Päivä 142: Rakkaustarinan surullinen loppu?

Tämä on kuin sen klassisen rakkaustarinan juoni:

Tyttö löytää Sen Oikean ja rakastuu palavasti. Heidän yhteiselonsa on aluksi sitä kaikkea, mitä tyttö siltä vaan voi toivoa.
Sitten suihde kuivahtaa.
Se oikea dumpataan ja tyttö kokeilee muita jonkun aikaa ihan vaan todetakseen, että tahtoo kuitenkin lopulta vain Sen Oikean.
Ja niin he ovat taas lopulta yhdessä.

Ja ei, tässä ei siis ollut kyse minun ja wannabe-insinöörin romanssista, vaan ihan vaan ripsarirakkaudestani.

Blogissani paljon hehkutettu Max Factorin False Lah Effect alkaa nimittäin olla sen verran kuivahtanutta (avattu tammikuun puolessa välissä), että minun on aika hyvästellä se ja jatkaa eteenpäin. Onneksi kivoja kokeiltavia kuitenkin löytyy laatikosta ja tiedän, että palaamme FLE:n kanssa taas yhteen viimeistään tammikuussa. Siihenasti goodbye ja adjö, nähdään taas, ystäväni!

Kiinnostuiko kukaan yllä olevassa kuvassa näkyvistä kynsistäni? Niissä on sama Lorealin Jet-Set 731 kuin tässäkin postauksessa, mutta katsokaapa, kuinka ihanalta lakkaus näyttää auringonvalossa:

Ja katsokaapas tätä söpöä Konadilla ja strassilla tehtyä koristelua:

Uih! (Kuvasta muuten huomaa, että kun Konadilla tehdyn kuvion päälle laittaa kirkasta päällyslakkaa, saa veto olla todella kevyt, muuten kuvio lähtee leviämään.)

Tässä muuten vielä pieni jälkikäteen tehty lisäys:

Silmämeikkiin piti tietysti saada tänään jotain samaa kuin kynsissä on, joten luomen sisänurkasta voi hakea samoja sävyjä kuin kynsiltäni. Luomivärinä olen käyttänyt L’orealin trioa 324 Choco Peach.

Ja kun nyt kynsistä puhuttiin taas muutenkin, niin sain yhden kynsille tarkoitetun tuotteeni loppumaan pari päivää sitten:

Kyseessä on LCN:n Strong & Care kynsiöljy, joka on aivan mieletön tuote! Tutustuin itse tuotteeseen aikoinaan töissä. Asiakas ryntäsi työkaverini luokse ja huudahti kovaan ääneen, että ”Katso mun kynsiä, tällaset niistä tuli, kun käytin sitä sun suosittelemaas tuotetta!”. Kuvittelin tietysti ensin, että asiakas on haukkumassa työkaverini tuotesuosituksen lyttyyn ja ryntäsin karkuun, ettei minun tarvinnut kuunnella valitusta.

Seuraavan kerran vastaava kommentointi tapahtui hieman kauniimpisanaisesti erään hymyilevän asiakkaan toimesta. Asiakas kiitteli, että hänen ja monen hänen ystävänsä kynsien lohkeilu ja liuskottuminen loppui kokonaan, kiitos tämän tuotteen. Tässä vaiheessa minun oli pakko rynnätä silloisen työkaverini luokse ja vaadin tietysti heti saada tietää, mikä tuote oli kyseessä. Tajusin, että ensimmäinenkin asiakas oli vain tullut innoissaan esittelemään positiivista lopputulosta, ei suinkaan valittamaan.

Tämä tuote on paras tuote niille, joiden kynnet loiskoittuvat, mutta jotka eivät käytä kynnellään pahemmin lakkoja. Yleensä kynsien liuskoittuminen johtuu siitä, että kynnet ovat kuivat ja tämä öljy nimenomaan kosteuttaa kynsiä tehokkaasti. Kynsilakan läpi tämä ei välttämättä pääse oikein imeytymään, mutta puhtaalle kynnelle päivittäin käytettynä tämä todellakin auttaa. (Eivät muuten olleet viimeiset asiakkaat, jotka kertoivat samaa ja totesin asian itsekin.) Itse olen kyllä käyttänyt tätä myös lakatuille kynsille ja kyllä tätä aina jostakin joku pisara pääsee imeytymään.

Suosittelen tätä lämpimästi, jos ongelmana on liuskottuvat kynnet! LCN:n tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta ja hintaa tällä taisi olla muistaakseni 10-15 euroa.

Tässä vielä totaalisesti blogini aihepiirien ulkopuolinen juttu, mutta pakko näyttää nämä teille, sillä olen näistä niin innoissani:

Ostin eilen uudet työkengät. Aivan ihanat jaloissa, kevyet kuin mitkä ja hyvin söpöt, sirot ja balleriina-malliset. Ja yllättävintä minulle ainakin oli se, että nämä ovat Crocsit! En ole ennen tiennyt, että Crocs tekee kivojakin kenkiä. Anteeksi, jos rakastatte Crocsin puutarhakenkien ulkonäköä, mutta minusta ne eivät vaan sovi muualle kuin puutarhaan. No, joka tapauksessa olen aivan innoissani näiden mukavuudesta ja siitä, että nämä ovat kuitenkin kiva näköisetkin. Ja näihinhän saa vaikka mitä kivoja strasseja kiinni, jolloin näistä tulee prinsessa-Crocsit!

Olimme tehneet työkaverien kanssa sanattoman sopimuksen, että Crocseissa ei tulla töihin, mutta näitä asioihin perehtymättömät työtoverini eivät kyllä arvaa Crocseiksi ikinä. Kiinnostuneille muuten tiedoksi, että malli on nimeltään Malindi.

Lopuksi vielä yksi toivelakkaus, josta löysin kuvan arkistoistani:

Lakkana on Lumenen 56 Yön Kuningatar.

Kommentit
 1. 1

  Mii sanoo

  Aivan ihanat työkengät olet löytänyt. Olen etsiskellyt itselleni ballerinoja, joissa jaksaa seisoa koko päivän ja nuo taitava olla ne. Eli täytyy etsiskellä jostakin nuo käsiinsä, jotta pääsee kokeilemaan, onko "se oikea" löytynyt. Ostin kyllä jo ensi lukuvuodeksi työkengät, mutta nuo ihanuudet täytyy ehkä kuitenkin saada.

 2. 2

  sanoo

  Ostin hehkutuksesi innoittamana False Lash Effectiä, ja hyvin tyytyväinen olinkin yhtä asiaa lukuunottamatta: sitä ei ollut vedenkestävänä! En tykkää vesiliukoisista sitten ollenkaan. Onko sinulla tietoa saako jostain Suomen kaupasta jo vedenkestävää? Muistelen jossain sitä nähneeni (ehkä lehdessä), siinä korkkia ympäröivä raita oli vain sininen ja muuten samanlainen.

 3. 3

  sanoo

  Mii: Suosittelen ehdottomasti katsastamaan. 🙂

  Cvalda: FLE:stä on nyt ollut vedenkestävä versio Suomessa myynnissä noin kuukauden, eli kohdallesi vaan sattui huono tuuri, jos ei juuri sinun kaupastasi sitä löytynyt. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Kiitos vinkistä, mun kynnet on päässeet aivan järkyttävään kuntoon ja oon jo pari kuukutta etsinyt niille pelastajaa, nyt on pakko kokeilla tota öljyä 🙂

 5. 5

  sanoo

  Cvalda : Mä ainakin näin tuota FLE vedenkestävää kikcsissä :>

  Aivan ihanat noi Lorealin Jet-Set 731:llä lakatut kynnet 🙂

 6. 6

  sanoo

  Nättiä on tuo Lorealin oranssi lakka!! Mitäköhän tollaset Konadin koristelulakat maksaa ja mistä niitä saa? =oo En oo missään ikinä törmänny.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  mistä oi mistä olet nuo kengät hankkinut? kun työkenkäni tänään olivat aihettaneet rakot molempiin kantapäihin, muistin tämän postauksen ja etsiskelin hulluna näitä crocseja ympäri kaupunkia. mutta ei. mistä siis voin tuollaiset ihanuudet löytää?

 8. 9

  sanoo

  Hemp: Katsopas Charming Nailsin blogistä hyvä Konad-postaus: http://charmingnails.blogspot.com/2008/12/konadin-kytt.html
  Suomalaisilta nettisivuilta näitä voit tilata täältä: http://www.konadnail.fi/

  Anonyymi: Crocsilla on Suomessa myymälät Vantaan Jumbossa, Lempäälän Ideaparkissa ja Helsingissä Forumissa, Itäkeskuksessa ja Kämpissä sekä Turussa. (http://www.crocs.fi/index.php?Itemid=64&id=42&option=com_content&task=blogcategory)

  iinu: Makuasia, mutta itse tykkään vesiliukoisen koostumuksesta enemmän. Vedenkestävä on vähän turhan liirua ainakin alkuun ja siksi en ole itse ainakaan saanut yhtä hyvää lopputulosta kuin vesiliukoisella, joka on kyllä mielestäni hyvin kestävä.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  En voi kertakaikkiaan ymmärtää miten toiset voivat saada ripsensä niiin täydellisiksi vesiliukoisilla ripsiväreillä. Minulla on aivan sama laitanko ripsiini 17 euron FLE:tä vai parin euron halpisripsiväriä: jos ne ovat vesiliukoisia, tulos näyttää täysin samalta. Eli ripset sojottavat viimeistään puolen tunnin päästä ripsivärin laitosta suoraan eteenpäin (vaikka miten taivuttelisin alkuun) ja näyttävät kaikkea muuta kuin kauniilta.
  Vedenkestävät ripsivärit taas loihtivat ripseni aivan erilaisiksi! Ripset pysyvät taipuneina ja näyttävät heti tuuheammilta ja pitemmiltä. 🙂
  Johtuuko tämä vain siitä, että ripseni kiukuttelevat taipumisen kanssa? Vesiliukoisista nimittäin tykkäisin enemmän jo senkin takia, että ne ovat paljon helpompia poistaa ripsistä. Kunhan ne vain tekisivät ripsilleni jotain. :/

 10. 11

  sanoo

  Anonyymi: Jos taivutukset eivät meinaa pysyä, niin vedenkestävä ripsiväri on kyllä silloin paras ratkaisu. Pitää taivutukset napakasti ja varmasti. 🙂

 11. 12

  sanoo

  Olin jo aikeissa myydä pois oman LCN kynsiöljyni (käyttämätön), kunnes päätin googlettaa sen ja eksyin (taas kerran… :D) blogiisi. Ja tämän tekstin luettuani en todellakaan henno enää luopua siitä!

  Täytyy muuten samaan hengenvetoon myöntää, että äsken lähti lookfantasticille tilaus, joka sisälsi tigien lisäksi bare mineralsin starter kitin…

  Oikean alan olet siis valinnut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *