Päivä 112: Apua!

Apua!-huuto sopii erinomaisesti päivään 112. Lankesin nimittäin ihan pikkiriikkisen…

Kävin viikonloppuna eräässä melko uudessa kauppakeskuksessa ja sen Kicksissä minulle sattui silmääni tuote, jota olen jo pitkään himoinnut.

Kyseessä on kastanjavesi.

Kastanjavettä voisi sanoa itseruskettajien äidiksi. Se on tummaa nestettä, jota kaadetaan vanulappuun ja jolla kasvot pyyhitäessä syntyy heti päivettynyt ilme. Yhdellä pyyhintäkerralla väri on kevyempi ja toistamalla käsittelyn vaikka heti perään saa sävystä tummemman. Ja mikä parasta, ei sävy ole yhtään oranssi!

Erona nykyajan itseruskettaviin kastanjavedessä on se, että se lähtee vedellä ja puhdistusaineella pois. Tuote on siis aivan loistava paitsi arkikäytössä kasvoille, myös itseruskettavien jättämien ikävien rajojen ja mokien välittömään hätähäivytykseen. Tästä saa myös loistavaa apua silloin, kun tahtoo laittaa päälle paljastavempaa vaatetta ja iholle on äkkiä saatava sävyä (rinnusta, sääret…). Lopputulos myös kestää hyvin eikä lähde pelkällä hankauksella iholta pois.

Käytännössä en oikeastaan rikkonut lakkoani, sillä tällaista tuotetta minulla ei vielä ole. Omatunto kuitenkin soimaa hieman, mutta minä ihan oikeasti tarvitsin tätä ja käytän tätä kyllä ja pakkohan tämä oli saada, kun nenän eteen hyllyssä hyppäsi. Meneekö selittely läpi?

Onko joku muu löytänyt katanjaveden?

Puolustuksena tämän hankinnalle voin muuten sanoa, että neljä Anytimen vanhentunutta kiiltopunaa lensi roskiin.

Olisihan noita toki voinut käyttää vielä, mutta koostumus ja sävyt (sekä yhdessä maku) olivat sen verran kamalia, että en minä noita ihan totta tule koskaan missään yhteydessä käyttämään. Hus, pois vaan!

Sitten vielä tämän päivän kirppistuote.

Kyseessä on L’orealin Star Secrets Kit sävyssä Milla Jovovich.
Poskipunaa on käytetty muutama kerta, vaaleinta luomiväriä kahdesti ja kahta muuta luomiväriä hipaistu kerran. Huulipunaa on kokeiltu kerran. Hintaa olisi 6,8 euroa sisältäen postikulut.

Kuva vääristää sävyjä hieman. Luomivärit ovat oikeastaan oikean sävyiset, mutta poskipuna on enemmän roosaan menevä, hieman persikkainen. Myös huulipuna on hitusen punertavempi.

Jos tahdot tämän hyvälaatuisen paletin itsellesi niin jätä sähköpostiosoitteesi kommentteihin, niin otan sinuun yhteyttä. Myyn tämän, koska vaikka sävyt ovat ihanat, en vaan koskaan ehdi käyttää tätä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi harmin paikka 🙂 Tänään olisin ollutkin ensimmäinen kommentoija mutta tuote joka on myynnissä niin ei valitettavasti ole minulle kiinnostava! Harminharmi =) Noh. Mutta, ehkä ensi kerralla 🙂

 2. 3

  sanoo

  En ole tuosta paletista kiinnostunut mutta kastanjavedestä tuli vain mieleen että siitä olenkin kuullut aikaisemmin vain vanhoissa lastenkirjoissa. En edes tiennyt että sitä oikeasti myydään. Niissä kirjoissa sitä siis käytettiin kun täytyi naamioida itsensä likaiseksi tai köyhälistöksi tai muuten vain etniseksi, ruskettuneen naaman sillä kun saa 🙂

  Aika hauska tuote kyllä ja jos sattuisi kohdalle varmaan kokeilisin itsekin.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kastanjavesivinkistä! Taidanpa käydä ostamassa samanlaisen paikallisesta Kicksistä joku päivä.

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei, minulle kelpaa tuo kirppistuote! Tosin olen varmaan jo pahasti myöhässä (eilen illalla vahtasin blogiasi varmaan minuutin välein odottaen kirppistuotetta, harmi, että se tuli vasta nyt.) sähköposti anninenni@gmail.com

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Enpä olisi koskaan uskonut,kun kerran vahingossa blogiisi eksyin,että tällainen 47v vanha nainenkin jää näin totaalisesti koukkuun tähän kosmetiikan maailmaan.Enpä ollut koskaan edes kuullut kastanjavedestä,mutta nyt sitä on vaan pakko hankkia.En tiedä oletko kirjoitellut valokynistä mitään,mutta jos et niin olisi kiva oppia vielä tässäkin iässä sitä käyttämään oikeanlaiseti,kun sellainen kerran on tullut hankittua.Jatka samaan malliin,kun olet kerran jo minut ainakin koukuttanut.

 6. 8

  sanoo

  laretzu: Paljon on vielä tavaraa jäljellä, joten toivottavasti vielä käy tuuri. 🙂

  Anonyymi: Olit ensimmäinen, joten paletti on sinun. Pistän sinulle sähköpostia. 🙂

  suklaasydän: Itsekään en ole tuohon muualla törmännyt, joten siksi oli pakko ostaa nyt.

  Anonyymi: Eipä mitään, toivottavasti tykkäät!’

  Anonyymi: 150 ml pullolla oli hintaa 9,5 euroa.

  Anonyymi: Harmi, että ehti jo mennä. Nyt muuten lupaan, että jatkossa pistän kerralla aina myyntiin pari samantyylistä tuotetta. Etukäteen voin jo paljastaa, että pari tavallista Lorkun trio palettia on ainakin etsimässä kotiaan. 😉

 7. 9

  sanoo

  Anonyymi: Ihanaa kuulla, että olet koukuttunut. 😉 Minulla on toivottavasti yksi valokynä loppumassa lähiaikoina ja lupaan sen loppuessa kirjoittaa postauksessa myös vinkkejä sen käytöstä. Tässä kuitenkin apua ensihätään:
  http://www.yhteishyva.fi/yhteishyva/kauneus/kauneusvinkit/ihon_meikkaaminen/fi_FI/valokyna_kayttoon/
  Lupaan antaa konkreettisia vinkkejä lisää, mutta siihen asti harjoitellessa muista, että valokynä on valoa heijastava tuote, joka ikäänkuin nostaa sillä meikattua aluetta ylöspäin. Kannattaa siis tarkoitin miettiä, mihin kohti valokynää laittaa ja mihin kohti sen laitoin lopettaa. 🙂

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Hei! Kiinnostuin tuosta kastanjavedestä, mutta jäin pohtimaan miten käyttäytyy meikin alla? Levitetäänkö vesi siis puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta ja mahd. meikkipohjaa?

 9. 11

  sanoo

  Anonyymi: Vesi laitetaan iholle ensimmäisenä ja annetaan kuivahtaa. Pysyi iholla hyvin kosteusvoiteen ja meikkipohjan levittelyn ajan, ehkä ihan hieman sai kasvojen reunoilta tasoitella lopuksi, kun sävy oli joistan kohdista hieman lähtenyt liikkeelle. Kasvot eivät kuitenkaan missään tapauksessa jääneet mitenkään läikikkäiksi tai mitään. 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Mielestäni sinun ei kannata pitää OSTOLAKKO blogia jos kerran sallit joitain tuotteita.Okei,viiskot vielä ymmärrän mutta nuo ”Käytännössä en oikeastaan rikkonut lakkoani, sillä tällaista tuotetta minulla ei vielä ole” selitykset ovat hieman liikaa.

  Muuten kiitokset blogista : )

 11. 13

  sanoo

  Anonyymi: Mielenkiintoinen kommentti. Olen ollut lakossa lähes neljä kuukautta, jonka aikana olen ostanut ”ylimääräisinä” kosmetiikkatuotteina yhden tuoksun ja nyt tuon tarvitsemani kastanjaveden. En nyt ihan sanoisi, että selitykSET ovat ihan liikaa, varsinkin kun puhut selityksistä monikossa.

  Haluaisin vielä kertauksen vuoksi tiivistää ostolakkoni idean. Kyse ei ole siis x päivää kestävästä ehdottomasta lakkoilusta, jonka jälkeen saan shopata mitä ja miten tahdon, vaan elämäntapojen muutoksesta. Ostan jos tarvitsen ja ennen kaikkea mietin tarvitsenko. Tätä kyseistä kastanjavettä olen esimerkiksi miettinyt tammikuusta lähtien ja kuten sanoin, ei minulla ole mitään sen kaltaista tuotetta.
  Mukavaa, että olet seurannut blogiani, mutta harmi, ettei ostolakkoni idea ole täysin auennut.

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Kaikista Kickseistä ei saa kastanjavettä. Saako sitä mistään muista kaupoista?

 13. 15

  sanoo

  Anonyymi: En ole muualla itse törmännyt nykyään, käsitin tämän kuuluvan Kicksien vakkarivalikoimiin. Ihan uteliaisuudesta vaan kysyisin, että mistä liikkeestä ei saanut?

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Siis lähteekö tuo kastanjavesi varmasti puhdistusaineella ja vedellä pois? Voisin nimittäin sitten ostaakin sitä. Vai onko sitä järkeä ostaa kesää vasten?

 15. 18

  aoife sanoo

  tuli niin nostalginen olo. muistan äitini käyttäneen joskus 80-90-luvuilla kastanjavettä ja sitä munkin piti tietty aina välillä kokeilla :). muistan yhä sen tuoksun. täytyy ehkä tuotakin nyt käydä ostamassa…

 16. 19

  sanoo

  Anonyymi: No voi harmi. :/

  Anonyymi: Anteeksi, unohdin vastata tähän. Lähtee ihan vedellä ja putsarilla kokonaan pois, ei pelkoa, että jäisi. Kesää varten ehdoton itseruskettajan korvaaja.

  aoife: Noudepas ihmeessä omasi ja fiilistele ruskettuneella nassulla menneitä vuosia. 😉

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *