Oi noita ihania insinöörejä!

Moni lukijoistani tietää, kuinka jaksan aina intoilla innovatiivisista kosmetiikkatuotteista. Minut saa syttymään samantien, kun minulle vilauttaa tuotetta, joka voi käyttötarkoitukseltaan olla hyvinkin tuttu, mutta joka on toteutettu uudella ja innovatiivisella tavalla.

Ja nyt olen jälleen päässyt käsiksi tuotteeseen, joka on juuri tällainen.

En voinut hillitä itseäni, kun näin tämän tuotteen viikonloppuna Kauneusmessuilla. Tämä oli pakko ostaa, vaikken todellakaan olisi tällaista tarvinnut.

Tuote on Avonin Avon Pro Colour & Gloss Lip Duo ja omani on sävyä Blossom.

Tämä on siis huulimeikki, josta löytyy samasta tuotteesta sekä huulipuna että huulikiilto.

Ehei, ei ollenkaan niin tylsällä ja perinteisellä tavalla kuin luulette, sillä puikon toisessa päässä ei suinkaan ole kiilto ja toisessa puna. Sehän olisi aivan liian perinteistä ja tylsää!

Mustasta päästä paljastuu toki huulipuna, jota voi käyttää yksinään.

Punan voi myös kiertää alas, jolloin sen sisältä paljastuu huulikiilto…

…jonka annostelua voi kontrolloida huulikiiltosäiliötä sopivasti puristamalla.

Ennen kaikkea mahtavaa on kuitenkin se, että näitä voi myös käyttää yhdessä, jolloin jälki on enemmän kiiltopunan tyyppinen.

Kolme tuotetta yhdessä puikossa ja ennen kaikkea mahtavalla tavalla toteutettuna!

Loistava keksintö jälleen kerran! Vai mitä mieltä te olette?

(Itse tuotteesta sen verran, että sekä kiillon että punan koostumukset olivat myös kohdallaan. Kiilto tuntui huulilla kivan kosteuttavalta eikä ollut ollenkaan tahmainen ja pysyikin vieläpä melko hyvin. Myös puna osoittautui sopivan kestäväksi ja senkin koostumus oli mukavan pehmeä ja kosteuttava. Näiden tuoksusta tulivat muuten jostain syystä mieleen eräät BonBon karkit…)

Kommentit
 1. 2

  meri sanoo

  Osaisitko suositella ihan tavallisesta kaupasta saatavaa pehmeää, kosteuttavaa huulipunaa, jonka tällainen monta vuotta pelkkää huulikiiltoa käyttänyt tyttö uskaltaisi ostaa? Väri saisi olla aika vaalea(n punainen), vähän kuten tuossa kuvassasi. Ei kuitenkaan liian punainen, kun yleensä koitan huulikiillolla aavistuksen vaalentaa huulia.

  Näin talvella olisi kiva vaihtaa voidemaisempaan tuotteeseen ja huulikiillot ovat turhan tahmaisia.

  Kiitos jo etukäteen!

 2. 3

  amelié sanoo

  Toi olisi aika sopiva päiväpuna, tarvitsisi laukussa kantaa vain yhtä tuotetta…mutta onneksi Avonit on niin vaikeesti hankittavia että tältäkin hankinnalta taidetaan välttyä 🙂

 3. 4

  sanoo

  Ooo, onpas hieno! 😀 tekisi mieli kokeilla. Avonit ei tuttuja tuotteita vielä olekaan, joten ehkä olisi turvallisempaa pysyä erossa, ettei löydy taas jotain uutta ihanaa juttua, mitä on "pakko" tilailla… 😉 😉

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Voi vitsi! Siisti! ;D Avonia olen myös kokeillut, ja tykkään. Harmi kun ei ole tuttuja, jotka myy noita 🙁

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Mitä meikkivoidetta suosittelisit kun sen tarvisi olla melko pitkäkestoinen, pitää kurissa kiiltoa, olla sen verran peittävä että peittää punalaikkusuuden poskista, ei saa olla tunkkainen ja lisäksi vaalea(koska olen kalpea). Ja mitä halvempi sitä parempi :))

 6. 9

  sanoo

  Avoneita ei ole lainkaan vaikea hankkia, pitää vaan löytää jostain konsultti jolta tilata 😉

  Esittelin tuon samaisen ja vieläpä saman sävyisen punan blogissani kuukausi sitten 🙂 Se on loisto tuote ja hintakaan ei ole paha!

 7. 10

  sanoo

  Mun mielestä tuo näyttää vaan lähinnä härskiltä 😀 Ei sillä että voisi hyvinkin olla toimiva tuote 🙂

 8. 11

  sanoo

  Nähtiin tuo kaverin kanssa siellä messuilla ja päädyttiin myös siihen että ulkonäkö on suhteellisen härski:D Testailuissa vaikutti kyllä ihan kivalta ja hyvä ideahan tuo on, mutta kaverini letkautuksen jälkeen, (jossa hän kertoi miltä puna hänen mielestään näyttää) en vielä ainakaan pystynyt ostamaan tuotetta:D

 9. 12

  nanna sanoo

  ^ hihh, hyvä HeidiB – minä en siis olekaan ainoa jolla on likainen mielikuvitus ;D

  näppäränoloinen tuote, kylläkin :)!

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Ei niitä ole vaikea hankkia! Avonin nettisivujen kautta voi tilata tunnukset ja tilailla vaan ittellensä. Mä teen niin. Kiva tapa tällaselle kosmetiikkaintoilijalle. Monta kivaa tuotetta olen tuolta tilannu. Kuvastokin löytyy sähköses muodossa sivuilta.

 11. 14

  sanoo

  Voi EI! anonyymin kommentti siitä että avonia voi tilata netistä myös itse itselleen, oli toosi huono juttu. 😉 Taitaa olla pakko kokeilla..? 😀

 12. 15

  sanoo

  Nea: Ihanaa, että on muitakin helppoja. 😉

  meri: Sävyä ei tule suoraan heittämällä mieleen, mutta kurkkaa vaikkapa Lorealin ColorRiche punat. Ihana koostumus ja varsinkin Made for me naturals -sävyt ovat kivan kevyitä. 🙂

  amelié: Minusta olisi kivaa, jos noita pääsisi jossain räpläämään. :/

  Heini: 🙂

  RubyWoo: Suosittelen. 🙂

  Anonyymi: :/

  Anonyymi: Ensimmäisenä tulee mieleen Clarinsing Everlasting ja toisena ihan kelvollinen vastaava L'orealin Infallible.

  Sissi: Go insinöörit, go! 🙂

  Nonnu: 🙂

  HeidiB: 😉

  shiny: Älkää nyt pilatko iloa hyvältä tuotteelta. 😉

  nanna: 🙂

  Anonyymi: Juurikin näin. 🙂

  Heini: Ole varovainen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *