New Look

Dior on tuonut markkinoille uuden mascaran, Diorshow New Lookin (n. 39€) ja kärppänä tietysti testasin sen heti.

Mascara lupaa ripsiin tuuheutta ja erottelua ja olen kuullut monen saaneen sillä itselleen aikaiseksi uskomattomat nukkesilmät.

Omilla ripsillänihän on (kiitos NeuLashin) kyllä pituutta, mutta ripset ovat niin ohuet ja hennot, etteivät ne ilman ripsiväriä edes näytä pitkiltäkään.

Tarvitsen siis ripsivärin, joka tuuheuttaa ripsiäni, mutta joka erottelee ripseni hyvin, sillä pitkät ripset näyttävät helposti kärjistään suttuisilta, mikäli mascara ei erottele niitä tarpeeksi hyvin.

Minulle ei ole vielä tarkentunut, kuinka mascaran ”kaksiosainen” harja on tarkoitettu käytettäväksi, mutta ehkä joku teistä on kuullut tarkennusta sen muotokielen syiden takaa?

Koska ripseni ovat ohuet ja kaipaan tuuheutta, on mascan massan oltava melko voidemaista ripsissäni eikä se saa siis missään tapauksessa olla liian ohutta. Ohuella massalla ei voi rakentaa runsautta ja vaikka tämän mascaran massa ei ollutkaan ihan ohutta, ei se kuitenkaan ollut tarpeeksi paksua minun ripsilleni.

Jos halusin mascaralla kevyempää jälkeä, onnistui se kyllä nätisti. Harja erotteli ripset kauniisti, toi hieman pituutta ja jonkun verran tuuheutta, muttei mitään niin näyttävää, mistä moni oli minulle puhunut.

Yritin lisätä mascaraa toiseen silmääni hieman enemmän.

Auts, nyt ripset alkoivat jo kaartua kärjistä miten sattuu, eikä mitään erityistä lisätuuheutusta ollut syntynyt.

Toisen silmän vähempi määrä teki ripsistäni perusnätit arkiripset, muttei ollut silti ripsissäni mikän mullistava.

Uskon, että masca on parhaimmillaan niille, joilla on lyhyemmät, mutta itsessään jo paksummat tai omia ripsiäni tuuheammat ripset. Harja nimittäin erottelee ripset kauniisti (jos mascaa ei siis sudi liian montaa kerrosta) tuoden jokaisen yksi kerrallaan esiin. Kovin ohuille ja hennoille ripsille en usko tämän kuitenkaan tekevän taikatemppuja, sillä mascaran massa ei vaan ole omien kokemuksieni mukaan tarpeeksi paksua ja voidemaista voidakseen kyetä siihen.

Oletteko jo kokeilleet Diorin uutta New Lookia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Selailin tuossa ripsiväri-bloggauksiasi, ja kyllä tämä Dior aika hyvältä näyttää verrattuna moneen muuhun.
  Minua kiinnostaisi myös, mitä suosittelisit juhlaripsariksi kun ripsiin pitää saada erottelevaa tuuheutta paljon? lisäpituuskaan ei olisi haitaksi…
  t. Mapsi

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  kokeilin. mulla on ripsiä paljon ja ne ovat melko pitkät. kuitenkin sellaiset tosi lasimaiset ja hentoiset. tykkäsin tästä ripsarista tosi paljon. yleensä en ole diorin ripsareihin ollut kovin ihastunut, mutta iconic ja tämä vaan toimii! + diorin ripsenpohjustus on huippu!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut, mutta en tykännyt. Yksi kerros oli ok, mutta halusin lisää tuuheutta, mutta mascara veti ripset klimppiin. Mullakin on nykyään pitkät ripset, kiitos sun neulash-postauksen!! Se tuote todella toimii, uskomatonta. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  On liian kallista minulle 🙂

  Oletko testannut sattumoisin Lumenen uudistunutta meikkipuuteria, Touch of Radiance Matta?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Moi! Osaatko suositella mulle jotain ripsaria kun alan olemaan vähän jo luopumassa toivosta? 😀

  Omat ripseni ovat keskipituiset, tummahkot, luonnostaan melko kaartuvat ja tosi tuuheat. Ripsarilta kaipailisin siis pidennystä ja erottelua. Tuuheuttavaa vaikutusta ei missään nimessä kaivata, olen ihan helisemässä sellasten kanssa. Sitä vaan tuntuu olevan vähän vaikeaa välttää 😀

  Harja mielellään semmonen että ulkonurkkiinkin on helppoa saada sudittua myös. Hyvä pidennys oli ainakin Fiberwigissä, mutta muuten se ei oikein ollut mun makuun, lähinnä varmaan siksi että ripset tykkäsivät liimautua toisiinsa oudosti sen kanssa.

  Opiskelijabudjetilla kun mennään niin ideaalihinta olisi alle 25e, mutta supertuotteen kohdalla voisin kuvitella maksavani hiukan enemmän(mutta luonnollisesti mitä halvempi, sen parempi). Löytyykö näillä vaatimuksilla mitään potentiaalista?

 6. 6

  sanoo

  Näyttää ulkonäöltään ihan siltä niiden 360 astetta (?)-mascaralta! Missä on se moottori! Se on kyllä aika kehno, tästä ei oo kokemusta.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  hei!
  onko sinulla tietoa mitä ripsille tapahtuu jos/kun lopettaa Neulash'in käytön? Palautuvatko nätisti entiseen mittaansa vai katkeilevatko tyngiksi?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  "Jos lopetat neuLashin käytön kokonaan, ripset palautuvat normaalipituuteensa 60 päivän kuluessa" NeuLashin sivuilta.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Ai mitkä perusnätit arkiripset? Musta noi on ihanat ja ylivoimaisesti kauneimmat ripsikuvat, mitä oon täällä nähnyt 😉

 10. 10

  sanoo

  hei nyt on ihan pakko kysyä, että osaisitko sanoa joitain tuotteita mitkä sisältävät SPF 15-20. Kuten meikkivoide, puuteri, rasvat jne. Oma kalpea naama rupeaa taas vaatimaan pientä suojaa auringolta ettei punota viimestä päivää 🙂

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  marsuzioni: muissa markettituotteissa esim. Lumenen uudistuneessa meikkipuuterissa on spf 15, L'Orealin Visible Lift -meikkivoiteessa spf 17 ja Revlonin Photoreadyssa spf 20.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *