Päivä 126: Se Oikea

Tältäkö se elämänsä rakkauden löytäminen nyt sitten tuntuu?
Toinen tuntuu niin täydelliseltä etkä vain löydä siitä mitään vikaa ja vaikka löytäisitkin, voit hyvin elää vikojen kanssa, sillä hyviä puolia on kuitenkin niin paljon enemmän. Et enää tahdo muita, kuin vain tämän jo löytämäsi…

Toisaalta nyt en voi enää tehdä jännittäviä kokeiluja eikä enää ole edessä sen oikean jännittävää metsästystä, epämääräistä alkusöhläystä, toisen hylkäämistä… Tylsää!
Tuon ajattelu saa minulle tavallaan melko tyhjän olon.

Niin, ja en nyt siis puhu minun ja wannabe-insinöörin suhteesta, vaan jostain paljon syvällisemmästä. Puhun nimittäin mascararakkaudestani.

Voi kuinka monet kerrat olenkaan hehkuttanut täällä, kuinka minä ja Max Factorin False Lash Effect olemmekaan täydellinen pari. No, nyt aion tehdä sen taas! (Joko kaikkia ärsyttää?)

Olen saanut monet kehut FLE:tä käyttäessäni (enkä ole tietystikään unohtanut mainita niitä täällä blogissani) ja tällä viikolla sain uusimmat kehut. Olin taas jaksanut nähdä hieman tavallista enemmän aikaa ja vaivaa FLE:n laitossa ja työkaverini oli aivan varma, että minulla on ripsissäni irtoripsitupsuja. Oih, kuinka otettu olinkaan taas kerran. (Jaksaisinkin nähdä saman vaivan ihan joka aamu.)

FLE:ssä on kuitenkin parasta se, että jos ei tykkää himoräpsyistä, saa sillä myös kevyempää jälkeä. Tässä esimerkki pikasutaisuna tehdyistä ripsistä, joihin on kuitenkin laitettu kaksi kerrosta mascaraa. Yhdessä kerroksella jälki olisi vielä kevyempi, mutta kuitenkin siisti.

Okei, ripseni olisivat ehkä kaivanneet pientä kampaamista, mutta tämä onkin vain kiireisen aamun esimerkki. Eli mascara tosiaankin sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja nopeampaan ja hitaampaan laittoon.

Tässä vielä edellinen hehkutukseni kyseisestä mascarasta muistinvirkistykseksi.

Harmikseni minulla ei ole yhtään loppuunkulunutta tuotetta raportoitavana eikä muutenkaan oikein mitään sanottavaa. Tämän vuoksi ajattelinkin antaa mikrof…näppäimistön teile ja antaa teidän kysyä minulta.

Minulta on toivottu postausta, jossa vastaisin teidän kysymyksiinne. Koska tällä tyhjäpäällä ei nyt tosiaankaan ole oikein mitään loppumassa eikä muutenkaan mitään syvällisempää tai pinnallisempaa nouse mieleen sanottavaksi, niin laukokaa te nyt puolestanne minulle kysymyksiä. Voitte kysyä tuotteista, meikeistä, ihonhoidosta tai melkein mistä vaan. Toivon kuitenkin, että aihe jollain tasolla liittyy blogiini ja sen aihepiireihin. Kaikkeen en välttämättä osaa, ehdi tai tahdo vastata, mutta kokeillaan nyt ainakin, että miten homma toimii.

Pistäkää siis laukoen!

Kommentit
 1. 1

  maritus sanoo

  Olen itsekin sinun innoittama tuon mascaran ostanut ja todennut loistavaksi (Kanebon 38 myös toinen suosikki).

  Mutta, laivalla ollessani eksyi minulle mukaani uusi perheenjäsen, tai ensimmäinen tapauksessani. Eli Diorin 859 Graphic Lights vauva! Tosin se korvaa minun tapauksessa miehen, lapsen, lemmikkieläimen ja farmarivolvon, koska on niin IHANA!! Ja tuli testattua kestävyyys Happaradion tahtiin riehuttaessa. Tulos: PYSYY! Kaveri myös osti 609 Earth Reflection ja on myös yhtä rakastunut (lukee myös aktiivisesti blogia)! Laivalla muuten maksoi 40 euroa, en itse pitänyt sitä järin tyyrinä.

 2. 2

  maritus sanoo

  Ja tuo sinun tämän kertainen alkuteksti sopi myös aika hyvin meidän vauvoihin 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Minkälainen meikkivoide sopii rasvaiselle iholle? Tai yleensäkin millainen pohjameikki rasvaiselle iholle tulisi tehdä, jotta iho näyttäisi hyvältä mahdollisimman pitkään? Nestemäinen meikkivoide, mousse, paksumpi voide…?

 4. 4

  Safire sanoo

  Itsekin rakastuin False Lash Effectiin, todellinen huipputuote. Toinen mistä tykkään on Fiberwig, se erottelee ehkä paremmin kuin FLE. Mutta hintansa puolesta FLE vie voiton vaikkei Fiberwig ole ylimaallisen kallis (19,90e) niin opiskelijalle 3e:n säästö voi olla suuri. 😀

  Sitten kiinnostaisi tietää, että mikä on kaikkien aikojen suurin inhokkituotteesi, mihin et enää ikinä halua koskea ja miksi? Sekä siitä, mistä innostuksesi Diorin Viisikoihin lähti, mikä on ensimmäinen muistosi liittyen Viisikoihin?

 5. 6

  sanoo

  maritus: Ei paha hinta ollenkaan. Ihanaa, että tekin olette löytäneet Suuren rakkauden Dioreista. 🙂

  Anonyymi: Rasvoittuvalle iholle suosittelen mahdollisimman rasvatonta kosteusvoidetta (esim. apteekin Humektan yms.) ja meikinpohjustusvoidetta ennen meikkivoidetta. Hyvä meikinpohjustaja löytyy esimerkiksi Lumenelta, Estee Lauderilta, Clarinsilta, Kanebolta… Meikinpohjustaja siloittaa ihon, kiinnittää meikin paremmin ja pitää kiilltoa poissa.
  Meikkivoiteeksi kannattaa valita öljytön vaihtoehto ja mielellään mahdollisimman kevyt. Iho ei nimittäin näytä kovin hehkeältä, jos paksu meikkikerros lähtee rasvaisella iholla mössääntymään päivällä… Kannattaa katsastaa esimerkiksi Estee Louderin Double Wear tai Double Wear light.
  Puuterin kannattaa olla matta ja siveltimen sijaan se kannattaa painella kasvoille vipalla, jolloin se kiinnittyy paremmin ja pitää kiiltoa tehokkaammin poissa. Jos puuteria haluaa päivän aikana lisäillä, kannattaa valita väritön vaihtoehto, sillä sävyllinen tummuu helposti rasvaiselle iholle painettaessa.

  Safire: Itse en oikein välitä Fiber Wigistä, sillä en saa sillä yhtään tuuheutta. Pituutta kyllä, mutta en tuuheutta ja hennot ripseni näyttävät todella hepposilta sen kanssa. Poistaminen on kuitenkin ihanan helppoa! Minulle ei oikeastaan tule mieleen mitään ihan ehdotonta nou nou tuotetta näin äkkiseltään, vaikka floppeja onkin kyllä ollut. Viimeisin kamaluus oli kyllä Estee Lauderin uusi itseruskettaja kasvoille. En vaan millään saanut sitä levitettyä kasvoille tasaisesti ja sävy oli kaamea oranssi. Samat kokemukset oli työkaverillakin. Siinä me oranssit laikkusiskokset sitten oltiin ja kauhisteltiin itseämme. 🙂

  En edes kehtaa kertoa, että hankin ensimmäisen Dior viisikkoni vasta keväällä 2008. Tai siis siinä ei ole mitään noloa vaan lähinnä siinä, että kaikki viisikkoni ovat tulleet minulle vasta sen jälkeen… Ostin kerralla useita iridescent-paletteja, muistaakseni olivat vasta ilmestyneet vähän aikaa sitten ja ihastuin niihin niin palavasti, että niitä oli pakko saada. Tein vielä silloin eräässä tavaratalossa töitä ja viisikot olivat siinä kuussa tarjouksessa ja kun tarjoushinnasta vielä vähensi henkilökunta-alennuksen, oli hinta todella alhainen. En vaan kehdannut kertoa työkavereille, että kaikki siinä kuussa ostamani viisi (vai kuusi?) viisikkoa tuliva minulle itselleni ja valehtelin sujuvasti, että ostan myös parille ystävälleni… 😀

  Annalie: Löytyy tästä postauksesta: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-61-lets-pamper-princess.html
  Ripseni tosiaankin ovat todella hennot ja ihan olemattoman näköiset ilman mascaraa.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  onko sulla kokemuksia ripsien kestovärjäyksestä? Ajattelin itse käydä värjäyttämässä, mutta lisäksi käyttää silti mascaraa. Tuntuu vaan että kun joka aamu yritän huolellisesti mascaraa laittaa, niin aina jää ruma "juurikasvu" ja pilkottaa vaaleat ripset alta, niin jos se parantaisi alta?

 7. 8

  Ines sanoo

  Tässä paha kysymys: esittele meille sun top 10 kynsilakat!! Kiinnostaisi kovasti!

 8. 9

  Henna sanoo

  mitä meikkivoidetta suosittelisit iholle, joka on vähän rasvoittuva, mutta silti herkkä ja epäpuhtauksia syntyy aina silloin tällöin otsan seudulle? haluaisin myös pitkäkestoisen sillä tuntuu että meikkivoide aivan kuin "kuluu" pois kasvoilta n. 5 tunnissa !

  niin ja onko se " tyven kreppirauta" toimiva?sii sse björn axelltools vai mikä onkaaan

  olisiko meikkivoiteen alle aina hyvä laittaa pohjustusvoidetta ?

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin kysyä semmoista että mitä mieltä olet Oriflame-kosmetiikasta? Oletko itse tilaillut niitä ikinä?

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  ei kysyttävää, kommentoitavaa sen verran, että inspiroiva ja hauska blogi 🙂 jatkahan samaan malliin, tällaisesta ostolakkoilusta voi itsekin ottaa oppia, oli sitten kyseessä meikit tai ihan mikä vaan turha tavaran tai materian haaliminen.

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Mitä suojakertoimellista kosteusvoidetta kasvoille suosittelisit? Mielellään jotain aika edullista, markettikamaa siis. Itse olen niitä pikaisella etsinnällä löytänyt vain apteekeista ja hinta on ollut liian kova…

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Saako FLE.tin pestyä helposti pois? Paakkuuntuuko helposti?
  Saako laitettua helposti hyvin?

  En oo ite sitä vielä ostanu, koska hinta kauhistuttaa mun pienoista budjettia. Seuraavaksi kyllä ajattelin ostaa kun tuo edellinen loppuu. Niin paljon hyvää kommenttia oon siitä kuullu 🙂

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Morjens,
  semmonen kysymys tai idea, että mimmosilla välineillä teet meikin eli esittele sudit sun muut.

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  luin tänään just lehdestä diorin (uudeta?) paletista, joka on samanlainen kuin viisikot, paitsi että yksi väreistä on rajauskynä. ootko kuullu /omista kyseisen tuotteen tuli vaan mieleen 😀
  btw ihana blogi!

 15. 17

  sanoo

  Anonyymi: Katso ylläolevan vastaukseni linkki, siellä on asiaa myös ehdottomasta lempparistani kotivärjäyksissä. Itse en nimittäin raaskisi tuhlata kertavärjäykseen lähes paria kymppiä, jotta saisin iloa pariksi viikoksi vaan mielummin värjään itse. Tuolla setillä se on helppoa kuin mikä!

  Ines: Postaus aiheesta tulossa! 🙂

  Henna: Katso vähän ylempää vastaukseni meikinpohjustajasta ja Estee Lauderin meikkivoiteesta, voisi toimia sinullakin. 🙂
  Minä ainakin olen todella tyytyväinen Volumasteriin, lähes aina käytössä kun lähden viihteelle. 🙂

  Anonyymi: Minulla ei valitettavasti ole tainnut koskaan olla yhtäkään Oriflamen tuotetta, joten en osaa niistä sanoa mitään.

  Anonyymi: Kiitos. Vaikka pidän blogia vain kosmetiikasta, on sama ostolakkoiluperiaate minulla voimassa lähes kaikessa asuntoni tavarassa tällä hetkellä. Kova karsinta on siis menossa kaikessa ja ylimääräistä ei pahemmin hankita. 🙂

  Heli: Ohhoh, niinpäs olenkin. Olisikohan aika laittaa profiiliin jotain infoakin vihdoin. 😉

  Anonyymi: Täytyy kyllä sanoa, etten oikein keksi muuta markettikamaa kuin Lumenen Vitamin c+ voiteen, mutta sekään ei ole enää kovin edullinen (n.25€). Tuota olen itse käyttänyt ja tykännyt.
  Sitten toki mieleen tulee Lorealin Derma Genesis päivävoide (SPF 15), mutta tätä en ole itse kokeillut.
  Minulla on valitettavan vähän tietoa markettisarjojen ihonhoidosta, mutta valitettavan harvassa niistä edes löytyy suojakertoimellinen päivävoide ilman, että se on tarkoitettu 40+ iholle.

  Anonyymi: Saa hyvillä aineilla, ei paakkuunnu jämäköiden harjasten vuoksi, mielestäni on helppo laittaa. Tällä hetkellä on ollut monissa paikoissa tarjouksessa, sillä Maxilla on menossa mascarakampanja.

  Anonyymi: Voisin tehdä aiheesta ihan postauksen. 🙂

  Anonyymi: Itse en omista noita Designer-paletteja, sillä kun pari kuukautta sitten kokeilin meikata sellaisella, en oikein innostunut niistä.
  Palteissa on siis yksi hohtava väri luomen pohjustukseen, kaksi luomivärisävyä, yksi hohdeväri ja geelimäinen rajaus. Luomivärit ja geelimäinen rajaus olivat ihania, muista en ole vielä innostunut. Täytynee meikkailla noilla enemmänkin itseään ja muita jos vaikka innostuisin. 🙂

  Marjukka (jonka viestiä en julkaise hänen tietämistään syistä 😉 ): Tuo pieni nipistely on juuri sitä hoitoreaktiota, jota tuote saattaa koostumuksensa vuoksi aiheuttaa alussa. Toki jos kihelmöinti on sietämätöntä, niin kannattaa jättää käyttämättä, mutta itselläni tuota oli parina ensimmäisenä päivänä varsinkin hikoillessani kasvoilta. Sen jälkeen iho lakkasi reagoimasta ja kahden viikon jälkeen pahin kuivuus oli tosiaankin poissa. Näin täällä voin muuten vinkiksi sanoa, että paketin saat huomattavasti halvemmalla feelunique.comista. 😉
  Muistanko oikein, että FLE meni pussiin? 🙂

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Mikset tehnyt postausta noista kysymyksistä niinku muotibloggarit yleensä tekee?

 17. 19

  sanoo

  Anonyymi: Koska en ole muotibloggari?
  Ei vaan. Kysymyksiä on niin vähän ja teen joskus sitten sellaisen kunnollisen "lähetelkää kysymyksiänne ensiviikkoon asti, vastailen niihin sitten" -postauksen.

 18. 20

  Anonyymi sanoo

  Tilailin juuri näytteitä mineraalimeikeistä Lily Lololta ja Everyday mineralsilta ja haluaisinkin kuulla minkälaisia kokemuksia/suosituksia sinulla olisi koskien mineraalimeikkejä 🙂

 19. 21

  sanoo

  Anonyymi: Omat mineraalimeikkikokeiluni ja nykyään jopa käyttöni rajoittuu bare Mineralsin mineraalipohjaan, josta kyllä tykkään kovasti. (Netistä edullisesti feelunique.com) Ihollani vaan vaati jonkun aikaa tottua tuohon, mutta totuttuaan on aivan loistava jopa tällaisella kuivemman ihon omaavalla. Oikeat mineraalimeikit ovat siis mielestäni usein loistavia, mutta missään tapauksessa eivät nämä markettien mineraalisekoitteiset tuotteet (L'oreal, Max Factor…)
  Tärkeintä on mielestäni hankkia hyvä, pehmeä ja laadukas kabuki, jolla pohjan levittää. Siihen kun satsaa, niin pohja toimii hyvin.

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Toivottavasti tänne saa vielä laittaa kysymyksiä, vaikka päivititkin jo uudemman kerran. 🙂

  Olisi hauska kuulla wannabe-insinöörin ihonhoitorutiineista sun muusta. Miesten ihonhoidosta ja kosmetiikasta puhutaan yhä enemmän ja enemmän. Oletko kouluttanut wannabe-insinööristäsi ns. kosmetiikkavalveutuneen kuluttajan vai onko se hänen mielestään vain turhaa hömpötystä?

  Pahoitteluni jos olet jo jossain käsitellyt asiaa enkä ole vain huomannut!

 21. 23

  sanoo

  Anonyymi: Saa laittaa vielä jälkikäteenkin. 🙂
  Aiheesta on pyydetty postausta, mutta en ole saanut sitä vielä tehtyä. Nyt kun sitä pyydettiin uudemman kerran niin ehkä yritän tosiaankin saada sen tehtyä. 🙂

 22. 24

  janita sanoo

  ostin tuon ripsarin sun innoittamana, ja myyjäkin kehu että yks parhaista ripsareista. ero oli aivan mieletön, tosi hyvä ripsari !! 🙂 tulee kalliiksi tämä blogin luku, aina tekee mieli ostaa jotain 😀 onko sulla muute kokemuksia kuivashamppoosta?

 23. 25

  sanoo

  janita: Kuivashampoista minulta löytyy Proffsin ja Lee Staffordin kuivashampoot (kumpaakin saa Kickseistä), joista olen kyllä tykännyt kovasti. Toimivat hyvin myös tummemmassa tukassa ja ovat aivan mielettömiä aamujen pelastajia, kun tukka tarvitsee pesua, mutta aikaa ei vain ole.

 24. 26

  Laura sanoo

  Heippa! Tiedätkö joko tuosta False lash effectistä on tullut vedenkestävä versio? Kovasti haluttas ostaa kyseinen ripsari, mutta olen niin vannoutunut vedenkestävien ripsareitten ystävä, että tuota vesiliukoista en mene ostamaan 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *