Eivät nyt ihan suoranaisesti juuri näiden kahden tuotteen osalta, mutta tämä uusien tuotteiden vastaanottaminen olikin vain alkua ja harjoittelua tulevan syksyn sadolle ja sen vastaanottamiselle.

Syksy on meille kosmetiikkafriikeille nimittäin siitä ihanaa aikaa, että hiljaisen kesän jälkeen kosmetiikkamarkkinoilla starttaa taas suuri tuotelanseerausrumba. Vieläkin ihanampaa aikaa se on meille alalla työskenteleville kosmetiikkafriikeille, jotka pääsevät paitsi kuulemaan, näkemään, haistamaan ja kokemaan alan uudet tuleet, myös usein vastaanottamaan uutuuksia testattavikseen.

Lupaan, että palaan tähän asiaan alkavalla viikolla vielä tarkemmin!

PS. Kirppispakettinne saapuvat varmasti huomenna tai viimeistään tiistaina luoksenne, hyvät kirppisasiakkaani! Muutama paketti lähti selkeästi huokeammilla kuluilla liikkeelle kuin oletin (tavallisena kirjeenä maksikirjeen sijaan), mutta en voinut alkaa postissa kirjoittelemaan näiden pakettin vastaanottajien nimiä ylös, sillä jono takanani alkoi jo muutenkin kasvamaan. Jos siis olet sitä mieltä, että olet maksanut selkeästi liikaa postikuluja kirjeen postimerkkeihin verrattuna, niin laita sähköpostia tulemaan niin pistän erotuksen takaisin sinulle!
…Ja niin, jos olet maksanut postikuluja 0,80 euroa, niin en lähde lähettelemään takaisin niitä 15 senttiä, jotka säästin, kun toimitin kaikki kirjeet postiin samalla, jotta sain kaiken lähtemään kakkosluokassa. Pidä sitä 15 senttiä siis lahjoituksena ja tuntipalkkanani loistavan blogin kirjoittamisesta. Sen enempää kun tällä ei oikein tienaa kirppiksiä lukuunottamatta.

PPS. Wannabe-insinöörin kuulumiset:
Siinä vaiheessa, kun miehelläsi on laastari käsivarressa ja hän kysyy sinulta kotiin tultuaan, mitkä ovat ihon kerrokset ja nyökkää hämmentyneenä ja samalla mietteliäänä, kun kerrot ihokerroksissa päällä olevan epidermiksen, joka suojaa sen alla olevaa dermistä, kannattaa harkita huolestumista. Jos sitä vielä seuraa kysymys ”Mitä sen dermiksen alla sitten on?” kannattaa oikeasti huolestua.
Kauko-ohjattavan auton osat on nyt huollettu kuntoon, mutta päädyimme kuitenkin varmuuden vuoksi käymään sairaalan ensiavussa…

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Heippa,

  Ostin vahingossa kasvoveden joka onkin 50+ -sarjaa, olen 21 ja pohdinkin nyt tässä että uskallankohan kuitenkin käyttää sitä? Tuotteen INCI löytyy täältä: http://www.dermoshop.com/product.asp?id=11863&series=skincomfort

  Toivottavasti ehtisit vilkaista sitä 🙂

  Tuhannet kiitokset jo etukäteen!

  t.Emily

  ps.Yritin jättää kysymykseni jo aiempaan postaukseesi mutta se ei ilmeisesti tullut perille..?

 2. 4

  sanoo

  kiss and make-up: Toivottavasti siältö osoittautuu mieluisaksi. 🙂

  Emily: Ei tuossa ole mitään sellaista, mikä estäisi sen käyttöä nuoremmalla iholla. Siihen on vaan laitettu reilusti kosteuttavia ja pehmittäviä aineita, joita aikuisempi iho nimenomaan tarvitsee. 🙂

  Saana: Valitettavasti. 😉

 3. 5

  sanoo

  Hehee, kannattaa myös huolestua jos mies kyselee pitääkö käydä lääkärissä jos ampuu runkonaulaimella kämmeneensä 😉 Ja ei muuten mennyt edes, ennen kuin saikin mukavan tulehduksen… Pojat ovat todellakin poikia!

  BareMineralsia matkalla Mansikkalasta tännepäin 😀

 4. 6

  maritus sanoo

  Minä en edes vaivaudu laskemaan postikulujani. Jos sattumalta olen maksanut euroja enemmän niin oikein mielelläni annan ne sinulle lahjoituksena vaivannäöstä. Joka ei kyllä korvaa kaikkea mitä olet tehnyt meidän lukijoiden eteen 🙂

 5. 7

  sanoo

  Nea: Oi, kuulen hyvinhyvin mielelläni sinun mielipidettäsi bareMineralsista kun olen saanut sitä testailtua, sinulla kun on hyvää vertailupohjaa valmiiksi moneen muuhunkin. En malta odottaa! 🙂

  maritus: Kiitos 🙂

 6. 8

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogista. Olen jäänyt sen takia Bare Minerals -koukkuun. Jos kerrot, mistä ostat Konadisi ja niiden leimasimet, voisin koukuttaa itseni myös niihin… 😉 Jostain netistä varmaan. Mistä saa halvimmalla?

  Ja jos kaipaat juttuideoita, kirjoita parhaiten pysyvistä huulipunista. Mä syön aina omani ja käytän niitä siksi kovin harvoin.

 7. 10

  muiq sanoo

  Hei,voisitko tehdä niistä peitetuotteista mitä bareMineralsilta omistat esittelypostauksen?Tietysti voishan siinä muitakin baren tuotteita esitellä mistä et oo vielä kertonu.:)mut jos et ihan kokonaista postausta tee niin jos tähän sitten vaan vastaisit.Kiinnostas nimittäin tuon meikkivoiteen kaveriks joku peiteaineista nenänpielille ja silmänympäryksille.Minkälainen peittokyky niillä on verrattuna meikkivoiteeseen ja minkälainen kesto?

 8. 11

  sanoo

  Hehhee.. Täällä odottelen jo innolla pakettiani, ei ole mielestäni vielä tänään tullut. x) Onko muut saaneet omansa`??

 9. 12

  Neiti O sanoo

  Hei!

  Tutkailin aikani kuluksi mitä olet kirjoitellut silmänympärysvoiteista. Huomasin että vielä 12. huhtikuuta kirjoittamassasi postauksessa kehut Louis Widmerin silmänymäpysvoidetta, mutta HG-listallasi on kuitenkin Cliniquen all about eyes rich. Mikä sai sinut muuttamaan mieltäsi, vai onko noi kaks tuotetta vaan erilaisille ihotyypeille (tai jotain)?

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja varsinkin mahtavasta blogista 🙂

 10. 13

  sanoo

  Minttu: En enää itse edes muista, mistä omani hankin aikoinaan. Nyt Konadia saa Suomestakin jo helposti, mutta tällähetkellä konadnail.fi sivusto näyttäisi olevan poissa toiminnasta. Olisinkohan itse tilannut täältä:
  http://www.konad.co.uk/shop/

  muiq: Voin tehdä niistä postauksen, mutta voin jo kertoa, että tuo itse meikkipohja on se kaikkein peittävin tuote, kun sen levittää oikealla siveltimellä. 🙂

  Neiti O: Widmer on ollut ehdoton suosikkituotteeni jo vuosia, kunnes sitte kokeilin All About eyes Richiä. Ensimmäinen 7 ml purkki ei vakuuttanut ja sanoin blogissanikin vielä vannovani Widmerin nimeen. Kun sitten sain silmäluomilleni atooppisia läiskiä huomasin, ettei Widmer poistanut niitä, vaikka kosteuttikin hyvin. All About eyes rich puolestaan kykeni poistamaan ne ja pitämään ne myös poissa. Tässä vaiheessa HG-status siirtyi All about eyes richille, mutta esimerkiksi tällä hetkellä kyllä käyttelen varsin tyytyväisenä Widmeriä kun pahoja kuivia läiskiä ei ole selätettävinä. 🙂

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  luin "Puberty hits again"-postauksen kommentteja, jossa mm. eräs anonyymi ihmetteli BareMineralsin hintoja jne. Vastasit hänelle, että feeluniquessa maksaa määrän x ja nykyisellä kurssilla menee sopivasti alle tullirajan.

  feeunique.com on Iso-Britanniassa sijaitseva nettikauppa, niin eihän siihen mitään tulleja tulisi, vaikka tilaisi miljoonalla eurolla?? Mitä siis tarkoitit kommentillasi?

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Edelliselle, että FU sijaitsee kanaalisaarilla eli alv menee, jos se on yli 10 euroa. Kosmetiikasta ei makseta tullia.

  Joten jos tilaat miljoonalla eurolla, niin siitä 22 % tekee… 🙂

 13. 17

  Anonyymi sanoo

  Aika ikävää siinä tapauksessa, koska kauppa ilmoittaa sijainnikseen UK. Tämä on NIIN väärin -.-

  Mutta kiitos vastauksesta molemmille.

 14. 18

  sanoo

  Anonyymi: Itse oletin ensin tuon sijaitsevan Englannissa, mutta yhteystiedoissa tosiaan on tuo Jersey ja näköjään sen alla lukee tuo UK. En tiedä mistä sitten johtuu, että merkitsemistapa on UK, jos kerran Jersey ei siihen itseasiassa kuulu?

 15. 19

  sanoo

  Moi! Mietin äsken ihan samaa juttua kuin tuo anonyymi, paitsi etten mitään kommentteja ole mistään lukenut. Ihmettelin vaan tuota FU:n osoitetta.

  Millaistakohan sävyä suosittelet tällaiselle vaalealle iholle noista BareMinerals-kittien sävyistä..? Aiemmin olen käyttänyt mm. Maybellinen Pure Minerals (joo :D) sävyä 02-rose ivory, joka oli sävyltään varsin sopiva minulle, sekä L'orealin True Match Minerals:in sävyä W1-golden ivory, joka oli hieman liian "golden" minulle. Ihno on siis kaikkea muuta kuin kellertävän tai harmahtavan sävyinen, siis suoraan sanottuna iholleni sopii parhaiten sellaiset aavistuksen roosaan vivahtavat.

  Niin siis, mikäköhän noista aloituskittien vaihtoehdoista olisi paras omassa tapauksessani? En nimittäin tiedä noista värinimikkeistä.

  Kiitos, jos jaksat vastata hölmöihin kyselyihin 😀

 16. 20

  sanoo

  Nekku: Aloituskiteistä Light-paketti on sinulle varmasti paras. Sen sisältämistä kahdesta sävystä itse Light-sävy saattaa olla liian keltainen ja Fairly Light melko sopiva. Fair on Faily lightia vieläkin vähemmän keltainen (Fairly light melko neutraali), mutta sitä ei ole aloituspakkauksissa.

 17. 21

  sanoo

  Voi kiitos hurjasti nopeasta vastauksesta, taidan tosiaan tilata tuon aloituskitin mitä pikimmiten.

  Aiotkohan pitää enää mitään kosmetiikkakirppistä, kun näyttäisit olevan jo aika finaalissa kosmetiikkojesi suhteen?

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kivasta blogista! 🙂 Pakko kysyä, että miksi et päivitä tuota oikeassa reunassa olevaa listaasi, kun se kertoo edelleen sinun olevan lähes kolmensadan kynsilakan omistaja.

  T: Marika

 19. 23

  Kata sanoo

  Huusin kirppikseltä sellaisen pikku kynsikoriste paketin, mutta säännöistä minulle jäi epäselväksi, kumpi ottaa yhteyttä toiseen, joten olen vain odottanut sinun sähköpostiviestiäsi ! :p
  Pitäisikö minun meilata sinulle jotakin vai kuinka ?

  kisu__@luukku.com

 20. 25

  Jenny sanoo

  Mää nyt kysäisen täältä kun en asu hirveän lähellä mitään virallista meikkiputiikkia. Elikkä onko sulla kokemusta nestemäisistä huuli ja poski staineista, siis esim. Benefitin Benetintistä?

  Entä minkä väristä punaa mun kannattaisi käyttää poskillani, kun olen ruskeatukkainen ja -silmäinen, talvisin kalpeahko ja kesäisin kevyesti päivettynyt. Uskallanko vetäistä marjanpunaista, vai pitäisikö laittaa pinkkiä?

  Kiitoksia paljon vastauksista, ja mahtavasti blogista yleensäkin.

  Voin muuten insinöörin tyttärenä sanoa, että voi minkä menit tekemään kun ingengöran otit riesaksesi! 😀

 21. 26

  Anonyymi sanoo

  "PS. Kirppispakettinne saapuvat varmasti huomenna tai viimeistään tiistaina luoksenne, hyvät kirppisasiakkaani!"

  Ei muuten saapunut 🙁 vaikka maksoin ostokseni takuulla ajoissa. Kannattaako tuollaisia vakuutella, jos ei voi lupauksiaan pitää? Voi sitä pettymystä, kun postimies toi tänään vain laskun!

  -Marjaana

 22. 28

  sanoo

  Nekku: Saa nähdä, löydänkö vielä jotain kirppisteltävää. 🙂

  Marika: En päivitä, koska en ole ollut muutamaan päivään kotona laskemassa tuotteita. Päivittelen, kun jaksan laskea. 🙂

  Kata: Otan sinuun yhteyttä, kun laitoit kerran osoitteesi. Alkuperäisissä ohjeissa pyysin ottamaan minuun yhteyttä, joten en ole siksi ottanut sinuun itse yhteyttä (tai olisin toki, jos olisin vielä ollut kartalla, kuka noidenkin perään kaipaili.;))

  Meri: Kyllä on, tosin tikit eivät auttaneet, kun joku iloinen ystävä repi ne auki riehakkaalla laivareissulla. Pojat…

  Marjaana: Kiitos mukavasta viestistäsi! Huomioitha, että minä EN ole itse postinjakaja vaan toimitan kirjeet tosiaan vain postiin ja luotan vain siihen, että ne olisivat perillä normaalissa ajassa. Toivottavasti saat tavarasi kun postinjakaja suvaitsee ne sinulle kantaa. 🙂

  Milla: Voi voi, toivottavasti tulee pian. Olisikohan kakkosluokassa lähettäminen hidastanut?

 23. 29

  Anonyymi sanoo

  Olisi muuten kiva nähdä nyt kaikki kynsilakkasi, kun olet myynyt aika monta 😀

 24. 30

  maritus sanoo

  Naurattaa ihan kun jollain ei ole käsitystä miten Itella pelaa xD No onneksi tuo ei ollut yksi tyhmä kommentti, eiköhän me muut jakseta odottaa. Itsekin tänään ryntäsin ovelle kun kuulin, että posti tuli. No olihan se insinööri opiskelijaliiton korttikin ihan kiva 😀

  Eli luulisi huomenna postin saapuvan. Jos ei, niin voitaisiin kaikki soitella vihaisia puheluita Itellalle 😀

  Näyttää muuten siltä, että lähde ensi viikolla Tallinnaan. Pelottaa ihan mitä laivalta lähtee mukaan (lue Diorin viisikkoja).

 25. 31

  sanoo

  ^Kakkosluokka on tosiaan varmaan päivän pari hitaampi kuin "normaali"lähetys, no kyllähän se sieltä aikanaan tulee. 🙂

 26. 32

  Anonyymi sanoo

  käytätkö hajuvesibodylotioneita ihan tavallisen vartalovoiteen tapaan koko kropalle?

 27. 33

  sanoo

  Anonyymi: En käytä yleensä koko kropalle (ellei ole joku vähän tylsempi lahjaksi saatu tuote). Ihanat tuoksuvoiteet käytän yleensä vain käsivarsille ja muualle kroppaan menee tuoksutonta voidetta. Näin voidetta ei tuhraannu liikaa, mutta tuoksu säilyy ympärilläni leijailemassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *