Olettehan huomanneet, että…

Ajattelin vaan varmistaa, että kaikki ovat huomanneet yhden uutuuden markettienkin meikkihyllyissä.

Lumenella on pitkään ollut myynnissä sävyllinen kulmavaha, josta on ollut saatavilla vain yhtä, useimpien kulmiin sopivaa sävyä. (Värin voimakkuus ja intensiivisyys kulmissa riippuu käytettyjen kerrosten määrästä .) Joskus aikoinaan Lumenela oli kulmageeli, mutta nykyinen myynnissä oleva tuote on pitkään ollut kulmavaha -vaikka asiakkaat yhä kulmageelin nimellä sitä hakevatkin.

Nyt Lumene on kuitenkin meidän kaikkien onneksi tuonut sävyllisen kulmavahan rinnalle myyntiin jälleen värittömän kulmageelin!

Mitä eroa kulmageelillä ja vahalla sitten itseasiassa on?

Tässä tapauksessa tietysti se, että toisessa on sävyä ja toisessa ei, mutta muuten kyse on aivan samanlaisesta lopputuloserosta kuin hiustuotteissakin: vaha jättää kulmat tunnultaan pehmeämmiksi, geeli jäykemmiksi. Geelissä on siis omien kokemusteni mukaan yleensä tiukempi pito.

Ja mihin näitä sitten käytetään?

Itse en voisi elää ilman kulmavahoja ja -geelejä, sillä omat kulmakarvani ovat kurittomat ja taipuilevat helposti sinne tänne mielivaltaisten kasvusuuntiensa vuoksi. Näiden tehtävänä on siis pitää kulmakarvat siistissä ryhdissä ja nätisti paikoillaan ja mikäli tuotteessa on sävyä, myös antaa kulmille sitä kevyesti.

Lumenen kulmavaha onkin näppärä tuote niille, joilla on kulmissa valmiiksi hyvä malli eivätkä kulmat kaipaa kulmakynällä- tai puuterimaisella värillä muotoilua tai kolojen täyttöä vaan ainoastaan kevyttä lisäsävyä. Ripsiväriharjallinen tuote levittyy kulmiin nopeasti ja antaa heti ryhtiä katseeseen!

Kulmageeliä voi käyttää myös muun kulmiin käytetyn tuotteen jälkeen kiinnittämään väri ja jälki karvoihin.

Sopiiko se sävyllinen vaihtoehto oikeasti lähes kenelle tahansa? Mielestäni melko hyvin.

Sävyllinen kulmavaha on pohjasävyltään hieman lämmin, minkä vuoksi se toimii kulmissani viileämmän kulmakynän päällä karvoja kiinnittämässä, mutta on hiusteni värin vuoksi hieman liian lämmin yksinään kulmiini kerrostettuna.


Kulmakarvat ilman meikkiä.


Kulmakarvat yhden kulmavahakerroksen jälkeen.


Kulmakarvat parin kulmavahakerroksen jälkeen.


Kulmakarvat Shiseidon kulmakynän sävyn 602 ja kulmavahan jälkeen.

Oma käyttötapani on ehdottomasti kulmakynän kanssa kerrostettuna tai sitten värjättyjen kulmien kanssa yksinään.

Käytättekö te kulmageeliä tai -vahaa?

Postauksen tuotteet on saatu Lumenelta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  E.l.f.llä on loistava kulmageeli, joka on väritön. Hintaa sillä on noin pari euroa, joten loistotuotteen saa pilkkahintaan 🙂

  Ja nyt asiasta kukkaruukkuun. Ostin ihkaensimmäisen kulmakynäni tuossa vähän aikaa sitten ja nyt harjottelen sitä käyttämään. Sattuisiko Virvellä olemaan vinkkejä käyttöön? 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Itse käytän puuterimaista kulmaväriä, sitä Wet 'n' Wildin kittiä, ja H&M:n kulmakarvageeliä 🙂 Tulee kiva ja luonnollinen lopputulos ja karvat pysyy aisoissa!

 3. 5

  sanoo

  Olen aikonut ostaa jomman kumman noista mutten osaa päättää! Tukkani on oranssi joten en halua kulmistani tummia, mutta kulmissani on koloja joihin tarvitsen väriä. Olisiko paras vaihtoehto meikata kulmat oikeanvärisellä kynällä ja päälle värintöntä geeliä? 🙂

 4. 6

  sanoo

  Tuota Lumenen kulmageeliä on menossa jo varmaan kolmas putkilo, eli varsin toimivaa on ollut 🙂 Väritöntäkin voisi kyllä kokeilla.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Olisikohan tämä kulmageeli helpompikäyttöinen kuin kulmakynä ? Itselläni tulee nimittäin ihan liian piietyn näköset kulmat tuon kynän avulla

 6. 8

  Ilona sanoo

  Mikä ripsari käytössä? Näyttää ripset niin pitkiltä 🙂 vastaus mielellään spostiin ko en näitä blogeja pahemmin seuraile 😀

  • 8.1

   Virve sanoo

   Ei pieni täkään hajua, postaus on julkaistu 4 vuotta sitten silloin, kun ripseni olivat NeuLashin jäljiltä pitkinä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *