One in every 2,3 seconds

Olin alkuviikosta paikalla Suomeen uudelleen lanseeratun No7 esittelytilaisuudessa, jossa pääsin räpläämään sarjan tuotteita ja kuulemaan tuotteista suoraan Mike Belliltä, joka on Boots Skin Care Scientific Advisor (näin hienosti sanottuna).

Tykkään mielettömästi käydä sarjojen koulutuksissa ja oppia niistä uutta. Mikä minua kuitenkin tympii niissä on se, että tuotteita esittelee ja hehkuttaa usein ihminen, jolla ei ole mitään muuta tietoa tuotteista ja niiden takana olevasta kehittelyprosessista kuin se sama puppu, jota hänelle on häntä kouluttaneiden toimesta syötetty. Hommassa on siis pääosin kyse aivopesusta: hienot henkilöt firmasta kertovat, että tämä 100 patenttia ja 25-vuotta tutkimustyötä osakseen saanut tuote kykenee muuttamaan dna:si, vaalentamaan ihosi alla olevat ja ihon läpi kuultavat verisuonesi ja tekemään ihan mitä tahansa.

Tämä info syötetään kouluttajille, jotka eivät edes halua kyseenalaistaa asiaa ja jotka puolestaan sitten syöttävät saman höpönlöpön myyjille faktana. Myyjät uskovat hommaan silmät suurina, sillä onhan heidän uskottava: he saavat palkkansa siitä, että kauniisti esitelty ja hyvin puhuttu tuote matkustaa kuluttajan mukana hänen vessansa peilikaappiin käytettäväksi. Ja niin kehä on valmis.

Minun täytyy myöntää, ettei kiinnostukseni Bootsin omaa No7-sarjaa kohtaan ole ollut ennen kovin suuri. Minulle se on ollut yksi garnier tai nivea muiden joukossa. Koulutuksesta irti saamani info kykeni kuitenkin vakuuttamaan jopa kaltaiseni skeptikon -kiitos asiansa osaavan Mike Bellin.

Suurimmalla mielenkiinnolla lähden tutustumaan sarjan kulttituotteeksi nousseeseen Beauty Serumiin, jonka maineesta meillä ei ole täällä Suomessa ollut tietoakaan.

Manchesterin yliopiston erittäin skeptisen professori Chris Griffithsin tekemistä puolueettomista testeistä kävi nimittäin ilmi, että tuote kykeni ihonhoidossa vastaavanlaisiin tuloksiin kuin reseptillä myytävä retinolihappoa sisältävä voide ja kun hänen tutkimuksensa julkaistiin British Journal of Dermatology sekä Journal of Investigative Dermatology -lehdissä ja kun asia esitettiin vielä BBC:n Horizon-ohjelmassa maaliskuussa 2007, lähtivät suuret pyörät pyörimään.

Jo seuraavana päivänä ihmiset jonottivat tuotetta Bootsien ulkopuolella asti ja myymälöissä käytiin kissatappelua viimeisistä pakkauksista. Jopa miehet halusivat saada tuotteen käsiinsä!

Bootsin väki oli nähnyt televisiolähetyksen etukäteen vasta edellisenä iltana eikä tietenkään ollut osannut varautua moiseen. Tavara siis loppui kesken yhdessä päivässä eikä sitä vaan ollut toimittaa niin paljon, kuin kansa olisi sitä vaatinut. 50 000 ihmistä oli jonotuslistalla odottamassa ihmetuotteen uuden erän saapumista. (Legendan mukaan tehtaan henkilökuntakin kuulemma napsi muutamia pulloja ihmeseerumia kaappiinsa suoraan tuotantolinjoilta ja myi niitä sitten eBayssa.) Hetken jopa mietittiin ”tuo oma pullosi täytettäväksi” -kampanjaa, sillä seerumiahan olisi tietysti nopeaa valmistaa, mutta pakkauksia olisi mahdoton saada tarpeeksi lisää niin nopealla tahdilla (Englannissa tuotetta on saatavana myös pumpullisessa lasipullossa.)

Tällainen ryntäys on melko helppoa saada aikaan moisella julkisuudella, mutta tuotteen tehosta kertoo myös se, että yhä 3,5 vuotta myöhemminkin sitä myydään yksi kappale joka 2,3 sekuntti. Ihmiset haluavat sitä lisää eikä se ole ollut vain kertakokeilu. Pakkohan sen on jo kertoa jostain! Tuotteeseen on ihastuttu, sen teho on huomattu ja sitä halutaan käyttää lisää.

Ja tietysti siihen halutaan uskoa. Minäkin haluan ja siksi otankin tuotteen innolla kokeiluuni.

Tästä ja muista No7-sarjan ihonhoitotuotteista siis luvassa juttua myöhemmin lisää.

Onko joku muu kokeillut No7:n Beauty Serumin? Tai ovatko sarjan tuotteet muuten teille tuttuja? Siitähän ei ole montaakaan vuotta, kun sarjaa vielä myytiin Sokoksen maahantuomana yksin Sokoksilla, minkä jälkeen sarja katosi markkinoiltamme muutamaksi vuodeksi.

Promootioyhteistyö

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olin innoissani, kunnes katsoin inci-listaa: melkein pelkkää silikonia.. Turha siis ostaa kokeiluun, kun iho menee samantien näpyille silarista. 🙁

 2. 4

  sanoo

  Olisi niin ihanaa jos Suomestakin löytyisi Boots myymälä… 🙂 Seerumia en ole kokeillut mutta epäilyksin suhtaudun tuon silikonimäärän vuoksi. :/

 3. 5

  Linda sanoo

  Onko tuo sitä samaa No7:aa jota myydään nykyään myös Citymarketeissa? Mitä tää ihmeseerumi tarkalleen ottaen lupaa?

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Sarjaa myydään myös näköjään meidän lähi-Tokmannilla, purkit näin mutta en katsonut sen tarkemmin, mitä tuotteita niillä oli. Ehkä huomenna uusintareissu… 🙂

 5. 7

  Kitty sanoo

  Ostin juuri sarjan meikinpuhdistusaineen lähinnä tyylikkään pullon vuoksi. Vaikuttaa viikon käytön jälkeen hyvältä tuotteelta.

  Itse olen tästä ihmeseerumista kuullut, mutten ole vielä hankkinut. Jään innolla odottamaan kokemuksia!

 6. 8

  The Lady Jessica sanoo

  Minäkin ihmettelin jossain Prismassa tuota inciä, että tällainen silikonisekoitusko on se kuuluisa seerumi… Olisi kiva jos käyttökokemusten lisäksi avaisit vähän inciä, että mitä (muuta) vaikuttavaa ainetta sieltä kärkipäästä sitten löytyy.

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei, näin aiheeseen liittymättä, olisi mukavaa jos tekisit postauksen Easy sweet-vartalosokerista. Olisi mielenkiintoistä nähdä toimmiiko se ihan oikeasti 🙂

  Kiitos jo etukäteen!

  -Annaa

 8. 11

  sanoo

  arvoisa silikonipoliisi, kukaan ei kai edes maininnut tässä yhteydessä että silikoni tukkisi ihoa :). itse olen myös harmissani jos tuote todellakin koostuu lähes pelkästään (?) silokoneista koska satun olemaan sille yliherkkä ts. saan silikoneista naamani täyteen näppylöitä olivat ne sitten miten tukkimattomia tahansa :(…

 9. 12

  sanoo

  Rakastan sarjan puhdistusmaitoa ja kun se yllättäen paukahti lähi Prismani hyllylle eivät onnen kyyneleet olleet kaukana. Pudistusmaito sopii omalle iholleni kuin nakutettu ja sitä kannettiinkin välillä urakalla Briteistä kun Suomesta ei saanut.

  Seerumiakin on tullut kokeiltua, mutta harvakseltaan, joten en osaa sen suuremmin sanoa. Nopeissa lämpötilamuutoksissa seerumi on kuitenkin joka kerta auttanut ja herkkä ihoni ei ole alkanut normaaliin tapaansa hilseillä.

 10. 13

  sanoo

  Muistan sarjan vuosien takaa äidin kehumana, hän oli nuorena käyttänyt no7-tuotteita ja piti niitä laadukkaina. Myös omat ensimmäiset meikkini ja ihonhoitotuotteeni olivat tämän takia "numeroseiskaa", muistelen, että niitä sai Sokoksista.

  Oma mielikuvani merkistä on silti aika epämääräinen, vaikka mm. Lisa Eldridge sarjan tuotteita kehuu. Monesti on ollut mielessä ottaa tuotteet uudestaan testiin ja tuota seerumiahan on vaan pakko kokeilla 😀

 11. 14

  sanoo

  Jään myös odottamaan mielenkiinnolla testaustuloksia:)
  Jos se on niin loistava kun luvataan, päätyy sekin minun meikkihyllyyni.

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Olen käyttänyt perusseerumia jo vuosia, aina kuureina. Aina yhtä tehokas! 🙂

 13. 16

  sanoo

  -Annaa, pikaisena kommenttina Easy Sweet -sokeriasiaan voin kertoa, että toimii erinomaisesti! Kävin ennen säännöllisesti kosmetologilla brassivahauksessa, mutta nykyään teen tuolla nimenomaisella sokerilla sen itse. Harjoittelun jälkeen lopputulos vastaa täysin kosmetologin tekemää, joskin kun itselle tekee niin aikaa kuluu hieman kauemmin (n. puoli tuntia, kun kosmetlogilla sujuu vartissa). Olen käyttänyt tuota vajaan vuoden säännöllisesti noin kolmen – neljän viikon välein. Ensimmäiset viitisen kertaa olivat kyllä aika toivottomia, ajattelin, ettei tästä tule mitään ja tietysti ensimmäisenä olin syyttämässä tuotetta huonoksi 😀 Mutta siitä se pikkuhiljaa onneksi alkoi sujumaan, kun oppi oikeat temput ja tarvittavan käsien hienomotoriikan.

  Olen kokeillut hunajaa ja ruusuvettä sisältäviä versioita. Mielestäni hunajassa on parempi koostumus (helpompi käyttää) eikä se tuoksu yhtä ällölle kuin ruusuversio.

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Kerro lisää tuosta incistä eli mikä tästä tuotteesta tekee paremman kuin muista? Sulla on taitoa lukea inciä joten miksipä et käytä sitä nyt?

 15. 18

  sanoo

  Palaan tosiaan tuotteeseen, sen lupauksiin ja INCI-listaan tarkemmin omassa postauksessaan kokeiltuani tuotetta kunnolla. Tämä oli vain pieni maistiainen siitä. 🙂

 16. 20

  Anonyymi sanoo

  Mä kokeilin tuota seerumia alkukesästä näytekappaleen ja tuntui itseasiassa tosi hyvältä. Vaikken alan asiantuntija olekaan, tuntui se tosiaankin oikealta silikonipommilta ja koostumus tuntui iholla tosi hassulta (siis hyvällä tavalla hassulta). Mutta seerumi kyllä freesasi kasvoja.

  Lisäksi käytin Protect & Perfect -Day Creamia purkillisen, se ei mun mielestä ollut kovin kummoista. Sarjan yksi ripsiväri oli muinoin ehdoton suosikkini.

  -M-

 17. 21

  Puolukka sanoo

  Jo vuosia Lontoossa asuvana olen ollut todella tyytyvainen No7 tuotteisiin 🙂 Tykkaan vaihdella eri tuotteita keskenaan ja toistaiseksi No7 on karkipaassa 🙂 En ole tuota seerumia kayttannyt, mutta olen ollut todella tyytyvainen paivarasvaan 🙂 Innolla odotan sinun mielipidettasi No7 tuotteista!

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  JenniJ:

  Kiitos, mulla on just toi ruusulla varustettu purkki ja sen kanssa oon sählännyt pari päivä eikä oo millään onnistunut (pari hassua karvaa on lähtenyt. Täytyypä myöhemmin yrittää uudestaan.

  Kiitti JenniJ 🙂

  -Annaa

 19. 23

  Anonyymi sanoo

  Tuollainen silikonimäärä ei ihoa kunnosta, joten joku muu ainesosa sen pakosti tekee, jos tekee.

  Oman ihoni superkunnostaja on Korresin Quercetin and Oak.

  Sillä katoaa ihon samea väri parissa päivässä, pienet juonteet ja kuivuusrypyt häviävät yhtä nopeasti ja huokoset kutistuvat näkymättömiin. Viikon käytöllä iho pysyy hyvänä pitkään.

  Voisin käyttää tietysti jatkuvastikin, mutta hinta on yli 40,- täällä Suomessa. Oma suosikkini imeytyvyyden vuoksi on pumppupullossa oleva nestemäinen voide, mutta purkkitavaraakin on päivä- ja yövoiteeksi.

  Suomessa myytävissä fluideissa on pieni suojakerroinkin (10-12). Eikä Q&O-sarja sisällä silikoneja vaan antioksidantteja ja muita ihoa oikeasti hyödyttäviä ainesosia. Tämä on mun ihon miracle maker.

 20. 24

  sanoo

  Siis saatiinko tästä seerumista ikinä mitään tarkempia kokemuksia vai miksen minä onnistu löytämään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *