Päivä 177: Tuliaisia

Vanhempani matkustelevat paljon. Varsinkin nyt, kun he ovat eläkkeellä, ovat he jatkuvasti matkalla, lähdössä matkalle tai ainakin varaamassa tai vähintäänkin suunnittelemassa seuraavaa reissua. Matkustelu ei ole perheessämme ollut mitenkään erityisen poikkeuksellinen juttu ja vaikka muutinkin pari vuotta sitten pois kotikaupungistani toiseen kaupunkiin ja käyn kotona säännöllisen epäsäännöllisesti junalla enkä ole itse enää pahemmin matkustellut, olen silti matkustanut elämäni aikana enemmän lentokoneella kuin pitkänmatkanjunalla (hyh, paha minä).

Kotimaan maantietoni ja paikkakuntahahmottamiseni on täysi nolla, mutta ulkomaiden maantiedossa olenkin sitten huomattavasti parempi.

Pointtini on, että vaikka matkustelu onkin perheessäni itsestäänselvyys (sitä odotellessa, että wannabe-insinööristä tulee diplomi-insinööri ja rikas sugar daddyni…joo joo, ei saa saastuttaa lentämällä, tiedän…), jaksaa äitini aina kantaa huolta siitä, että hänen täytyy tuoda ulkomailta tuliaisia. En itse edes aina pysy mukana siinä, missä he milloinkin viilettävät eikä minulle todellakaan tarvitsisi tuoda aina tuliaisia, mutta äitini on ilmeisesti hyvin varma, että vaikka sanon, etten tarvitse mitään loukkaannun, jos en sitten saakaan mitään. Tai ehkä hän vaan tykkää ostaa itsensä lisäksi myös muille. Who knows.

Äiti ja isi kävivät juhannuksen jälkeen Lontoossa (aah, lemppari kaupunkini!) ja olin pyytänyt hyvin selkeät tuliaiset siinä toivossa, ettei ylimääräistä pahemmin tulisi: Tangle Teezer ja pehmeä poskipunasivellin. Lisäksi he tulivat eilen vajaan viikon Viron reissultaan (he käyvät Virossa vähintään 6 kertaa vuodessa) ja tottakai sieltäkin oli pitänyt tuoda tuliaisia. Ovelana heppuna vinkkasin Viron reissusta wannabe-insinöörille, joka tietysti toivoi heiltä baarikaappiinsa täydennystä. Wannebe-insinööri oli muutenkin tänään sattumalta omilla kotikulmillamme, joten samalla kun hän juoksi kieli pitkällä hakemaan vanhempieni luota viinakaappiinsa täydennystä, onnistui äitini ihan sattumalta antaa hänen mukaansa myös minun tuliaiseni:

En siis tosiaankaan valita tästä pakkomielteestä tuliaisiin. Lähes poikkeuksetta tavarat ovat aina hyvin mieluisia ja niin myös tällä kertaa.

Jo huhtikuussa blogissani mainitsemani Tangle Teezer -harja löysi luokseni -pinkkinä tietysti (kuva vääristää, oikeasti on ihan pinkki).

Nyt voin hylätä tämän vanhan, minua hyvin palvelleen harjan huoletta pois. Tangle Teezeriä on paljon helpompi ja mukavempi pitää siistinä kuin tätä ja tämä on kyllä palvellut minua jo monia vuosia, joten on aikakin lähteä vaihtoon. Muistakaa, etteivät hiusharjatkaan ole ikuisia, vaan ne olisi hyvä vaihtaa aika-ajoin. Huolellinen ja säännöllinen pesu pidentää niiden ikää, mutta kuluneet ja huonokuntoiset piikit tekevät hiuksille enemmän hallaa kuin hyvää.

Sain myös toivomani pehmeän poskipunasiveltimen. Äiti ihanuus oli ostanut Diorin! Oi, kuinka pehmeä ja ihana tämä onkaan! En ole itse raaskinut ostaa tätä vielä, joten voi kuinka iloitsinkaan huomattuani, että hän oli tuonut tuliaisena minulle juuri tämän. Kiitos, äiti!

Katsoiko joku muu joitakin vuosia sitten Subbarilla pyörinytta Ruby & Millien Meikkikoulua (vai mikä sen nimi olikaan)? Minä ja äitini katsoimme AINA ja koska Ruby ja Millie ovat Enlannissa oikeasti staroja, löytyy heiltä omat tuotteensakin. Äitini oli löytänyt minulle tämän ihanan poskipunasiveltimen, jollaista olen jo kauan halunnut. Mukailee juuri sopivasti poskipäiden muotoa levittäen värin loistavasti. Karva on karheampaa kuin Diorissa, mutta hyvältä tämä silti tuntuu.

Muistattehan muuten pestä aina uudet siveltimenne ennen ensimmäistä käyttökertaa! Tehtaalta on monesti voinut jäädä niihin kaikenlaisia kemikaalien jämiä, jotka eivät välttämättä ole hyväksi iholle.

Tuliaisten joukosta löytyi myös ihana Bobbi Brownin huulikiilto (Confetti 31), joka on luonnossa oikeasti vaaleanpunainen. Näissä on loistava laatu, mutta sivellin ei ole ihan loppuunasti mietitty: liian kova ja jäykkä. Mukava tuote kuitenkin. Yhden Bobby Brownin kiillon omistinkin jo etukäteen.

Mutta katsokaapa tätä ihanaa settiä! Kyllä äiti tyttärensä tuntee, pakko sanoa. Viisi ihanaa minikokoista DiorKissiä, joista yhden omistin jo ennestään täysikokoisena. Olen hieman himoinnut noista oikeastaa lähes kaikkia, mutta en ole viitsinyt ostaa, kun huulimeikkejä on kuitenkin ollut niin paljon jo ennestään… Tuota pinkkiä sävyä kuolasin viimeksi perjantaina, mutta jätin sen tottakai hankkimatta.

Ja kun nyt Diorista puhuttiin, niin Harroldsin alesta oli löynyt tällainen ihanuus. Kyseessä on kevään 2008 lookkituote Flower Blossom, joka on ihana hohtava korostuspuuteri. Onnekkaat olivat löytäneet tiensä Harrodsille ja sain Suomeen vain viestin, jonka sisältö oli käytännössä katsoen tämä: ”Harrodsilla kosmetiikka-alet 30-70%, eikö tekisikin mieli olla täällä?” Joo arvatkaa vaan, olisiko tehnyt! Onneksi äiti toi hyviä tuliaisia ja lohdukkeita.

Sain vielä uuden Urban Decayn luomivärinpohjustajankin.

Lopuksi vielä kolme ihanaa lakkaa: OPI:n ihana mudan värinen You Don’t Know Jacques, Tickle My France-Y ja Sinful Colorsin Cancun By Me.

Olikos hieman ihania tuliaisia, vai mitä? Äitini ei tosiaan tiedä tästä blogistani eikä ole täysin sisäistänyt ostolakkoni ideaa, mutta hänen tuliaisensa olivat aivan ihana piristys keskellä lakkoani. Kiitos, äiti!

Kolme lakkaa tuli lisää, mutta sain kyllä eilen kulumaan loppuun yhden vanhan kynsilakan:

Lakka on L’orealin French Manicure Pastel Top Coat 100, joka on tullut aikoinaan Lorkun manikyyrisetissä minulle. Aivan loistava lakka ranskalaiseen manikyyriin, sillä se pehmentää kauniisti valkoisen kärjen rajan ja on sävyltään sopivan neutraali: ei vaaleanpunainen, mutta ei beigekään. Nyt onkin sitten tutkittava, että mitä lakkaani käytän ranskiksia tehdessäni jatkossa kynsiini.

Tässä vielä pari kuvaa kynsistä:


Lopputuloksesta tuli mielestäni varsin kaunis. Tykkään tehdä ranskiksen käyttäen kärjen rajassa tarroja, strasseja tai esimerkiksi kultaista tai hopeista lakkaa viivana. Nämä kaikki ovat muuten oivia hämäys- ja peittelykeinoja, jos kärjen lakkausraja ei olisikaan mennyt ihan suoraan.

Olen muuten todella iloinen, sillä olen pitkästä aikaa saanut peukaloita lukuunottamatta kasvatettua kaikki kynteni pitkiksi. Toki olen onnellisesti siunattu myös pitkillä kynsipedeillä, eli vaikka vapaata kärkeä ei olisikaan pahemmin näkyvissä, näyttävät kynteni lakattuina silti melko pitkiltä pitkän kynsipedin ansiosta. Muutenkin kynteni ovat ihan reilun kokoiset, eli lakkailtavaa pinta-alaa löytyy.

Minkä kokoisia ja pituisia kynsiä teiltä löytyy?

Lopuksi vielä yksi loppunut tuote:

Päätin lätkäistä päähäni Wellan Viva Color Moussen violetin sävyn antamaan vähän vivahdetta tummaan tukkaani. Ilmeisesti olin tehnyt saman päätöksen ennenkin, sillä kun olin pruutannut päähäni kaksi kourallista vaahtoa, loppui väri yllättäen. Sitten vain äkkiä tukkapesulle ja siinä hylkääntyivät värjäyssuunnitelmat olosuhteiden pakosta. No, sainpahan taas tuotteen kulutettua loppuun!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä oon siinä mielessä huono kynsien omistaja, että annan niitten vaan aina kasvaa ja jos menee poikki ni menee.. en silti pätkäse ikinä kaikkia saman pitusiks. Eh.. Ilmeisesti useat ihmiset tekee niin? Ja mä käytän tosi harvoin saksia kynsien lyhentämiseen, jos on joku terävä kohta ni revin sen toisella kynnellä paremmaks..

  Lisäks mun kynnet on ihan omanlaisensa. Ne kaartuu! En oo ikinä nähny moisia muuta ku äidilläni. Ehkä mun joistakin kuvista löytää sen, mitä tarkotan..

  Ja sit vielä se, että ne on saaterin lujaa tekoa! Peukalon kynsiä ei saa ku saksilla poikki. Enkä mä ees juo mitään maitoa ku teessä, juustoa käytän senkin eestä 🙂

  Hyvät kynsigeenit mulla 😉

 2. 3

  sanoo

  Mari: Mielenkiintoinen kasvutapa. 🙂 Itse en ennen pätkinyt koskaan kynsiä saman mittaiseksi enkä nytkään välttämättä tee sitä, jos vain yksi kynsi katkeaa, mutta jos toinenkin kynsi katkeaa, niin sitten kyllä lyhennän.

 3. 4

  sanoo

  Tosi nätit kynnet tuli! Mun kynnet on liian lyhyet ja leveät, haluisin paljon sirommat kynnet. Onneks jonkin veran pystyn vaikuttamaan kynsien ulkonäköön lakalla ja viilaamalla.

  Meidänkin äiti tuo aina kamalat kasat tuliaisia 😉

 4. 5

  sanoo

  Mulla on kynnet vauvan vuoksi lyhyeksi leikatut, ja samasta tekosyystä myös vähällä hoidolla. Perushuollon ja värittömän lakan lisäksi teen harvoin mitään muuta niille. Normaalioloissa kynteni ovat aina puolipitkät ja kirkkaanpunaiset. Mielikuvituksetonta, ehkä, mutta en ole oikien osannut hankkia muunkaan värisiä lakkoja, enkä tuhrata vaihteluun aikaa. Käytän lähinnä mustia vaatteita, kirkas punainen sopii tyyliini ja joka tilanteeseen. Työn luonteesta johtuen pitkien kynsien pitäminen on hankalaa, joten sellaiset puolipitkät on ihan sopivat, mutta myös mukavan naiselliset.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Moikka!
  Nyt olen kyllä henk.koht sitä mieltä, ettei tässä ole mitään järkeä! Sun varastot sen kun kasvaa ja kasvaa!! Et ikinä saa käytettyä loppuun huulikiiltojasi ym. kun aina saat jostain uusia tuotteita. Ois ollu kivempi, jos oisit antanut nuo esim. eteenpäin. Et sä niitä tarvi!!

 6. 8

  sanoo

  Oih, tuo Diorin miniviisikko on IHANA! :P~ Osaatko sanoa löytyisikö sitä jostain nettikaupasta? Millä nimellä tuo setti kulkee vai onko ihan DiorKiss mini? Voisitko vielä luetella mitä sävyjä tuossa on? Hintaa et varmaan tiedä..?
  TAHTOO!

 7. 9

  maritus sanoo

  Mulla yleensä kaikki muut kynnet kasvaa hyvin paitsi etusormen ja keskisormen. Tosin kun kaupassa on töissä niin kynnet saavat siellä vähän osumaan. Kaiken lisäksi ne ovat kapeat ja tuollaiset ympärikäännetyn U kirjaimen malliset, kun edestäpäin katsoo. Ei helpot lakat, kun sivuille jää aina lakkaamatonta pintaa. 😀 Ennen kynnet oli kyllä ihan kivikovat, nyt vähentynyt maitotuotteiden syönti niin ovat ruvennut liuskoittumaan ja vähän pehmenneet.

 8. 10

  sanoo

  Mun kynnet on valitettavasti tosi lyhyet ja pureskellut 🙁
  Jossain vaiheessa kasvatin tosi pitkiksi, ja pidin tylppinä eli en siron tyylisinä. Käytin mavalan stoppia tuohon kynsienpureskelulakkoon ja auttoikin.
  Oikeasti maailman ällöttävin tapa…
  Mutta nyt en ole uskaltanu käyttää kun on toi pikkuneiti ja suusta saa kaivella jos jonkinnäköstä juttua, pelkään jos hänelle jää jotain kemikaaleja suuhun….

  Tosi hienot kynnet sulla ja ihania tuliaisia.
  Mieleni tekis muuten rakennekynsiäkin, mutta ei taida budjetti antaa nyt periksi….

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Oih, ihanat kynnet. 🙂
  Olen kovin yrittänyt saada kauniit pitkät kynnet tai noh sellaiset että olisi hiemankaan valkoista osaa eiku mitä se onkaan näkyvissä. Miten saisin kovat kynnet?

 10. 13

  sanoo

  tipitii: Ilmeisesti joku äitien tapa sitten. 🙂

  Kaneli: Itseki tykkään puolipitkistä eniten, pitkät ovat jo epäkäytännölliset minulla.

  MouMou: Välillä on kyllä kivaa olla hetki vähän pidemmillä ja ei-niin-käytännöllisillä kynsillä. 🙂

  Anonyymi: Vaikka olenkin lakossa, niin en minä nyt hölmöksi ala. Jos jotain kivaa saa, niin siitä pitää kyllä nauttia. Jos varastoni on pienentynyt lähes 300 tuotteella puolessa vuodessa, niin pari huulikiiltoa ei aiheuta kriisiä. Ei tehdä tästä liian vakavaa. 🙂

  Kotikisu: DiorKiss La Collection veikkaisin. Sisältää sävyt 001 Lime Glaze (olen vähän katsellut tätä jo aiemmin), 221 Fizzy Lemonade (tätä en ole Suomessa muuten nähnyt), 361 Peach Smoothie (onkohan tätäkään?), 451 Mango Soda (tämä minulla olikin ennestään, aivan ihana tuoksu) ja 771 Berry Smoothie (viimeksi perjantaina kokeilin tätä kaupassa kädelle himoiten). Lentokentällä näyttäisi olevan 39,50, samoin Viikkarilla. Mansikkanetissä ei ainakaan tätä näkynyt, vaikka muita settejä olikin. Googlettelemaan siis vaan. 🙂

  Maritus : Minulla on etusormen ja keskisormen kanssa sama ongelma ja saavat helposti osumaa. Ja varsinkin omalla kolmisormijärjestelmällä koneella näpytellessäni juuri nuo kynnet kolhiintuvat eniten. Omani ovat myös hyvin kaarevat ja ihan kunnolla nurkinkurisen u-kirjaimen malliset. Vissiinkin lakat ovat vähän taivuttaneet…

  Arja: Pikkuneidin kannalta on kyllä tietysti ehdottomasti parasta, ettei käytä nyt myrkkyjä kynsiinsä. Rakennekynnetkin saattaisivat olla vähän menoa häiritsemässä. Malta nyt vielä tovi ja mieti sitten ratkaisut, kun pikkuneiti ei ole enää niin pieni neiti. 🙂

  Anonyymi: Erilaiset kynnen kovettajat auttavat kyllä. Onko ongelmasi kynsien pehmeys, lohkeilu vai liuskottuminen? Pehmeyteen auttaa vahvistavan lakan käyttö aina, liuskottumiseen puolestaan tehokas kosteutus. Muista myös, että kynnet ovat kuin koru, eivät kuin työkalu, eli älä käytä niitä työkalun tavoin ja revi ja rapsuttele niillä tarpeentullen, vaan hae kuhunkin tilanteeseen sopiva apuväline äläkä käytä kynsiäsi. 🙂

  maj: Neiti taisi itse saada tässä vähänaikaa sitten myös aika satsin kaikkea kivaa, eli turha olla kateellinen. 😉
  t. Itse kateellinen

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Paljonko tommonen luomivärin pohjustaja maksaa? Oon tänä kesänä "löytäny" luomivärit ja ois tollaselle käyttöä 🙂

  -nti. sininen

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Kerrotko sitten mitä mieltä olet tuosta tangle teezeristä ja minkälaisen eron olet huomannut muihin harjoihin?

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa siltä että oot ainut lapsi =D Matkustaispa meijänki äiti.. Muuten aiemmin kyselin siitä fragrance directin toimitusajasta: sain tuotteeni tänään =) Ne olis olleet perillä jo samalla viikolla kun tilasin, mutta postipate oli ilmeisesti unohtanu jättää mulle saapumis ilmotuksen, sain sen vasta lauantaina =(

 14. 18

  sanoo

  Kai tarkistelet tuotteet väliajoin ettei kynsilakat, mascarat ym kuivu? Voi ollakin että joku on kuivunut ja sitten senkin voi heittää ''yli laidan''… 😉

 15. 19

  sanoo

  nti. sininen: Paras pohjustaja ikinä: http://www.lookfantastic.com/make-up/eyes/primers/urban-decay-eye-primer-potion.html
  Suomesta Lumenelta saa pohjustajan samaan hintaan, mutta ei toimi minulla ainakaan yhtä hyvin.

  Anonyymi: Tuntuu kyllä selvittävän hyvin ja harjaavan hyvin sähköistämättä tukkaa. Ihana myös päänahan hierontaan. Parasta tässä on se, että tämä on helposti pestävissä ja tätä on nopea puhdistaa.

  Anonyymi: En ole ainoa lapsi. 🙂
  Kiva, että pakettisi kuitenkin tuli perille. 🙂

  Dove: Jos minä en pääse ulkomaille niin äiti tuo onneksi palan uslkomaita minun luokseni. 😉

  Chiayo: Arvaa vaan, kuinka monesti päivässä! 😉

 16. 20

  Jenny sanoo

  Moi!

  Tiedätkö mitä Tangle Teezer maksaa Briteissä? Ja osaatko sanoa mistä voi johtua sellainen, että kaikkiin hiusharjoihini muodostuu piikkien "tyveen" ihan järkyttäviä pölypalloja? Pidän harjaani kaapissa, eli ei voi johtua ilman pölyisyydestä, tuleeko ne sitten hiuksistani?

 17. 21

  sanoo

  Jenny: Kympin luokkaa oli kuulemma.
  Hiuksistasi irtoaa pölyn lisäksi kaikkea muuta roskaa harjaan pikkuhiljaa. 🙂

 18. 22

  Tarja sanoo

  Hei, olen lukenut blogiasi ihan alusta asti ja kyllä täytyy nostaa hattua sulle, niin paljon tietoa ja hyviä vinkkejä oon täältä ammentanut. Sun paikkasa olis ihan selkeesti kauneustoimittajana jossakin lehdessä.

  Hihittelin itsekseni, kun luin juttua Lontoon tuliaisista. Hauskaa, että muillakin on sama lukivirhe kuin mulla. Luulin nimittäin minäkin ennen että tavaratalon nimi on Harrolds, kunnes joku siitä mulle huomautti. Se on Harrods. 😉

 19. 23

  sanoo

  Tarja: No ei pentele, kyllä se ällä sinne on aina minun päässäni kuulunut. 😀
  Kiitos sinulle korjauksesta, niin en häpäise itseäni enää missään. 😉

 20. 25

  Anonyymi sanoo

  oon lukenut blogiasi alusta asti. ihan mahtava <3 ! mutta sori, blogin uusi ulkonäkö ei… jatkan silti lukemista 🙂

 21. 26

  sanoo

  pullainen: Banneri lähti Gossip Girl -vitsistä ja sillä söpöllä linjalla jatkoin. 😉

  Anonyymi: Ei tämä nyt niin radikaalisti uudistunut. 😀 Taustaväristä tuli vähän vaaleanpunertava ja Gossip Girliin viittaava barreni on ehdottomasti kieron huumorintajuni mieleen.
  Toivottavasti kykenet keskittymään kuitenkin jatkossa olennaiseen, eli sisältöön. 🙂

 22. 27

  Anonyymi sanoo

  Hei, sä oot nyt ruvennut lipsumaan tästä sun lakosta aika paljon, en puhu nyt noista dioreista tai tuliaisista vaan siis ihan muista jutuista. : ) yritä ottaa käyttöön niitä vanhoja käyttämättömiä erikoisjuttuja vaikka kun alkaa tuntua vaikeelta toi ostelemattomuus

 23. 28

  Anonyymi sanoo

  Mistä voisi saada tuollaisen äidin? 😉

  Epäreilua suorastaan, mä en saa koskaan mitään ihanaa lahjaksi..

 24. 29

  sanoo

  Anonyymi: En kai, millä lailla minä nyt olen lipsunut? 🙂
  Enhän minä ole tässäkään kuussa hankkinut kuin siveltimen, siveltimienpuhdistajat ja Mascara Guardin joista mikään ei kuulu kosmetiikkatuotteisiin eikä näin ollen lakkoonikaan. 🙂
  No joo, sinkkipastan kyllä, mutta sellainen pitäisi aina olla kaapissa.
  Kertokaa aina ihan konkreettisesti, mikä on ollut mielestänne lipsumista, koska en aina ihan tosi itse vaan tajua. 🙂

  Anonyymi: Opin ja erheen kautta on tämäkin äiti koulutettu. 😉

 25. 30

  Anonyymi sanoo

  Kiitos nopeasta vastauksesta! Vaikka en mitään kysynytkään, mutta en tiedä, tavaraa tuntuu tulevan samaa vauhtia kun menevän, mutta ehkä nuo tuliaiset hairasivat sittenkin. Suosittelen muuten osan tuotteiden myymistä, koska et ikinä kerkeä käyttää kaikki ennen kuin ne menevät huonoiksi ja tästä syntyy sitten ihan tarpeetonta jätettä kun jollain muulla voisi olla käyttöäkin. ( olisi sinullakin varmasti mutta kun sulla sitä käytettävää tavaraa on vähän liikaakin ;)) Kiva että vaihdoit ulkoasua, vaikka vanhakin oli hieno yksinkertaisuudessaan.. harmi vaan että tämä vaaleanpunertavalila/baby pink ei ole ikinä oikein iskenyt :/

 26. 31

  Anonyymi sanoo

  Olisi IHANAA jos viitsisit tehdä kokonaisen postauksen ranskalaisesta manikyyristä! Kynsiä minulla riittää, mutta lakkaustaitoni tyssäävät ranskan kohdille… :/

  Paljonko diorin kiillot maksaa yksittäisinä suomessa? noin niinku viiden euron tarkkuudella?

 27. 33

  sanoo

  Voi ei, tangle teezer! Arvaa vaan, yritinkö viime Lontoon reissullani sitä metsästää. Et tahtoisi selvittää, mistä äitisi oli sen löytänyt? Olen menossa kohta kaupunkiin uudestaan, toivottavasti paremmalla onnella 😉

 28. 35

  sanoo

  Kerrotkos, mikä noissa Diorin kiilloissa on muita kiiltoja hienompaa? Itse kävin juuri tänään Kikcsissä fiilistelemässä Dioria (arvaappa minkä blogin ansiosta..) enkä huomannu niitä kiiltoja monta kymppiä paremmiksi kuin tavallisen Natural Coden, jonka sitten ostinkin (Jyväskylän Sokoksella alessa 4,20e). Voi olla, että Diorin aplikaattori oli Natural Codea jämäkämpi mutta ainakaan käden selkämykselle lähmiessä en muuta eroa huomannut. Diorin viisikoiden värit olivatkin sitten ihan upeita! Täytyy pyörähtää tax freessä seuraavalla ulkomaanmatkalla.

  Tuosta hohdepuuteristasi olen oikeasti katkera. Haluaisin näin kevään kynnyksellä palavasti sellaisen mutta tuntuu, ettei mitkään edullisen hintaiset sarjat (Lumene, L´oreal..) myy sellaisia. Tosi ärsyttävää. Toisaalta olen (innoittamanasi) tilaamassa täältä http://www.mineralissima.com/ mineraalimeikkitestauspakettia, johon sitten voi valita aurinkopuuterin sijaan vähän hohtavamman ei-niin-aurinkoisen puuterin.

  Mä luen tätä sun blogia tälleen tuolta ihan alusta kohti tuoreempia kirjoituksia. Olen lukenut vasta 7 kk ja jo nyt mulla on mennyt 70e kaikenlaisiin voiteisiin ja meikkeihin joita en ole edes pitkään aikaan muistanut tarvitsevani! Ihan oikeesti, mä saan kaikkia ideoita ja mielihaluja ja wannabe-datanomi on sitä mieltä, että mun pitää lopettaa tän blogin lukeminen tyyten.

  Mut kuule, oot ihan oikeessa siinä, että jos jostain tykkää niin sitä ei kannata säästellä. Mulla on heikkous arvokkaisiin hajuvesiin (tosin vain eau de toilette mutta kuitenkin) ja monet sanoo, että noita nyt ei voi käyttää kun erikoistilanteissa. Minä olen aina sanonut että päinvastoin, enemmänhän sitä tuoksua on käytettävä mitä parempi se on. Vaikka viettäsin viikonloppua himassa villasukat ja kotipöksyt ja paituli päällä niin saatan silti suihkasta Chanelia. Mitä järkeä on ostaa kallis tuoksu josta ei koskaan pääse nauttimaan? Niitä hienoja erikoistilaisuuksiakaan kun ei ihan joka kuukausi, tai edes joka toinen kuukausi ole. Ainakaan minulla.

  Mutta huh miten pitkä viesti! Nyt, pus hal ja nukkumaan =)

 29. 36

  sanoo

  Saary: Minusta Natural Coden kiillot ovat laadultaan näitä postauksessa olleita Dioreja parempia. Tosin tykkään kyllä muutenkin NC:n kiiltojen laadusta aivan älyttömästi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *