Päivä 145: SUURTA odotusta ilmassa

Ripsiravinteet ovat mielestäni ihan humpuukkia. Niillä voi ravita ripsiä, jolloin ne vahvistuvat, mutta koska niiden hoitoaineet kohdistuvat vain jo olemassaoleviin ripsiin ja ripsi ei suinkaan kasva päästä vaan tyvestä, ei niillä voida saada pituutta terveisiin ripsiin. Jos ripset ovat hauraat ja katkeilevat, niin sitten niistä voi kyllä olla hyötyä vahvistamassa ripsiä ja torjumassa katkeilua, mutta ei muuten.

Mutta tämäkin skeptikko on nyt törmäänyt tuotteeseen, jonka tehoon oikeasti uskoo ja jonka ilmestymistä kauppojen hyllylle hän ei malttaisi millään odottaa. Kyseessä on Enormous Lash -niminen ripsien kasvattaja.

Mikä tässä tuotteessa sitten on niin ihmeellistä? Tuotteen vaikuttavia aineosia on alunperin käytetty glaukooman eli silmänpainetaudin eli viherkaihin hoitoon tarkoitetuissa silmätipoissa ja sivuvaikutuksena huomattiin, että ne kasvattavat ripsiä melkoisesti. Toisin kuin perinteisiä ripsiin harjattavia ripsiravinteita, tätä ei laitetakaan suoraan ripsiin, vaan ripsien tyveen läpinäkyvän eyelinerin tapaan. Näin aine pääsee imeytymään ja vaikuttamaan juuri sinne, missä ripsien kasvu oikeasti tapahtuu.

Netti on pullollaan kehuja tästä tuotteesta, joten jos kiinnostuit asiasta enemmän, niin googlettele ihmeessä. Paras aika vuodesta -blogin Stella sai tämän testattavakseen jo toukokuussa ja innolla odottelen hänen kommenttejaan. Harmi vaan, että tulosten huomaamiseen menee vähintään toista kuukautta ja usein jopa pidempäänkin, joten pikaista raporttia on turha vielä odotella.

Enormous Lashista oli muuten aiemmin liikkeellä toinen (kuulemma muka vielä tehokkaampi) versio, mutta tämä versio sisälsi prostaglandin-nimistä aineosaa, joka saattoi aiheuttaa mm. värjäytymiä silmissä. Tämä uusi versio on ilman tätä aineosaa ja jopa kuulemma parabenitonkin, joten hyvältä vaikuttaa.

Bongasin tuotteesta ensimmäisen lehtijutun eilen Gloriassa (ainakin sivu 106 jos kiinnostaa, muistaakseni oli muuallakin lehdessä), mutta koska tuotetta ei vielä näkynyt Sokoksella (jonka lisäksi sitä saa vain Emotioneista), soitin heti maahantuojalle, josta minulla ilokseni kerrottiin, että tuotteet ovat saapuneet viime viikolla Suomeen ja lähteneet toissapäivänä eteenpäin liikkeisiin. Eli loppuviikosta tai viimeistään ensiviikolla näitä pitäisi jo näkyä Sokoksilla ja Emotioneissa.

Hinta on muuten 99 euroa, mutta ainetta sanotaan riittävän aamuin illoin käytettynä yhdeksäksi kuukaudeksi. Ei paha hinta siitä, jos ripset oikeasti kasvavat tehokkaasti. Ja mikäli eivät kasva, olet vuoden ajan oikeutettu palauttamaan tuotteen takaisin, jolloin saat myös rahasi takaisin. Ei paha diili ollenkaan! Tiedän kyllä, kuka käy päivittäin Sokoksella Enormous Lash -jahdissa… Aikooko joku muukin ostaa tämän heti?
(Ja ostolakon sääntöjen mukaan mennään, sillä ostolakko sallii minun ostavan tuotteen, mikäli jemmoistani ei vastaavaa löydy. Ja tällaista ei tosiaankaan ole koskaan löytynytkään.)

Ripsistä tuli muuten mieleeni, että koska hirveän moni on löytänyt blogini hakusanaa Fiberwig käyttäen, voisin tässä ihan postauksessakin kertoa mielipiteeni kyseisestä mascarasta. Aiemmin olen kommentoinut mascaraa vain kommentti-osioissani sitä muutamalle suositeltuani, mutta puhutaan siitä nyt ihan ”julkisesti”.

Fiberwig on kuulemma Japanin myydyin mascara, ja sen erikoisuus perustuu sen pidentäviin kuituihin ja poistotekniikkaan. Pidentävät kuidut järjestäytyvät ripsien kärkiin harjalla sutiessa ja pidentävät ripsiä huomattavasti. Poistotekniikka on meille kaikille jo tuttu Kanebosta: pelkkä lämmin vesi riittää irrottamaan mascaran ripsistä. (Ja kuidutkin ovat meille jo tuttuja Kanebon suurempiharjaisesta mascarasta.) Ehdoton luottotuote kesään ja varsinkin morsiamille: kestää itkut, hikoilut ja ihon rasvoittumiset leviämättä. (Vesiliukoinen levähtää itkiessä ja hikoillessa, vedenkestävä puolestaan ihon omien rasvojen vuoksi ja sitä ei sitten saa ennen hääkuvaa millään kauniisti pois.)

Kokeilin mascaran itse ja huomasin, että se todellakin pidensi ja huomattavasti pidensikin! Parhaaksi tekniikaksi totesin, että mascaraa kannattaa ensin laittaa yksi tai kaksi vetoa ihan tyvestä latvaan hieman siksakaten ja sitten keskittyä tekemään vetoja latvoihin. Kannattaa käsitellä silmä kerrallaan eikä sutia vuorotellen kumpaankin, sillä kun mascaran massa kuivahtaa ripsiin, ei sen päälle saa enää sitä lisättyä oikein. Ei ainakaan niin, että lopputulos olisi siisti. (Ajattelin muuten, että ripsiväri voisi toimia hyvänä pohjana tuuheuttavan ripsivärin alla, mutta ei toiminut, sillä sen kuivahdettua sen päälle on mahdotonta lisätä mitään siististi, koska ripset kuivuvat niin jäykiksi.)

Kuten jo sanoinkin, mascara tosiaankin antoi pituutta, mutta ei sitten kyllä yhtään tuuheutta. Itse kaipaan ripsiini lähinnä tuuheutta, joten minun suosikkiani tästä ei tullut. Mutta jos tarvitset vain pituutta, niin suosittelen kokeilemaan! Kuitumascaroita jo aiemmin kokeilleena pelkäsin muuten itse, että silmissäni olisi ollut roskia (varisseita kuituja) koko päivän, mutta eipä vaan ollut. Poistoa odotin ihan kauhulla, sillä inhoan lämimällä vedellä pieninä murusina lähteviä mascaroita, joita saa nyppiä ripsistä, silmistä ja iholta koko illan. Mutta tämäpä lähtikin paaaaljon helpommin! Kostutin sormet lämpimällä vedellä ja nyppäisin kevyesti niillä ripsiä: Mascaramassa lähti venyvänä, isohkoina siivuina pois. Toistin homman pari kertaa ja siinä kaikki. Kylläpäs oli helppoa!

Kuvaa minulla ei tästä mascarasta ripsissäni valitettavasti ole, sillä kokeilusta on jo useampi kuukausi aikaa. Mascarasta kiinnostuneet löytävät sitä Kickseistä vähän alle 20 euron hintaan.

Asiasta toiseen taas. Tällä kertaa loppuun on kulunut 50 ml matkakoko Lancomen Galatée Confort -puhdistusmaitoa kuivalle iholle.

Tästä tuli jotenkin ihan mieleen lapsuus ja äiti. Tuoksuu niin minun äidilleni, joka ilmeisesti käytti tätä tai jotain samantuoksuista edeltäjää aikoinaan.

Tämä puhdisti ihon ihan hyvin, mutta on periaatteessa tarkoitettu paperilla/vanulla poispyyhittäväksi (jonka jälkeen voi toki vielä huuhdella kasvot), sillä jos pelkällä vedellä lähtee huuhtomaan, ei tämä huuhtoudu täysin pois. Itse käytin tätä kaksoispuhdistuksessa ensin, jolloin saatoin huuhdella tämän vedellä ja poistaa vielä tämän rippeet toisella putsarilla. Ihanaa tässä oli se, että kun tätä oli iholla pyöritellyt tarpeeksi kauan, tämä ikäänkuin suli iholle öljymäiseksi. En minä silti tällaisesta täysikokoisesta 30 euroa maksaisi…

Tyhjentyneestä purkista tuli mieleeni lupaukseni, jonka maaliskuussa tein. Lupasin siis alkaa lajittelemaan kosmetiikkajätteeni. Olen kuitenkin ollut tässä hommassa ihan äärettömän laiska ja kosmetiikkakomeroni hyllylle ehti kertyä valtava määrä purkkeja odottamaan energiajätteiden joukkoon pääsyä (käsittääkseni kaikki kuvassa olevat muovipurkit tosiaankin olivat energiajätettä):

Siispä vihdoinkin tänään survoin kolmen kuukauden purkit kassiin ja vein ne energiajätteisiin. Ja luonto kiittää! (Ja pussiani pällistelleet ohikulkijat katselivat ihmeissään pussista pilkottavia purkkien puolikkaita…)

Ja hei, lähes kaikkien kirppisostokset näkyivät keskiviikkona tililläni, joten ne on pistetty postiin, eli toivottavasti tänään torstaina moni saa kivan paketin kotiinsa!
Postitätiä vähän hymyilytti tämä kerralla viety 12 kuoren kasa:

Toivottavasti saatte omanne perille ehjinä!

Loppuun vielä yksi veikeä lakkauskuva:

Joku toivoi tiikerilakkausta, mutta tässä on ensihätään kirahvi. Tavoitteenanihan oli alunperin tehdä villit leopardikynnet yms., mutta kun menin näissä töihin, oli työkaverin ensimmäinen reaktio: ”Hei, sulla on hienot kirahvikynnet!” Mieleni tekisi tehdä sama mustavalkoisena, jolloin saisin lehmäkynnet. Ammuu!

Iltapäivällä tehty lisäys:

Katsokaapas, mitä tällä neidillä on kädessään!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin palaamme sitten huomisen postauksessa!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana lukea täältä sulta aina kaikki kosmetiikkaan liittyvät uudet tuulet;) Lyhyt-,harva- ja ohutripsisenä kuulostaa tuo uutuus melkoiselta taivaan lahjalta! Mutta "tili-aina-liian-aikaisin-nollassa"- minä taas yrittää väkisin taistella Sokos Emotionin houkutusta vastaan 🙂

  Ehkä pärjään False Lash Effectillä (kiitos siitäkin kuuluu myös sinulle!) Heti kun täältä luin että vedenkestävä versio on kaupoissa niin ryntäsin hakemaan tämän kehutun aarteen ja mielestäni pesee kyllä esim. Lancomen ripsivärit helposti!

  Sinäkö se hetki sitten ostit Shu Uemuran ripsentaivuttimet? Ko.tuote on ollut hankintalistallani jo pidemmän aikaa… Mikä on tuomio, suositteletko hieman pidemmän käyttökokemuksen jälkeen? :)Vai ostanko suosiolla Shiseidon taivuttimet?

 2. 2

  sanoo

  Miten olet tehnyt itsellesi noin ihanat lakkaukset kynsiin?? Voih, itse lehmistä tykkäävänä tekisin ehdottomasti saman mustavalkoisena. 😀

 3. 3

  sanoo

  Pakko kommentoida tuota Fiberwigiä, jota minullekin aikaisemmin suosittelit kommenteissa. Ostin ja ensimmäisen käyttökerran jälkeen pidin tuotetta loistavana. Toisen kerran jälkeen vähän hankalana (on mielestäni vähän kinkkinen saada siististi molempiin silmiin), ja kolmannella kerralla jo huomasin että pidentäviä kuituja ei ole enää nimeksikään. On siis mielestäni ehkä vähän turhake hintaansa nähden, kun ei ainakaan itselläni nuo kuidut riittäneet kuin muutamaan käyttökertaan… =o(

 4. 4

  sanoo

  -M: Hyvä, että FLE on ollut mieleinen. 🙂
  Shu Uemuran pienet taivuttimet osoittautuivat oivallisiksi, mutta isommat eivät vaan istu silmieni malliin millään. Harmi, sillä muuten olisivat aivan loistavat. :/

  HooCee: Apuna on käytetty Konadin leimasinta, vapaalla kädellä en olisi mihinkään kyennyt. 😉

  Jana: No onpas kumma tuo kuitujen katoaminen. Kyllä kaikilla tutuillani on ollut siellä massassa yhtä runsaasti kuituja alusta loppuun saakka. Olisiko sattunut joku sunnuntaikappale kohdalle? Todella outoa kyllä ja harmillista. :/

 5. 6

  Nepsu sanoo

  Heipps!! Ihan on pakko kysyä, että mistä saa sitä mavalan pikakuivattajaa, ja onko minkä hintasta? tykkään lakkailla kynsiä, mutta kuivumisen odottelu vie hermot.. 😀

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa, ja pidän tätä mielenkiintoisena, vaikka en itse niin kosmetiikasta olekkaan kiinnostunut. Hyviä vinkkejä olen täältä tosin poiminut.

  Nyt kun ihon rasvauksesta kerran postasit, niin olisin tiedustellut mielipidettäsi päänahan rasvaukseen, oletko kokeillut?

  Jostain olen tällläisen vinkin lukenut, että myös päänahkaa olisi hyvä välillä rasvata, onhan sekin ihoa. Olen itse joskus kokeillut, ja ihan mielenkiintoinen kokemus.

 7. 8

  sanoo

  Anonyymi: Kiitos. 🙂

  Nepsu: MavaDry pikakuivattajaa (myydään pahvipakkauksessa, älä sekoita minute quick dry:hin, joka myydään ilman pakkausta) ja Mavalaa myydään melkein millä tahansa kosmetiikkaosastolla: Anttila, Sokos, Stocka ja varmaan jopa Prisma ja Citymarket. Hinta taisi olla 6-7 euroa, jos oikein muistan.

  Anonyymi: Kiva, jos olet saanut hyviä vinkkejä. Kuivasta päänahasta kärsiville tuo päänahan rasvaus on kyllä hyvin toimiva juttu. Aiemmin vinkkaamani co-pesu ajaa hieman saman asian, mutta miedompana. 🙂
  Oma päänahkani on enemmän rasvainen kuin kuiva, joten en ole koskaan omaan päänahkaani mitään perusvoidetta viitsinyt laittaakaan.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Mä ajattelin tilata LiLashia, siitä kanssa kuullut hyviä ja parempiakin arvioita kun tosta Enormous Lashista. Hinta sillä LiLashilla taitaa olla kans jotain samaa luokkaa, vissiin jotain 140 dollaria muistaakseni. Haluaisin kyllä kokeilla !
  Toisaalta ton Enormous Lashin sais helpommin, kun se LiLash pitäis tilata netistä :/

 9. 11

  sanoo

  Anonyymi: LiLash kuulostaa kyllä myös hyvältä. En vaan itse viitsi tilata, sillä vaarana on, että jää tulliin ja tulli sijaitsee vähän hankalalla paikalla, jotta pääsisin sitä sieltä hakemaan ja kun mukaan liittää vielä 20 euron alvit, jotka pamahtavat sitten maksettaviksi, niin olen ihan tyytyväinen. Toki jos jostakin EU:n sisältä löytyy LiLashia myynnistä hyvään hitaan niin voisin tämän jälkeen varmaan ostaakin. 🙂

  Anonyymi: http://www.konadnail.fi Tuolta löydät vastauksia. 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Mitä ripsiravinnetta suosittelit sellaiselle, jonka ripset oikeasti katkeilevat ja ovat ääröttmän hauraat?
  Taitaa tuo Enourmosh Lash olla liian hintavaa :/
  Ootko ikinä kuullu, että ripsiin voisi laittaa risiiniöljyä? Tai oletko itse kokeillut?

  -melkein ripsetön

 11. 13

  sanoo

  melkein ripsetön: Risiiniöljy vahvistaa ripsiä kuulemma, mutta itse en ole kokeillut. Laitan aina iltaisin sekä yläluomelle että alaluomelle silmänympärysvoidetta, joten ripsetkin saavat osansa kosteuttavista aineosista.
  Öljyjen kanssa kannattaa varoa, ettei laita niitä likaa ja herää aamulla pahan turvotuksen kanssa.
  Kaupasta saat parilla kympillä esimerkiksi Talikan ripsiravinteen, jonka pitäisi vahvistaa hauraita ripsiä.

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Kai poistit energiajätteisiin menevistä puteleista nuo pumput?… Niissä kun usein on metallia!

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Onko sinulle muut ripsien kasvatustuotteet tuttuja? Googlettelun perusteela mm. Mavalalla pitäisi olla myös jotain ripsienkasvastushotioa nimeltä Eye-lite. Ilmeisesti sitä ei myydä Suomessa.

 14. 16

  sanoo

  Anonyymi: No kyllä nyt nolottaa, en tajunnut noin itsestään selvää asiaa ollenkaan. Nyt jätteen joukkoon meni pari metallivieteriä ja kuulaa. Hittolainen, etten tajunnut tuota! Kiitos kun sanoit, nyt osaan kiinnittää entistä tarkemmin huomiota, mitä tuonne lykkään. Harmittaa nyt kyllä hirveästi. :/

  Anonyymi: Postauksen alkuteksti viittaa juuri noihin Talikan ja Mavalan ripsiravinteisiin, joilla ravitaan ripsiä, mutta ei voida vaikuttaa niiden kasvuun. 🙂

 15. 17

  Anonyymi sanoo

  Oletko kuullut Latisse nimisesta tuotteesta, joka mainoksien mukaan pysyvasti pidentaa, tuuheuttaa ja tummentaa ripsia? Kuulostaa vahan tuon linerin sukulais tuotteelta.
  Saatavana se on kylla vain (ainakin taalla USA:ssa) laakarin reseptilla, mutta nuo mainokset kylla saivat minut kiinnostumaan.

  p.s. mahtava blogi!

 16. 18

  sanoo

  Anonyymi: Olen kuullut tuosta jonkunverran ja on kyllä varmasti tehokas. Jos tuota saa vain reseptillä, on sen teho täytynyt osoittaa, sillä se lasketaan jo lääkkeeksi.

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  Nyt kun tuossa mainitsit MavaDryn yhteydessä tuon Mavalan minute quick dry:n, niin kertoisitko, että mikäs tuote se sitten on? (Quick dry) 😀 Ihmettelin nimittäin kun huomasin Sokoksella kyseisen tuotteen. Jäi sitten ostamatta sekä Quick Dry että MavaDry kokonaan kun en saanut selkoa mitä eroa näillä on.

 18. 20

  sonja sanoo

  mitä mieltä olet maybellinen lash stiletto mascarasta ? houkkaisi nimittäin minua lyhyt ja suoraripsistä kokeilemaan, mutta en viitsisi rahojani tuhlata jos tuote ei toimikkaan! 🙂

 19. 21

  sanoo

  Anonyymi: MavaDry kuivattaa mielestäni tehokkaammin, vaikka Minute Quick Dry on myös ilmeisesti vastaava. En ole ihan täysin varma näiden kahden erosta, mutta MavaDry on se, jota suosittelen. 🙂

  sonja: Lash Stiletto antoi ihan kivasti pituutta, mutta ei oikeastaan tuuheutta. Ripsistä ei myöskään tullut tarpeeksi "siletä", vaan jäivät vähän koppuraisiksi ja hämähäkin jaloiksi. En oikein innostunut itse tuosta, mutta itse tarvitsenkin enemmän tuuheutta kuin pituutta.

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  MavaDryllahan on hintaakin mielestäni monia euroja enemmän kuin minute quick drylla. (Muistaakseni MavaDry 10e paikkeilla, MQD alle 5 euron?)

 21. 23

  sanoo

  Anonyymi: MQD on samanhintainen kuin Mavalan muutkin pikkulakat, eli 4,5 euroa (yleensä) ja MavaDry on muistaakseni noin 6-7 euroa ostopaikasta riippuen. Tarkistan hintaeron heti huomenna.

 22. 24

  hakka sanoo

  Moni lukija näyttää pitävän sinua jonain henkilökohtaisena kauneusneuvojanansa näitä kommentteja lukiessa (;
  Minullakin olisi kyllä pari kysymystä, enkä tiedä mistä muualtakaan saisin niihin helposti vastaukset.

  Onko Lumenen ihon sävyn heleyttäjän valmistus lopetettu? Kuulin tällaisen huhun ja en tiedä yhtään minkä tuotteen otan tilalle jos näin on. Tarkoituksena on siis sekoittaa sitä meikkivoiteeseen kevyemmän tuloksen aikaansaamiseksi.

  Toiseksi, en tiedä asutko pääkaupunkiseudulla tai osaatko jostain muusta syystä vastata kysymykseeni, mutta aina voi edes yrittää kysyä 🙂 Missä voisin käydä nypityttämässä kulmani, koska en itse saa niitä millään siisteiksi niin, että olisin tyytyväinen. Paikka saisi olla luotettava ja kohtuuhintainen.

  Kiitos jos jaksat vastata!

 23. 25

  sanoo

  hakka: Lumenen ihonsävynheleyttäjän valmistusta ei ole lopetettu tietääkseni (varmistan nyt vielä viikonloppuna asian, kun näen henkilöitä, jotka tietävät asian varmaksi), eli sitä myydään edelleen. Tästä tuotteesta siis itse puhun: http://lumene.fi/default.asp?docId=22218&productCategoryId=21908&productId=23075
  Pakkaushan on joku aika sitten uudistunut, mutta sisältö on pysynyt samana kuin ennen.
  Aivan loistava tuote, joka on itsellänikin vakikäytössä. 🙂
  En ole perehtynyt erityisesti hoitoloihin, että osaisin suositella jotain tiettyä paikkaa. Ehkäpä joku lukijani osaisi? Hoitolassa kannattaa kuitenkin korostaa, millaiset kulmat haluat ja nimenomaan millaisia et halua. Pyydä peiliä käteen, jotta voi aina välillä tarkistaa, ettei kulmia olla nyppimässä liian ohuiksi. Paikanpäälle on turha mennä minkään kuvan kanssa, sillä parhaat kulmat tehdään sen mukaan, mikä sinulle sopii ja mihin on mahdollisuuksia.
  Älä mene nypittäväksi harjoittelijalle tai kosmetiikkaliikkeeseen (esim. Kickseissä nypitään kyllä myös kulmia ja käsittääkseni myös joissakin Body Shopeissa?), sillä siellä ei aina välttämättä ole aikaa (tai joskus tuntuu, ettei haluakaan) keskittyä siihen tarpeeksi.

 24. 26

  sanoo

  Jos joskus päätät myydä Shu Uemuran isomman taivuttimen, se on mulle varattu sitten jo näin etukäteen;)

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olin tietoinen tuosta glaukoomalääkkeeseen yhdistetystä sivuvaikutuksesta ja vastikään erään lääkärituttavan kanssa keskusteltiinkin siitä, että lienee vain ajan kysymys, milloin kosmetiikkateollisuus tarttuu tähän mahdollisuuteen!

  On kuitenkin huomioitava, että KAIKILLE lääkeen käyttäjille tätä "haitta(?)vaikutusta" ei ilmennyt, joten voi myös olla, etteivät kaikki tuosta kosmetiikkatuotteestakaan hyödy. Mutta odotan jännityksellä ja mielenkiinnolla tapausesimerkkiäsi ja todellakin tuotteen tausta huomioon ottaen on kiva todeta, ettei tässä tapauksessa ole kyse silkasta humpuukista. Toisaalta: voikohan vaikuttavan aineen pitoisuudet olla yhtä korkeat kuin varsinaisessa lääkkeessä -> tuleeko vaikutus siis pienemmillä pitoisuuksilla esiin?

  Mahtaisikohan tuotteesta olla tehtynä ihan kliinisiä tutkimuksiakin? Muutenkin haluaisin haastaa kosmetiikkateollisuutta lisäämään luotettavaa tutkimustoimintaa ja testaamaan ihmetuotteitaan plasebokontrolloidusti ja riittävän isolla aineistolla -ja tietenkin elävillä ihmisillä!

 26. 29

  Anonyymi sanoo

  Ilmoittauduin jo aiemmassa postauksessa heti kiinnostuneeksi ostajaksi kun kirjoitit ettet tiedä jääkö shu uemuran isommat taivuttimet sinulle, nyt ilmeisesti olet ne myymässä mikäli -M ei niitä osta niin olen EDELLEEN kiinnostunut! anni_2@suomi24.fi

 27. 30

  sanoo

  Anonyymi: Jenkeissähän tämä juttu on ollut jo pari vuotta käytössä ja siellä on muutamia eri brändejä, jotka ovat idean napanneet itselleen. Ihanaa, että lääketeollisuus ja kosmetiikkateollisuus yhdistävät voimavaransa näin. Toivoisin itsekin enemmän tuonkaltaista yhteistyötä ja kosmetiikkaan yhtä vaativia testasmenetelmiä kuin lääkepuolelle. En ole varma, mitkä kosmetiikan testauskriteerit ovat, mutta eivät ainakaan yhtä tiukat kuin lääkepuolella. Ei ehkä ihan riittäisi, jos e-pilleri ehkä mahdollisesti saattaisi ehkäistä. Mutta toisaalta kyllä ymmärrän, että tutkimisprosessi on kallis ja pitkä ja tuotteiden hinta saattaisi sen vuoksi kohota paljonkin, mutta jäisipähän vedättäminen.

  Anonyymi: Anteeksi, unohdin kokonaan aiemman heittosi. 🙂 Toisesta kiinnostuneesta ei ole mitään kuulunut, joten otan sinuun sähköpostitse yhteyttä asiasta.

 28. 31

  Anonyymi sanoo

  Minulla on hyviä okemuksia ripsien kasvattajasta. Kasvun näkee erittäin hyvin jo kuukaudessa, sekä ripsien, että kulmien. (Kokeilin ainetta sen takia kulmiin, koska olen nuoruudessani nyppinyt ne liian kapeiksi).
  Ripsistä tuli tuuheat ja kaarevat, tyttärelleni kävi samalla lailla. Eli aine todella tehoaa.
  Huonona puolena on hinta 130 dollaria 6 ml (usa:sta)

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *