Päivä 136: Pikainen aamuherätys ja muuta mukavaa

Tänäaamuna minua ei ollut vaikea suostutella nousemaan sängystäni. Herätyskellon soidessa kipitin pienen ponin lailla makuuhuoneestani ulos. Monet teistä tuntevat minut ja käyttäytymiseni jo sen verran hyvin, että osaavat arvata tähänkin olevan taas joku huipputärkeä ja pinnallinen syy. Niin onkin!

Menin suorittamaan viimeistä käyttökertaani tällä ja sain tämän 750 ml pönikällisen Tigin Superstar-hoitoainetta vihdoinkin loppumaan! Tuntui, ettei tämä lopu koskaan. (Tuota tunnetta muistellessa on muuten älyttömän kivaa tietää, että 750 ml Moisture Maniac ja Brunette Goddes -pönikät jöpöttävät komeroni hyllyillä käyttöä odotellen…)

Tykkäsin tästä hoitoaineesta kyllä kovasti. Tuoksu on todella herkku (äklöesanssinen mansikka) ja tämä siloittaa tukkaa kivasti. Mikään superhoitavahan tämä ei sisältönsä puolesta kyllä ole, mutta loistava pikahoitis silloin, kun en jaksa muhitella tukkaani suihkumyssyn alla, mutta haluan silti hyvän lopputuloksen. Suosittelen kokeilemaan!

Superstarin 750 ml shampookin muuten lähentelee loppuaan ja arvioitu loppumisaika on parin viikon päästä mitä luultavimmin!

Hiuspäiväni oli tänään niinkin hyvä, että sain myös minua vuosia palvelleen Tigin Girltoys -kiiltoseerumin loppumaan. Jatkuvassa käytössä tämä ei ole kokoaikaa ollut, mutta viimeaikoina olen tätä kyllä käyttänyt ahkerasti.

Tätähän voisi laittaa myös kuivaan tukkaan siloittamaan pörröisyyttä, mutta itse tykkään laittaa kosteaan tukkaan pesun jälkeen. Lopputulos on vähemmän lähmäävä kuin kuivassa tukassa (missä ei toki lähmää, jos osaa annostella oikein), mutta kuitenkin yhtä sileä.

En sanoisi, että tämä tuote olisi ollut jotenkin niin erityinen, että tähän siloittelutarkoitukseen kannattaisi ehdottomasti ostaa Tigiä. Melko samaa silikonilitkua nämä kaikki vastaavat ovat riippumatta siitä, ostaako niitä markettien hyllyiltä parilla eurolla vai kampaamosta parilla kymmenellä eurolla. Toki kalliimmissa on monesti mukana hieman muutakin kuin vain pelkkiä silikoneja, mutta lopputulos on hyvin usein identtinen. En näin ollen hankkisi tätä tuotetta uudelleen, vaikka hoitikin hommansa hyvin.

Käytin eilen illalla loppuun myös Lumenen Uudistavan mustaherukka silmänympärysvoiteen:

Tässä on mukamas suojakerroin, mutta minä en ainakaan laske SPF kutosta miksikään kunnolliseksi suojakertoimeksi. Tämä kosteutti ihan hyvin ja oli ihan passeli päiväkäytössä (yöksi kaipaan rasvaisempaa), mutta käytin (silmänympärysvoiteeksi poikkeuksellisen isosta) 20 ml tuubista vajaan puolet kaulavoiteenani lopulta. Syy tähän oli se, että vaikka voiteen tuoksu ei ollutkaan muuttunut miksikään, oli se kuitenkin yhtäkkiä paikoin hieman tavallista löysempää ja vetisempää. Tuotetta ei ole valmistettu lähes kahteen vuoteen ja vaikka olenkin säilyttänyt sitä asianmukaisesti ja avannut sen vasta pari kuukautta sitten, en tahtonut ottaa silmieni kanssa mitään riskiä ja käytin jämät mielummin kaulalle. Toimi kyllä siinäkin tehtävässä varsin hyvin.

Eli aivan loistava päivä on jälleen potkaissut itsensä käyntiin!

PS. Toissapäivänä listasin teille mielenkiintoisia hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Ne olivat kyllä hauskoja, mutta joku repäisi, ja pisti kehiin vielä paremman hakusanan, jolla pääsee blogiini:

itsetyydytys ja akne

Ymmärrän kyllä näillä sanoilla googlettelun erikseen, mutta samassa yhteydessä niistä tulee jo mielenkiintoinen pari. Epäilen kovasti, että kyseessä oli puutteessa elävä teinipoika, joka epäilee vahvasti aktiivisen seksuaalisten halujensa purkamisen aiheuttaneen hänelle aknen. Fiksuja nämä nuoret miehet.

Ja niin, kyllä se koska viimeinen päivä kyntää -hakusana myös yllätti…

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Kui paljo sul muka enää on ees noit juttuja ku kokoajan kuluu loppuu uus puteli? :O

 2. 4

  sanoo

  Anonyymi: Äitini toi minulle pari vuotta sitten Kiinasta juuri tuota paletti kakkosta vastaavan paletin. Paletista näki sitä tutkiessa heti, että on feikki. Pussukka oli laadultaan lörppö, takana ei ollut Diorin tarraa, jossa olisi paletin nimi… Mutta melko hyvää kopiointia kyllä. Äitini tosin tiesi paletin olevan feikki ja maksoikin siitä sen mukaisen hinnan. Luomivärinapit olivat kyllä laadultaan aivan loistavia, mutta made in Kina säikäytti minut sen verran pahasti, etten uskaltanu käyttää moista halpista oikein, noista kun ei oikein tiedä, että mitä pitävät sisällään. Annoin paletin lopulta tänäkeväänä äidilleni (otan muuten kuvan kun ensikerran käyn kylässä), joka kyllä käyttää sitä ja muita kopioitaan erittäin tyytyväisenä. 🙂

  Anonyymi: No mul on viel vaikka miten paljon noita juttuja. :O

  Anonyymi: Luonnonkosmetiikka on ajatuksena ihana, mutta rakastan sitä luksusmerkkien ja brändien tuomaa fiilistä (vaikka käytän kyllä halpiksiakin), joten en vaan voisi täysin siirtyä luonnonkosmetiikkaan. On paljon ihanempaa laittaa huulipuna Diorin hylsystä kuin Santen tai jonkun muun. Kyllä, olen turhamainen. 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Kumpaa suosittelisit käyttäväni, luonnontuotteita vaiko iha marketti tuotteita parabeeneineen, silikoneineen ym. Olen alkanut vähän kammoksumaan kaikkien kemikaalien vaikutusta pitkällä käyttöajalla, mitä niistä seuraa. Haluaisin kuitenkin ostaa markettituotteita, koska niissä on hyvä tuoksu ja kauniinpi pullo, vaiko vain siirtyä luonnonkosmetiikkaan rumineen pulloineen. Vai voiko esim. samppoon siirtää toiseen hienompaan samppoopulloon jos se on pesty erittäin hyvin.

  t. Anna

 4. 6

  sanoo

  Anna: On ihan oma valinta kammoaako kemikaaleja vai käyttääkö "tavallisia" tuotteita huoletta. Itsekään en luonnonkosmetiikassa tykkää pakkauksista useinkaan, joten toki hienompiin pakkauksiin siirtäminen on yksi vaihtoehto. Tähän ei voi oikein muuta kommentoida, kuin että parasta tehdä niinkuin itsestään tuntuu parhaalta. 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Olisi tosi hauskaa jos vielä joskus julkaisit listan Google Analyticsen nappaamista hakusanoista jotka jotenkin on outoja ym.

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Täytyy sanoa, että brunette goddess on kyllä ihana! Ihastuin siihen tuossa taannoin, mutta haluaisin kuulla muidenkin mielipiteitä. Mitä se tekee sinun tukallesi?

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Ootpahan saanut alkulähtökohtaan verrattuna aikamoisen määrän tuotteita jo käytettyä, vaikka onhan tuossa vielä hommaa. Sitä lähinnä pohdin, ovatko nuo kaikki oikeasti vielä käyttökelpoisia? Useat tuotteethan säilyvät avattuina esim 6kk…

 8. 11

  sanoo

  Anonyymi: Brunette Goddes on ihan kiva pikahoitis, mutta mitään ihan mullistavaa se ei muistaakseni tee tukalleni. En ole käytellyt sitä hetkeen, tätyykin terästää muistia lähiaikoina taas..

  Anonyymi: Kaikki ovat käyttökelposia, käyttökelvottomat heitän roskiin. Tuotteet, joita en tällä hetkellä käytä, eivät ole avattuina, paitsi ehkä mascaroista, joista kaikkia en kokoajan käytä. Niitä kyllä heittelen roskiin kun ovat olleet avattuina turhan kauan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *