Päivä 242: Menee ja tulee

Olin kuvitellut, että minulla olisi ollut jotenkin erityisen paljon loppuneita tuotteita esittelemättä, mutta voi tylsimys, eipäs ollutkaan. Tuotteita olikin vain loppumassa.

No, on minulla teille silti jotain tililettävää vielä ennen kuun vaihdetta.

Ensinnäkin hätätilanteisiin tarkoitettujen tuotteiden ei pitäisi antaa kulua kovin loppuun ennen uuden hankkimista.

Huomasin, että Proffsin kuivashampoossa ei ollut enää jäljellä tavaraa kuin arvioilta yhteen käyttökertaan ja laitoin vasta siinä vaiheessa netistä tilaukseen Tigin Rockaholic kuivashampoon. Ei fiksua. Ensinnäkin tuotteen saapuminen saattaa kestää ikuisuuden ja toisekseen ei voi olla koskaan varma, että purkissa on tavaraa vielä jäljellä ainakin yhteen käyttökertaan. Tämäkin tuote nimittäin loppui kesken ja ehdin käsitellä ennen töihin lähtöäni vain puoli päätä ja jättää toisen puolen roikkumaan vähän vähemmän tuuheana. Kiva.

Itse tuotteesta sen verran, että minulta meni hetki oppia tulemaan tämän kanssa toimeen. Tämä on hyvin halpa kuivashampoo ( alle viisi euroa) enkä aluksi tykännyt tästä yhtään. ja olin varma, että laatuv on täyttä kuraa. Opin kuitenkin tykkäämään tästä, kunhan vaan ensin keksin homman jujun.

Proffsin kuivashampoo on useita muita kuivashampoita kosteampaa heti suihkuttamisen jälkeen eikä tukkaan siksi tule heti sitä ihanan ilmavaa tunnetta, jota kuivashampoolla haetaan. Tämän kanssa kävin tukkani ensin läpi osissa, eli suhkutin päällimäisten hiusten tyveen alhaalta päin, nostin hiukset sivuun jakauksen yli ja käsittelin alla olevat osiot samalla lailla. Kun sitten lopulta olin suihkinut tuotetta pitkin päänahkaani kaikkialle ja kun se oli ehtinyt kuivahtaa, saatoin alkaa hieman hieromaan tukkaani ja päänahkaani ja huomata, että tukka oli kuohkea ja puhtaamman oloinen ja näköinen. Mitään erityistä poisharjaamista tämä ei vaadi eikä tummaan tukkaani jäänyt harmautta. Usein vielä ”kiinnitin” kuohkeuden kevysti suihkuttamalla tyveen lakkaa. Eli ihan hyvä tuote, mutta käyttö vaatii opettelua. Ei mitään superkohottavaa efektiä, mutta hintaansa nähden ihan ok.

Nyt olenkin sitten ongelmissa. Uusi kuivashampoo saapuu ties koska ja minä tarvitsen kuivashampoota jatkuvasti. Joudunkin ehkä siis hankkimaan jonkun pienemmässä koossa olevan väliaikaiseen käyttöön hätävaraksi.

Myös kaksi kynsituotetta loppui ihan vähän aikaa sitten.

Ensimmäinen oli Anytimen ihkupinkki lakka nimeltään Pinkin himo. Tämä oli oikeasti aivan ihanan himoittava pinkki ja tykkäsin tästä kovasti. Onneksi yksi samanlainen on lakkatelineessä jäljellä, joten tämän perään ei tarvitse jääädä vielä itkemään. Tässä kaksi tällä lakalla toteutettua lakkausta:


(Ylemmässä päällä Anytimen glitterilakka.)
Jälkimmäisen lyhyet töppökynnet tuntuvat hyvin hellyyttäviltä nykyisiin, hieman pidempiin kynsiin verrattuna. Mutta ihan tosi, tuon pidemmiksi kynteni eivät ennen kasvaneet liuskoittumatta ja lohkeamatta (thank you, OPI Nail Envy!).

Toinen loppunut kynsituote on blogissani jo useasti esittelemäni ja yksi ehdottomista suosikkituotteistani, eli Mavalan Mavadry kynsilakan pikakuivattaja:

Kertauksena sanon vielä, että tämä on ehdoton must have -tuotteeni ja ilman tätä en vaan jaksa ryhtyä lakkaamaan kynsiä. En minä jaksa odottaa, koska lakkani suvaitsee kuivua, minä tahdon sen kuivuvan heti! Onneksi tämä ymmärtää tarpeeni ja toimii niiden mukaisesti.

Jos muuten kuvassa näkyvä ihana lakkasävy kiinnostaa, niin kyseessä on OPI:n sanoinkuvaamattoman upea My Private Jet:

Ja koska minulla on mattakausi meneillään, piti tämäkin tietysti saada matata sitten lopulta:

Tämä on taas sellainen sävy, etten osaa päättää, kummasta versiosta pidän enemmän, sillä tämä nyt vaan on niin upea lakka ihan millaisella pinnalla tahansa. Ehkä mattaaminen Essien Matte About You:lla tylsensi tämän pintaa hieman. Kumpi versio kolahtaa teihin?

Nyt kun on menneet tuotteet käsitelty, niin vielä pitäisi hieman mainita niistä tulleista.

Tiedättekö, tunnen oloni aivan Angelina Jolieksi, sillä minäkin olen tehnyt hyvää hänen laillaan. Tässä teille pari vinkkiä siitä, mitä tarkoitan:

Minä olen nimittäin adoptoinut vauvan Aasiasta! Kyllä!

Dior julkaisi kesällä -08 aivan ihastuttavan Silk Satine Iridescent -paletin vain pelkille Aasian markkinoille ja voi kuinka minä sitä himoitsinkaan! Kyttäsin tuona kesänä paletin julkaisun jälkeen Strawberrynetin valikoimaa päivittäin ja odotin kieli pitkällä tämän mahdollista saapumista. Ja kun sitten en yhtenä päivänä käynyt asiaa tarkistamassa, oli paletti tietysti tullut juuri silloin myyntiin ja myyty nopeasti loppuun. Eikä auttanut, vaikka kuinka kävin jälkikäteen kuikuilemassa. Loppu oli ja pysyi. (Ja voin kertoa, että olen vielä vuodenkin jälkeen käynyt toiveekkaana tarkastamassa tilannetta säännöllisesti.)

Voitte siis uskoa, että hypin riemusta, kun sain tämän vihdoin itselleni. Ei väliä, vaikka elänkin hernekeitolla ja pastalla hetken, tämä oli pakko saada. Joskus täytyy vaan osata priorisoida. Maksoi tämä kuitenkin vähemmän, kun viisikot Suomessa maksavat.

Muita, jotka priorisoivat kosmetiikan ruuan edelle?

Sitten olisi vielä tällainen:

Tämä ei ole varsinainen tuote, mutta hyvä apuväline niiden hankkiessa. Sain siis 50 euron lahjakortin Kicksiin. Jei, arvatkaa vaan, kuinka päässäni surrasi ja olin heti lähdössä kädet ojossa kohti lähintä Kicksiä korvissani soiden vain yksi sana: Tuhlaa!

Mietin, että tällähän saisi jo melkein uuden Diorin viisikon. Tai ainakin seitsemän vartaloemulsiota. Tai pari uutta ripsiväriä. Tai monta Dependin kynsilakkaa. Tai…

No joo, sitten tulin järkiini. Olkoot vaan lahja, mutta päätin olla tylsä. Päätin siis, että tällä hankitaan vaan ne tarpeelliset tuotteen ja hetken aikaa ostokseni tapahtuvat siis keskitetysti Kicksistä. Toistaiseksi mukaan ovatkin siis tarttuneet vain seuraavat tylsähköt tuotteet:

Uusi suhkumyssy oli välttämättömyys, sillä vanha oli hajonnut ajat sitten ja olen mennyt rikkinäisellä kertakäyttömyssyllä jo pidemmän aikaa.

Vanhassa kynsilakanpoistoaineessa on tavaraa enää yhteen käyttökertaan enkä voinut ottaa riskiä, että lakanpoistoainetta ei olisikaan tarpeeksi jäljellä, joten uusi piti hankkia ennen vanhan totaalista loppumista. Olisihan se vähän tympinyt saada vain toisen käden kynnet puhtaiksi… En siis voinut ehdottomastikaan ottaa tämän kanssa sama riskiä, jonka ymmärtämättömänä menin ottamaan kuivashampoon kanssa.

Kicksin hiusvärivalikoima on hieman tylsä tummien kestovärien osalta. Tätä Schwarzkopfin Natural & Easy väriä olen kokeillut kerran ja lopputulos oli kiitettävä, joten nappasin saman tutun tuotteen mukaani. Toivottavasti lahjakortti on käytetty pois, kun seuraavan kerran hankin hiusväriä, sillä tahdon ostaa värini jostain, missä on parempi valikoima.

Saa nähdä, maltanko keskittää ostoni Kicksiin. Liikkeen käsi- ja jalkavoidevalikoimat eivät nimittäin ole minun makuuni kummoiset ja kummankin ostolle on taas lokakuussa tarvetta.

Keskitättekö te muuten yleensä kosmetiikkaostoksenne jonnekin tiettyyn paikkaan vai seilaatteko ympäriinsä tarjousten perässä? Jos ostatte yhdestä paikasta, niin mikä teillä on ollut kriteerinä päätyessänne keskittämään ostoksenne juuri tuonne tiettyyn paikkaan?

Ja hei, onpas minulla muuten vielä yksi uusi tuttavuus, jonka esittelemistä teille olen tarkoituksella hieman pihdannut. Tässä kuitenkin pieni vilautus:

Tämän kanssa palaamme asiaan myöhemmin ja kunnolla!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minkä kokoinen tuo mavadryn pullo on kun tuntuu, että sulta loppuu niitä aika tasaseen tahtiin? Itse kun lakkaan kynnet päivittäin ja silti menee ehkä kolme kuukautta kuluttaa normikokoinen (noin 15ml) pikakuivattaja ja itse mielestäni vetelen sitä vielä ihan kunnon kerroksen aina lakkojen päälle 😀

  pakko muuten mainita, että olin jo keväästä saakka haaveillut Nubarin matta päällyslakasta, mutta sun kuvia katseltuani tuli sitten sorruttua essieen ja oon ihan myyty. Taattua essien laatua

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  onnittelut uudesta vauvasta :)!! ilmankos eilen esiteltiin birth preparation oilia ;D

  aika ihana :).

  bare mineralsin sivuilla olisi ollut jo mattaa meikkipohjaa myynnissä, pitäisiköhän ottaa ja tilata sieltä kun muualla en ole vielä nähnyt… heavenly face -sutikin tarttisi saada hehkuttamani diorin vastaavan tuuraajaksi kun se on pesulla, joten oikeastaan pitäisi tehdä 2 tilausta välttääkseen verot… tuota sivellintäkään en ole nähnyt muualla, tod näk on vaan joka paikasta loppu :-/.

  /nanna

 3. 3

  sanoo

  Aivan upeat värit tuossa Diorin viisikossa, varsinkin tuo keskellä oleva. Tämän ostamista voisi harkita.

 4. 4

  sanoo

  Haluaisin kokeilla kuivashampoota, osaisitko suositella jotain max 20€hintaista hinta-laatusuhteelta ok tuotetta? Tukkani rasvoittuu kamalaa vauhtia ja haluaisin kuivashampoolla kokeilla pesuvälin pitkittämistä 🙂

  Ja sitten toinen kysymys, joka ei liity mitenkään tähän postatukseen. Kysynpähän nyt kuitenkin. Minulla on nenässä runsaasti mustapäitä. Tiedätkö jonkun hyvän keinon millä saan ne pois? Kotikonsti tai kosmetologihoito. 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiva kun lähes käyttämättä jäänyt Silk Satin sai uuden rakastavan kodin. 😉

  Kaisa

 6. 6

  Myy sanoo

  Kummallista, että vaikka olet melkoisen tarkka kosmetiikan laadun suhteen ja taidat vältellä joissakin hiustuotteissa silikonia, värjäät silti hiuksesi marketin 'myrkyillä'. Kaupanväreissä on nimittäin kaikissa 9% hapete, joka on usein ihan liikaa…

  Tuo Dior -vauva on kyllä upea, hyvät värit, juuri sellaiset joita itse käyttäisin paljonkin. Ja Essien mattalakka… voih. 😀

 7. 7

  sanoo

  Mistä suosittelisit ostamaan Diorin viisikoita? Haluaisin kovasti Petal Shinen, mutta en tiedä yhtään mistä sen saisi edullisimmin.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Itselläni saapui viimeksi lookfantasticista aerosolit neljässä viikossa. Tosin kun kuivashampooni oli kuiva kahden käyttökerran jälkeen ja he lupasivat lähettää minulle uuden, tulikin se alle kahdessa viikossa.

  Nyt tyhjeni ennenaikaisesti jo toinen pullo. Tiptoesin blogista luinkin, että kannattaa ottaa suutin pois ku ei käytä tuotetta, tuotteen tyhjenemiseen vaikuttaa jokin rakenteellinen virhe tms.

  Tigin kuivasampoo oli kylläkin aivan mahtava tuote ja taidanpa minäkin odottaa taas sen neljä viikkoa. Tuoksu on aivan ihana raikas sitrus.

 9. 9

  Jenni sanoo

  Nyt kiinnostuin tuosta OPIn Nail Envy:stä, millainen tuote se on? Siis auttaako jotenkin siihen ettei kynnet lohkeilisi, liuskoittuisi tms.? Tuo nimittäin kuulosti niiiiin siltä mitä tarvitsisin. 😛

 10. 10

  sanoo

  OPIn Nail Envyä on pakko hankkia, jos siitä saisi apua liuskoittuviin ja hentoihin kynsiin. Käytätkö sitä aluslakkana vai miten?

 11. 11

  Tiina sanoo

  Tuo Silk Satin on ihana! Itse hankin sen noin kuukausi sitten. Käytössä ei ole ollut vielä montaa kertaa, mutta sävyt tuntuvat sopivan hyvin vaalealle iholleni, mutta tummiin silmiin. Tuo Mavadry pitää kyllä nyt viimeinkin hankkia!!

 12. 12

  sanoo

  Tuo Diorin viisikko on kyllä aika ihana, en ihmettele että viisikoihin viirahtanut ihminen (mielestäni ihan hyvä määritelmä himoillesi) on sen välttämättä halunnut!

  Olen itse keskittynyt vaihtelevasti, kasvo- ja vartalorasvat (+jalka- ja käsirasvat) Body Shopista, josta olen löytänyt itselleni sopivat tuotteet. Joskus myös liikkeen imago saattoi vaikuttaa, nyt olen vain kertakaikkiaan löytänyt sieltä ne parhaudet. Tigiä tulee ostettua aleista ja netistä, ja meikeissä olen viime aikoina viirahtanut MACiin, jota ei myöskään joka puljusta löydä.

  Oletko muuten kokeillut MSCHIC by Seppälää? Ainakin muutama luomiväri mitä olen kokeillut on ollut oikein lupaavaa laatua 🙂 Olisi kiva kuulla jos olisit muuten kuullut jotain kommentteja. Ja kerro ihmeessä kun löydät violetin rajauskynäsi, olen kyllä itse todennäköisesti ostamassa MACiltä, rajauskynät ovat tähän mennessä olleet huippuja.

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Hei taas 😀 Suosittelit tuossa n. 2 kuukautta sitten meikkivoiteeksi Estee lauderin double wearia.
  Ostin double wear lightin ja täytyy myöntää että se on ehdottomasti tähän astisista meikkivoiteistani paras, MUTTA valitettavasti vaaleinkaan sävy ei ole riittävän vaalea. Sävy näyttää vaalealla ihollani hieman oranssilta.
  En ole täysin varma, mutta ihoni saattoi myös mennä huonompaan kuntoon kun käytin kyseistä meikkivoidetta. Mutta se ei kuitenkaan kuivattanut, mikä oli iso +. Nyt kun olen vaihteeksi kokeillut toista meikkivoidetta iho on taas paremmassa kunnossa.
  Eli meikkivoiteen etsintä siis jatkuu… Osaatko suositella jotain meikkivoidetta joka olisi luonnollisen näköinen, josta myös löytyisi riittävän vaalea sävy, peittävyyskään ei olisi pahasta?
  Koulupäivät venyvät monesti melkein pitkiksi, minkä takia meikkivoiteen tulisi myös kestää iholla. Monet vain "sulavat" pois.
  Tästä tuli melkoinen romaani, mutta arvostaisin kovasti mielipidettäsi 🙂

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Oletko ikinä tilannut Yves Rocherilta mitään? Jos olet, niin mitä? 🙂

 15. 16

  finnileuka sanoo

  apuaa ! naamani on alkanut kukkia, leukaan tulee koko ajan finnejä ! tiedätkö mitään hyviä "finnipuikkoja" joilla tilannetta voisi helpottaa? kosmetologille aijon kyllä mennä mutta olisi kiva helpottaa tilannetta myös kotikonstein!

  ja sitten. en ole koskaan kokeillut eyelineria ja nyt se on alkanut houkuttaa. osaatko suositella mitään markettituotetta joka olisi hyvä ja suht. helppokäyttöinen myös kaltaiselleni rähmäkäpälälle? 😀

  kiitos kaunis <3

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  osaatko sanoa mistä tuota kuivashampoota saa esimerkiksi pääkaupunkiseudulta ?

 17. 20

  Mirssiina sanoo

  Tuo Anytimen pinkki lakka näyttäisi aivan ihanalta matattuna…

  Eilen kaupasta tarttui mukaan Schollin Deep Moisturising-jalkavoide sinun suosituksesta. Eli sitä siis alan testailemaan 🙂

 18. 21

  sanoo

  Toivottavasti saat ehjän Tigin,koska niitä on ilmeisesti ollut aika paljon liikkeellä viallisia. Omani tilasin Designers Beauty -nimisestä nettikaupasta UK:sta. Tietysti kohdalle osui sellainen pullo, josta ei tullut pihaustakaan ulos. Toki laitoin meiliä Tigin UK:n asiakaspalveluun, jossa lupasivat lähettää uuden pullon. Tämä tapahtui siis kesäkuussa. Uusi pullo saapui pari viikkoa sitten. En muista montako meiliä heille yhteensä lähetin, aina vain tiukkasanaisempia, mutta tosiaan kiirettä siellä eivät pidä…

 19. 22

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut kaksi tigin kuivashampoota, joista molemmista on riittänyt yhteen käyttökertaan. Tai siis tuotehan (purkki) on viallinen, joten tavaraa kyllä olisi ollut. Ärsyttää ravata reklamoimassa samaa purkkia. Mun molemmat toimimattomat versiot on olleet kaikenlisäksi uusia "paranneltuja" versioita.

  Ärsyttävää, kun kaikissa kuivashampoissa on mun mielestä sellainen miesmäinen tuoksu 😛 Otsatukkani kuitenkin tykkää kuivashampoosta.

  Tästä viimeisimmästä lakkauksesta pidän enemmän kiiltävästä versiosta, vaikka muuten mattahuuma on vienyt minutkin mukanaan. Ostan ensi kuussa (eli huomenna!!!) tuon jostain kyllä. Innoittamanasi olen ollut syyskuun ostamatta ja ostolakkonihan siis loppuu tänään.

  Mä ostan kosmetiikkani joko netistä tai taxfreesta. Päivittäiskosmetiikkaa ostan marketeista, tai oikeastaan suihkugeeliä ja kynsilakanpoistoainetta.

 20. 23

  Anonyymi sanoo

  Kiitos hyödyllisestä blogista, käyn lukemassa päivitykset joka ilta! Minä olen vähän urautunut kosmetiikka ostoksissa. Ehdottomasti suurimman osan kosmetiikasta (meikit, lakat, sudit) rahtaan kotiin Kickistä. Perus Niveat ja tuoksut ostan Emotionista. Kasvojen hoitotuotteet, tukkatuotteet ja ihanat uutuus kokeiltavat tilaan netistä, missä tuleekin sorruttua aika usein… Look Fantasticin toivelista kasvaa ja kasvaa ja kasvaa… Onko sulla (tai jollain lukijalla) kokemusta Korresin ihonhoito sarjasta? Niillä näyttäis olevan aika kivoja sekaihontuotteita.

 21. 24

  sanoo

  S: Tuossa on vain 5ml eli kulutustahtimme on sama. Tämä kesti minulla reilut viisi viikkoa. 🙂

  nanna: Hah, joo, sinä keksit öljyn ja Dior-vauvan yhteyden. 😉
  Mattaversiota ei tosiaan ole ollut vielä missään muualla kuin eBayssa myynnissä, itseänikin kiinnostaa se.
  Olen huomannut saman, ettei Heavenly face -sivellintä usein löydy mistään. :/

  Silja: Aivan ihana paletti kyllä. Harmi vaan, että on todella kiven alla. :/

  ninna: Uusin suosikkini on Bjärn Axenin Styling powder, joka on siis kuin kuivashampoo, mutta kohottaa ja imee rasvaa tehokkaammin kuin muut kokeilemani. Tätä saa Kickseistä ja hintaa oli muistaakseni 15 euroa täysikokoinen pullo tai pienempi matkakoko 7,9 euroa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. 🙂
  Mustapäihin minulla ei valitettavasti ole kertoa mitään erityistä niksiä muuta kuin mustapäälaput, jotka toimivat vaihtelevalla menestyksellä. Kuorinta ja syväpuhdistavat naamiot voivat myös ennaltaehkäistä mustapäitä.

  Kaisa: Ehdottomasti rakastavan! <3

  Myy: Oma tukkani on tummuusasteeltaan (tai no, vaaleusasteeltaan) 9 ja värjään sitä kolmosella. Lähes koskaan kevyemmät hapetteet eivät joko jaksa värjätä tukkaani tarpeeksi tummaksi tai sitten väri ei vaan pysy tukassani. Tämän vuoksi tujummat aineet käytössä. Jos värjäisin pienemmällä muutoksella, käyttäisin ehdottomasti korkeintaan kutosen hapetetta. 🙂

  kaislainen: Itse suosin yleensä Strawberrynettiä Hinta kannattaa vaihtaa dollareihin ennen ostoskoriin laittoa niin säästöä syntyy usein reilustikin. 🙂

  Anonyymi: En uskaltanut luottaa siihen, että Tigini tulisi nopeasti ja ostin hätävaratuotteen tilalle. 😉

  Jenni: Juurikin noihin ongelmiin. Itselläni lisukottuminen ja siitä aiheutuva lohkeilu oli ongelmana ja nyt se on loppunut lähes täysin. 🙂

  Satu: Käytän aluslakkana, mutta itse vaihdan lakkaukset noin joka toinen päivä, eli tuotetta tulee lisättyä säännöllisesti. 🙂

  Tiina: Rakastuin kovasti kyllä itsekin uuteen Aasian vauvaani. 🙂
  Suosittelen kyllä kokeilemaan Mavadryta. 🙂

  patentti: Viisikoihin viirahtanut, heh. Kuvaa kyllä hyvin tätä tyttöä…
  MSCHIC by Seppälä -tuotteista ei ole omia kokemuksia, mutta Macin rajauskyniä sait minut haluamaan kokeilla. (Kyllä, olen hyvin helppo näissä asioissa. 😉 )

  Anonyymi: Vaaleita sävyjä on monissa hyvissä meikkivoiteissa turhan vähän. :/
  Diorin Nude meikkivoide voisi olla passeli, sillä se peittää kevyesti, tuntuu ohuelta ja siitä löytyy melko vaalea sävy 010. Käy tutkimassa kaupassa. 🙂

  Anonyymi: En ole kyllä tainnut koskaan tilata. 🙂

  Charming Nails: Spring Bouquetissa on onneksi jotain samaa, mutta kyllä minä tykkään tästä vieläkin SB:tä enemmän. 🙂

  finnikeuka: Voih, itse kärsin samoista ongelmista, hormoonit hieman jylläävät tällä hetkellä.
  Tehokkaiksi täsmähoidoiksi olen havainnut Cliniquen täsmähoidon sekä Natural Coden täsmähoidon.
  Natural Coden eyelineri voisi olla sinulle kokeilemisen arvoinen tuote. Katso tämä postaus: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/08/paiva-210-jotain-rajaa.html

  Anonyymi: Kurkkaa Kicksit. 🙂

  juárez: Ei ole näkynyt eikä kuulunut edes yleisimmissä nettikaupoissakaan vielä Suomesta puhumattakaan. :/

  kiukkupussi: Tuo riisipuuteri kiinnostaa kyllä kovasti. 🙂

  Mirssiina: Oi, niin varmasti näyttäisikin, pakko kokeilla. Kiitos ehdotuksesta!
  Toivottavasti tykkäät tuosta jalkavoiteesta. 🙂

  Vendaval: Toivottavasti tulee tosiaan ehjä, hirveät määrät noita huonolaatuisia ollut liikkeellä. :/

  Anonyymi: No onpas sinulla ollut huono tuuri Tigien kanssa. :/
  Kuivashampoo on kyllä ihan pelastava tuote. 🙂

 22. 25

  sanoo

  Anonyymi: Kiva kuulla, että olet seurannut. 🙂
  Korreseista ei valitettavasti ole kokemusta, toivottavasti jollakin lukijalla olisi! 🙂

 23. 26

  sanoo

  Moi!
  Ostin kuukausi sitten sen BM startti laatikon, jos muistat kun kerroin että palaan asiaan miten on toiminut. Käytin ennen kaneboa ja ihoni on aina ollut suht. huonohko/epätasainen.
  Kk. myöhemmin, ei yhtään näppyä (tätä ei ollut tapahtunut ikinä), tasapainoisempi ja sieleämpi iho kaiken kaikkiaan. En keksi mitään muuta syytä kun mineraalit, vähän terveellisempi ruokavalio ja Dermalogican mikrofoliant kasvonpesuaine muutaman kerran viikossa.(suosittelen lämpimästi, tuote on aivan huippu). Ihanaa (vaikka tänään näppyjä nyt onkin muutama hassu) niin silti ihanaa!

  Peittävyys ei noissa ole toki samaa laatua kuin esim. käyttämässäni kanebossa, mutta on ollut kuitenkin riittävä. Alle olen laittanut MCHICIN mineraali peitevoidetta välillä (kakkumainen) ja myös saman merkin riisipuuteria, mitä en ollut aiemmin osannut käyttää, ja oli siksi lojunut kaapissa, vaikka kalliskin oli.
  Vielä ihanemmalta nämä kaikki tuntúivat kun ilma oli vielä lämmin, kesällä tietysti kaikki näyttää paremmalta, mutta se terveen näköinen "hehku" minkä mineraalit saa aikaan, oli ihana auringon kanssa:)
  Palaan asiaan oman postauksen merkeissä vielä! Iso kiitos sinulle!

  ps, voin antaa oman Toni&guyn-kuivashampoon kun kerran tarviit jotain siihen asti kun omasi saapuu. En ole osannut oikeen käyttää sitä ja jäi kokonaan Tigin tullessa tilalle. Purkissa on vielä jonkin verran jäljellä 🙂
  Ilmoita jos laitan postiin?

 24. 27

  sanoo

  b'cos by Henna: Ihanaa kuulla, että ihosi voi hyvin, vaikkei tuon peittävyys olekaan Kanebon tasolle yltänyt. Odotan kovasti postaustasi bM:stä! 🙂
  Kiitos T&G kuivashampootarjouksesta! Minulla on vaan kamala vihasuhde sarjan tuotteiden tuoksuun, jota en voi sietää jostain syystä yhtään ilman suunnatonta kuvotusta. Ketään muuta tuoksu ei ole ällöttänyt, mutta itse en vaan voi noita tuotteita käyttää. Kiitos kuitenkin kun ehdotit! 🙂

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  ebaysta :). i-han pak-ko päästä kokeilemaan!

  mietin myös sitä toista sutia… bM:n kabuki on hieman ärsyttänyt ihoani, välillä se jopa punoittaa aavistuksen mitä ei diorin sudin jäljiltä tapahdu. pelkään, että myös heavenly facessa on käytetty ehkä jotain ärsytystä aiheuttavaa karvaa… luultavasti siis hankin kuitenkin toisen diorin, joskin tällä kertaa ulkomailta. sillä olen kuitenkin saanut hyvää jälkeäkin aikaiseksi 🙂

  /nanna

 26. 29

  sanoo

  Olen huomannut vuosia käyttäneenä kuivashampoista yhden tärkeän asian:korkki. Jos pullossa ei ole kunnolla kiinni naksahtavaa tai muuten todella tiivistä korkkia, niin shampoo (tai paine?) purkautuu hiljalleen ja pullo on kohta tyhjä. Kaikista kokeilemistani paras korkki on Swiss O´par´lla ja muutenkin se on ihan kelpo tuote.

  Harmittaa hirveästi, kun ostin Tigin kuivashampoon kesällä ihan Suomen kampaamosta kovaan hintaan ja puteli oli tyhjä viikossa, vaikka ehdin käyttää ehkä pari kertaa. Olen sitä mieltä, että Tigi ei ole oikein panostanut tuohon korkkiasiaan, koska näin jälkeenpäin kokeiltuani se ei tunnu kovin tiiviiltä.
  Kannattaa sulkea pullo huolellisesti, muuten voi tulla ikävä yllätys seuraavalla kerralla.

 27. 30

  sanoo

  nanna: Jos pääset kokeilemaan mattapohjan, niin mielelläni kuulen raportointia. 🙂
  Millä olet muuten pessyt noita bM:n siveltimiä? Itse huomasin, että heidän oma pesuaineensa tekee siveltimistä jopa ikävän karheita jatkuvassa käytössä, eli en enää osta. :/

  Tiina: Itse tutustuin juuri vuotavaan tapaukseen, josta paine vuoti tooodella kevyesti kokoajan ulos. Korkki tuntui tuossa lähinnä vaaralliselta, sillä kun tiukan korkin veti pois paikoiltaan, syntyy mieletön pamaus. Epäilytti, että jos korkki olisi ollut kauemmin paikoillaan, olisi vuotava tuote pamahtanut varmasti kunnolla itsekseen. Kunnollisissa ja toimivissa tapauksissa en siis ole huomannut korkilla olevan vaikutusta ja monet ovat olleet minulle usein korkitta pitkin asuntoa, kun olen niitä aamulla kiireessä päähäni lätkinyt eivätkä ole tyhjentyneet. 🙂
  Toivottavasti Tigin epäkelvot versiot alkaisivat olla poissa liikkeeltä jo. 🙂

 28. 31

  Anonyymi sanoo

  oho, kommentistani katosi alku : eli 'tarkkaan harkittuani ( varmasti, hyvin tarkkaan 😀 ) päätin ostaa mattapohjan…' osv.

  samalla aineella olen minäkin siveltimet pessyt ( uusina sekä kerran sen jälkeen ), ja tosiaan ovat superherkkis-iholleni liian karheita :-/. siksi päädyin toiseen diorin unelmasutiin 🙂

  ja mattaraporttia tulee toki heti, kun pääsen tuotetta kokeilemaan :). toivottavasti toimii, sillä jos tämän meikkipohjan vielä mattaisena saan niin täydellinen tuote on löytynyt :)!

  /nanna

 29. 32

  Anonyymi sanoo

  hei sellasta kysyisin että ku nyt alkaa todella ilmat viilenemään paljon niin mulla tuppaa huulet kuivumaan tosi nopsaan, ulkona varsinkin ja ne alkaa myös punottamaan hieman. elisiis osaatko neuvoa mitään todella hyvää huulirasvaa mikä ehkä auttaisi jopa tohon punotukseen? muistelisin että kehuit jotakin biothermin huulirasvaa?

 30. 33

  Anonyymi sanoo

  Ilmoitusluontoinen asia kaikille FLE faneille.Näkyy olevan Cittarissa tarjouksessa lokakuun hintaan 13.50e. Onko kukaan kokeillut myös tarjouksessa olevaa Maybellinen Lash Stiletto Ultimate mascaraa,jota myydään samassa paikassa 15e/2kpl? Harja näyttää ainakin tosi hyvältä.Toivottavasti nyt tulee perille kommentointi,kun on tökkinyt pahasti tämän illan.Terkuin rouva47.

 31. 34

  sanoo

  nanna: Ok, eli kokemuksia on siis tulossa pian. Kokeile muuten ihmeessä vaihtaa tuo bM:n sivellinshampoo johonkin itse käyttämääsi hiusshampooseen, itse ainakin huomaan selkeän eron siveltimen karheuden kanssa! 🙂

  Anonyymi: Biothermin Nutrisource on aivan täydellinen: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/08/paiva-202-hyvat-vastaan-huonot.html

  rouva47: Kiitos ilmoituksesta! Lash stiletolla en itse saanut oikein mitään aikaan, sillä tykkään enemmän tuuhennuksesta. Pidensi ja erotteli, mutta melko vaatimattomiksi ripseni kyllä jäivät. Lähinnä olivat sellaiset tikut vaan. 🙂

 32. 35

  sanoo

  Ehkäpä nyt on kehitetty (toivottavasti) joku sisäinen mekanismi, joka estää paineen purkautumisen itsekseen. Swiss O´par´illa on hyvin kiinni napsahtava korkki, mutta jos se on minulta jäänyt kunnolla napsauttamatta paikoilleen, niin sama vuoto siinäkin on tapahtunut.

  Toivotaan, että virheistä on opittu ja kuivashampoiden suihkeosuudessa on joku tämän vuotamisen estomekanismi.

  On ne kuitenkin niin käteviä päivän pelastajia.

  Yksi kysymys tuli mieleeni sinulle: Mitä hyviä vaihtoehtoja on huulten pohjustuksissa? Nyt käytän Lumenen pohjustajaa, mutta en ole tutustunut mihinkään muuhun merkkiin, enkä tiedä edes, millä niitä on.
  Kiitos taas etukäteen!

 33. 36

  Marsu sanoo

  Kaksi rikkimennyttä Tigiä, yksi T&G, en taida enää raaskia ostaa kuin Proffsin.

 34. 37

  Anonyymi sanoo

  Ymmärrän täysin sen Toni&guyn haju jutun, ei yhtään hyvä! Tosi outo!
  Muuten, piti vielä mainita että FLE mascara on tainnut pitkien erimielisyyksien jälkeen jäädä vakiovarustoon,joskaan ei ihan top 1 mutta wow on, VIHDOIN!
  t. bcos by Henna

 35. 38

  Anonyymi sanoo

  moikka! seurailen sun blogia päivittäin, mutta mua vähän jopa harmittaa kun kokeilet kaikkien lakkojen päälle tota mattalakkaa. Herkulliset sävyt jää piilooon ja mulla on sellanen fiilis että sun kynnet on nyt aina "tylsät" lopputulokseltaan. Ihan vaan tämmösenä kommenttina heitin, jokainenhan tykkää erilaisista jutuista 🙂

 36. 39

  sanoo

  Tiina: Hirveän vähän noita huulimekille tarkoitettuja pohjustajia kyllä edes on ja näin äkkiseltään en edes keksi muita kuin Lumenen silmä- ja huulimeikille tarkoitetun pohjustajan. Urban Decaylla on muuten myös huulimeikin pohustaja, jonka laadusta en osaa itse sanoa mitään, mutta veikkaisin ihan laadukkaaksi kun kerran silmämeikinpohjustajakin on samalla sarjalla ihan huippu. 🙂

  Marsu: Höh, onpas ollut huono tuuri. :/

  bcos by Henna: Kiva, ettei sitten ihan hukkaostos ollut. 🙂

  Anonyymi: Ehei, eivät ole aina tylsät. Nyt kynteini ovat nimittäin oikeastaan joka päivä erilaiset: Menen ensimmäisen päivän kiiltävällä pinnalla ja toiseksi päiväksi vedän matan ja kolmantena päivänä sitten vaihdankin jo lakan ja neljäntenä mattaan sen jne. Eli ei pelko tylsistä kynsistä. 😉

 37. 40

  Anonyymi sanoo

  Osaisitkohan auttaa mua, kun mulla alkaa iho punoittamaan ja kuumottamaan aina jossain vaiheessa päivää ja ajattelin että bare mineralsit ehkä voisivat auttaa asiaa. Noh, ne eivät auttaneet ja tuntuu että sitäkin joutuu lisäilemään päivän mittaan kun iho on aika rasvoittuvaa sorttia. Mitäs siis tehdä:D

 38. 41

  sanoo

  Anonyymi: Punoitus ja kuumotus johtuvat varmasti sisältä päin tulevista tekijöistä enkä oikein usko, että niihin voi niinkään vaikuttaa ulkoa päin. Biothermilla on myynnissä rauhoittava iosensitive Sos -suihke, joka pitäisi rauhoittaa kuumotusta, mutta en tiedä, voiko tui nyt mitenkään niin tehokkaasti toimia. :/

 39. 42

  sanoo

  Kiitos kuivashampoovinkistä. Linkitin tän postauksen myös mun blogiin, koska tuote nous heti mun suosikiksi. Voin kyllä poistaa linkin, jos niin haluat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *