Oi ja voih!

Te tiedätte, että minusta on aina ihanaa, kun joku vanha tuote loppuu. Ainakin yleensä. Ihan aina se ei ole.

Paljon rakastamani Cliniquen All About Eyes Rich silmänympäryvoide nimittäin loppui. Tämä 7 ml erikoiskoko on kuitenkin onneksi hyvin riittoisa tuote ja minulla on niitä vielä yksi jäljellä. Ilman tätä olisin nimittäin ihan pulassa.

Mineraalipohjan alle tämä olisi ehkä hieman liian tuhti koostumuksensa puolesta, mutta yökäytössä tämä on aivan mahtava. Olen hoitanut tällä pois todella pahat kuivat läikät silmänalusiltani eikä tämä ole koskaan pettänyt minua. Ilman tätä silmänaluseni varmasti rapisisivat irti! Tästä en vaan luovu, vaikka Louis Widmerin silmänympärysvoide onkin tälle hyvä haastaja.

Uuden All About Eyes Richin purkin lisäksi minulla on jäljellä vielä muutama silmänymärysvoide, joista muiden kuin All About Eyes Richin loppua odotan innolla. Innolla siksi, että tahdon päästä hankkimaan paljon kehutun Pirkka-silmänymärysvoiteen myös itselleni. Hetki siihen voi kuitenkin vielä mennä, sillä näitä on kuitenkin vielä muutama:

Aquatonalen 5ml näyte, Mariermin täysikokoinen Pilkettä Silmään silmänympärysvoide sekä Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavan silmänympärysvoiteen jämät.

Edellämainittujen lisäksi minulta löytyy yksi virkistävä ja melko uusi tuttavuus, Vichyn Aqualia Antiox:

Tämän kanssa en odota tuotteen loppuunkulumista ennen kuin avaan sanaisen arkkuni, sillä uutuustuotteista on aina ihanaa kertoa käyttökokemuksia eteenpäin. Raporttia on siis luvassa lähiaikoina!

Uteliaisuudesta tahtoisin vielä kysyä, että kuinka monella teistä muuten on eri silmänympärysvoiteet päivä- ja yökäyttöä varten?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mulla on kotonani aamukäytössä Garnierin caffeine-roll-on ja iltakäytössä Pirkan sy-voide. Jostain syystä en ole poikaystävän luo hankkinut mitään silmänympärystuotteita, vaikka siellä noin puolet/kolmanneksen ajasta vietänkin… Mutta soveltuuhan tuohon hyvin tavallinen Aqualan L tai Humektan kun annostelee tarpeeksi vähän niitä 🙂

  redshift

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  samalla voiteella mennään yöt ja päivät, miksi korvata täydellistä hyvällä ;). käytössä siis ole henriksenin visual truth eye creme. suojakerrointa tässä ei ole, mutta päivisin levitän päälle kertoimellisen kasvovoiteen.

  eilen tuli juuri uusi ole-paketti lookfantasticista, kunhan pääsen töistä niin testiin laitetaan ensimmäisenä on the go-cleanser tai africa red tea-cleanser jonka kaverina tuli saman sarjan -face mist-kasvovesi :). on the go:n kaveri, pick me up- kasvovesi odotteleekin jo kylppärissä.

  onneksi keksin keinon kommentoida töistäkin – kun ei omalta koneelta onnistu niin naapuritoimistoon vaan jos ovi on auki ;).

  viikonloppuja :)!

  /nanna

 3. 3

  Poksis sanoo

  Siis apua, laitan silmänympärysvoidetta ainoastaan yöksi. Onkohan nyt kaikki menetetty 😀 Itselläni käytössä Nivean Q10, ei mitenkään erityisen hyvä muttei varsinaisesti huonokaan. Pirkkaa tahtoisin myös minä kokeilla. Samoin Rainbown kasvorasvoja on kehuttu paljon.

 4. 4

  sanoo

  Minulla on eri tuotteet päiväksi ja yöksi, koska rutikuiva iho janoaa rasvaa, mutta meikin alle ei kaikista tuhdimpia tököttejä viitsi laittaa. Tällä hetkellä yökäytössä Burt's Beesin All Better Balm!, joka on Baby Bee -sarjasta. Ei ehkä ihan siinä käytössä mihin tuote on alunperin tarkoitettu, mutta mun mielestä tämä on täydellinen puikko todella kuivaihoiselle. 😉 Päivisin meikin alle Nuxen silmänympärysvoide. Kunhan Nuxe loppuu, niin seuraavaksi päiväkäyttöön tuo Clinique tai sitten se Louis Widmer, en vain osaa päättää kumpi..

 5. 5

  maria sanoo

  Minulla on vain yksi sama (mielestäni minulle sopiva) silmänympärysvoide, joka on biothermin multi recharge, mutta olen harkinnut toisen ostamista (kyllä, haluan lisää "syitä" ostaa uutta kosmetiikkaa :D)..
  Ainut asia, joka minua mietityttää on minulle annetut ohjeet, että silmänympärysvoide ei saisi olla liian paksu, jottei se alkaisi turvottaa ohutta silmänympärysaluetta. Onko tämä täysin legenda, vai ei? 😀 Olen nimittäin talveksi miettinyt kosteuttavampaa voidetta yöksi, koska samalla tavalla teen kasvojeni kanssa.
  Onko siis puheet ja neuvot paksujen silmänympärysvoiteiden huonoista puolista mielestäsi tosia?

 6. 6

  sanoo

  Ei kyl ole eri silmänympärysvoiteita päivä- ja yökäyttöön. Just olin menossa ostamaan uutta silmänympärysvoidetta ja kaverit ihmetteli, että käytänkö semmosia. Sain oikein paasata sen käytöstä, että kyllähän kaksvitosena pitää käyttää. 🙂

  Outoa muuten ajatella siuta Virvenä. Jotenkin olin ajatellu siut Siniks tai Johannaks!

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ainakin. Onko sulta muuten koskaan mennyt vanhaksi mitään voiteita sen takia, että ovat majailleet kaapissa tai olleet avattuna turhan pitkään? Joskus tulee itse osteltua sy-voiteita ja sitten yhtäkkiä saakin joka kosmisoton kylkiäisenä nimenomaan sy.voiteita. Joskus tulee ihan huoli, että ehtiikö kaikki käyttää loppuun ja että säilyvätkö vaikuttavat ainesosat tehokkuutensa vanhoilla päivillänsäkin. Mitäs sanot tähän? Pyrin nykyään siihen etten ostaisi mitään voiteita varastoon. Toinen pyrkimys on, että ei tulisi ostettua enää muita kuin tuubeja tai pumppupulloja, jotta niihin ei pääsisi happea niin paljoa. Tosin tuubit tuntuvat joskus imaisevan ilmaa sisäänsä, kun puristusotteen hellittää.

  Annoin muuten äidilleni tuon Richin, kun hän tarvi sy.voidetta. Melkein harmittaa, että juurikin se tuli annettua 😀 Mulla on ollut tavallista ja olisin tuonkin halunnut testata. Äiti olis ostanut jotain Garnieria niin annoin tuon, mutta ei se osaa kosmetiikkaa arvostaa tai ymmärrä hyvä päälle :/. -sh-

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  … ja pakko tulla heti hehkuttamaan, että ole kyllä lunasti lupauksensa näiden uusien tuotteidenkin osalta, red tea sarja koeajettu juuri :)! edellämainittujen lisäksi eilen saapui myös nurture me-kasvovoide, jälleen kerran täy-del-listä :D!

  suosittelen lämpimästi, edelleen – kuten sitä yhtä tuotetta minkä nimeä ei saa mainita 😉

  /nanna

 9. 9

  Terhi sanoo

  Enpä ole ikinä edes ajatellut kahta eri silmänympärysvoidetta… ennenkuin nyt. Tällä hetkellä kokeilussa on Vichyn myokine, joka on ihan ok, mutta ei elämää suurempi. Eli ei tule sarjaa ikävä kun se käsittääkseni juuri loppui. odotan kyllä innolla raporttiasi uudesta vichy sarjasta! Olisiko tuo kehumasi Pirkka silmänympärysvoide enemmän päivä- vai yökäyttöön ja luuletko että se on sopiva myös 30+ iholle?

  Kiitos mahtavasta blogista! Pitkään olen tätä päivittäin lukenut ja suosituksistasi myös vaikka mitä tuotteita hankkinut, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun tulee ihan kommentoituakin:)

 10. 10

  S sanoo

  Mä käytän Decubalin eye creamin aamuin illoin, se on juuri sopiva meikin alle, ei liian paksu muttei mitään liruakaan. Ootko muuten tutustunut kyseiseen tuotteeseen? Ainut, mikä ei kirvele omia silmiä!

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Mulla on aamukäyttöön Malu Wilzin Aquamarine -silmänympärysgeeli. Iltakäyttöön mulla on kaksi: Lumenen Sensitive Touch, se vanhempi versio, ja Decubalin joku kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide. 🙂

 12. 12

  sanoo

  Kaksi voidetta on, päiväksi Louis Widmer ja yöksi Lumenen premium beauty tehovoide simänympäryksille. Pelkällä Widmerilläkin kyllä pärjäisin, tai kosteusvoiteella ja tehotipoilla, silmänympärykseni eivät juurikaan turpoa voiteista. Mutta täytyyhän sitä yli nelikymppisenä yrittää vähän rypistymistäkin estää:)

 13. 13

  sanoo

  Mulla on illalla käytössä Lumenen rauhoittava sy- voide (ostin joskus alesta toisenkin tälläisen, niin pitäähän se loppuun käyttää ja ihan ok tämä onkin ollut) ja aamulla Avonin LiivBotanicals sy-voide suojakertoimella 15.

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Minä en ole edes harkinnut silmänymäpysvoiteiden käyttöä. En tiedä onko kaksikymppisellä edes tarvetta. Käytän melko rasvaista kasvovoidetta ja sitä sitten aina levitän silmienkin ympärille. En vaan tajua miten tavallinen kasvovoide eroaa sy voiteista ja miksi nuoren pitäisi sitä käyttää 😀

  jenny

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Sama silmänympärysvoide yöllä ja päivällä.

  Mitä teit sille ''kamalalle'' huulirasvalle?

 16. 16

  sanoo

  Olen monet kerrat kokeillut silmänympärysvoidetta, mutta joka kerta samalla tuloksella: silmäni ovat aamulla arat ja selvästi turvonneet. Tämän vuoksi olen päätynyt levittämään yöksi normaalia kosteusvoidettani myös tuohon silmien alle, eikä toistaiseksi ole mitään ongelmia ollut. Voiko olla, ettei silmänympärysvoide vain sovi minulle vai olenko ollut tekemisissä huonojen tuotteiden kanssa? Minkälaista tuotetta voisit suositella kokeiltavaksi?

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Olen aika nuori vielä, joten en käytä mitään rypynpoisto-sy-voiteita, laitan aamuin illoin vain Rainbown silmänympärysvoidetta 🙂 vaikka olen vain 17-vuotias niin pelottaa jo tulevat rypyt 😀 mikä olisi näin nuorelle sopiva sy-voide? 🙂

 18. 18

  sanoo

  Mä odotan tota Vichy kokeilua kuumeisesti ja etenkin sen c-vitamiinicoctailin myötä! Testaa ne mahdollisimman nopeesti Virve!!! 😀

  Ja nannalle sellaisia terkkuja että ei kannata sitä pick me up mistiä suihkia kauheasti silmiin koska kirvelee melko runsaasti. Itse käytin tuotetta avaamalla koko korkin ja pumpulilapuilla. Itse tykästyin eniten kuivan ihon lilaan sarjaan koska toi oranssi linjaus oli liian tujua kamaa mulle. Olenkin tehnyt havainnon että ihoni on mitä ilmeisemmin kuiva ja herkkä eikä sekaiho kuten olen pitkään kuvitellut. Eräs sivusto kertoi että kuivan ihon ominaisuuksiin saattaa kuulua nenän rasvaisuus (ei siis T-alue) ja se kuvaus sopi minuun just eikä melkein..

 19. 19

  sanoo

  Pirkan silmänympärysvoide on käytössä minullakin, ei voi kuin kehua. Hajusteeton, edullinen ja hyvin kosteuttava. Sain hoidettua tuolla kuivat läikät pois, mahtavaa.

 20. 20

  sanoo

  Sama voide mullakin on yöllä ja päivällä, se Pirkka nimittäin 🙂 Kokeilin kaikkea mahdollista hintaluokaltaan 10 x Pirkka, mutta kyllä se halpismerkki pesi ne kaikki muut mennen tullen 🙂

 21. 21

  Ex-kynnetön sanoo

  En käytä silmänympärysvoidetta ollenkaan! Ihoni silmien ympärillä ei ole koskaan ollut kuiva. Levitän aina aamulla ja illalla kaikkialle Decubalin face vitalia, joka riittää aivan hyvin. Seuraavaksi tekisikin mieli kokeilla jotain luonnonkosmetiikkavoidetta. Tietysti joku viilentävä silmänympärysvoide voisi tehdä hyvää aikaisina aamuina, kun silmistä näkyy vain pienet viirut. 😀

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  juarez, mulla on pick me up myös vanulappukäytössä :). red tea-mistiäkin suihkin vanulappuun, ja sitä kautta naamariin. on the go lähtee kokeiluun tänään, luulen että se ja pick me up jäävätkin kakkostuotteiksi mitä käytetään vain kun tarttee putsata tujummalla ( esim. tallihommien jälkeen kun naama on aivan musta 😀 ).

  itse sain matkapakkauksessa sen liilan aprikoosiputsarin minikoon, ja tykkään kyllä kovasti, se onkin matkakäytössä mutta red tea-putsari on niiiiiiin ihana että jää näillä näkymin jokapäiväiseksi vakkariksi 🙂

  vai oliskohan joku hyvä tekosyy ostaa vielä se aprikoosisarjakin, vaikka pakkaspäiviä varten 😛 ?!
  ( vai pitäisköhän leikata luottokortti kahtia… tai edes sutata ne numerot nettitilausten välttämiseksi… )

  /nanna

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Heips,
  Käytän samaa tuotetta aamuin illoin ja se on juurikin tuo all about eyes rich.
  Olen niin syvästi ihastunut tuotteeseen, että olen viitannut kintaalla sanomiset siitä että samaa tuottetta ei saisi käyttää montaa putelia putkeen, why not?
  Tuote toimii minulla täydellisesti!

  Viikonloppuja 🙂

  Iiris

 24. 24

  Anonyymi sanoo

  Juuri korkkasin Louis Widmerin sy:n, pakkasille mukavan tuhtia. Nyt olen käyttänyt Cliniquen perussy:tä ilman richiä aamuisin ja iltaisin ACO:n sy:tä. Ahkeran voitelun tuloksena (kai?) ei olekaan pitkään aikaan tullut miliumeja silmänympärysiholle, jee.

  Bloggaustoiveet: 1) NYXin taupe, mitä kuuluu? Oletko tykästynyt? 2) Oletko ottanut uusia Olen tuotteita käyttöön? Kiitos aiemmin kommentoineille Olen käyttäjille, uutta tilausta suunnitellessa…

 25. 25

  Anonyymi sanoo

  Itsehän käytän sy-voidetta aivan liian harvoin (=silloin kun muistan), ja käytössä on joku, jo luultavasti aikansa elänyt, Lumene. Onko Pirkan sy-voide jonkin sortin ryppyvoide? 😀 Eli siis, voiko alle 20v (ei siis kauheita silmäryppyjä) henkilö käyttää sitä (tai muita sy-voiteita, jotka ovat tarkoitettu ryppyjä vastaan taistelemiseen)?

 26. 26

  sanoo

  Mitä tuo Vichyn ja Cliniquen silmänympärysvoiteet maksavat? himoitsen tuota vichyn versiota, koska se kuulostaa niin kivalta:DD

 27. 27

  Anonyymi sanoo

  Osaisitko kertoa jonkun hyvän vinkin, millä ehkäistä miliumeja, niitä pieniä valkoisia näppylöitä, joita mulla on varsinkin liikkuvalla luomella? Joku kosmetologi kehotti rasvaamaan liikkuvaa luomea, olen käyttänyt kosteuttavia silmänympärysvoiteita siis sinnekin, mutta ei tunnu auttavan. Olisiko jotain voidevinkkiä? Haluaisin päästä niistä miliumeista kokonaan eroon, joku sanoi että lääkäri voi niitä puhkoa, mutta minkä sortin lääkäri, silmä- vai ihotautilääkäri? Tiedän että siitä voi jäädä arpia, mutta ei se nyt voi huonommalta näyttää kuin nämä kukkivat luomet.

  -blogia joka päivä seuraava Mekku- 🙂

 28. 28

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä käytössä Kinerase-sarjan silmänympärysvoide (Jenkeissä suosittu sarja), ihana on ja kerrankin olen huomannut todellista vaikutusta, pienet rypynalut silmänurkissa eivät ole enää niin huomattavat kuin aikaisemmin 🙂

 29. 30

  kiivi sanoo

  Mulla on tällä hetkellä käytössä Biothermin Multi Recharge ja Lidlin Iseree sy-voide. Noiden väliltä valitsen vähän fiilispohjalta. Lisäksi satunnaiskäytössä on Lumenen VitaminC kirkastava sy-seerumi roll-on, joka välillä kirveltää kyllä tuhottomasti jos jotakin kasvorasvaa sattuu osumaan samalle alueelle.
  Pitkään käytin Nivean anti-shadowsia, joka ei kyllä mielestäni näyttävästi vaalentanut mustia silmänalusiani. Nyt kuvittelen että toi Biotherm onnistuisi tekemään taikojaan, vaikka ei kai mikään voide sellaiseen pysty?

 30. 31

  Sissi sanoo

  Mulla on Lumenen stick päiväkäyttöön, ja yöksi Louis Widmerin tuhdimpi voide. Tosin välillä käytän päivällä Widmerin geelimäistä voidetta.

 31. 32

  sanoo

  redshift: Totta, että tavallinen perusvoidekin soveltuu kevyesti annosteltuna. 🙂

  nanna: Oi oi oi, taas olet hankkinut kaikkea kivaa… ja minä yritän yhä vielä taistella vastaan kiusausta. 😉

  Poksis: Tapansa kullakin. Itse tykkään laittaa päivällä, koska meikki levittyy päälle kauniimmin omalla kuivahkolla silmänympärysiholla. 🙂

  kiukkupussi: Juuri samoista syistä minullakin on erilliset tuotteet. 🙂

  maria: Turvotus on todella henkilökohtaista. Itselläni ei turvota lähes mikään liikkuvalle luomellekaan laitettuna, mutta toisilla taas turvottaa todella helposti. Eli kokeilemalla ainoastaan selviää, turvottaako itsellään. 🙂

  Emma: Ehdottomasti täytyy olla 25-vuotiaana silmänymärysvoide! Hienoa, että valistat. 😉

  sh: Ei vielä ole pahemmin ehtinyt mikään vanhentua, mutta tänä- tai ensivuonna voi jo olla pelkoa, että menee, jos en ehdi käyttämään. Kova on huoli täälläkin, että aktiiviaineet ehtivät mennä pahaksi ja itse ainakin mieluiten ostaisin tummissa, valoa heikosti läpäisevissä pumppupulloissa olevia voiteita. Parasta olisi tosiaan, kun olisi vain ne aktiivikäytössä olevat voiteet. 🙂

  Terhi: Pirkan sy-voide on lähinnä vain peruskosteuttava, eli halutusta hoitotehosta riippuen joko aamuin illoin tai sitten yöksi jotain hoitavampaa lisäksi.
  Kiva, että kommentoit pitkän seuraulun jälkeen! 🙂

  S: En ole testannut, täytyykin joskus tutustua. 🙂

  Anonyymi: Ihanaa, muitakin, joilla on eri kriteerit päivälle ja yölle. 🙂

  Basu: Tulee ainakin parempi mieli kun tietää, että on yrittänyt tehoaineita lykkiä. 😉

  Masikka: Kiva kuulla, että joku muukin käyttää er tuotteita. 🙂

  jenny: Tavallinen kasvovoide käy toki ihan hyvin jos se ei vaan ole liian tuhti ja näinollen turvota tai liian kevyt ja näin ollen riittämätön silmänympärysiholle, jossa ei pahemmin ole talirauhasia. Silmänypärysvoidetta käytetään ennaltaehkäisemään juonteita. Nuorena voi vielä ennaltaehkäistä ja lykätät juonteiden tuloa, mutta jos odotat niiden ilmestymistä ennen tuotteen käyttöönottoa niin aika vähän on enää tehtävissä. Eli kuten ihonhoidossa muutenkin, on tässäkin kyse ennaltaehkäisystä. Itse olen sitä mieltä, että silmänympärysvoidetta tulisi alkaa käyttä silloin, kun alkaa meikkaamaankin, sillä silmänympärysiho on kovilla jatkuvasta päivittäisestä putsaamisesta. 🙂

  Anonyymi: ”Kamala” huulirasva odottaa laatikossa käyttöä… Saa nähdä, kauanko odottaa. 😉

  Jenny: Veikkaisin, että sinulla on ollut liian tuhdit tuotteet. Geelimäiset, peruskosteuttavat voivat olla niitä parhaita ja levittäessä kannattaa pysyä tarpeeksi kaukana silmistä. Toki jos oma kasvovoiteesi toimii silmänympäryksilläsi niin anna mennä vaan. 🙂

  Anonyymi: Ihan vaan peruskosteutusta nuorelle iholle, esimerkiksi juuri tuo Pirkan sy-voide sopii mys nuorellekin iholle. 🙂

  juárez: Testi on käynnissä parhaillaan. Kuuri loppuu ensiviikolla ja saatte heti raporttia. 🙂

 32. 33

  sanoo

  nanna: Ehdottomasti kokeiltava tuota itsekin siis. 🙂

  aleika: Pirkassa on kyllä loistava sisältö hintaansakin nähden. 🙂

  Ex-kynnetön: Jos voide on sopinut myös silmänympäryksellisi niin käytä ihmeessä. Usein kasvoilla ja sy-iholla vaan on eri kriteerit, joilloin voidekin saa olla erillinen. 🙂

  Iiris: Kyllä voi käyttää monta putelia putkeen, itse en ainakaan usko ihon tottumiseen vaan siihen, enemmän, että itse tottuu tuotteeseen ja sen vaikutukseen eikä se siksi enää tunnukaan mitenkään erityiseltä. 🙂

  Anonyymi: Tehokosteutus kyllä auttaa yleensä miliumeihin. 🙂
  Bloggaustoiveet pantu mieleen, kiitos niistä! 🙂

  Anonyymi: Sopii myös nuorelle iholle, on sellainen peruskosteuttava lähinnä. 🙂

  Reetta: Nyt täytyy sanoa, että en ole ihan täysin varma tuo Vichyn hinnasta, koska on vasta tuloillaan apteekkeihin tässä kuussa. Käsittääkseni kuitenkin n. 20 e tai hieman alle. 🙂 Clinique on noin 40 euroa (15 ml).

  Mekku Tehokosteutus tosiaan yleensä auttaa. Jos luomesi eivät turpoa helposti, kokeile Louis Widmerin silmänympärysvoidetta. Kosteuttaa todella tehokkaasti. Nyt en osaa tarkemmin sanoa, millainen lääkäri noita saa silmän läheltä poistaa, osaisiko joku lukija?

  Anonyymi: Kinerase on ihan uusi sarja minulle, täytyykin googletella. 🙂

  Kotikisu: Ei ole mitenkään virkistävä, eli kosteuttaa lähinnä vaan. 🙂

  kiivi: Jos silmänalusesti ovat luonnostaan tummat, on kyseessä rakenteellinen ongelma (verisuonet kuultavat ohuen ihon läpi) eikä mikään voide voi silloin tummuutta häivyttää. Väsymyksestä johtuvaa tummuutta puolestaan voi saada häivytettyä voiteilla. 🙂

  Sissi: Hyviä tuotteita. 🙂

 33. 34

  Anonyymi sanoo

  Millaista "halpismerkin" silmänympärysvoidetta suosittelisit nuorelle (16-vuotiaan, kohta 17) iholle ? Ja halpismerkillä tarkoitan siis näitä tavallisia ruokakaupoista saatavia, Lumenea yms.

  Olen hirmuisen tykästynyt blogiisi, ja se onkin siirtynyt blogienlukemisjärjestyksessäni aivan viimeiseksi, sillä aivan kuin karkkejakin syödessäni säästän parhaimmat viimeiseksi ;D Voi, kun mullakin olisi rahaa ostella noita kalliimpia merkkejä …..

 34. 35

  sanoo

  Anonyymi: Pitää vaan päättää, mihin rahansa tuhlaa. 😉 Itse en tuhlaa pahemmin vaatteisiin tai vaikkapa juhlimiseen ja itseasiassa kalliin kosmetiikankin ostan hlvalla netistä. 🙂
  Pirkan silmänympärysvoide, Lumenen Sensitive Touch tai Nivean Aqua Sensation voisivat olla sopivia silmänympäryksille.

 35. 36

  sanoo

  Mulla myös All About Eye Rich käytössä. Käytän sitä niin päivisin kuin öisinkin nyt talvella. Kesäksi pitäisi löytää meikin alle sopiva suojakertoimellinen silmänympärysvoide.

  Tuo All About Eyes Rich on sinänsä jännä käytössä, että vaikka onkin paksua jankkia, sopii tosi hyvin myös (tavallisen, ei mineraali-) meikin alle. Cliniquen toinen sy-voide, normi All About Eyes rullautuu paljon pahemmin silmänympärysiholla, peiteaineen kanssa.

 36. 37

  Anonyymi sanoo

  En tiedä, tiesitkö jo tätä, mutta all about eyesistä tulee kevään korvilla ihana rollissa oleva seerumimainen sy-voide. Tämän on oma must have-tuote! Rich on ihanaakin ihanampi, mutta tällä meinaan kesällä korvata edellä mainitun.

  -Karamelli

 37. 38

  sanoo

  JenniJ: Diorin Hydraction spf 20 sy-voide on ainakin aivan loistava silmänalusilla. Harmittavan vähänhän noita suojakertoimellisia löytyy silmänympäryksille. :/

  Karamelli: Olen vasta menossa koulutukseen, mutta Cliniqueltahan on sitten tulossa vaikka mitä ihanaa. Kiitos, kun jo vinkkasit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *