Päivä 141: Täydellinen meikkivarasto

Monet lukijat ovat kysyneet minulta, millainen olisi täydellinen meikkivarastoni. Mitä tuotteita siellä pitäisi olla, kuinka monta jne. Tänään pohdin tähän vastausta.

Meikkijemmani ovat olleet aikoinaan ihan järjettömän kokoiset, mutta olen pikkuhiljaa saanut tiivistettyä niitä itseäni tyydyttävämpään muotoon. Vai mitäs sanotte tästä parin vuoden takaisesta kaaoksesta, jossa osa meikeistäni asui (pahoittelen huonoa kuvanlaatua):Sotkuista, sekavaa ja kamalaa!

Kaunis ja täydellinen meikkikokoelma on mielestäni sellainen, että siitä näkee kaikkien tuotteiden olevan huolella harkittuja ja rakkaudella hankittuja. Tuotteista täytyy nähdä, että ne on vartavasten valittu kokoelmaan eivätkä ne vain ole jotain jostain saatuja tuotteenjämiä ja itselläänkin käyttämättä jääneitä. Niistä tulee myös näkyä, että niistä on pidetty hyvää huolta, eivätkä ne ole vain naarmuuntuneet ja sotkeutuneet jonkun meikkipussin pohjalla. Niistä täytyy näkyä, että niitä käytetään. Niiden täytyy myös olla hyvässä järjestyksessä ja pakkausten tulee sopia edes jollakin lailla yhteen. (Tästä tosin voidaan hieman tinkiä).

Suomeksi sanottuna olen ehkä korkeintaan puolivälissä matkaa kohti täydellistä meikkikokoelmaa.

Oma luomivärivarastoni näyttää nykyään tällaiselta:

(Pahoittelen heti kuvan laatua. Valaistus tuossa kohdassa huonetta vaan on niin surkea, etten saanut parempaa kuvaa otettua.)
Luomivärien kanssa olen tullut jo lähelle maalia. Täydellisessä kokoelmassani minulla ei olisi mitään muuta kuin vain pelkät Diorin viisikot. Nyt minulla on laatikon oikeassa reunassa vielä pinottuna kasa luomivärejä. tarkemmin ottaen nämä luomivärit:

Noiden kaikkien tarpeellisuudesta teen vielä pohdintoja. Näin esteettisyyttä tuotteissaan arvostavan ihmisen näkökulmasta tilanne on kuitenkin huomattavasti parempi kuin joitakin vuosia sitten:

Nykyinen meikkipohjavarastoni puolestaan näyttää tältä:

Vielä on hieman täyttä. Varsinaisista meikkipohjista minulle riittäisi, jos omistaisin mineraalipohjan, yhden kevyemmän meikkivoiteen, yhden peittävemmän meikkivoiteen, meikkipuuterin, kivipuuterin ja irtopuuterin. Tällä hetkellä erikokoisia mineraalipohjia on neljä, nestemäisiä meikkivoiteita neljä (mikä parannus entiseen!), meikkipuutereita kaksi (Dioria rakastan, kuvasta puuttuvan Max Factorin loppua odotan), kivipuutereita kolme (kaikki Natural Codea ja saisivat loppua pian, sillä tahdon Diorin niiden tilalle) ja irtopuutereita viisi (yksi riittäisi).
Valokyniä on neljä, olisin tyytyväinen yhteen. Peiteaineita minulla on onneksi vain yksi ja se riittää (Estee Lauder Double Wear 02).

Samassa laatikossa ovat aurinkopuuterini (kuusi kappaletta, yksi matta ja yksi helmiäinen riittäisivät), poskipunani (10 kappaletta, pari kolme riittäisi) ja korostustuotteeni (kaksi kappaletta, mikä on ihan sopiva määrä, sillä toinen on voimakkaammalla hohteella kuin toinen). Lisäksi laatikkoon on kätkettynä viisi ihonsävynheleyttäjää, joita riittäisi yksi väritön.

Meikkipohjia ei kuulu todellakaan olla tällaista määrää, kuin tässä pari vuotta vanhassa kuvassa omista varastoistani:

(Kuvaan on jostain syystä eksynyt kolme L’orealin luomiväritrioa mustissa pakkauksissaan.)
Silloisen työpaikan vaikutus todellakin näkyi varastoissani. Huh, onneksi nuo kaikki on käytetty loppuun tai jaettu eteenpäin.

Kulmille tarkoitettujen tuotteiden suhteen homma näyttää myös lupaavalta. Tällä hetkellä minulla on yksi puuterimainen paletti kulmille, kolme kulmakynää, yksi kulmavaha ja yksi kulmageeli. Minulle kuitenkin riittäisi yksi kynä ja yksi kulmavaha tai- geeli.

Huultenrajauskynienkään kanssa en ole ihan toivottomassa tilassa. Kyllä nuo tuosta pikkuhiljaa kuluvat! Pari kolme huultenrajauskynää riittäisi hyvin, sillä käytän niitä harvemmin.

Huulipunien ja kiiltojen kanssa sitten puolestaan ollaan vähän toivottovemmassa tilassa. Kyllähän ne ovat vähentyneet viimeaikoina huomattavasti, mutta paljon on edelleen tahkottavana. Yhteensä kymmenisen kappaletta riittäisi minulle varsin hyvin, ehkä jopa vähemmänkin.

Mascaroita on edelleen hieman liikaa, mutta ensivuoden alussa tilanne on varmasti parempi, sillä en osta yhtään uutta mascaraa ennen kuin vanhat ovat käyttökelvottomia. Täytyy vain toivoa, etten myöskään saa niitä…

Luomivärinpohjustajia on tällä hetkellä kaksi, mutta pelkkä Urban Decayn versio riittäisi minulle ja Lumenesta voisin hankkiutua eroon. Kaksi oikean ylänurkan geelirajausta on juuri sopiva määrä tällaisia tuotteita.

Silmämeikkikyniä sitten puolestaan taas on ihan liikaa. Tavoitteena olisi tietysti, että kaikkia värejä olisi vain yksi kappale, eikä siis kaikkia sateenkaaren värejäkään tarvitse välttämättä omistaa. Musta, ruskea, violetti, oliivi, turkoosi, nude ja sininen luultavasti riittäisivät. Samoin yksi nestemäinen rajaus riittäisi.

Sellaiselta kuulostaisi minun täydellinen meikkivarastoni. Millainen teidän olisi?

Lupasin muuten eräälle lukijalleni laittaa tänään kuvaa OPI:n Charmed by a snake -lakasta, joten tässä siitä vielä joskus aiemmin otetut kuvat ulkona ja sisällä:

Muistaakseni kaksi kerrosta lakkaa, taisi olla jo yhdelläkin melko peittävä jos oikein muistan.
Todellisuudessa lakka on kyllä hieman tummempi kuin ulkokuvassa, mutta ei ihan noin keltainen kuin sisäkuvassa.

Lakkaustoiveita saa tosiaankin esittää!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Anytimen Omenapuun tai Tanssin haluaisin minä nähdä kynsissä, ihanan raikkaat kesäiset sävyt jotka tuo mieleen lämpimät kesäsateet =)

  Meikkipohjista tuli mieleen semmoinen kysymys että miten ihotyypillesi sopii sekä nestemäinen että puuterimainen meikkivoide, sekä irtopuuteri että kivipuuteri että meikkipuuteri? 😮 Eikö yleensä eri ihotyypeille sovi parhaiten erityyliset, kuivalle iholle kivipuuteri tuntuu aika pakkelimaiselta ja rasvaisella iholla meikkipuuteri taas näyttää ihan kakulta (tuntuu ainakin)?

  Meikkivoiteiden ym käyttöiästä kysyisin, huomasin äsken että Helena Rubinsteinen peitevoiteessa on käyttöaika avaamisen jälkeen 6kk mutta voiko se pitää paikkaansa? Jos tuote toimii priima, sitä ei hipelöi sormin eikä se muuta väriä, koostumusta tai hajua niin kai sitä vielä voi käyttää 6 kk jälkeenkin? 40 euron peitevoidetta kun ei erityisemmin haluaisi heittää pois niin lyhyen ajan kuluttua…

  Toiveena olisi myös eri peitevoiteista postaus, sekä valoaheijastavista (ysl:n touche eclat ym vastaavat) että matoista (esim satunnaisille finneille tarkoitetut) – mitä peitevoiteita suosittelet, hyödyntääkö vastavärejä ja miten löytää se itselle sopivin peitevoide hapuilematta kolmeatoista eri peitevoitetta löytääkseen sen oman. 🙂

  Oletko myöskään kokeillut värillisiä irtopuutereita jotka yleensä perustuvat vastaväreihin, esim punoitusta vähentämään mintunvihreää ja oliivi-iholle suositellaan laventelinlilaa… Mistä merkeistä näitä löytyy ja kannattaako kokeilla sinun mielestäsi? Entä meikkivoiteissa, valitako täydellisesti omaan ihonsävyyn sopiva vai joidenkin meikkitaiteilijoiden suosimaa neutralisointi-tekniikkaa ja valita hieman erisävyinen meikkivoide kuin oma iho?

  Paljon kysymyksiä, kiitos jo etukäteen =) Ihanaa kysyä kun toinen selkeästi tietää mistä puhuu.

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi: Lakkaustoiveesi on kuultu. 🙂

  Erilaiset pohjat sopivat eri tilanteisiin. Bare Mineralsin mineraalipohja sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivuuteen taipuvaiselle iholleni, sillä se kosteuttaa jatkuvassa käytössä. Nestemäisistä meikkivoiteista löytyy myös sopivia versioita kaikille ihotyypeille. Irtopuuteria käytän tavallisesti aina meikkivoiteen kiinnitykseen ja kivipuuteri kulkee päivän aikana laukussa mahdollisia korjailuja ja kiillon poistoa varten. Hätätilassa korvaan irtopuuterin kivipuuterilla ja tuo NC:n kivipuuteri on tarpeeksi ohut siinä.
  Minäkin kuvittelin meikkipuuterien aina näyttävän raskaammilta iholla, kunnes kokeilin selektiivisiä versioita. Diorin ja Max Factorin meikkipuutereista ei itseasiassa edes saisi puhua samana päivänä, sillä laatuero on huima. Ennen Max Factor oli suosikkini, nyt suunnittelen heittäväni roskiin sen jämät. Meikkipuuteri on minulla kiireisiä aamuja ja hätätilanteita varten, ei päivittäiseen käyttöön.

  Jos peitevoide on koostumuksensa puolesta kunnossa puolen vuoden jälkeen, niin kyllä minä ainakin huoletta käyttelisin. Sen jälkeen kannattaa vaan olla tarkempi sen kanssa ja tarkkailla koostumusta. Tuo puoli vuotta on vaan se aika, jonka valmistaja takaa sen säilyvän käyttäjän terveyden kannalta hyvänä, ei suinkaan viimeisen käyttöpäivän raja. Se on siis suositus, mutta ei sääntö. 🙂

  Peiteaineista voisin tehdä postausta joskus.

  Mielipiteeni värillisistä puutereista ja meikkivoiteista on, että parhaan lopputuloksen saat, kun käytät ihoosi aivan yksiin menevää pohjaa. En ymmärrä, mistä on lähtöisin väittämä, että punapohjaisen ihon tulisi käyttää keltapohjaista meikkivoidetta ja toisinpäin, koska se muka neutraloisi ihon sävyä. Mistä lähtien punainen ja keltainen ovat olleet vastavärejä, kysynpähän vaan. Eli valitse aina täydellisesti ihosi sävyyn sointuva meikkivoide ja puuteri (tai läpikuultava, väritön puuteri).
  Jos tahdot esimerkiksi punertavalle alueelle neutralisointia, käytä vain sille alueelle vihertävää, neutralisoivaa tuotetta. Jos taas sinertävät silmänaluset tarvitsevat neutralointia, valitse siihen tarkoitettu tuote. Mutta ei mitään värileikkejä koko kasvoille!
  Ja ps. kaikille:Se, että kasvot punoittavat ei vielä tee ihon sävystä punaista. 😉

 3. 3

  sanoo

  Moi 🙂
  Olet aina ihanoinut ja hehkuttanut Max Factorin False Lash effectiä. Olen ostovaiheilla ja siten ihmettelen: olen joskus käynyt hypläämässä kyseistä mascaraa ja todennut sen olevan TÄYSI kopio CoverGirlin Lashboostista (joka minulla on jo, ja hyvä onkin, mutta lopussa, onneksi kohta jenkkilään). Harja, on sama, pakkaus on sama, mutta onko töhnä sama? Sinulla kun on molemmat, niin voisitko selittää mulle näiden kahden eron? : D (jotta pääsisin tuskistani) plussana myös, että haittaako jos taivuttaa ripset vasta mascaran jälkeen? Sillä itse teen aina niin ja siitä tulee parempaa jälkeä. : D kiitos jos vastaisit!
  Maria

 4. 4

  sanoo

  Maria: Lashblastin käyttö on jäänyt vähemmälle jostain syystä, mutta kyllä nämä melko identtisiltä vaikuttavat. Ainoa ero taitaa olla se, että kun laitan kummankin mascaran mustat sävyt vierkkäin, näyttää Lashblast lähinnä vain tumman harmaalta selkeästi. Koska FLE on intensiivisempi musta, on myös jälki näyttävempää. Harmi, ettei näissä ole INCI-listoja pakkauksissa. :/
  Jos taivutat ripset jälkikäteen, ole varovainen. Kun mascara kovettuu ripsien ympärille, voivat ripset taivuttaessa yhtäkkiä vain napsahtaa poikki.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Osaisitko neuvoa mistä saisin hyvän puuterimaisen paletin kulmakarvoille, en ole löytänyt vieläkään sopivaa. Kaikki ovat liian punaruskeita ja haluisin mieluummin harmaanruskean.
  Tanja

 6. 6

  Sea sanoo

  Laivaston sinistä lakkaa etsivä anonyymi tässä kiittelee oikein paljon vinkeistä. Olen koko aamupäivän silmät kiiluen etsinyt täydellisiä lakkoja ja löytänytkin niitä jo melkoisen paljon. Melkein pääsi se itse kaivattu väri unohtumaan kun kaikki ihanuudet piirtyivät verkkokalvolleni kiusaamaan! Nyt mietin että mistä voisi saada käsiini niitä ihania sävyjä. Olen joitakin China Glaze -lakkoja nähnyt myytävän Kicks-liikkeissä, mutta siellä taitaa olla vain tämän sesongin sävyt, olenko oikeassa? Olen ihan epätoivoinen tämän asian kanssa kun tässä kauhulla odottelen sitä päivää kun nää kynnet tästä lohkeilee, enkä sitten halua nähdä yhtäkään kynsilakkaa ainakaan puoleen vuoteen 😀

 7. 7

  sanoo

  Olisi kiva joskus kuulla valokynän käytöstä, tuli mieleen kun luin tekstistäsi että yksi riittää. Mulla on todella tumamt silmän aluset, ja erityisesti valokuvissa korostuu. En haluaisi ihan ummikkona alkaa käyttämään, vaan saada ensin vähän jotain vinkkejä, ja vertailua siitä onko eri merkkien kynillä paljon eroa. 🙂

 8. 8

  sanoo

  Tanja: H&M:n puuterimainen kulmaduo on ollut todella kehuttu. Livenä en ole tuota tutkinut, mutta vaikuttaa kuvien perusteella enemmän kulmän sävyiseltä kuin lämpimältä punaruskealta.

  Sea: Kicksissä on vain pieni (muistaakseni 12 sävyn) perusvalikoima ja muutama kausisävy niiden lisäksi. Ja hintakin on törkeän suuri, kun ottaa huomioon, miten halvalla niitä voi saada netistä. Suosittelen head2toesta tilaamista, tässä postauksessa vinkkejä siihen: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/03/paiva-38-ah-mika-kynsikas.html

  Laura: Jos silmänaluset ovat todella tummat, kannattaa mielummin valita hyvä peiteaine niille ja halutessaan sipaista vielä valokynää päälle. Osa valokynistä on melko peittäviä, mutta peiteaine on aina toimivampi vaihtoehto tummille silmänalusille. Itse käytän tummille silmänalusilleni aivan loistavaa Estee Lauderin Double Wear peiteainetta ja päälle sipaisen sisänurkkaan valokynää.
  Lupaan kyllä tehdä valokynistä postauksen, jahka saan tämän hetkisen valokynäni loppumaan. Olen jo jonkun aikaa odottanut, että se loppuisi yhtäkkiä, joten toivottavasti se loppuu pian.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Mistä löydän parabeenittoman sekä mineraaliöljyttömän vartalovoiteen? Jotain muuta kuin luonnonkosmetiikkaa. Kiitos jos tiedät jonkun tuollaisen tuotteen mikä ei sisällä nuita aineita tai joku muu tietää.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin nähdä ranskalaisen manikyyrin.

  Oletko koskaan ajatellut huutokauppaavasi ylimääräistä kosmetiikka tai muuta ylimääräistä tavaraa huutonetissä? Tai tehdä jonkun pienen kosmetiikka paketin ja huutokaupata sitä. Olen saanut kaupaksi kaiken ylimääräisen kosmetiikan sekä muut ylimääräiset tavarat jotkat ovat hyviä.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin nähdä lakkauksia näistä kynsilakoista. Toivottavasti ei ole aivan mahdoton toteuttaa. Olisi mielenkiintoista jos kokoaisit kaikkien toiveista oikein lakkaus postauksen joku päivä:
  Anytime villikanerva,
  Mavala Red Diamond
  Opi Talk of the Town Brown,
  L'oreal 753,
  Lumene Yön Kuningatar
  sekä NYX Girls 33.
  Olisi todella ihanaa jos toteuttaisit nämä laukkaustoiveet. Kiitos.
  Oi voi, hieman liikaa toiveita yhdeltä kyllä.

  t: Anna

 12. 12

  sanoo

  Anonyymi: Näin äkkiseltään tulee mieleen Kickseistä saatavat Kings&Queens tuotteet, ovat parabeenittomia ja mineraaliöljyttöniä ja valikoimista löytyy body lotioneita, body buttereita ja suihkugeelejä.

  Anonyymi: Lupaan näyttää ranskiksen ja vaikkapa ihan tekovinkkejäkin. 🙂
  En ole jaksanut enää vuosiin laittaa tavaraa huutonettiin, tuntuu liian suurelta rumbalta näin laiskalle. Täytyy kuitenkin pitää vaihtoehto mielessä. 🙂

 13. 13

  sanoo

  Anna: Jos en kerralla laita kaikkia niin ainakin pikkuhiljaa. Ihanaa, että kaikki toivovat niin erilaisia lakkoja niin tulee kokeiltua monia sellaisia, joita en ole piiitkään aikaan käyttänyt. 🙂
  Lorkun 753 muuten löytyy kuvattuna tuon postauksen lopusta, jossa kaikki lakkani esittelin.

 14. 15

  Änneli sanoo

  Aika paljon meikkipohjia ollut muutama vuosi sitten. Itselläni on juuri nyt ihanteellinen meikkivarasto. 4 huulipunaa, 3 huulikkiltoa, irtopuuteri, 2 aurinkopuuteria, korostuspuuteri, kivipuuteri, 3 huultenrajauskynää, Lumenen meikinpohjustusvoide, Diorin meikkivoide, eyliner, 2 muuta silmänrajauskynää, kulmakynä, kulmavaha, 2 poskipunaa, 3 ripsiväriä, ja tottakai 4 ihanaa Diorin luomiväripalettia. En sitte tiiä onko tuokin vähän iso ''varasto'' itselleni, mutta ainakin tulee käytettyä noita kaikkia.

  Olisin kiinnostunut näkemään kuvia näistä kaikista 4 sävystä luomilla Diorin paletista numero 859 Graphic Lights jossa on kivan vaaleanpunaisia, sekä pinkkejä sävyjä ja myös toisesta paletista numero 970 Stylish Move vasen alareuna violetti värin. Toivottavasti tästä ei ole kovin vaivaa jos viitsisit pistää kuvia näistä sävyistä.

  Ja lopuksi lakkaustoivomuksia

  Anytime Auringonnousu, Anytime Pinkkilinna, Lumene matkalla jonnekkin, L'oreal 553, China Glaze, Maybelline Sparkling Bronze 867, Lumene Revontulen Leikki ja Lumene Timantteja Hangella. Myös olisi mielenkiintoista nähdä ''tiikeri'' lakkaus, jossa oranssi pohja ja mustia raitoja. Äääh, minunkin listasta tuli älyttömän pitkä, mutta oisi kiva nähdä nämä lakat kynsillä. Olisi kyllä mukava nähdä edes joskus nuo toivomukseni. Tuo voisikin olla aivan hyvä idea pistää toivomuksia pikkuhiljaa mitä ollaan toivottu. Nuo lakat on niin ihania että listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta pitää antaa muidenkin toivomuksille tilaa. 🙂
  Mikä on käsirasva tilanne nyt? Onko tuotteita loppumassa vähään aikaan?
  Odotan myös toista kirppistä, kuten minäkin nukuin aivan ohi tuon kirppiksen. :/
  Onko vahaus sitten enää niin kivuliasta kun siihen tottuu, kun olen kyllästynyt jokapäiväiseen sheivaamiseen?
  Max Factorin False Lash effec maskara on muuten todella hyvä ;).

  Noh, taisi tulla hieman pitkä kommentti. 😀

 15. 16

  kepuli sanoo

  Mihin helmiäistä aurinkopuuteria oikein käytetään? 😀 Olen käyttänyt itse mattapintaista aurinkopuuteria varjostukseen, mutta en ole keksinyt, mihin tuota helmiiäistä voisi laittaa.

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Oisi jännittävää nähdä sellainen lakkaus sellaisesta kynsilakasta mistä et ikinä suostuisi luopumaan ja et toivo sen lakan koskaan loppuvan. Haastetta varmaan olisi löytä niin monen joukosta VAIN YKSI ihanin ja kaikkein paras kynsilakka, varmaan ihania on monta mutta kaikkein ykkös lakka, joka täyttää mielestäsi monta kriteeriä.

 17. 18

  sanoo

  Änneli: Sinulla on ihanan kuuloinen hillitty ja hallittu kokoelma, jossa on juuri sopivasti hyvin valittuja tuotteita. Olen ihan kateellinen! 🙂
  Minulta meni nyt hieman ohi, että mitä sävyjä halusit nähdä kun puhuit Graphic lightsin neljästä ja Stylish moven yhdestä. Eli siis tarkoititko kolmea Graphic lihtsin sävyä (kaksi alinta ja vasen ylänurkka) yhdistettynä tuohon yhteen Stylish moveen vai miten? 🙂
  Ihanaa saada lakkaustoiveita, täytän niitä pikkuhiljaa.
  Käsivoidetilanne on hyvä, sillä kaksi 30 ml tuubia on kohta puolessa välissä kumpikin (toinen kulkee laukussa, toinen on yöpöydällä). Eli parin viikon kuluttua saan ostaa uuden käsivoiteen! 🙂
  Vahaus ei ole ollenkaan kivuliasta jos ei ahnehdi liikaa ja tekee tarpeeksi pienissä osissa. Itse käytän höylää enää vain hätätapauksissa, muuten otan karvat aina pois epilaattorilla. Näppärämpää kuin vahaus ja uusimmissa malleissa on jopa hierovia päitä, jotka vähentävät kipua, jota ekoilla kerroilla saattaa tuntea.
  Ihanaa saada pidempiäkin kommentteja! 🙂

  kepuli: Kun mattaista aurinkopuuteria voi käyttää varjostuksiin, toimii helmiäinen päinvastoin eli korostuksiin. Paras paikka helmiäisaurinkopuuterille on poskipäillä, mutta jos hohde on hillittyä ja sävy kevyt, voi sitä käyttää myös nenänvarressa, otsalla ja leuassa. Itse kuitenkin suosittelisin keskittämään poskipäille.

  Anonyymi: Mainitsin tästä täydellisestä lakasta jossakin aiemmassakin postauksessa, mutta tämän postauksen kuvassa sävy näkyy parhaiten:
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/06/paiva-127-lempparilakat.html
  Lakka on siis OPIn Señjorita Rosa-Alita. Niin täydellinen, en vain tahdo tämän koskaan loppuvan! 🙂

 18. 19

  Änneli sanoo

  Haluaisin nähdä 859 Graphic Lightsista kaikki sävyt luomilla.

  Sitten toisesta Dior Paletista 970 Stylish Movesta haluaisin nähdä vain yhden sävyn, violetin vasemmalla alareunassa.

  Eli haluan tuosta Graphic Lightsista nähdä kaikki sävyt ja Stylish Movesta vain yhden sävyn vasemmassa alakulmassa.

  En ole koskaan ollut mitenkään hyvä selittämään asiaoita ja olen aina selittänyt kaiken monimutkaisesti. Taito kai sekin. 🙂

 19. 20

  sanoo

  Änneli: Ok, nyt selkisi. 🙂 Kyllähän sinä ihan selkeästi sanoit, mutta maininta neljästä sävystä sekoitti minut. 🙂
  Mutta lupaan näyttää noista kuvia!

 20. 21

  Änneli sanoo

  Sattuuko kuinka kainalokarvojen epilointi vai tottuuko siihen? Olen tässä jo pitemmän aikaa ajatellut tuote epilaattorin ostoa, mutta on jäänyt ostamatta kun löysin sopivan höläyn paristokäyttösen jonku Gillette Venus Vibrance -höylän joka ei tee juurikaan haavoja. Oma kipukynnys kun on niin pieni, ettei kestä edes kirvelevää haavanpuhdistusainettakaan. Ajattelin tuota kun luin epiloinnista niin ei päivään saisi uida, nojoo ymmärtäähän sen jos kerta on yleinen uimahalli, että siellä on silti vedessä bakteereja. Miten menee suihkun laita sitten, tuskin epiloinnin jälkeen suihkaaminen haittaa vai haittaako. Sen suihkuvedenhän kyllä pitäisi olla aivan bakteeritonta. Kaunko menee suunnilleen kasvaa takaisin ihokarvojen epiloinnin jälkeen? Onko epilointi ja vahaus yhtä käteviä, vaiko epiloiti kätevempää? Kiitos kun lupaat näyttää nuista Diorin paleteista niitä sävyjä oikein luomilla. 🙂

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Voisitko tehdä joskus sellainen pohjustus, jossa neuvoisit vaihe vaiheelta, miten tehdä melko luonnollinen ruskean sävyinen silmämeikki. Varjostukset ja häivytykset sun muut. Sain vihdoinkin ostettua tuon luomivärin pohjustusvoiteen, että jos ne luomivärit nyt vaikka pysyisi luomilla 🙂 Harmaan sävyinen olisi myös kiva 🙂

 22. 23

  sanoo

  Änneli: Kyllähän se toki sattuu kainaloissa aluksi, ei käy kieltäminen. Itse en enää pahemmin tunne kainaloissa mitään, mutta aluksi kyllä tuntui. Säärissä tuntuu huomattavasti vähemmän. Epilointi on huomattavasti näppärempää kuin vahaaminen mielestäni, sillä se ei sotke yhtään ja epilaattorin voi vaan vetäistä esiin ja katsella vaikka samalla telkkaria kun sutii epilaattorilla ympäri jalkojaan. Suihkussa voi ihan normaalisti käydä, ei haittaa yhtään. Karvojen takaisinkasvamiseen menee yhtä kauan kuin vahalla, eli noin kuukausi. Plussana on tietysti höyläämiseen verrattuna se, että karvat heikkenevät pikkuhiljaa epiloinnin seurauksena. Itselläni alkaa nykyään olla melko vähäistä karvankasvu varsinkin kainaloissa juuri tuon takia.
  Itselläni on muuten sama Venuksen värisevä höylä ja on kyllä ollut ihan hyvä. 🙂

 23. 24

  sanoo

  Anonyymi: Yritetään saada aikaiseksi, mutta tutoriaalit eivät välttämättä ole ihan se vahvin puoleni… 🙂

 24. 25

  sanoo

  todella hyvin on tota tavaraa vähentynyt, oisin ihan taivaassa sun asemassa kun on oma kosmetiikkakauppa kotona 😀

  meikeistä tulikin mieleen, että olisi tosi kiva jos tekisit mielipide-postauksen kaikista kansan "lempparimeikeistä" eli tässä tapauksessa esim. L'orealin true match minerals, maybellinen dream matte mousse, maxfactorin masterpiece (ehkä myös masterpiece max?), kanebo 38… eli voisit arvostella niitä ammattilaisen näkökulmasta, ei ehkä kokonaan sellaista "silikonia koko tuote" – juttua mutta olis myös kiva tietää jos jotkut noista on täyttä huijausta 🙂

 25. 26

  sanoo

  Josse: En taida uskaltaa ihan mielipidepostausta tehdä, mutta annoit kyllä hyvää ideaa tuotteista, joita voisin sopivan tilaisuuden tullen kommentoida. 😉

 26. 28

  sanoo

  Anonyymi: Nämä ovat Elizabeth Ardenin ja olivat myynnissä vain kausituotteina joskus vuosi sitten. Omani ostin alesta lokakuussa kun sain n. 5 eurolla kappale. Ovat kyllä olleet loistavia.

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Mikä ero on vartalovoiteella ja vartalo"voilla" (body lotion vs body butter) ihan siis käytännössä?

 28. 30

  sanoo

  Anonyymi: Body lotion eli vartaloemulsio on ohuempaa koostumukseltaan kun taas body butter eli vartalovoi, joka on rasvaisempaa ja paksumpaa. Body Cream eli vartalovoide on sitten näiden väliltä. 🙂

 29. 31

  Anonyymi sanoo

  Voiko tämän siis soveltaa niin, että body butter sopii enemmän kuivalle iholle (vai kosteuttaako se enemmän?) ja body lotion ei niin paljon kosteutusta tarvitsevalle iholle? 😀 Vai miten näitä kuuluisi käyttää?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *