Päivä 188: Treffit pinnallisuuden kanssa

Innostuin eilen kovasti ajatuksesta, että joku huulimeikeistäni mahdollisesti loppuisi ihan pian mikäli vaan käyttäisin sitä ahkerasti. Otin siis kulutukseni kohteeksi lopuillaan olevan minikokoisen MAC:in Wondersruckin:

Tykkään tästä sävystä kovasti, sillä se on sopivan pehmeä pinkki eikä tosiaan yhtään liian ärjy sävy. Tässä Lustreglassissa on makuuni juuri sopivan tahmainen koostumuskin ja kiva shimmeri. En ole itse ostanut yhtään MAC:in tuotteita, mutta näitä minikokoisia huulikiiltoja olen saanut monta ja ovat kyllä olleet mieluisia koostumuksensa puolesta.

Silmät piti sitten tietysti laittaa mätsäämään tuon valitsemani kiillon kanssa. Olen melko vaalea iholtani, joten pinkit huulet kaipaavat vähän kevyemmän silmämeikin:

Millekään nude-linjalle en tietysti lähtenyt, vaan valitsin vaan kevyempiä sävyjä. Silmämeikissä on käytetty sävyjä Diorin Pink Idol -viisikosta.

Tässä vaiheessa alkoi jo olla kiire lähteä töihin, joten ryntäsin vetämään päälleni tietysti meikkiin sopivan pinkin paidan:

Ja arvatkaa minkä kriisin meinasin saada aikaiseksi (tai en vain meinannut vaan sainkin), kun tajusin, että kynsiäni koristikin tämä hemmetin Anytimen Mangosorbetti, jota en tietenkään enää ehtisi vaihtamaan kynsistäni pois:

Iiik, siis mä en niinQ kestä tätä!!1!1! Kovaan ääneen kiljuva ja ahdistuksissaan karjuva sisäinen värikoordinaattorini (a.k.a. kosmetiikkabimbo) oli kauhuissaan koko päivän! Tunsin jopa pientä häpeää kynsieni suhteen…tai meikkini suhteen. Tai no, ihan vaan niiden yhdistelmän suhteen.

Tuleeko teille koskaan vastaavia kriisejä, vai pystyttekö vain ohittamaan moiset pinnalliset ajatukset olkia kohauttamalla ja todeta, ettei ketään muuta oikeasti kiinnosta? Tästä värikoordinaatiosta on ollut blogissani jo usein puhetta ja olen itse tehnyt selväksi, että pyrin olemaan sen suhteen tarkka -epähuomiossa tehtyjä mokiakin tosin sattuu, mistä tämä päivä oli hyvä esimerkki.

Rajoittaako teillä kynsilakan väri meikkiänne tai vaatteitanne, vai eikö teitä voisi vähempää kiinnostaa niiden yhteensopivuus? Ette voi kyllä väittää, etteivätkö oranssit kynnet pistäisi silmään muuten pinkistä kokonaisuudesta!

Olisi vain pitänyt pitää kynsissä tämä Anytimen lakka, eikä lähteä leikkimään pirtsakalla Mangosorbetilla ihan vaan siksi, että sen pullo oli lähes lopuillaan. Ahneella on ikävä loppu, niinhän sitä sanotaan (tai no ei ihan noin kyllä sanota, mutta sanoin sen noin kauniisti teidän mieliksenne).

Anytimen lakoista tuli vielä mieleeni tämä alkuviikosta kynsiäni koristanut ihanuus:

Tämä olikin varsin mukava tuttavuus, en olekaan tainnut käyttää tätä lakkaa itseasiassa aiemmin. Tämä olisikin muuten vielä mennyt hyvin minun Pink Pimu -päivänäni, vaikkei pinkki olekaan.

Kommentit
 1. 1

  Safire sanoo

  Kyllä, tuollaiset kriisit ovat hyvin tuttuja. 😀 Ei vaan voi olla eri väriä kynsissä ja meikissä, vaatteista puhumattakaan.

  Olisiko sinulla selitystä sille, miksi kynsilakat lähtee suihkun jälkeen laattoina irti? Ei väliä onko aluslakkaa vai ei, joten huono aluslakka ei ainakaan ole syypää. :/

  Ja kiitos vielä siitä vaatekaapin inventaario-postauksesta, tänään tein omaan kaappiini ja kyllähän sieltä pari kassillista vaatteita pois lähtee. 🙂

 2. 2

  maritus sanoo

  Kyllä itseäkin joskus jää häiritsemään, etteivät kaikki sovi keskenään yhteen, mutta jotenkuten selviän päivästä. Ei siis elämää kaada, mutta yritän saada edes jotain sopimaan aina keskenään 😀

 3. 3

  sanoo

  Heips Kultainen Tyttö,

  mulla ei tuollaista pahemmanluokan lakkadilemmaa pääse syntymään, koska kynsiäni somistaa AINA neutraali, vaalea lakkaus.

  Punaiset kynnet (tai minkä tahansa muun väriset paitsi vaaleat) vaan tuntuvat liian punaisilta mulle, vaikka muilla ihmisillä niitä tykkäänkin katella. Tänä kesänä kyllä kerran kokeilin pinkkiä / vaaleanpunaista (joo tiedän, eri värejä, mut nyt en muista kumpaa se oli 🙂 mut olo oli varmaan yhtä outo ku sulla mangokynsillä tänään. Varpaissa toki saa olla miten pinkkiä tahansa. Niin ja neutraalit sormenkynnet ovat siitä kätevät että pienet kräkkejä lakkauksessa ei huomaa.

  Väreistä puhuttaessa noin yleisemmin silmääni miellyttävät sekä omissa varpaissa, että muiden käsissä ja varpaissa eniten punaisen eri sävyt(siis vaaleanpunainen, tummanpunainen, jne). Tarkoitan että aika harvalle sopii esim tummansiniset tai myrkynvihreät ilman että vaikutelma olisi edes vähän "tunkkainen". Mutta silti on hauskaa että jotkut uskaltavat leikkiä väreillä ja koristeilla, onhan niitä kiva katella. Sunkin mansikka-suklaa-jäätelö oli ihana, mä vaan oikeesti sekoaisin jos katselisin yhden päivän kynttä mikä on eri värinen ku muut 😀 Ei sulle yhtään semmonen olo tullu?

  Toi mun pelkässä nude-lakassakaan pysyminen ei kyllä suju ongelmitta vaan on että tosi vaikeeta löytää täydellisen väristä vaaleeta lakkaa, ei liian beigeä, eikä liian vaaleanpunaista. En viitsi ostaa kallista, jos sävy onkin väärä. Suosikkini on ollut Anytimen hopeaharja, mutta sitä ei tietenkään saa enää. Natural Codella ei vastaavaa sävyä ole. Hopeaharja on melko vaalea, joten kynnet näyttävät hennon vaaleanpunaisilta, mutta kynnenpäät luonnostaan valkoisilta ("samalla hinnalla ranskalainen lakkaus"). Onko sulla ehdottaa jotain vastaavaa suosikkiväriä?

 4. 5

  sanoo

  Voi kyllä, värikoordinaatio on joskus tökkinyt ja pahasti.. Yleensä itselleni käy juuri tuolla samalla tavalla, että viime hetkellä huomaa juuri kynsien TAI kenkien olevan väärää sävyä, eikä tilanteen ollessa päällä "mokaa" pysty enää korjaamaan.

  Opettelin pääsemään yli aiheesta perin yksinkertaisella tavalla: omistaessani vielä rakennekynnet en pystynyt itse muuttamaan niiden koristeluja. Silloin oli yksinkertaisesti pakko sivuuttaa mätsäys, vaikka monesti pahaa tekikin.. 😉

 5. 6

  sanoo

  Tuleeks sulle ikinä sellasta oloa, että mikään kynsilakkaväri ei oikeen iske.. et kaikki on ihan tylsää?

  Mulla on vanhat lakat vieläki, vaikka pitäs poistaa ne mut ku ei oo tullu sitä oloa, että heiiii nyt mä pistän muuten ton väriseks! Tahon sellasen olon, että voin valita värin 😀 Vaikeaa! 😀

 6. 7

  sanoo

  Hmmm… Mielenkiintoista. Mä en ikinä voisi mätsätä vaatteitani ja meikkiä. Toisin sanoen, jos päällä on sinistä, silmämeikissä ei sitä saa olla, vaan sävy on vaikkapa harmaa. Tai jos paita on vihreä, luomiin menee violettia, ruskeaa tai vaikka hopeaa. Kynsissä en oikeastaan käytä muuta kuin mustaa, tummaa violettia ja tummaa punaista – kynsien tulee siis mätsätä vaatteisiin mutta ei meikkiin. Sekavaa eikö :)?

 7. 8

  Mariia sanoo

  Mä pyrin kyllä mahdollisuuksien mukaan sovittamaan kosmetiikan vaatteisiin ja asusteisiin. Meikin ja vaatteiden mätsäys käy yleensä helposti, mutta kynsistä en ole ihan niin tarkka, koska lakkaa tulee yleensä pidettyä se muutama päivä, enkä ihan hirveästi haluaisi rajoittaa vatteita lakan mukaan 😛 Mulla oli esimerkiksi eilen lämpimän liilan sävyinen paita vaikka kynsissä oli punaista lakkaa… Toisaalta tuo punainen on mun mielestä niin klassinen sävy, että sen voi yhdistää melkein mihin vaan 🙂

  Ja sun olisi selkeästi pitänyt ennakoida tilanne jo silmämeikkiä tehdessä ja tehdä sellainen Anytimen Hedelmädrikki-tyylinen kokonaisuus 😀 Olisi mun mielestä tullut ihan kiva(joskin melko räikeä) kokonaisuus jos olisi vielä yhdistänyt jonkun pienen keltaisen tai oranssin asusteen mukaan. 🙂

  Mutta joo en kyllä usko, että kukaan on päivän aikana ajatellut sun tyylistä, että voi kamala kun tuon kynnet ja meikki ei yhtään sovi yhteen… 😀

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Kyllä, kyllä, KYLLÄ! Värikriisit ovat tuttuja. Ja sellaisen sattuessa on vain hymyiltävä niin kuin kaikki olisi loistavasti ja näyteltävä muille, että "moka" on erittäinkin harkittu ja tarkoituksellinen tyylikikka. Muka..hah *wirn* Sitten hiljaa mielessään voi sättiä itseään, kun taas tuli töpeksittyä eri väristen korujen, vaatteiden, kynsien, hiusten, asusteiden jne kesken.

  Mutta niinä päivinä, kun värit ja sävyt natsaa, huomaa, että rinta on rottingilla kuin itsestään, ryhti ylväänä, leukakin nousee ja jaksaa hymyillä aivan eri fiiliksellä. Kai se on itsevarmuutta siis.

  Oma mottoni on "naisellisuus ennen kaikkea", eli oli päällä mitä vaan ja kynsissä tai muualla meikissä jotain kaameaa, niin mitään ei tunnusteta, koska naisellisuus on asenne. Vaikkei värit natsaa, niin eleet, ilmeet, sanat ja liikkeet ovat kuitenkin 100% naisen elkeitä.

  Ja sun mangokeltaiset kynnet oli kuitenkin varmaan siistit, ei mitkään repaleiset tai lohkeilleet, että minusta se oli hyyyyvin pieni lipsahdus. No, ei sitä voi edes sanoa lipsahdukseksi. Oikeastaan pinkki ja keltainen ei ole mitenkään paha yhdistelmä =))) Hmmm, mansikkajäätelöä mangokastikkeella, menisi milloin vain!!

  Kuten joku viisas on sanonut, täydellisyys on tylsää, pienet virheet tekevät meistä mielenkiintoisia, koska ne osoittavat meidän olevan inhimillisiä olentoja.

  Muotikuvissa näkee täydellisen sileitä, virheettömiä kasvoja (jep, käsiteltyjä paljonkin.. ja juuri sellaista me tavikset yritämme meikeillä saavuttaa), joista ei voi todeta kuin että jaa.. noin täydelliset ooh, ja sitten keskitymme muihin asioihin. Jos täydellisissä kasvoissa olisi yksikin punoittava finni tai muu epäkohta, alkaisimme heti miettiä, että tuo kaunis yksilö on varmaan syönyt suklaata, osaisimme antaa finnin kuivatus- ja piilotusvinkkejä (siis sinä) jne. Muistaisimme joka tapauksessa finniyksilön paremmin ja pitempään kuin sen virheettömän. Mistä se kertoo?! Alkaa mennä filosofiseksi, mutta epätäydellisyys on mielenkiintoisempaa kuin täydellisyys, koska eikö itse vain Jumala ole täydellinen?!

  Hauskinta jutussa on se, miksi se SINUA vaivasi niin paljon? Itse luulen, että monikin pani merkille sinut sinä päivänä, siis sinut, ei kynsiesi epäsopivaa väriä vaatteittesi kanssa, mutta sinä puolestasi luulit, että muut huomaa juuri sen, ja siksi olosi oli epämukava. Vai onko todella niin, että kotipäivänäkin yksin ollessasi olisit yhtä ahdistunut, koska kynsiesi väri ei soinnu vaatteisiin?

  Eikö muuten keltaisen päälle olisi voinut sutia töissä tauolla jotain muuta? Liian aikaavievää sekin?

  Sori, kun tulee kamalan pitkiä kommentteja, sun kirjoitukset vaan kirvoittaa vastaamaan..

  Anni

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Bimboiluahdistukset on niiiiin tuttuja. Kulunut kynsilakka, huonot vaateyhdistelmät, huono hiuspäivä, huono meikki.. jos sellaisten kanssa on eksynyt lähtemään jonnekkin, olen matkalla ihan kauhuissani ja kuvittelen ihmisten katsovan vaatteitani myötähäpeänn tunteissa ja haluan vain äkkiä kotiin laittautumaan nätiksi 😀

  Se on vain niin, että hiukset hyvin, meikki hyvin, vaatteet hyvin, ja heti on päivä paljon helpompi!

 10. 11

  sanoo

  Mä valitsen vaatteet kynsien mukaan 😀 Tai jos aion esimerkiksi viikonlippuna pistää päälleni jonkun tietyn asun, niin lakkaan kynnet sitten sen mukaan. Välillä tosiaan tulee noita päiviä kun ei vaan kerkeä vaihtamaan lakkaa, tai sitten juurikin se pinkki paita, jonka piti sopia pinkkeihin kynsiin, onkin likaisena. Niin käy joskus. Mutta aina jaksaa yrittää 😀

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Jos kiire päivä tulee laita vaan vanhan lakan päälle uudet.näyttää joidenkin sävyjen kanssa ihan hyvältä:) Mulla on sama käynyt lakan suhteen lähti suihkussa koko pikkurillin kynnestä pois ja hoksasin että se johtui kynsinauhaöljystä joka olisi pitänyt pestä pois ennen lakkaamista:(

  T:Marsu

 12. 13

  sanoo

  Kiva nähdä Pink Idol -meikki, koska omistan ko. paletin 🙂 Lempparini siitä on tuo keskimmäinen matta sävy, kun taas noita kahta tummempaa en osaa oikein käyttää.
  Tiedätkö muuten (tiedät sinä ;)) onko Diorilla kokonaan mattaa luomaripalettia? Muistelisin, että vanhemmissa paleteissa on jokin pastellisävyinen, mutta minua kiinnostaisi jokin hitusen tummempi/ruskeat sävyt…

 13. 14

  kaisa sanoo

  mulla ei koskaan tollasia kriisejä tule, koska musta on just hauska kun on ehkä vähän eriväriset kynnet kuin vaatteet 😀 ja koska meikkini koostuu aina pelkästään mustasta kajalista ja ripsiväristä, niin melkeimpä mikä tahansa kynsilakkahan niihin sopii..

 14. 15

  sanoo

  Jep, kriisiä oli täälläkin ilmassa 😀 Violetti paita+luomet+posket sopivat niin hyvin yhteen ja matkalla autossa sitten huomasin kynteni… Ei riittänyt, että olivat kirkkaan siniset mutta vielä kuluneetkin. Kyllä ärsytti! Eli et ole ainoa ;D

  Sinulla on muuten todella kauniit huulet!

 15. 16

  Sea sanoo

  Kyllä. Joskus ahdistaa kovastikin. Jos asu on ihana seilori sini-puna-valkoinen, ja kynsissä vilkkuu neonpinkki tai oranssi lakka. Hiustukkoja lentelee, "mitenmäpeitännää"
  Tilasinpas nyt bareminerals-paketin. Nyt alkoi kaduttamaan (ei yllättävää minun kohdallani, pihi) Olen ihan varma että olen niin käsi meikkien suhteen että epäonnistun jopa sen loistavan mahtavan helpon tuotteen kanssa. 😀

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Sopiiko muuten mielestäsi kaiken väriset huulikiillot kaikille? Kysyisin esimerkiksi pientä vinkkiä, että millaiset sävyt sopisivat ruskea hiuksiselle ja silmäiselle, vaalea ihoiselle tytölle?

 17. 18

  sanoo

  Safire: Itse olen huomannut tuon ilmiön, jos yksittäinen lakkakerros on ollut kovin paksu tai kerrokset eivät ole ehtineet täysin kuivumaan ennen seuraavan kerroksen laittoa. Lakka jää näin hieman tavallista pehmeämmäksi ja silloin ainakin minulla kuoriutuu lämpimässä suihkussa helposti palasina pois.
  Kiva, että innostuit inventoimaan kaappisi. 🙂

  maritus: Tuohon kyllä pyrin itsekin aina, eli mielellään samaa linjaa, mutta ei se maailma ihan oikeasti kaadu, jos ovat vähän ristiriidassa. 🙂

  Tuikku81: Punainen on kyllä sellainen ihana klassinen väri, joka menee lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Erikoisempien värien kanssa tulee sitten yleensä enemmän tuotä mätsäysongelmaa. Itse tykkään yleensä katsella erikoisempia lakkauksia (kuten se mansikkasuklaa) päivän, mutta toisena päivänä ne alkavat jo tympiä.
  Harvalle tosiaan ihan sopii nuo mainitsemasi erikoisemmat sävyt, mutta jos ne on linkitetty vaatteisiin tai asusteisiin, niin menevät kyllä kivasti.
  Ja hei, täällä olisi yksi kerran kokeiltu, moitteettomassa kunnossa oleva Anytimen Hopeaharja tarjolla jos kiinnostaa! Ei ole yhtään minun tyyliseni ja tarjoaisin sille mielelläni hyvän ja rakastavan kodin. Tuon varmaan joutuisi lähettämään maksikirjeenä 4,25€), mutta vitosella lähtisi kyllä tulemaan luoksesi (sisältäen tietysti sen maksikirjeen maksun). Hihkaise, jos tahdot tehdä kaupat! 🙂

  wildcard: Se kyllä sopii aina. 🙂

  Jenny: Jo ihan tuostakaan syystä en kykenisi ottamaan rakennekynsiä. Tahtoisin niihin aina kaikkea kivaa erikoista, ja sitten olisin kriisissä jatkuvasti. 😉

  mari: Välillä kyllä tulee sellainen, että kaikki lakat vaan ovat ihan plääh. Kyllä minä sitten lopulta löydän jonkun kelpaavan, mutta en samalla lailla kun välillä tulee sellaisia "IHAN PAKKO lakata just nyt tällä sävyllä" lakkauksia. 🙂

  Athelas: Tämä on taas näitä makuasioita ehdottomasti. 🙂

  Mariia: Hedelmädrinkkimeininki olisi tosiaankin pitänyt luoda. 🙂

  Anni: Pitkä, mutta täyttä asiaa. Kiitos, kun jaksoit näpytellä. 🙂
  En tosiaan ehtinyt asiaa korjaamaan töissäkään, mutta esimies kyllä kiljaisi hyvin nopeasti paikalle saavuttuani, että "Taas sillä on tollaset ihanat kynnet!" Eli taisin tosiaan olla ainoa, jota tuo häiritsi. 😉

  Anonyymi: Näinpä!

  valeria: Niin minäkin kyllä yleensä teen, eli vaatteet ja meikit menee kynsien mukaan. Tällä kertaa tuli se poikkeus, kun tahdoin kuluttaa tietyn huulikiillon loppuun. Ei pitäisi poiketa normaaleista tavoista, niin hommat sujuisivat. 😉

  Marsu: Näin minäkin teen monesti, jos vaan on aikaa. Sitten vaan kun ei ole aikaa, tulee näitä kriisejä… 🙂

  Prettyplush: Tuo keskimmäinen pinkki on minunkin suosikkini. Kaksi alinta ovat sen ohella hyvin käytössä, mutta kaksi ylintä eivät lähes ollenkaan.
  Ainakin Beaige Massai ja Ingocnito ovat ilman helmiäistä ja ruskeampia paletteja, Beige Massai Lämpimempi.

  kaisa: Silloin kyllä mikä vaan sopii silmiin yhteen. 🙂

  Nea: Iiik, paha kriisin aihe. 😉 Huuleni kiittävät! 🙂

  Sea: Heti jos alkaa tuntumaan, ettei suju, niin tänne vaan naputtelemaan viestiä niin saat paketin toimimaan varmasti. Eli no panic! 🙂

  Anonyymi: Lyhyesti ja ytimekkäästi: Ei. Sopivat sävyt riippuvat eniten ihon sävystä, eli onko iho viileä vai lämmin ja sitä tietämättä on mahdotonta ehdottaa sopivia sävyjä. :/

 18. 19

  sanoo

  Mua ei yleensä häiritse ollenkaan jos kynnet ei mätsää vaatteisiin kun oon nyt ollu lomalla kauan, mutta sitten kun duuni ja koulu alkaa niin kyllä sitä pitää vähän kattoo 🙂 mutta ei se mun päivää kaada jos kaikki ei sovi yhteen, harvoin siihen kiinnittää päivän aikana edes mitään huomiota!

 19. 20

  sanoo

  Sinun takiasi minulle saapui tänään kahdessa söpössä paketissa bareMinerals aloituspaketti, tigin superstar shampoo ja hoitoaine, big & bigger ja smoothing lutziser vai mikä olikaan.:D Toivottavasti olet tyytyväinen ostovimmani herättämisestä. Itse ainakin olen, tulin juuri töistä ja menen kokeilemaan nyt ekana niitä superstareja! Aamulla on ehkäpä bareMineralsin vuoro, saa nähdä maltanko kuluttaa vanhan meikkivoiteen loppuun ennen uuden korkkaamista… Luultavasti en! 😀

 20. 21

  sanoo

  nana: Lomalla muuten vaan hengaillessa en minäkään jaksa aina välittää. 🙂

  Pööpö: Jo vain, erittäin tyytyväinen. 😉
  Tulehan sitten kertomaan käyttökokemuksiasi, kun pääset noiden makuun! 🙂

 21. 22

  sanoo

  Eihän kaiken aina 😉 tarvitse olla täydellistä. Mielestäni kesällä voi kynnet olla "mitä vain"! Se on vain hauskaa ja asiakkaitakin piristävää… Mikään ei ole omituisempaa kuin täydellisesti meikattu, puettu ja kaikentietävä kosmetiikkamyyjä (tiedän eräänkin tapauksen), joka kuuluttaa KAIKEN kovaäänisesti myymälässä. Sitten itse piipittää vieressä, taantuen 12-vuotiaan tasolle, että "En pidä tuosta tuotteesta VAIKKA se on myydyin tuote. Voisimmeko katsoa jotain toista?"

  Vaaleanpunainen on kaunis – sekä huulissa & silmissä. Mikä olisi esim. Make Up Storelta lähin vastaava sävy? Diorin palettia ei ehkä viitsi ostaa yhden sävyn takia…

 22. 23

  sanoo

  N: Make Up Storella on ainakin kiva pinkki sävy nimeltä Diana. En nyt ihan ulkoa muista, onko miten yksi yhteen, mutta muistelen katselleeni tuota sillä silmällä, kun kerran tällaisia pehmeitä pinkkejä katselin. Toivottavasti en nyt muista iha väärin. 🙂

 23. 24

  sanoo

  Hitsi sulla on kivat kynnet ! :)Ja kyllä, kynsilakan väri rajoittaa. Esimerkiksi hopeiden kynsien kanssa en vaan voi käyttää kultakoruja, ärsyttävää!

 24. 25

  sanoo

  mulla ei itelläni ainakaan höiritse kynsilakat ollenkaan ! Tykkään laittaa ne eri värisiksi kun muu asu.

 25. 26

  sanoo

  Kriisit ovat kyllä tuttua kamaa. Usein käy vielä juuri niin, että on päättänyt oiekin panostaa ja on suunnitellut kaiken iloisesti yhteenkäyväksi ja sitten bussipysäkillä tajuaa, että unohti sen yhden jutun, mikä heittää koko lookin tasapainon hemmettiin.

  Sinänsä mielestäni noi kynnet + muu asu ei yhdistelmänä ole mitenkään mahdoton tai kauhea, mutta jos on mielikuvissa ollut hempeää pinkkiä, niin ymmärtäähän se, että se on aika kaukana yhdistelmästä räikeää keltaista + pinkkiä 🙂

 26. 29

  Anonyymi sanoo

  Mitenkäs usein mahdat vaihtaa oikein kynsilakkaa? Tarvitseeko wannabe-miehen ilmanraikkaudesta olla huolissaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *