Päivä 108: Kroppavoiteiden tilannepäivitys

Hyvä tv-sarja voi koukuttaa juonenkäänteillään, olivatpa ne juonenkäänteet sitten kuinka typeriä ja ennalta-arvattavia tahansa.

Eräässä mielessä blogini on siis kuin huono tv-sarja (”Ööh…no ihan tosi huono tv-sarja!”, huutaa wannabe-insinööri).

Yksi esimerkki koukuttavasta tapahtumaketjusta on vartalovoiteitteni loppuunkuluttaminen. Ah, niin ennalta arvattavaa (no tietysti ne kuluvat ja vähenevät käytössä) ja jopa typerää seurattavaa (Kaunaritko ei sitten ole?), mutta silti monia on se kiinnostanut.

Kroppavoiteitteni loppuunkulutusprojekti on tosiaan kiinnostanut monia niin paljon, että he ovat uteliaina kyselleet, että missä vaiheessa menen niiden kanssa ja joko kohta kerron tämän hetkisen saldon.

Tässä vielä helmikuun lopun lähtötilanne niille, jotka eivät ole blogiani kovin kauaa seuranneet:

Kuvassa on yhteensä 17 kosteusvoidetta, kevyesti päivettävää ja ihoa heleyttävää vartalovoidetta ja lisäksi minulla oli kolme matkakokoa, jotka eivät näy kuvassa.

Tavoitteenani oli, että nuo kuluisivat loppuun elokuuhun mennessä.

Pidän teitä kaikkia Märkien ja Pehmeiden Vartalovoiteiden kohtalokkaista juonenkäänteistä kiinnostuneita jännityksessä vielä hetken näyttämällä teille, mitä olen saanut tällä viikolla kulutettua loppuun.

Otin joku aika sitten käyttöön aivan ihanan tuoksuisen Lumenen Mustaherukka suihkugeelin (aiva uskomattoman ihana, harmi ettei enää valmisteta) ja ihmettelin, kuinka olen voinut jättää saman sarjan vartaloemulsion käyttämättä.
Emulsio lähti käyttöön samantien ja lähes samantien myös muistin syyn vähäiselle käytölle: Aivan ihastuttava tuoksu muuttuu omalla ihollani raa’an kananmunan hajuiseksi.

Käytin voiteen kuitenkin loppuun, mutta ikävä ei jäänyt. Kosteustehokaan ei ollut kovin hyvä kuivalle iholleni, joten en edes vaivautunut leikkaamaan pakkausta auki viimeisten pisaroiden toivossa.

Lisäksi jälleen loppui yksi Lumenen Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio:

Huipputuote edelleen, monesti olenkin jo sen täällä todennut. Antaa kivasti kevyttä sävyä, mutta ei haise itseruskettavalle pahemmin. Paras käyttämäni sävyttävä kosteusemulsio, kosteuttaakin nimittäin ihan hyvin.

No, joko olette jännityksestä kiihdyksissänne? Kuinka monta kevyesti päivettävää vartalvoidetta bloggaajalla on jäljellä? Onko vartalovoiteita kulunut loppuun montakin? Päästän teidät jo pitkään jatkuneesta piinastanne ja paljastan tilanteen lopulta teille.

Rumpujen pärinää ja pauketta kiitos, sillä tässä se tulee:

Jäljellä on nimittäin yksi kevyesti päivettävä, yksi kuivaöljy ja kaksi vartalovoidetta (joista toinen tuli uutena viime viikonloppuna).

Lisäksi jäljellä ovat ongelmallisiksi muodostuneet kolme Heleyttävää vartaloemulsiota, joiden käyttöä sää ei ole oikein sallinut. Tuntuu nimittäin tuhlaukselta käyttää noita paikoissa, joiden iho ei näy ja harmikseni en ole vielä päässyt pahemmin kulkemaan sääret paljaina tai käsivarret vilkkuen. Olen kuitenkin aina tilanteen salliessa käyttänyt noita. Saisivat hyvät säät alkaa vihdoin kunnolla!

Olen siis suomeksi sanottuna käyttänyt vajaassa kolmessa kuukaudessa loppuun 10 vartalovoidetta (+ kolme matkakokoa) ja antanut yhden pois sekä saanut yhden uuden. Ihan kiva tahti, ettenkö sanoisi… Kukaan tuskin enää epäilee, ettenkö saisi loppujakin käytettyä ennen elokuuta, vai mitä?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olisiko sinulla vinkkejä miten kynsilakan saa siististi levitettyä? Itsellä kun tahtoo levitä kynsinauhoilla ja kynsien reunoille ja siksi viitsin käyttää vain hailakoita värejä jotta sotkuisuus ei näkyisi 🙂 Pitäisikö sormet teipata kuin maalatessa 😀 ja jättää vain kynsi paljaaksi.

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi: Eipä sen kummempaa oikein voi neuvoa, kuin että vakaata kättä ja maltillisesti lakkaa siveltimeen. Harjoitus tekee mestarin. 😉

 3. 3

  sanoo

  Tuosta kynsilakan levittämisestä sen verran, että jos on oikein epävakaa käsi ja tuppaa aina sotkemaan, niin sormien iholle kynsien viereen (ei kynsille!) voi levittää vaseliinia. Jos lakkaa menee iholle, niin sen saa pyyhittyä siististi pois esim. puutikulla.

 4. 5

  maritus sanoo

  Hyvinhän ne on kulunut! Onnea 🙂 Kohta saat jo ostaa uusia! Mikä on siis vielä ihanempi asia 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Sun blogi ei ole mikään huono tv-sarja vaan PARAS! oon niin koukussa tähän blogiin, että käyn monta kertaa päivässä katselemassa täällä, että olisiko ilmestynyt uusia postauksia:D
  Todellinen nautinto lukea purnukoista kun niistä itsekkin pitää!:D Muotiblogeja tuntuu olevan nykyään liikaa.

 6. 7

  sanoo

  Nekku: Hyvä, että sinulla oli antaa loistava vinkki. Kiitos! 🙂

  Heli: Toivottavasti niitä on pian vielä vähemmän. 🙂

  maritus: Niinpä, vanhat loppumaan vaan äkkiä ja ihania uusia kokeiluun! 🙂

  Anonyymi: Kiitos mieltä piristävästä kommentistasi. 🙂

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  pläää eikö sulla tartu tua lumenen heleyttävä vaattesiin ? tai mulla on monesti tullu ikäviä tahroja vaaleisii vaatteisii…

 8. 9

  sanoo

  Anonyymi: Varmaan tarttuisi jos laittaisin vaaleiden vaatteiden kanssa, mutta juuri tuosta syystä en ole halunnut kokeilla vaaleita vaatteita käyttäessäni.

 9. 10

  sanoo

  Hienoa, olet kyllä käyttänyt noita tehokkaasti!:) Blogisi on muuten todella kiva, vaikka en aina muistakaan kommentoida.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Olisin erittäin kiinnostunut samppoistasi ja hoitoaineistasi esim. Nivea, Tigi. Jos ei olisi kovin vaivaa haluaisin nähdä postauksen niistä montako niitä vielä on, siis jos siitä ei ole sinulle vaivaa, että tekisit postauksen niistä. Ja myös tietää oletko asettanut samppoille ja hoitoaineille mitään käytörajaa tai kertoisit mistä samppoosta itse tykkäät vaikkapa Nivean ja Tigin sarjassa. Itse suosin Tigiä. Vartalovoiteet taitaakin loppua aivan pian jo ennen elokuuta. 😉

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Paljonko voi voidetta laittaa kerralla kroppaan?! Mietin vaan kun muistaakseni ilmoitit olevasi lyhykäinen, ja itsekin mielestäni rasvalla länträän mutta ei tuota tahtia lopu kyllä kama :). Voisin ehdottaa kuvapostausta siitä, miltä käyttämiesi tuotteiden kertamäärät näyttävät esim. kämmenellä? Tykkään blogistasi tosi paljon, oot erinomainen kirjoittaja :).

 12. 13

  sanoo

  Hip hip huraa! Hip hip huraa!

  Pystyisin itsekkin saamaan niitä pahalta tuoksuvia pois jos viitsisin olla tahmea ja oudolta utoksuva joka ilta.. Siinä onkin tavoitetta! Mutta onneksi olkoon sinulle!

 13. 14

  sanoo

  Minkälainen tuo Lumenen helyttävän vartaloemulsion uusi versio on vanhaan verrattuna? Koostumus ei ole tainnut ihan samana kuitenkaan pysyä? Olen ihan rakastunut tuohon vanhaan mutta se on pian lopussa ja mietinkin pitäisikö se korvata esim. Nuxen sävyttävällä kuivaöljysuihkeella jos tuo Lumene on kovasti muuttunut.

 14. 15

  Mmie. sanoo

  Aivan hirveästi on sun tuotteet vähentyny! Ei voi kuin ihmetellä suu auki, mut kai se on kun on tottunut käyttämään paljon.

  Ootko muuten miettinyt, mitä teet sen jälkeen kun voit ostaa ja hankkia ihan ”sallitusti” kosmetiikkaa? Tämän blogin idea taitaa ainakin olla hieman väärä. Onneksi siihen kuitenkin on vielä (ainakin vähän) aikaa.

 15. 16

  sanoo

  Tosta Lumene päivettävästä voiteesta, kun sitä käyttää pitkään niin muuttuuko iho läikikkääksi? Dovea käyttäessä olen huomannut tämän ongelman, parin viikon jälkeen iho on läikikäs kun rusketus tavallaan kuoriutuu pois. Ärsyttävää! Nyt hakusessa onkin voide joka toimisi hieman paremmin mutta en uskalla ostaa mitään uutta etten herää aamulla oranssina 😀

 16. 17

  sanoo

  Voisitko suositella marketti kynsilakkojen parhaimmistoa? (Tai niitä joita saa esim. hki:n keskustasta, sokos, stokka..) Koostumukseltaan parhaat lakat kiinnostaisi, alus- ja päällys(?) lakka vinkkejä myös kaipaisin.

  Kiitos, 🙂

  Laitoin tämän uudestaan

 17. 19

  sanoo

  MouMou: Tehokkaasti tosiaankin. Ja kiitos! 🙂

  Anonyymi: Kiitos toiveesta, yritän väsätä niistä postauksen lähipäivinä. Oli muutenkin suunnitelmissa ja kuvia olenkin jo ko. postausta varten räpsinyt. 😉

  Anonyymi: Jos mietit, että normaalissa silmänympärysvoidepurkissa on 15 ml ja laitan itse hieman enemmän kerralla (n. 20 ml) rasvatessani koko kropan päästä varpaisiin niin ei se nyt mitenkään ihan hirvittävän suurelta määrältä kämmenellä näytä kun ajattelee, että siitä tulee riittää kaikkialle kunnolla. 🙂

  Lyyrine: Kiitoksia kiitoksia. 😉

  Cvalda: Tykkään uudesta huomattavasti vanhaa enemmän, sillä sävystä on tehty lämpimän kullanhohtoinen. Ehdottomasti pelkkää parannusta tullut, suosittelen uutta entistäkin parempaa versiota lämpimästi! 🙂

  Mmie.: Eiköhän ostolakko ole ajankohtainen vielä ainakin vuoden ja varmasti ylikin ja senkin jälkeen menen ostolakon periaatteiden mukaan: ei uutta ennen kuin kaikki vanhat vastaavat on kulutettu loppuun. 🙂

  Katariina: Kannattaa kuoria ihoa säännöllisesti itseruskettavia käyttäessä. Lähes mikä tahansa muuttuu iholla läikikkääksi, sillä itseruskettava tarttuu vain ihon pintakerrokseen, joka uudistuu kokoajan ja koska uudistuminen tapahtuu eri kohdissa eri tahtia, on lopputulos helposti läikikäs ilman kuorintaa.

  Tuuli: Anteeksi, että olen täysin jättänyt vastaamatta kysymykseesi aiemmin. Muistan kyllä sen lukeneeni, mutta vahingossa olen sen silti unohtanut. Hyvä, että muistuttelit kyselemällä uudelleen.
  Markettilakoista en osaa oikein sanoa, mutta esimerkiksi Stockalta, Emotioneista ja Kickseistä saatavat OPIt ovat aivan huippulakkoja. Kappalehinta (n. 15e) voi tuntua pahalta, mutta isojen pullojen takia litrahinta on usein jopa Lumenen tai Lorkun lakkoja vähemmän. Myös Kicksistä saatavat China Glazen lakat (9,9 e) ovat suosikkejani. (Itse tosin tilaan näitä kumpiakin netistä edullisesti.)
  Mitään erityisen hyvää aluslakkaa en ole itse vielä ehtinyt kokeilla, sillä aikoinaan töiden kautta saatuja Lumenen ja Anytimen vastaavia on läjäpäin. Päällyslakkana tykkään käyttää Mavalan pikakuivattajaa, joka kuivattaa lakkaukset parissa minuutissa kosketuksen kestäviksi. Ehdoton luottotuote.

  norppa: Itse tykkäsin vadelmaisesta versiosta vielä enemmän ja mustaherukkakin olisi ollut kyllä ihanaa, jos olisi tuoksunut ihollani yhtä hyvältä kuin suihkugeeli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *