Nopea vinkki

Tänään haluaisin jakaa teille pienen vinkin, joka on varmasti monelle itsestäänselvä, mutta jonka kuuleminen mullisti ainakin oman maailmani täysin.

Vinkkini koskee näytepussien käsittelyä.

Kuinka te toimitte näiden kanssa? Revitte merkitystä kohdasta auki? Maltatte leikata kulmasta nätisti ja sitten yritätte taitella pussia klemmarin, pyykkipojan tai pinnin kanssa kiinni niin, ettei se kuivuisi ja saisitte siitä vielä ainakin toiseenkin käyttökertaa tavaraa irti?

Eikö olisikin kivaa, kun noita oppisi käsittelemään jotenkin fiksusti? Esimerkiksi silmänympärysvoiteen näytteestä tai meikkivoiteen näytteestä voisi saada monetkin käyttökerrat irti, mikäli se pirulainen ei vaan kuivuisi pussiinsa (eikä homma menisi sotkuiseksi).

Onko tullut mieleen, että pussiin voisi vain tökkäistä pienen pienen reiän nuppineulalla, jolloin sen sisältöä on helppo puristaa pussista ulos vain pieni määrä kerrallaan eikä sisältö myöskään pääse kuivahtamaan?

Yksi kätevimmistä kuulemistani vinkeistä koskaan! Niin yksinkertainen asia, mutta eipä vaan ole tullut mieleen.

Onko teillä jotain näppärää ja yksinkertaista niksiä meille muille jaettavaksi liittyen kosmetiikkaan ja sen käyttöön? Mitä vaan tai miten vaan?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kiitos vinkistä!

  Oletko kuullut merkistä attirance? Rovaniemelle oli avattu tämä liike ja meinasin vallan hullaantua… Aivan ihania saippuoita liike täynnä!! Myyjä leikkasi isoista harkoista 100g palasia saippuoita ja itse ostin (vain) kahta 🙂 Huumaavia tuoksuja, nam!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ihan mahtava idea! Tuli tosiaan tarpeeseen, meinasin juuri saksilla avata paulan 8% aha kuorinnnan ja teipata kiinni.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kans vinkistä! Eipä ole tullut itselle mieleen 🙂
  Nytkin kaksi näytepussia auki revittynä…

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Itse säilytän kaikki pussituotteet avaamisen jälkeen minikokoisessa minigrippussissa. Esim sukaamutanaamiota on hankala puristaa liian pienestä reiästä, mutta minigrippussissa sekin säilyy hyvin avaamattomana 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Hyvä idea sinänsä, mulla on vaan tapana avata nuo näytteet joko suihkus tai hotellihuonees, jolloinka sitä neulaa ei juurikaan satu olla mukana. Eikä liioin saksia tms. =)

 6. 9

  sanoo

  Tattis vinkistä! Ei muuten oo mitään raastavampaa kuin yrittää suihkussa avata shampoo- tms. näytettä hampailla, kun se repäisypinta ei toimikaan ihan niin hyvin… Räyh.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Ohhoh,no johan on! En ole koskaan tullut ajatelleeksi, viimeksi eilenkin repäisin komeasti kasvovoidenäytteestä koko yläreunan pois… Kiitos tästä vinkistä, varmasti hyödyllinen 🙂

 8. 12

  Anonyymi sanoo

  Alumiinisten voidetuubien tyhjäämiseen kannattaa ehdottomasti hankkia tällainen:

  http://www.tubewringer.com/proddetail.php?prod=TubeWringer202

  Itselläni on ollut kymmenisen vuotta käytössä ja tällä saa tursutettua tuubista kaiken tursuttamisen arvoisen. Sopii myös muovituubeille, jos niitä ei jaksa saksia auki (vink, vink). Enkä usko, että toiseen tarvitsee elämän aikana sijoittaa, ellei nyt jollain ihmeellä puristinta saa rikottua. Joo, ja olen muistaakseni noita näyteliuskojakin joskus tuolla rullaillut :).

  H

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Hahaa, näin viime yönä jotain unta josta en muista mitään muuta kuin että sinä tulit vastaan jossain ja sulla oli just tuollainen näytepussi kädessä, avasit teipin ja otit jotain huulivoidetta sieltä… Oonkohan lukenut liikaa tätä blogia? 😀

 10. 14

  Cerp sanoo

  En nyt tiiä tän vinkin kätevyydestä, mutta oon kerran taivuttanut ripset lämmitetyllä teelusikalla, kun ei ollut taivutinta saatavilla. Kukin tallaa tyylillään 😀

 11. 15

  Anonyymi sanoo

  Mikään ei ole niin kiva kuin biothermin näyte, jossa on valmiiksi pieni reikä vaikka sen repäisisikin! 🙂

 12. 16

  sanoo

  Hyvä vinkki! Nyt pääsen kuluttamaan kaikki mun laatikoissa lojuneet näytteet loppuun, kun ei tarvitse suhrata avonaisten sotkevien näytepussien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *