Päivä 161: Tigittääkö päässäsi?

Tigit vaikuttavat tällä hetkellä olevan todella suosittu juttu niin bloggaajien kuin lukijoidenkin keskuudessa. Monet lukijani ovatkin pyytäneet minulta postausta omista Tigeistäni, joten tässä se vihdoin tulee.

Ostin ensimmäisen Tigini 2005 ja jäin niihin sen jälkeen täysin koukkuun. Tigeissä minua houkuttelevat kivat pakkaukset, hauskat nimet ja ihanat tuoksu. Tiedän, olen helposti vietävissä. Suomen hinnoilla en näihin lankeaisi, mutta ulkomaiset nettikaupat myyvät näitä niin kohtuullisilla hinnoilla, että uusia on aina pakko kokeilla.

Tässä tällä hetkellä omistamani Tigit:

Tällä hetkellä käytössä ovat (muiden shampoiden ja hoitoaineiden ohella) aivan ihanan toffeisen tuoksuiset Brunette Goddessit (jotka sopivat muuten kaiken värisille hiuksille, sillä ne eivät sisällä väripigmenttiä). Shampoo pesee tukan puhtaaksi hyvin, mutta ei ole liian pesevä ja tukkaa kuivattava. Hoitoaine puolestaan on kiva pikahoitis, vaikken siihen vielä olekaan palavasti rakastunut. Ajaa kuitenkin hyvin asiansa ja herkullinen tuoksu on tosiaankin plussaa.

Moisture Maniac hoitoaine on kiva tuttavuus niin pikahoitiksena kuin suihkumyssyn alla muhitellessakin. Mikään superkosteuttava tämäkään ei kyllä tunnu olevan, mutta ihan hyvä tuote, vaikkei HG-tuotteeksi ylläkään. Ananaksen tuoksu on ihan miellyttävä.

Fashionista hoitoaine on loistava silloin, kun sileä tulos täytyy saada nopeasti, eikä muhitteluun ole aikaa esimerkiksi aamukiireessä. Muhittelussa tämä ei itseasiassa toimisikaan, sillä sen verran siloittava tämä on ja jättäisi tukan liian pitkällä vaikutusajalla vain liian lättänäksi.

Fashionista Big & Bigger on aivan mieletön tuuheuttaja, joka jokaisen täytyisi kyllä omistaa! Kuivaan tukkaan laitettuna tämä ei toimi, sillä silloin tukka jää vaan turhan kovaksi, mutta kun tämän laittaa vielä lähes märkään tukkaan (lähinnä tyveen), jonka sitten föönaa kuivaksi pääalaspäin, saa tällä tukkaan mieletöntä tuuheutta. Harkitsen kovasti HG-listalleni nostamista!

Small Talk on myös suosikkejani. Tuuheuttaa, siloittaa, hoitaa ja muotoilee ja toimii sekä kuivassa että kosteassa tukassa. Toimii myös föönin kanssa että ilman. Kosteassa tukassa föönatessa tämä tuo enemmän tuuheutta, kosteaan tukkaan laitettuna ilman föönaamista tämä tuo enemmän sileyttä ja rakennetta. Kuivaan tukkaan laitettuna tämä lähinnä vain siloittaa. Tykkään itse yhdistää tämän Big & Biggeriin, eli laitan edellä mainittua tyveen ja tätä latvoihin ja föönaan. Tukkaan tulee reilusti tuuheutta, mutta tämä samalla myös siloittaa sitä eikä lopputulos ole liian karhea tai jäykkä.

Siloittavista tuotteista puolestaan on pakko mainita After-Party. After-Party on nimenomaan tehty siloittamaan, tuomaan kiiltoa ja freesaamaan tukkaa sekä poistamaan tunkkaista hajua. Varsinkin tupakansavun jättämän inhan hajun tämä peittää lähes kokonaan jättäen tukan raikkaaksi. Tätä voi käyttää kuivaan tukkaan siloittamaan (annostele varovasti!), mutta myös kosteaan tukkaan pesun jälkeen samaan tarkoitukseen. Kiva tuote, kun on bad hair day ja tukka kaipaa elvytystä.

Toinen siloittava tuote, josta tykkään kovasti (enkä vähiten sen herkullisen mansikkaisen tuoksun vuoksi…) on S-Factor -linjan Smoothing Lusterizer. Tätä voi käyttää sekä kuivaan että kosteaan tukkaan ja tämä tosiaankin siloittaa tukan loistavasti. Lisäksi tämä antaa ihanan kiillon, sillä voiteen seassa on pienen pieniä shimmerihippusia. Yksi Tigi-lemppareistani!

Tämä tuote on minulle suorahiuksisena hieman mysteeri, eli en oikein tiedä, miten tätä käyttäisin. Kiharassa tukassa tämä toimii hyvin kiharoiden rutistelussa, mutta ilmeisesti tämä antaa suoraankin tukkaan hieman rakennetta ja tuheutta varsinkin föönin kanssa käytettäessä. Ihana kookoksinen tuoksu vetää puoleensa, joten aion kyllä keksiä tällekin käyttöä. Edellisen tuotteen lailla tämäkin antaa tukkaan mukavaa kiiltoa shimmerihipuillaan.

Curls Rock Curl Boosteria käytän lähinnä silloin, kun olen kihartanut oman suoran tukkani. Tämän kanssa on mukava rustistella kiharoihin vähän freesausta ja pitoa ja tämän tuoksu on niin niin ihana, että välillä suihkin tätä vain pelkän tuoksun vuoksi tukkaani…

Fast-Fixxistä löytyy sama herkku tuoksu, kuin edellisestä tuotteesta, mikä oli yksi pääsyistä, miksi tahdoin tämän jätettävän hoitoaineen virkaa minulla lähinnä toimittavan siloittajan tuotteitteni joukkoon. Tätä voi käyttää pesun jälkeen tai pesujen välissä tuomassa kiiltoa, silottamassa ja selvittämässä tukkaa. Tämän teho perustuu lähinnä silikoneihin ja tämä jättää lattiaan siksi kivan luistinradan… Kiva tuote kuitenkin, mutta ei mikään ihan erityinen.

Cocky on kiva tuuheuttaja, joka toimii kosteassa tukassa sekä ilman fööniä, että föönin kanssa (tuuheuttaa tehokkaammin). Antaa mukavaa luonnollista tuuheutta, eli on kiva arkituote. Big & Bigger tekee kuitenkin enemmän runsautta. Tässä on sama hieman ananaksinen tuoksu kuin Moisture Maniacissa.
Tämän pitäisi toimia myös kuivassa tukassa rakennetta antamassa, mutta itse en ole saanut tätä toimimaan siinä. Toimisi varmasti kuitenkin lyhyessä kuivassa tukassa hyvin.

Maxxed-out on kiva ponnekaasuton sprayattava märkälakka, joka pitää tukan erinomaisesti paikallaan. Tästä tuotteesta tykkään kovasti!

Monia muitakin Tigejä on tullut vuosien aikana kokeiltua, mutta tässä tämän hetkiset tuotteeni. Ehdottomia suosikkejani ovat siis Big & Bigger, Small Talk ja Smoothing Lusterizer.

Lopuksi voin vaan sanoa, että Luojalle kiitos, etten ole allerginen hajusteille!

Miten on, Tigittääkö teillä ja jos Tigittää, niin minkä tuotteiden voimin?

Hajusteista tuli vielä mieleeni yksi loppunut tuoksu:

Kyseessä on kylläkin vain näytekoko Dieselin Fuel for Life Unlimited -tuoksusta, mutta pienetkin loppuneet lasketaan!
Tämä näyte oli käyttämättömänä minulla jo syksystä lähtien, mutta nyt sattumalta löysimme sen kanssa toisemme. Mitään ehdotonta suosikkia tästä ei kuitenkaan tullut, vaikka ihana olikin, mutta kyllä tällaista aina silloin tällöin käyttäisi. En kuitenkaan hankkisi tuoksua itselleni, sillä tykkään enemmän sitruksisen raikkaista tuoksuista.

Millaisia suosikkituoksuja teillä muuten on tällä hetkellä?

PS. Tahtoisin vielä kiittää teitä aina nin piristävistä ja ihanista kommenteistanne. Voi että, kuinka kiitollinen olenkaan siitä, että täällä tulee päivittäin mukavia, mieltä lämmittäviä kommentteja, jotka oikeasti piristävät päivääni. Esimerkiksi eilen kiehuin suorastaan raivosta ja ärsytyksestä tultuani töistä kotiin (Kiitos erittäin epäkiitollisen, kaikesta valittaneen manikyyriasiakkaan, jolle ei mikään kelvannut! ”En yleensä lakkaa kynsiäni, mutta sitten kun ne on lakattu, pitää kaiken olla täydellistä.”) ja kun taas luin mukavia kommenttejanne, piristyi mieleni huomattavasti, eikä olokaan enää tuntunut yhtään niin surkealta. Olette ihania, kiitos teille!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tällä hetkellä elämäni ensimmäiset Tigit tulossa, cheapsmellsistä tilattu, vähän jo ihmettelen mikähän niissä kestää… 🙁 Oletko itse sieltä tilaillut?

  ps. Oli kyllä tyhmä tuo manikyyriasiakas 🙁

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Oih, mie oon yliherkkä hajusteille ja se tekee elämästä kurjaa. Teatteriin ei voi mennä eikä leffaan, bussistaki joutuu joskus lähteen pois tai vaihtaan paikkaa. Normaali kevyt tuoksu ei haittaa, mutta varsinkin hiuslakat tekee tosi pahaa. Antihistamiinitkaan eivät auta. 🙁 Epistä. t.liina

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei! Voisitko kertoa, että miten sä käytännössä käytät tuota Small talk -juttua?

 4. 4

  sanoo

  Minulla on muutamia tuoksuja, jotka ovat aina suosikkilistan kärjessä. Näitä ensimmäisinä Guerlainen Mitsouko ja Chamade. Nyt viimeisimpiä tulokkaita ovat Estee Lauderin Youth Dew Amber, johon rakastuin heti ensinuuhkaisulla ja Christian Lacroix Absynthe, jonka sain lahjaksi – enkä ihastunut, mutta täytyy vielä yrittää testata.

  Tuo Dieselin tuoksu on muuten aika mielenkiintoinen. Hyvällä tavalla 🙂

  Tigittää joskus mullakin. Osa Tigin tuotteista vaikuttaa tosin melkein samalta sisällöltä eri kääreissä ja tuoksuissa. Nimet, värit ja paketit on herkkuja. Moisture Maniac ja O&H ovat peruskäytössä. Silikonipommi Dumb Blonde reconstructor on hyvä takkutukan selvittäjä. Ja Headrush kiiltotuote.

 5. 5

  sanoo

  Mäkin oon ollu tyytyväinen noihin Brunette Goddesseihin, tuntuvat pitävän ruskean hiusvärinkin tosi hyvin mutteivät silti kuivata päänahkaa niinkuin jotkut kokeilemani värjättyjen hiusten tuotteet. 🙂

  Tigin muotoilutuotteista on pakko ylistää Hard to get-hiusvahaa, joka on etenkin lyhyissä hiuksissa aivan unelma, sekä Manipulator-vahaa, joka (nimensä mukaisesti!) saa pääkarvat asettumaan just eikä melkein silloinkin, kun mikään muu ei tunnu toimivan… 😀

 6. 6

  Jenni sanoo

  Löysin blogisi ihan tässä viikon sisään ja tästä on tullut ehdoton suosikkini! 🙂 Miettiessäni mitä kosmetiikkaa feeluniquesta tilaisin tulin täältä etsimään josko olisit kokeillut harkinnassani olleita tuotteita. 😀 Itse olen myöskin rakastunut Tigeihin eli kyllä Tigittää! Suosikkejani ovat Queen For A Day tuuheuttava suihke, Sexed Up tuuheuttava sh ja ha ja Spoil Me (etenkin talvisin, poistaa sähköisyyden tehokkaasti ja tekee hiuksista ihanan pehmeät). 🙂 Täytyykin kokeilla tuota Big&Bigger:iä, kiitos jälleen kerran vinkistä! 🙂

 7. 7

  sonja sanoo

  oi tuo big&bigger houkuttaisi ! osaatko sanoa mistä sen saisi tilattua edullisimmin?=)

 8. 8

  sanoo

  Kai se on Tigi-neitsyys pakko menettää ihan kohta, alko himottaa älyttömästi noi Big & Bigger ja Small Talk -tuotteet. Tigeistä oon jo pitkään haaveillu, mutta ei oo tosian tullu ostettua Suomen hintojen takia… Mistä sä oot omat Tigis tilannu?

 9. 9

  sanoo

  Dumb Blonde- hoitoaine, välillä myös Headshot Reconstructive Intense Conditioner. Catwalk Rootboost, Curls Rock Curl Amplifier, Frisky Scrunching gel, Fashionista Smooth & Shine, Catwalk Strong Mousse, Queen For A Day Spray, Headrush Shine Spray (MAHTAVA!), Masterpiece-hiuslakka (Paras!). Toki kiva tuoksu on plussaa, mutta suurin syy käyttää näitä on se, että ne oikeasti toimii. Omaan erittäin itsepäiset luonnonkiharat hiukset, mutta Tigin tuotteilla saan kutrit kesytettyä.

  Olen supernirso hajuvesien suhteen, ja yleensä minulla on käytössä vain yksi tuoksu. Kun löydän sen oikean en ihan hevillä vaihda. Tällä hetkellä Hugo Bossin Femme (menossa jo neljäs tai viides pullo) on the thing. Rakastan tätä tuoksua! Hassua, mutta ihmiset myös tunnistavat minut tästä tuoksusta, se on mun signature smell!

 10. 10

  Milla sanoo

  Moi! Mistä sä olet tilaillut näitä, vai oletko joskus tehnyt jonkin postauksen nettitilailusta tms?:)
  mä olen itse ostanut omiani jenkeistä ja nyt oon selaillut eri nettisivustoja kun pari lempituotetta olisi loppumassa…

 11. 11

  Ichigo sanoo

  Kääks, onneksi ei ole tilillä pennin pyörylää, tuli nimittäin kauhea tukkatuotehimotus tästä postista! (^_^")

  Halusin myös kiittää jo aiemmin blogissa heittämästäsi vinkistä muhitella hoitoainetta tukassa, olen nimittäin kokeillut vaikka mitä ihmekikkoja saadakseni jo luonnostaan kuivaan ja vielä vaalennettuun pehkooni vähän eloa. Toissailtana sitten totesin että yrittänyttä ei laiteta ja jätin hoitoaineen muhimaan samalla kun hoitelin kynsiä – ja lo and behold, hiukset eivät ole varmaan koskaan olleet näin pehmeät ja hyväkuntoiset! Olen luullut, että luontainen kiharani on kadonnut hiuksista vain koska ne ovat kasvaneet pituutta, mutta ilmeisesti suoruuskin johtui vain kuivuudesta, sillä nyt nämä jaksavat taas käkkäröidä melkein yhtä villisti kuin poikatukka-aikoihin. (*-* )

  Tulipas pitkä kommentti, mutta oli tosiaan vain pakko kiittää, koska pelastit mun vaivalla kasvatetut kutrit isommalta leikkuuoperaatiolta 🙂

 12. 12

  sanoo

  oon miettiny, että kun lähet vaikka viikonlopuksi mökille, niin mitä otat mukaan ? voiko sillon antaa mennä markettishampoolla ja meikittä vai onko arsenaali mukana missä ikinä meetkin ?

  tigikuume paheni entisestään…

 13. 13

  sanoo

  Tigin tuotteita löytyy Shamppoo + hoitoaine: Dumb blonde, oatmeal&honey ja superstar. Kaikki toimivat hyvin tukassani, mutta Superstar kuivattaa päänahkaani. Kiiltotuotteista löytyy superficial shine spray ja s-factorin shiny happy people, joka tuoksuu mielestäni aivan laskiaspullille. =D Tilasin juuri eilen kolme uutta tuotetta Tigiperheeni jatkoksi. After-party, s-factor "serious" conditioner ja Rockaholic kuivashamppoo. =)

 14. 14

  sanoo

  Oi voi, tigittää, ja vielä kovemmin nyt tän sun postauksen jälkeen!
  En oikein tykkää ponnekaasuttomista lakoista, joten epäilen vähän tykkäisinkö tästä maxxed-outista….
  Osaatko vinkata jotain hyviä nettikauppoja? Vaikka googlella kyllä varmasti löytyy… Tää taitaakin lähteä heti tapaamaan mrs googlea…

 15. 15

  sanoo

  Mä en tykkää Tigistä. Purnukat näyttää hyvältä, nimet on kivoja, tuoksutkin on ihania, mutta sisältö on mielestäni ihan soopaa. Muotoilutuotteet on parempia kuin shampoot ja hoitoaineet.

  Dieselin Fuel for Life unlimited on mun ykkös-super-love-tuoksu! 😀 Himoitsen sitä kesäversiota, mutta kun noita hajuvesiä on jo ihan riittävästi kaapissa niin ei viitsi enempää ostaa tähän hätään.

 16. 16

  Mandi sanoo

  Hei! Kiitos tästä valaisevasta Tigi-postauksesta. Voisitko vinkata vielä pari ulkolaista nettikauppaa, joista Tigiä saisi edullisesti? Ja jos tiedät, voiko maksaa PayPalin kautta, olisi tästä suuren suuri apu! 🙂

 17. 17

  sanoo

  Kiitokset muuten tuotesuositteluista. Ostin Dependin kynsilakanpoistoainetta ja olen erittäin tyytyväinen. (tosin en siihen, että koirani otti purkin ja sai siihen aikaan reiän ja jouduin sisällön siirtämään toiseen purkkiin, onneksi ei ennättänyt syödä ainetta) Tuntuu hyvältä eikä tunnu kuivattavankaan kynsiä. Lisäksi ostin mavalan pikakuivattajan ja aluslakan ja kappas, kynsilakkakin pysyi pidempään hyvänä ja lakkaan ei tullut töhryjä kun kuivui nopeasti. Ja ostin myös Mavalan kynsinauhavoidetta, joka kosteuttaa tosi kivasti. Että sä pistät meidät ostamaan tuotteita samalla kun itse lakkoilet:)

 18. 18

  sanoo

  Big & Bigger on ehkä maailman upein keksintö. :'3 harmi kun suomen hinnoilla on turhan kallista eikä allekirjoittanut omista luottokorttia tms. että voisi alkaa netistä tilailemaan.
  Vaikkakin tuo on kovin riittoisa mutta silti.

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Kiitos sinun, tilasin hetki sitten tuon Big & Bigger -tuotteen itselleni;)

 20. 20

  sanoo

  Anonyymi: Olen itse tilannut ja hyvin on sujunut aina. Toivottavasti tulevat sinulle pian!

  liina: Voi, en voi kuvitellakaan, kuinka tylsää olisi ilman ihania, tuoksuvia tuotteita. :/

  Anonyymi: Laitan Small Talkia pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, joiden annan joko kuivua vapaasti tai sitten föönaan tukan kuivaksi. Joskus myös lisään Small Talkia kuivaan tukkaan siloittamaan.

  Honey: Mielenkiintoinen on kyllä varsin kuvaava sana. 🙂

  Leenu: Manipulatorista tykkäsin kyllä itsekin kun sen omistin ja tuoksukin on aivan ihana. 🙂

  Jenni: Spoil Me:ta tekisi kyllä itseni mieli kokeilla. 🙂

  sonja: Lookfantasticista tai Cheapsmellsista luultavasti. Kurkista oikeassa sivupalkissa olevat linkit suosimiini nettikauppoihin. Muista verrata myös postikulut! 🙂

  tipitii: Omat Tigini ovat ympäri nettiä tilattuja. Oikeassa sivupalkissa on suosimiani nettikauppoja, joista saa myös edullisesti Tigiä.

  Flicka: Itsekin hyviksi havaitsemiani tuotteita löytyi listastasi. 🙂

  Milla: Nettiostaminen -tunnistetta klikkaamalla löydät jotain infoa suosimistani nettikaupoista. Oikeassa sivupalkissa on myös listattuna nettikaupat, joita itse suosin. 🙂

  Ichigo: Hienoa, että homma toimii sinulla noin hyvin! 🙂

  merri: Minähän en koskaan suostu mökille lähtemään, elämässäni olen ollut mökillä ihan vaan pari kertaa. Sen verran city ihminen olen. 😉
  Mutta jos menisin, niin en kyllä sinne raahaisi koko meikkiarsenaalia, vaan lähinnä hoitotuotteet. XZ:n shampoo toimii hyvin niin kotona kuin reissussa ja mökillä ei tarvitse niin hehkeänä kokoajan ollakaan. Ihonhoidosta en kuitenkaan sielläkään tinkisi missään tapauksessa, eli koko rutiini lähtisi mukaan.

  Ragdoll:Kivalta kuulostaa kyllä sinunkin Tigi-perheesi. 🙂

  Arja: Sitten et varmaan tykkäisi Maxxed-outistakaan. Katsohan sivuston oikeasta palkista linkit nettikauppoihin, joita itse suosin. Niistä löytyy vaikka mitä. 🙂

  Valeria: Tämä on sellainen jännän ihana tuoksu kyllä. 🙂

  Mandi: Katso sivustoni oikeasta reunasta nettishoppailuvinkkini. Osassa voit maksaa PayPalilla varmasti, itse maksan aina Visa Electronilla.

  Vilja: Ovela taktiikka minulla, vai mitä? 😉
  Ei vaan, kivaa jos löysyt hyviä tuotteita itsellesi. 🙂

  g: Itse käytän tilaamiseen aina vain Visa Electronia, luottokorttia en ole koskaan käyttänyt. Monien pankkien electron nimittäin menee normi Visasta (itselläni Nordea ja Sampo).

  Anonyymi: Toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin itse tykkään. 🙂

 21. 21

  kaisa sanoo

  tämä kommentti ei sinänsä liity tähän postaukseen, mutta yksi kysymys silti olisi… voisitko suositella jotakin vartalorasvaa, ja jos voit, niin mitä? 🙂 senverran voin sanoa, että pidän myös ihanista (kunhan ei liian voimakkaista tuoksuista) tuoksuista, ja voide tulisi päivittäiseen käyttöön, ja se saisi olla suht halpa mieluiten jonkinlainen markettituote.. olisikohan sinulla suositella jotakin vaatimukseni täyttävää vartalovoidetta? 😉 itse kun en tiedä mitä kannattaisi kokeilla…

 22. 22

  katska sanoo

  No nyt alko kyllä tehdä mieli tota Big & Biggeriä! Saa nähdä jos se pian löytyy hyllystäni ;>

  Oma lempituoksu on ehdottomasti Hugo Boss XX, olen niin rakastunut siihen ettei ole tosikaan!

 23. 23

  sanoo

  Raskaus toi minulle hajuherkkyyden tiettyihin tuoksuihin. Hassua, että selittää en sitä osaa, mutta jotkut hajut tuovat vielä yli 10 vuoden jälkeenkin inhon. Esimerkkinä mainittakoon Davidoff Cool Water. Suursuosikkini, joka raskauden alussa sai minut voimaan pahoin – sama tulos tänäkin päivänä!

  Tigittänyt minulla on jo pitkään… Vuonna x ainoa käyttämäni hiuslakka oli Tigi:n Head Hard (muistinkohan nimen oikein?) hiuslakka. Raskaana tämä oli ainoa, jota pystyin käyttämään! No, suosikiksi jäi 🙂 Siirryin muutama vuosi sitten kokeilemaan muita ja oikein supersuosikkia ei ole löytynyt.

  Tigitän jotenkin näin; pesu Brunette Goddess, muotoilu Hard to Get (erittäin loistava tuomaan suoriin hiuksiini sileyttä).

  Manipulator lähti joskus roskiin, kun "jäi käyttämättä". Kai tuolta jotain muutakin löytyy…

  Ehkä suurin suositus jostain tuotteesta voisi olla: Lapseni kulutti hiuksiinsa Tigi:n Superstar Shampoon (Thick Massive Hair?). Tuoksui kuulemma hyvältä ja hiuksetkin tuntuivat hyviltä *huokaus* Kallis on maku pojalla =)

 24. 24

  Anonyymi sanoo

  Nyt TIGITTÄÄ sen verran että on pää kipeä. Tosi paljon kiitoksia tuosta tigi postauksesta. Epilaattorini on aivan ihana, (se vihreä josta eilenkin kommentoin) en taida käyttää enää gileten vibrance höylää ollenkaan. Ei enää satukkaan juurikaan. En olisi koskaan rohjennut ostamaan epilaattoria ennenkuin blogisi kautta. 🙂

  Miltä kuulostaa: En ole koskaan värjännyt hiuksiani ja ikää mittarissa pian 25. Sävyni on niin ihana vaalea kulta ei liian tumma. En ajattelisi juurikaan värjäillä. Aivan tavis olen. Hiukset silti näyttävät värjätyille. 😀
  Kiva kai että on käynyt näin, harvemminpa käy.

  Tänään tuskailin parvekkeella tunnin ranskalaista manikyyriä yritellessäni ja lopulta onnistuin. Käsi kun ei ole niin vakaa. Ensimmäisellä yrityksellä kaadoin jogurtti purkkiin hieman kynsilakanpoistoainetta ja hups, ei siinä niin pitäny käydä, että se sulattaa sen purkin pohjan. Sitten hain pienen vanhan lasin ja laitoin siihen kynsilakanpoistoainetta. Ja eilen ostin Mavalan valkoista lakkaa sekä pienen siveltimen. Nyt kynnet ovat ihanat. Kiitos sivellin tyylistä.

  Noh eipäs siinä mitään, mutta kun ei ole lasitettu parveke ja naapurin mummun parveke aivan vieressä sain vähän ikävää palautetta roskia ulos viedessä. Nimittäin naapurin mummu sattui samaan aikaan viemään roskia ja kysyi että minäkö se olin joka sielä parvekkeellä kärytin jotain maalia että nyt haisee tämän lasitettu parveke maalille.NO VOI EI! No kiistin nolona asian. En olisi uskonut siinä ny nii käyvän.. Hih elämyshän se kai. En olisi uskonut lakan sekä kynsilakanpoistoaineen hajun menevän toisten parvekkeelle. No onhan se aivan vieressäni täysin, vain seinä välissä. Nyt jälkikäteen naurattaa. 😀

  Paras blogi, kivoja nuo mainokset. Sekä sivupalkki on best. 😀

  Joo omistanha minä tuon Brunette Goldness shampoon ja hoitoaineen vai mikä se ny oli. Aivan paras.

  PS. Suosittelen tuota weledan sitrus suihkugeeliä vai voidettakohan se oli. Myös tyrni on ihana versio. Ostin molemmat eilen.

 25. 25

  Anonyymi sanoo

  Kyllä voin onneksi käyttää muutamia keveitä tuoksuja, eniten haittaa nää puol pulloo hajuvettä päällensä hölväävät ja kahen sentin kerroksen lakkaa tukkaansa laittavat.. ja pikku-pojat, jotka kylpevät Axessa… 🙂
  Eli aatelkaa toki kaikki meitä yliherkkiä, kun menette jonnekkin suljettuun paikkaan.
  Yliherkkyys voi puhjeta kelle vaan, aika yleistä on, että se puhkeaa vaihdevuosien aikaan. Ja silloin ei ole kyseessä mikään nuha tms. vaan oireina ovat rytmihäiriöt ja huono olo (oksettaa). Tosi rankkaa. t.liina

 26. 26

  sanoo

  Pitääkin testata tuota Visa electronin toimivuutta nettikaupoissa. Mä olen aina tilannut Masterilla.

  Strawberrynet.comissa on ainakin ilmaiset postikulut ja taitaa hinnatkin olla aika samaa tasoa kuin lookfantasticissa. Itse tilasin juuri eilen moisture maniacin shampoon mansikkanetistä.

  Onhan noita Tigejä kasaantunut 😀 Hankala valita suosikkia kun kaikki on niin hyviä!

 27. 27

  Isco sanoo

  Hei! Kun kattavan tigipostauksen tein niin kysynpä samalla paria asiaa, kun sulla tätä tuntemusta näyttää olevan. Eli mulla on blondatut hiukset, jotka on ihan ok kunnossa mutta haluaisin ne samanlaiseks kuin mitä oli ennen blondausta. Omatkin hiukset on luonnostaan blodit mutta näistä haluan lähinnä vielä valkoset, ja sen takia käytän Bonacuren Hopeashampoota. Ajattelin ostaa Tigin Tweenseistä jonkun paketin, missä olis tavaraa pidemmäks aikaa ja niillä sais myls hoidettua hiuksia. Nuo Dumb Blondet kuulostaa ihan hyvältä ja onki vaalennetuille hiuksille tarkotettu, mutta toimiiko ne todella / ootko itse kokeillu saako niillä mitään muuta tulosta kuin silikonien avulla ns. kiiltävyyttä? Eli fiksaako ne oikeasti rakennetta kuntoon vai onko vaan silotuskamaa? Entäpä Superstar shampoo + hoitoaine, mihin ne on tarkotettu? Ja jos viitsin jotain Tigejä vinkata, millä saa parhaimmin hiukset kuntoon niin kiitos 🙂

 28. 28

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olisiko mahdollista, että muokkaisit blogisi asetuksia niin, että sivulla näkyisi kerrallaan vain yksi tai pari uusinta päivitystä? Lukeminen olisi huomattavasti miellyttävämpää! 🙂

  Lisäksi, osaisitko suositella runsaspigmenttisiä huulikiiltoja? Huuleni ovat luonnostaan todella punaiset, ja niihin on hankala saada aikaan näkyvää värimuutosta. 🙁 Kiitos!

 29. 29

  Anonyymi sanoo

  Ah noi tigit on kyllä niin ihanan tuoksuisia, että tekee melkein syödä niitä samalla kun suihkuttelee!

  Osaisitko muuten neuvoa mitä mun kannattaisi tehdä kun menin kiireessä ja kokeilematta (urpo!) ostamaan väärän värisen meikkivoiteen? Kyseessä on Diorin Forever ja sävy 020. Sävy on mulle liian tumma ja beige, mutta sitten taas 010 on liian vaalea päivettyneellä iholla. Kannattaisko mun ostaa nyt tuo 010 ja sekoitella kahta sävyä? Vai toimisko jos ostaisin jonkun halvemman merkin vaaleimman sävyn ja sekoittaisin sitä tohon 020:n joukkoon? Epäilyttää vaan että sekoituksesta tulee jotain ihme limaa, jos menen kahta eri merkkiä sotkemaan keskenään… 😀

  toivottavasti viitsisit auttaa
  t. maria

 30. 30

  sanoo

  Mun lemppari tuoksut löytyy Pumalta. Tällä hetkellä omistain vain Puman I'm going tuoksun, jonka sain poikaystävältäni. 🙂 Se on ihana, juuri sopivan raikas minulle. Seuraavaksi haaveilin ostavani Puman Urban motion tuoksun. 🙂

 31. 31

  sanoo

  kaisa: Kannattaa klikata tunnisteista "vartalovoiteet" niin pääset lukemaan kokemuksiani erilaisista kropparasvoista. 🙂

  katska: Suosittelen kyllä kovasti. 😉

  N: Oih, nuori mies arvostaa laatutuotteita jo pienestä pitäen. 😉

  Anonyymi: Hienoa, että epilaattori on ollut mieleen. On kyllä näppärä keksintö!
  Jos oma tukansävy on kaunis ja mieluisa, niin mitäpä sitä turhaan värjäilemään. 🙂
  Taisi olla mummolla hieman herkkä nenä! 😀
  Weleda suihkutuotteita pitäisi kyllä ehdottomasti päästä kokeilemaan.

  liina: Yliherkkyyden puhkeaminen on kyllä suuri pelkoni, sillä se rajoittaisi varsinkin työtäni melkoisesti. Itse saan ensimäkua yliherkkyydestä usein migreenin aikaan, sillä silloin kaikki tuoksut saavat voimaan pahoin ja vain lisäävät särkyä.

  Jonna1983: Kokeile ihmeessä Electronia, jos vaikka toimisikin.

  Mansikkalasta saa muuten usein vielä hieman hinnasta pois, kun vaihtaa kurssin dollareihin euron sijaan. 😉

  Isco: Tigeissä on kyllä vähän sitä vikaa, että mitään huippukorjaavia ja ravitsevia tuotteita sieltä ei löydy. Dumb Blondet ovat ihan ok, mutta teho kyllä perustuu lähinnä silikoneihin. Oikeasti kosteuttava Oatmeal & Honey hoitoaine sitten puolestaan vaatisi pitkän vaikutusajan.
  Jos tahdot Tigejä, niin osta sitten vaikka Dumb Blondet ja hanki joku erittäin kosteuttava tehohoito rinnalle. Oma suosikkini on Elvitalin Nutri Gloss, joka on huippukosteuttaja ja erittäin hyvän hintainen. 🙂
  Superstarit on tarkoitettu tuomaan tuuheutta ja hoitavat tukkaa vain kevyesti.

 32. 32

  sanoo

  Anonyymi: Itseni lailla enemmistö ei näytä innostuvan tuosta yhden tai vain muutaman postauksen näyttämisestä per sivu, joten en lähde sille linjalle.
  En osaa kyllä manita mitään erityistä runsaspimenttistä huulikiiltolinjaa, sillä kaikista linjoista tuntuu löyvyvän sekä runsaampi- että vähempipigmenttisiä. Yleisesti olen itse löytänyt ihan vaan Lorkun kiilloista useita vaaleampiakin runsaspigmenttisiä sävyjä.

  maria: Itse sekoittelen usein eri merkkien meikkivoiteta, kun tahdon juuri täydellistä sävyä ja yleensä toimii aina hyvin. Oma lempparini Forveverin kanssa on Lumenen Crystal Radiance Primer, joka vaalentaa sävyä hieman ja tekee samalla Foreverista hieman kuulaamman ja heleämään ja paremmin levittyvän. Tuo Crystal Radiance on kyllä käytössä lähes kaikkien meikkivoiteiden kanssa, sillä harvoin löydän itselleni tarpeeksi vaalean, yksiin menevän sävyn.

 33. 33

  Nina sanoo

  Anonyymille huomioksi että just tänään luin jostain kauneuslehdestä vihjeen että jos on sattunut ostamaan liian tumman meikkivoiteen (tai vastaavasti kesällä liian vaalea ruskettuneelle iholle) niin pyytää näytteitä muutamasta saman merkin meikkivoiteesta (ainakin stokkalla ja sokkarilla antavat näytteitä erillisiin purkkeihin kun vaan osaa pyytää) niin voipi sekoitella oikeita sävyjä ostamatta uutta 🙂

 34. 34

  sanoo

  Mun ehdottomia Tigi-suosikkeja ovat Rockaholic sarjan Dirty Secret-kuivashampoo, S-factor sarja lähes kokonaisuudessaan ja Foxy Curls-sarja. Dirty Secret antaa ihanan puhtaan ja raikkaan oloisen tukan, mutta lisäksi lisää rakennetta ja tuuheuttaa. S-factor sarjan tuotteet ovat mainioita silottajia ja ehdottomia silloin, kun suoristan tukkani. Luonnonkiharat hiukseni tykkäävät myös Foxy curls-sarjasta, ihana tuoksu ja korostavat kiharoita. Curls Rock-sarja on myös kiva, korostaa ehkä jopa paremmin kiharoita ja saa ne "ponnekkaimmiksi" mutta hiukan ehkä tahmaavat hiuksia.

  Kiitos muuten mainiosta blogista! Tykkään käydä tätä lukemassa ja kiva kun jaksat päivittäin postailla. 🙂 Saatat muuten tietää mut paremmin Bella-nickillä, jos lyö mitään kelloja. 🙂

 35. 35

  sanoo

  Katariina: Kellot kyllä soivat. 😉 Pitäisi varmasti itsekin kokeilla tuota Dirty Secretiä jos kerran sopii tummaankin tukkaan, monet kun eivät tunnu sopivan oikein.

 36. 36

  sanoo

  Tykkään joistakin Tigeistä, O&H shampoo ja hoitis ovat ehdottomasti parhaita. Girl toys on ihan ok seerumi, Superstar queen for a dayta laitoin lyhyeen tukkaan ja kohotti mukavasti.

 37. 37

  Herbina sanoo

  Kiitokset sulle, luulenpa että tämän kirjoituksesi avulla sain oman Big & Biggerini vihdoin myytyä huuto.netissä, se oli siellä jo jonkin aikaa pyörinyt. 😉 Mä en jotenkin ihastunut siihen ollenkaan, kokeilin ehkä kertaalleen eikä herkkä päänahka oikein tykännyt. Tosin mun hiukset ei muutenkaan juuri lisätuuheutta kaipaa, ennemmin siloittelua.

  Omat suosikkini Tigiltä on S-Factor Silky Smooth Serum, jossa on myös lämpösuoja toisin kuin tuossa Smoothing Lusterizerissa. Sitten Rockaholic Fun Times on ehdoton hiuslakkalemppari tällä hetkellä, ihana mansikkainen tuoksu, hyvä joustava pito ja lämpösuoja. Myös Dirty Secret toimii hyvin (mullakin tummat hiukset) enkä ole vastaavaan tuotteeseen törmännyt muilla. Niin ja nyt jo lopetettu Uptight on lempparini kihartamiseen, tosin tuppaa ruiskimaan vähän mihin sattuu.

  feelunique.com ja lookfantastic.com on hyvä paikkoja Tigitilauksille, erityisesti FU on edullisempi mutta sieltä pitää muistaa 45 euron raja ettei joudu maksaa alveja päälle. LF on EU:n sisäpuolella, mutta vähän hintavampi.

 38. 38

  sanoo

  Herbina: No, olipahan taas sitte tästäkin postauksesta hyötyä. 😉
  Smoothing Lusterizerissa on muuten lämpösuoja.
  Täytyisikin itsekin kokeilla tuo Fun Times ja Dirty Secret!

 39. 39

  sanoo

  Voi kun olis varaa niin ostaisin itellekkin noita 8) Ite pesen pääni kaikilla halpis Sunsilkeillä, mutta koiralle ostin Tigin Pet Head -sarjasta yhden shamppoon, joka tuoksuu ihanalle ananakselle, nam!

 40. 40

  Anonyymi sanoo

  oon jääny ihan koukkuun tähän blogiin, löysin tän n. kk sitten ja kertaistumalta luin kaikki merkinnät. menihän siinä tovi mukavasti 🙂

  ..Ja noihin Tigeihin vielä iteltäni löytyy tällä hetkellä : Dumb Blonde shampoo, Headshot shampoo,Headshot hoitoaine,Strawberry&lemonade shower gel, Spoil me,Small talk, Hard head kiinne, Wax stick, Manipulator, Hard to Get, Headrush, Afterparty ja Control freak seerumi.
  (Työsuhde-etuna tukkuhinnalla kun olen parturi-kampaaja :-DD)

  -mandi

 41. 41

  sanoo

  Kyllä Tigittää 😉
  Itseltäni löytyvät tällähetkellä Roxy Curls shampoo ja hoitoaine, sekä Moisture Maniac.
  Erittäin hyviä nuo Foxy Curlsit, tuntuvat tekevän erittäin voimakkaasti luonnonkiharasta vieläkin voimakkaammin kikkaroituvan 😀
  On tullut kokeiltua myös noita Brunette Goddeseja(shampoota sekä hoitoainetta) ja aivan ihania olivat.
  Huono puoli noissa tuoksullisissa shamppoissa on se, että kun samaa tuotetta on käyttänyt pidempään, alkaa tuoksu jo hieman ällöttämään.
  GG, tiedätkö jotain Maybellinen Pure Mineral Liquidista(saattaa olla väärin kirjoitettu)?

 42. 42

  sanoo

  Sitruuna: Totta kyllä, että BG alkaa varmasti pidemmäsä käytössä tympimään vielä aluksi niin herkullisen tuoksunsa vuoksi.
  Maybellinen nestemäistä meikkivoidetta on kehuttu sen tunnun vuoksi, mikä varmasti onkin hyvä, sisältäähän tuote sen verran tasoittavia aineosia. Silikonia ei nyt ole mitenkään enempää kuin monissa muissakaan markettimeikkivoiteissa (nestemäinen pohja vaatii jonkun verran silikonia näyttääkseen siistiltä), mutta kyllä esimerkiksi Teflonin käyttö meikkivoiteessa vähän epäilyttää, samoin vaha saattaa tukkia ihoa, jos se on siihen helposti taipuvainen,
  Aika perus markettimeikkivoide mielestäni, sitä samaa Maybellinea tämäkin. Pinta kuulemma tuntuu tosiaankin hyvältä ja näyttää, itse en ole kokeillut.

 43. 43

  tukkakriisi sanoo

  Spoil me rupesiki kuulostmaan hyvältä, sillä hiukseni ovat menneet oppimaan sähköistymään :/ mutta koska aerosoleja ei nykyisin kuljetella, olisikohan suositella ja jotain muuta hiusten sähköisyyden vähentämiseen? ei tarvitse olla tigiä, kunhan löytyisi joku hittituote!

  Toinen ongelma hiuksieni kanssa on se, että ne ovat nykyisin niin pitkät, että ne saa kiharrettuakin, se ei tosin ole ongelma, vaan se että hiukseni laineilevat jo luonnostaan, mutta olisi kiinnostavaa ottaa kokeiluun jokin kiharoita korostava muotoilutuote ja oikeastaan shampoo ja hoitoainekkin, tigillä näkyy olevan kaksikin sarjaa, curls rock ja foxy curls, olisiko vinkkejä kumpien vain jonkin ihan muun puoleen, mihin voisi kääntyä?

 44. 44

  sanoo

  tukkakriisi: Loistavia tuotteita löytyy Schwarzkopfin markettimyynnissä olevasta ja ihanan söpöihin pulloihin pakatusta Smooth 'n chic -linjasta. Sarjan Smoothing hairspray on nimenomaan sähköisyyttä poistamaan tarkoitettu suihke (suomeksi siis hyvin hyvin miedolla pidolla oleva hiuslakka, joka estää vaan hiuksia leijailemasta ympäriinsä, mutta ei muuten kiinitä). Sarjasta löytyy myös siloittava Smoothing Lotion ja Smoothing Wax, mutta ehkä tuo Smoothing hairspray on eniten sinun tarpeisiisi.
  Koska itselläni on suora tukka, en oikein osaa sanoa, mikä olisi ehdottomasti parasta kiharoiden korostamiseen. Mitä paremmin tukkasi kuitenkin on kosteutettu, sitä paremmin kiharuus korostuu. Eli ihana tehohoito tukassa muhitettuna tuo laineilua hyvin esiin ja kun siihen vielä yhdistää tuotteen, jolla kiharoita voi rutistella esiin, on lopputulos loistava. 🙂

 45. 45

  Maija sanoo

  Tarkottaako toi Maxxed Outin ponnekaasuttomuus sitä, että sen sais tilattua briteistä? 😛

  Onko toi ihmeen toimitusrajoitus (mistä siinä ees on kyse??) vaan Brittejä, vai onko se yleisesti niin, ettei aerosoleja (?) saa enää kuljettaa ilmateitse?

 46. 46

  sanoo

  Maija: Kyllä, ei siis ole aerosoli. Käsittääkseni vain Enlgannin Royal Mail on lakannut kuskaamasta,eli USA:sta ja Aasiasta voit esim. tilata yhä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *