Not my daily essential

Olen nyt pidemmän aikaa yrittänyt solmia läheistä suhdetta blogin kautta saamaani Nivean tutun niveamaiselta tuoksuvaan BB-Creamiin, mutta yrityksistäni huolimatta emme ole lähentyneet millään lailla. Päin vastoin minusta tuntuu, että tulemme jatkossakin jäämään hyvin, hyvin etäisiksi.
Haen BB-voiteeltani peittävyyttä, mutta samalla myös kosteuttavuutta. Lisäksi toivoisin sen levittyvän iholle hyvin ja myös pysyvän siinä hyvin. Tahtoisin myös, ettei pinta jäisi kovin rasvaisen tuntuiseksi, mutta olisi silti heleän näköinen. Ja niin, tahtoisin mahdollisimman vaalean sävynkin vielä.
Jos luettelisin toiveitani aasialaisella kosmetiikkaosastolla, olisin niiden suhteen varsin realistinen. Suomessa (ja Englannissa) niiden toteuttaminen on kuitenkin haastavampaa.
Ajattelin ensinnäkin, että tämän kosteuttava koostumus on juuri sitä, mitä ihoni kaipaa. 
Koostumus oli kyllä kosteuttava, mutta jotenkin tuote ei tuntunut kestävän iholla tarpeeksi hyvin. Jollakin hassulla tapaa tämä kyllä imeytyi, mutta tuntui silti pinnalta lähmäiseltä eikä pysynyt iholla kunnolla siistinä. 
Plussaa kuitenkin siitä, että tuotepakkaus kertoo kuluttajalle selkeästi, mikä tämä BB-voide oikein on!
Tämä ei myöskään ollut kovin peittävä iholla. Yritin kerrostaa, mutta eipä sekään oikein toiminut.
Suurin ongelma tämän kanssa oli kuitenkin sävy.
Tuttuun niveamaiseen tapaan se oli fennoskandisen vaalealle iholleni aivan liian oranssinkeltainen ja tumma.
Lopputulos olikin, että nassuni näytti lähinnä sotkuiselta ja likaiselta eikä heleästä ihosta ollut tietoakaan ihoni tunkkaisen näköiseksi tekevän sävyn vuoksi.

 Näytin Geordie Shore -sutturalta, mikä ei ole hyvä asia edes täällä Lontoossa (ja tuskin se on sitä Newcastlessakaan) ja mikä ei varmastikaan ole se, mitä Nivean Face Care -filosifialla haetaan…
Minusta ja Nivean BB-Creamista ei siis tullut kaveruksia, mutta ehkäpä joku tummempi ihoinen vain kevyttä ihon tasoitusta kaipaava on ihastunut tähän? Tai onko jollain muulla vastaavia kokemuksia kuin minulla?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Paljonko oli muuten suurinpiirtein hintaa kyseisellä tuotteella?:)

  -Sara

 2. 2

  sanoo

  Katsoin BB-voiteista yhden vertailun telkkarista. Nivea hävisi sen ylivoimaisesti. Haukuttiin maanrakoon jokaisen testaajan puolesta. Eniten ei tykätty juuri tuosta väristä, toinen ongelma oli erittäin laikukas naama parissa tunnissa.

 3. 3

  sanoo

  Geordie Shore-viittaus sai hajoamaan aika pahasti 😀 Vähän kyllä tummalta tuo Nivea näyttää..

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  "Haen BB-voiteeltani peittävyyttä, mutta samalla myös kosteuttavuutta. Lisäksi toivoisin sen levittyvän iholle hyvin ja myös pysyvän siinä hyvin. Tahtoisin myös, ettei pinta jäisi kovin rasvaisen tuntuiseksi, mutta olisi silti heleän näköinen. Ja niin, tahtoisin mahdollisimman vaalean sävynkin vielä." Hei, kannattaa kokeilla MISSHA-merkin BB-voidetta, sellaista punaisessa tuubissa olevaa, joko sävyä 21 tai 13. 🙂 juuri täydellinen!

  • 4.1

   sanoo

   Meillä mies oli tuomassa Misshan BB-voidetta mulle E-Koreasta jokunen viikko sitten, mutta jätti sitten tuliaiskassinsa Helsinki-Vantaalle… Saako tuota voidetta Suomesta mistään? Mistä?

  • 4.2

   Anonyymi sanoo

   Ei saa, mutta ebay on ystävä. Korealaisia meikkikauppoja jakaa maansa kosmetiikkalahjoja maailmalle sen kautta yltäkylläisesti, ei ole tarvinut koskaan pettyä.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut tätä näyte pakkauksen verran ja maidon valkea ihoni jäi mukavan mataksi ja pysyi siistinä (tosin oli puuteria päällä, koska rasvoittuva sekaiho), mutta sävy light on AIVAN liian tumma. Miten hankalaa on saada suomeen myyntiin suomalaiselle iholle sopivia sävyjä? Tarpeeksi vaalean värisävyn löytämisen tärkeyttä ei ole tajunnut vielä edes lumene.

  • 5.1

   Anonyymi sanoo

   Lumenella oli joskus paljon vaaleampia sävyjä, mutta heti kun alkoi yhtiö kansainvälistyä ne hävisivät!

   Ärsyttävää kun ei kukaan tosiaan valmista oikeasti vaaleita sävyjä, tai niitä ei sitten tuoda Suomeen myyntiin.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Minulla myös kyseinen bb-voide oli ihan liian tummaa ja tuntui, että kun aloitin levittämään voidetta, se suorastaan jämähti siihen yhteen kohtaan. Enkä saanut sitä leviämään siitä. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytin sitä voidetta.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Ostin tuon voiteen täällä Saksassa ja pakko sanoa, että kun hinta on todella pieni (alle 8 e täällä kosmetiikan ketjukaupassa), eivät odotuksetkaan ole kohtuuttomat. Sävy on kyllä minustakin vähän outo, vaikken kovin vaalea olekaan, ja tuote saisi olla kosteuttavampi (olen kuivaihoinen), mutta luulen että käytän kyllä tuubin loppuun: voide on hintaansa nähden ihan passeli, se peittää pigmenttilaikut hyvin ja minua ei Nivea-tuoksu henk.koht. ärsytä. En silti usko että tämä on Niveallekaan jymymenestys, ellei sitten tämä oudon tumma vaalea sävy saa juuri täällä paljon vastakaikua. Seuraavaksi kokeilen ehkä Vichyn uutta BB-voidetta, jota juuri hypistelin apteekissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *