Oi, Oi, Oiiiiiii!

Katsokaa, mitä mieletöntä Kicksin uusin lehti paljasti ketjun hyllyille olevan tulossa:

Joooooo!!!!! Värilliset kuivashampoot! Vihdoinkin!

Olen vuosia himoinnut Bumble & Bumblen värillisiä hiuspuutereita, mutta en ole niitä mistään saanut hankittua. Voitte siis uskoa, kuinka suuria riemunkiljahduksia tämän tummatukkaisen tytön suusta pääsi, kun bongasin tämän kuvan.

Tylsää oli tosin vaan se, etteivät nämä olleet vielä löytäneet tietään Kicksin hyllyille. Toivottavasti nämä saapuvat sinne jo ensiviikolla, sillä minä en malttaisi millään odottaa!

Muita innokkaita odottajia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minussa on varmaan joku vika, kun nuo kuivashamppoot ei kiinnosta pätkääkään, en ole koskaan edes kokeillut, ja jotenkin ne vaan tuntuu niin maailman turhimmalta keksinnöltä, niin saa jäädä minun osaltani kauppaan kyllä 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Jeeee vihdoin värillisiä! Inhoan sitä vaaleeta jota jää hiuksiin vaikka kuinka harjaisi :S

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Ohhoh en ole tiennytkään tuollaisten olemassaolosta. Itselläkin tumma tukka, joten tollainen värillinen ois varmasti kätsy. Täällä Oulussa ei vaan ole Kicksiä. :/

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Mäkin odotan innokkaasti, tosin vaan ekoja bareMineralssejani saapuvaksi nettikaupasta. Sormet syyhyää päästä kokeilemaan millaista jälkeä niillä saa. Vuoden jahkailun jälkeen päätin vihdoin tilata ne! 🙂

 5. 7

  sanoo

  Ohhoh, toi tulee kyllä erittäin hyödylliseksi! Kyllähän monet muutkin kuivasampoot saa tummista hiuksista pois näkyviltä, mutta siinä on välillä hirveä homma.

 6. 8

  sanoo

  Lee Staffordin kuivashampoo on yksiä mun lemppareita ja nyt kun tukankin värin tummeni muutamalla asteella tuo Mid Brown voisi olla ihan paikallaan. Miten tuo olikin päässyt vilahtamaan multa ohi Kicsin lehteä selatessa..

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Mä tilasin Nelly:stä alkuviikosta ja tänään saapui jo kotiinkin 🙂 En ole ehtinyt vielä testailemaan, mutta odotan innolla !

 8. 12

  sanoo

  Ihanaa! :O Kuivashampoo tuntuu aina värjäävän hiukset valkoiseksi, joten tuota pitää kokeilla!

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulle saapui juuri Nellyn tilaus ja tilasin tota Lee Staffordin kuivashampoota tummille hiuksille.
  Ihan hyvää on, mutta oon parempiakin kokeillut. Yks aika iso miinus kyllä löytyy nimittäin haju on kamala! Haisee ihan miesten dödölle..

 10. 14

  Anonyymi sanoo

  Onkohan tuossa kaikki ne värit, vai onkohan niitä lisääkin, tiedätkö ? 🙂
  Tulispa punaista ! 😀

  -flickan

 11. 16

  sanoo

  Testattu on, tuo tummin versio, eikä se mikään kummoinen ollut, itse asiassa heikoin testaamistani kuivashampoista. Ei pidä rasvaisuutta poissa koko päivää, ei kohota sitten ollenkaan ja haisee miehekkäästi partavedelle. Niin ja siis se tavara on todella vaaleaa, vaikka se onkin olevinaan tummille hiuksille, että suihkuttelun kanssa sai olla kieli keskellä suuta ettei jää vaaleita pilviä hiuksiin.

 12. 17

  Anonyymi sanoo

  "Miellyttävän makea tuksu yhdistettynä poikkeuksellisen hyvään parfymoidun vartaloemulsion koostumukseen oli aivan nappi tuote."

 13. 19

  Vee sanoo

  JESSSH, vihdoin ja viimein! Paljon kiitoksia tiedosta, pitääpä käväistä Kicksissä hetimiten!

  Nimim. valkoiseen kuivashampoopilveen ja harmahtavaan hiussävyyn kyllästynyt brunetti (;

 14. 20

  Peppi sanoo

  Kyllä tuollainen lähtee minullekin kokeiluun, kunhan eteen sattuu. Biozellia lukuunottamatta vaativat minulla melkoista harjausrupeamaa ellei halua lähteä harmaahapsena ulos;)

  Ostin sitten kuitenkin sen Schwarzkopfin kuivashampoon, ihana tuoksu jää hiuksiin. Kuivashampoita olen joutunut viime aikoina käyttämään tavallista useammin, hiukset rasvoittuu nopeammin kuin vielä talvella. Shampoon vaihto vai mitähän kokeilisi?

 15. 21

  sanoo

  Vois tulla punaisille hiuksille omansa! 😀 Jää niin järkyttävä harmaus normikuivashampoosta näihin hiuksiin, ei parane käyttää. 🙂

 16. 22

  sanoo

  Pakko sanoa, että älkää hankkiko Lee Staffordin kuivashampoota, jos vihaatte vahvoja tuoksuja! Tuotteen haju oli varmaan 5 kertaa vahvempi kuin hiuslakan ja toi mieleen miesten partaveden. Mulla tukka ei tosta pitänyt yhtään, meni vain karheammaksi pehkoksi. Siksi ne sopii varmaan enemmänkin hienolle, ohuelle hiuslaadulle.

 17. 23

  Anonyymi sanoo

  Ostin keväällä Skotlannista tuota keskiruskeaa. Aika vaalea yhä väriltään, haju tosiaan ihan kauhea! Otsatukan juureen jos tuota suihkuttaa, joutuu haistelemaan halvan miestendödön katkua koko päivän. Toinkin tuotteen töihin "ihan-viimeinen-hätävara"-käyttöön; kotona jatkan uskollinen Klippoteket rinnallani.

 18. 24

  iina sanoo

  Toivottavasti tuo tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo haisee paremmalle kuin sen "tavallinen" Lee Staffordin kuivashampoo. Mun oli pakko heittää se pois kun se haisi tosi voimakkaasti partaveden ja ötökkämyrkyn sekoitukselle.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *