Päivä 190: Kynsikoristelukirppis!!

Askel askeleelta kohti sitä isoa tavoitetta, eli kosmetiikkajemmojen tyhjentymistä. Tänään otan jo melko suuren askeleen, tai oikeastaan minun mittapuullani jo suorastaan harppauksen.

Tänään järjestän kirppiksen sellaisista tuotteista, joista en vielä kuukausi sitten olisi edes voinut kuvitella luopuvani. Nyt olen kuitenkin kypsynyt ja hautonut ajatuksiani jo sen verran, että kykenen luopumaan näistä, sillä en todellakaan ehdi näitä kaikkia käyttää vielä piiitkään aikaan. Ostan sitten uusia, kun siltä tuntuu ja tarve vaatii.

Tänään on siis luvassa KYNSIKORISTEKIRPPIS!

Tällä kertaa homma menee ihan pienenpienesti erilailla kuin ennen. Tuotteiden yhteydessä ei ole ilmoitettu postikuluja, vaan ne lisätään jälkeenpäin. Tämä tällä kertaa siksi, että kyseessä on tällaista pikkutavaraa ja monet voivat haluta ostaa useita tuotteita ja näitä mahtuu samoihin postareihin useita. Nämä lähtevät kirjeinä, joten lähetyskustannukset ovat todella edulliset (0,80-1,60 euroa, ellet nyt sitten kerralla ota kaikkia) enkä vedä tässä vaiheessa välistä, vaan punnitsen ostokset kirjekuoressa ennen kuin ilmotan teille postareiden ja tuotteiden yhteissumman.

Muuten homma sujuu niin, että jos kiinnostutte jostakin tuotteesta, hihkaiskaa kiinnostuksenne kommenteissa. Kun minä sitten kerron, että olit ensimmäinen kiinnostunut ja saat haluamasi, voit laittaa minulle asiasta sähköpostia (ostolakossa@hotmail.com), jossa kerrot heti omat osoitetietosi. Muista manita sähköpostissa nimimerkkisi ja tuotteet, jotka sinulle lupasin! Tämän jälkeen minä pakkaan tuotteet kuoreen, punnitsen sen ja lähetän sinulle pikapikaa tilinumeroni, jonne voit maksun suorittaa. Ja sitten voit jäädä innolla odottamaan pakettiasi saapuvaksi!

Koska nyt on myynnissä niin paljon pikkutavaraa, ilmaisethan hyvin selkeästi, mitä tuotetta himoitset. Lähes kaikissa tuotteissa on mustalla tussilla merkittynä numerot, joiden lisäksi pyytäisin kertomaan, että mikä tuote on, esim. ”kynsitarrat 1, 2 ja 5 sekä kynsistrassipussi 3” tai ”sinisiä lasihelmiä, ylärivi toinen vasemmalta.” Vain kommentteihin saapuneet varaukset otetaan huomioon, älä siis laita asiasta sähköpostia suoraan!

Huom! Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat käyttämättömiä, eli esim. tarraarkit avaamattomia. Kuvia saat isommiksi klikkaamalla niitä.
Kynsitarrat 1.65 €/arkki. (Ilmoita haluamassasi arkissa näkyvä numero selkeästi!) Kaikki myyty.


Mini Stone Kit 2,5 €/kpl. Yhdessä setissä pitäisi olla noin 48 strassia. Kaikki myyty!


Muotoillut kynsistrassit 2,5 € /pussi. Kaikki myyty.


Kynsikoristeet 2,5€ / pussi. Kaikki myyty.


Koristetähdet 2,3 €. Myyty


Pienet koristelusetit 3,5€ /kpl. Setti sisältää kynsistrasseja/-helmiä, ohuita kynsikoristeita, koristehilettä sekä appelsiinipuutikun. Kaikkia muita, paitsi settiä numero 1 on myynnissä 2 kpl. Kaikki myyty.

Isot koristelusetit 4.9 €/ kpl. Setti sisältää erilaisia koristeita setistä riippuen. Settejä 1 ja 3 on 2 kpl myynnissä kumpaakin. Setit myyty.

”Simpukkakoristeita”, eli englanniksi ”shell”. Tuollaisia ohuita liuskoja, jotka taittavat kauniisti valoa kuin silmpukan sisäpinta. Näitä voi laittaa kostean lakan päälle ja kiinnittää sitten kirkkaalla lakalla. Viisi eri sävyä, 0,9 €/kpl. Huom, siirsin sisällöt pieniin pusseihin, jotta postikulut pysyvät edullisina. Kaikki myyty.


”Koristenauhaa”, eli englanniksi glitter stripe. Näitä voi ripotella kostean lakan pinnalle ja kiinnittää sitten kirkkaalla lakalla tai sekoittaa ihan oman kirkkaan tai värillisen lakan sekaan valmiiksi. Viisi eri sävyä, 0,9 € /kpl. Huom, siirsin sisällöt pieniin pusseihin, jotta postikulut pysyvät edullisina. Kaikki myyty.


Samaa kuin edellä, mutta kultaisena ja paljon enemmän. 2,5 €.Pieniä värjättyjä läpikuultavia koristekiviä, jotka ovat tavallisten strassien mallisia (eli tasaisia toiselta puolelta ja kohollaan toiselta, alempi kuva tarkennettu havainnollistamaan). Näitäkin voi laittaa kostean lakan päälle ja kiinnittää läpinäkyvällä lakalla. 1,5 € /pussi. Kaikki myyty.


Samaa kuin edellä, mutta pussissa on sekaisin vihreää ja kuparisen ruskeaa. Vasemmanpuoleinen isompi pussi 1,5€ ja oikean puoleinen hieman pienempi 1,2 €. Molemmat myyty.


Yhä samaa kuin edellä, mutta pienemmät pussit. Vasemmanpuoleinen vihreä pussi 1 €, oikeanpuoleinen pienempi kuparisen ruskeita ja vihreitä sisältävä 0,8 €. Molemmat myyty.

Lasihelmiä, joita voi laittaa kostean lakan päälle ja kiinnittää kirkkaalla lakalla. 7 eri sävyä, 0,9€/kpl. Huom, siirsin sisällöt pieniin pusseihin, jotta postikulut pysyvät edullisina. Lasihelmet myyty.

Ja sitten vaan ilmaisemaan mahdollista kiinnostusta kommentteihin! Toivottavasti löytyy ihmisiä, jotka innostuvat kynsien koristelusta.

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ihana yllätys tämä, toivottavasti en ole kovasti myöhässä 🙂 Olisin kiinnostunut seuraavista kynsitarroista: 2, 7 ja 18 sekä joko 6 tai 13, jos näistä jompi kumpi olisi vielä jäljellä.

 2. 5

  PyhPah sanoo

  Olisin kiinnostunu tosta mini stone kit 3:sta. Vaiko mitenkäs noi kiinnitetään?

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei, myytkö myös meille jotka eivät kirjoita omaa blogia mutta seuraavat ahkerasti ? Jos näin on haluaisin simpukkakoristetta violetissa sävyssä sekä kynsitarra-paketin numero 9. Voit lähettää vastauksen meiliini demi-la_@hotmail.com .

 4. 8

  sanoo

  Hei! Haluaisin ostaa Mini Stone Kit nro 3 ja muotoillut kynsistrassit nro 1 ja pienen koristelusetin nro 3 🙂

 5. 10

  sanoo

  Moi!

  Ottaisin noita simpukkakoristeita tuon ylärivin kolmannen ja neljännen, eli nuo kaksi sinertävää sävyä 🙂

 6. 11

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Kynsitarrat 3,5,6,8,9,10,11,12,13 kiinnostavat. Jos on jokin/jotkin vapaana, niin ostan!

  Anni

 7. 12

  sanoo

  kiss and make-up: Sinun, ota yhteyttä!

  Kk: Sinun, otan yhteyttä!

  Plaz^: Sinun, ota yhteyttä!

  marissa: Kaikki noista ovat vapaina, kumman otat vai otatko kummatkin? 😉

  PyhPah: Kostean lakan päälle laitetaan ja kirkasta lakkaa päälle kiinnittämään. Ota yhteyttä!

  Anonyymi: Toki myyn kaikille. 🙂 Otan yhteyttä!

  Eva: Höh, ehti mennä. :/

  Opri: Mini Stone 3 ehti mennä, muut ovat vapaina ja sinulle varattuja. Otatko toisen setin tilalle?

 8. 13

  sanoo

  Hei,

  Kynsitarrat nro 6, 7 ja 11.
  Koristenauhaa, väri violetti (pinkki?) sekä harmaa (sekaväri?) – värit näkyvät tällä näytöllä vähän huonosti. Pahoittelen!
  Pieniä värjättyjä läpikuultavia koristekiviä, väri: valkea.
  Lasihelmiä, värit pinkki ja valkea.

  -N-

 9. 14

  Anonyymi sanoo

  Ainiin!

  Mainitsemani tarrat ovat kukallisia. Anteeksi, unohdin tämän kuvailun.

  Anni =)

 10. 16

  sanoo

  Anni: Vapaina 5, 8 10 ja 12. Ota yhteyttä sähköpostiin! 🙂

  N: Tarrat menivät jo, mutta tuo nauhaglitterit on vielä jäljellä (ylärivin sävy, tuollainen pinkki sekä alarivin toinen oikealta hopean harmaa). Läpikuultavat koristekivet olivat jäljellä ja valkeat lasihelmet, vaaleanpunaiset ehtivät jo menhnä.

  chirpale: Höh, ehti mennä. :/

 11. 21

  sanoo

  Kiva juttu!

  1. Jos vielä vapaana joku pienistä koristelusetti paketeista 3,5€/kpl, ottaisin sellaisen. Ei väliä mikä!

  2. Ja vielä: Pieniä värjättyjä läpikuultavia koristekiviä, väri: pinkki, turkoosi.

  Jos siis vielä nuo jäljellä… 🙂

 12. 23

  sanoo

  N: Sopiiko vaikka tuollainen setti nro 2? Läpikuultavat koristekivet ovat vapaina. Tarkoititko pinkeillä noita alarivissä keskellä olevia vai ylärivi toinen oikealta? 🙂

  Anonyymi: Harmi, menivät! :/

 13. 26

  Anonyymi sanoo

  Voi mitä ihanuuksia!
  Tää olis kiinnostunut tosta pienestä koristelusetistä nro.5?!
  Onkohan vielä vapaa?!
  T:Ninnu

 14. 28

  Anonyymi sanoo

  Luovun pienestä setistä nro.1 :/ Anteeksi, mutta kiireessä tuli tehtyä hirveän hätiköity päätös.

 15. 29

  sanoo

  Sopiiko vaikka tuollainen setti nro 2? -Kyllä.

  Läpikuultavat koristekivet…> alarivissä keskellä olevia. Kiitos!

  -N-

  PS: Sekavasti selitin, mutta toivottavasti saat selvää. Ja ei haittaa, jos sävyt vähän heittävät (pinkki kuin pinkki -tai sitten ei ;D ). Näyttö välillä näyttää mitä sattuu – riippuu mitä konetta käytän.

 16. 30

  Heiri sanoo

  Hei,

  Mie haluaisin nuita värjättyjä läpikuultavia koristekiviä. Eka kuvan ylärivilta oikeanpuoleinen (lila) ja alhaalta keskeltä (vaaleanpunanen) (1,5e pussi). Ja sitte vielä niitä vihreä+ruskea-koristekiviä ekan kuvan oikeanpuoleinen pussi (1,2e).
  Toivottavasti ehin ajoissa..

 17. 31

  sanoo

  Anonyymi: OK. 🙂

  N: Ihan selkeästi selitetty. 🙂 Halusin vain varmistaa tosiaan, sillä jollakin näytössä nuo ylärivinkin koristekivet saattavat näyttää pinkeiltä. Oikeat olin sinulle laittanut sivuun. Ota siis yhteyttä! 🙂

 18. 34

  sanoo

  Heidi: Voi voi, mini Sotne kitit menivät jo, mutta tarra-arkki olisi kyllä jäljellä. Otatko jotain tilalle? Ota yhteyttä sähköpostiini, jos otat vain tarra-arkin. 🙂

 19. 35

  Lylle sanoo

  ottaisin muotoillut kynsikristallit 2 ja violetit lasihelmet, jos ovat vain vielä jäljellä…

 20. 37

  Anonyymi sanoo

  Luovutko kaikista koristelu tuotteista? Aika iso askel ;). Tavoitteena joskus sada itelläki asunto tyhjäks kaikesta rojusta, mutteihan noita rojuiks voi sanoa. 🙂

 21. 38

  sanoo

  Moi, laitoin aiemmin kommenttia noista simpukkajutuista mutta et vastannut, niin saisinko kiitos ne? 🙂

 22. 39

  sanoo

  Anonyymi: En minä kaikista, kyllä noita jää vielä paljon minullekin. 🙂

  nana: Oi, anteeksi! Otin nuo sinulle sivuun, mutta epähuomiossa jätin vastaamatta. Ovat tosiaan sinun, ota yhteyttä sähköpostiini. 🙂
  Kiitos, kun huomautit, meinasi mennä ihan ohi tässä hässäkässä.

 23. 40

  sanoo

  Valeria, Jonka viestin vahingossa postin ("Jee, shoppailemaan!
  Iso koristelusetti nro 3
  Lasihelmiä siniset, punaiset, vaaleanpunaiset Kiitos!"): Iso koristelusetti ehti mennä, siniset helmet olisivat jäljellä. Ateeksi sählinki, tässä häslingissä tapahtuu pientä sekoilua… :/

 24. 42

  sanoo

  Hei!
  Tahtoisin ostaa:
  Lasihelmet violetti
  Lasihelmet vihreät
  Kynsitarra-arkki 22
  Läpikuultavat koristekivet pieni pussi se 0,8e
  Isokoristelu setti 1

 25. 45

  aleika sanoo

  hei, kynsikoristepussi nelonen (tähtiä),isoista koristeluseteistä tahtoisin tuollaisen nro 2:sen ja koristelunauhaa vihreän :>

  jos ovat vielä vapaana.

  jos sulla on vielä jotain muuta ylimääräistä kynsienkoristeluun liittyvää niin voit vaikka pistää sähköpostilla, mielelläni ostaisin vaikka isommankin erän 🙂

  lp07akinemm@kao.fi

 26. 47

  sanoo

  aleika: Ovat jäljellä, otan sinuun yhteyttä. Jätän oikean osoitteen julkaisematta, jonka lähetit perästä. 🙂

 27. 49

  sanoo

  Moi!
  Olen kiinnostunut iso koristelusetti kakkosesta. Jos se on jo myyty, niin ykkönenkin käy. Lisäksi tahtoisin pieniä läpikuultavia koristekiviä, vihreä pussi (toisiksi alin kuva koko postauksessa)

 28. 51

  sanoo

  Pööpö: Iso koristelusetti 2 loppui, mutta ykköstä oli vielä jäljellä yksi sinulle. Myös vihreät koristekivet ovat sinun. Ota yhteyttä sähköpostiin. 🙂

  Tiude: Kynsitarrat 4 ja pieni koristelusetti 5 ovat vapaina, isto koristelusetit loppuivat juuri. Ota yhteyttä sähköpostiin!

 29. 53

  Sinippä sanoo

  Voisin ostaa tuon ylärivin vasemmanpuoleisen sinisen noista pienistä värjätyistä läpikuultavista koristekivistä (1,5 e/pussi) 😀 Ehdinkö ajoissa vai menikö jo? 🙂

 30. 56

  Sinippä sanoo

  Voisin ostaa myös tuon vihreäkuparisen koristekivipussin. Isomman version 1,5 e. (Kolmanneksi alin kuva postauksessa)

 31. 57

  Tiia sanoo

  Ovatko vihreät simpukkakoristeet vielä jaljellä? entä pieni koristelupussi nro 4?

 32. 58

  sanoo

  Sinippä: Kummatkin koristekivipussit ovat sinun, ota yhteyttä sähköpostiini! 🙂

  Anonyymi: Pienet koristelusetit ovat sinun, otan yhteyttä sähköpostiisi. 🙂

  Pööpö: Lisätty sinulle. 🙂

  Tiia: Vihreät simpukkakoristeet ovat vielä jäljellä, pieni koristelupussi 4 meni jo (se, jossa on tähtiä) vai tarkoititko pientä koristelusettiä numero 4? Se on nimittäin vielä jäljellä. Ota yhteyttä sähköpostiini! 🙂

 33. 59

  maritus sanoo

  Nää on varmaan taas ehtinyt mennä, mutta olisin kiinnostunut:

  "Simpukkakoristeista" tuo keltainen

  "Koristenauhoista", lila ja siniturkoosi

  🙂

 34. 61

  Anonyymi sanoo

  Siniturkoosi Glitter stripe ja nuo keltaiset shell-jutut. Vapaana vielä?

  -Jenna

 35. 62

  sanoo

  Byää! Mä aina missaan nämä! Itkettää oikeasti!
  Onko tarra nr 14 vielä jäljellä? Jos se on, haluaisin myös pienen koristelusetin nr 4 🙁
  s-postiosoite on jenni.hl kissanhäntä gmail.com

 36. 63

  sanoo

  maritus: Nuo ovat jäljellä, laita sähköpostia. 🙂

  Nevie: Ovat jäljellä, laita sähköpostia. 🙂

  Jenna: Voi voi, ehtivät mennä. :/

  Adeletar: Nuo ovat vielä kuitenkin jäljellä, toivottavasti helpottaa tuskaasi edes hieman. 😉 Otan yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *