Ollaanpas täällä juhlakunnossa!

Sain viime vuoden puolella testattavakseni muutamia Yves Rocherin tuotteita, joita lupasin teille esitteleväni tarkemmin saatuani hieman käyttökokemuksia. Nyt olen käyttänyt loppuun yhden tuotteen ja toinenkin on lähtenyt käyttöön, joten lienee hyvä hetki aloittaa tarkemmat esittelyt.
Sain nimittäin kokeiluuni ihastuttavan näköiset Candied Mallows -linjan kimaltelevat suihkugeelin ja vartalovoiteen (jonka siis käytin juuri loppuun).
Vartalovoiteen kohdalla olin aluksi luullut, että vain itse muovinen pullo kimaltelisi enkä ollut tajunnut, että isot hopeiset hilehippuset todellakin olivat itse vartalovoiteessa eivätkä vain pullossa…
Söpössä pakkauksessa olevasta vartalovoiteesta ei tullut suosikkiani. Tuoksu ei ollut nenääni oikeastaan muuta kuin luokkaa ”välttämätön paha” ja vartalovoide oli koostumukseltaan kevyt eivätkä sen kosteustehot riittäneet iholleni ollenkaan.
Sinnittelin pullon loppuun, mutta en innostunut tuotteesta pahemmin.
Suihkugeeli näytti aivan ihanalta ja niin ylisöpön pikkutyttömäiseltä, etten voinut olla innostumatta sen ulkonäöstä. 
Tuoksu sopi suihkussa läträtessä ihan mukavasti, sillä se ei jäänyt iholle. Hilehippusetkin peseytyivät suihkun mukana pois.
Minulla on kuitenkin aivan erityinen asennevamma hilehippusia sisältäviä vartalo- ja hiustuotteita kohtaan, minkä vuoksi en oikeastaan voinut lämmetä näillekään. En vaan kestä sitä, kuinka isoja hileitä on sitten joka paikassa ja siellä täällä ja vähintäänkin aina nenässä, otsalla tai poskessa. En voi sietää sitä! Tämän vartalovoiteen kanssa ongelma oli pahimmillaan, sillä hileitä (isoja eikä vaan mitään pientä shimmeriä)  oli tosiaankin joka paikassa pitkin hyttiäni aina lakanoista työvaatteisiin ja lupasinkin itselleni, etten enää koskaan haksahtaisi yhteenkään hileitä sisältävään tuotteeseen.
Muita, jotka eivät innostu hiletuotteista? Tai puolestaan hileistä innostuvia?
Aiheeseen liittyen minun on myös pakko kertoa juttu, joka minulle tulee hilesuihkugeeleistä AINA mieleen…
Luin nimittäin ehkä noin 15 vuotta sitten Demi-lehdestä Megamokat-palstaa, jossa tarina kertoi tytön käyneen gynegologilla. Gynegologi oli ohimennen todennut puuhaillessaan, että ”Ollaanpas täällä juhlakunnossa!” ja tyttö oli jäänyt miettimään lausahdusta hämmentyneenä tajuttuaan kotona suihkussa käydessään pestyään alapäänsä glitterisaippualla ennen alapäätohtorilla asiointia… Juttu jaksaa hymyilyttää minua yhä vieläkin ja muistuu aina mieleeni.
Tutustun varmasti jatkossa mielelläni lisää Yves Rocherin herkullisilta kuulostaviin vartalovoiteisiin, mutta kaiken hileitä sisältävän jätän suosiolla väliin!
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  *pyrskistä* Tästä tulee mieleen eräs viikonloppu useita vuosia sitten. Lauantai meni hummaillessa ja seuraavana päivänä (krapulaisina) ajattelimme illanpuoleen rentoutua siipan kanssa ahtautumalla samaan kylpymmeeseen shampanjan kera. Muistin yhtäkkiä Lushista ostetun ylenpalttisesti kimalteen peitossa olevan "bath bombin" ja sehän sitten nakattiin kylpyveteen kikatuksen säestyksellä.

  Yöllä nukutti hyvin ja aamulla minun piti mennä Sloughin kokoukseen ja hakea LHR:ltä pari Suomesta tulevaa tuoretta alaistani "neuvottelutaitoa oppimaan" kokoukseen mukaani. Mies lähti tapansa mukaan töihin Cityyn. Eli aikainen herätys molemmilla.

  Tuli vähän kiire aamuruuhkassa, kun pääsin lehtokentälle, tyrmistyneet alaiseni kommentoivat heti ensitöikseen hyvin varovaisesti ylen glitteristä ulkomuotoani, jota ei asiallisen musta jakkupukukaan pelastanut, päinvastoin. Ei kun vessaan putsaamaan sitä pois, mutta mitä enemmän sitä yritti pois hangata, sitä enemmän sitä tuntui ilmestyvän jostakin. Sitä oli siis IHAN joka paikassa, hiuksia ja kenkiä myöten.

  Puolenpäivän aikaan tuli mieheltä txt: "Did you manage to get rid of that **** glitter – I have it all over me!"

  Jees, en ole sen huvin jälkeen haksahtanut Lushin glittereihin. Todella esimerkillisen asiallinen pomo kun ilmestyy tuon näköisenä paikalle. Vastapuolella mahtoi olla hauskaa (no, pakko oli selitellä sitä hilettä jotenkin).

 2. 2

  sanoo

  Olen itse lukenut aikanaan saman Megamokan ja se on samoin jäänyt mieleen. 🙂 Siitä ei tosin taida olla ihan 15 vuotta, sillä minun Demini ovat muistaakseni vuosilta 2003 – 2006.

  Hiletuotteet ovat kyllä aivan kamalia – en ymmärrä, miksi kukaan yli 14-vuotias haluaisi niitä käyttää. Onko se hile nyt kivaa edes siellä suihkussa?

 3. 3

  sanoo

  Minäkin olen itse asiassa lukenut saman megamokan ja se on jäänyt mieleeni myös! Siitä ei kylläkään taida olla aivan 15 vuotta, sillä minun Demini ovat vuosilta 2003 – 2006. 🙂

  Hiletuotteet ovat kyllä aivan kamalia. En ymmärrä, miksi kukaan yli 14-vuotias haluaisi niitä käyttää, onko se hile kivaa edes siellä suihkussa?

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  I like! Ostin Seppälästä joku aika sitten iiison pullon läpinäkyvää hileistä saippuaa. Joku Halloween teemalla myytävä, kummituksia sun muuta pullossa. Vähän hirvitti kokeilla, kun ajattelin myös hileitä olevan sen jälkeen joka paikassa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan hileet menevät veden mukana, eivätkä jääneet iholle. Olenkin uhrannut kyseisen pullon sekoittelemalla sitä käsisaippuaan ja I love mansikka suihkugeeliin (ja vähän muuallekin). Vaaleanpunaista, täydellisen tuoksuista ja hileistä suihkusaippuaa. Kuka ei muka tykkää?!

  Tuo gynekologijuttu voitti jossain ulkomaalaisessa radiossa aikanaan "noloimmat tilanteet" kilpailun. Tosin silloin juttu meni niin, että äiti oli gynelle lähtiessään peseytynyt kiireesti. Lääkäri oli naureskellut että "sitä ollaankin oikein laittauduttu tmv."
  Illalla kotona tytär oli alkanut vinkumaan omaa pesusientään, jonka äiti muisti heittäneensä suihkun jälkeen roskiin ja totesi, että ota uusi / joku toinen. Tällöin tytär oli itkenyt, että "Mä tarrrviiin sen mun oman sienen, kun siinä oli kaikki mun hileet ja glitterit!!!"
  Liekö sitten alunperin kokonaan keksitty juttu…
  -Tiia

 5. 6

  Minttu sanoo

  Ei voi olla totta! Mulla tuli tismalleen sama megamoka mieleen kun luin postauksen otsikon 😀 sitten vielä hymyilytti kun jutussa olikin glitteriä.. Ja lopussa moka! Ei niistä megamokista moni ole jäänyt mieleen, mutta tämän muistan varmaan ikuisesti 😀

 6. 7

  sanoo

  oivoi!!! 😀 Mä muistan ton saman megamokan!!! Heti kuin luin tän postauksen otsikon niin se pamahti mieleen. hihih. Glitterit on mun mielestä hauskoja kyllä, mutta poikaystävä vihaa niitä lakanoissa, joista ne taas tarttuu itseensä, ja töissä on saanut kuulla asiasta kun on nätisti poskella jokin kimallellut 😀 ja koirammekin välillä kimaltelee kauniisti kun olen käynyt halailemassa. Mutta onneksi nämä tuotteet on sellaisia, että niitä ei kauaa jaksa käyttää, tai sitten vain erikoistilaisuuksia varten 😀

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Ostin ennen joulua myös noita Candied Mallows -sarjan tuotteita, onneksi vain huulirasvan ja käsivoiteen. Aukaisin käsivoiteen ja nuuhkaisin – huh sentään! En tykännyt tuoksusta sitten yhtään 🙁 Laitoin siis siskolleni joululahjaksi tuotteet ja hän onneksi piti niistä. Onneksi on näitä kelle voi antaa eteenpäin moiset tuotteet! 🙂
  Noin muuten olen pitänyt YR:n tuotteista ja niiden kivoista tuoksuista!

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Eikä! Tuo sama demin tarina tuli mieleeni jo kun näin otsikkosi! Minuakin se naurattaa edelleen 🙂

 9. 11

  sanoo

  Siis voi apua! Määki muistan ton Demi-mokan. Välillä aina naurattanu toi kun tullu mieleen. Heti kun luin otsikon, olin varma et kyse on tuosta :DD haha kivaa et meitä muitakin entisiä Demin lukijoita on.

 10. 12

  sanoo

  Ai mä jotenkin kuvittelin, että tuo olisi vähän niinkuin sulavaa hilettä. Vähän niinkuin siis kuorintaa.. mutta eihän tuollanen glitter voi oikein toimia kellään. Sen jälkeen taitaa olla vähän kun diskopallo. Aina jossain puolella on pientä kimmellystä. Ja mua muutenkin ahdistaa tuollaset kimmellykset kun niitä ei sit oikein saa pesemälläkään pois.

  Sama jos kynsikoristeluissa joskus oon sattunut käyttämään glitteriä ja jos sitä on jäänyt käsiin, niin kyllä ahdistaa. En halua sitä kimmellystä minnekkään muualle kun siihen kohtaamn mihin oon alun perinkin sen ajatellut..

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla tuli just tuo Megamoka-juttu mieleen kun luin tän postauksen otsikon! 😀 Vaikka tuon jutun lukemisesta onkin vuosia aikaa, niin se jaksaa muistua mieleeni yleensä aina ennen gynekologikäyntiä.

  -Marika-

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Hehe, muistan saman jutun ja arvasin jo otsikosta että mihin viitataan ;D

  Hile-tuotteet oli SE juttu varmaan samaan aikaan sen demi-lehden kanssa, nykyään aika selvä nou-nou:)

  -entinen lilan hilegeelin omistaja..

 13. 15

  elena sanoo

  Haha! Itselleni muistui myös heti otsikosta samainen Megamoka mieleen! 😀 Mutta glittertuotteet, no-no!

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Mie oon lukenu täsmällee tuon saman jutun Demi lehdestä ja heti kun luin otsikon tuli se takaisin mieleeni 😀

  – C

 15. 18

  sanoo

  Itsekään en oikein noista hileistä välitä 😀 Mua meinaa tympiä jopa mun yks biletoppi, josta irtoilee hilettä rasittavasti. Ja ylikaiken ärsyttää, jos jossain poskella tai nenässä jnejnejne on joku hile jostaki tarttunu. Eli jättäisin kyllä hilekosmetiikan kauppaan.

 16. 19

  Anonyymi sanoo

  Haha, muistan lukeneeni tuon saman jutun Demistä! Kaikkea sitä jääkin mieleen… 😀 Mutta joo, en kyllä itsekään ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi tuotteisiin pitää tunkea niitä isompia hileitä. Pieni shimmeri nyt vartalovoiteessa vielä menee, mutta selkeästi erottuvat yksittäiset hileet…ei.

 17. 21

  sanoo

  Glitterit ovat aivan kamalia vartalotuotteissa, puhumattakaan luomiväreistä!:D Ostin jokin aika sitten IsaDoran kolmivärisen luomiväripaletin (78 Spring Garden) innostuneena sen keväisistä sävyistä. Meikattuani avomieheni kommentoi hieman sarkastisesti, että kylläpäs mä säteilen tänään. Hetki meni ennen kuin tajusin, että juuri laittamani luomiväri oli varissut luomilta ja melkein koko naama kimalteli glitterissä, jota oli käytännössä mahdotonta poistaa!:O

  Vahingosta viisastumatta ostin myös toisen IsaDoran luomivärin, nelisävyisen 68 Brown Patina:n. Myös siinä tuo hopeinen ja kultainen sävy tuppaa ikävä kyllä varisemaan, tosin ei niin pahasti kuin edellisessä. Meni luotto sekä glitteriin että IsaDoran luomiväreihin.:/

  Onko teillä vastaavia kokemuksia? Rapisevatko kaikki kimalle-luomivärit pitkin poskia vai onko olemassa myös oikeasti laadukkaita tuotteita? Olisin super kiitollinen, jos joku osaisi suositella jotakin!:)

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  > Olisi vähän kysyttävää, että täytyykö 20 vuoden iässä alkaa käyttämään ikääntymistä estäviä kasvotuotteita?

 19. 23

  sanoo

  Minulla tuon suihkugeelin glitterit ovat juosseet aivan kiltisti veden mukana pois. Testaamasi suihkugeeli on muuten ensimmäinen glitter-mikään, jonka olen omistanut. Harvoin suosin myöskään noin makeita tuoksuja missään kosmetiikassani.

  Vielä YR:n liikkeessä vieraillessani jätin sen ostamatta. Nettikaupan alennuksista se oli kuitenkin pakko hamstrata, sillä minulle tulee tuoksusta mieleen 90-luvun alun My Little Ponyt ja tuoksuvat prinsessat. Poikaystäväni mielestä on vähän höpsöä, kun nykyisin hihkun suihkukopista tuoksuvani ihan vaaleanpunaisilta poneilta. Ihanaa!

 20. 25

  sanoo

  Mä haksahdin myös ostamaan alesta tuon suihkugeelin sekä samaa sarjaa olevan käsivoiteen. En ole kumpaakaan ehtinyt kokeilla vielä, mutta ulkoasu on niin söötti, ettei sitä voinut vastustaa 🙂 Vartalovoiteen jätin suosiolla liikeeseen, koska en tosiaan halua olla yltäpäältä ''juhlakunnossa''.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *