Päivä 124: Tukasta ja takusta asiaa

Minulta on useasti pyydelty postausta tukkatuotteistani, mutta en vain ole saanut sitä aikaiseksi. Olen ottanut tukkatuotteistani kuvia kyllä jo ennen, kuin viimeisimmät pyytelyt alkoivat, mutta en vain ole silti saanut niitä hyödynnettyä. No, nyt on odotus loppu ja tukkatuotepostaus näytöllänne.

Olin yhteen aikaa oikea tukkatuote friikki ja hamsteri ja kun sen yhdistää innokkaaseen shoppailuun, työpaikan lahjuksiin, kokeilunhaluun ja hulluuteen, on lopputuloksena kamala pullomeri. Onneksi pullomereni on viimeaikoina pienentynyt huomattavasti, mutta pienentämisen varaa on kyllä vielä tietysti olemassa rutkasti. Enää mieleni ei kyllä edes tee hamstrata tukkatuotteita.

Tämä kuva todistaa, että minä tosiaankin olen ottanut kuvat jo ennen tätä postausta enkä vain höpöttele siitä lämpimikseni. Kuvassa on nimittäin vielä Tigin Oatmeal & Honey hoitoaineen jämät, jotka ilmoitin jo jonkun aikaa sitten loppuneiksi.

Tässä ovat siis hoitoaineeni ja tehohoitoni. Kuvasta löytyy viisi Tigiä: kosteuttava Oatmeal & Honey (jonka arvioinkin jo tässä postauksessa), tuuheuttava Superstar (jämät), siloittava Fashionista, kosteuttava Moisture Maniac sekä ihanan tuoksuinen Brunet Goddes. Tällä hetkellä käyttelen noista eniten Superstaria,sillä se toimii lyhyellä vaikutusajalla loistavasti ja tuoksuu aivan ihanalle.

Kuvasta löytyy myös Aussien korjaava tehohoito sekä kosteuttava hoitoaine, joiden kanssa en ole vielä ihan sinut. Lisäksi voit bongata Watercloudsin tehohoidon (en ole vielä varma tämän toimivuudesta), Femiglandin helokkihoitoaineen (haju ei ole kovin miellyttävä), Elvitalin tehohoitoja (vaaleanpunainen Nutri Gloss tehohoito on sisältönsä puolesta aivan huippu!) sekä Nivean hoitoaineita. Niveoita hamstrasin hullun lailla viime kesänä Virosta kun niitä ei vielä saanut Suomesta, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että hyvistä inci-listoista huolimatta ovat jääneet vähemmälle käytölle toistaiseksi.

Kuvasta löytyy myös pari Cutrinin matkakokoista hoitoainetta ja yksi väripaketin mukana tullut hoitoaine.

Saan itse eniten irti Tigin hoitoaineista ja Elvitalin yhden minuutin tehohoidoista, kun käytän niitä suihkumyssyn alla 30-60 minuuttia muhitellen. Toki nämä toimivat myös lyhyemmällä vaikutusajalla, mutta paljon föönin kanssa temmeltävä tukkani nauttii tehokosteutuksesta ja homma toimii minulla hyvin. Niveat eivät näin toimi, vaan tekevät tukastani vain lähmäisen ylipitkien vaikutusaikojen vuoksi.

Tässä vielä kylppäriin unohtuneet Joicon Color endure hoitis ja Nivean Protein Repair pikahoitis, joista kumpikaan ei ole suosikkini. Joico ei siloita tarpeeksi eikä Niveakaan ole mikään ihmeaine, vaikka siloittaakin ihan hyvin ja nopeasti.

Shampoo puoli näyttää tältä.
Tällä hetkellä on käytössä Tigin ihanan tuoksuinen Superstar, joka tosin lähentelee loppuaan. Kuvasta voit löytää taka-alalta myös herkullisen tuoksuisen Brunette Goddes shampoon. Myös Nivean shampoot ovat hoitoaineiden tapaan jääneet vähemmälle käytölle. Aussien Miracle Moist hoitoaine on tuoksultaan ihana ja pesutehoiltaan todella pesevä: itse sain sillä yhden lisäpäivän hiusten pesemisen välissä, sillä tukka ei vaan tuntunut sen käytön jälkeen yhtä nopeasti likaiselta kuin tavallisesti. Tutkimukset siitä kuitenkin jatkuvat vielä.

Kuvasta löytyy myös Watercloudsin shampoo (en ole vielä päässyt selvyyteen tästä), Cutrinin matkakokoinen shampoo (en ole koskaan kokeillutkaan) sekä VO5 syväpuhdistava shampoo. Jälkimmäisin on aivan loistava ja ennen kaikkea edullinen syväpuhdistaja tällaisille, jotka kasaavat päänsä täyteen muotoilutuotteita. Suosittelen käyttämään syväpuhdistajaa 1-2 kertaa kuukaudessa (mutta käytän itse sitä ihan liian harvoin).

Tässä pari jätettävää hoitoainetta.
Nivean Intense Repairin inci on aivan loistava markettituotteeksi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ei lähmää (älä silti lotraa liikaa!), mutta hoitaa hyvin. Lisäksi minulta löytyy toistaiseksi käyttämättä jäänyt, mutta ah niin hyvän tuoksuinen Nivean Brilliant Brown (Suomessa Cacao Explosion tai jotain sinne päin) sekä myös niin ihanan tuoksuinen Tigin hyvin silikoninen Fast-Fixx.

Sitten sekalaisia muotoilutuotteita:

Kaksi kappaletta Cutrinin Multi Spray vol.2:sta (loistava kurittoman otsatukan muotoiluun ja föönailuun aamulla), Paul Mitchellin Extra Body Daily Boost tyvikohottaja (ei mitään erityistä kohotusta), Cutrinin Multi Sprayn vanhempi versio (käytän kuten uusiakin) sekä Wellan High Hair Flat Iron Spray lämpösuojasuihke suoristusraudan alle käytettäväksi (loistava siloittaja ja tarvittaessa kiharoiden pitäjä).

Lorealin Studio Line muotovaahto (ihan peruskamaa), Tigin Creative Genious (en ole vielä oikein keksinyt, että mihin suorassa tuokassani käyttäisin tätä), Tigin Curls Rock Curl Booster (kiva kiharoiden rutisteluun, mutta ennen kaikkea rakastan tämän tuoksua!), Redkenin sävyllinen hiuspasta kevyellä hohteella (ihan kiva), kaksi Tigin Fashionista Big & Biggeriä (voih, jos tahdot saada tukkaan kunnolla tuuheutta ja massaa, niin hanki ehdottomasti!) sekä Tigin Cocky (tuuheuttaa hieman, kiva arkituote).

Näistä suosikkini on ehdottomasti Big & Bigger. Tätä kostean tukan tyveen ja tarvittaessa pituuksiinkin, pää alaspäin, fööni käyttöön, tukka kuivaksi ja oh my god, mikä tukka! Harmi vaan, että tämän hetkisessä mallissani tuo yhtälö ei ihan toimi, joten tukan kasvua odotellessa…Palaan tähän varmaan syksyllä.

Siloittamassa käytän Tigin Small Talkia, Got2b:n Smoothing Lotionia, Tigin After Partyä, Tigin Smoothing Lusterizeria tai Nivean siloittavaa seerumia. Small talk on aivan loistava monitoimituote. Käytän sitä kosteaan tukkaan jätettävänä hoitoaineena ja samalla se myös siloittaa tukkaa sekä toimii myös lämpösuojana. Föönatessa se antaa hieman tuuheutta, mutta toimii myös ilman fööniä (tosin ei anna samaa tuuheutta).

Cutrinin siloittava ja suoristava voide, Phc:n vastaava, Bonacuren latvasuoja, Nivean siloittava ja suoristava voide, Cutrinin siloittava seerumi sekä Tigin Girl Toys siloittava seerumi. Tigistä on sanottava sen verran, että ei ole Suomen hintansa arvoista, ihan vastaavia silikonipommi siloittajia löytyy markettienkin hyllyistä vaikka kuinka.

Cutrinin kiiltosuihkeet sekä Matrixin vastaava. Matrixin hajusta en tykkää, Cutrinien tuoksua rakastan. Matrixilla saa tukasta helpommin rasvaisen näköisen kuin Cutrineilla.

Cutrinin siloittava ja suoristava voide, Cutrinin tuuheutta ja volumea antavat voiteet sekä näitä edeltänyt versio. En ole pahemmin käytellyt näitä, mutta tuoksu on kyllä kiva.

Hiusvahoja, joita en kylläkään käytä kovin usein. Kaksi Cutrinin Rocky styleria, siloittava Got2b:n Smooth & Chic vaha sekä Cutrinin Glossy hair paste. Käytän näitä lähinnä pörröisyyden síloitteluun sekä otsatukan asetteluun.

Tässä vielä kuva hiuslakoistani. Myös tämä kuva toimii tukena väittämälleni, sillä tästä löytyy kolme viikkoa sitten loppunut Lorealin vaaleanpunainen hiuslakkani.

Jostain syystä hiuslakkoja on kertynyt ihan hirveä määrä. Suosikkini näistä on Lorealin Infinium ultimate (takarivi, oikea reuna), jossa on todella hyvä pito ilman, että tämä tekee tukasta koppuraista. Loistava etutukan laittoon.
Mainittakoon vielä eturivissä keskellä olevat Tigin Maxxed-outit, jotka ovat todella hyviä (muistaakseni alkoholittomia) spraylakkoja vahvalla pidolla.

Kuten näette, on minulle siis kertynyt jonkun verran hiustuotteita. Voisi kuvitella, että tukkani siis näyttäisi aina ihan hemmetin hyvältä. Vaan eipä näytä! Pitäisi vaan uskoa, että hyvät tuotteet ovat vasta puolet hommasta ja toisen puolen tekee taitava tukan laittaja…eli en siis minä. Suurimman osan ajasta tukkani on miten sattuu eikä todellakaan minulle mieliksi. Tällä hetkellä se on hankalassa kasvattelu pituudessa, eikä yksinkertaisesti vaan halua olla minulle mitenkään mieliksi.

Tavallinen hiustenlaittorutiinini on tällä hetkellä tällainen:
-Pesu Tigin Superstarilla
-Tigin Superstar hoitoaine vaikuttamaan 3-30 minuutiksi.
-Tigin Small Talk kosteaan tukkaan siloittamaan, pehmentämään ja suojaamaan lämmöltä
-Tigin Girl Toys siloittamaan kosteaan tukkaan ja suojaamaan lämmöltä
-Tigin Cocky kosteean tukkaan tuuheutta tuomaan
-Paul Mitchellin Extra boost daily boost tyvisuihke tuuheuttamaan föönin kanssa
-Föönaus
-Tarvittaessa hiuslakka

Toki pärjäisin vähemmälläkin määrällä tuotteita, mutta koska noita on siunaantunut, yhdistelen niitä mielelläni ja käytän montaa kerralla. Toki kaikki kombot eivät ole kovin toimivia ja välillä lopputulos on kaukana toivotusta…

Kysykää ihmeessä, jos teille tuli aiheesta jotain kysyttävää! Ja kertokaa tietysti omat suosikkituotteenne, palan halusta saada uusia vinkkejä ja ideoita.

Kommentit
 1. 1

  maritus sanoo

  Itsellä on Tigin Superstarin shampoo ja hoitoaine ja niiden tuoksu on kyllä taivaallinen! Itselle jää shampoon jälkeen outo tunne hiuksiin, mutta hoitoaine korjaa ja tulos on pehmoinen. Itse kaipaisin vähän tyvikohottajaa, koska omia hiuksia on päässä tuplamäärä mitä muilla ja sen takia aika raskaat. Ostin Goldwellin Double Boostia. Onko siitä kokemusta? Itse vasta pari kertaa testaillut ja en oikein vielä tiedä miten sen kanssa toimia. Pitää kokeilla tuota Big&Biggeriä ehkä?

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mitä mieltä oot schwarzkopfin got2be.n hiuslakasta?
  Ite oon ihan rakastunu siihen hajuun, mutta tuntuu et tukasta tulee kauheen möhnänen ja sellanen ällö kun sitä käyttää, ehkä suihkutan liian läheltä?

  -Mauw

 3. 3

  sanoo

  Niitä suosikkituotteita: xz:n muumishampoo! Joojoo, se on lasten, mutta toimii aikuisenkin hiuksiin aivan mahtavasti! Hiukset on sen jälkeen ihanan pehmoiset ja sileät, ja tuoksukin on aika ihanainen. Ja kaiken lisäksi se on halpakin.

 4. 4

  sanoo

  Maritus: Suosittelen ehdottomasti kokeilmaan Big&Biggeriä, sillä tosiaankin tulee kohotusta. 🙂

  Anonyymi: Jos tarkoitat tuota minulta löytyvää Smoothing hairsprayta (ihana pullo!) niin toimii kyllä hyvin tehtävässään. Tuohan ei ole mikäään hiuslakka, vaan hiuksia siloittava suihke oikeastaan. Poistaa siis lennokkuutta ja sähköisyyttä, eli pieni määrä riittää. Lakalle ominaista pitoa tuossa ei oikeastaan ole, mutta se ei ole tarkoituskaan, sillä pörröisyyden se pitää kyllä muutenkin kurissa.

  Ava: I hear you! XZ:n tuotteet ovat loistavia muutenkin ja muumishampoo on oikeasti hyvää kamaa. 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiitos tästä postauksesta. Olen odottanut sitä pitkään. Hyvää kesää! 🙂

 6. 7

  jee sanoo

  Voisiko tänne blogiin saada kuvaa sun hiuksista? =) ja vaikka joku postaus missä vaihe vaiheelta näkee miten laitat hiuksesi?

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Löytyykö markettituotteista mitään tyvikohottajaa? Ja miten tyvikohottajaa pitäisi käyttää? Olen nyt vasta kiinnostunut kyseisestä tuotteesta joten en tiedä siitä yhtikäs mitään. Ulkomailta en valitettavasti voi tilata mitään kun en omista sellaista visa electronia joten jos tietäisit jonkun markettituotteen.

  Oma suosikkituotteeni on ehdottamasti Lorealin Nutri Gloss tehohoito! Se tekee tukasta aivan ihanan tuntuisen. Samoin tykkään todella paljon EHS hunajahoitiksesta joka valitettavasti lopetetaan. 🙁

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Oih mitä ihania purnukoita! Ei ihmekkään että kerääntyy kun kaikki on niin ihanan herkullisen näköisiä ja söpöjä jo ulkonäöltäänkin 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Ootko ikinä kokeillu cutrinin muotovaahtoa? Mulla on nyt Cutrinin hiuslakka, ja on kyllä parasta koskaan kokeilemaani. Voisitko suositella jotain hyvää muotovaahtoa? Ja voisitko kertoa vähän tarkemmin tuosta multispray vol 2:sta?

 10. 12

  sanoo

  Anonyymi: Olepas hyvä ja hyvää kesää myös itsellesi. 🙂

  Anonyymi: Yksi Erisanin lakka loppui, kuvassa on toinen.

  jee: Kiva idea, mutta toteutuksesta tulisi melko köyhä: pesu ja föönaus ilman muotoilua ja that's it, tukka roikkuu vaan mukana. 😉
  Nojoo, katsellaan jos saisin aiheesta enemmänkin irti.

  Anonyymi: Herbinalta on ainakin löytynyt tyvikohottaja, mutta ei kuulemma pahemmin tee mitään. Markettipuolelta noita ei oikein tule mieleen, mutta Kickseissä olen nähnyt pariakin eri.
  Vinkatkaa, jos joku tietää jonkun!

  Anonyymi: No sepä se kun pakkauksetkin ovat niin söpöjä jo! 😉

  Anonyymi: Enpä ole tainnut kyllä koskaan kokeilla valitettavasti. Käytän itse niin vähän muotovaahtoja, että mitään erityisen hyvää suosikkia en ole löytänyt. Jos joku lukija titetää jonkun hyvän, niin vinkatkaa!
  Multispray auttaa muotoilussa, suojaa lämmöltä, toimii suoristusrautojen kanssa, kiharoiden teossa…kaikessa. Antaa myös tuuheutta.

  Anonyymi: En tiennytkään Big&Biggerin olevan jäämässä pois valikoimista. Esimerkiksi Ranskan ja Brittienkin Tigin sivuilta se vielä löytyy. Toivottavasti ei ole jäämässä pois, on nimittäin ihan huippu

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Moikka, mulla on käytössä Cutrinin muotovaahto. Tuoksu on ihana ja tuote kyllä kuohkeuttaa tukkaa ihan kivasti 🙂

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Miten tuota Tigin After Partya tulisi käyttää? Pesun jälkeen vai harjauksen jälkeen, ennen lakkaa? Häh 😀

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Tosi kiva meille lukijoille kun sulla on noin kauheesti tuotteita mistä antaa arvioita ja mitä suositella, niin voidaan välttää ainakin kaikista huonoimpien tuotteiden ostamiset 🙂 ja löytää helpommin hyvät. Kiitos! =)

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  "Anonyymi: Yksi Erisanin lakka loppui, kuvassa on toinen."

  Ai hups, unohtu. 😀

 15. 17

  Nina sanoo

  Ite tykkään kovasti fashionista-spraysta, käytän sitä lämpösuojana ennen suoristusrautaa (suoristan kuitenki abt joka päivä hiukset) ja toimii myös muotoilutuotteena, kiiltosprayna ja hiuslakkana käyttötavasta riippuen 😛 Toimii sekä kuivissa että kosteissa hiuksissa, varsinainen monitoimituote ja ihan hitsin riittoisa!

  Toinen suosikki on latvaöljy, ite käytän Avonin dry ends-seerumia jota onki tullu hamstrattua pari pulloa varastoon ettei varmasti lopu 😛 Tuoksuu taivaalliselta toi avonin. Silottaa hiuslatvat pörröisyydestä pois, tuo upeaa kiiltoa ja tietenkin myös suojaa latvoja (kampaaja kehu hyväkuntosia hiuksia, epäili ton latvaöljyn olevan "syynä" 🙂 ). Levitän kuiviin hiuksiin viimeiseksi 10 cm pätkälle latvoista, hieron eka käsiin ja sit hiuksiin. Estää pitkiä hiuksia näyttävästä a-mallisilta tai vaihtoehtosesti waynes worldin garth-kampaukselta! 😀

  Hiusnaamio on kanssa ehdoton, ite tykkään erityisesti öljyhoidoista (oliiviöljy a'la Avon tällä hetkellä käytössä, ihan jees tuote ja tekee hiukset taivaallisen pehmeiksi ja ilmaviksi). Tavis rypsiöljyä on kans tullu hierottua hiuksiin naamioisiksi, tulos on ihan mahtava mut vaatii sen pari shampoovaahdotusta peräkkäin et saa ne öljyt pois lähmäsyydestä.

 16. 18

  sanoo

  Marjukka: En julkaise kommenttiasi, mutta kiinni jäin siis, pakkohan se on myöntää.:) Mutta mistä ihmeestä muuten keksit, että se olin minä? Pahoittelen muuten mahdollista hätäisyyttäni, sillä tulit paikalle juuri 15:52 ja olin aloittamassa viikonloppuni klo 16:00 ja lähdössä pienelle reissulle. Toivottavasti kiirehdistäni ei näkynyt ihan hirveästi ja kuitenkin lähdit tyytyväisenä. 😉

  Anonyymi: Itse tykkään kyllä Cutrinin Chooz-tuotteiden tuoksusta kovasti. 🙂

  Anonyymi: It's up to you! Itse laitan välillä kosteaan tukkaan pesun jälkeen siloittamaan föönatessa, välillä likaisempaan tukkaan vaan antamaan raikastusta ja välillä ihan vaan kuivaan tukkaan siloittamaan.

  Anonyymi: Mukavaa, että yhden konkurssista on kuitenkin toisille jotain hyötyä. 😉

  Anonyymi: Harmikseni näitä tosiaankin oli useampi, onneksi kuitenkin eri laatua (ensimmäinen antoi kevyemmän tuen, tämä vahvemman).

  Nina: Jostain syystä en ole itse Fashionista sprayta kokeillutkaan, täytynee kyllä kokeilla jossain vaiheessa. 🙂

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  hih nytpä uskaltauduinkin ensimmäistä kertaa kirjoittaa tännekkin 8)

  oon lukenu sun blogias jo jnkin aikaa ;D:D ja lukenu olen 3/4 koko blogista. ihania tuotteita sulla <3<3<333<4<4<4

  itse en tykkää noista nivean hiustuotteista koska ne tekevä hiukseni rasvaisen näköisiksi 8)))) mut joo se riippuu hiustyypistä 😀

 18. 20

  sanoo

  Itse olen jumittunut Tigin Queen For A Dayhin tuuheuttajana, mutta taisit juuri ylipuhua mut haalimaan seuraavan kerran Big & Biggeriä. Toivottavasti ei vaan ylipöheytä tätä mun jo luonnostaankin runsasta kuontaloa 😀

 19. 21

  sanoo

  Anonyymi: Vähän samaa ongelmaa on kyllä minullakin ollut muutamien Nivean tuotteiden kanssa. ;/

  Eve: Kokeile ihmeessä. 😉

 20. 22

  sanoo

  Kyselisin tässä mitä eroa on perushamppoolla ja syväpuhdistajalla? tuo vo5 puteli näyttää normaalilta shamppoo pullolta. Lukeeko niissä jotain muuta? eikö niitä sää käyttää 2pv välein?

 21. 23

  sanoo

  laura: Syväpuhdistava shampoo puhdistaa nimensä mukaan tavallista shampoota tehokkaammin. Shampoo pullossa lukee "Super Clean, syväpuhdistaa" (klikkaa kuva isommaksi). Syväpuhdistavaa shampoota ei ole tarkoitus käyttää useaa kertaa viikossa vaan vain kerran tai pari kertaa kuussa poistamaan hiuksista muotoilutuotteiden jämät yms. Tällöin hiukset pysyvät kiiltävinä ja esimerkiksi ennen hiustenvärjäystä tehty vyväpuhdistus (edellisellä pesukerralla) voi jopa parantaa värin kestoa.

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Ja minä kun luulin omistavani paljon hiutuotteita… Käytän Sleek Slook hoitoainetta, ja hyvä on, hiukseni ovat heti reilusti sileämmät. Ja lisäksi Martix Essentials on hyvä hiukiin jätettävä hoitosuihke. Ja omistan viisi www:n hoitosuihketta ja aiemmin testaamieni shamppoitten perusteella sekä noiden perusteella sanoisin, että hyvä on.

 23. 25

  Jenny sanoo

  Hiustuotteet on ihania <3 Pitäisiköhän huomenna pitkästä aikaa käyttää Big & Biggeriä, olen ostanut pari putelia jo yli vuosi sitten ja innostuin vasta tässä keväällä käyttämään, mutta en ole tainnut kertaakaan kokeilla, miten tuo toimisi nykyiseen lyhyempään hiusmalliini. Pelottaa vain että lähmää, sitä se tekee välillä, mutta jos ei lähmää niin tulos on kyllä hieno.

  Tigin BG ja Superstar ovat kyllä aivan ihanan tuoksuisia, valitettavasti BG:nkin käyttö on jäänyt hiusten vaalentamisen takia vähäiseksi, sillä pelkään että se samentaisi väriä, vaikkei sen kai pitäisikään erityisemmin värjätä.

 24. 26

  sanoo

  Jenny: Itselläni ei lähmää jos laitan kosteaan tukkaan, lähinnä tyveen vain ja maltillisen määrän (1-2 pumppausta pituudesta riippuen).
  BG:n ei tosiaan pitäisi samentaa, sillä ei sisällä mitään väripigmenttiä. Käy siis käytännössä katsoen kaikenvärisille värjätyille hiuksille. Tai no, oikeastaan siis kaikille muutenkin. 🙂

 25. 27

  sanoo

  Hei, vähän myöhässä tässä postauksessa, mutta miten olet käyttänyt tuota small talkia tarkkaan ottaen? Sain jostain pullon, mutta en osaa tehdä sillä oikein mitään, joten jos viitsit, niin käytännön vinkit olisivat tervetulleita ! 🙂

 26. 28

  sanoo

  Jatta: Small talkia voi laittaa pesun jälkeen kosteaan tukkaan ja föönata tukan, jolloin tuote tuuheuttaa ja siloittaa. Jos et föönaa, tulee efektistä lähinnä vain siloittava. Tuote myös toimii kämpösuojana. Voit myös käyttää kuivaan tukkaan siloittamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *