Päivä 114: Paris calling

Tuttuni oli vähän aikaa sitten käymässä Pariisissa ja huokailin hänelle ennen hänen matkaansa, kuinka itsekin tahtoisin taas päästä Pariisiin. Käyttäisin kaikki päivät siihen, että pyörisin läpi kaikki kaupungin Sephorat, räpläisin tavaratalojen kosmetiikkatiskit ja tulisin laukut täynnä kosmetiikkaa kotiin. (Ihan hyvä siis vaan, etten pääse Pariisiin.)

Törmättyään sitten Pariisin suurimpaan Sephoraan, oli tuttavani kuitenkin muistanut huokailuni ja päättänyt, että jotain pientä sieltä on minulle ehdottomasti tuotava.

(Tuttavani mies oli muuten ollut ehdottomasti sitä mieltä, että olen täysi sekopää, jos saisin tunteja kulumaan kyseisessä liikkeessä. He kun olivat vajaassa viidessä minuutissa jo ihan kypsiä ja mies hoputti tuttuani vain äkkiä nappaamaan jotain mukaansa ja postumaan liikkeestä pian.)

Tällainen pieni ihastuttava yllätys minua sitten odotti:

Sain siis ihonhoito- ja tuoksunäytteen lisäksi kynsilakkatarrat (esittelen ne tarkemmin myöhemmin) sekä Sephoran Nail balmin:

Tämä varsinkin oli todella mieluinen, sillä olen kaivannut kynsinauhoja ravitsevampaa kaveria tällä hetkellä käytössä olevalle LCN:n kynsiöljylle. Toki tämäkin on lähinnä kynsille tarkoitettu, mutta tuntuu kosteuttavan kynsinauhoja silti kivasti. Ja herrrkullisen näköinenkin vielä!

Koska yhtään tuotetta ei harmikseni ole ehtinyt tänään loppumaan, siirryn suoraan päivän kirppariin.

Tänään myynnissä olisi kolme kappaletta L’orealin ColorAppeal Trio Pro -luomiväritrioja pestyine siveltimineen:

318 Turquoise Blue, jonka kaikkia sävyjä on kokeiltu kerran. Hinta 5,8 euroa.

316 Platinum Rose, jonka kaikkia sävyjä on käytetty kerran paitsi ylintä kahdesti. Kuva haalistaa sävyjä hieman, mutta googlettelemalla voinee löytyä parempi kuva. Hinta 5,8 euroa.

307 Lilac, ylintä sävyä käytetty kerran, muita mahdollisesti kahdesti (ainakin kerran kuitenkin). Hinta 5,8 euroa.

Ja kun nyt kirppariteemassa ollaan, niin ajattelin samaan syssyyn käyttää teitä hyväksi ja tarjota jotain muutakin kuin vain kosmetiikkaa.

Vanhempani matkustelevat paljon ja äitini tuo minulle matkoiltaan kaikenlaisia tuliaisia. Eräs tuliainen on kaunis laukku, jota en vain itse tule käyttäneeksi. Laukku on kyllä aivan ihana, mutta jäänyt silti täysin ilman käyttöä.

(POISTIN LAUKUN KUVAT, SILLÄ MINULLE TULI IHAN KRIMINAALI OLO LAUKUN KAUPUSTELUSTA SEN KUOSIN VUOKSI.)

Laukku ei ole mitenkään lörppö ja saumat ym. ovat todella huolella tehtyjä. Leveys leveimmästä kohdasta on noin 40 cm, pohjasta reilut 30 cm. Korkeus noin 20 cm.
Laukku on mielestäni ihana ja tuntuisi sääliltä heittää se vain UFFin laatikkoon.
Hintapyyntö olisi 25 euroa postikuineen.

Ja tuttuun tapaan tuotteista kiinnostuneet voivat ilmaista kiinnostuksensa kommentti osiossa. Mikäli kiinnostuit tuotteesta, muttet halua sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit vain ilmaista ensimmäisessä viestissä kiinnostuksesi (jotta muut näkevät tuotteen menneen jo) ja jos olit ensimmäinen tuotteesta kiinnostunut, voit lähettää toisen kommentin, jossa on sähköpostiosoitteesi. Tämän kommentin voin jättää julkaisematta, jolloin vain minä saan sähköpostiosoitteen tietooni.

Toivottavasti kiinnostuneita löytyy taas!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Moi,

  haluaisin ostaa tuon ylimmäisen Lorkun setin, eli siis sen sinisen. Siihen 5,8 egeen sisältyivät ilm. postarit kanssa?
  Pakkaathan luomarit johonkin kuplamuoviin tms. jotteivat murskaannu matkalla.
  Laitatko mulle meiliä tonne thetalesoftarzan@luukku.com:iin, niin sovitaan tarkemmin! 🙂

 2. 4

  sanoo

  Jee eka! Tässä ei itseäni kiinnostavia tuotteita ollut, joten ajattelinkin kysyä aiotko laittaa kynsilakkoja yms. kynsijuttuja myyntiin? :]

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  ääh oon tässä nyt pari tuntia pähkäillyt ostaisinko tuon Lilac-trion… 🙂 Olisitpa pari päivää aikasemmin laittanut nuo triot myyntiin, ostin nimittäin nuo kaksi muuta lauantaina 🙂 laukkukin hieman himottais ;D

 4. 6

  sanoo

  Minä en ole ostamassa tuotteita, mutta kommentoin Sephoran kynsilakkatarroja. Ne ovat loistavin keksintö pitkään aikaan! Kohtuullisen helppo kiinnittää itsekin, kuivumista ei tarvitse odotella hetkeäkään ja ennen kaikkea ne kestävät ehjinä ja tyylikkäinä reilun viikon. Alle kannattaa laittaa normaalia aluslakkaa, vaikka käyttöohjeissa ei sitä mainitakaan. Tarralakka myös lähtee helposti pois tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Mahtava tuote!

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Tervehdys!

  Taas yksi blogiisi koukuttunut lukija ilmottautuu. Samalla ilmoitan mielenkiintoni tuota 307 Lilacia kohtaan 🙂 Tällaisena meikkauksen ja kauneudenhoidon pitkän linjan amatöörinä on ollut ihana saada hyviä vinkkejä blogiasi seuraamalla. Mitenkäs, onko sulla kokemusta bodyshopin- tai muista ei-eläimillätestatuista tuotteista?

  Mari

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Ostaisin laukun, on se niin söpö 🙂 Laitan myöhemmin sen emailosoitteeni 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Aika paljon feikistä, 25€… Vaikkakin postareineen, mut ku ne ei maksa ulkomailla ku jtn 7€… Noh iteppähän tiedät, tää kirppis on kuitenkin hyvä ajatus! 🙂

 8. 10

  sanoo

  Anonyymi: Sininen trio on sinun. Pakkaan tietysti asianmukaisesti, ettei ihanuus hajoa. 🙂 Otan yhteyttä sähköpostitse.

  Annalie: Sinua onnellista! 🙂

  Nanna: Ovat sinun sitten. 🙂 Pistän sinulle sähköpostia.

  Sonne: En ole varma raaskinko kynsilakoistani vielä luopua, mutta katsellaan. 😉

  Anonyymi: No höh, harmi kun vasta laitoin. :/

  Fifi: Kiitos kommentista ja vinkistä, nyt tekee hirveästi mieli kokeilla noita heti. 🙂

  Mari: Harmi, että ehti jo mennä. :/ En ole oikeastaan koskaan tutustunut Body Shopin tuotteisiin, joten en osaa niistä sen enempää kommentoida.

  Anonyymi: Olit ensimmäinen laukusta kiinnostunut, joten laita sähköpostia tulemaan niin otan yhteyttä. (Jätän osoitteesi julkaisematta.)

  Anonyymi: Laukulle jaa hintaa alle 20 euroa kun postarit ottaa pois ja se on mielestäni nykyään varsin pieni hinta hyvin tehdystä laukusta. Jos laukussa ei olisi logoja, voisin hyvinkin maksaa siitä sen verran kaupassa. Logojen näkyminen kuitenkin sotii omaa periaatettani vastaan tällaisissa tuotteissa, joten siksi jää minulta käyttämättä.

  Poistin parin jo kaupaksi menneestä tavarasta kiinnostuneen viestit, joissa ei ollut muuta sisältöä kuin sähköpostiosoite.

 9. 11

  sanoo

  no voi tsiisus mikä kommentti taas anonyymiltä. Ulkomailla moni muukin asia on halvempi. Oikestaan ihan kaikki. Hakekoon ne sieltä ketä niin parhaaksi näkee.

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Wow! Olet saanut kahden päivän aikana rutkasti kävijöitä blogiisi kirppiksen takia. 🙂
  Tuo on ollut todella kiva idea laittaa jotain joka päivä myyntiin ja olenpa saanut muutaman ystävänikin kiinnostumaan myynnissä olevista tuotteista ;). Kivasti pääsee tavarasta eroon mistä ei pidä. 🙂

 11. 14

  sanoo

  Tiina-Maria: Niinhän se on, mitä tahansa saa ulkomailta halvemmalta. Kalliiksi vaan tulee lähteä niitä halpoja juttua hakemaan. 🙂

  soile: Huh, no kylläpäs on hintaa! Omani myyn sillä parilla kympillä, millä äitinikin sen oli kuulemma ostanut.

  Anonyymi: Yllätyksekseni lukijamäärä ei ole yhtään noussut kirppiksen alettua, eli samalla lailla täällä käytiin ennenkin. Kiva, että olet saanut ihmisiä kiinnostumaan. Itse olen hyvin tyytyväinen, että kaikki viime päivinä kauppaamani on mennyt lähes samantien kaupaksi.

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Hei

  Kaipaisin vinkkejä kynsinauhojen hoitoon. Mun kynsinauhat ovat olleet halkeilevat ja kipeät nyt jonkin aikaa. Kädet ei ennen kuivuneet ollenkaan, mutta nyt kangaskauppaan töihin mentyäni kädet ja varsinkin kynsinauhat ovat kuivuneet. Käsiä rasvaan nivean käsirasvalla ja kynsinauhoihin olen käyttänyt öljysekoitusta. Nyt kaipaan kuitenkin jotain tehokosteuttajaa nauhoille.

 13. 16

  sanoo

  Anonyymi: Öljy ei välttämättä riitä kosteuttamaan kynsinauhoja, sillä öljyn teho perustuu yleensä enemmän kosteuden haihtumisen estämiseen kuin itse kosteutukseen. Kannattaa siis ottaa käyttöön ihan voidemainen tuote kynsinauhoille. Esimerkiksi Mavalan kynsinauhavoide (purkissa) on saanut kovasti kehuja. Mitään ehdottomasti ylitse muiden olevaa tuotetta minulla ei ole ehdottaa, mutta itse tykkään kuivimpina aikoina laittaa kynsinauhoilleni yöksi Bepanthenin punaraitaista voidetta. Kosteuttaa ja nimenomaan korjaa ihoa.

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  hii, täällä tää anonyymi joka aikaisemmin valitti että tulee oranssiksi itseruskettavista. No, hain pienen näytepurkin Diorin itseruskettavaa, levitin toiseen sääreen illalla, ja seuraavana aamuna vielä toisen kerroksen (en tietenkään päivittäin ajatellut käyttää, mutta laitoin tuotteen heti testiin tuleeko oranssia jälkeä jos levittää hieman enemmän). Lopputulos on mielestäni tooosi luonnollinen, ihanan hehkuva rusketus! Ei liian tumma. Poikaystävä valitti että mukamas hieman näkyisi oranssia, mutta mielestäni tämä on luonnollisin jälki!

  Suuri kiitos siis vinkistä!

  …Niin, hinta kyllä hiukan kirpaisi :/ ja vielä jos ostan kasvoille tarkoitetun ruskettavan niin sitten olen kyllä vararikossa! 😀

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Olen tähän asti seurannut blogiasi suurella mielenkiinnolla, nauttinut sen lukemisesta ja odottanut innolla uusia postauksia. LV-feikin/kopion kauppaaminen oli kuitenkin mielestäni todella, todella mauton veto. Toivottavasti toimit jatkossa paremman harkinnan mukaan. 🙂 Hyvää kesää!

 16. 19

  sanoo

  Anonyymi: Hienoa, että Dior toimi sinulla ja pahoittelen syyllisyyttäni mahdolliseen vararikkoon. 😉
  Toinen, hieman edullisempi vinkki hyvästä ei-oranssista jälkeä aiheuttavasta itseruskettavasta tulossa! (Tarkistan vain ensin tuotteen koko nimen.)

  Anonyymi: Omalla, minulle mieleisellä linjalla vetelen jatkossakin. 🙂 Mukavaa kesää myös itsellesi!

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  No tuossa laukun kauppaamisessa ei ole kyllä mitään mautonta! Joku saa halvalla kivan laukun ja that`s it…ei se tätä blogia huononna. Jatka omaan tyyliisi vaan, sinun blogihan tämä on ja lukee ja katselee kuka haluaa. Tosi kiva blogi…innolla aina odotan postauksiasi, minkälaisia hyvänsä:) t.soile

 18. 21

  Anonyymi sanoo

  Blogisi on perin miellyttävää luettavaa sekä asiasisältönsä että oikeakielisyytensä vuoksi. Kerrot kosmetiikasta valloittavasti, ja sisäisen kielioppinatsini on käytännössä mahdotonta löytää mitään viilattavaa. Blogisi on suorastaan hunajaa ja mansikoita ja jos sillä olisi pakkaus, se olisi tehty valkokullasta! Olisiko mitenkään mahdollista, että tarkentaisit vielä mitä työtä teitkään ja mitä työsi pitää sisällään?

  Kiinnostuksella ja mitä parhaimmin terveisin,
  -Miesgepardi

 19. 22

  sanoo

  soile: Kiitos. 🙂

  Miesgepardi: Kiitos kiitos, tässähän ihan punastuu. Kielioppini ei ole täydellistä, mutta pyrin hyvään suomen kieleen ja selkeään ilmaisuun. Isäni on ammatiltaan opettaja ja äitini on niitä henkilöitä, jotka lukevat kirjastonkirjat kynä kädessä läpi ja korjaavat kielioppivirheet, joten jotain on tämänkin kosmetiikkabimbon päähän näköjään tarttunut…
  Olen tarkoituksella toistaiseksi jättänyt sen tarkemmin määrittelemättä tarkkaa työnkuvaani ja aion toistaiseksi pysyä sillä linjalla ihan vain täyden anonyyminä pysymisen vuoksi.
  Kiitos vielä kivasta kommentistasi, joka piristi mieltäni suuresti! Hauskaa huomata, että blogiani eivät lue vain pelkät naiset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *