Nyt heruu

Te toivotte minulta aina enemmän luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksia, mutta minulta heruu niitä melko harvoin. Tänään olisi kuitenkin sellainen päivä ja hetki, kun yksi sellainen irtoaisi.

Tarvitsin kotiini puhdistusmaitoa Sensain vastaavan loputtua ja päätin ostaa kokeeksi Weledan Gentle Cleansing Milkin, joka on normaalista kuivalle iholle tarkotettu puhdistusmaito.

Tämä puhdistusmaito on periaatteessa tarkoitettu kasvopaperilla poispyyhittäväksi, eli toimii siis hyvin minulla Sensain puhdistusliinan kanssa yhteistyössä. Olen myös kokeillut käyttää tätä pelkän veden keanssa, johon tämä kyllä liukeni, mutta jolloin lopputulos ei ollut ihan niin puhdas.

Weledan maito on koostumukseltaan todella ohutta ja juoksevaa, mikä onkin toki välttämätöntä, sillä lasipulloon pakattu tuote olisi muuten varsin hankalaa yrittää saada pullosta ulos. Pullossa on 100 milliä tavaraa, mutta tuote vaikuttaa silti hyvin riittoisalta. Iho jää tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi.

Koska kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote, on koostumuksessa käytetty alkoholia säilöntäaineena ja varsinkin tuon alkoholin takia tuote ei oikein sovellu muuta ihoa ohuemmalle ja herkemmälle silmänympärysiholle.

Mielestäni tämä poisti kevyen ehostukseni hyvin ja voinkin suositella tätä luonnonkosmetiikkapuolelta puhdistusmaitoa etsiville. Parhaiten tämä tosiaan toimii ensin poispyyhittynä, eli Sensain puhdistusliina kannattaa jälleen katsastaa kaveriksi.

Weledan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkamerkkien edullisemmasta päästä ja tälläkin puhdistustuotteella taitaa olla Suomessa hintaa noin neljätoista euroa.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista Weledan tuotteista?

Kommentit
 1. 1

  Tietämätön sanoo

  Sullahan on toi Natural Coden huulipuna sävyssä Cristal Peach…
  Niin mietin vaan että kun se on muuten niin ihana mutta kun siinä on aika paljon tota shimmeriä niin leviääkö se päivän mittaan pitkin naamaa ja meneekö sitä helposti yli? Onko päivän päätteeksi sitten koko naama shimmerissä?

 2. 2

  sanoo

  hihh, minulla on muuten juuri tämä käytössä :)! ja kaverina saman sarjan kasvovesi, oivallinen tuote sekin. puhdistusmaito on todellakin riittoisaa, mutta kasvovesi sensijaan kuluu sitäkin nopeammin :|… onneksi hintaa on todellakin vain se 13 euroa ja risat :).

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Ostin tänä kesänä kuola valuen Weledan Favorites -travel kitin kokeilukäyttöön. En oo vielä siihen päässy käsiksi 😀 mutta odotan innolla. Siinä ei ole kyllä tätä tuotetta, vaan joku toinen lärvinpuhdistaja ja 2 in 1 -tuote, joka sisältää puhdistajan ja kasvoveden. Vähän ehkä epäilen noita 2 in 1 -juttuja mut ei auta muu kuin kokeilla. 🙂

  -M-

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Mitä mieltä olet yleensä näistä alkoholia sisältävistä luonnonkosmetiikkatuotteista? Kartatko vain silmänympärysiholla? Tulin muuten ostaneeksi hiuspohjalle tarkoitetun tuotteen jonka pitäisi ehkäistä runsasta hiustenlähtöäni ja kotona huomasin että incin ensimmäisenä komeilee alcohol denat. Jotenkin sekaannuin myyjän avustuksesta niin että en tajunnut tarkistaa inciä. Onkohan tästä enemmän haittaa kun hyötyä?? Tietenkin minulla on tuotetta kaksin kappalein!
  Terv.Huolimaton

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Weledan Skin Food on yksi parhaimmista voiteista mitä olen käyttänyt
  -Helinä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *