Päivä 158: Laskuharjoituksia

Eräs lukijani esitti aivan ihanan toiveen tällaiselle listoja ja tuotteiden laskeskelua rakastavalle kosmetiikkabimbolle. Hän pyysi minua laskemaan, kuinka monta minulla on mitäkin tuotetta ja esittelemään teille listan. Ei siis tuotteiden nimiä tai mitään muuta tarkkaa, vaan ihan vaan, että kuinka monta minkäkinlaista tuotetta omistan.

En ollut ensin varma, haluanko tietää määriä itse, mutta koska varastoni ovat kuitenkin pienentyneet jo huimasti, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja suorittaa laskennan, joten tässä teille laskennan lopputulos:

Luomivärit (yksittäiset sävyt): 220
Silmämeikkikynät: 23
Geelirajaukset: 2
Eyelinerit: 2
Mascarat: 11
Kulmakynät/-puuterit: Kolme kynää ja kaksi puuterimaista sävyä
Kulmavahat/-geelit: 1 geeli ja yksi vaha
Luomivärinpohjustajat: 2
Ihon sävyn heleyttäjät: 4 sävyllistä, kaksi sävytöntä
Meikinpohjustajat: 1
Meikkivoiteet: 4 nestemäistä ja 4 mineraalipohjaa
Irtopuuterit: 7
Meikkipuuterit: 3
Kivipuuterit: 3
Poskipunat: 12
Korostustuotteet: 2
Aurinkopuuterit: 4
Valokynät: 4
Peiteaineet: 1
Huulikiillot (sävyt): 81
Huulipunat (sävyt): 41
Huultenrajauskynät: 14
Kynsilakat: 295
Lakanpoistoaineet: 2
Heleyttävät kosteusvoiteet: 4
Vartalovoiteet: 1
Jalkavoiteet: 1
Käsivoiteet: 3 (joista 2 käsilaukkukokoja)
Suihkugeelit: 3
Kasvovedet: 6 (joista kaksi on itseasiassa puhdistusvesiä)
Puhdistusaineet: 6 ja lisäksi yhdet puhdistuspyyhkeet
Silmämeikinpoistoaineet: 6
Silmänympärysvoiteet: 3
Seerumit: 7
Kasvojen kosteusvoiteet: 19
Naamiot: 8 ja lisäksi yksi kertakäyttönaamio
Itseruskettavat kasvoille: 3 sekä yksi kevyesti päivettävä ja kastanjavesi
Aurinkovoiteet kasvoille: 4
Aurinkovoiteet vartalolle: 3
Hajuvedet: 11 (joista neljä vessanraikastimina) ja lisäksi yksi miniatyyri ja 6 näytettä
Deodorantit: 4
Hoitoaineet/hiusnaamiot: 17 ja kolme minikokoista
Shampoot: 6 ja kaksi minikokoista
Jätettävät hoitoaineet: 4
Hiuslakat: 13
Hiusvahat: 4
Kiiltosuihkeet: 3
Muut hiustuotteet: 27

Olisikohan tuossa ollut nyt kaikki? Päivitän listan myös sivupalkkiin ja yritän pitää sen jatkossa reaaliaikaisena.

Pakko kyllä mainita, että ihan helppo tuo laskentaprojekti ei ollut, sillä sain jatkuvasti juoksennella ympäri asuntoa ynnäilemässä tuotteita yhteen ja penkoa erilaisia laukkuja ja laatikoita varmistuakseni siitä, että kaikki tavara on laskentani ulottuvissa. Esimerkiksi huulimeikkien laskeminen ei ollut kovin nopea prosessi:

Toivottavasti tuossa nyt kuitenkin olivat kaikki.

Kuten edellisessä postauksessa manitsin ja kuten olette varmasti jo huomanneetkin, lisäsin myös sivun oikeaan reunaan listan HG-tuotteistani. Tuotteet ovat kaikki aivan loistavia, enkä tahtoisi niiden koskaan loppuvan. Mutta voi voi tätä surun ja murheen päivää, kun yksi niistä pääsi loppumaan:

Kyseessä on Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide ja sen loppuminen sai minut murheen murtamaksi. Aiempi suosikkituotteeni Louis Widmerin silmänympärysvoide on peitottu ja tämä on astunut tilalle. Edes Widmer ei kyennyt selättämään pahimpia atooppisia läiskiä kuivilla luomillani, mutta tämäpä kykeni ja sai samantien HG-statuksen.

Surullista tästä tekee se, että minulla on vielä kaksi silmänympärysvoidetta (Louis Widmerin silmänympärysvoiteen näytekoko sekä Lumenen Sensitive Touch silmänympärysvoiteen jämät) loppuunkulutettavana ennen kuin saan ostaa tälle uuden korvaajan. Seuraavaksi kuluttelenkin sitten Widmerin näytteen pois ja testaan, pitääkö se silmänympärysihoni yhtä hyvässä kunnossa, kuin mihin se ainakin ennen kykeni. Loistotuote se on kyllä tähän asti ollut, mutta Clinique tosiaankin vei siitä voiton parempien ensiaputaitojensa ansiosta.

Kiinnittivätkö kynnet muuten huomiosi? Lisäsin eräänlaisen pakon edestä pari päivää sitten esittelemäni Lumenen Lupauksia vain -kynsilakan päälle pari kynsitarraa nimettömiin ja kaikkiin kynsiin vielä kerroksen China Glazen Wireless Holographic Top Coatia tekemään kivan shimmerin kynnen pintaan:

Mikä tämä ”eräänlainen pakko” sitten oikein oli, joka pisti minut koristelemaan kynsiäni?

Pakon aiheutti äkillinen innostukseni käydä läpi ja siivota kaikki kynsieni koristeluun tarkoitetut juttuni. Kosmetiikkakomeroni alin hylly oli tyhjillään, joten asettelin kaiken sille nätisti:

Ja hhmm, no, tavaraa sitten olikin odotettua enemmän… Sanotaanko, että jos 295 lakkapulloani riittäisivät loppuelämäkseni, niin ainakin minulla olisi niiden kanssa käytettäviksi myös koristelutarvikkeita loppuelämäkseni!

Ymmärtänette siis varmasti, miksi koin tarvetta ottaa näitä käyttöön…

Tulkaahan muuten kurkkaamaan huominen postaus, sillä sieltä kaikki kaltaiseni epävarmat ja lahjattomat kynsitaitelijat saavat huippuhyvän tuotevinkin koristeluiden tekemiseen!

PS. Törmäsin tällaiseen hyödylliseen artikkeliin kosmetiikkajätteiden lajittelusta. Varmasti montaa teistäkin tämä kiinnostaa, joten ajattelin jakaa sen kanssanne.

PPS. Kuulin joskus opiskeluaikoina, kuinka aasialaiset ”rakentavat” itselleen (väliaikaisesti) eurooppalaisen silmäluomen näköiset luomet esimerkiksi meikatessaan, ja olen aina miettinyt, kuinka he tämän tekevät. Löysin vastauksen ja jaan sen kanssanne, mikäli asia kiinnostaa muitakin. Mieletöntä, mitä kaikkea aasialaiset keksivätkään! Pääsisinpä aasialaiselle kosmetiikkaosastolle pyörimään ja tutkimaan, mitä kaikkea he ovatkaan keksineet.
Aiempi ihastusta aikaan saanut keksintö oli Mascara Guard, jonka Fashioned in Finland -blogi esitteli. Tässä vielä enemmän infoa Mascara Guardista, jollaisen saa esimerkiksi eBaysta alle kahdella dollarilla ilman postikuluja. Ei enää mascarasotkuja luomilla!

Kommentit
 1. 2

  miumiu sanoo

  aasialaiset serkkuni ovat käyneet leikkauksessa,jossa heidän silmäluomiaan ollaan jotenkin ihmeellisesti "pidennetty". Näin ollen heillä on isommat silmät ja näyttävät kuulemma "paremmilta". Itse olen vain puoliksi joten isot silmät löytyy luonnollisesti 😀

 2. 3

  sanoo

  Kyllä leuka loksahti auki tuon tuotelistan kohdalla, vaikka samalla pieni kateutus toki vaivasi myös kun ajattelin omia mitättämiä kauneudenhoitovarastojani. Olen jo pitkään halunnut kiinnittää enemmän huomiota kynsiini, toivottavasti tämä innostus tästä pikkuhiljaa alkaisi muuttua ajatuksista teoiksi 😉

 3. 4

  sanoo

  Siis KAIKKEA ne Japsit keksii! En ihan tajunnut tuon jutun ideaa? :O Siis sillä langalla vedetään se luomen ryppy suoraksi? Miten ne pysyy noin koko päivän? Vai pysyykö?

  Voi juma tuota sun tuotemäärää 😀

  Tuli muuten mieleen, että jos sinusta tuntuu siltä, että käytössä oleva tuote ei sovi sinulle, heittänet sen menemään. Tekeekö siis koskaan mieli huijata, etteikö tuote sopisi, vaikka olisi muuten ihan ok, ei paras, mutta silti sellainen jota voisi käyttää? 🙂

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Rakas, rakas GG!!!!!

  Blogisi on Raamattuni. Palvon sitä.

  Ole niiiin kiltti ja tee postaus kuvien kera meikin pohjustuksesta ja siihen käyttämistäsi siveltimistä/apuvälineistä! Olen aivan hukassa, kun en tiedä enkä erota, että mitä eroa on puuterilla ja puuterilla. Siis kun on olemassa meikkipuuteri, kivipuuteri, irtopuuteri (no okei irtiksen tunnen), mineraalipuuteri.. ja varmaan vielä muitakin puutereita, joita en nyt edes osaa nimetä. En käsitä miten niitä voi käyttää korvaamaan meikkivoiteen? Olen kuullut kuinka monet kertoo vaihtaneensa pohjustuksen kokonaan mineraalimeikkipohjaan, ja olen ihan hukassa! Kun en tajua. Ja kiireisiin aamuihin suositellaan juuri sitä omituista meikkipuuteria, jos ei ehdi meikkamaan.. siis meikkaa vaikka et ehdi meikata?? No meikkaisinhan minä, jos tietäisin millä tökötillä ja etenkin millä sudilla. Auta toopea Golden Girl!! =)))

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Toivoisin sinulta sellaista postausta missä arvostelet kaikkia käyttämiäsi Tigin tuotteita..:)
  Oisin todella kiitollinen tästä:)<3

 6. 7

  sanoo

  Öhömp… Mulle jäi ainakin epäselväksi, että miten noi aasialaiset sen tekee. Laittaa joitain tikkuja luomiinsa, eller…

 7. 8

  sanoo

  Annalie: Se on kuulemma friikkeyteni huipentuma. 😉

  miumiu: eBayssa näytti olevan myös luomenvenyttäjiä myynnissä, joilla pyritään kotikonstein tuohon samaan, mitä leikkaus tekee. 🙂

  tipitii: Nyt otat sitten kyntesi asiaksesi, telkkaria katsellessa ne pistää kuntoon helposti. 🙂

  Sikri: Siis teipplangalla tehdään luomeen poimu, joka heiltä puuttuu.
  Hassua, että satuit juuri kysymään tuosta tuotteiden poisheittämisstä. Teen sitä todella, todella harvoin, mutta juuri toissapäivänä oli ihan pakko. Olen yrittänyt käyttää vapaapäivinäni pois Max Factorin meikkipuuteria (sävy 01), joka on vaalealle, keltapohjaiselle iholleni liian tumma ja liian punertava. Meikkipuuterin reunoilla oli vielä runsaasti tavaraa, mutta sen verran vähän kuitenkin, ettei sitä kehtaa kellekää antaakaan. Tulin sitten siihen tulokseen, että ei minun tarvitse kotipäivinäkään näyttää kamalalta ja heitin jämät pois.
  Eli siis todella harvoin minulta löytyy niin huonoja tuotteita, että ne täytyy roskiin heittää, mutta aina välillä kyllä. En kuitenkaan tee tätä "fuskatakseni", vaan ihan vaan sen kylmän tosiasian edessä, että jotain en vaan yksinkertaisesti voi käyttää. 🙂

  Anonyymi: Minulta loppuu tässä noin viikon sisään irtopuuteri ja sen loppumisen yhteydessä voisi olla hyvä paikka toivomallesi postaukselle. Viimeistään siis ensiviikolla teen asiasta kunnon postauksen. 🙂

  Anonyymi: Tigit tuntuvat kiinnostavan monia, joten eiköhän niillekin saada joku oma postaus aikaiseksi. 🙂

  Caitia: Teippinauha on vähän niinkuin hammaslanka, joka on kahden tikun välissä. Tikkuja käytetään vain apuna nauhan paikalleenasetteluun, eli luomelle jää vain tuo teippinauha ja tikut otetaan pois. 🙂

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö muuten yhtään, paljonko tuo Cliniquen silmänympärysvoide maksaa ja kauanko kestää jokapäiväisessä käytössä? Ajattelin tuota nimittäin yhtenä vaihtoehtona herkästi kuivuviin silmäluomiini ja mietin et onko koko hintansa arvoinen.

 9. 10

  sanoo

  Oi, kullä sinun pitäisi päästä Aasiaan kosmetiikkaa hiplaamaan 😀 Röhnäosasto on kemppareissa ihan valtava! Siltä tuleekin tehtyä tosi tarpeellisia hankintoja, kuten viime Honkkarin reissulta 5 metallista ripsikampaa. Annoin noita sitten tuliaisinakin. LOL

  Olisi vain pitänyt aamulla Mascara Guardia käyttää… Mutta en "jaksanut" ja nyt on luomet ihan yök 😛

  Tuota luomenteippausta en enää katso, kerran erehdyin ja ihan järkyltä näytti. Huh!

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Vähän nauratti kun anonyymi aloitti kirjoittamalla rakas GG! ja mulla tuli vain mieleen Gossip Girl 😀 🙁

  Hulluja nuo japanilaiset, ja minäkin puuteri postausta toivoisin 🙂

  -Salama

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  kuin monta lakkaus ertaa yks pullo kestää? siit saat tietää montako vuotta pullojen knssa elelet 🙂

 12. 13

  PyhPah sanoo

  Vähänkö oon kateellinen ihmisille joilla on kynnet. Omat on ihan minit ja niin pehmeet ettei niitä pysty edes kasvattaan :/ Noi kynsitarrat vaikuttais aika kivoilta, mutta tiedä sitten näyttääkö ne kivoilta mun kynsis 🙂

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei, muistaakseni sanoit joskus, että kun olet saanut kulutettua vanhoja meikkituotteitasi pois, sinua kiinnostaisi siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Aiotko siis pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikkaan vai kykenetkö erottautumaan ihanan laajasta taviskosmetiikan tarjonnasta?

  Itseäni kiinnostaisi luonnonkosmetiikkaan siirtyminen, ja olisi mahtavaa jos joskus saisin lukea blogistasi jotain aiheesta. Erityisesti tuotekokemukset kiinnostaisivat, vaikka niitä ei varmaan ole tulossa vielä piiiiitkäään aikaan. Entäs, mitä mieltä olet luonnonöljyjen käytöstä ihon puhdistuksessa ja kosteuttamisessa?

  Olen lukenut myös teoriasta, että ihosyöpien yleistyminen johtuisi aurinkorasvojen sisältämistä kemikaaleista tai siitä, ettei aurinkorasvoja käytettessä aisti ihon normaalia kipuvaroitusta siitä, että nyt on oltu tarpeeksi auringossa. Erityisesti minua kiinnostaa, onko mielestäsi syytä varoa aurinkorasvoissa tiettyjä aineita ja suositteletko ylipäätään auringonottamista? D-vitamiinia ei ainakaan synny iholla aurinkovoiteet päällä.

  Kiitos hauskasta ja hyödyllisestä blogista!

  T: Zuleika

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  OHOH, mitä löysin!

  https://bluepennyorganics.mionegroup.com/toxic#49

  Alkaa kyllä hieman epäilyttämään mitä kaikkia kemikaaleja kosmetiikassa on.

  Olen nyt 3kk ajan tutustunut hiusten vesipesuun ja olen todella todella yllättynyt!!!

  Hiuksista tuli superhyväkuntoiset sekä kiiltävät vaikka värjätyt!
  Silloin tällöin käytän luomuhoitoainetta hiusten CO-pesuun. Kampaajakin kysyi mitä ihme ainetta olen käyttänyt hiuksiin ja sanoin yhtä ainetta vain ;). Samaan törmäsin eräässä blogissa, että oltiin kyselty mitä shampoota on käytetty.

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Olisi kiva jos lisäisit tuon listan sivupalkkiin montako mitäkin tuotetta vielä on ja aina sitä listaa päivittelisit kun jokin tuote loppuu eli vähennät esim. kasvoveden ja sitten koko listan alapuolelle määrän montako tuotetta on YHTEENSÄ loppunut koko lakkosi aikana luku esimerkiksi:

  Yhteensä loppuneita tuotteita 129. Sitten olisimme aina kaikki muutkin perillä montako tuotetta on loppunut kokonaan tarkalleen. Ja tuosta montako tuotetta on niin sen paljonkon jotakin vielä on jäljellä ja niistä jäljellä olevista tuotteista mitä olet vaikkapa myyt(jos vielä pidät yhden kirpparin) tai annat pois niin vähentäisit tuosta listasta. Toivottavasti sait selvää tästä kommentista.

  Todella mukavaa jos toteutat pienen toivomukseni. 😉 Kiitos!

  PS. Minä kuulun ryhmään huonot selittäjät, eli sinä et kuulu silloin ryhmään huonot tajuavat. 😀

 16. 17

  sanoo

  En ymmärrä kuinka Sinulla VOI olla näin paljon tietoa – ja parasta: kokemusta tuotteista. Osaat kertoa niistä rehellisesti jne. jne. [Toki tässä saa käyttää jokainen omaa järkeään ja miettiä mikä itselle sopii]

  Kirjoittelinkin jo tuossa aikaisemmin, että ostan pian itselleni oman Dior viisikon… Oma muksuni on sen verran iso (eikä enempiä tule), joten voinen keskittää kaiken tarmoni jälleen meikkimaailmaan.

  Saanko udella hieman ammatistasi? Oletko siis kosmetologi vai maskeeraaja?

  PS: Kynsiosastosi (!) on aivan mahtava. Pikkusiskoni on aivan innostunut kynsikoristeluihin, kun olen niitä hänelle tehnyt. Pakko näyttää hänelle kuvia blogistasi.

 17. 18

  sanoo

  Nuo ovat kyllä todella suosittuja (luomiliimat yms.) ja omistamissani kauneuslehdissä, joissa on special issue silmien suurentamisesta meikeillä olisi isoja arviointeja erilaisista liimoista yms. jotta silmät saataisiin näyttämään isommilta. Ovathan japanilaiset toiseksi suurin kosmetiikkaa kuluttava kansakunta maailmassa, joten kaikkea pitää olla tarjolla.

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Olimpas hieman tyhmä, katsoin sinun poistaneesi koko kommentit osion, mutta sitten katsoin toisella selaimella ja siellähän ne oli vain siinä muodossa, että 8 kommenttia. 😀

  Miten ny noin katsoin, olen ne aina ennen huomannut paitsi nyt? 😀

  Niin tuossa ois yks linkki Laveré luonnonkosmetiikasta. Haluaisin että vilkaisisit hieman nuitten tuotteiden INCEJÄ. Ne kyllä ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta silti mille ne näyttävät. Tuo on nimittäin huippuihana sarja. Tilaan sitä tuolta. Ihanan sievät pullot viihdyttävät hyvin peilikaapissani. Erinomainen sarja luonnokosmetiikaksi.

  http://www.hyvinvoinnin.fi/hyvinvoinninfi.pmd/shop/tuoteryhma?c=1017&pageID=2

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi, ja tiedätkö, koukuttanut itseni siihen:D Mahan pohjassani oikein hykerteli kun aloit esitellä uutta, täyttä kosmetiikkahyllyä! Blogissa on aivan upea idea, just sopivan hömppää, mutta niin ihanan todellista, kun innostut tuotteen loppumisesta tai olet surkeissasi kun et saa vielä ostaa jotain uutta…Tulen varmasti seuraamaan tätä blogia siihen hamaan loppuun saakka kun varastosi ovat tyhjenneet totaalisesti:D
  Että semmosta, aurinkoista kesän jatkoa vaan sinulle! 🙂

 20. 21

  Lemon. sanoo

  Miltä tämän erään hiusvärin INCI näyttää?

  INCI
  Hydrolyzed Wheat Protein, Algin, [+/- Lawsonia Inermis (Henna CI 75480), Cassia Auriculata (Cassia), Juglans Regia (Walnut Shell Powder), Indigofera Tinctoria (Indigo Leaves), Indigofera Argentea (Indigo Leaves), Rheum Undulatum (Rhubarb Root), Krameria Triandra (Rhatany Root), Coffea Arabica (Coffee), Curcuma Longa (Curcuma Root), Beta Vulgaris (Beet Root)

 21. 22

  sanoo

  Tuon luomitempun voi toteuttaa myös "luomiliimalla" ja sellaisella hauskalla, vähän haarukkaa muistuttavalla välineellä, jolla luomi painetaan/nostetaan/asetellaan niin, että saadaan tehtyä se taite. Joskus tuli vastaan tutoriaali tuon operaation suorittamisesta, ja aika vinkeältä kyllä näytti. Voisi melkein sanoa, että kaikenlaisia liimoja ne japanilaiset keksii, koska esim. ne pitkät (ja raskaat) valkoiset polvisukat/säärystimet, joita näkee japanilaisilla koulutytöillä, liimataan usein jalkaan kiinni.

 22. 23

  Nina sanoo

  Oi, tämä on vähintäänkin vaarallinen blogi lompakolle kun jatkuvalla syötöllä tulee löydettyä kaikkea kivaa. 😀 "Oi, ihana! … pakko saada toi… onpa nätti, tommosen vois ostaakin… hei toi on PAKKO saada… oi toi toimis varmaan mullakin… hei onpa jännä, mäki haluun" 😀 Huvittavaa ku itekkin kosmetiikkafriikkinä noi varastot on pikemminki ihailtavia ku kauhistuttavia, tahtoo kans noin paljon kokeiltavaa ihanuuksia! 😀

  Viimesin löyty blogistasi on kynsilakat ja varsinkin OPI:t niiden hurmaavien nimien takia. 🙂 Toivelakkaus olisi Your Villa Or Mine?… koska sitä on "sillä silmällä" tullut head2toe:sta katottua ja sinne lähtee varmaan pian tilaus viidestä eri vaaleanpunaisesta sävystä! Paha vaan kun on myöhäisherännäinen niin monet kivat on loppu. :/

 23. 24

  sanoo

  En koskaan lakkaa hämmästelemästä aasialaisten ja eritoten japanilaisten ihmeellistäkin omituisempia keksintöjä,asiassa kuin asiassa. Noista luomiteipeistä olin tietoinen mutta mascara guard oli ihan uusi juttu. Kaikella tavalla sitä ihmisiltä otetaan rahat pois =) kun vois ihan oikeasti vain laittaa sen ripsarin sen verran varovaisemmin ettei sottaa =) mutta ehkä se käy huononäköisille ja sellaisille joilla on jatkuva käsien vapina.

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Ihanan värinen lasiviila. Höh, mistä löysit nuin kiva värisen. Itte en löytäny ku sinistä ja punasta joten jouin ottaa punase. 🙁

 25. 26

  sanoo

  Anonyymi: Cliniquen silmänympärysvoide maksaa Suomessa noin 40€ 15ml ja oma näytekokoni 7 ml kesti minulla jokailtaisessa läträyksessä 3 kk. Normaalikokoinen purkki riittää siis noin puoli vuotta aamuin illoin laitettuna, sillä minun iltaisin lotraamani määrä vastaa monella useampaa käyttökertaa… :)Itse hankin seuraavaksi normaalikokoisen Garden.co.uk:sta, jossa hintaa on vain 17 euroa.

  Nea: Minäkin tilasin heti eilen eBaysta oman Mascara Guardini niin uskallan sutia reteämmin. 😉
  Ehkä minä sitten isona ja kosmetiikattomana teen matkan Hong Kongiin ja täytän laukkuni. 😉

  Salama: Puuteripostaus tulossa.
  (XoXo, GG 😉 )

  Anonyymi: Ihan liian monta! 😉

  PyhPah: Kyllä pienemmät kynsitarrat voisivat näyttää kivoilta. 🙂

  Zuleika: Tuo asia on minulla hieman mietinnän alla. Tahtoisin toisaalta siirtyä, mutta sarjojen luksupurkit ja imagot vetävät minua puoleensa hulluna. Syksyllä olen kuitenkin työnikin puolesta perehtymässä enemmän luonnonkosmetiikkamerkkeihin, joka varmasti tulee näkymään myös blogissani jossain määrin. 🙂
  Luonnonöljyt ovat mielestäni hyvä ja toimiva juttu puhdistamisessa, mutta oma ihoni on niin kuiva, etteivät ne täysin riitä "kosteuttamisessa", sillä nehän vain sitovat kosteutta iholle tuomatta sitä oikeastaan lisää ja ne kannattaisikin laittaa suihkun jäljiltä kostealle iholle parhaan hyödyn irtisaamiseksi.
  Oma kantani on, että pysykää poissa auringosta ja ottakaa se tarpeellinen vartin päivittäinen aurinkoannoksenne vaikkapa käsille ja selälle D-vitamiinin saamisen vuoksi. Jos kuitenkin väkisin olette auringossa, niin suojautukaa. Mitä vähemmän aurinkoa palvotte, niin sen parempi. Uskon, että liiallisesta auringonpalvomisesta aurinkosuojatta saa todennäköisemmin syövän kuin aurinkovoiteista (mutta samansuuntaisia väitteitä olen kyllä kuullut).
  Itse siis mieluiten olen poissa auringosta, mutta jos joudun siellä olemaan, niin suojaudun.

  Anonyymi: Mielenkiintoinen linkki. Tuohonkin voi kyllä vaan todeta, että mikä tahansa liikaa käytettynä on ihmiselle pahasta. Tuossa on taas kuvattu seurauksia erittäin suurille pitoisuuksille altistumisesta ja EU:ssa on kuitenkin tarkat rajat aineiden pitoisuuksille. Esimerkiksi vettäkin on turvallista nauttia runsaasti, mutta liika vedenjuominenkin voi jopa viedä hengen. 🙂
  Vesipesu on kyllä ihan mielenkiintoinen juttu ja olen kuullut siitä sekä hyvää, että huonoa kommenttia. Pitäisi joskus ehkäpä kokeilla, mutta tällä hetkellä rakastan vielä liikaa tuotteitani kyetäkseni moiseen. 😉

  Anonyymi: Ymmärsin ja juuri tuollaista olinkin suunnitellut tekeväni. 🙂

  N: Kun jostakin oikein innostuu, niin tahtoo siitä haalia tietoakin. Kosmetiikka on siis työ, harrastus sekä elämäntapa. 😉
  En ole maskeeraaja koulutukseltani, mutta kosmetologin opintoja on takana (en ole kuitenkaan koskaan virallisesti valmistunut).
  Huomisen postauksessa vinkki siskollesi kynsitaiteiluihin!

  Jossu: Pentele meitä pietä Suomen kansaa, mekin tahdotaan meille enemmän kaikkea kivaa! 😉

  Anonyymi: Ihan hyviltä vaikuttaisivat, en ainakaan näin äkkiseltään mitään pahaa keksi. Itseäni kuivaihoisena vain epäilyttää se, kuinka runsaasti noissa ja muussa luonnonkosmetiikassa on käytetty alkoholia (korvaamassa säilöntäaineita). Pitäisi kuitenkin itse kokeilla, mitä oma iho sanoo noiden alkoholipitoisuuksista. Epäilen kuitenkin, että esimerkiksi alkoholia sisältävien silmänympärysvoiteiden kosteustehot eivät kuiville silmänalusilleni riittäisi.

  Anonyymi: Oi, kommenttisi oli ihana ja kiitos sinulle siitä! 🙂

  Lemon.: En ole valitettavasti kovin perehtyny hiusvärien sisältöihin, joten en osaa kommentoida kuin sen verran, että itse arastelen hennaa sisältävien hiusvärien käyttöä sen ympärillä vellovan kohun vuoksi.Muutenkaan en tiedä luonnonhiusvärien vaikuttavista aineista mitään. :/

 26. 27

  sanoo

  PichuPochu: Mielenkiintoista. Ja aika jännä tuo kertomasi polvisukkien/säärystimien liimaus. 🙂

  Nina: Kjäh, salaisuuteni onkin siis se, että saan paremman omatunnon ostamatta olemisestani kun vielä usutan muut ostamaan. 😉
  Taidankin toteuttaa seuraavaan lakkauksen tuolla Your Villa or Mine….? -lakalla.

  Rhia: Oma Mascara Guard on tulossa, sillä minä ainakin sotken tietynlaisilla harjoilla usein yläluomeni. Kerron sitten testailtuani, että onko tuosta oikeasti hyötyä. 🙂

  Anonyymi: Oma lasiviilani on Kicksin kosmetiikkaparatiisista. 😉

 27. 28

  Anonyymi sanoo

  Moikka 🙂 Toivoisin juttua kuivaharjauksesta ja selluliittituotteista, jos on niistä kokemusta. Blogisi on todella hyödyllinen ja kiinnostava 🙂

 28. 29

  sanoo

  siis älytön määrä luomivärejä!!!

  Mua kiinnoistais kans kauheesti tigit, olen suunnitellu ostaa muotovaahdon ja lakan…. Mutta en tiedä mitä niistä ostais.. Tietysti riippuu minkälainen hius on.
  Tätä postausaihetta toivoisin pikana 😀

 29. 30

  Jasmin sanoo

  Hei! Oletko sä töissä Jumbon Kicksissä? =) Kun kävin siellä eilen (ostin ihania pinkkejä yms. ponnareita ja sitä suklaa-muta-naamiota mitä suosittelit 🙂 ja sitten piti kyllä käydä vielä toisen kerran ostamassa lisää ponnareita sekä mansikka-naamio, onko sulla muuten siitä kokemuksia, miten toimii?) mutta varsinkin tuolla ekalla kerralla kun kävin, niin kassalla olevasta myyjästä tuli mieleen jotenkin ihan sinä. niin haluaisin tietää vaan että tunnistinko sinut, kun en kehdannut siellä tulla kysymään …? 😀
  (ps. mulla on tummat hiukset, ja oli valkonen panta, musta-valko-raidallinen pitkä ja löysä t-paita ja mustat leggarit, ja olin mun blondin kiharahiuksisen isosiskon kanssa… :D)

 30. 31

  sanoo

  Jasmin: Harmi, en ollut minä. 🙂
  Mansikka naamiota en ole itse kokeillut, mutta tahtoisin kyllä kokeilla heti noiden muiden kosteusnaamioideni loputtua.

 31. 32

  sanoo

  Voitko uskoa, että pikkupikkusiskoni on "vain" 10v. ja aivan innoissaan kynsitaiteiluista. Onneksi on sisko, koska oma poikani (jo 11v.) ei jostain syystä 😉 ole yhtään kiinnostunut kosmetiikasta. Tosin hän kyllä tietää IN-merkit. Tällä IN-merkit kommentilla tarkoitan paljon mainostettuja, markkinointiin panostettuja tuotteita. Äitiinsä tullut, kun markkinointi kiinnostaa =) ja hassua kyllä, että se uppoaa myös… ns. ammattilaiseen.

  Kiitos hamppukäsivoide-testistä. Ostin sitä itselleni ja aivan ykköstuote!

 32. 33

  sanoo

  mistä noita kynsikoristeita saa? Siis saahan niitä varmaan ihan perinteisiltä sokkarilta tms. mut onko olemassa jokin liike, josta niitä kannattais ostaa? Nettikauppaa?

 33. 35

  sanoo

  RagDoll: All About Eyes Rich on koostumukseltaan perus All About Eyesia "kiinteämpi" ja nimenomaan kosteuttavempi ja ravitsevampi. 🙂

 34. 36

  Anonyymi sanoo

  Kiitos superhyödyllisestä ja hauskasta blogista, olen saanut monia vinkkejä kauttasi.
  Blogia ja omistautumistasi on ilo seurata :–)

  -S

 35. 37

  sanoo

  N: Hienoa, että tykkäät Hamppu käsivoiteesta. Minäkin tahdon tuollaisen pikkuneidin lähipiiriini! 😉

  Jonna 1983: Ebaysta saa kaikkein edullisimmin. Suomesta kun ostaa esim. 50 kpl kynsistrasseja kaupasta, joutuu niistä maksamaan jopa lähemmäs kympin kun ebaysta saa parilla eurolla 1000 kappaletta. 🙂

  -S: Kiva kuulla, että olet saanut hyviä vinkkejä! 🙂

 36. 38

  sanoo

  Mooi! Järkytyin iloisesti tuosta määrästä erilaisia tuotteita! Varsinkin tuo "kynsiosasto" oli upea ja suorastaan kuolasin tuota määrää strasseja ja muita koristeita 😀
  Ihastuin blogiisi, sillä sitä lukemalla olen saanut paljon vinkkejä ja nyt odottelen malttamattomana, että pääsen tilailemaan tuotteita 😀

  Terkkuja: Sitruuna
  Ps. Kynsiin liittyvä kilpailu olisi varmasti monen mieleen ja palkinnoiksi voisit antaa tuotteita, joita sinulla on tuplat tai joista et pidä kovin paljon 😀
  Vink Vink xD Ja tuo oli vain ehdotus.

Trackbacks

 1. […] Aiemmin mainitsemani Mascara Guard löysi tiensä nyt minunkin kotiini (tällaistahan minulla ei todellakaan entuudestaan ollut, joten tämä oli luvallinen hankinta) ja oi, kuinka käytännölliseltä se vaikuttaakaan. Vielä en ole sitä testannut käytännössä, mutta annan kyllä kommenttia parin kokeilukerran jälkeen. Saa nähdä, onko hyödyke vai turhake! Hintaa tälle muuten tuli postikuluineen euron muistaakseni, joten ei ollut paha. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *