Päivä 117: Good hair day

Minulla oli tänään yleisesti tunnetun Bad Hair Day- ilmiön vastakohta: Good hair day. Hyvällä tukkapäivällä en kuitenkaan tarkoita, että itse tukkani olisi tänään asettunut jotenkin poikkeuksellisen hyvin. Tukkani nimittäin eli tänään ihan normaalia elämäänsä, eli käyttäytyi tuttuun tapaansa kuin teini-ikäinen tytär: meni miten halusi, ei ollut yhtään niinkuin olisin sen toivonut olevan ja oli muutenkin vaan hankala.
Kun minä puhun good hair daysta, tarkoitan sillä tietysti sitä, että hiustuotteita loppui tänään peräti kaksi kappaletta. Ah, siinä vasta hyvä tukkapäivä!

Ensimmäinen (vihdoinkin) loppunut tuote oli 750 ml Tigin Oatmeal & Honey hoitoaine. Tavallisena pikahoitoaineena tämä ei toimi minulla ollenkaan, mutta 30-60 minuutin tehohoitona (se ihana suihkumyssy päässä muhiteltuna tietysti) tämä on aivan ykkönen omassa tukassani. Kosteuttaa ja siloittaa tehokkaasti ja parasta tässä on se, ettei tämä sisällä silikoneja. Sileä lopputulos ei siis perustu vaan hiuksien ”meikkaamiseen”, vaan tämä oikeasti tekeekin jotain. Tosin tuotteen silikonittomuus on usein se, joka saa monet karttamaan tätä tuotetta kokeiltuaan sitä.Varsinkaan lyhyellä vaikutusajalla tämä silikoniton hoitoaine ei tee tukalle mitään konkreettista kovinkaan helposti.

Toinenkin loppunut tuote oli Tigiä. Kyseessä oli Queen for a day -suihke, joka tuuheuttaa tukkaa ja tekee siitä runsaamman, mutta vaatii ehdottomasti föönin käyttöä.

Vihdoinkin sain tämän loppuun! Mikään ihmetuote tämä ei tukalleni ollut, mutta ihan kivasti antoi rakennetta ja hieman runsauttakin. Tämä on varmasti lähes neljä vuotta vanha tuote, joten ei välttämättä enää ollut tehoiltansakaan mikään huippu, mutta ihan kiva silti. Parempiakin tuuheuttajia toki on (Tigi Big & Bigger!), joten uutta en hankkisi. Kiva arkituuheuttaja kuitenkin.

Sitten vielä tämän päivän kirppari.

Ensimmäinen tuote on joitakin kertoja kokeiltu, mattainen L’orealin Glam Bronze 04 Universal Sun aurinkopuuteri. Hinta 6,8 euroa.

Toinen tuote on kahdesti kokeiltu, helmiäishohtoinen Lumenen Arctic Sun mineraali aurinkopuuteri 2 Iltarusko. Hinta 7,3 euroa.

Kiinnostuneet voivat taas laittaa viestiä kommentteihin. Jos ette halua, että sähköpostiosoitteenne julkaistaa, niin lähettäkää se erillisessä viestissä. Näin muut tietävät, että tuote on kuitenkin mennyt ja vain minä saan osoitteenne.

(Tiedoksi muuten aiempia ostoksia maksaneille, jotka eivät vielä ole tuotteitaan saaneet, että ne lähtevät maanantaina postiin.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo Oatmeal & Honey on tosiaan siitä jännä, että ensin se oli iso pettymys eikä tuntunut tehoavan mutta pitkällä tähtäimellä loistava tuote joka saa ainakin omat hiukseni ihan normikäytössäkin ihanan silkkisiksi ja hyväkuntoisiksi!

 2. 2

  sanoo

  Anttis: Tuo on kyllä totta, että ensin ei tunnu tehoavan yhtään, mutta kun mslttaa käyttää useamman kerran niin hyvää jälkeä tulee. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Osaatko neuvoa hyvin miten meikki kannattaa poistaa? Varsinkin silmämeikki. Epäilen, että tekniikkani on väärä kun ripsiä lähtee aina(huomattavasti) enemmän ripsaria käyttäessä. Lisäkski mitä silmänympärysvoidetta suosittelisit 18 vuotiaalle kalpealle herkkäihoiselle?

  -Silmäripsikato

 4. 4

  sanoo

  Mullakin O&H toimii vain pitkällä vaikutusajalla, pikahoitona ei tee oikein mitään. Jännä myös se että en välillä käyttänyt tätä kuukausiin ja tuntui toimivan sen jälkeen paremmin.
  Myös jätettävänä latvasuojana tämä on hyvä, tuoksuu hiuksissa seuraavanakin päivänä.

 5. 5

  Laaaura sanoo

  Mitä eroa on aurinkopuuterilla & normaalilla puuterilla? (sry oon tyhmä 🙁 )

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Olisin myös kiinnostunut näkemään postauksen shamppoista ja hoitoaineistasi. 🙂

 7. 7

  sanoo

  Silmäripsikatko: Tässä postauksessa on oma silmämeikinpoistorutiinini esiteltynä:
  http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-61-lets-pamper-princess.html
  Oma suosikkipoistajani on Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu poistoaine ja myös Lorkun vastaavaa on kehuttu todella paljon. Itse käytän aina vesiliukoisia mascaroita, mutta vedenkestäville tarkoitettuja poistoaineita, sillä ne irrottavat meikin hellävaraisesti ja helpommin.
  Esimerkiksi Lumenen Sensitive Touch -linjasta löytyy kiva hellävarainen, kevyt silmänympärysvoide.

  CharmingNails: Tuo on kyllä ihana monitoimituote kun tosiaan käy jätettävästäkin. 🙂

  Laaaura: Puuterilla kiinnitetään kasvomeikki ja otetaan kiilto pois. Aurinkopuuteri puolestaan antaa kasvoille kevyesti sävyä eikä sitä tarvitse välttämättä koko kasvoille laittaakaan vaan vain esimerkiksi poskille tuomaan päivettynyttä ilmettä ja antamaan muotoa kasvoille.

  Anonyymi: Toive kirjattu ylös. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *