Päivä 123: Älä kuolaa mun vauvojeni päälle, kiitos!

Kaikki rakastavat ihania vauvakuvia, eikö niin? Niitä on ihana katsella, kuolata ja niille voi jopa haluta leperrellä.

Minuakin on pyydetty esittelemään blogissani vauvakuvia ja tänään pyhitänkin koko postaukseni niille.

Ei, ette tule näkemään minua työntämässä puuroa korvaani tai kylpemässä punaisessa vadissa saatika sitten edes isin kultu-potkuhaalareissa.

Kyllä, blogiani seuranneet tietävät, mistä nyt puhutaan… Nyt puhutaan nimittäin Dior-vauvoista! Minulta on pyydetty postausta, jossa esittelisin tarkemmin vauveliinini ja tänään se postaus on vihdoin luvassa.

Ette usko, kuinka suurella antaumuksella näitä kuvia räpsin eilen parvekkeellamme ilta-auringossa. Oih, se oli ihanaa, ihan kuin olisi omia lapsiaan kuvannut valokuva-albumia varten! Hauskinta (vai säälittävintä?) oli ehkäpä kyllä se, että kun raahasin näitä parvekkeelle ja jumitin siellä melko pitkään näitä kuvaillen ja asetellen, huuteli wannabe-insinööri minulle vain ohimennen tyynellä äänensävyllä kysymyksen ”Mitä sä teet siellä?” ja kun vastasin, että ”Kuvaan mun vauvoja,” oli vastaus hänelle täysin tyydyttävä ja ilman minkäänlaista ihmetystä äänessään, hän totesi vaan, että ”ok,” ihan kuin se olisi maailman itsestäänselvin asia, että tietysti minä raahaan tiistai-iltana kello kymmeneltä Diorin luomivärit parvekkeelle ja kuvaan niitä siellä. No, onpahan ainakin ihanaa tietää, että toinen tuntee minut jo noin hyvin ja osaa elää hulluuteni kanssa ongelmitta…

Tässä tämä vauvajoukkoni siis tulee. Mukana on myös Dior-äippä, keskonen ja nuhjuinen serkku. Harmi, että kaikkien sävyt eivät ole kuvissa ihan todellisuutta vastaavia.

009 Sky Glow
Ihana paletti, joka on jostain syystä jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Laatu on aivan loistava kuten iridescent-laatuisissa yleensäkin on.

029 Moonlight
Tämä paletti on aivan täydellinen, yksi ehdottomia suosikkejani niin koostumuksensa kuin sävyjensä vuoksi (jotka muuten toistuvat hieman liian hailakoina kuvassa). Ihania pehmeitä harmaanliloja sävyä ja tummaa sävyä yhdistetynä vaaleanpunaiseen…nam!

030 Incognito
Kaunis nudepaletti, jota en ole sen kylmyyden vuoksi aina halunnut käyttää nudemeikkiä tehdessäni. Laatu ja pysyvyys ovat kuitenkin loistavat.

060 Silver Goddes
Tämä on hyvin samankaltainen Sky Glown kanssa, mutta jälkimmäisen laatu on parempi. Yllättävää tässä on oikean alakulman sininen nappi, joka onkin iholla vaaleanpunaiseen hohtava ja lähes valkea. Tykkään tästä paletista kuitenkin, vaikka vähemmällä käytöllä onkin ollut.

130 Blue Croisette
Sain tämän alesta alle parilla kympillä ja pakkohan tämä oli ottaa, vaikka sinisen sävyjä vähemmän käytänkin. Laatu näissä vanhemmissa paleteissa ei ole ihan Diorin huippua, mutta menettelee.

140 Twilight
Tämän paletin sävyt ovat kuvassa liian hailakat, ja hopea ja vaaleansininen näytävät kuvassani lähes valkoisilta. Aivan ihana paletti joka tapauksessa varsinkin iltameikkiin. Tämä ihanuus ilmestyi joulun -08 alla ja on yksi lemppareistani.

230 Pink Attitude
Tämän ostin halvalla alesta tammikuussa. Paletti on ollut hieman pettymys, sillä sävyjen koostumus on hieman liian rakeinen eikä pigmenttiäkään ole kovin hyvin. Toimii kuitenkin muihin paletteihin yhdisteltynä.

259 Electric Lights
Kesän -09 paletti, jonka hohtava laatu pehmentää kivasti sen kasarisävyjä. Sävyt ovat kuvassa liian vaisut ja hopean sävyt jäävät toistumatta sinisten ollessa todellisuutta hailakamman. Kiva paletti, joka on kuitenkin vielä toistaiseksi jäänyt vähemmälle käytölle.

360 Amber Treasure
Kiva paletti, mutta hieman samaa ongelmaa koostumuksen kanssa kuin edellisessäkin paletissa. Pigmenttiä tässä on kuitenkin hieman edellistä enemmän ja toimii myös yksinään käytettynä. Tätä jahtasin ympäri Suomea soitellen, kunnes vihdoin tärppäsi ja tämä kotiutui minulle. Pakko oli saada, sillä sävyt näyttivät niin herkuilta.

409 Tropical Light
Tämä on yksi ehdottomia suosikkejani. Laatu on aivan loistava, pigmenttiä on hyvin ja pysyvyys on huippu. Varsinkin oikean alakulman mintunvihreä sävy (kuvassa liian valkoinen) on ollut minulla kovassa käytössä. Tällä saan aina varmasti tehtyä onnistunen meikin.

440 Sunset Cafe
Tämä se vasta on kaunis paletti! Vasemman ylänurkan sävy on todella upea: vaaleanpunainen, jossa on kultainen hohde. Tietyssä valossa voisi jopa sanoa kultaiseksi, jossa on vaaleanpunainen hohde. Sävyt taas kuvassa turhan hailakat.

470 Spring Bouquet
Tämä on toistaiseksi Dior-perheeni uusin jäsen, joten olen ehtinyt kokeilla tätä vasta kerran. Pigmenttiä saisi ehkä olla hieman paremmin, mutta ihan hyvän oloinen paletti. Sävyt ovat ehkä hieman liian kylmät makuuni, mutta tietyissä lookeissa käytän tätä mielelläni.

553 Elegante
Hyvin toimiva lämmin nudepaletti. Tykkään kovasti käyttää tätä kevyempää silmämeikkiä tehdessäni. Kuten kuitenkin huomaatte, ei tässä täksi kevääksi ilmestyneessä paletissa ole paljoa kulumaa vielä, eli pahemmin en ole nudea toteuttanut viimeaikoina.

559 Parisian Lights
Tämä oli toinen tämän kevään paleteista ja on laadultaan aiva huippu. Nämä iridescent-paletit (-9 loppuiset) ovat hohteensa ja koostumuksensa vuoksi ehdottomia suosikkejani. Kauniit sävyt, mutta tuo kylmä harmaa on jäänyt vähän vähemmälle suosiolle. Kaksi ylintä sävyä ovat kuitenkin todella kauniita.

569 Golds
Meille lämpimiä kullan sävyjä rakastaville tämä on aivan taivaallinen paletti. Sävyt ovat taas hieman hailakat kuvassa, mutta esimerkiksi vasemman alanurkan sävy on oikeasti paljon vahvemmin oliivi ja oikean alanurkan sävy on lähes puhdas kulta. Oih, tahtoisin heti mennä meikkaamaan tällä!

589 Goldfever
Myös tämä on suosikkejani ihanan hohteensa vuoksi. Tällä saa kauniin hohtavan, mutta silti nuden ja kevyen meikin helposti. Todella kaunis arkipaletti, mutta tarvittaessa tällä saa myös hieman tummempaa iltameikkiä aikaiseksi. Oikean ylänurkan nappi meni jo ensimmäisten parin käyttöviikon aikana lähes noin kupalle kuin mitä se kuvassa on, niin paljon tätä tykkäsin käyttää silloin.

609 Earth Reflection
Kaunis helposti kevyen meikin luova paletti, mutta jäänyt jostain syystä minulla vähemmälle käytölle. Sävyt ovat hitusen kylmiä, mikä varmaan selittää vähän vähäisemmän käyttöni.

673 Earth Tones
Tämä on viime syksyn paletti ja on juuri niin syksyinen kun paletti vaan voi olla. Ostin tämän alkuvuodesta ja syksyisten sävyjensä vuoksi tämä on ollut vähän vähemmällä käytöllä. Enköhän kuitenkin ota tämän aktiivikäyttöön kuitenkin viimeistään syksyn saavuttua.

690 Flower Blossom
Tämä vauva oli hieman pettymys. Ei kunnolla pigmenttiä ja vasemman alanurkan nappi on todella rakeinen ja hileinen. Toimii kuitenkin muihin paletteihin yhdistelemällä.

770 Pink Idol
Tämä on myös yksi suosikeistani. Keskellä olevan pinkin/vaaleanpunaisen (kuvassa liian hailakka) sävyn kohdalla onkin jo pieni kuoppa ja CD-kuvio on lähes kokonaan poissa. Myös vasemman alanurkan sävy on ollut kovassa käytössä, sillä kullanhohtoiset pinkit ovat harvassa. Tykkään tämän paletin monipuolisuudesta todella paljon.

809 Petal Shine
Kuten heti näette, on tämä ollut suosikkini. Vasemman ylänurkan hennossa lilassa paistaa jo pohja ja kahdessa alemmassakin on selkeää kulumaa. Tämä paletti vaan on täydellinen: sopii hyvin (sini)vihreille silmilleni, sillä tämä ei ole liian kylmä, muttei mikään itkuiset silmät tekevä punertaviakaan lilan/violetin sävyjä sisältävä. Ehdoton lempparini siis!

859 Graphic Lights
Tässä on pinkkiä ja vaaleanpunaista niistä tykkääville yhdistettynä hopeaan ja lilaan. Sävyt ovat rajun näköiset paletissa, mutta niillä saa kyllä aikaan myös pehmeän ja erittäin kauniin meikin. Toinen tämän kesän kausipaleteista.

909 Pink May
Tämä on ihan mielettömän kaunis paletti hempeine pastellisävyineen (jotka ovat kuvassa hieman liian hailakat). Tällä saa tehtyä niin pirteän mutta samalla pehmeän kesämeikin ja iridescent-laatu on jälleen loistava. Kutsun tätä keijukaismeikkipaletikseni, sillä se kuvaa hyvin lopputulosta. Jos tähän tahtoo enemmän ytyä, on kaveriksi otettava tummempia sävyjä toisista paleteista (itse tykkään yhdistaa Petal Shineen ja Stylish Moveen).

970 Stylish Move
Tämä on ihana sävyiltään, mutta ei aivan yhtä täydellinen kuin Petal Shine. Sävyt ovat hieman kylmempiä ja varsinkin vaaleampien sävyjen koostumus on vähän vähemmän mieleeni kuin Petal Shinen sävyjen. Yhdistelen näitä kahta palettia kuitenkin usein keskenään ja lopputulos on aina loistava. Mutta on tämä kyllä yksinäänkin kaunis.

990 Tender Chic
Tämä paletti on inhokkini jos vain niin voi Diorin paleteista sanoa. Vaaleampien sävyjen pimentti ja pysyvyys ovat surkeat ja laatukaan ei ole parhaasta päästä. En tule suremaan, jos tämä joskus loppuu. Harmikseni kannen kiinnikkeet ovat hieman hajonneet, joten en kehtaa myydäkään tätä kellekään.

019 Smoky light
Miniviisikko-keskonen on aivan ihana ja hellyyttävä. Tätä palettia ei ole koskaan julkaistu muuna kuin minikokoisena versiona, jonka sai mascarapaketissa lahjana viime joulun aikaan. Taas iridescent-laatu pitää minut tyytyväisenä ja sävytkin ovat hyvät.

Tässä vielä Dior-äippä, eli tuttavallisemmin Dior Travel Studio, jossa on mukana kaikki tarpeellinen: kahdeksan luomiväriä, huulipuna, huulikiilto, poskipuna ja meikkipuuteri. Lisäksi settiin kuului minikokoinem Unlimited-mascara ja alakerrasta paljastuivat vielä minikokoiset huultenrajauskynä, kulmaynä ja silmämeikkikynä sekä tarvittavat siveltimet minikokoisina (ei ihan Dior-laatuisina). Täydellinen matkakaveri, sillä äidiltähän tunnetusti löytyy käsilaukustaan kaikki tarpeellinen.

Tässä vielä suvun mustalammas, eli sottapytty-serkku. Tämä pikkupaletti sisältää neljä pientä luomiväriä ja kaksi huulipunaa, joista toisen olen käyttänyt aikapäiviä sitten loppuun. Kuvasta ei valon takia huomaa, mutta oikeassa reunassa olevassa vaaleassa väyssä paistaa jo pohja hyvin. Harmaanruskeakin (toinen oikealta) on hyvin kuopalla. Laatu on ollut hyvä ja tämä onkin ollut tällä hetkellä aktiivikäytössä.

Mitäs sanotte, eivätkö olleetkin ihania söpöläisiä?
Ihaninta näissä on mielstäni se, kuinka monipuolisia meikkejä yhden paletin sävyillä saa aikaiseksi. Diorin paletteja sanotaan kalliiksi, mutta jos ne tilaa esimerkiksi ulkomailta ja saa ne 40 eurolla, tulee yhdelle sävyllä hintaa vain 8 euroa. Jos ostaa yksittäisiä luomivärejä, niin harvoin saa 8 eurolla näin hyvää laatua!

Pakko varmaankin paljastaa, että innostuin kuvien otosta ihan vaan siksi, että odotan parhaillaan (Dior)perheenlisäystä… siitä enemmän lähiaikoina sitten! (Ja juu, sen vuoksi aiemmin pohtimani OPIn setti saa jäädä ostamatta.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tosi hieno kokoelma sulla noita paletteja.Niitähän ei ikinä voi olla liikaa 🙂 Tuli tässä mieleen että käytätkö jonkinlaista "merkkaussysteemiä" että löydät haluamasi paletin nopeasti(jos vaikka on kiire)?Ettei tarvitse avata kaikkia erikseen että löydät haluamasi paletin.Vai oletko Dior-pro eli kun näet paletin nimen niin tiedät että mitkä värit sisältä löytyvät?Olikohan tämä hitusen epäselvästi kysytty.. 😀 -Plaz^-

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olen seurannut lakkoasi pari kuukautta ja olen viihtynyt blogisi parissa loistavasti! Kosmetiikkaa minulla ei ole sinuun verrattuna kuin nimeksi (20 tuotetta, jotka käsittävät niin meikit kuin saippuatkin), mutta purkit ja purnukat kiinnostavat silti kovasti. Olet paljon kokeneempi kosmetiikka-asioissa kuin minä, joten uskaltaudun kysymään neuvoa.

  Olen jyrsinyt kynsiäni lähes koko ikäni ja ppyrin nyt tietoisesti tavasta eroon. Tahdonvoima on tällä hetkellä huipussaan, mutta hiljakseen kasvavat kynnet ovat silti surkeassa kunnossa. Onko olemassa kynnen kasvua kiihdyttäviä tuotteita? Entä voisiko rakennekynsien alla kasvatella omia kynsiä? Minäkin haluan upean kynsilakkakokoelman ja pirteät kynnet! Mitä tuotteita tarvitsen siistien kynsien ylläpitoon?

  -Kynnetön

 3. 3

  sanoo

  Ah loistavaa, koko päivitys pelkästään Dioria! Ota suurena kohteliaisuutena, että jätän blogisi lukemisen aina viimeiseksi, ikään kuin sokeriksi pohjalle (:
  Todella kiva kuulla sun mielipiteitä näistä, tuleeko vielä samanlainen perus 5 couleursistä (jos muistan "vauvojesi" määrän, on sulla muitakin kuin Iridiscenttejä)?

 4. 4

  Heli sanoo

  Ruskettuuko iho ollenkaan jos on aurinkosuojakerroin esim. 50. Yritän vältellä aurinkoa hieman sen 'haitallisuuden' vuoksi, joten olen kiinnostunut itseruskettavista aineista. Vanhentavatko itseruskettavat aineet ollenkaan? Luin jostain itseruskettavienkin aiheuttavan syöpää. Voisikohan se olla mahdollista.

 5. 5

  Heli sanoo

  Lueskelin lisää erästä sivustoa jossa syvästi meikkien käytön kerrottiin aiheuttavan ihosyöpää. Alkaa tuntumaan, että kaikesta nykyään voi saada syövän. Siellä hehkutettiin myös, että kannattaa valita meikittömyys. Tässähän jo säikähtää tohtiiko käyttää enää edes meikkivoidetta saamatta siitä syöpää. Mitä mieltä olet asiasta.

 6. 6

  sanoo

  Meikkaan niin harvoin kunnolla (luomivärit, huulipunat yms), että en edes muistanut että minulla on yksi Diorin viiden sävyn paletti. Mietin miksi postauksesi paletit näyttivät niin tutulle ja kaapista löytyikin kaivelun jälkeen käyttämätön 705 Beige Massaï paletti. Tiedätkö onko tuo uusia vai vanhoja paletteja ja onko sinulla kokemusta tuon koostumuksesta? Paletin värit ainakin näyttävät kivoille. Täytynee ottaa käyttöön.. 🙂

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Olenkohan värisokea vai miks musta tuntuu että monessa noissa paleteissa tuntuu olevan samat sävyt, siks oonkin ihmetelly kun ostelet näitä vaikka omaan silmään suurin osa on samanvärisiä.

  Muuten blogisi on aivan upea, olen lukenut jo hetken mutta en ole koskaan kommentoinut(:

 8. 8

  sanoo

  Anonyymi: Säilytän paletit koteloissaan ja tiedän kyllä vain pelkän nimen tai numeron nähtyäni, että mitä värejä se pitää sisällään. 🙂

  Anonyymi: On olemassa kynsien pureskelua ehkäiseviä aineita, jotka maistuvat niin pahalle, ettei kynsiä tahdo laittaa suuhunsa. Toki näidenkin makuun kuulemma tottuu… Rakennekynnet ovat kiva tapa totuttaa itseään pureskelemattomuuten ja kun on päässyt tavasta eroon, voi lähteä kasvattelemaan omia kynsiään. Rakennekynsien poiston jälkeen omat kynnet vaan eivät ole kovin hyvässä kunnossa yleensä, mutta tärkeintä ehkä olisikin vaan oppia kynsien puremisesta eroon.
  Biotiinin syöminen kasvattaa kynsiä monilla ja kynsiä ja kynsinauhoja kannattaa kosteuttaa tehokkaasti etteivät kynnet lohkeilisi. Jo ihan jonkun pirteän lakan laittaminenkin voi hieman saada miettimään kynsienpureskelua, sillä silloin kynsiinsä kiinnittää ehkä vähän enemmän huomiota ja tiedostaa puuhansa paremmin.

  Annalie: Tuossa olivat kaikki 25 vauvaani. Vain numeroon 9 loppuvat ovat iridescentejä, eli tuossa oli myös muita, "tavallisia" paletteja. Monien iridescentien kohdalla vain mainitsin niiden olevan iridescentejä. 🙂

  Heli: Suojakertoimien 30 ja 50 välillä ei itseasiassa ole käytännössä enää kovin suurta eroa. Kerroin 30 blokkaa UVB-säteilystä 96,7% ja kerroin 50 98%, eli ero on minimaalisen pieni ja kemikaaleja tarvitsee laittaa iholle vähemmän. Iho ruskettuu hieman, mutta ei pala.
  Itseruskettavien ei ole todettu aiheuttavan mitään hiattaa iholle. Ne ovat vain eräänlaista meikkiä, joka kestovärjää ihon pinnan kuolleet solut eli toisin kuin auringon haitallinen UV-säteily, ne eivät läpäise ihoa. En ole koskaan kuullut missään lähteessä, että ne voisivat aiheuttaa syöpää sen enempää kuin luomivärikään.
  Siinä vaiheessa kun asuu kaukana kaupungin saasteista, syö vain puhdasta luomu ruokaa eikä tupakoi eikä juo alkoholia voi alkaa miettimään oikein kunnolla, mitä uskaltaa iholleen laittaa. Toki ikinä ei voi tietää pidemmän aikavälin vaikutuksia, mutta nykytietämyksellä laittaisin ensin luettelemani asiat kuntoon ja sitten vasta miettisin kosmetiikan ja syövän yhteyttä. 🙂

  NinaV: Beige Massai on sellainen ihanuus, jota minulta ei löydy valikoimistani, mutta josta kyllä tykkään laatunsa puolesta. Käsittääkseni tuo on vielä tälläkin hetkellä myynnissä ihan normaalisti, vaikka joskus taisinkin kuulla huhuja sen pois jäämisestä. Ota ihmeessä käyttöön kun moisen aarteen omistat, tuolla saa varsin monipuolisia meikkejä loihdittua. 🙂

 9. 9

  sanoo

  Anonyymi: Näyttö vääristää sävyjä ja käytännössä niissä on selkeä ero. 😉 Vain pari sävyä voin myöntää lähes samoiksi eri paleteissa, mutta se on varsin pieni määrä 125 sävyn joukosta. Toki tuossa travel studiossa on sitten joitakin samoja sävyjä kuin eri paleteissa.
  Käytännössä selkeitä eroja on kuitenkin. Mutta riippuu tietysti kuka katsoo, sillä esimerkiksi minulle kaikki autot ovat "jotain Volvoja". 😉

 10. 10

  sanoo

  Aivan aivan, huomasinkin sen heti ton jälkeen 😀 Muistin, ilmeisenkin virheellisesti, että sulla oli Beige Massai, eikä sitä näkynyt, niin ajattelin että tulisi vielä lisää näistä juttua 😀

 11. 12

  sun sanoo

  Mä en omista yhtäkään viisikkoa, ehkä pitäis joku hyvä väriyhdistelmä! Hinta ei tosiaan oo paha kun sävyjä on useampi ja laatu hyvä.
  Mites onko noissa jouku logiikka että miten palettia käytetään, keskimmäinen väri kai sointuu kaikkiin sävyihin yhdistettynä..? Kaikkea ei varmaan oo tarkoitus samaan meikkiin käyttää! 😀

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Mitä eroa näillä kahdella asialla on. Esim. SPF 15 ja UVA/UVB 8?

  Hyvää kesää ja onnea ostolakollesi.

 13. 14

  Paula sanoo

  Lueskelin myöskin vanhempia postauksia ja kommenttejasi ja olisin myöskin kiinnostunut hiustuote postauksesta. Ihania nuo Diorin paletit. Itse omistan neljä Dior vauvaa ja en luopuisi niistä ikinä.

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Voih, voit myydä minulle 990 Tender Chickin jos et itse käytä, eipä minua haittaa vaikka kannen kiinnikkeet on rikki. Ihan sama vaikka ei olisi kantta 😀

 15. 16

  sanoo

  Ooooooh ihana postaus!!! Oot sä kyllä huippu Dior-vauveleinesi! ^_^ Arvaa tekikö mieli päästä meikkailemaan noilla kun luin tekstiä? Mä oon extrakade sulle kun olet saanut pohjankin paistamaan muutamasta vauvasta, vaikka sulla on niin paljon meikkejä että vuoden jokaiselle päivälle riittäisi oma luomiväri.

 16. 17

  JÄSMINE sanoo

  kun sanoit tossa yhdessä postauksessa, että ripsiväriä ei saa ''laimentaa'' vedellä, niin miksi ei ?
  en siis tee niin, mutta aika useasti ''pesen'' harjaosan ennen meikkaamista kuumalla vedellä (koska olen huomannut että siten ripsari levittyy parhaiten), ja en kuivaa harjaa ennen kun jatkan meikkaamista, niin haittaako se sitten, vai pitäisikö harja aina kuivata ennen käyttöä ?
  anteeksi sekava kysymys ;s

 17. 18

  sanoo

  Pakko vinkata kynnettömälle; itse päätin helmikuussa lopettaa koko ikäni kestäneen kynsien pureskelun. Nyt kynnet on jo ihanan pitkät ja oonkin aivan friikahtanu erilaisiin lakkoihin…
  Mutta alussa, jolloin kynnet tahtovat eksyä väkisinkin suuhun auttaa tämä http://www.lookfantastic.com/nailcare/jessica-nails/advanced-treatment-systems/correctives/jessica-nibble-no-more-treatment.html

  Jessican Nibble no more-lakka, joka maistuu ihan järettömän pahalla ja, josta jää ihan järkyttävä jälkimaku suuhun. Itselläni muut estäjät eivät ole auttaneet, sillä maku on ollut liian "mieto". Mutta tuo todella auttoi.
  Suomesta tuota merkkiä ei taida saada, mutta tuolta kyseisestä nettikaupasta on tosi helppo tilata ja itselläni ei ole ollut toimituksissa ongelmia kertaakaan.

 18. 19

  sanoo

  Annalie: Se ihanuus minulta vielä toistaiseksi puuttuu, mutta kyllä sekin varmasti vielä joskus minulle päätyy. 🙂

  Anonyymi: Ovat kyllä ihania minustakin. 😉

  sun: Kaikkea ei ole pakko käyttää, vaikka itse monesti käytänkin. Voit valita ihan vaan vaikka kaksi sävyä, joita käytät. Mitään selkeää logiikkaa noissa ei ole, mutta yksi toimiva on "kolmen suora", eli esimerkiksi oikea ylänurkka, keskimmäinen nappi ja vasen alakulma ovat suorassa linjassa. Viidellä tai neljällä sävyllä meikki hoituu helposti niin, että vaalein sävy menee kulmaluun alle, toiseksi vaalein liikkuvalle luomelle, tummin rajaukseksi ja yksi tai kaksi keskitumminta varjostukseen. Mutta parasta näissä on oikeasti se, että vain mielikuvitus on rajana ja kaikki värit on tehty pelaamaan yhdessä.

  Anonyymi: SPF 15 tarkoittaa, että tuote suojaa auringon UVB-säteilyltä suojakertoimen 15 mukaisesti. UVA-suojaa ei ole ilmoitettu, mutta käsittääkseni sen pitäisi olla vähintään 1/3 UVB-suojan tehosta, eli tässä tapauksessa vähintään viisi. UVA on siis sitä rypistävää säteilyä ja UVB polttavaa.
  Jälkimmäinen merkintä puolestaan ilmoittaa, että tuotteessa on mukana myös UVA-suoja ja UVB-suoja on voimakkuudeltaan 8.

  Paula: Olen jo pitkään lupaillut sitä ja yritän nyt oikeasti saada sen lähiaikoina aikaiseksi. 🙂

  Anonyymi: Jos oikeasti kiinnostaa, niin ota yhteyttä, 23 € postikuluineen. 😉
  Kiinnike ("sarana") on lohjennut toiselta puolelta ja paletti ei "naksahda" kiinni. Samettinen säilytyspussukka kyllä löytyy, samoin pahvinen kotelo.
  (Ääh, en voi uskoa kauppaavani vauvaani netissä!)

  Inkivääri: Arvaa millainen meikkaushimo minulla itselläni heräsi noita katsellessa. 😉 Heti piti ottaa käyttöön pari vähemmälle käytölle jäänyttä palettia ja sävyä. 🙂

  Jäsmine: Vesijohtovesi on toki puhdasta juotavaksi, mutta ei tislattua, jolloin mascaroissa laimentimena käytettynä mascaran massaan saattaa helpommin syntyä tulehduksia aiheuttavia bakteereja. Jos harjaa pesee vedellä (mitä itsekin joskus teen) olisi se hyvä laittaa pakkaukseen takaisin kuivana. Jos oikein hysteerinen on niin tietysti sen voisi vielä pyyhkiä desinfiointiaineella, mutta niin hysteerinen en itse ainakaan ole. 😉

  papaija: Kiitos hyvästä vinkistä! Ihanaa, että tekin suosittelette täällä tuotteita, joista tiedätte minua paremmin ja joista teillä on omakohtaisia kokemuksia. Näistä vinkeistä hyötyy itsekin aina, vaikkei ko. tuote olisikaan itselleni tarpeen. 🙂

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Suuret kiitokset! Pyysin tällaista Dior -esittelyä viime viikolla ja teit sen aivan loistavasti arvioiden kera. Kiitos, tästä on paljon apua!

  Julia

 20. 21

  sanoo

  OOh, Amber treasure näyttää ihanalta! Vaikka taitaa olla mulle liian lämmin. Omistetaan aika paljon samoja vauveleita, sulla ei ainakaan Night dustia ole? Oletkos kokeillut Seascapea?

  Äääh, nyt on hirveä Dior kuume. Eihän se laantunut ollenkaan kahdella täysihintaisella vaan lisää olisi saatava 😀

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Täällä sama anonyymi joka haluaa ostaa vauvasi! 😀
  Juu-u, voisin ostaa sen kyllä. Sävyt on meinaan just mun näköiset 😀 Ja omistan tällä hetkellä yhden vauvan, Stylish Moven, joten senkin sävyihin toi Tender Chic menis mainiosti yhteen 🙂
  En nyt löytänyt mailiasi mistään joten pistän omani: valeria.v(ät)hotmail.com

  Yks kysymys muuten: yhdessä kaupassa olisi Sky Glow tarjouksessa (30e) ja olen rakastunut sen paletin sävyihin. Yks iso mutta tässä olisi: kun se sattuu olemaan iridescent-paletti. En itse oikein pidä niin kimaltavista luomiväreistä. Sävyt on kuitenkin iiihanat ja hintakin kohdillaan. Kannattaisiko ostaa?

  Vähän pelkään etten nyt osta ja myöhemmin kuitenkin himo voi iskeä ja sitten täytyykin maksaa koko hinta. Siis lähinnä se ylenpalttinen kimaltelu häiritsee… Saako sillä tehtyä silmämeikin ilman että näyttää diskopallolta?

 22. 24

  Nyyti sanoo

  Voi että, pakko se on kai hankkia oma vauva piakoin 🙂 Niin ihanilta näyttivät nuo. Voisitko joskus tehdä pienimuotoisen tutorialin siitä, mitkä sävyt sopivat millaisille henkilöille (en nimittäin tiedä ollenkaan mitä värejä minun kuuluisi käyttää) ja kuinka viisikoilla saa meikattua nätin, yksinkertaisen meikin? Olen kamalan arka käyttämään luomivärejä, kun tuntuu, että varjostusten ja muiden kanssa mennään aina pahasti metsään.

 23. 25

  Nna sanoo

  Tuossa aikaisemmin jo selititkin, että miten viisikoita voi käyttää, mutta olis kiva jos jaksaisit tehdä malliksi muutaman erilaisen silmämeikin 🙂 Mieli tekis nimittäin itselläkin ostaa viisikko(ja :D), mutta harmittaa sitten jos niitä ei "osaa" käyttää.

 24. 26

  sanoo

  Julia: Välillä ragoin toiveisiin turhankin hitaasti, mutta koska Diorit ovat intohimo ja harrastus, ei tämän toteuttamista tarvinnut kauaa jahkailla.

  Charming Nails: Seascapea minulta eo löydy, sillä nuo vanhemmat eivät omien kokemusteni mukaan oikein säväytä minua laatunsa puolesta. Night Dust olisi kyllä mieleinen lisä kokoelmiini, mutta on jäänyt ostamatta, sillä käytän tummia meikkejä todella harvoin.
  Tämä postaus synnytti minussakin Dior-himon, Mystic Jade ja Beige Massai himottavat minua kovasti…

  Anonyymi: Laitan sinulle sähköpostia viimeistään huomenna.
  Sky Glow on aivan ihana ja iridescent laatu on aivan loistava. Sävyt ovat hohtavia, mutta eivät siis vahvoja helmiäisiä tai glitterisiä. Et siis näytä discopallolta, sävyt vain hohtavat kauniisti. Osta ihmeessä kun noin halvalla saat!

  Anonyymi: Kyllä, heillä ei ole parempia keinoja nykyään luomiväriensä testaamiseen kuin meikata pesukarhu-reppanoita ja tuitkia, kirvelisikö heidän silmiään.

  Nyyti: Voisin jotain yrittää väsätä. 🙂

  Nna: Voisin tehdä samalla paletilla pari erilaista meikkiä jonkun päivän postauksessa ja esitellä ne. 🙂

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Kiitos mahtavista kuvista, sävyistä saa todella hyvin selvän!

  Mulla on kotona rakastettua 6 vauvelia aktiivikäytössä ja perheenlisäystä toivotaan postauksesi jälkeen ainakin Earth Reflectionista. En ole muutamaan vuoteen enää ostanut muita luomivärejä kuin Diorin viisikkoja niiden loistavan laadun takia.

  Moonlightkin on näköjään aika ihana ja mulle sävyiltään sopiva, mutta onko se edelleen myynnissä vai joku menneen lookin paletti?

 26. 28

  sanoo

  Anonyymi: Moonlight oli viime joulun paletti, eli ilmestyi viime marraskuussa. Tuskin enää löytyy mistään, mutta on kyllä tosiaankin aivan ihana paletti. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *