Päivä 162: Rasvaa perstuntumalla

Hyvän vartalovoiteen mittarina on minulla perstuntuma. Ihan kirjaimellisesti. Hyvä vartalovoide nimittäin kykenee pitämään peppuni ihon superpehmeänä ja sileänä ja jos voide ei kykene siihen, ei se ole minulle mieleen. Superhyvän voiteen tittelin vartalovoide puolestaan saa, jos se kykenee pitämään myös kyynärpäiden ihon pehmeänä. Näihin kumpaankaan edellä mainittuun ei Doven Supreme Body Silk vartalovoide minulla kyennyt.

Supreme Body Silk tuntui aluksi levitettäessä todella ihanalta ja täyteläiseltä, juuri makuuni sopivalta. Rasva luitenkin imeytyi iholle täysin ja tuntui katoavan: iholle jäi vain outo silikonipinta eikä kosteutusteho ollut mitenkään erityinen. Kosteutti ihan kivasti, mutta ihan kiva ei kuitenkaan riitä minulle tässä asiassa, vaan tahdon voiteen kosteuttavan hyvin.

Jos siis etsit kevyen tuntuista, ei rasvaista kosteuttajaa, tykkäät tästä varmasti. Mutta jos tahdot kuivemmalle iholle rasvaisempaa koostumusta, niin skippaa tämä.

Tuoksu oli muuten hyvin Dovemainen ja ehkä hieman liian voimakas minun makuuni. Tai no, jos tuoksu olisi ollut toisenlainen, ei sen voimakkuus olisi häirinnyt, mutta koska tuoksu oli melkolailla vain tyypillinen rasvan tuoksu, en innostunut sen voimakkuudesta.

Dovelle on jo heti hankittu korvaaja:

Nivean Soft Caring Lotion kuivalle iholle oli alessa, joten päätin ottaa voiteen kokeiluun hyvän oloisen sisällön perusteella. Näiden pakkauksethan ovat muuten muuttaneet muotoaan ja joidenkin nimet ovat hieman vaihtuneet, mutta uudistuneet tuotteet ovat sisällöltään edelleen samat kuin ennen. Toivottavasti kosteustehot nyt riittävät, hyvältä kuitenkin vaikuttaa!

Yksi Nivea siis kannettiin taloon ja toinen puolestaan loppui:

Käytin tänään viimeisen käyttökerron Nivean Straight & easy shampoosta, jonka tosin olin pistänyt wannabe-insinöörin muuten lähes kokonaan käyttämään. Hyvä shampoo kuivemmalle tukalle ja päänahalle, mutta omalle hieman rasvoittuvampi päänahalleni tämä ei ollut paras mahdollinen, sillä tukkani olisi kaivannut jotain pesevämpää. Hyvä shampoo kuitenkin, mikäli oma päänahka on kuivuuteen taipuvainen.

Sitten pieni mielipidekysymys. Eräs lukijani pyysi, että muokkaisin blogini tekstejä niin, että samalla sivulla näkyisi vaan yksi tai muutama postaus. Olen joskus pohtinut tätä vaihtoehtoa, mutta koska itse ainakin selailen omia suosikkiblogejani jatkuvasti ja rullailen postauksesta toiseen, en ole innostunut bloeista, joissa on vain yks postaus per sivu. Koska te kuitenkin luette blogiani enkä minä, tahtoisin kuulla teidän mielipiteenne asiasta. Sana on siis vapaa! Katsotaan, jos saadaan tästä hommasta vielä kävijäystävällisempää.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei ei ei vaan yhtä postausta/sivu! Tai edes kolmea, tai viittä, tai seitsemää. Itsekin tykkään rullailla sivuja pitkälle alas eikä niin, että pitää koko ajan ladata uutta sivua.
  🙂

 2. 2

  Malla sanoo

  Yksi/muutama postaus per sivu toimii ehkä sellaisissa blogeissa joissa suuria ja hitaasti lataavia kuvia on useita. Itse kuitenkin mielummin rullailen vain alaspäin kuin klikkailen aina edelliseen postaukseen erikseen. Älä siis muuta mitään. 🙂 (Blogin ulkoasu on ehkä vähän tylsä, mutta taidokkaat ja mielenkiintoset tekstisi saavat aikaan sen ettei sitä puutetta edes huomaa.)

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mulle tällaiset on ainakin ihan sama, kun selaan blogeja bloglovinin kautta niinn näen aina vain uusimmat postaukset :>

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Mielestäni on parempi, että sivulla näkyy useampi postaus kerrallaan. Silloin näkee helposti uudet postaukset ja voi rullailla siihen asti kun haluaa/on lukenut edellisellä kerralla.

 5. 6

  sanoo

  Itse tykkään blogeista, joissa näkyy kerralla useampi postaus. Muutama postaus per sivu -blogeja on suorastaan raivostuttava selata.

 6. 7

  sanoo

  Minusta on parempi että on useampi postaus samalla sivulla. Mieluummin muutama liikaa kuin liian vähän…
  Terveisin harvoin kommentoiva mutta ahkerasti vieraileva lukija. 🙂

 7. 8

  sanoo

  mielellään useampi postaus per sivu, mukavampi rullailla kuin aina olla klikkailemassa 🙂

  ja tsemiä ostolakkoon, vaikka hienosti tunnut pärjäilevänkin 🙂

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Blogisi on hyvä juuri näin. Ajoittain on kiva lukea myös edellisiä postauksia (kuten suosikkipostaukseni dioreista). Sitä paitsi joskus käy niin (jos on hyvä päivä), ettei ole lukenut edellistä. Joten jos sivulla on vain yksi juttu, edellinen jää lukematta.

  Itse superkuivan ja hieman atooppisen ihon omaavana olen löytänyt supersuosikkini vartalovoiteista joista en luovu. Ensimmäinen on body shopin vartalovoit. Hieman tyyristä lystiä, mutta maksan sen mukisematta kun vastineeksi jaan silkinsileän hipiän. Toinen suosikkini on HTH. Jos ihossani on ollut jotain ongelmia, erityisen suurta kuivuutta tms, HTH on tilanteen ihmepelastaja. HTH sisältää myös ureaa… Joskus nuorempana se oli mielestäni ällöä…

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Minä olen tyytyväinen tähän näin, että sivulla näkyy useampi postaus 🙂

 10. 11

  sanoo

  Mä oon kans sitä mieltä, että on kivempi selailla ja rullailla niitä sivuja. Jos koko ajan joutuu painaa "vanhemmat tekstit", ni se käy vähän ärsyttäväls 🙂

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Rullaaminen toimii. Itse ainakin tykkään rullailla kovasti. Samalla myös näkee onko jäänyt lukematta vain uusin, vai myös sitä ennen ilmestynyt postaus.

 12. 13

  sanoo

  Mä ainakin tykkään, että samalla sivulla näkyy useampi postaus. Itsekin selailen usein niitä vanhempia ja se on helpompaa kun ei tatte aina sivua kääntää.

 13. 14

  sanoo

  No, esimerkiksi 5 postausta tässä etusivulla voisi olla aika hyvä määrä, ainakin omasta mielestäni (: Olisi ehkä jotenkin selkeämpää.

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Mun mielestä tää nykynen tyyli on kiva, kun jos vanhempaa materiaalia haluaa lukea niin ei koko aika tartte olla nappuloita painelemassa seuraavalle sivulle :>.

  Sit asiasta toiseen; kiitos blogistasi paljon. Oon löytäny täältä tuhat ja sata meikki-/ihonhoito-/hiustuotetta ja kasan ties mitä uusia juttuja. Ja saanu inspiksen ruveta kenkäshoppailulakkoon. Niitä kun on kohta puolet sun kosmetiikan määrästä…

 15. 16

  Miia sanoo

  Hei, mutta laita kysely tuosta asiasta kun pian loppuu tuo toinen niin sittempähän tulee enemmän mielipiteitä. Minä rullaan joka päivä postauksia alaspäin niin itse en tykkäisi ainakaan, että olisi vain samalla sivulla yksi tai muutama postaus. Mutta olen huomannut että tohon kyselyyn voi vastata useammin kuin kerran. Se ei ole oikein kiva jos joku vastailee vaikka aina kun käy blogissasi.

  Vastaavasti olisi jännää jos tekisit tämän ihanan blogisi yläpuolelle jonkun kosmetiikkaan liittyvä banneri vai mikä lie onkaan esim. Kemikaalicocktailin blogissa http://kemikaalicocktail.blogspot.com/

  ja sitten jos viitsisit tehdä ite jonkun oman ja persoonallisen taustan tai pohjan (tai mikä onkaan, termit ei laisinkaan hallussa) tähän blogiin kosmetiikkaan liittyen tai jtn.
  Se on sitten eri asia kuinka hankalaksi se sitten menee sen teko.

 16. 17

  LiiSa sanoo

  Useampia samalla sivulla! Muuten joutuu kokoajan klikkailemaan seuraavalle sivulla ja latailemaan.

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  EIEI!! Näin on hyvä, monta postausta sivulla. Banneri ois kyllä kiva.
  Ihana blogi. <3

 18. 19

  sanoo

  Mun mielestä on selkeämpää, jos on yksi postaus sivulla,varsinkin kun sun postaukset on usein aika pitkiä (mikä on mukava asia). Koska jos kiinnostaa vanhemmat jutut niin ne löytyy ihan helposti tuosta sivusta. Ja varmasti kaikki aktiivisimmat lukijat (tai ainakin minä teen niin) lukevat päivittäin juttusi koska ne vain ovat niin mielenkiintoisia. Vinkkaisin kosteuttavasta rasvasta kokeiluun, jos et olekaan tyytyväinen uusimpaan hankintaasi. Bodyshopin vartalovoiteet ovat tosi rasvaisia ja pehmentävät ihoa mahtavasti. Ja tuoksujakin löytyy monena eir herkullisen tuoksuna, kun niistö tunnut tykkäävän. 🙂

 19. 20

  sanoo

  Onko toi Nivean kosteusvoide siis sitä samaa, joka on ennen ollut tummansinisessä purkissa? Joskus kuivaihoisena kautena käytin sitä ja tykkäsin aivan valtavasti, imeytyi nopeasti mutta oli silti riittävän kosteuttavaa. 🙂 Tosin kaverini totesi voiteen haisevan miesten suihkugeeliltä tai partavedeltä, kiitti vaan… 😀

  Blogin postausesitykseen en oikein osaa ottaa kantaa, luen kaikkia blogeja Bloggerin Readerilla joten yksikään päivitys ei mene vahingossa ohi tms…mutta eiköhän se kumminkin olisi helpompaa pitää ulkoasu nykyisellään. Olisi tosiaan eri asia jos noi kuvat olisivat niin suuria, että niiden odottaminen tuskastuttaisi. Mun mielestä hyvä näin! 🙂

 20. 21

  sanoo

  Hei Golden Girl!

  Olen maaninen rullaaja, eli jos minun mielipidettäni kysytään haluaisin ehdottomasti, että säilytät blogisi ulkomuodon sellaisena kuin se on nyt. Jos joku haluaa lukea vain yhtä postausta kerralla voi klikata sivupalkista postauksen otsikkoa.

  Dove on mielestäni pelkkää huijausta. Deodorantit aiheuttivat minulle näppylöitä ja omituista hajua kainaloihin, suihkugeelit kuivattavat ihoa ja kosteusvoiteista ei ole mihinkään. Sääreni ovat erittäin helposti kuivuvaa tyyppiä, ja käyttäessäni jotain doven vartalovoidetta sääreni alkoivat hilseillä. Tuoteselostuksiin en ole pahemmin perehtynyt, eli osittain kai oma vika kun ei ensin ole tarkistanut mitä tököttiä iholle on laittanut.

  Oikeastaan ainoa hyvä juttu Dovessa on se aidon kauneuden puolesta- kampanja. Mutta kyynisenä yksilönä epäilen, että kampanjalla ollaan vain haluttu houkutella kuluttajia…

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  kolme tai viis olisi hyvä, mä puolestani en tykkää scrollailla näin pitkiä sivuja 😀

 22. 23

  sanoo

  monta yhdellä sivulla! Ja kiitos linkittämisestä! Jos puhut jostain aikaisemmin loppuneesta tuotteesta niin olet laittanut linkin siihen postaukseen!

 23. 24

  sanoo

  Oletko kokeillut Garnierin body cocoon vartalovoidetta? Se imeytyy ihoon hyvin, ei jätä rasvaista pintaa, mutta kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi. Minulla ainakin pehmeinä pysyvät jopa kyynärpäät. Suurena plussana herkullinen raikas tuoksu. 😉

 24. 29

  Anonyymi sanoo

  Tunnen itseni vanhaksi ja nettirajoitteiseksi, mutta en ymmärrä miksi pitäisi olla vain yksi/pari uusinta postausta etusivulla? Jos haluaa lukea vain uusimman niin tarviiko rullailla alemmas…? 🙂 Siis subjektiivinen mielipiteeni onpi että saa olla niin monta postausta kun vaan mahtuu. Helpottaa sitäkin, että jos nyt ei ihan joka päivä kerkiä nettiin (mikä tosin on vain toiveajattelua… 😛 ), niin näkee selkeämmin mitä on lukematta, eikä tartte lähteä etsiskelemään jotain vanhempia postauksia. Ja minullakin toimii se, että usein tulee mieleen joku lähimenneisyyden juttu mihin haluan palata -> löytyy helpommin rullailemalla ja findillä kuin erillisten alasivujen alta.

  Kiitos sinulle blogistasi, ihailen paneutumistasi ja jaksamistasi, myöskin kirjoitustyyliäsi, sekä tietysti ehtymätöntä tietouttasi aiheesta! Kosmetiikkavarastosikin vaikuttaa ehtymättömältä, mutta seuraillaan tilannetta, eikun tsemppiä lakkoon… 🙂 Niin, ja pakko vielä sanoa, että wannabe-insinöörin edesottamukset tuovat mainion lisän juttuihin, terveisiä sinnekin! 🙂

 25. 30

  Anonyymi sanoo

  … Ja äskeinen anonyymi voisi vielä sitä kommentoida, että toivottavasti et alkaisi liikaa viilailla sivun ulkoasua. Sisältö on AINA tärkein ja herkullisten kuvien taustaksi sopii ennemmin "karu", yksinkertainen ja selkeä ulkoasu, kuin päällehyökkäävämpi bling-bling. 🙂

  T.

 26. 33

  nanna sanoo

  Kyselisin erästä asiaa.

  Kuinka usein olisi suositeltavaa laittaa silmänympärysvoidetta? Itse käytän tuota samaa voidetta, joka sinula loppui vähän aikaa sitten, tuo Cliniquen.

  Arvostan muuten blogiasi hurjan paljon!

 27. 35

  sanoo

  Mä kannatan kans nykyistä, jossa on useampi postaus per sivu. Ja kiitos kivasta blogista, olen oppinut yhtä sun toista kosmetiikasta ym. (tai ainakin miettynyt omia käytäntöjäni)…

 28. 36

  sanoo

  Musta on ihan kiva, että on useampia postauksia per sivu. Mutta jos se hidastaa esim. lataamista, voihan niitä olla vähemmänkin… Suosittelen kans kyselyä tuohon sivuun 🙂

  Muuten, ootko kokeillut Body Shopin vartalovoiteita ja -rasvoja? Kun kirjoitit jonkin aika sitten, että BS ei oo sulle niin tuttu. Suosittelen tutustumaan, siellä on ihania tuoksuja ja osa kosteuttaa hyvin 🙂

 29. 37

  Anonyymi sanoo

  Anna olla rullattavana, minä en lue blogeja joissa joutuu klikkaamaan sivun kerrallaan 🙂

 30. 39

  Mmie. sanoo

  Mielestäni näin on parempi, että on useita postauksia peräkkäin. Itse en edes lue joka päivä blogia, joten olisi raivostuttavaa muutaman päivän lukemattomuuden jälkeen jo käyttää turhaa aikaa sivujen latautumiseen (hidas kone kun on)

 31. 40

  ShoeGal22 sanoo

  Mielestäni vain yksi postaus per sivu on hankala, sillä blogiasi lukiessa yleensä tulee luettua useampia postauksia kerralla, jos yksikin päivä on jäänyt lukemiselta väliin syyn tai toisen takia.

  Muutama postaus per sivu on edellistä parempi vaihtoehto, vaikkakin mieluiten tyytyisin nykyiseen, jossa voi "rullailla" postauksien välillä.

 32. 42

  sanoo

  Mä tykkään kans tästä blogista tällaisenaan, mukava kun kaikki löytyy samalta sivulta 🙂 Taustakin on valkosena kiva ja fontti hyvä yms. Mä jaksan edelleen ihmetellä kuinka sä onnistut käyttään vartalovoiteet noin nopeesti 😀 Käytän muuten itsekin samaa perstuntumaa niissä. Jos peppu ei pysy pehmosena, rasva on huono. Nyt on käytössä joku halpis SEN-merkkinen voide. Peppu huono, SEN huono… Kertoisitko mielipitees INCI-listasta (mulla toinenkin samanlainen voide odottamassa :()

  AQUA, PARAFFINUM LIGUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH -11, GLYSERYL STEARATE SE, GLYCERIN, C12-C13 ALKYL ETHYLHEXANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, PHENOXYETHANOL – METHYLPARABEN – BUTYLPARABEN – ETHYLPARABEN – PROBYLPARABEN – ISOBUTYLPARABEN, PARFUM, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, Cl 45100

 33. 43

  Anonyymi sanoo

  Tuli mieleen viimekerran Tigi-jutusta, että kun kävin kampaajalla ja ennen hiusteni suoristamista hän laittoi hiuksiini jotakin Tigin ainetta. Tuote oli violetissa suuressa pullossa ja mielestäni melko voidemaista. Tuote itsekin taisi olla violettia. Suoristamisen jälkeen hiukseni olivat tosi sileät ja kiiltävät! Haluaisin samaa tuotetta kotiinkin, mutta en silloin tajunnut kysyä kampaajalta mitä se oli =/ Osaisitko sinä kertoa mistä tuotteesta mahtoi olla kyse? Olen etsinyt jo vaikka mistä nettikaupoista mutta en löydä samanlaista pulloa =( Minulle toki riittäisi pienempikin pullo.

 34. 44

  sanoo

  Päivität blogiasi niin usein, että säännöllisesti tulee luettua kerralla useampi itselle uusi postaus. Olisi todella rasittavaa selailla aina vaan yhden tai kahden postauksen verran per sivu. Ja uusille lukijoillehan se olisi vielä rasittavampaa, jos haluaisi lukea kaikki vanhatkin postaukset. Eli minun ääneni menee useammalle postaukselle / sivu!

  Ja pisteet sinulle myös minimalistisesta, ei-blingistä ulkoasusta, jota on mukavaa ja sujuvaa seurata!

 35. 45

  sanoo

  Laura: Body Shopin vartalovoit kyllä kiinnostaisivat, mutta kun rasvat kuluvat minulla niin nopeasti, niin en raaski investoida niihin paljoa. Pakko kyllä kokeilla noitakin pikkuhiljaa. 🙂

  Leenu: Tummansinisessä purkissa on eri laatua. Tämä on siis vanha pakkaus ja nykyään tämäkin on uudenmallisessa (vaihtuivat keväällä).

  Flicka: Minulla Dovet yleensä toimivat kyllä hyvin, mutta niin vaan ollaan erilaisia. Ja tykkään kyllä suuresti Doven mainoskampanjoista, vaikka ovatkin tietysti vaan julkisuuden tavoittelua (mutta niinhän ne kaikki). Niissä on ihana viesti, jota saisi olla esillä enemmänkin. 🙂

  Ragdoll: Vuosi sitten kokeilin Garnierin Body cocoonia, mutta en yhtään muista lopputulosta. Täytynee kokeilla taas. 🙂

  nanna: Ehdottomasti aamuin illoin silmänympärysvoidetta. Hyvällä koesteutuksella ennaltaehkäistään ryppyjä ja vältetään niiden tujujen ja kalliiden ryppyvoiteiden käyttöä pidempään. 😉
  Niin ja kiitos. 🙂

  norppa: TBS:n kroppavoit ovat olleet turhan hintavia kulutustahtini vuoksi, mutta enköhän minä niitä pikkuhiljaa ala kokeilemaan. 🙂

  redshift: INCI vaikuttaa ihan ookoolta, mutta ihan hirveästi tuossa ei ole kosteuttavia aineosia. Kivan perusrasvan oloinen, mutta ei varmaan jätä kovin pehmoiseksi ihoa pitkäksi aikaa ainakaan?

  Anonyymi: Olisikohan kyseessä ollut Fashionista Smooth & Shine (http://www.girlznight.co.uk/i/products/catwalk/smooth_and_shine_b.jpg)? Kuulostaa ainakin ihan siltä. 🙂

  Kiitos yleisesti kaikille kommentoineille, mielipiteenne on huomioitu!

 36. 47

  sanoo

  Älä missään tapauksessa muuta blogin asettelua niin, että vain 1 kirjoitus per sivu! Minä tykkään scrollata ja inhoan sitä, kun joudun klikkailemaan sivuja auki. Usein haluan vilkaista myös vanhempien juttujen uusimmat kommentit samalla, joten selaus on näppärä.

  Pidän myös blogisi asettelun selkeydestä. Ehkä se on joistakin tylsä, mutta erinomainen sisältö on blogissasi parasta ja se vain korostuu hillityssä kuosissa. Jos nyt jotain kehitettävää yritän keksiä, niin nuo googlen mainokset näkisin mieluimmin sivun reunoissa tai alareunassa enkä ekan postauksen alla. Mutta nekään eivät häiritse.

 37. 48

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Kyselin siitä kampaajan aineesta.. Luulenpa että se tosiaankin oli tuota mitä ehdotit! =) Kiitti! Ja nyt etsimään sitä.

 38. 49

  Anonyymi sanoo

  Näin on juuri hyvä, älä muuta mitään ! se on rasittavaa jos pitää koko ajan vaihtaa sivua, tämä on oikeastikkin loistava 🙂

 39. 50

  Anonyymi sanoo

  hei, tilasin nyt ensimmäistä kertaa ulkomailta. Tilasin Tigia sivulta:beautybay.com
  en tiedä onnistuinko tilauksen kanssa.. mutta odotan innolla. Tuleeko postin mukana jokin ilmoitus kun paketti on noudatettavissa, ja kuinka pitkä toimitusaika on jne
  kiitos 🙂

 40. 52

  sanoo

  Anonyymi: Postista tulee ilmoitus noudettavasta paketista. Joskus paketit tulevat suoraan ovelle, mutta jos et satu olemaan kotona, saat tuon lapun. Viikosta pariin viikkoon saatta toimituksessa mennä, joskus nopeampaa ja joskus hitaanpaa.

 41. 53

  Anonyymi sanoo

  Oih ihanaaa nyt kommentit osio toimii. 🙂
  Voi aiemmin tänään kirjoitin pitkän kommentin ja voih ei toiminut ja kirjoitin uudelleen saman mutta ei. 🙁 Onneks nyt toimii. Tämä nykyinen on parempi rullailu on ihanaa. 🙂

 42. 55

  Anonyymi sanoo

  Näin tänään kaupassa ton Doven supreme body silkin ja näytti niin tutulta, että olin ihan varma nähneeni sen täällä! Ja oikeassa olin 🙂
  En kylläkään muistanut, mitä olit tuotteesta kirjoittanut mutta päätin silti ostaa kun ei hintaa ollut paljoakaan. (Olisko jotain 5e) Minä kyllä tykkään tästä, juuri sopiva mun iholle ja tosi paljon plussaa kun imeytyy nopeasti! (y) Eikä edes mun nenään tuoksu voimakkaasti(?) 🙂

  Sitten tosta Tigi postista. Oon jo tosi pitkään himoinnu niitä kun kaverit on kehuneet. Tänään tietysti sorruin ostamaan myös Moisture Maniacin shamppoon ja hoitoaineen. Ihan kivoilta vaikuttaa eka pesun jälkeen, vaikka tuoksu on ehkä mulle vähän liian makea tai jotenkin karkkimainen.. Ei kaduta silti yhtään 🙂

 43. 56

  sanoo

  Anonyymi: Hyvä, että on jonkun makuun tuo rasva,omaan makuuni tosiaankin liian kevyt.
  Kerro ihmeessä myöhemmin vielä, mitä olet Tigeistäsi pidemmällä käyttöajalla tykännyt! 🙂

 44. 57

  sanoo

  Ootkos kokeillu ihan normi-Natusan lotionia. eli siis sitä vauvavoidetta? mulla toimii se tosi hyvin ja perstuntuma on mitä mainioin XD mä kans valitsen rasvani juuri tuon perstuntuman mukaan ja Natusan on ainoa,johon oon ollut tyytyväinen. 🙂

 45. 58

  sanoo

  pre-beauty: Sattuipas, itseasiassa juuri tänään taas tapoin Citymarketissa aikaani ja metin vauvoje hyllyn ohi kävellessäni, että pitäisikin kokeilla sieltä tuotteita, kun ovat niin kehuttuja. Eli varmasti tulee tuokin kokeiltua, kiitos suosituksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *