Öljyä öögaan

Jälleen kerran yksi suosikkituotteeni loppui:

Lumenen Silmämeikin poistoaine (en ymmärrä, mikseivät hekin voi kirjoittaa noita yhteen, kun silmämeikinpoistoaine on kuitenkin suomen kielessä yhdyssana…) on ollut minulla käytössä jo vuosia. Ainakaan yli neljään vuoteen en ole käyttänyt muita (paitsi tämän vanhaa versiota ja kokeillut tämän vesiliukoiselle meikille tarkoitettua versiota) kuin satunnaisesti, mikäli olen saanut pieniä näytteitä. Minulla tämä vaan toimii mainiosti ja entinen työpaikkani piti silmämeikinpoistoainetilanteestani niin hyvää huolta, että vielä 1,5 vuotta lähtöni jälkeenkin minulla on yhä yksi kappale näitä jäljellä.

Olen kehunut tätä jo monesti, joten tyydyn vain sanomaan, että minulla tämä toimii loistavasti. Poistaa niin vesiliukoisen kuin vedenkestävänkin silmämeikin helposti ja hellävaraisesti täysin ongelmitta. Minulla on tästä pelkkää hyvää sanottavaa.

Tähän väliin onkin muuten jälleen hyvä jakaa eräs silmämeikinpoistoa koskeva vinkki, josta olen maininnut täällä jo ennenkin. Edellisestä maininnasta on kuitenkin jo vuosi aikaa, joten tästä on hyvä mainita jälleen, sillä en tosiaan oleta teidän kaikkien lukeneen vuoden takaisia tekstejäni.

Tämä vinkki on säästövinkki.

Ensinnäkin silmämeikin poistamiseen ei minusta todellakaan tarvitse kokonaista vanulappua. Puolikas riittää todella hyvin ja lapun voi joko leikata saksilla tai ihan vaan repiä puoliksi (laput puolittuvat helpoiten vain yhteensuuntaan, eli lapun pienten viirujen suuntaisesti).

Puolikas lappu kostutetaan vedellä (ei kastella, vaan kostutetaan) ja siitä puristetaan ylimääräinen vesi pois. Näin lappu on kyllästetty vedellä, eikä ime turhaan itseään täyteen silmämeikinpoistoainetta. Lopuksi kummallekin puolelle laitetaan silmämeikinpoistoainetta ja nyt aine jää lapun pinnalle, missä sitä tarvitaan.

Sitten puolikas lappu puolitetaan niin, että sinulla on kaksi ohutta puolikuun mallista lappua. (Lappu siis revitään puoliksi paksuussuunnassa, eli sinulle ei jää käteen kahta 1/4 kokoista lappua vaan kaksi ohutta lapunpuolikasta.

Puolikkaat painetaan silmille lapun pintapuoli silmiä kohti (lappujen revitty sisäpuoli on nukkaisempi ja tarttuu helpommin ripsiin) ja silmämeikki poistetaan.

Muistan, kuinka joku joskus sanoi tämän olevan tekopyhää, kun kerran muuten synnytän kosmetiikkajätettä niin valtavasti. Säästö se on pienikin ja muuta kosmetiikkaa on sentään mukavampi ostella kun vanulappuja, joiden ei minun mielestäni tarvitsi koskaan loppua. Tämä siis säästää sekä vanulappuja (yksi pussi kestää tuplasti kauemmin!) että silmämeikinpoistoainetta.

Kuinka paljon vanua teiltä kuluu silmämeikin poistamiseen, mikäli käytätte nestemäistä poistoainetta?

Suunnittelin alunperin käyttäväni seuraavaksi äidiltäni saadun Lancomen Bi-facil silmämeikinpoistoaineen, mutta päädyin sitten käyttämään silmämeikinpuhdistuksessa loppuun Weledan manteliöljyn.

Öljy on ollut minulla avattuna joulukuusta lähtien ja tälle lupailtiin puolen vuoden säilyvyyttä, joten minulla alkaa tulla kiire tämän kanssa. Läträsin tätä välillä kasvoille rottakuurin aikana, mutta en liiemmin rakastunut öljyn tuntuun iholla. Öljyhän on siis ylläripylläri öljyistä ja varsinkin nyt, kun olen päässyt eroon superrasvaisista voiteista ja ihoni selviää yön yli ilman, että uitan sitä voidepurkissa, ei ajatus tämän kaatamisesta kasvoille innosta yhtään.

Onneksi tämä kuitenkin soveltuu silmämeikin poistoon, joten päättäkööt päivänsä sitten siinä tehtävässä. Toisaalta en itse kyllä ole oikein innostunut tästä siinäkään, joten käyttöideoita otetaan vastaan!

PS. Kiitokset kaikille eilisen postauksen kameravinkeistä!

Kamerattomuuteni ahdisti minua pahasti ja juoksin heti sunnuntaina töiden jälkeen ostamaan uutta. Pääsin hieman halvemmalla kuin olin suunnitellut, sillä katselemani kalliimmat kamerat kuvasivat kyllä hyvin kauas, mutta eivät myyjän mukaan olleetkaan niitä parhaita lähikuvaajia tai värintoistajia. Mukaan lähti sitten (muutamien teidän varoitteluista huolimatta) Canonin Ixux 110 IS (vaaleanpunaisena tietenkin), jonka myyjä lupasi ottavan hyviä kuvia pinkeistä lakoista ja värikkäistä silmämeikeistä (tai sitten tällaisista tylsemmistäkin…).

Tarkkuustestejä on tehy mm. wannabe-insinöörin nenäkarvoja kuvaten ja lähikuvat näyttäisivät kyllä onnistuvan huomattavasti vanhaa kameraani paremmin ja jotkut itsestäni ottamani lähikuvat ovat olleet jopa kriisejä aiheuttavan tarkkoja…

Kuvien laadussa ei siis ole ollut toistaiseksi tällä leikkiessä valittamista, mutta käytänön jutut eivät suju ihan yhtä näppärästi kuin vanhalla Samsungillani. Tässä ärsyttää ehkä eniten se, että tämän akkua joutuu lataamaan. Siis ottamaan akun irti kamerasta ja lataamaan sen! Samsungini oli käytössä lähes kaksi vuotta enkä kertaakaan joutunut erikseen lataamaan sitä, sillä se latautui samalla, kun kytkin sen läppäriini ja selasin kuvia.

Toinen ärsyttävyys on, etten voi muokata ja käsitellä kuvia ellen ole siirtänyt niitä kansioon konelleni. Vanhalla kamerallani saatoin muokata kamerassani olevia kuvia ilman, että niitä tarvitsi tallennella minnekään eri tiedostoihin omalle koneelleni (pienennän kuvan kokoa aina ennen blogiin lataamista, jotteivät kuvat veisi niin paljoa tilaa). Kameran kautta en tosin voinut muokattuja kuvia enää katsoa, mutta ne säilyivät silti tallessa ja olivat katsottavissa koneelta. Tämän pirulaisen kanssa homma on siis hieman hitaampaa ennen kuin tähän tottuu.

Kamerassa on kuitenkin ihanaa se, että koska se on vaaleanpunainen, on se selkeästi hyvin feminiininen ja ymmärtää kuvaajan ajatuksenjuoksua kuvattaessa. Tämä ymmärtää, että jos nostan keskelle kuvaa mascaran harjan, kiinnostaa minua nimenomaan kuvata tarkasti juuri mascaran harja eikä sen taka-alalla näkyvää mattoa, lattiaa ja sängynjalkaa. Tai että tuotteen INCI voi ihan oikeasti olla se, mihin tahdon tarkentaa. Vanha kultainen kamerani oli hieman maskuliinisempi ja blurrasi auttamattomasti sen, minkä minä koin kuvan kiinnostavimmaksi jutuksi eikä tajunnut ollenkaan, miksi tahtoisin kuvan tarkentuvan kynsiini, jos taustalla kerran näkyi hieno ja mielenkiintoinen kaakelilattia…

Parin tulevan postauksen kuvat tulevat vielä ainakin pääosin olemaan vanhalla kamerallani kuvattuja, mutta katsotaan, tuleeko värejä paremmin toistavasta ja lähikuvauksen huomattavasti vanhaa kameraani tarkemmin hoitavasta kamerasta olemaan iloa myös teille!

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Söötti on 😀 Olen itse aivan Canon-fani eli tuskin ihan huono valinta!

  Nea/ Fashioned in Finland

 2. 4

  H sanoo

  Oon ottanut tuon sun silmämeikinpoistovinkin käyttöön, mutta musta tuntui ettei puolikas lappu riittänyt. Käytän siis kokonaista ja kuluttaahan se aikaisempaan jopa kolmeen lappuun verrattuna vähemmän…

  Kamerasta pitää sanoa vielä semmonen, että minusta on tuntunut et sun blogin kuvat on vähän tummahkoja ja väreiltään tunkkaisia. Saattaa olla vaan mun omaa kuvitelmaa.

 3. 5

  jelinas sanoo

  Hei!

  Täysin tämän postauksen ulkopuolelta;

  käytän meikkipohjana Youngbloodin mineraalimeikkipohjaa. Olen ensimmäistä kertaa mineraalimeikkien kanssa tekemisissä ja erittäin tyytyväien pohjaan (kiitos sinulle siitä, täältä bongattu), mutta millä tuotteilla voisin kiinnittää pohjan ja päivän mittaan korjata meikkiäni? Suurin ongelmani on ihon kiiltely (eikä kyse valitettavasti ole kauniista kuultavasta pohjasta..). Ihoni myös tuntuu ns. rasvaiselta kosketettaessa. Voisiko puuterin/vastaavan lisäksi apua olla jostain meikinpohjustustuotteesta?

 4. 6

  sanoo

  Minä käyttelen myös puolikkaita lappusia poistamaan silmämeikkejä eli niitä ei kulu kovinkaan älyttömiä määriä, kun taas vanupuikkoja.. kääks! Niillä tulee lähinnä siistittyä naamaa kun "taiteilen" luomivärien kanssa.

 5. 7

  sanoo

  Nea: Toivotaan, että osoittautuu hyväksi. 🙂

  H: Katsotaan, onko vika ollut vain kamerassa ja/tai valaistuksessa vai onko kuvaaja vain täysi tumpelo (kallistun eniten jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle). 😉

  jelinas: Tuon alle käy ihan hyvin tavallinen meikinpohjustaja ja päälle voi laittaa puuteria. Jos tahdot pysyä "puhtaalla" linjalla, löytyy monilta mineraalisarjalta tuotteita, mutta jos et ole sen suhteen niin tarkka, käyvät "tavallisetkin" myös.
  Itse laitan usein päälle ihan vaan Diorin irtopuuteria, sillä tykkään täysin rasvattomasta tunnusta iholla. 🙂

  Panda: Voi, tuohonkin olen oppinut näppärän niksin. Täytynee esitellä sekin teille. 🙂
  Itse käytän pari topsia vuodessa lähinnä korvien putsaamiseen, joten niitä ei niinkään kulu omassa käytössä.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Minä taas leikkaan saksilla vanulaput keskeltä puoliksi, kun kokonaisen käyttäminen tuntuu tuhlaukselta…! 🙂 Jos lapun halkaisee, niin ainakin minulla kasvoille ja ripsiin tarttuu irtonaista vanulappunöyhtää, josta en tykkää ollenkaan. Lidlin vanulappuja olen joskus kuullut kehuttavan hyviksi ja riittoisiksi, mitä merkkiä sinä mahdat käyttää?

  Kyselen taas sinulta suosituksia (olet aikaisemminkin osannut vinkata niin hyviä!). Minkä sarjan puoleen minun kannattaisi kääntyä etsiessäni hyvälaatuisia "satiinipinnan" jättäviä luomivärejä? Ei siis aivan mattapintaisia, vaan sellainen kevyt hohde, ei kuitenkaan hileinen. Esimerkiksi L'Oréalin mononapit ovat kyllä pigmenttisiä, mutta kamalan hohtavia! Mieluiten ostaisin useamman luomivärin samassa rasiassa, niin ei tarvitsisi itse pähkäillä yhteensopivia värisävyjä. Kiitos! Terveisin Mariia

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Tuo Lumenen silmämeikinpoistaja on kyllä loistotuote! Itsekin ostin syksyllä Weledan manteliöljyä, kun iho oli erittäin kuiva. Sitten löysin Lushin Celestialin, joka ratkaisi ongelman ja käytin öljyn loput sekoittamalla sitä kevyempiin vartalovoiteisiin.
  / Helen

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Luin viime vuonna vinkkisi tuosta silmämeikinpoistotavastasi ja otin kokeiluun. Käytössä on ollut pitkään tuo Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine ja silti vedenkestävän ripsarin poisto aiheutti harmaita hiuksia. Kun huomasin postauksesi ansiosta ryhtyä kastelemaan puolikkaan lapun ennen aineen lotraamista, väheni sekä aineen kulutus huomattavasti, mutta myös puhdistustulos! Kun vielä lappujen antoi hetken liuottaa väriä rauhassa ennen kuin ryhtyi hankaamaan, niin johan alkoi puhdasta tulla. Olen siis ollut ikionnellinen saamastani putsausvinkistä, kuten monesta muustakin vinkkaamastasi asiasta. Mm. Urban Decayn silmämeikinpohjustusaine on saanut kauttani uusia tyytyväisiä käyttäjiä jo useita lisää, on niin mahtava pelastus meille raskasluomisille:)

  Janna

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Kokeiltu on ohjeittesi mukaan, enkä ymmärrä miten saat poistettua silmämeikin noin vähällä vanulla! Käytän just tuota lumenea vedenkestävälle, annan hautua ja silti joudun irrottelemaan ties miten pitkään vedenkestävää rajauskynää.. Pitäiskö yrittää ensin pestä kasvot+silmät kasvojen puhdistustuotteella ja sitten käydä vedenkestävien pariin? Apuja..
  /Peppi

 10. 12

  Anni sanoo

  satutko tietämään onko Revlonin nutri color cremen tekeminen lopetettu tai jotain kun en löydä sitä mistään nettikaupasta?

  Se oli niin kätevä, en ehkä uskalla värjätä hiuksia enää punaseks jos en pysty pitään sillä väriä kunnossa…

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Huomasin, että olit viime vuoden syyskuussa ostanut Herbinan tyvikohottajan, mutta en löytänyt kommenttejasi tuotteen tehosta? Vai enkö vain löytänyt..
  Itselläni on paksut, lasimaiset hiukset ja nehän tykkäävät mennä päätä myöten. Tupeerauksilla ja lakoilla saan vain hirveää sotkua aikaan eikä ole varaa mihinkään laitteeseenkaan. Onko tyvikohottajista apua ja miten niitä käytetään?

 12. 14

  sanoo

  Musta on naurettavaa nillittää jostain säästövinkistä, vaikka vinkin antaja ei eläisikään täysin säästäväiseti. Minne se ihmisten "parempi vähän kuin ei ollenkaan" -asenne on kadonnut ekologisuusasioissa.:/

 13. 15

  Sissi sanoo

  Ahhahhah, hauskat kamerajutut sulla! Mulla on edessä kameran osto, pitää kurkistella nyt extratarkasti miltä sun uudella kameralla otetut kuvat näyttää.

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Ei nyt tule ihan oikean postauksen alle tämä mun kysymykseni, mutta koska olet ehdoton expertti Dior viisikoissa, niin kysyn sulta vinkkiä.
  olen kuolannut jo pitkään viisikkoa omakseni ja nyt pähkäilen Petal Shinen ja Earth Reflectionin välillä. Silmäni ovat siniharmaat.
  Oppien mukaanhan mun kuuluisi käyttää oranssia tms väriä, jotta silmäni korostuisivat mutta kun en tykkää yhtään sen värisistä luomiväreistä.
  Nuo kaksi em. ovat ihastuttaneet silmiäni (no, totuuden nimessä sanottava, että moni muukin vaihtoehto…) ja nuo lähtisivät nettikaupasta Suomen hintoihin verrattuna halvammalla.
  Toisena vaihtoehtona mietin sitä että marssin Kicksiin, kysyn myyjältä apua ja maksan Suomen liian kalliin hinnan viisikosta… sieltä varmaan saisi uusimpiakin värejä.
  Hmm, lyhyestä virsi kaunis 😀
  Eli mitä viisikkoa suosittelisit siniharmaille silmille, oranssista en välitä, enkä tykkää kovin raskaasta meikistä.

  Terkuin Pomena

 15. 17

  Anonyymi sanoo

  Minulla joku Lumenen vanhempi silmämeikinpoistoaine-versio aiheutti punoitusta ja kirveli 🙁

  Vanulaput tuntuvat karkeilta, joten käytän pumpulia, jota nyhdän ihan pienia tukkoja.

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Osaisitkohan suositella jotain hyvää puuteria meikkivoiteen päälle, tälläiselle sekaiholle :>

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  Voisitko tehdä postauksen/kertoa jotain siitä kuinka saat otettua niin hyvin kuvia, esim. huulikiillosta huulilla. 🙂

 18. 20

  sanoo

  Etiketeissä ja mainoksissa harvemmin käytetään tavuviivoja ja muita "sotkuja" pilaamassa ilmettä. Siksi kaikissa purkeissa ja julisteissa on usein yhdyssanat ihan vinksallaan. Vaikka en siitä kyllä itsekään yhtään tykkää. Ja ihmiset oppii sitten aivan väärin kirjoittamaan noita yhdyssanoja.

  Oli pakko viimein avautua tästä, kun olet useampaan kertaan ihmetellyt noita virheitä 🙂

  -Henssu

 19. 21

  Anonyymi sanoo

  siis oot niiiin tekopyhä!!!11 sun on turha yrittää säästää ikinä yhtään missään ku oot joka tapauksessa tuhlannu niin paljo kosmetiikkaan. Ja kehtaat vielä ajatella laajemmin ja kehottaa muita säästämään luontoa, so sad. 😉

 20. 22

  kikkakakkonen sanoo

  Lykkää se manteliöljy jääkaappiin. Loppuu happaneminen 🙂

  Tai käytä käsivoiteen päällä, niin kädet kestää pesua ja sulla meikkitestausta, jota olen nähnyt monen kosmetiikkamyyjän tekevän. Helpompi putsata ne esittelymeikit pois.

  Joku kertoi saaneensa kuivaan nassuun avun Lushin Celestial-voiteesta. Niin minäkin. Lähti mustapäätkin samalla.

 21. 23

  lumeneblueberrycurlwaterproof sanoo

  voi tää tuli niin loistavaan aikaan! 😀 Oon tuskaillut silmämeikinpoistoaineiden kanssa, luotto Clinique pääsi loppumaan ja ajattelin ostaa korvikkeeksi jonkun marketti poistoaineen… Nivea, Lorea'lia sun muuta, mikään ei toimi ;( Lumenea nyt sitte seuraavaks ostoslistalla! Vanulappu vinkit varmasti myös hyödyllisiä :–)

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Heii, mulla on tuo sama kamera! Voin käsi sydämellä suositella, se on aivan älyttömän hyvä, helppokäyttöinen, ja kuvatkin ovat todella hienoja! Hyvä ostos. 🙂

 23. 25

  Nicole sanoo

  Täysin aiheeseen liittymättä: onko aurinkovoiteiden suojatehoissa mitään eroa merkistä (ja hinnasta) riippuen? Ajaako kahdeksan euron Garnier (tai jopa viiden euron Pirkka) saman asian kuin kuudenkympin ökyvoide?

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  Halleluja, vihdoin joku muukin törsääjä pihistelee vanulapuissa! Mä puolitan kaikki paperit ja laput jopa parhaassa tapauksessa vessapaperiin asti (tai no, en siis puolita vaan käytän vähemmän), sillä musta on kans kauheeta tuhlausta käyttää esim. juuri kokonaista vanulappua.
  Jotenkin se euron vanupussi tuntuu kovin kalliilta, vaikka tosiasiassa rahaa voisi säästää paremmissakin asioissa, köh.. 😀

 25. 27

  sanoo

  Itekkin tykkään tästä silmämeikinpoistoaineesta/-vedestä. Ja kiitos tosta meikinpoistovinkistä, tosi kiva vinkki, en ennen ole kuullutkaan :DD

 26. 28

  sanoo

  Hei!

  Onko olemassa hiuksiin jätettävää hoitosuihketta, joka olisi samalla kuumuudelta suojaavaa ja jopa aurinkosuojan omaavaa? Saa olla mieluiten joku kampaamotuote, koska en asu Suomessa, mutta tilailen innokkaasti netistä 😉 Tosin jos jotain markettiainetta oikein kovasti suosittelet, niin sitten pitää seuraavalla Suomilomalla käydä hakemassa… 🙂

  Omaan ohuen, liukkaan ja helposti lässähtävän perussuomalaisen hiustyypin ja en haluaisi käyttää kovin montaa tukka-ainetta pesun jälkeen, koska tukka lähmääntyy tosi helposti.

  Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä!

  -Emmi

 27. 29

  Heidi sanoo

  Heipä hei!

  Taas kerran olen tulossa kyselemään tuotesuosituksia, kun tähän asti on toiminut niin hyvin! 🙂

  Menin nimittäin Pirkka-postauksesi innoittamana ostamaan Pirkan putsarin ja kasvoveden, ja ainoa, mitä voin sanoa, on YÄK!! Puhdistusemulsiosta jäi inhottava öljypinta iholle, vaikka putelin ohjeen mukaan vesipesu olisi riittänyt. No, ei huolta, sillä minullahan oli kasvovesi viimeistelyyn! -tai näin huolettomasti ainakin ajattelin… Kasvoveden jäljiltä iholle jäi jotenkin todella inhottava ja rasvainen tunne. Lopulta oli pakko käydä huuhtelemassa nassu kunnolla vedellä, niin alkoi helpottamaan! Eli summa summarum: tällä perusteella en itse kykene suosittelemaan kenellekään! 🙁

  Ja sitten siihen varsinaiseen tuotesuosittelupyyntöön! Nyt on siis hakusessa joku hyvä putsari! Olen tykännyt ihan hirveästi Body Shopin Tea Tree -putsarista+k.vedestä, kun ne pesevät todella puhtaaksi, ja iho tuntuu k.veden käytön jälkeenkin PUHTAALTA, ei "täynnä aineita olevalta". Nyt on kuitenkin nassu päättänyt, että ne alkaa oleen vähän liian tujua tavaraa jopa omalle sekunnissa rasvoittuvalle iholleni… Oikein hyvä putsari/kasvovesi-kombo, jota olen käyttänyt aamuisin, oli Oriflamen kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu (vaikka tosiaan se iho on kaikkea muuta kuin kuiva, niin tuo toimi täydellisesti!), mutta nyt puteli loppui, enkä tiedä yhtään, mistä noita saisi.

  Osaisitko antaa tämän perusteella vinkkiä, mikä voisi olla seuraava aine, mitä lähden kokeilemaan?

  Kiitos jo etukäteen, ja kiitos ylipäänsä siitä, että jaksat aina vain vastailla ihmisten tuotesuosittelupyyntöihin! 🙂

 28. 30

  sanoo

  Anonyymi: Siksi lapusta pitää käyttää nimenomaan niitä ulkopuolia, joita muutenkin käyttäisit, ei sitä höttöistä sisäpuolta. Ja kun lappu on kostutettu ennen sitä, ei höttöä lentele. 🙂
  En nyt osaa ihan ulkoa heitellä, sillä monilla sarjoilla on luomivärien joukossa tuollaisia. Esimerkiksi Clarinsilla on sellaisia ainakin ja MUS:illa. 🙂

  Helen: Pitää lkokeilla sekoittelua, kiitos vinkistä! 🙂

  Janna: Minäkin olen huomannut, että lapun kostutus vedellä auttaa ja paljon. 🙂

  Anonyymi: Minulla on ollut tässä jo jonkun aikaa työn alla postaus tuosta Herbinasta. En ole saanut sitä lähellekään loppua, sillä se ei ole ollut kovin hyvä hommassaan. Esim. Tigin Big & Bigger puolestaan on mainio. Tyvikohottajaa laitetaan siis tukan tyveen (monet kuten Tigi toimivat parhaiten pesun jälkeen kosteaan tukkaan laitettuina) ja föönataan. Vastaavan laisen kohotuksen jaa esimerkiksi Björn Axenin Styling Powderilla ilman fööniä ja tuosta tuotteesta löytyylin blogistani enemmänkin juttua. 🙂

  Anni: Nyt en kyllä osaa sanoa asiaan yhtään mitään. :/

  Peppi: Minä otan ensin ihan normaalisti vaan silmämekin pois tuolla ja sitten vasta pesen muun meikin. Kostutatko vanua ensin vedellä?

  MouMou: Jep. 🙂

  Sissi: Kurki ihmeessä, niitä tulee sitten myöhemmin. Tosin kuvaaja ei ole kovin huippu… 😉

  Pomena: Earth Reflection on varmaankin sen varmin veto. 🙂

  Anonyymi: Minulla vanha vesiliukoisen meikin versio on tehnyt samaa. :/

  Anonyym: Minusta Lumenen kivipputeri on varsin toimiva tuote. 🙂

  Anonyymi: Ei siinä oikein mitään erityistä ole, kamerassa pitää vaan olla makrotoiminto kunnossa. 🙂

  Henssu: Ymmärrettävää, mutta rasittavaa ja ärsyttävää. 🙂

  Anonyymi: No siis hei daa, vitsit niiQ oon!!1! 😉

  kikkakakkonen: Kiitos! 🙂 Meikkien alla ei tosin oikein toimi, kun meikit eivät asetu tämän päälle niin nätisti kuin puhtaalle iholle, mutta voisin kyllä sekoitella tätä muuten kotona käsivoiteeseeni yöksi. 🙂

  lumeneblueberrycurlwaterproof: Kokeile ihmeessä ja muista kokeilla myös nimenomaan vedellä kostutetulla vanulapulla. 🙂

  Anonyymi: Helppokäyttöinen kyllä todellakin! 🙂

  Nicole: Aurinkosuojan tehokkuus ei katso hintaa, mutta koostumus saattaa halvoissa olla monesti epämiellyttävämpi. Tehokkuus on palamista vastaan kuitenkin testattu samalla lailla. :)'

  Anonyymi: Jes, joku muukin! t. nimimerkki kaksi vessapaperin palaa per pyyhintä 😉

  Pinja: Kokeile ihmeessä. 🙂

  Emmi: Nexxus Canopy! Netistä voi tilata esim. Beauty Baysta. 🙂

 29. 31

  sanoo

  Heidi: No voi harmi. :/ Maidot eivät tosiaan ole yleensä niitä parhaita tapauksia rasvaisemmalle iholle. :/ Onneksi ei kuitenkaan ollut suuri summa, mikä meni hukkaan. 🙂 Yksi mikä tulee mieleeni on Lumenen Vitamin C+ putsari, joka on jo sitten vähän pesevämpi. Myös Erisanin Hoitava puhdistusvoide on kiva tuote suositella jälleen. 😉

 30. 32

  sanoo

  Itseäni hirvittää se puuvillamäärä, mikä vanulappuihin menee, ja jotka käytön jälkeen heitetään suoraan roskiin.
  Jos siis vanulappuja käytät, niin osta ihmeessä luomupuuvillaisia! Yhden puuvillakilon (siis tavallista puuvillaa) tuottamiseen kuluu vettä 200-300 litraa, ja kemikaaleja jopa 1 kg. Tässä puuvillan tuottamisessa käytetyt torjunta-aineet ja syntyvät jätteet vahingoittavat ympäristöä.
  Luomupuuvillan kasvatuksessa ei käytetä keinotekoisia lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita. Syntyvät jätevedet käsitellään asianmukaisesti. Luontoa pyritään rasittamaan mahdollisimman vähän.

  Itse olen juuri siirtymässä kokonaan kankaisiin ns. kestokasvolappuihin, jotka pestään käytön jälkeen. 🙂 (Ja samoin pyrin ostamaan vaatteeni luomuina tai kirppiksiltä) Tässä tämmöinen pieni "tietoisku", kun noista vanulapuista tuli mieleeni.. Ko. asiaan on viimeaikoina tullut perehdyttyä syvemmin.

 31. 33

  sanoo

  Oho, mä en ikinä saisi silmämeikkiäni putsattua noin pikkuruisella pumpulimäärällä…! ^_^ Tietysti mulla taitaa ollakin sitä silmämeikkiä vähän hevimmin kuin sinulla (tai monella muullakaan…). Käytän yleensä kaksi suhteellisen reilun kokoista pumpulipalloa, siis sellaista "hyppysellisen" kokoista. Tuollaisia lappuja käytän harvemmin, mutta niitä menee ainakin kaksi kokonaista – yksi kummallekin silmälle. Nuo laput on mun meikkimäärään vähän liian ohuita – meikki kun tuppaa tulemaan lapun läpi eikä lappu kykene enää imemään enempää. Usein siis tarvitaan vielä uusi. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *