Päivä 139: Intoilua

Arvatkaapa vaan, kuinka innoissani olen! Käytin nimittäin eilen loppuun tämän:

Kyseessä on siis joku aika sitten saamani Body Farmin Dark Chocolate Body Milk, joka osoittautui käytössä oikein hyväksi tuotteeksi. Epäilin aluksi tämän kosteutustehojen riittävyyttä, mutta kyllä tämä sitten kuitenkin osoittautui hyväksi kosteuttajaksi. Tykkäsin myös ihanasta, pehmeästä suklaan tuoksusta, joka ei ollut yhtään liian äklö, kuten se usein tuppaa suklaisissa tuotteissa olemaan. Ilomielin käyttäisin tätä vielä lisääkin!

Lisäksi käytin eilen loppuun Lumenen Arctic Aquan Virkistävän suihkugeeli. Tai oikeastaan minä käytin siitä ensin lähes puolet, sitten wannabe-insinööri otti tämän käyttöönsä (okei, käskin hänen käyttää tätä…) ja nyt minä käytin taas viimeisen käyttökerran. Eli voidaan siis sanoa, että minä kulutin tämän loppuun.

Tykkään kovasti tämän tuoksusta. Tämä on ihanan raikas, muttei kuitenkaan mikään turhan sporttinen. Sopii naiselle, mutta sopii myös miehelle. Kiva suihkugeeli, jos ei tahdo hankkia kaikille erillisiä suihkugeelejä vaan pyrkii pärjäämään vaan yhdellä. Tämä pesi kyllä hyvin, mutta ei tuntunut liian kuivattavalta. Tätäkin suosittelen!

Vaikka mitä muuta on loppumaisillaan, mutta palaan niihin lähipäivinä. Tämän pikaisen raportoinnin jälkeen palaan tekemään huomisen postaustani, jonka tekeminen todellakin vie aikaa. Aiheena ovat nimittäin KAIKKI kynsilakkani.

Huomiseen! (Olettaen, että saan postauksen joskus valmiiksi, ei nimittäin ole ihan kevyt keissi…)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Voi en malta odottaa huomiseen että näkisin postauksen kaikista kynsilakoistasi :).
  Kohtahan pääsetkin ostamaan uuden vartalovoiteen itse. Onkos niitä vain enää yksi?
  Mikä on muuten suihkugeeli varasto tilanteesi, montako vielä löytyy?
  Joko on loppunut 100 tuotetta?
  Onnea ostolakolle ja hyvää Juhannusta. 😀

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi: Postauksessa on kunnolla tosiaankin esiteltynä joka ikinen lakkani. 🙂
  Vartalovoiteita on jäljellä vielä yksi vajaa 400 ml Lorealin pönikkä ja toinen vajaa 100 ml pönikkä Pradaa. Mutta kyllä nuo tässä kuussa loppuvat ja sitten pääsen tosiaankin ostamaan yhden uuden. Suihkugeelejä löytyy vielä kolme vajaata putiloa, joten vielä menee pari kuukautta niiden kanssa.
  97 tuotetta näyttäisi olevan nyt kulutettu loppuun, mutta satasen raja on ihan kohta rikki.
  Mukavaa juhannusta myös itsellesi! 🙂

 3. 3

  Anne sanoo

  Jos minulla on tylsää ja ei ole mitään tekemistä aloitan aina blogisi alusta asti lukemaan ja se piristää heti ja ylimääräinen aika vierähtää siinä samalla. Kiva katsoa kun pullot vähenee. Kivalle kuulostaa kun melkein 100 käytettyä tuotetta tulee täyteen. Hyvää juhannusta sinnekkin.

 4. 4

  sanoo

  Tuli muuten mieleen, että väliäkös sillä käytätkö itse sitä tuotetta sen viimeisen kerran kun lasket ns. "voiton puolelle" lakon kuukausilaskelmissa ym. myös pois annetut ym. tuotteet 😀 (tajuaako tästä sepostuksesta mitään? :–D )

  Niin ja hei vielä mitä se iridescent meinaa niissä Dioreissa? 😀

  Hauskaa juhannusta! 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Miten saada selville onko hiusväriaineelle allerginen ennen hiusten värjäämistä ettei vain tapahtuisi mitään allegisia reaktioita. En ennen ole värjännyt hiuksia ja ikää on jo vähän yli 20 vuotta ja ajattelin värjäillä huomenna hiukset Loreal Excellence Cremellä 7.34 Kirkkaalla kuparikullalla.

 6. 6

  sanoo

  Anne: Oi, ihana kuulla! :)Sata alkaa olla tosiaankin linssissä, täytyy varmasti alkuviikosta. Mukavaa juhannusta sinullekin! 🙂

  Sanni: Olen muuten laskenut tuohon mukaan vain loppuun kulutetut tuotteet, lisäksi on sitten hirveä läjä myytyjä ja muuten vaan eteenpäin lähteneitä tuotteita.
  Iridescent tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että palettien sävyt hohtavat. Hohde on kuitenkin eri asia kuin helmiäinen, eli hohde on todella hienojakoista. Osa paleteista on siis iridescent-laatuisia ja osa "tavallisia".

  Anonyymi: Kurkkaapas väripakettisi tai sen sisällä olevan lappusen tekstit läpi, niissä nimittäin neuvotaan aina, kuinka voit testata, oletko allerginen tuotteelle. Niissä kyllä usein kehotetaan odottamaan 48 tuntia testin jälkeen ennen värjäämistä, eli ei ehdi selvitä huomiseksi.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Elä huoli…se ken ostaa yhden purkin huonekalulakkaa…rasittaa luontoa jo miltein yhtä paljon, tosin turhasta turhuudesta ulos pyrkiminen on kunnioitettavaa ;O)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *