Oribe: Could it be this perfect?

Sain blogini kautta testattavakseni minulle aivan uuden ja tuntemattoman hiustuotesarjan tuotteita ja koska uusi on aina kivaa kokeiltavaa, hyppäsin ilomielin leikkiin mukaan.
Tuotemerkki on Oribe ja sain kokeiltavikseni merkin kuivashampoon sekä värjätyille hiuksille tarkoitetut hoitoaineen ja shampoon.
Olin lukenut tuotteista paljon hehkutusta etukäteen, joten odotin niitä kovasti. Olin myös nähnyt netistä kuvat kauniista pakkauksista, joten suunnittelin jo mielessäni etukäteen, kuinka kauniilta ne hyllyssäni näyttäisivät.
Koska aina on kuulemma kuitenkin outoa tai vähintäänkin epäilyttävää, mikäli bloggaaja on täysin tyytyväinen ilmaiseksi saamaansa tuotteeseen mainitsen heti, etten ihan täysin syttynyt tuotteiden pahvipakkauksille. Ne eivät mielestäni välitä ulospäin täysin tuotteiden laatua ja omien kokeilujeni perusteella nämä todellakin ovat Laatutuotteita isolla ällällä.
Jos nämä pahviset ulkopakkaukset eivät kolahtaneet minuun niin niiden sisältä löytyvät putilot kyllä kolahtivat sitten sitäkin enemmän. Näin kauniit pullot kelpaa todellakin jättää kylppäriin esille!
Värjättyjen hiusten Shampoo for Beautiful Color olisi kuulemma todella riittoista ja pienellä määrällä pääsisi pitkälle. Koska käytän päivittäin muotoilutuotteita, olen tottunut vaahdottamaan hiukseni aina kahdesti saadakseni kaiken mahdollisen ylimääräisen hiuksistani pois ja niin minua nytkin kehotettiin tekemään. Ensimmäinen pienellä määrällä shampoota tehty vaahdotus kuulemma poistaa pintajännitteen hiuksista ja toisella kerralla shampoo vaahtoaa sitten jo paremmin. Ja juuri niin tämänkin kanssa tapahtui. En todellakaan tarvinnut shampoota kuin kaksi pientä nokaretta mikä oli hämmentävää tällaiselle lotraajalle.
Hyvin vaahdottuva shampoo tuntui pesevän hiukseni hyvin puhtaiksi, muttei ollut niille yhtään liian pesevä kuitenkaan. Itseasiassa tässä oli täydellisen optimaalinen koostumus saamaan hiukset puhtaiksi, muttei liian narkuviksi ja silti pehmeiksi, muttei liian lättäniksi. Tuoksukin oli mukavan ylellinen eikä kuitenkaan liian voimakas.
Saanko jo heti sanoa, että rakastuin tähän hoitoaineeseen päätä pahkaa ja että se ihan oikeasti tuntui hiuksissani parhaalta koskaan käyttämältäni pikahoitoaineelta? Sanon vaikken saisikaan. Tämä oli aivan täydellisen tuntuinen.
Olen myös hoitoaineläträäjä ja pruuttaan sitä helposti ulos tuubista hieman reilummalla kädellä. Tämänkin kanssa lupailtiin viinirypäleen kokoisen määrän riittävän ja olen nyt yrittänyt malttaa pitää määrän siinä ja itseasiassa jopa vähemmässäkin saaden silti aivan loistavia tuloksia.
Tämä hoitoaine todellakin on ollut hiuksilleni paras mahdollinen kaikella tapaa. Conditioner for Brilliance and Shine todellakin tuntuu hoitavan hiuksiani jättäen ne aivan uskomattoman silkkisen sileiksi ja pehmeiksi (minkä tuntee jo huuhteluvaiheessa) ja vieläpä ilman, että se lätsäyttäisi hiuksiani yhtään. 
En ihan tosi ole varmaankaan koskaan saanut samalla kertaa näin sileänä kiiltäviä ja pehmeitä hiuksia, jotka pysyvät silti ryhdikkäinä eivätkä tunnu liian lähmäisiltä. Uskomatonta!
Kokeilin myös merkin ”kuivashampoota”, joka sekin tulee tyylikkäässä pullossa. Tämä tuote on jälleen näitä kuivashampoon ja tekstuuria antavan tuotteen välimaastoon menijöitä, joka on muuten kuulemma saanut Trendi-lehden Vuoden valinta- palkinnon sekä nimetty vuoden täydellisimmäksi kuivashampooksi Trendi Loves -kilpailussa.
Tämä jättää hiusten tyveen puhtaan tunteen, muttei näy hiuksissa yhtään. (Ei siis yhtään ja muistakaa, että tätä kirjoittelee hiuksiaan mustalla värjäävä neito.)  Tällä ei jää tyveen yhtä teksturisoitu tunne kuin volumesuosikillani Batisten XXL-volume Dry shampoolla, mutta pientä ryhdikkyyttä silti. Omassa tukassani optimaalisimpia tuotteita ovat yhä edelleen hiupuuterin tyyppisen spray-tuotteet, mutta ymmärrän täysin, miksi tämä on saanut kehuja. ”Kuivashampooksi” tämä nimittäin todellakin on loistava.
Jos sanoin pieneksi negaatioksi tuotteiden pahvipakkaukset, on hinta sitten ehkä toinen sellainen. 
Shampoo ja kuivashampoo kustantavat kuulemma n. 42 euroa kappale ja hoitoaine n. 52 euroa, eli nyt puhutaan todellakin hiustuotteiden luksuksesta. 
Toisaalta aloin miettiä itse vakavasti, sijoittaisinko 52 euroa hoitoaineeseen sen loputtua ja tulin siihen tulokseen, että tässä tapauksessa voisin kyllä sijoittaakin. Hoitoaine kun todellakin tuntuu riittoisalta ja käytössä niin täydelliseltä, että jos en olisi jatkuvasti kohti uusia tuoteseikkailuja kohti kulkeva ihminen, voisin jumittua tähän hyvinkin pitkäksi aikaa. Jättäisin vaan ne turhat ja ylimääräiset hiustuotekokeilut tekemättä ja ostaisin samalla rahalla tämän täydellisen tuubin.
Tällä hetkellä näitä ihanuuksia pääsee ostamaan Helsingissä kampaamo Loistosta ja Tampereella ja Hämeenlinnassa Glowhairista ja Bläkistä. Verkossa tuotteita voi ostaa Glowhairilta tai Hiustuotteet.fi -sivustolta.
Onko joku teistä sattunut tekemään tuttavuutta merkin kanssa? Missä teillä menee kipuraha hiustuotteiden hinnoissa?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi, näyttää ja kuulostaa ihanalta! Mutta kyllä minun kipurajani ylittyy tässä niin että soi, joten jää varmaankin tutustumatta merkkiin :/

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hahaa, mua taas viehättää paljon enemmän nuo pahvipakkaukset, joissa on sellaista ylellistä Chanel-henkeä. Hoitoaineessa ja kuivashampoossa on kivat pakkaukset, mutta tuo shampoopullo puolestaan ei miellytä mua yhtään. Musta on tosi hienoa aina seurata millaisista ja miten erilaisista asioista ihmiset tykkää!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Olisi aivan ihana testata, mutten kyllä millään ole valmis maksamaan noin suolaista hintaa tuotteesta, joka kuitenkin huuhdotaan viemäristä alas… Jos muuttaisivat karhean luonnonkiharan silkkisen kiiltäväksi ja sileäksi niin voisin harkita, mutta mikään shampoo tai hoitoaine tuskin geeneihin vaikuttaa 😉

 4. 4

  sanoo

  Minun kipurajani menee 35 eurossa. 40 euroa alkaa tuntua jo suhteellisen kalliilta, siis jos kyse on hiustuotteesta. Hassua sinänsä, koska esimerkiksi ihonhoitotuotteesta olen joskus maksanut helposti 120€, silloin kun käytin paljon Sisleyn tuotteita. Nehän maksavat jotkut jopa reippaasti yli 200€. Hui! Jos joku haaveilee täydellisestä hiustuotteesta, yhdestä sellaisesta voi lukea blogistani. Hintakaan ei ole paha, vain parikymppiä 🙂

 5. 5

  sanoo

  Vitsit että kyllä tekisi mieli kokeilla! Opiskelijabudjettiin viidenkympin hoitoaine ei vaan todellakaan sovi 😀 Ehkä joskus työssäkäyvänä sitten, voin hyvinkin kuvitella että tuhlaan järjettömästi rahaa kosmetiikkaan silloin.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Jaa.. minun mielestä nuo pahviset kuoret nimenomaan antavat tyylikkäämmän vaikutelman. Makuasioita 🙂

 7. 7

  sanoo

  Oribella on kyllä makeet pakkaukset, tykkään siitä, että kaikki on vähän erilaista. Jos tuotteet olisivat hiukselleni sopivia ja tekisivät jopa pieniä ihmeitä, voisin harkita ainakin silloin tällöin ostavani hinnasta riippumatta. (Itse en ole Oribea kokeillut) Hinta tekisi sen, että tuskin näitä tulisi sudittua päähän yhtä rennolla kädellä kuin halvempia tuotteita, joten riittäisivät varmaan pidempään. :p

 8. 8

  sanoo

  Mä olen kuullut myös paljon taianomaisia kehuja Oriben tuotteista, itseasiassa eritoten juuri tuosta teksturoivasta kuivashampoosta. Mutta pakko sanoa, että hinta kyllä hirvittää…

 9. 9

  sanoo

  Itse tutustuin Oriben Shampooseen ja Hoitoaineeseen parturini suosituksesta ja ostin merkin Signature tuotteet (kaikki). Minulla on sarjasta niin hyvää kuin huonoakin sanottavaa… Tuotteiden tuoksu on ihan omaa luokkaansa, se on raikas, ylellinen ja omaperäinen hiustenhoitotuotteissa. Olen lukenut että tuoksujen takana on itse Chanelin Karl Lagerfelt. How ever, itse kyllästyin tuoksuun melko nopeasti ja aloin käyttämään tuotteita enemmänkin "spesiaalitilanteissa" tai silloin kun halusin käyttää niitä nimenomaan korvaamaan edt.tä. Huonoja tuotteet ei missään nimessä ole mutta hinta-laatusuhde kuitenkin on hieman kyseenalainen. Ilman hoitoainetta hiukseni jäi signaturella kuivaksi ja takkuiseksi ja signature-sarjan hiusgeeli on lajissaan huono; sen tuoma muotoilu ja tuki häviää hiuksista päivän aikaan ja hiuksista tulee latteat. Olen kuitenkin lukenut ja kuullut sarjan tuotteista ainoastaan ylistäviä kommentteja joten voi olla että sarja ei ollut vain minun tarpeisiini oikea. Haluaisin silti vielä kokeilla sarjan muita tuotteita, lähinnä itseäni nyt kiinnostaa shampoot ja hoitoaineet. Pakkaukset ovat kyllä erittäin upeita.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Hyvältä kuulostaa, mutta aivan liian tyyriitä. Parillakympillä voisin ostaa. Mun makuun noi putelit ei näytä hääviltä, mutta sisältöhän se on tärkeintä.

 11. 11

  sanoo

  Kyllä mulla menee kipuraja hiustuotteissa 20€ pinnassa ja silloinkin täytyy olla aika ihmeainetta. Itse kun en kovin nirso ole hiustuotteissa, joten se marketin toiseksi halvin shampookin toimii loistavasti. Kuivashampoo kuulostaa houkuttelevalta, mutta jos pääsen hyvään tulokseen n. 4€ tuotteella, en todellakaan pistäisi kymmenkertaista summaa vaikka olisikin kuinka hyvä 😀

 12. 12

  sanoo

  Mulla ei taida olla kipurajaa. Okei, tilin saldo plus luottokortin limiitti on kipuraja. Että niitä päiviä odotellessa, kun joskus palkkani on isompi… 😀 Mutta ei, ei ainakaan 50 euroa hiustuotteesta ylittäisi kipurajaani, jos todella olisin ihastunut pakkausdesigniin, merkin filosofiaan tai johonkin ylipaljon. Toisaalta olenkin harrastaja, katson osan hinnasta olevan sijoitus harrastukseen. 🙂

  Tulee ihan mieleen Diorin Hypnotic Poison tosta shampoosta!

 13. 13

  pihi :) sanoo

  Kymmenesosa noiden hinnasta tai max 10 euroa/kpl olisi järkevä hintataso hiustuotteesta kuin hiustuotteesta, vaikka kalliimmalla mennään tälläkin hetkellä, talvi kun on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *