No ohhoh!

Vielä yksi postaus ja huomenna sitten päästään vihdoin tammikuun yhteenvetoon.
Tämä postaus on hieman hhhmmm… tuotepitoinen, mutta en lähde turhaan pitkittämään näiden esittelyä pudottelemalla näitä esiin vain yksi kerrallaan vaan lätkäisen kaiken suoraan pöytään.

Tammi-helmikuu on elo-syyskuun ohella parasta aikaa kosmetiikkamaailmassa, sillä näinä kuukausina kosmetiikkamyyjät otetaan koulutukseen: esitellään kunnolla tulevat uutuustuotteet, mahdollisesti kerrataan hieman vanhaa ja sitten vielä annetaan kotimatkalle mukaan hieman testattavaakin.

Yleensä tämä hieman tosiaan on vain hieman, mutta eräs maahantuoja on viimeaikoina lähettänyt innokkaat oppijat kotiinsa todella runsain eväin:

Arvatkaa vaan, kuinka innoissani olin, kun kurkkasin saamaani pussukkaan!

Minulla on selkeä viha-rakkaussuhde kaikkiin saamiini tuotteisiin: minusta on aivan ihanaa saada kaikkea kivaa kokeiluun enkä mistään hinnasta jättäisi näitä käyttämättä, mutta samalla se sisäinen kosmetiikkaa vähentämään pyrkivä ääneni antaa nuhteita. No, onneksi suurin osa tuotteista on tavallista pienempikokoisempia.

Tarkemmin esiteltynä pussista löytyivät siis nämä kaikki ihanuudet:

Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotionin (tuttavallisemmin DDML) jättikoko 200 ml sekä matkakoko 30 ml. Oi, nämä oli ihanaa saada! Cliniquen tuotteissahan on periaatteessa ideana, että hoitovoiteen alle laitetaan aina ensin tämä (tai geelimäisempi versio tästä) ja sitten vasta itse hoitovoide. Olen käyttänyt itse pelkkiä hoitovoiteita yksinään, mutta palan halusta päästä kokeilemaan kaikkia Cliniquen voiteitani myös yhdessä tämän kanssa.

Olen kuullut monen sanoneen, että tämä olisi tukkinut heidän ihoaan, mutta itse en usko tämän tukkivan ihoani millään lailla. Olen nimittäin yli kahden kuukauden ajan käyttänyt ihollani öisin Lancomen Nutrix Rich Cremeä, jonka INCI:ssä tulevat veden jälkeen mineral oil, petrolatum, lanoliini sekä mehiläisvaha. Jos tuollaisen cocktailin käyttäminen ei ole aiheuttanut iholleni yhden yhtä näppyä niin sitten ei kyllä enää mikään voi aiheuttaa.

Sain myös oman 50 millisen Cliniquen 7 Day Scrubini. (Ja tämä on nyt sitä minunkin iholleni sopivaa Cliniquen kuorintaa.)

Kivaa päästä kokeilemaan myös Cliniquen kevyesti päivettävä Self Sun Body Daily Moisturizer vartaloemulsio, jonka 75 millin koko on minulle ihan sopiva kokeilujani varten. Cliniquen kasvoille tarkoitetusta varsinaisesta itseruskettavasta olen tykännyt kovasti, joten odotan tältäkin paljon.

Tämä oli kiva ylläri: kaksipäisen tuotteen toisessa roll-on päässä on DKNY:n perus Be Delicious -tuoksu ja toisessa sen Fresh Blossom -versio. Isompina en näitä kaipaisikaan, mutta tällainen 2 x 5 ml on juuri sopiva koko.

Mukavaa saada oma Cliniquen Lash Power mascara kunnon kokeiluun. Olen testannut tätä pari kertaa töissä ohimennen, mutta nyt saan vihdoin kunnolla kokeilla tällä omalla minikoolla. Tämähän on Sensain 38 -mascaran kaltainen, pieniharjainen lämpimällä vedellä pois lähtevä mascara.

Oi, tämä Long Last Glosswearin (SPF 15) sävy 14 Cabana Crush on aivan ihana! Todellisuudessa se on paljon pinkimpi kuin miltä se kuvassa näyttää. Niin, etteivät ne huulikiillot vaan tosiaan pääsisi vahingossakaan loppumaan…

Tämä on söpö! Cliniquen Almost Bronzer SPF 15 01 Light/Medium pakattuna pikkupikku rasiaan! Ihana!

Estee Lauderin Pure Color Lipstickin sävy Newport Rose on toista vuotta vanhan lookin sävy muistaakseni ja on kyllä aivan ihanan fressi pinkki. Nam! (Huulipunathan olivatkin jo suuressa vaarassa päästä loppumaan joskus vuoden 2020 paikkeilla…)

Tämä oli ehdottomana sokerina pohjalla: Estee Lauderin viime syksyn lookin 5-Tone shimmer powder 01 Pink Shimmer. Oi, oi, OI!!

Sit tää niinku laittais nää kaikki pieneen pussiinsa ja menis niinku tonne leikkii näillä ja sit se niinku sanois, et ”Vitsi sä sait kaikkee kivaa, pidä hauskaa niillä”. Ja sit tää niinku eläis elämänsä onnellisena loppuun asti tän pienessä hömpän hömppä maailmassaan, jooko?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kuule, minulla on täsmähoito finneille loppumassa. Ne ovat ihanan riitoisia ja tällaiselle suht vähäfinniselle 15ml pikkutuubi kestää pienen ikuisuuden. Nyt on pitkästä aikaa tullut tarve hankkia uusi. Aiemmin on ollut käytössä Anytimen No worries -täsmägeeli ja Oriflamen Pure Skin No Spot -geeli. Olen ollut tyytyväinen molempiin mutta ensimmäistä ei enää saa, ja jälkimmäistäkin vain tilaamalla enkä jaksaisi pistää tilaukseen vain yhtä pientä tuotetta.
  Käytätkö täsmähoitoja finneille itse? Mitä suosittelisit? Tietysti edullisemmasta päästä mieluusti 🙂 Kiitos taas jo etukäteen.

 2. 2

  sanoo

  Onko Cliniquiella ja Estee Lauderilla sama maahantuoja? Käsitin, että pussukan tuotteet olit saanut yhden maahantuojan koulutuksesta?

 3. 3

  sanoo

  Ps. Saanko lähettää terveisiä tätä kautta?—Kiitos Virve…:/—:)
  Huomasin vasta nyt , että Rouva47 onkin nyt Rouva48, joten ONNEA, jos siitä on kyse, mitä arvelen. :)<3

 4. 6

  amelié sanoo

  Ihania, varsinkin toi Cliniquen bronzer ja lauderin hohtotuote! Laitathan näistä pian kuvia "in action", kiinnostaa tietää miltä näyttää iholla..

 5. 7

  Norppa sanoo

  Mulla on tuo Cliniquen Lash Power ja tykkään siitä kovasti, mutta ei ainakaan mulla lähde pois lämpimällä eikä kuumallakaan vedellä. Ei se kuitenkaan haittaa kun tykkään ripsiväristä muuten tosipaljon 🙂

 6. 10

  sanoo

  Tykkään kovasti tuosta Cliniquen huulikiillosta, koostumus on miellyttävä ja se pysyy pitkään. 🙂

 7. 11

  sanoo

  Sanna: Ehdottomat suosikkini ovat Natural Coden ja Cliniquen täsmähoidot. 🙂

  Tiina: Transmeri tuo kumpaakin mahan ja noiden lisäksi mm. Chaneliakin. 🙂

  fantti30: Laihana lohtuna lupaan raportoida tuotteiden toimivuudesta. 🙂

  .Nekku.: 🙂

  amelié: Yritetään saada aikaiseksi. 🙂

  Norppa: Tuota saa tosiaan auttaa sormilla jonkun verran ja irtoaa silti vain pieninä muruina. :/

  Jonna: Kiitos. 😉

  Seireeni: 🙂

  Heidi: Pysyy kyllä erinomaisesti. 🙂

 8. 12

  sanoo

  Oi oi, mäkin tahtoisin sellaisen roll-on -tuoksusysteemin jossa on Be Delicious ja Fresh Blossom -tuoksuja minimäärä. Niitä ei varmaan ole myynnissä…? 🙁

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Voi,tykkään tuosta Estee Lauderin huulipunasta.Ostin laivalta samanmoisen ja vaikka en huulipunaihmisiä olekaan,niin tuota on tullut sutaistua useimmin,kuin mitään muuta aiemmin.Joskus jopa vaan kotioloissa.

  -Terkuin flunssainen rouva48,joka kiittää Tiinaa kainosti onnitteluista 😉

 10. 14

  Anonyymi sanoo

  Tuo roll-on tuoksu on kyllä mielenkiintoinen uutuus! Olen nähnyt että esim. Sephoran sivuilla on tuollaisia! Ja Sokoksen kauneuskuvastossa mainostettiin, että Ralph Laurenin Ralph- tuoksua saa roll-on versiona. Siis tuleeko Suomeenkin enemmänkin tällaisia tuoksuja? Tuollainen olisi itselleni tosi kätevä esim. matkustellessa =)

 11. 15

  Anonyymi sanoo

  kertoisitkos Virve jotain sun ammatista ja näin…? tai siis suoraan sanottuna, miten tohon työhön ja ammattiin pääsee, onko palkka hyvä ja näin… mieki haluun! 🙂

 12. 16

  sanoo

  Oi saisinpa mäkin tollasia pussukoita 🙂 Kerroppa sitten kokemuksia miten toi cliniquen päivettävä rasva toimii. Millasen värin antaa jne. 🙂

 13. 17

  Anonyymi sanoo

  MISTÄ tuota ihanaa kaksipäistä hajuvettä saa? (kickistä?) tiedän tuoksut ja olen ihan lovelove niihin. 🙂 Mitähän maksaa suurinpiirtein? 🙂 kiitos.

 14. 18

  Anonyymi sanoo

  "Annika kirjoitti…

  Oi oi, mäkin tahtoisin sellaisen roll-on -tuoksusysteemin jossa on Be Delicious ja Fresh Blossom -tuoksuja minimäärä. Niitä ei varmaan ole myynnissä…? :("

  Mäki haluun ja pelkään kans et ei niit kyl varmaa myydä. Mulla on toi be delicious iha norminaki mut vähänkö olis kätevä tommonen .. tommonen mikä ny onkaa : D

 15. 19

  Anonyymi sanoo

  Muista että rottakuuri vaikuttaa ihon tukkeutumiseen (eli tyypillisesti iho ei tukkeudu vaikka naamaan vetelisi muovipinnoitteen joka aamu), eli tänä aikana käyttämistäsi voiteista saattaa tulla ikäviä yllätyksiä myöhemmin. 😉 Nimim. kokemusta on, käytin itse DDML:ää kuurin aikana

 16. 20

  sanoo

  Annika: Tässäkin lukee "limited edition", eli tuskin mistään löytyy. :/

  rouva48: Laatu on kyllä aivan tavaallinen! 🙂
  Paranemisia!

  Anonyymi: Roll-onit ovat usein kesällä kausituotteina, harvemmin vakkarivalikoimassa. Tätäkään ei tosiaan varmaan tällä hetkellä Suomesta ainakaan saa. :/

  Anonyymi: Olen ammatiltani siis kosmetiikkamyyjä, eli saan ihan tavallista myyjän palkkaa eli sitä samaa, kun kaupan kassakin saa. Surkean palkan vuoksi tälle alalle ei siis ehdottomastikaan kannata lähteä, mutta jos kosmetiikka on intohimona niin sitten kyllä. Ihanat kokeiltaviksi saavat tuotteet korvaavat kyllä hieman onneksi. 😉 Joidenkin sarjojen konsulenttina voi tienata hieman paremmin, mutta harvalle on silti tarjolla edes 30 h / viikko töitä tällä hetkellä.
  Alalla työskentelevät ovat pääsääntöisesti koulutukseltaan kosmetologeja, maskeeraajia, estenomeja tai muita alan koulutusta saaneita. Itse olen opiskellut kosmetologiksi, mutta jätin opintoni kesken ja valmistuin juuri kosmetiikkamyyjäksi ihan virallisesti.
  Kysy ihmeessä, jos tahdot tietää jostakin tarkemmin. 🙂

  M: Lupaan laittaa kuvallisia kokeiluja. 🙂

  Anonyymi: Tuskin mistään, en ole itse ainakaan nähnyt myynnissä. :/

  Anonyymi: Ei taida ainakaan näin talvella olla myynnissä. :/

  Anonyymi: Nautin nyt, kun voin lätkiä mitä vaan. 😉

 17. 21

  Laura sanoo

  Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut paljon vinkkejä ihon ja hiusten hoitoon. Monet postaukset ovat johtaneet "pakko saada"-listani kasvuun, mutta olen myös oppinut miten silmämeikin voi poistaa käyttämällä puolet vähemmän silmämeikinpoistoainetta ja 75% vähemmän vanulappuja;)seuraan ruotsalaisia "muoti"blogeja ja olen huomannut että monet bloggaajat ovat saaneet testattavaksi lorealin uuden sarjan nimeltä studio secrets professional. Onko kyseinen sarja tulossa Suomeen (vai löytyykö jo kaupoista) ja onko sinulla mielipidettä tästä sarjasta? Olisi mukavaa jos kirjoittaisit tästä, koska olen hyvin kiinnostunut mitä erikoista näissä meikeissä on:)

 18. 22

  sanoo

  Jotakin tuossa DDML:ssa on, kun vaikka minä käytän usein rasvaisempia rasvoja, tuo onnistuu tukkimaan naaman kiinni. Pahin se tosin on siinä, että kun sitä aamulla naamaansa laittaa, ei auta edes hengittää liian pontevasti, kun se jotenkin "lukitsee" hienkin iholle, eikä päästä haihtumaan, ja sitten on vesimärkä naama, joka ei ole kivaa, jos on jo ehtinyt meikkiäkin siihen väkertää.
  En tiedä tuottaako samaa ongelmaa kaikilla, vaikka muutamilta muiltakin olen samaa kitinää saanut kuulla.

 19. 23

  sanoo

  Laura: En ole vielä kuullut, että olisi tulossa Suomeen, mutta hyvinkin voi tietysti olla mahdollista. 🙂

  Annikki: DDML:n teho perustuu nimenomaan etupäässä siihen, että se muodostaa iholle kosteuden haihtumista estävän "kalvon" mm. mineraaliöljyjen avulla ja estää samalla sisältämiensä kosteuttavien ja pehmittävien aineiden haihtumisen iholta. Eli näin ollen ei hikikään varmasti kovin helposti pinnalta katoa. 🙂 (Ja toiset kokevat tuon tukkivan ihoa.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *